Új privát üzeneted érkezett!

Carpediem: remélem izlik majd a pikáns csirke :)
Én már úgy izgulok helyetted is . Nagyon az utolsóidőkben vagy most neked lassan tellik az idő elhiszem de észre sem veszed és otthon leszel a kicsivel.
Elhiszem, hogy az elválás nehéz lesz én is ettől félek majd ha ott leszek. Természetes, hogy most babusgatod a gyermeked. Na meg ezek az utolsó napok amikor még csak őt kell babusgatni, szeretgetni. Használjátok ki az időt. :)
Mire megszülsz benne leszünk a februárban és mikor a hat hét lettelik a babával mehettek sétálni jön a tavasz. A legjobbkor születik a babóka most sárga vagyok az irigységtől. De csak jóindulatú irigység van bennem:)

Kép
csucsu05

csucsu szerintem természetes az irigység amit érzel. :D
nitacska007
Halásztelek

Csucsu
Nagyon finom lett a csibe :D Anyu is ezt csinál holnap :wink:
Majd valamelyik nap kipróbálom a másik recepted is, meg a fantás suti is fincsinek tunik. Azt is majd kipróbálom :P

Betsy
A youtube-on hogyan lehet klippet csinálni. Már regisztráltam.
Vendég

Carpediem: Örülök akkor ha izlik. A fantás süti biztos tetszeni fog. Tök fini. Van még receptem nagyon fini majd holnap irok még. Ha nem ismered van a tekert omlett isteni és könnyű kb 20perc alatt kész van.
Most megyek a lányommal fürdeni. Legyetek jók :)

Kép
csucsu05

Csucsu
Nem ismerem, johet a recept :wink:

Tobbiek :?: :?:
Vendég

TIMI: Üdv köztünk! Mielőbbi babásodást!
KINGA: Sajna nem találtam olyat a laptopon :cry: , mindegy, azért köszi. Örülök, hogy a doki látott érett petét UH-n, remélem ügyesek voltatok aznap ;)
SZILVI: Nem a youtube.com-on csináltam a klippet, oda csak feltettem, hogy mások is megnézhessék, hanem a gépen a Movie maker-rel (szerintem nektek is van). Viszont itt is tudsz klippet csinálni:
http://www.photoshow.com
http://www.photobucket.com

Nem akarom foglalni az oldalt a képekkel, akit érdekel, megnézheti, hogyan mosolyog Bence (kicsit lassan töltődik az oldal..):

http://www.photoshow.com/members/fixb/all/cd7ed8RT
Vendég

Betsy
Koszi az otletet. Majd megnézem. Bence nagyon édi a kis klippben. Olyan megpuszilgatnivaló :D
Vendég

szia betsy,nagyon cuki a kis szereplőd.gratulálok hozzá. :lol: :lol: :lol:
nitacska007
Halásztelek

[/url]Kép
Vendég

Bocsi csajok, nem tudom , mit raktam be, de nem így akartam :oops: :idea:
Vendég

NITÁCSKA: Köszi :) Mátéról nem raksz fel képet? Szülinapjára meg van már, hogy mit kap?
SZILVI: Így is meg lehet nézni, ha a képre kattintasz, nagyon aranyosak a képek! :lol: :lol: :lol: De amúgy:

http://s275.photobucket.com/pbwidget.sw ... 86d5ed.pbw
Vendég

szia Betsy.A "mióta próbálkoztok"oda beírhatod a táblázatba,hoy május vége április eleje.
Tennék fel képet a Mátéról de nem tudom,hogy kell.Ha segítesz azt megköszönöm.puszi.
nitacska007
Halásztelek

NITÁCSKA: Képet úgy tudsz feltenni, hogy rámész arra, hogy "melléklet feltöltése", és a gépről tallózól egy képet. De max 600x600-as méretű lehet.
Vendég

Betsy
Koszi, erre én rá sem jottem :oops: :D . Amúgy melyik címet másoltad be? Bocsi, de ilyenekhez tiszta gyuge vagyok :? :lol:
Vendég

Sziasztok!
Carpe: hát azt a vizsgálatot én sem szívesen várom meg! Azt mondta, hogy kicsit kellemetlenebb, mint a rákszűrés. El tudom képzelni, hogy ez a valóságban mit jelent...
Csucsu: megcsináltam én is a pikáns csirkét, nagyon fini volt! Azt a tekercses recpetet is leírod majd?
Syry: az E vitamin a sejtek működésére van jótékony hatással, meg valamit olvastam a leírásában arról is, hogy ha már terhes az ember akkor a méhlepény működésében is segít vagy valami ilyesmi. Na már megint okosan válaszoltam. :oops:
Kicsit kezdek leépülni agyilag.
kinga

Kép
németh

Sziasztok csajok!

Van jó hírem : már biztos, hogy eladtuk a házat . Tök jól indul a február :)

A tekert omlett receptje:
Hozzávalók: 8tojás, kevés só, 2evőkanál liszt, 10dkg gépsonkavagy bármilyen sonka, 2dk tejföl, 15dkg füstölt sajt, 15dkg trapista sajt.

A tojást+sót+lisztet és tejfőlt össze keverni. Tepsibe nekem hosszukás tepsim van nem kocka alakú. Tehát tepsibe alufóliát teszünk amit megkenünk étolajjal. Beleöntjük a kikevert tojást. sütőben sütjük kb 15percig. nem szabad megijedni amikor hólyagos hepe hupás lesz mert ha kivesszük akkor vissza egyenlődik tehát jó lesz. Mikor megsült akkor megszórom a reszelt sajtokkal és a csikokra vágott sonkával és fel kell tekerni.
Szidni fogtok a tekerés alatt mert ha nem is forron de melegen kell össze tekerni és nehézkes néha a fóliát darabokba tudod majd leszedni de megéri higgyjétek el. Ha beszakad a tojás nem kellmegijedni valamennyi ráragad a fóliára. Aztán mint a tekert piskóta úgy fog kinézni. Hidegen isteni de én szeretem egy kicsit felszeletelve is megmelegíteni kijön a sajtok ize. nagyon Finom próbáljátok meg.

Az most csak ötletnek jött mi van ha sütőpapirra tesszük a tojást? Lehet akkor nem ragad rá.
Na igy is kipróbálom majd.
Én igazából rétegelt csirkemellel szoktam együtt tálalni. De szerintem bármilyen salátával is jó vagy csak magában.
Mindjárt leirom a rétegelt csirkemell tortát is nagyon finom.

Kép
csucsu05

Csirkemell torta:

Hozzávalók: csirkemell -szeletelt bacon szalonna, reszelt sajt, liszt, tojás, vegeta , tejföl.

A csirkemelleket felszeleteljük majd kicsit kikloffoljuk. Besozzuk. Megszórjuk vegetával vagy más fűszersóval ami van otthon. Megforgatjuk lisztben, majd tojásban és végül reszelt sajtban.
Egy jénai tálat kibélelünk bacon szeletekkel. Rárakunk egy sort a csirkemellből. Majd megint egy sor szalonnát. Ezt a folyamatot addig ismételjük mig el nem fogynak az alapanyagok.Egy tojást össze keverünk egy pohár tejföllel. Értelemszerűen ha nagy az edényed és sok a benne lévő húst akkor duplázni kell a tejfőlt és a tojást. El felejtettem irni ha maradt reszelt sajt akkor a tejfölhöz azt is keverjük hozzá és az egsézet öntsük le . A tetejét szalonnával lezárjuk illetve befedjük és sütőben megsütjük. Mikor piros a szalonna felül akkor már jó .
Megvárjuk mig kihül és mint a tortát lehet szeletelni.
Én mondjuk a jénaiból kiszoktam borítani és úgy szeletelem fel. Végül is ez egy sós torta.
Nagyon finom ez is :)

Kép
csucsu05

Csucsu
jó hír, hogy van vevő a házra. most már csak nektek kell találni egy megfelelőt. igaz? :wink:

képzeljétek, ma reggel kaptam sms-t hogy egy kolleganőmnek megszületett a kislánya. 2900grammal. febr.7-ére volt kiírva. (én tavaly Mátéval febr.8-ra.) Carpe, nemsokára rád is sor kerül. Ezek szerint már mindenképp februári lesz Bálint.

Kép

Kép
syrynx

szia csucsu.tök jó,hogy sikerűlt eladni a házat.akkor most a közelünkbe költöztök hurrááááááá.
puszi.
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Csucsu: örülök, hogy sikerült a házat eladnotok! És most mit csináltok? Építkeztek? Vagy már megvan az új lakás/ház? Remélem a többi "projektetekkel" is ilyen sikeresek lesztek most már! :wink:
Köszi a tekercses receptet! Szerintem egyébként a sütőpapír nem jó semmire. Legalábbis én 2X sütöttem sütit vele, mind a 2X ráragadt az alja. Azóta nem merem használni.

Kép
németh

szia csucsu.leírtam a csírketortát is, nagyon ízletesnek tűnik.holnap ezt is megcsinálom,"már érzem is az ízét" :lol:
szia németh.én is használtam már sűtőpaírt és egy nagy sz...t ér az egész,ugyanúgy odaragad minden. :cry:
nitacska007
Halásztelek

Csajok: Az alufóliára is ráragad valamennyire de különben ha nics alatta valami akkor nem lehet feltekerni. Mondjuk a sütőpapirt én nem próbáltam csak beugrott mint ötlet de ha nem jó akkor ki se próbálom.

Jajj ma egész nap házat néztünk. Már kinéztük egyet Halsáztelken de a kivitelező most gondolkozik mert elrontották az épitkezésen és a mi házunkhoz túl nagy kert lett hagyva. Hát hába azért is tetszett meg mert nagy a kert. Most filózik oda adja e azin az áron amin hirdette. Mondjuk mondtam neki az hogy ők elrontották és az árat nem javitották ki hát így jártak . Hétfőn kapunk választ mi lesz a megoldás. Kész is lenne mire nekünk költözni kellene csak kivülről lesznek még vakolás meg szigetelés meg színezési munkák . De legalább megcsinálják belülről, hogy be tudjunk költözni. A jövő héten teszik fel a tetőt a válaszfalak megvannak már és kb 1hónap múlva kezdik a burkolást meg a festét. Pont koccra lesz kész de nem baj a fő, hogy lenne hova menni.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Azta Csucsu nagyon fincsi recepteket adtál én is kiírom őket majd! Kell egy kis újítás!

Szilvi! Hogy vagy? Egyben vagy még! Nagyon izgulok érted mikor is akar majd kibújni a kisherceg???!!!

Syry! Már csak 2 nap és kezdődik a babprojekt szuper!!!!
Nagyon drukkolok, hogy neked hamarabb összejöjjön mint nekem, mert mi akkor kezdtük, mikor Manóm 9 hónapos volt, most meg már 2 éves is elmúlt! :cry:

Kinga! Nagyon szép a hőd! Remélem így is marad!

A Mirinda szeletet már én is csináltam, de egyszer tortának is elkészítettem, és ilyen lett:

Kép

Most lépek , mert vendégeink vannak és Thai csirkét főzök, meg joghurttorta lesz a deszert.

Puszi Mindenkinek és szép hétvégét!
Vendég

szia csucsu.tök jó,hogy sikerűlt eladni a házat.Kívánom,hogy mmielőbb találjátok meg "álmaitok"házát.
A képet amit csináltunk a Mátéval meg a Szabinával azt fel tetted már valahova?
Puszi.
nitacska007
Halásztelek

Csucsu: tök jó, hogy találtatok is másik házat. Az eladó meg csak adja oda a nagy kerttel változatlan áron! :!:
Nitácska: na akkor megnyugodtam, hogy nem én bénáztam el a sütőpapír dolgot. Van Máté+Szabina kép? Nem kuksizhatnánk meg mi is?
Krisztinka: köszi, én is nagyon reménykedek (mint mindig). De a te hőd is jól néz ki. Lehet, hogy amilyen rosszul indult majd olyan szép lesz a vége? :wink: És hmmmmm ez a torta! Épp az előbb kutattam át az egész konyhát valami édesség után, de aztán leállítottam magam. Ui. fogyókúrázok. Na nem igaziból, csak estére nem zabálom tele magam, főleg kenyérrel nem, meg nem eszek édességet. Jó lenne már ha lenne valaki a hasamban, legalább nem kéne szégyellni, hogy hogy nézek ki. :?
Szilvi: hogy vagy? Ha még otthon vagy írjál!
Kinga

Kép
németh

Sziasztok!

Még otthon, és egyben :? Holnap megyunk megint CTG-re, remélem UH is lesz, meg gondolom vizsgálat.

Csucsu
Az jó, hogy ilyen jól alakulnak a dolgaitok. Biztos izgi lesz a koltozés.
Tegnap megcsináltam a Fantás sutit. Nagy sikere volt :wink:

Nekem sincsenek jó tapasztalataim a sutopapírral. Azt hittem, valamit én csinálok rosszul, de akkor ezzel másnak is van gondja. :P
Vendég

szia,németh.még nem tette fel csucsu a képet,ő csinálta a gyerekekről.szerintem őt kérdezd meg.
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Csucsu: örülök, hogy ilyen jól indul az évetek és bizom benne, hogy így is gfog folytatódni!!! :D :lol:
Remélem mielöbb beköltözhettek az új otthonotokba és nem kell érte többet fizetni.
Ja képzeljétek megkaptuk a lakáshitelt, már csak a papírokat kell aláírni ésaztán gyűjtögetni a felújításra. Sajna az már szép eredmény lenne, ha karira beköltözhetnénk, de a lényeg, hogy alakulnak a dolgok!
:D

Szilvi: nagyon izgulok értetek!!!! :D Kíváncsi vcagyok, hogy mit mutat a ctg. Kitartás! :lol:

Németh: szorítok, hogy jól alakuljon a projekt!!! :D Sok sikert a "diétához"' és persze kitartást! már csak pár nap és úgy is abbahagyod!!! :wink:

Nitacska, Csucsu: én is kíváncsi vagyok a képre!!! :lol:

Krisztinka: Kipihentétek már a sielés fáradalmait? Gergő nem hiányolja a havat? Nagyon jól néz ki a süti, ügyi vagy!!! :D

Betsy: Hogy vagytok? Bence baba csinál valami új dolgot?

Syrynx: Mi újság veletek? Várjuk a jó híreket! :wink: Nagyon szorítok!!! :D

Mi jól vagyunk, a picurit egyre többször érzem. 14-én megyek legközelebb dokihoz, már nagyon várom. Olivér is jól van, most megint a bárányhimlőre várunk, mert 2 hete volt az egyik kislány a bölcsiben és a második pöttyös napon vették észre, hogy bárányhimlő. Eddig úgy néz ki, hogy most sem kapta el. Már nem esnék kétségbe, ha elkapná, legalább túl leszünk rajta. Vannak homeopátiás szerek amik megkönnyítik a lefolyását.

Jó éjt mindenkinek!!! :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok.

Sajnos én ide még sose tudtam feltenni képet. Ezért nem is tudom a Máté+szabina párost felrakni. Hiába kicsinyitem le akkor is kiirja a feltöltéskor, hogy hiba.

Krisztinka: Thai csirke és a joghurt torta izgalmas. Kérjük a recepteket :)

Caroediem: Izgulok ám értetetek :) Azért nem semmi ez az időszak izgalmas az biztos. Már bármikor szülhetsz de jó :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Nemsokára indulunk a dokihoz :P Tegnap megszult az egyik barátnmom. 10-re volt kiírva. Úgy irigylem most ot, szívesen cserélnék vele.
Szorítsatok, hogy legkésobb jovo hét hétfoig sikeruljon legalább 1 ujjnyira tágulnom, mert ha nem, kitudja mennyit kell még bennt várakoznom a kórházba Bálintra. Ugyanis, ha nincs meg az 1 ujjnyi, akkor meg kell várni, sajna nem programozott csaszi lesz :cry:
Nem akarok heteket benn lenni. Már most kezdek depis lenni, félek nagyon. :? :x :(
Vendég

Sziasztok!
Syry: hajrá, hajrá!!! Máténak boldog szülinapot!!!!
Carpe: kitartás, és szorítok, hogy minden jól alakuljon. Majd írd meg, hogy mi volt a dokinál.
Titanilla: jó nektek, hogy a lakáshitelt megkaptátok, az már nagy előrelépés.
Mi még mindig azon szenvedünk, hogy a szocpol miatti jelzálogot hogy veszik le a lakásról. 3 helyen 6 félét mondtak. Nincs valakinek ismerőse az államkincstárban? Most már attól félünk, hogy nehogy a vevő elálljon emiatt a sz.r miatt. :evil: De csak nem!
kinga

Kép
németh

[quote="carpediem"]B írta:carpediemetsy: Amúgy melyik címet másoltad be?
Szorítsatok, hogy legkésobb jovo hét hétfoig sikeruljon legalább 1 ujjnyira tágulnom, mert ha nem, kitudja mennyit kell még bennt várakoznom a kórházba Bálintra. Ugyanis, ha nincs meg az 1 ujjnyi, akkor meg kell várni, sajna nem programozott csaszi lesz. Nem akarok heteket benn lenni. Már most kezdek depis lenni, félek nagyon.

SZILVI: Rámentem arra, hogy full size (teljes képernyő), és amit megadott linket, azt. Ne izgulj, még van egy heted, hogy kinyílj. Mikor volt utoljára vizsgálat? Akkor hogy állt a méhszáj?

[quote="csucsu05"]V írta:csucsu05an jó hírem : már biztos, hogy eladtuk a házat . Sajnos én ide még sose tudtam feltenni képet. Ezért nem is tudom a Máté+Szabina párost felrakni. Hiába kicsinyitem le akkor is kiirja a feltöltéskor, hogy hiba.

ERA: Gratulálok a ház eladáshoz. A képet küldd át, majd én felteszem.

[quote="titanilla78"]B írta:titanilla78etsy: Hogy vagytok? Bence baba csinál valami új dolgot?

TITI: Köszi, jól vagyunk, gyorsan telnek a napok. Bence baby továbbra is nagyon édes, nyugodt fiúcska. Ami újdonság, hogy már gagyarászik, ha beszélek neki. Mondja, hogy "ágö" vagy valami hasonlót. Meg nyitogatja a száját, mintha válaszolni akarnak. Persze közben nagyokat mosolyog. Van, hogy szopi közben megáll egy pillanatra, és mosolyog egyet, aztán folytatja. Nagyon erős fiúcska, mert fekvő helyzetből (háton fekve), felemeli a fejét vagy 5 centire, mintha fel akarna ülni. Viszont hason továbbra sem szeret lenni. Az éjszakák is nyugodtan telnek, már csak egyszer ébred fel enni (éjfél körül). Este 8-tól reggel 8-ig alszik, napközben is 4 óránként eszik. Levegőzni nagyon szeret, ha pl. bent kicsit nyügősebb, mihelyt berakom a babakocsiba, rögtön elalszik. Ez nekem nagy újdonság, mert Peti nem nagyon szerette a babakocsit, emlékszem, még pici korában is sokszor úgy sétáltunk, hogy toltam a babakocsit, ő meg a kezemben volt. Olivérnek lesz farsang a bölcsiben? Bocsi, ha már írtad, de nem tudtam mindent visszaolvasni.. :oops:

SYRY: Boldog szülinapot Máténak! Nem számol jól a vonalzód?

KRISZTINKA: Olyan ízléses, mutatós, finom dolgokat csinálsz mindig. Ide feltétlen jelentkezned kell:
http://www.rtlklub.hu/vacsoracsata/jelentkezes/
Vendég

Megjottunk.
Méhszáj teljesen zárt, fájás egyáltalán nincs :( De a baba jól van, szívhang rendben :)
A doki már pénteken be akart fektetni, mert itt már a termín elott 3 nappal be kell fekudni, ha csaszi lesz. De én mondtam, hogy szó sem lehet róla, hétvégére nem megyek be :evil: . Azt mondta jól van, de amint fájásokat érzek, azonnal menjek. Hétfon már muszáj befekudnom. Azt mondta a doki, hogy lehet, hogy utána való héten meg is csinálják :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Én max. 2 napot vagyok hajnadó benn lenni, aztán már babázni akarok. :wink: Mondtam apának, beszéljen a fiával, mert már teljesen ki vagyok.
Bocsi, hogy hosszú lettem, de most úgy elment a kedvem. :cry: :cry: :cry: Így is sokat kell benn lenni, mert nálunk ha pl. kedden szulok /csaszival/ akkor csak kov. kedden engednek haza leghamarabb :evil:
Vendég

Syry
Nagyon boldog szulinapot Máténak :P
Vendég

SZILVI: Ötletem csak annyi van, hogy rosszalkodjatok apával, az talán beindítja. Én most CG: 1111-gyel mentem szülni Bencét, és van egy tippem, hogy mitől indult be ilyen korán.. :oops:
Vendég

Szilvi: Betsy ötletét már én is hallottam... :wink: Ne legyél rosszkedvű, gondolj arra, hogy milyen jó lesz már pár hét múlva!!! Meg hogy mennyit vártál ezekre az utolsó lassantelő napokra!!! De teljesen megértelek. Hátha jön valami melegfront és az segít.
Betsy: na hát ez a Bence fiú nagyon ügyes!!! Máté is nagyon szeretett a babakocsiban szunyókálni, mindig az volt az utolsó mentsvár ha valami nem stimmelt. A férjem emlékszem azzal hülyült, hogy rászólt: Máté megyünk sétálni. És Máténak el kellett (volna) erre aludni.

Kép
németh

szilvi szerintem se idegeskedj lesz elég dőd babázni.
Csatlakozom az előtem szólókhoz,hancúrozzatok a pároddal és be fog indulni a szülés.
Nekem is majdnem beindult 7..hónapra a szülés mert hancúroztam a párommal.szerintem ez tuti szűlésindítás
betsy mi az a cg:1111?
bocs ha hülyeséget kérdeztem.

csucsu megcsináltam a csirkemelltortát.ISTENI LETT!!!!!
MIndenkinek csak ajánlani tudom,hogy próbálja ki. :lol: :lol: :lol:
nitacska007
Halásztelek

NITÁCSKA: A CG-vel nekünk a cervix-et jelölték.

3000- teljesen zárt méhszáj, megtartott nyakcsatorna.
3100- külső méhszáj 1 cm, megtartott nyakcsatorna.
2100- rövidült nyakcsatorna, külső méhszáj 1 cm nyitott.
2111- rövidült nyakcsatorna, külső-belső 1 cm nyitott.
És így tovább...

Tehát az első számjegy a nyakcsatorna hosszát jelöli, a 2.számjegy a külső méhszájat, a 4 számjegy a belső méhszájat, a 3.számjegy pedig (gondolom) a közöttük lévő részt.
Vendég

köszi betsy a kielégítő választ..kis bence jól van?
nitacska007
Halásztelek

Carpediem: Jön a meleg állítólag meglátod megszülsz még a héten. Ne idegeskedj mimden simán fog menni és próbálj meg beszélni a dokival, hogy 4-5nap után engedjen haza mert a fiad hiányol. És egy kicsit füllentsz mond azt, hogy nincs aki vigyázzon a nagyfiadra és nincs is el senkivel. Meglátod ha nem vagy lázas hazaenged hamarabb.
Mikor én szültem sajnos császár lett a vége de 4nap után hazaengedett igaz ünnep volt pont szenteste és ezért. De mesélték, hogy sokan a nagyobbik gyerek miatt hazamehettek már a 4. napon. Persze ha nincs semmi gond. na de miért lenne?? Meglátod segíteni fog a doki csak beszélj vele.

Kép
csucsu05

Nekünk nem jött be a hancúr, mert mi az utolsó napon is hancúroztunk, de nem indult be a szülés és amúgy is császár volt, mert Olivér nem fordult meg. Én azt sem tudom milyen a nyákdugó és a vajúdás.

Betsy: Olivérnek ma van farsang a bölcsibe, doktorbácsinak öltözött. Ráadtam az egyik ingemet, van fonendoszkopja és orvosi táskája. :o))naggyon édes volt. Majd ha lesz kép teszek fel.
Nagyon édes Bence, nagy szerencséd van vele. :lol: Irogyellek is.
Olivér is szeretett a kocsiban aludni, még most is néha ha valamerre csavargunk és alvásidő van szívesen alszik benne, akár a friss levegőn is.

carpe: Ne legyen rossz kedved, mindjárt ott piheg a karodban a kisbabucid!!! Azért megértelek, én is nehezen viseltem az utolsó heteket, napokat. :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Syry:Nagyon boldog szülinapot kívánunk Máténak!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Lányok, igazatok van, ujjongnom kellene, de ez most nem nagyon megy. Az is benne van a pakliban, hogy nagyon félek :oops:

Csucsu
Itt sajnos hiába mondasz szívhez szóló litániát a dokinak, addig nem engednek haza, amíg a varratokat ki nem szedik. Sajna.
Meg az is benne van, hogy nem a saját nodokim fogja csinálni, mert neki a császárokhoz nincs beleszólása. Minden a foorvoson múlik. Úgy is, ha megyek felvételre, nála /foorvosnál/ kell jelentkeznem. Arra gondoltunk, hogy rásegítunk egy kicsit a jóakaratára borítékkal :? , hátha attól pár napon belul megszulhetek :wink: , és nem kell benn hetelnem. Ha addig Bálint nem akar magától kijonni, nem lesz más választásunk.

Betsy
Már én is hallottam errol a módszerrol :wink: . Csak valahogy most nem vagyok olyan hangulatban :?
Vendég

Betsy, Syry és még aki császárral szult :)
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen volt a "szulés" spinálos császár alatt. Mit éreztetek, mennyire fájt, mikor beszúrták a tut, a mutét után mi volt, volt e fejfájás stb :?:

Találtam egy topicot itt a babaneten, ahol a csaszis anyukák írtak, és bizony elég sok a rémtorténet. Pl. hogy fulladoztak, miután elkezdett hatni a spinál :shock: .
Ádámmal én aludtam, ezért nem tudok ilyeneket. De most az altatórovos azt mondta, legyen spinál, az sokkal jobb egy anyukának, nem kell tole félnem.

Szóval a véleményetekre, ill. tapasztalatotokra lennék kíváncsi.
Koszi
Vendég

Szia Carpediem! Babóci még jól érzi magát a hasadba? A barátnőm császárral szült, de nem panaszkodott. Mos várja a 2. babáját, és attól retteg, nehogy szülnie kelljen. Most is császárt szeretne. Egyébként én is rettegek, hogy ha végre sikerül teherbe esnem, nehogy császárral kell szülnöm. Fel a fejjel! Pikk-pakk kibújik a csöppség.

Nem tud valaki valamint a gyógyteákról, amik állítólag a teherbe esésnél közrejátszanak?

Valamelyik fórumon olvastam, csak nem tudom, hogy melyiken.

Németh! Milyen vizsgálatra vársz? Bocs, hogy megkérdezem, lehet, hogy írtad, csak nem nagyon tudom most elolvasni.
timejka

Carpe
ne félj tőle. nekem pozitív a tapasztalatom. a szúrást szinte észre sem vettem. mellékhatás nálam nem jelentkezett. (persze én már nagyon vártam, hogy meglegyen a műtét. 3-án reggel 7kor voltunk bent a szülőszobán elfolyt magzatvízzel. gyenge fájások voltak, majd elmúltak. ott aludtam a szülőszobán. 4-én reggel 6kor bekötötték az oxitocin infúziót, végül 10-körül leállították, mert Máté szívverése túl gyors lett, meg a feje sem illszkedett be rendesen. úgyhogy nekem megváltás volt a császár. már vártam, hogy láthassam Mátét.) nekem nem volt rossz élmény a császár, és mivel ébren voltam hallottam mindent, ahogy felsír, meg megis mutatták. kicsit tompa voltam, de láttam. ne izgulj, minden rendben lesz. :lol:

Köszi mindenkinek a szülinapi gratulációkat.
(Betsy szerintem jó a vonalzóm, csak ha az elején van, nem látszik a "figura" auto-női fej rendesen.)

Kép

Kép
syrynx

Timi
A ciklus elso felében cickafark teát, a másodikban/ pé után/ palástfuvet kell inni. Nekem segített, tobbek kozott abban is, hogy ne legyen annyira "fájós" :) a mensim.

Syry
Koszi. Azt hiszem, itt a végén már mindtol félek. Kíváncsi vagyok, mi lesz egy hét múlva. :wink:
Vendég

sziasztok lányok olyan szép az idő ma.remélem ti is voltatok kint sétálni és egy jót levegőzni.
Rajtam kívűl megcsinálta valaki a csirkemelltortát?
isteni finom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZILVI: Ne olvass olyan fórumokat, és ne félj semmitől. Egyáltalán nem fáj a gerincközeli érzéstelenítás, nem érzel semmit, csak arra figyelj, hogy ne mozogj, amikor szúrják. Utána sincs semmi, és közben se. És tényleg jobb, mint az altatás, mert rögtön láthatod a picurt, amikor kiveszik a pocakból, illetve utána is visszahozzák egy picit, míg tart a műtét.
NITÁCSKA: Mi is voltunk kint ma délelőtt és délután is sétálni, tényleg nagyon kellemes az idő! Jók lettek a vonalzóid! ;)
Vendég

köszi betsy.kis bence jól van?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?