Ginuska! A tizedik napi teszt nagyon korai!!!...komolyan, ez ilyenkor meg nem sokat jelent, mert a beagazodas ideje eleg szeles skalan mozog, lehet mondjuk a hetedik napon is...Nemreg irtad, hogy pici egy csepp verzes volt, en azt beagyazodasi verzesnek vettem!!! Ha ez igy van, akkor normalis, hogy a teszt ilyenkor meg nem mutat semmit!
Nalam a teszt a 15. napon mutatott csak pozitivat...Persze, nagy oromomben felhivtam a dokimat azonnal. Azt mondta, ot a tesztek nem erdeklik, azonnal menjek el egy laborba hcg-t nezetni. Mondtam neki, hogy nincs beutalom...Erre mondta, hogy menjek anelkul, mert a laborban mar hozza vannak szokva, hogy sokan mennek nelkule. Szoval elmentem, levettek a vert meg reggel, delutan telefon a dokinak, kiderult pozitiv volt, es a doki meg ekkor sem allt velem szoba....ket nap mulva ujabb vervetel, hogy megnezzuk novekedett-e a hcg. Ujabb telefon, es ekkor vegul kaptam idopontot uh-ra, hogy megtudjuk hol tapadt meg....kiderult, hogy egyebkent meg idopontot sem kaptam volna!!! Szerintem erdemes kivarni a vervetelt...es addig is, nem feladni, es pozitinak maradni!
Kincsecske, nagyon szep a vers
...
Andika, nagyon egyetertek vele, hogy a gyerek tenyleg akkor jon, amikor o akar! Egyszeruen itt veges az akarat...legalabbis nalam ugy volt, hogy minnel erosebben akartam, annal inkabb nem sikerult (lasd. a hiperstimus, elso ez remelem utolso, felbehagyott lombikom).
Pogi, nem a csatornaval van a gond? Nalunk egyszer regen volt ilyesmi, hogy a csatornabol aradt valami boduletes szag...
Mniki, jo pihenest!!!
Mona, hogy vagy? A barnazas elmult?
Alice