Új privát üzeneted érkezett!

Képek fent vannak, aki még nem látta őket, meg tudja nézni. Végül is a májusit is feltettem, legalábbis azt a párat, amit kaptam...

No, megyek unatkozom tovább ;)

Kép

Kép
bettica

Monee!!!
Enyém párocska reagálásáról is tudnék mesélni..... :roll: :roll: :roll: :evil:
Vendég

Tukorviz, jo nyaralast!!!

Lafi, gratulalok! Megnyugtato, hogy minden rendben :lol: ...Pontosan milyen vizsgalat volt ez? En a jovo szerdan megyek valamifele "tripple test"-nevu vizsgalatra, de fogalmam sincs mi lehet ez :?: A dokim sietett, csak gyorsan beirt, es idom meg nem volt utananezni...feltetelezem, mivel Te egy hettel elottem jarsz, hogy akkor ua.-rol lehet szo... ?
alice27

Nagyon érdekes témát vetettél fel Anyóka.
Nálunk is volt ilyen probléma. Most így visszagondolván nem csodálkozom a férjem megjegyzésein, de akkor iszonyúan rosszul estek.
A megváltást az jelentette amikor elkezdtünk inszeminációra járni. Hülyén hangzik, de örültem, hogy a megfelelônek tartott napokon nem kell a férjemet hajkurászni.
Reggel bemegy ô, aztán én és el van intézve. A többi alkalom biztosan csak az élvezetért van. Sajnos nem sikerültek, és a harmadik eléggé megviselt, mégis úgy érzem rengeteget profitáltunk a dologból. És mostmár oda jutottunk, hogy ô kérte, ha úgy érzem itt az idô, szóljak, ne hagyjam annyiban a dolgot. Mert ô már nagyon szeretne gyereket és tudni akar mindenrôl! Amikor ezt mondta rájöttem, igazán erre vágytam, hogy érezzem neki is ugyanolyan fontos, mint nekem, és nem csak aszisztál a dologhoz.

Bettica4
Elküldenéd nekem is hogy hol tudom megnézni a talis képeket?

Okr!
Zseniális lehetett a férjed!! Jót röhögtem!
Nálunk az volt a csúcs, mikor azért szomorkodtam, hogy peteérés idején kell elutaznom. Erre ô azzal nyugtatott, hogy majd utánavaló héten belehúzunk...
Így derült ki, hogy szerinte minden héten van peteérésem. Jah kérem, szép is lenne. És kérdem én teljes joggal, mit tanúlnak a srácok biosz órán??

Csipi!
Gyönyör? paradicsomi képet tettél fel!

Pogi!
Úgy síelnék most egyet...

Lafi!
ÉLJEN! Örülök, hogy megnyugodhattál!

Norka!
Jó koncertezést!! Jó ötlet a spagettipántos felsô!

Most ennyire futotta. Legutóbb egy infra szaunában folyt rólam ennyire a víz. Pedig csak bugyiban vagyok itthon. Jó kis méregtelenítés...

A tesztekért hétfôn megyek.

Lona
lona1

Drágáim, csak elköszönni ugrottam be, legközelebb augusztus 4 körül leszek.

Vigyázzon mindenki magára, gyógyítsátok a lelketeket és szeressétek egymást a párotokkal !
A kismamik különösen vigyázzanak magukra !!

Dimet, meg ne szülj, míg távol vagyok ! :wink:

Csók
Niki

mniki

NIKI!küldtem pü-t,még olvasd el gyorsan!!!!!
Nagyon jó pihit!
pusza

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Tükörviz,
a tesztet próbáltam megcsinálni, többször végigpötyögtem, de a kiértékel gombra semmi nem történt, csak kitörlődtek a pöttyök. Majd még próbálkozom.
Köszi szépen az infókat a PG-ről. Én eddig nagyon bíztam benne.
A kislányom pl. úgy fogant, hogy a párom szüleinél voltunk, reggel megnéztem a kristálykacsinálót (mert én csak így hívom :D ), és tiszta páfrány volt. Na erre a férjem közölte, hogy őt nem érdekli hol vagyunk, hogy az anyja épp főz a konyhában..., márpedig ő most gyereket csinál... hát csinált :D
Mondjuk a mostani májusi terhességemnél a 20. napig néztem, addig nem volt semmi, aztán újra beteg lett a lányom, kórházba kerültünk..., szóval nem foglalkoztam vele, aztán mégis ott volt egy kis babakezdemény. Sajnos csak volt. Most a műtét után meg azért néztem, hogy nagyjából képben legyek, hogy mikor fog megjönni. Ha jövő hétfőn, akkor lehet, hogy bízok még benne egy kicsit :D

A hormoneredményeimet igazán nem tudom, mert kézhez nem kaptam, csak a doki (nőgyógyász) nézte a gépen. Még várja a pajzsmirigyeseket, meg TORCH-ot, meg szövettant, amit a vetélés miatt csináltak. Azért ha meglesz minden, el fogom kérni. Ha a pajzsmirigy is gond, akkor megyek belgyógyászhoz.
Amúgy azért gyanakszom jobban erre, mert anyunak is beteg volt (már ki is vették), ráadásul azonos neműeknél örökletes a betegsége. 17 évesen még nem volt bajom, de neki is szülés után 2 évvel jött elő.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Szép jó reggelt!Remélem mindenki jól ébredt!

Monácska hogy vagy?Szívből remélem minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!A lányok sok jó tanácsot adtak,úgyhogy én már nem is ismétlem őket!Vigyázz magadra!Pihenj!Puszi!

Kép

Kép

Kép
lecso

'reggelt!
Itt vagyok Rambóka, miért hívtál? nincs semmi bajom.
Illetve csak annyi, hogy éjfél óta valami megmagyarázhatatlan forrásból szivárog valami bődületesen büdös szag be a lakásba az utcáról! El se tudjuk képzelni mi lehet, de már a többi lakó is panaszkodott. Én a magam részéről a kávésüveggel az orrom előtt mászkálok, mert az elnyomja a büdit. whááá!
krumplis pogácsa

Sziasztok!

Kincs, Ginuska, mi zujs :?: :?:

Monácska, akkor ahogy a lányok tanácsolták, pihizz, és vigyázzatok magatokra!

Kép
apple

Sziasztok!
Kép ( érzések: 4 éve küzdünk, ráment egy csomó energi, pénz, idő....á..nem tudom .... )

A stimu alatt felszedtem pár kg-t, sport is hiányzik. persze megvárom hogy a centrumban is kimondják ( hétfő első vérvétel ), aztán nekiállok ujra diétázni, sportolni ( bicajozni, uszni, strandolni) és kicsit kikapcsolni!

Kincs?? Remélem te jó hirrel jössz!

Pussz!

Gina
Vendég

ginuska: ez most azt jelenti, hogy nem sikerült? Nagyon sajnálom, rossz lehet már ilyen régóta próbálkozni...én bele sem merek gondolni :(
vicky79
Budapest III. kerület

Ginuska drága, annyira sajnálom! :( :cry:
Nem lehet hogy túl korai volt még a teszt?
krumplis pogácsa

Igen..nem sikerült!

Bár még meg kell várnom a hétfői tesztet + majd 2-3 nap mulva ujra, mire véglegesen kimondhatjuk. De a beülti után 10. napon ha jól tudom az ilyen érzékenységű tesztnek már mutatnia kellett volna!

Köszi a kedves szavakat!

Gina
Vendég

3 napos transzfer esetén már a 9. napon általában mérhetõ a HCG termelõdése:

HCG szintek:

9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690
Vendég

Jó reggelt kedves topiklakók!

Ginuska még neked bármi lehet,olyan korai a 10dpo!!
Sokat gondoltam rád reggel, és bíztam a sikeretekben!
De még drukkolok,aztán ha tényleg nem akkor nagy ölelést küldök, pusssz!

Nekem nega a teszt,de már csütörtökön kiszomorkodtam magam,kedden megyek dokihoz..
Reggel volt kicsi véres nyák is ,lehet a progi ellenére is megjönne..

Akik pihiznek,nyaralnak,pancsolnak jó időtöltést!!!
Akik pedig a házikóban hűsölnek,kitartást!
Poginak a bűűűzhöz is! :lol: :shock:

Norka kialudtad az este fáradalmait?

Mona??
Vendég

Szia Ginuska!

Még ne add fel!Itt egy link:http://www.mamanet.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=237

Szorítok még neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
lecso

Kincs! sajnálom..és sajnálom most magam is (önző kis dög vagyok )
Vendég

Ginuska!
Hányas érzékenységű a teszted????
ES+8 2
ES+9 3 1,40-5,30
ES+10 5 1,90-13,10
ES+11 17 8-35
ES+12 34 20-59
ES+13 55 33-91

Szóval,szerintem várjuk csak meg azt a hétfői 100%-os vér tesztet!
Ki tudja,mikor ágyazódtak be,vagy ágyazódott be.....szerény véleményem szerint lehet csak 9,6 a szinted,és a 10-es teszt is csak 10,1 után mutatja ki!Nem????? :wink:
10nap elég korai ,hogy eldobj mindent!
-és mi Natira majd 7évet vártunk.....szóval.... :wink:

Kincsecske! :shock: Te hol vagy?Remélem jössz hamar és megosztod a teszted eredményét Velünk!
:wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Ginuska!
-ez amit Te beírtál az vér eredmény!

Kincs! :cry: sajnálom nagyon,pedig annyira drukkoltam! :!: :!: :!: !
kandi72
Budapest III. kerület

Jaj lányok... Kincs :( Gina, neked még nem tudom... ha jól emlékszem 2 napos babákat kaptál vissza? Mert akkor 10 nappal ET után még tényleg korán van kicsit...

A fenébe... :(

A RS koncert jó volt, ezek az amcsik őrület hogy mikre nem képesek a színpadi technikával... :shock: hűtötték a küzdőteret, fújták a szelet valamivel. A stadionon kívül vagy 2-3 fokkal melegebb volt. Nem is volt igazán melegem, mire elkezdődött a show. Mick Jagger 63 évesen, a piszkafa alkatával, 2 órán keresztül ilyen melegben hogy bírja ennyire szuflával, számomra felfoghatatlan, fel-alá rohangált! :shock: Az emberek nem mertek igazán összenyomulni a küzdőtéren, azért nem volt olyan jó idő, így elég közel tudtunk tekergőzni a színpadhoz. Viszont szegény dobosuk botrányosan szarul dobol. :lol: A makimajom gitárosuk is eléggé szét van már esve. Úgy érzem, nem látjuk többet őket(harmadjára láttam őket).

A hőm nem ment fel. :( Igaz, fél 2-kor feküdtem le. Mindegy.
Vendég

Andika!
Köszike! 10es a teszt. Letörtem, de azért nem adom fel, még mindig vigyázok magunkra és marad a progi. ( apa azt telefonálta, egy - pisiteszt nem döntő)
Vendég

Norka!

irigyellek ám az RS koncert miatt. Mi is mentünk volna, de apa meggyőzött, hogy most nem tenne jót és első a baba(ák) .... Egyébként sok ismert sláger elhangzott? A meleg ellenére szóval jót buliztál???
Vendég

Sziasztok!

Ginuska Kép De azért még szerintem se add még fel! 10. nap még nagyon korai! Várjunk még! Én drukkolok Neked/Nektek továbbra is nagyon!!!!!!

Kincs, :cry:

Monácska?!

Niki, igaz hogy már nem olvasod, de nagyon jó pihenést Neked!

Zsizsik, te már a talin is mondtad, hogy mennyire hasonlóak vagyunk, produkáljuk itt a szép ciklusokat és semmi... Úgy látszik, még ebben is hasonlítunk egymásra, egyszerre csömörlünk meg mindketten... :( Nálunk Apa is nagyon... És az a baj, hogy teljesen befordul ilyenkor...

Tegnap este kiderült hogy mi lehet a gond... magát okolja azért, hogy még mindig nem sikerült teherbe esnem :shock: Hogy biztos benne van a hiba. Hiába magyaráztam neki már többször, hogy velem van baj, hogy a pcos mniatt nem jött még össze a baba, fejébe vette hogy ő az oka... És szerintem emiatt görcsöl be amikor azt érzi hogy "teljesíteni kellene" És nem tudom, hogy tudnám feloldani benne ezt a görcsöt...
De igazad van, ott vannak a mi kis tündérkéink! És ugyanazt gondolom én is: ha akar jönni a baba akkor jönni is fog!

Pogi, hó, hűvös... De jó lenne meghemperegni abban a hóban! (örök elégedetlen, télen meg a melegnek örülnék...) Megvan már a bűz forrása?

Tükörvíz, Neked is jó nyaralást! :wink:

Alice, nagyon durva amin keresztül mentetek! Megértem hogy nem akartad elkiabálni a dolgot! De szerencsére jó vége lett és ott van Veled a babád! Vigyázz magatokra nagyon!

Nekem most volt/van pé-m... Tojcifehérje, iszonyúan fáj a petefészkem...

Pussz mindenkinek!

Kép

Kép
anyoooka

ES+8 2 ( ez azt jelenti Transzfer után 8 nap 2 a hcg szint?)
ES+9 3 1,40-5,30 ( 3 a szint vagy a határértékeket kell nézni? )
ES+10 5 1,90-13,10
ES+11 17 8-35
ES+12 34 20-59
ES+13 55 33-91
Vendég

Gina dehogy vagy önző
Csütörtökön én is nagyon sajnáltam magam és azon filóztam,hogy rosszabb helyre és családba simán potyognak a gyerekek..(közben pedig a könnyeim pozyogtak)
Mi meg éveket várunk... de aztán sokkal jobb lett,
küzdünk, és hiszünk,hogy család leszünk de többet nem tehetünk...
Erre a pár napra sok erőt kívánok,aztán ha mégis...akkor szomorkodd ki magad nyugodtan és kapcsolj ki kicsit.
És hátha nektek is bekopogtat a csoda mint Alice-nál :!:

Mindig el kell kezdeni és az első perc kemény
De pont akkor kell hinni ha nincs is remény
Hogyha léptünk régen tart és egy nagy viharba ér
Sose gondoljuk azt hogy már nincs menekvés
mert a hitünk pont itt kezd el működni épp

Mostanság ezek a kedvenc soraim..
Vendég

Gina ezt két lombikos lány írta nekem csütörtökön!

nekem is a 12-ik napi teszt negatív lett,a 14-ik pozitív!
Nekem negatív lett a tesztem a 12. napon... 13. napon vérvétel viszont már pozitív...
Vendég

Gina!

Nagy az elszórás....ki-hogy reagál a terhességre.....de vedd azt,hogy másfél naponta duplázódik a hcg!Vagyis ha ma még nem mutatja ki akkor max holnap után érdemes tesztelni.....és az is még csak a 12.napod......Kincsecske leírta,hogy 2 lány is még a 12.-en is negát tesztelt!Stimm?Leírni ezt a hónapot,max a 15-16napon érdemes....mert akkorra,már tutira eldöl......de így a 10.-en!
Látod-látod ez a hátránya a 10-es tesztnek......de itt is akár mennyire érzékeny.....ki tudja,mikortól számoljuk a 10.napot!
Nekem inszemem volt,mégis a dokik meg akartak győzni,hogy másfél héttel nagyobb Nati.....hogy???vérzésem se volt,nem ,hogy peteérésem,na meg repesztettek....már inszem elötti terhesnek kellett volna lennem!!!!Szóval.....türelem!Hétfő és kész!
Kincsecske is,amíg vért nem lát.....addig :wink: vár,ugyika????
kandi72
Budapest III. kerület

Lafika drága,merre vagy?Van már áram?Festék szagot bírod még?
kandi72
Budapest III. kerület

Gina!

Ez eddigi a legjobb RS buli volt meg kell mondjam. Szinte mindent játszottak, Start me up-pal kezdtek, volt Satisfaction, I'll go crazy, Paint it black, Simpathy for the devil (ez volt a csúcspont), Brown sugar, és még sok más. Amolyan best of válogatás volt. Az Angie-t nem játszották.
MJ tök sokat beszélt magyarul, ez is meglepő volt. Nem a szokásos paneleket hogy Jó estét magyarok. Profi a nagypapó.

Na leütöm magam, olyan vagyok mint egy kamasz... :lol:

A Dévény máris hatott, Bogi tegnap óta egyfolytában úgy akar sétálni, hogy fogom az egyik kezét.

Kellemes hétvégét mindenkinek, most talán egy picit enyhül az idő!
Vendég

Norka!

Grat Bogihoz..ügyes aza akislány :) ( RS csak irigykedem...bevallom amugy hogy a kedvencem az Angie)

Andi! Kincs!

Meggyőztetek, köszike ..még semmi sincs veszve. ( Kincs nálad sem )

Pussz!
Vendég

Kincs, Gina nagyon sajnálom! De írigyellek is Titeket, h ennyi ídő után, és ennyi negatív teszt után még ilyen pozítívak vagytok!
Annyira nehéz ilyenkor fogalmazni.
Kincs, gyönyörű ez a versike!

Kép
apple

Anyoooka!
Mi ezen a stádiumon már rég túl vagyunk.
Férjem mai napig nem tudja,miért vagyok aktív néha......neki inkább az tünik fel mostanában,hogy má megint megjött! :wink: :lol:
Soha sem szabad beavatni abba őket,hogy most azért kell!"A nő a szívével ,a férfi a f....val gondolkozik!"-és ez érthető is!
Na és a másik,ha Te nem kívánod,mert van ,ilyen.....a fiúknál is lehet ilyen! :wink:
Valahol azt olvastam,orgazmus kell a terhességhez(kötelező együttlétben,néha a nő részéről ez elmarad :oops: ).....hát ezt megcáfolja az inszem-lombik :wink: !Szóval érvek-ellenérvek!
A gyerek akkor jön"amikor Ő akar!!!!" :wink:
Nyugi!és normális kiegyensúlyozott élet kell....az tuti!
kandi72
Budapest III. kerület

Nem tudom pontosan az idézet Apple.......de "ami nem öl meg,az erősebbé tesz!"Sajnos ez jellemző a teszteléses időkre is! :?
kandi72
Budapest III. kerület

Aranyosak vagytok csajok,de én ma abbahagytam a progit így tuti jön a mensi..

Ez a kötelező akció nekünk is fulladt már rázkódós nevetésbe :lol: :lol:
De a férjecském nagyon jól tűri a dolgokat,én elkottyantom neki abban a pillanatban ha vmi történik így képben van teljesen..sőt mikor hőmértem,minden reggel puszi után első kérdése :a hőd mennyi volt :lol:
Vendég

Gina, sajnálom, hogy nega a teszt, de ne add fel, te drága!!!!10 dpo még semmi, hányan de hányan néznek 14 dpon csak és ők mind lombikosok!!!!!!!!Olvasom néha a Kaális topikot és 14. nap tesztelnek, a bátrabbik tesztel 12-en, de a 10. nap oly korai!!!!!!!!!!

Anyókám, mi ezt már kitárgyaltuk reggel....sajnálom TeApa reakcióját :cry: .

Kandikám, van net, meg minden. Nem a upc kapcsolta ki, hanem mi....ciki, gőzöm nem volt, hogy a felújítás miatt ki kell kapcsolni.... :oops:
Festék szagát bírtam, a higítóét már nem, még jó, hogy Dimet adott maszkot, abban jártam-keltem tegnap.
Vendég

Ginuska! A tizedik napi teszt nagyon korai!!!...komolyan, ez ilyenkor meg nem sokat jelent, mert a beagazodas ideje eleg szeles skalan mozog, lehet mondjuk a hetedik napon is...Nemreg irtad, hogy pici egy csepp verzes volt, en azt beagyazodasi verzesnek vettem!!! Ha ez igy van, akkor normalis, hogy a teszt ilyenkor meg nem mutat semmit!
Nalam a teszt a 15. napon mutatott csak pozitivat...Persze, nagy oromomben felhivtam a dokimat azonnal. Azt mondta, ot a tesztek nem erdeklik, azonnal menjek el egy laborba hcg-t nezetni. Mondtam neki, hogy nincs beutalom...Erre mondta, hogy menjek anelkul, mert a laborban mar hozza vannak szokva, hogy sokan mennek nelkule. Szoval elmentem, levettek a vert meg reggel, delutan telefon a dokinak, kiderult pozitiv volt, es a doki meg ekkor sem allt velem szoba....ket nap mulva ujabb vervetel, hogy megnezzuk novekedett-e a hcg. Ujabb telefon, es ekkor vegul kaptam idopontot uh-ra, hogy megtudjuk hol tapadt meg....kiderult, hogy egyebkent meg idopontot sem kaptam volna!!! Szerintem erdemes kivarni a vervetelt...es addig is, nem feladni, es pozitinak maradni!

Kincsecske, nagyon szep a vers :lol: ...

Andika, nagyon egyetertek vele, hogy a gyerek tenyleg akkor jon, amikor o akar! Egyszeruen itt veges az akarat...legalabbis nalam ugy volt, hogy minnel erosebben akartam, annal inkabb nem sikerult (lasd. a hiperstimus, elso ez remelem utolso, felbehagyott lombikom).

Pogi, nem a csatornaval van a gond? Nalunk egyszer regen volt ilyesmi, hogy a csatornabol aradt valami boduletes szag...

Mniki, jo pihenest!!!

Mona, hogy vagy? A barnazas elmult?

Alice
alice27

Alice, elfelejtettem válaszolni.

Négyes teszten voltam , néztek csomó hormont, afpt is.Szűrik a Downt és a nyitott gerincet.

Afp 0.85 lett, a többi hormon 1 fölött, bhcg meg 2.09 (ez magasabb valamivel).
Vendég

Lafi, koszi a valaszt... :lol: ...pont most kezdtem utananezni. Ugyanarrol van szo, csak itt azert harmas teszt, mert afp-et valamiert nem neznek. Olyan jo, hogy tul vagy mar rajta ilyen jo eredmennyel! En kicsit izgulok (mint minden vizsgalat elott), de azert jobb felni, mint megijedni...nagyon remelem, hogy nem lesz baj.
alice27

Kincs
Kép
De majd az augusztus!!!Egy májusi baba pont jó lesz! :)

Ginuska
satlakozom sokmindenkihez,hogy nagyon korai volt a teszt!Hétfőre drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lafi
Na akkor AFP pont jó!A többi eredményhez is gratula!Nekem ennél magasabb rizikó jött ki,a Tiétek szuper! :D

Norka
Örülök,hogy jó volt a koncert!

Monee
Nem egy szuper dolog az időzített sex,de az LH tesz annál azért sokkal jobb,mint mikor UH-n mondják mikor kell.Ennek ellenére mi mindig belehúztunk ha kellett. :wink: (már ha apa épp itthon volt :oops: )Cél szentesíti az eszközt!

Lona
A férjeden jót nevettem. Kép Ilyenek ezek a fiúk!

Andika
Neked mennyi türelmed ,és energiád van még ennyi próbálkozós év után is :shock: Le a kalappal.

KépKép

KépKép
okr

Igen, így van ez Kandika, ahogy az ídézet mondja. Az élet néha rákényszeríti az embert, h változzon.
Csak, ugye igazságtalan, h másoknál elég ha egy férfi csak rá néz a nőre és a nő máris terhes lesz. A mi esetünkben a gyerekgyártás orvosról orvosra járkálásról, időpontról szól, és nem a gyönyörszerzésről. Ami igen csak próbára teszi a kapcsolatot. Én is kezdtem besokalni a terminált együttlétekből, na meg nem is beszélve a reggeli mérésről.Nekem ilyenkor az jut eszembe, h eddig viszonylag mindent sikerült megkapnom az élettől, amit akartam, és lehet, h ezt most vmivel kiérdemeltem, és ezért jobban meg kell dolgoznunk.

Dobok egy görbét. Egyszer fenn, egyszer lenn...

Kép

Kép
apple

Sziasztok!

Kincs! :(

Gina!
Ez a teszt még korai volt. :?
Két nap múlva hCG ellenőrzés!

Alice!
Azért nem néznek nyugat európa sok országában afp-t, mert megbizhatatlan és sokszor értékelhetetlen.

Apple!
Én még nem hallottam olyan párról, akik el lettek volna ragadtatva a terminált együttlétektől. Szerintem idegörlő. Kép
Ahogy Kincsecske is mondta, nálunk is fulladt röhögésbe. :lol:

Holnap vendégek...
Vendég

Apple!
Hidd el ezektől az időktől lesz a nő sokkal érettebb és-és-és hogy is fogalmazzam....ha a fiamat megkérdeznék,hogy Ő így mit érez...azt válaszolja,hogy "Mi vagyunk a legjobb szülők"-holott nem voltak más szülei..... :lol: de mégis lát külömbséget,más társaival hogy bánnak!Ő nem tudja,de Én mivel a munkám is ez.....tudok külömbséget tenni egy akart és egy becsúszott gyerek között.....sajna!(és már ezért is megérte küzdeni!)
Én máshogy veszem a gyerekemet....soha a büdös életben nem hagytam sírni....éjszaka se......nem vettem magamnak évekig még egy bugyit se.....de amit Ő meglátott (nem kérte) megkapta!Ha beteg abba egy kicsit belehalok :? Szóval kárpótol az élet és megtanít önzetlennek lenni!
Nem tudom mi lett volna ha az első gyerekem 92-ben megszületik....ma is ezt írnám.....de szerintem nem.....na mindegy....ezt nem tudom bizonyítani :wink: !

Na sok voltam mára! :?
Jó éjt!
pusza
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kavicska jól vagy?
kandi72
Budapest III. kerület

Kandika jól beszélsz!!

Ez tényleg így van, én nagyon pontosan nemcsak látom, hanem érzem is...magamon.

én kipróbáltam mindkettőt, össze tudom hasonlítani, Domi becsúszott gyerek (bár nagyon akartam már gyereket, csak kb. egy év múlva, abba is hagytam a gyógyit, csak azt hittük tovább tart míg összejön) Johannáról meg 4 évig álmodoztam, vágyakoztam utána.

nem mondom, hogy Dominak nem voltunk/vagyunk jó szülei, de nála sokkal jobban megviselt a gyerekneveléssel járó fizikai hercehurca, Johannánál mosolyogva ugrom ki az ágyból még most is az éjszaka közepén, és örülök hogy kelhetek...

és nemcsak jobb szülő lesz az ember, hanem sokkal intenzívebben átéli a boldogság érzését, sokkal jobban örül a terhességének (ha persze lehet ezt mondani, de uyge ezt nem kilóra mérik...), kevésbé fáj a szülés, mert nagyon motivált az ember, bizonyítottan sokkal keveseb komplikáció van az ilyen szüléseknél, szóval tényleg máshogy áll hozzá az ember, sokminden hasznos dolgot megtanul a várakozás közben...megtanul türelmesnek lenni, elfogadónak lenni, alázatosnak lenni..és ezek is jól jönnek a gyerekneveléskor, meg az élet más területén is...

Kép

Kép
rejo

Kandika, Rejo, én is így látom. Habár én még nem szültem és még nem éltem meg még egy terhességet sem, de azért már most érzem, h azoknál a szülőknél akik ennyi éveket várnak a pici csöppségre és ennyi herce hurcán mennek keresztül, egész máshogy élik át a terhességet és az anyaságot is. Nagyon sok minden átértékelődik ilyenkor egy nőben. És!, ha a férjed is támogat, végig csinálja veled, akkor a kapcsolat nemcsak, h megerősödik hanem, h is mondjam, más lesz.

Kép
apple

hali lányok, kicsit más téma. remélem nem baj :oops:
csak hátha volt már vkinek ilyen.....
de tegnap be kellett ugranunk a kórházba,mert megijedtem,mert kiszsé 1 napja alig mozgolódott. amikor mozgolódott,meg piciket nagyon.
feltették az nst-t, szívhang rendben volt. igaz nem mozoglódott. 20 perc után megmozgatta a hasamat a szülésznő. akkor párat mozgott. de megnézett az ügyeletes doki uh-val, és alapvetőne minden rendben, "csak" egy kicsit kevesebb a magzatvíz. a méhlepény még jó állapotban van. az áramlások is jók. de hetente uh-t javasolt, meg kedden megyek nst-re eleve. de azt mondta,hogy ha ma sem érzem nagyon, ma is menjünk be nst-re. egyébként íííírtóóó rendes doki volt. olyan szinten elmagyarázott mindent!!! nagyon kedves volt. még a szülésről is bezsélgettünk, a fájdalomról. stb.......(mondtam neki,hogy nála szülök legközelebb :D )
de kicsit aggódok, remélem smemi baj nem lesz. mert ma sem nagyon érzem. hiába ettem lekváros kenyeret reggelire :roll:
de max. délután bemegyünk megint, ha nem lesz mocorgás nagyon. furi, egyébként. mert nagyon vártam a 36. heti uh-t (mégha tényleg vhol csak a 38. héten csinálják is...), éppen ezért, mert volt egy kis rosszérzésem.......azt mondta a doki, legrosszabb esetben napi nst és uh.....hogy figyeljék a babát.
aggódok. kicsit.
egyébként kb. 3100 g-os kisZsé :) pont a korának megfelelő. úgyhogy nagy baj tuti nincs.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Sziasztok csajok!

Dimet talán jobb is, h nem vagy itthon.... nagyon durva itt a helyzet.
Békéscsabán sorban állnak a kismamik, h ágyhoz juthassanak a kórházban, mert a nagy melegtől elindultak a szülések.... Hely már egyáltalán nincs az osztályon :?

Lehetetlenség kibírni ezt a meleget. Én már nagyon szenvedek. Már csütörtök óta az erkélyen alszunk Bálinttal, mert csak ott lehet kibírni (nincs klíma ugyanis a szüleimnél) :oops: :D

Apple!
Sztem mindegyikünk agyán átfutott már, h vmi miatt ezzel tesz minket próbára az élet/sors/Isten (ki hogy nevezi). Sőt, már többször jártattam én is az agyam azon, h vajon milyen rosszat tehettem, ami miatt ilyen büntetést kapok. Aztán rájövök, h butaság ezen gondolkozni, mert így legalább biztos vagyok abban, h mi hihetetlenül jó szülei leszünk annak a csemetének. (ahogyan minden nő, aki küzd a gyermekéért)

babszika

Volt pé-m!! Halleluja! Csüt-n 36.2 hőminimum, ma már 36.7-36.8!

Tud valamit az Avandamet!

Lányok tartsunk ki, mától már enyhül a forróság. Állítólag. ű

Dimet, tuti hogy Kiszsének melege van! Ha figyelik őt, akkor rendben, de egyébként szülés előtt 1-2 héttel a magzatvíz már kevesebb szokott lenni és a mozgás is belassul. Ezek természetes dolgok, nem? :roll:
Vendég

norka, szerintem is. akkor mingyá szülök?? jaj :lol:
de egyébként jó volt,hogy bementünk,mert férjem megnézte a szülőszobákat és megnyugodott,hogy nem az a nagyon kórház szagú.
de mostmár mozgolódott többet. eszek dinnyét mingyá,arra is beindul. de biztos a melegtől ő is kivan:)

és gratula a pé-hez!!!!! ez az avandamet tényleg tuti lehet!!!!

ma is meleg van. brühü. én meg azt olvastam, hogy keddig ilyen meleg. szerdán enyhébb idő, de csütörtöktől megint meleg. pfff......

babszika, kitartás gyulán:) azért nem lehet olyan rossz. menjetek ki a strandra!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?