Sziasztok!
Elő kellett most már másodszor vennem egy kis papírkát hogy jegyzeteljek.
Kircsi hogy ennyire pörög a topik!
Kincs!
A munkahelyi ötleteket kiraktam itt nálunk. Tök jó!
Nekem a kérjük meg a kollégáinkat hogy hullámozzanak tetszett a legjobban.
:D
Zsizsik, Anyoo!
Kitartást Nektek ehhez az időszakhoz.
Szeressétek a pasikat csak simán és majd megint felgyúlnak a lángok!
Anyoo!
Köszi hogy megkérdezed ezt a mensi dolgot!
Okr!
Hát én ezért nem akarom az LH tesztet. Nálunk egy alkalommal sem viselné el a Férjem, hogy na akkor most „kell” szekszelni.
Biztos ez a véleményem is meg fog változni idővel (remélem nem lesz szükség rá!
) de most ellene vagyok egyenlőre a dolognak.
Bettica!
Én sem mondom meg neki hogy mikor lehet aktuális a dolog. Nincs szükség rá hogy érezze a teljesítmény kényszert. Inkább elcsábítom, szerencsére csábulós fajta!
Viszont úgy látom hogy a helyzet, hő alakulásától is meg kell kímélnem őt. Hiába mondom neki hogy „hú, most még fent van, még bármi lehet” egyszerűen nem tud mit kezdeni vele. Én meg elszomorodok hogy biztos azért nem mond semmit mert nem érdekli, uh. inkább ezt sem fogom mondani.
A tojcsifehérje sajna nem jelent semmit, aszonták nekem itt a lányok. Monácska volt az asszem aki elmagyarázta hogy miért nem.
Tényleg!
Mindenkinek a párja kicsattanó boldogsággal és izgatottsággal várja a CSODA bekövetkeztét, csak az enyém nem?!
Nekem furi hogy mi nők, mennyire át tudjuk érezni egymás búját baját, örülünk a másik sikerének, stb. az én Párom meg nem szól semmit amikor épp örömködök.
Monácska!
Most már tényleg nekem is kéne egy gyereket szereznem, mindenki szeretne nekem csinálni egyet.
Vigyél el engem is magaddal arra a tengerpartra!! Nem nagyon szeretem a homokot, de ezt azért én is megnézném. Baywatch-osan beleszaladnék a tengerbe.
Pogi!
Köszi a képet!
Hideg hó... brrr... ebben az időben el sem hiszem hogy lehet nálunk ilyen.
Lafi!
Tök jó hogy minden oké van Veletek!
Tükörvíz!
Jó nyaralást Neked! Irigylem az ilyen embereket akik képesek aktívan eltölteni a szabit. Én a döglős fajta nyaralásokat szeretem.
Norka!
Cici villantás a koncerten?! KÉPEKET kérünk!
:D:D:D:D
Rólunk:
Próbáltatok már fiziológiás labdán ülve dolgozni? Én most próbálom és nagyon király.
Jövő hónapban én is veszek egy lasztit és száműzöm a széket.
Nem leszek a hétvégén, viszont sok sok jó hírre szeretnék hazajönni, uh. húzzatok bele.
Gardrób szekrény összeállt.
Van otthon kis barométerünk és hihetetlen magas a légnyomás ezekben a napokban.
Nem csoda hogy mindenki meg van vadulva! Vigyázzatok magatokra!
Kellemes hétvégét!
Monee