Új privát üzeneted érkezett!

Panny
ez aztán a jó hír !!!Gondolom hogy örültél amikor megláttad belül is csillogni az autótokat!!! :wink:
Jó kis melótok lesz hétvégén,jól felmelegedtek majd a munkában a beigért hidegben! :wink:
Hozzánk nagyszülők jönnek két felől is Rékát szülinapjára előre,Petrát névnapjára utólag köszönteni!NAgyon várják a csajok!!Apum lehet itt is alszik,legalábbis igy van megbeszélve,de még nem akarom elhinni,sose tette!! :roll:
Vendég

Mindenkinek kellemes 7 végét!!!!!!
Holnap jelentkezem!!!!!!
Jó éjt!!!!
Vendég

Panni,
baromira tetszett ez a gesztenyés-botos dolog az autóban. :lol: Nekünk morzsánk nincs, mert szigorúan tilos enni az autóban, de vannak kavicsaink! Elcseréljük gesztenyére, okés???!!! :wink: Meg vannak édes kis tappancsnyomok az első ülések háttámláin! :oops: (le szoktam velük takaríttatni :P )

Erika,
nem megyek másik dokihoz, hanem a mostanival konzultálok. Elég laza és segítőkész. Még nem beszéltem vele olyan ügyben, hogy mi van, ha nem jön össze.

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Nyáriorgona!

Menet közben ők se ehetnek ,de előtte meg utána.... :( én is tíltom de... :?
Tappancsnyomok???........ismerős!!! :D

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szép és kellemes 7 végét!!!!
Vendég

Kriszti
8.napon vagy ismét!!!Harcra fel!!!!!!!!! :wink: :lol:

Nyáriorgona
Gyerekek hogy vannak??

Csajok,itt baromi szél fúj már megint! :evil:
Vendég

Itt is baromi nagy szél van!
És milyen hideg?!
Vendég

Sziasztok!

Jelentem: itt is "baromi nagy szél" van és hideg!

Gyerekek kicsit jobban vannak, láz ma reggel nem volt. Talán nem is lesz skarlát... :? Jövő héten tuti itthon lesznek mindketten, hogy azután mi lesz??? Majd meglátjuk. Kicsit fárasztó (nekem) hogy szinte oviba nem is jár a nagy. 4 hónap itthonlét után két hetet se bírt ki, pedig immunerősítő gyógyszert is szed. :( És lassan már sulizunk, ott pedig ilyet nem lehet csinálni! :roll:

Panni,
ha sokat autóznánk, biztos mi sem tudnánk elkerülni az evést a kocsiban. :wink: De nekünk pár perc itt helyben minden (autóval!)

Andiról tudtok valamit?

Erika,
jó bulizást Nektek hétvégére, aztán majd mesélj, hogy sikerült!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Félelmetes, hogy ez a vonalzó, mindent tud magától! :wink:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Hát igen!
Félelmetes a vonalzó,önnálósitja magát! :lol:
Csak egy a baj,nem babásra vált! :lol:
Ezt még bekellene tanitani neki! :lol:

Nyáriorgona!
Örülök,hogy a gyerkőcök jobban vannak!
Majd kinövik 100%,az enyémek is keresztül mentek rajta szinte két három hetenként haza jártunk a gokihoz!
Egy jó tanács!Valami sportot kezdeményezzenek!
A fiam több éve sportol suliba és sulin kivül is /foci/,lekpogom azóta csak sport orvoshoz járunk 1 évbe 1x!Az pedig kötelező!EKG,labor stb!
A lányom 5-6 éve táncol Erika C.-be,ő sem jár dokihoz csak az allergiával küzd,de van rá gyógyszere,és csak időnként jön ki!

Erka!
Jó bulit!
De azért kukkants be!

Andiról semmi hir!
Vendég

gokihoz=dokihoz!
lekpogom=lekopogom!
Már irni sem tudok!
Vendég

csajok jelentkezem itt is hideg van nagyon :)

Kép
e.andrea

Andi

azért nem ezt a bejelntkezést vártuk! :lol: :lol: Hogy vagy??? :?: :?:

Kriszti,NYáriorgona

köszi,nagy buli van!!! :? Apám sehol.Aposék jönnek majd 3 fele,de én közbe bejelentkezett a Sz.helyi barinőm is,hogy negyed négy körül jönnének.Szal....
Apám viszont nagyon idegesitő,egy K...a telefont nem tudott megereszteni,hogy ne várjuk!!Én meg nem tom felhivni,mert nincs telefonja! :? :evil:

Nyáriorgona
a betegeskedés állandósult nálunk is Rékánál anno,ne izgulj ezen!!
Miota sulis egy kezemen meg tudom számolni hányszor volt betegállományba itthon! :wink: Kinövik,meg hozzászokik a szervezetük a körülöttük hemzsegő bacitól! :D
Vendég

Sziasztok!

Bocs a tegnapi távollét miatt. Nem voltam itthon. Danival elkísértük anyumat dokihoz Hévízre. Délután értünk haza, aztán mentem Gergőért az oviba. Visszafelé meg bementünk a cukiba, és hoztunk haza sütit. Már nagyon megkívántam valami krémeset.
Jól vagyunk. Lekopogom: kopp-kopp. Gyerkőceim alszanak, és jól vannak. Apa is pihizik, én meg jöttem hozzátok.

Írjatok, ha itt vagytok.

Pussz!

Kép
Kép
Kép
britta

Erika!
Jó napod nap! :wink:

Britta!
Én itt vagyok!
A lányom süti a palacsintát!
Addig itt tudok lenni!
Örülök,hogy jól vagy!

Andi!
Mi újság???
Vendég

Kriszti!

Jó neked, hogy már a lányod süti a palacsintát. Remélem, egyszer én is megérhetem.

Képzeld, úgy néz ki Gergőnek megjött az étvágya. Van, hogy naponta 5-6 alkalommal is kér enni.

Kép
Kép
Kép
britta

Britta!

A lányom már sok mindent megcsinál,sőtt a fiam is!
100% hogy te is megéred,el sem hiszed milyen gyorsan közeleg az az idő,hogy sok mindenben tehermentesitsenek!
Örülök neki,hogy Gergőnek megjött az étvágya!
Vendég

Kriszti!

Valószínűleg megérem, csak még odébb van. Jó 10 év.
Mi is örülünk Gergő étvágyának, talán így kevésbé lesz fogékony minden bacira.

Pihizel, amíg a lányod palacsintázik?
Mentek a hétvégén meccsre?

Kép
Kép
Kép
britta

Igen,megyünk meccsre holnap,de most itt helyben lessz!
Most itt ülök a gép előtt!
Ebéd után kikellene menni levegőzni,a hideg idő ellenére is!!!
De ha nem megyünk ki akkor pihenek!!!!!
Hát igen 10 év,az olyan hamar eljön,hogy észre sem lehet venni!
Tapasztalat!

Ti mit csináltok hétvégén?
Vendég

Tudtátok?!

Spermium sebessége: 3 mm/perc (szerintetek tényleg el tudnak jutni a petevezetőig??? :shock: nehéz elhinni)

Spermium élettartama a hüvelyben: 2 óra (mivel savas a közeg)
Akkor ha Zsebinek (vagy Erikának???) 6 óra múlva nézte a doki a spermiumokat, teljesen normális, hogy már nem mozognak, nem? (Vagy peteérés táján nem savas átmenetileg?)

Érdekes dolgok ezek. (én legalábbis kis kíváncsi vagyok :wink: )

Kriszti,
a sport jó ötlet, én is támogatom, csak egyáltalán nem tudom rávenni, hogy elmenjen pl. tánciskolába (nálunk is van Erika C.) De látom a te gyermeked se 5 évesen kezdte, hanem kb. 11-12, na addigra talán belejövünk! :wink: Persze ha beteg, akkor oda se tud járni, és akkor nem tudja a koreográfiát úgy mint a többiek. Múltkor szegény kínlódott az anyáknapi műsorral, mert pont anyáknapjára gyógyult meg, de előtte hetekig tanulták a többiek a fellépést. Tudom, majd jobb lesz egyszer! És a második állítólag már nem lesz ennyiszer beteg! :D

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Nyáriorgona!
A gyerekeket nem lehet erőltetni se rábeszélni semmire!
Az én gyerekeim is kedvet kaptak rá!
De ők sem 5 évesen kezdték!
Iskolába kezdte a fiam pl.a focit tornatagozatos!
A lányom oszt.társa már régen járt a táncra, igy kapott kedvet rá!!!
Azóta is jár,nagyon szereti csinálni,mert minden feszültséget ott letud vezetni!
Ne félj,mindennek eljön a maga ideje!
Szép lassan kialakul!
Hidd el én is vagyis mi is sok mindenen mentünk keresztül!
Kis gyerek kis gond nagy gyerek nagy gond!
De azért ami te most megtehetsz,ha beszélgetsz velük érintsd a témát,hogy mihez lenne majd kedvük a tanulás mellett felméred magadban aztán később szorgalmazhatod a dolgokat és támogazsd őket abban,hogy igen is van értelme ha tanulás mellett valamit csinálnak főként ami már most érdekli őket aztán válthatnak,mert ugye milyen a gyerek!
Az én fiam már sakkozott,ő is járt Erika C-re,pinpongozott isten tudja még mit!
De rájött,hogy mindegyiket szereti de egy amit tanulás mellett csinál és amit a sok közül szeret a legjobban!
Hidd el kialakul minden!
Csak hát ez mind idő!
Kitartást mindenhez!
Vendég

Nyáriorgona
micsoda adatok!!TÉNYLEG AKKOR HOGY IS VAN EZ???? :roll:
Most nem vérzel olyan erősen mint multkor??

Kriszti
jó kisnapom van,jajajajajjaja!!Apám el se jött!!!NAgyon-nagypon mérges vagyok rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
Aposékat meg 2 órája várom! :shock: :evil:

Britta
Közel laktok Hévizhez???
Te az én nagylányom világ életében egy finnyás volt.De most hogy kiskamasz,mindent felfal!!!Szóval eljön a fiad ideje is előbb-utóbb!!! :wink:
Vendég

Erika!
Akkor sehol senki?
Apósék mennek még?
Vendég

Erika,
most nem vérzek annyira... :roll:

Hát a rokonok jól kitoltak veletek, főleg a gyerekekkel! :shock: Hát mikor akarnak menni? Már így is elég késő van.

Mindjárt kitörlöm ezt a hülye vonalzót, olyan hosszú a ciklus első napja!!!! :x

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Kriszti,
szerintem Erikáékhoz most érkeztek meg a vendégek, ne zavarjuk őket! :wink:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

JÓ ÉJT!
Vendég

Sziasztok!!

Krsizti,NYáriorgona

igen ahogy irtam Nektek,hogy nem jönnek,meg csengettek....
Aztán egy órát ha itt voltak!!
:roll:

NYáriorgona
akkor a múlt honapban tényleg lehetett valami,vagyis elkezdődött valami odabent,mert akkor nagyon véreztél!!! :shock:
Vendég

JÓ REGGELT ÉS SZÉP VASÁRNAPOT MINDENKINEK!
Vendég

Sziasztok!

Erika,
akkor tényleg nem "zavartak" sokat a vendégek... :( :shock:
Szerintem is volt valami a múlt ciklusban, mert egyébként olyan "szépen" megjön mindig a 28. napon, lehet rá számítani. :lol: (egyszer-kétszer jött a 27-en, és már két éve ilyen pontos! - második gyerkőc után 6 hónapra jött meg először)

Végre túljutottam az első ciklusnapon, ez már a második! :lol:

Kriszti,
Mikor mész dokihoz, kedden?

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Nyáriorgona!
Igen kedd délután!
Vendég

sziasztok lányok csináltam tesztet és 2csikos lett :) annyira örülök neki hogy elsem merem még hinni :)

Kép
e.andrea

Andi!
Ez hihetetlen!Látod,hogy sikerült!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Andrea!
Ez nagyon jó hír! És tényleg hihetetlen, hogy ilyen gyorsan sikerült! :lol:

Kriszti!
Akkor már csak kettőt kell aludni! :wink:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Sziasztok Lyánkák!!!

Andi
ismét sikerülT?????el sem hiszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Most akkor mégsem maratoni volt a ciklusod,hanem babás lehettél???Kiváncsi leszek mit mond a doki majd,mennyi idős lehetsz??
ÉS hogy vagy??? :shock: :D

Kriszti
kedden hányra??CSakhogy izgulhassam... :D

Nyáriorgona
tuti volt valami abban a ciklusban!!
GYerekek??Hogy szuperálnak???Már virgoncak??
Vendég

Erika!
Elősször felkell hivnom,de amúgy 16-tól kezdődik a magán rendelés!
Én már ott szoktam 16 ó előtt lenni!
Vendég

JÓ ÉJT MINDENKINEK!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti! Kedden mindenképp írj nekünk, mit mond a doki.

Erika! Kb 40 km-re lakunk Hévíztől. Szerencsére Gergőnek most nagyon jó az étvágya, remélem, így marad.

Andi! Halkan gratulálok. Tényleg gyorsan sikerült.

Jó éjt!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
britta

Britta
nagyon szép helyen laksz akkor!! :wink:
Voltam Hévizen is üdülni,meg Dobogómajorban!NAgyon szuper volt!!!(tavalyelőtt)

Kriszti
akkor kedd 16h!! :D Ikszben lesz a kezem-lábam
,hogy valami okosat mondjon Neked!!

Rékám gyanús sajna nekem ma.Olyan betegérzése van,meg nem jött velem sehova du. :roll: (Tegnap gombázni volt,me geszetnyátszedni,gondolom én hogy megfázhatott)
A legjobb hogy holnap gesztenyét mennek szedni a sulival! :? :evil: Nincs nagy kedve menni....ujból a hidegbe!!

NA jó éjt kismamák,és leendő kismamik! :D
Vendég

Sziasztok!

Erika!
Rékának jobbulást!
Már én is várom a keddet!
Igy még sosem vártam,hogy mehessek!
Vendég

Kriszti
én is Veled eggyütt várom,és nagyon szeretném ha valami biztatót mondana.Vagy valami ujat kitalálna ami előre vinné a projektet!!!

Többiek,merre vagytok???
Vendég

Erika!

Én itt vagyok, csak épp nyomtatok közben, így lassabban tudok írni. Mizujs veletek?

Mi jól vagyunk. Bár a fiúk picit köhögnek, de semmi egyéb.

Szia

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!
Már én is szeretném ha előre haladnánk,mert mindjárt jubilálok,nov.1-én!
Vendég

Kriszti

Mindennek eljöna maga ideje,tudod!! :wink:
Én nem szeretnélek hiú ábrándokba kergetni,hogy most jön össze,meg ilyenek...(de azért gondolom!! :D ).Én azt vallom,hogy mindennek megvan a miértje.Szal valami miatt nem jött össze,se Neked,se NYáriorgonának,se nekem.Szal várólistán vagunk,de sorra kerülünk!!
(Egy pl:Egyik barinőm kesegrett mert felmondott nálunk közbe meg nem tudott elhelyezkedni ahova akart,mert depressziós lett.Mondtam neki,hogy higgye le megvan a miértje annak amiért ez a betegség jött,hisz életében mindig vidám csaj volt!!
NA kigyógyult a betegségből,aztán egyből talált egy jó kis állást,és egyből vezető is lett!!Szal jóval többet keres,és nagyon jól érzi magát ott!!)
NA nem azt mondiom hogy ikreink lesznek azért kell várnunk,de most más feladatunk volt.ÍMost következik az ujbóli anyaság!! :wink:
Én hiszek ebben,és remélem Te is igy gondolkodsz!!

Britta

Dokinál is voltál a gyerekekkel??VAgy ha kicsit köhögnek Te se viszed el őket??Én ha csak kicsit meg vannak fázva nem megyek velük el.HA rosszabbra fordul akkor megyek csak el.
Most éppen piros a torkuk,mindkettő a hasát fájlalja kicsit.Nem tom mi ez,de a gyereknek mindig a hasa fáj először ha valamilyen megbetegszik---TAPASZTALAT!!

Panny???

NYáriorgona???

Andi???

ZSebi
Te pedig ugy eltüntél!!Pocakosodsz és ezért nem nézel ránk,helló?????? :lol: :lol:
Vendég

Erika!
Szószerint igy gondolkodok mint te!
Mindennek eljön a maga ideje!

Képzeljétek el az egyik gondozottamnál szellem vagy szellemek járnak!
A múlt héten lemosatta az összes tányérját a falról a disz tányérokra kell gondolni!
Az ajtóba állok köszönnék el,egyszer csak egy csattanás,megyünk be a konyhába hát látjuk a gáztüzhely feletti tányér ráesett a gázra,ketté tört!
Azt mondja nekem,hogy biztos nem jól akasztottam fel,néztük a szög benne volt a falba a kis madzag ami tartotta szikla szilárdan a tányéron!
Mondom neki ha nem jól akasztottam volna fel akkor rögtön leesik nem egy 10 perc után!
Na mindegy azóta most voltam nála reggel,mondja hogy képzeljem már el,hogy a hétvégén az asztalról leesett a vizes pohara mig ő a wc-én volt!
Na mondtam is neki,hogy akkor most mi van????
Hát mondja erre ő hogy a múltkor nem én voltam a hibás biztos a szellemek!!!! :lol:
Vendég

Kriszti
ez kalssz!!!Kéne éjjel kamerázni nála.HA kis apro pontok cikáznak erre arra,tényleg azok vannak.Legalábbis ezt láttam a Szellemjárások cimű sosrozatban. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kriszti,
tetszett a szellemes sztorid! Majd meséld el nekünk is, ha újra jönnek a szellemek! :lol:

Erika,
jaj, nálunk is hasfájással indult, aztán szerencsére "csak" sima torokgyulladással úgy néz ki megússzuk. Most már elég jól vannak. Lehet, hogy holnaptól megyek velük valamerre csavarogni (nem bírom ezt a szobafogságot :wink: ). Oviba nem viszem, talán majd csak az ünnepek után.

Mondtam nektek csajok, hogy nem szabad a végére maradni! :shock: Tudjátok a statisztika szerint 20%-unk meddő.... :cry:

De inkább hallgassatok Erikára! :lol: Neki sokkal jobb a hozzáállása! :wink:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Na tudod ki menne hozzá éjjelre kamerázni!? :lol:
De érdekes amúgy,én hiszek olyan téren benne,hogy lehet benne valami! :roll:
Melyik adón volt vagy van a szellemjárás sorozat?
Vendég

Nyáriorgona!

Hát,hogy most tényleg szellemek voltak vagy miért történt?
De ez igaz volt!

Ne legyünk már meddők! :wink:

Nekünk is fog sikerülni és kész! :lol:
Vendég

Kriszti

Régebben volta a Zoneclub-on is(mindig néztem),meg most egyik szombaton a reality egész nap ezt adta.Szerintem nem egy alkalmi volt,tuti ismétlik még!!!Én is hiszek bennük,férjem szokta mondani:Na megint az átverést nézed??? :D

NYáriorgona

bak lévén elég pesszimista vagyok,de mostanában a Petra születése ota talán,sokkal pozitivab vagyok.Miért lennék meddö(arra jártam pedig:Steril szakrendelés),hisz szültem 2 gyereket!!CSak a megfelelő időpont kell hozzá!! :roll:
POZITÍVAN CSAJSZI!!!!!
JAj,és nekem is ugy fájnak már a kezeim lábaim,lehet valami velünk mégiscsak....
Vendég

Megvan a válasz, hogy miért lehet az aktus után órákkal később vizsgálni a nőben a spermiumokat!
Mert nem a hüvelyben nézik őket, hanem a méhnyakból vesznek kenetet! Tehát "csak" a méhnyakig kell eljutniuk, ott már kicsit jobbak az "életkörülmények", és a 3mm/perc sebességükkel meg is tudják tenni, hiszen 1 óra alatt is 18 cm-t haladnak. Persze nem árt, ha van náluk iránytű! :wink:

Ja, még egy adat: állítólag 30 perc alatt elfolyósodik a sperma...

Ezek után mindenki nyugodt lehet, ha mondjuk 2 órát fekve marad utána, azzal mindent megtett az ügy érdekében! :wink: (aztán nehogy engem hibáztassatok, ha nem így van! :lol: )

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?