Kriszti
Mindennek eljöna maga ideje,tudod!!
Én nem szeretnélek hiú ábrándokba kergetni,hogy most jön össze,meg ilyenek...(de azért gondolom!!
).Én azt vallom,hogy mindennek megvan a miértje.Szal valami miatt nem jött össze,se Neked,se NYáriorgonának,se nekem.Szal várólistán vagunk,de sorra kerülünk!!
(Egy pl:Egyik barinőm kesegrett mert felmondott nálunk közbe meg nem tudott elhelyezkedni ahova akart,mert depressziós lett.Mondtam neki,hogy higgye le megvan a miértje annak amiért ez a betegség jött,hisz életében mindig vidám csaj volt!!
NA kigyógyult a betegségből,aztán egyből talált egy jó kis állást,és egyből vezető is lett!!Szal jóval többet keres,és nagyon jól érzi magát ott!!)
NA nem azt mondiom hogy ikreink lesznek azért kell várnunk,de most más feladatunk volt.ÍMost következik az ujbóli anyaság!!
Én hiszek ebben,és remélem Te is igy gondolkodsz!!
Britta
Dokinál is voltál a gyerekekkel??VAgy ha kicsit köhögnek Te se viszed el őket??Én ha csak kicsit meg vannak fázva nem megyek velük el.HA rosszabbra fordul akkor megyek csak el.
Most éppen piros a torkuk,mindkettő a hasát fájlalja kicsit.Nem tom mi ez,de a gyereknek mindig a hasa fáj először ha valamilyen megbetegszik---TAPASZTALAT!!
Panny???
NYáriorgona???
Andi???
ZSebi
Te pedig ugy eltüntél!!Pocakosodsz és ezért nem nézel ránk,helló??????