Új privát üzeneted érkezett!

fú. lányok, pörögtök.....én most kiütve érzem magam. jelentem terhességem első napja,amikor szenvedek. a melegtől. de szerintem terhesség nélkül is szenvednék......
:roll:

hogy bírjátok a melget??? zsizsik, te tényleg pakolsz, ott az irodában, ilyen időben?????

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Sziasztok!

Üdvözletemet küldöm Gyuláról (főleg neked Dimet)!!! :wink:

Monácska!
Én még csak most tudok neked gratulálni, de nagoyn örülök!!!!
Egész véletlenül te nem megérezted a babát és azért kaptam időpontot????? :wink:
És sztem is hagyd a párod, nyugodtan beszélgethet már a babónak.

A PG53-mal én is kb. csak jól elszórakoztam, mert sokat nem ért.... Hol állandóan páfrányos volt, hol semmi. Az éjjeliszekrényen áll. Ahogy az édesanyám mondaná: jó kis porfogó :lol:

babszika

Az egésznapos ideg, és a reggeli futkorászás miatt faszán elkezdtem görcsölni, és vérzek is..... Még barna, és kevéske, de remélem ennyiben meg is áll..... Ezekszerint tényleg alacsony a progim, bevettem a Duphastont és a magne b6-ot, és erősen gondolkodom, hogy reggel még bemegyek, aztán ennyi volt a melóhelynek!
Ha ez a babácska sem marad velünk, én nem is tudom mit csinálok!

Kaáli..... :shock: :twisted:

A rendelőben beutaló nélkül nincs vérvétel, beutalót csak szakorvos írhat, megfelelő turkafurka után, amit én nem vállatam, egyébként is egy hét, tíz nap, mire megjön az eredmény.

Jajjjj istenem. Nagyon félek láynok!
Vendég

Monácska!
Ne idegeskedj, hanem tényleg pihenj!!!!
Remélhetőleg, csak a helyét pontosítja a babótok!!!!! :wink:
Tessék csak a pozitív dolgokra gondolni és nem bevonzani a rosszat.
Ha jobbnak látod, akkor tényleg hagyd a m.helyedet a fenébe. Menj el tp-re és csak magaddal foglalkozz!!
Szorítok és sok babaragacsot küldök!!!!

babszika

Mona!

Én nem mennék már holnap sem! Ezen az egy napon már nem múlik semmi. Pihenjél, lazíts és töltődj fel pozitív gondolatokkal, erre van most szükséged.
Nagyon nagyon drukkolok Nektek!

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monácska!

Drága kisszivem borzasztó ez a kálvária, amin ma átmentél. :cry:
Ha érdekel a tanácsom a következőket tedd.

Napi 3x1 tbl Duphaston, vagy utro ha van.
3x1 tbl MagneB6.
Dobj be egy kis töményt, vagy egy nagy pohár bort. Hihetetlen jó méhlazító hatású az alkohol és az agyadat is zsibbasztja. :shock:
Fekvés!!
És felejtsd el a holnapi melózást!

A holnapi bemeneteled nem oszt és nem szoroz, de legyen nyugodt a lelkiismereted.

És hamár táppénzen vagy, akkor nyugodtan elmész az MM-be és leveteted a bétahCG-t és progit.

Monácska, most felejtsd el a józan eszed, csak a szívedre hallgass!!! És akkor jó lesz minden.
A barnázás pedig nem számít. Ezt te is tudod jól, még akkor is ha borzasztóan ijesztő!

Lányok van 3 levél (3x10 szem) érintetlen Norcolutom. Ezen túlmenően van egy levél, amin még van 7 szem, 1 levél, amin: 1szem és 1 levél: 2 szem.
Nagyon szívsen átadom annak, akinek szüksége van rá.
De csak egy db. használati utasításom van.

Priviben várom a jelentkezést. Ingyen adom, postán szívesen elküldöm. (Anno Rejoka is így küldte nekem a Premenst! :) )
Vendég

Mona!!!!!!!!!!!!!!Szard le a munkát!!!!!!!!!!!!Pihenj és magneb6 és folsav és met és duphaston ésésésés pihi!!!!!!!!!!!!!4

Nyugi!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Olyan meleg van, hogy nem tudok mindenkire reagálni, bocsi!

Monácska!
Pihenni, pihenni. Ez a legfontosabb! De ezt úgy is tudod.
Holnap be ne menj dolgozni!!!! Ezt a kis gyémántot kell most védelmezned a bársony ékszerdobozodban!! A többire tegyél egy nagyot!

Megírom Lafinak a titkos tábliba az adataimat.
Plusz kérlek benneteket írjatok privit, hogy hova küldjem a teszteket.

Lona
lona1

Mona!
Képsimi Neked!és pihizz!MagneB6 nagyon fontos!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Lona!Akkor most mégis megveszed a héten ill. holnap és postázod?
Van számlaszámod?Vagy postai úton küldik a pénzt?
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ma voltam Tűű dokinál.Örült az örömünknek(a babókának),megdícsért a fogyás miatt.
Írt fel L-Thyroxint a pajzsmirigyre.A 12. hétig szedjem a merckformint szerinte,de rám bízza meddig szedem!
A 12.héten kell majd elmenni vércukorterhelésre és FT4 nézésre.

Na meg ami fontos!Elküldött Zentai Andihoz!NEM AKAR VALAKI MOSTANÁBAN DIÉTÁS TANÁCSADÁSRA MENNI????????????CSOPORTOSAN OLCSÓBB LENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A mai nap nem nagyon követtem az eseményeket!

Kincs sajnálom a negatív tesztet!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek nagyon jó éjt!Szép álmokat!
Sziasztok!

Kép

Kép
lecso

mona: 3szor 2 magne b6 is mehet!!!! és pihenj, olvass, próbálj megnyugodni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika, üdv gyulának :D otthon pihiztek???

Kép

dimet

Bejöttem dolgozni..... Reggel 4-re nem tudnak senkit adni, egyszerűen nem tehetem meg, hogy nem jövök. Jön a főnököm 7-re, és húzok haza, illetve a dokihoz a rendelőbe.
Este még elmentem az ügyeletre, írtak fel utrót, de persze nagyon kedvesen azt modnták, ne is reménykedjek nagyon. Azt hittem lerúgom! A kisköcsög. Nem vagyok bosszúálló, de szívből kívánom neki is ugyanezt.......

Köszönöm a drukkokat, nagyon ránk fér. Ma reggelre nem vérzek, de rettenet módon görcsölök. A teszt erősebb volt a tegnapinál, a cickóim továbbra is fájnak, nem tudom ez jelent-e valamit, én persze kapaszkodom, mint a fuldokló a szalmaszálba. A fiammal is véreztem egészen sokáig, és mégis itt van, igaz, vele azonnal el tudtam menni betegállományba. És most is el fogok menni. A tegnapi egy cseppecskén kívül nem volt több vér. Annyira reménykedem. De ez a görcsölés................ Ez nagyon nem mutat semmi jót. :cry: :cry: :cry: Kibőgtem a szemem.
Vendég

Sziasztok!

Basszus Monácska!
Reggel négy??? :shock: hol dolgozol, hogy ilyen kora reggel bennt kell lenni??? :shock:

Igaza van Dimetnek, 3x2tbl MagneB6-ot is szedhetsz.

Nagyon drukkolok Neked.

Figyelj. Én is azt tapasztalom, hogy kurvára nem veszik az embert komolyan.
Amikor elmentem hCG és progi nézésre (4+1-en). Azt kérdezte kedvesen az adminisztrátor (aki a beutalót írta), hogy hány napja késik a menszim.
Hazudtam, mert azt mondtam két napja. Közben pedig aznap kellett volna megjöjjön.
Láttam az arcán, hogy fogalma sincs hogy mit keresek ott. :?
De mivel régóta ismer és kb sejti min mentem keresztül , azt mondta végül, hogy maga ugyis kismama és többet már nem kell vizitdíjat fizetni.
Aztán tegnap felhívtam az UHlabort, hogy ma nézzenek meg. Ott is rákérdeztek, hogy mióta késik. Mondom 11 napja.
Áááá, mondta a nő, majd jövő hét közepén jöjjön, mert addig úgysem látszik SEMMI! :shock: (ezek után el tudom képzelni mit tud az UH gép)

No mindegy nem is idegelem magam és téged sem.

Old meg a vérvételt és lépj le táppénzre.

Tudom én, hogy nagyon nehéz dolog otthagyni a munkahelyet, mert ferde szemmel néznek majd rád, de nem kell megmondani miért nem méssz be.
Rá lehet fogni egy komoly virusos enteritisre. (Senki nem szeretné tőled elkapni :lol: )

Csipi. Várom a prividet az infokkal.
Vendég

Na, Kavicska egy kis adalék még ahhoz, hogy milyen ez az egész rohadvány rendszer............ ( Egyébként a Volánnál dolgozom, forgalmista vagyok. Ezért nem lehet csak úgy nem jönni dolgozni, mert megáll a forgalom. És ezt nyugodtan veheted szó szerint, volt rá példa, hogy elaludt valamelyikünk, és sorban maradtak ki a járatok......)

Nincs nőgyógyászat Monoron. Az egyik szabin van, a másik nem rendel! Hát ez nem lehet igaz. Hót felesleges is lenne elkéredzkednem ma, minek, dokihoz nem tudok elmenni, maximum hétfőn csak.

Úgyhogy kislányok a következő van. A hétvégén fel sem kelek, nehogy gond legyen, hétfőn tesztelek egyet, és ha a csíkocskám meg van még, akkor elmegyek begsibe. Ha el akar menni a babócka, akkor áttöri az utrót úgyis, tehát hiába is erőlködök....

De nem fog elmenni, velünk marad! És passz!!!
Vendég

Jó reggelt!

Mona remélem már otthon pihizel,vagy alszol!! Hűvös a lakás?
Remélem sikerül megnyugodnod és minden rendben lesz!!!
Ölelés és puszi!
Lehet a meleg is megbuggyantotta az egészségügyi dolgozókat,meg a kilátástalanság..de azért egy friss kismami aki réges rég egy + tesztre várt kicsit több törődést igényelne..
Én ha a körzeti nőgyógynál voltam sok volt az etnikum,és csag gondolta hogy terhes, a doki adott neki tesztet hogy azért csinálja már meg és egykedvűen jött ki a dokitól és sétált a wc-ig..a kismamik meg nemtörődöm módon télen is csupi pocival járkáltak,cigi és egyebek,meg persze nem a tisztaságról híresek..

Lecso tök szuper hogy Tűű is így örült és ilyen rendes volt,már csak békésen növeszteni kell a pocakot :)

Norka ma mértél hőt?

Lafi ma lesz eredmény ugye??

Zsizsik Apple és peteérősök Annyoka Mniki Tükörvíz mi a helyzet?????

Képzeljétek a házidoki több órás kérlelés nélkül 3havi metet írt ki :D de 3 receptre és egy napon dátumozva fogok én ezzel boldogulni?? Vagy egyszerre kiadják a 3dobozzal???

És diétás könyvet ami betartható és hasznos receptek vannak benne tud vki ajánlani?????????????

Hűsölős napot! Ma és holnap lesz a csúcs :shock: :shock:

Kékkel írtam hogy hideg hatású legyen :lol: :lol:

8 ötlet , hogy hogyan viseljük el a nyarat az irodában

1. Munkába menet előtt zuhonyozzunk le öltönyben vagy kiskosztümben.

2. A ruha alá tekerjünk egy slagot, és munkaidő alatt cirkuláltassunk benne hidegvizet.

3. Adjunk a ruhafogasra egy fűszoknyát és rángassuk madzaggal.

4. Hozzuk be a könnyező pálmát a lépcsőházból, szórjunk alá leheletnyi homokot, amikor pedig senki sem látja, toljuk le a nadrágunkat és heveredjünk alá.

5. Vezessünk 12 V-os áramot egy zománclavórba, és kész a minijakuzzi. Ha nincs transzformátor, megpróbálkozhatunk szifonpatronnal, vagy szívószálból saját levegővel is.

6. Kenjünk le magunkat naptejjel, és dugjuk be a fejünket a pénzvizsgáló UV lámpa alá. Ha nincs ilyen a háznál, ugorjunk el a legközelebbi bankba.

7. Tegyünk a számítógépre Karib-tengeres háttérképet, és kérjük meg kollégáinkat, hogy néha hullámozzanak.

8. Ha a Balatonnál akarjuk érezni magunkat, együnk minden nap lángost, tegyünk ki a padlóra egy döglött halat, és beszéljünk németül.

Lépek...
Vendég

Mona, veled fog maradni a kis babóca !!! Azt ugye tudod, hogy BÁRMELYIK nőgyógyászatra elmehetsz ? Én úgy tudom, hogy szinte minden nőgyógyászaton van már UH. Bár nem tudom milyen minőségű :? Bár ha Monoron dolgozol.. akkor talán a legjobb a pihenés..

MagneB-ből szedjék akár 3x2-öt az nem árt !!!
A csepp vérzés bármitől lehet, de ezt Te is tudod. Drukkolok nagyon, hogy kapaszkodjon a kis bébike !!

mniki

Sziasztok!

Monácska, miért nem próbálsz meg átmenni Gyömrőre nőgyogyihoz?
Mennyire görcsölsz? Mert tudod, a koraterhes tünetek nagyon hasonlítanak ám a mensi előtti tünetekhez! :wink: az az egy csepp vér még semmit nem jelent!!!

Lafim, nagyon várom hogy jelentkezz!!!

Andika, annyira jók a képek amiket felteszel ide! :D

Monee, Nikivel beszélgettük a talin, hogy ez a nagyon lightos piri lehetséges a mettől is! Sokunknak van ilyen mióta szedjük... Kedden megyek Tűűhöz és rá fogok kérdezni!

Norka, mai hőd? Feljebb ment?

Ginuska, már csak egy nap! :wink:

Kincs, nagyon jók az ötletek! :lol: :lol: Hőd?

Hát nekem még nem volt pé-m, ma visszaesett a hőm... nem t'om, mi történt, lehet a hőségtől mérek ilyen cikk-cakkost: :shock:

Kép

Lehet, hogy kicsit hagyjuk a babaprojektet... Nagyon úgy tűnik, hogy apa besokallt :( Most már második hónapja ingerült, feszült lesz középidőben, így kerüli az együttlétet. Este beszélgettünk egyet, azt mondja, hogy akar babát, de félek, hogy ez így nem fog menni... Próbáltam azt is hogy nem mondom neki hogy hogy pé környékén vagyunk, de nagyjából képben van.
Jövő hónapban hőt sem fogok mérni, úgyis megyünk nyaralni is, azzal sem fogok foglalkozni hogy hol tartok.
Este már kibőgtem magamat...

Kép

Kép
anyoooka

mona, nagyon nagy optimista-kitartó hullámot küldok feléd!!!!!!!
pihenj, amennyit csak tudsz. és álljon le az egész forgalom, csak veled legyen minden okés!!!!!!!
egyébként anno nekem a doki azt mondta, kiskönyvet ne is kérjek a 12. hétig!! addig bármi történhet.... :? tudom, hogy ez így van. de én úúúgy szerettem volna már a 7-8. héten kiskönyvet,hogy terhes vagyok :) de ezt csak mi értjük meg, mi éljük át....

ennyire futotta. kezdek szenvedni a melegben. ez iszonyat.

Kép

dimet

Sziasztok,

Monácska, kérlek, ne félj !!! minden rendben KELL hogy legyen ! Tényleg pihenj, magnebéhatozz, és igyál meg egy pohár vörösbort este, az kicsit el fog lazítani....

Anyoo....... azt hiszem, ugyanabba a fázisba érkeztünk el egyszerre..... ha megnézted a görbémet, az a valós együttléteket mutatja...... tényleg elég volt. Most le kell kicsit állni, és szemlélődni. Neked is van egy tündérkéd, most talán jobban kell rájuk koncentrálni, meg a férjre, aki lassan már csak egy mozgó spermabanknak érzi magát.... nekünk sem megy már.... de főleg nekem nem....megcsömörlöttem. ELég volt. Ne sírj, hidd el, ha a babóca jönni akar, biztos, hogy jönni is fog. Tudatosan koncentrálj inkább Dorkára és a párodra, én is megpróbálom ezt tenni.... :cry: :cry: :cry: :cry:
zsizsik

Szép reggelt!

Mona: Ha nagyon görcsölsz menj el egy nőgyógyászhoz! Bármelyikhez... Nagyon drukkolok neked, látom optimistán próbál meg hozzáállni a dologhoz. Remélem, ez bejön és minden rendben lesz...
Egy nagy ölelés megy így neked az éterben ;)

Anyooka: Jól teszed, hogy nem hőmérőzöl. Éljétek az életeteket most úgy, mintha nem készülnétek nagyon egy babóra. Hátha neked is beválik, és miértne vállhatna be? Én sosem mondom meg a páromnak, hogy time van, így nem stresszeli magát miatta. Elég, ha én stresszelek... :)

Nem pém volt tegnap előtt, egy kicsit magam alatt vagyok miatta... :(

Kép

Kép
bettica

Monácska
Teljesen megértelek!Én sem tudtam elmenni rögtön táppénzre,amikor elkezdtem barnázgatni.Ráadásul én olyan helyen ,ahol a saját súlyom simán meg kell emeljem naponta többször+ a gyerkőcöm cipelése...látod mégis itt vagyunk! :D Nem lesz baj!!!!!!A gyógyikat szedd rendesen,és ha vége a munkának pihengess.Esetleg ha tudod munka közben tedd fel alábad egy székre.Az már félig fekvés. :D

Anyoooka
Azt csak hiszed,hogy képben van!Az enyém uram is számon tartotta,oszt mégis a pozitív terhességi tesztre azt hitte LH teszt,és este akciózni kell.Kép
Egyébként meg a házasélet úgy a jó,ha az embernek van kedve hozzá!Majd anyaralás jót tesz,meglátod!

Kincs
Remek tanácsok! Kép

Kavicska
Ti már UH-n szép nagy petezsákot,és szívhangot is fogtok látni!(lehet egyből 2-t :D )

Voltam ma védőnőnél.Megkaptam a 2. rutin papírjait.De milyen bonyolult az egész vérvétel :shock: :shock: Már egyszerűbb ha megszúrom magam.Csak a szőlőcukrot kell beszerezni hozzá. :wink:

KépKép

KépKép
okr

Monácska kincsem!

Nem lesz semmi baj, csak melege van a babónak, és görcsöl azon, hogy vége legyen a kánikulának!!!
Igaz csajok!! Nincs semmi gond!!!! :wink:

Pusszancs
csipi78

Jajjj MINDENKI!!

Köszönöm!
Csak elkapott a gépszíj, mint régebben a hőmérőzésnél. Hát mikor fogom fel végre, hogy vannak dolgok, amiért nem lehet többet tenni, és nem tudom befolyásolni, lásd peteérés, teherbeesés, és babácska megmaradása, időjárás, stb.....

Lazítok, ülök a nyugiban, a légkondis irodában, és azon filózom, hogy milyen a tengerparton, meg a fák alatt az erdőben, időnként beszólok a picinek, hogy figyi, ide Te is jössz velünk, kitartás! :roll: :wink: Így legyen!

Nem is nyavalyygok többet na!
Vendég

Monácska: Nyavalyogj csak! Majd mi jól megnyugtatunk... Ezért vagyunk, nem? Kitartás és szedd azokat a bogyókat. Ja! Képzeld csak magad egy kellemes helyre, az is sokat segíthet mindkettőtöknek ;)
Pihizz, nehogy dolgozni merj ;)

Kép

Kép
bettica

Monácska nagyon drukkolok!!! Jól teszed, ha fel se kelsz hétvégén! Nézz tévét és pihenj sokat!

Szegedről sincs senki? Vagy ismerős? Kéne találnom valakit egy kezdő pcos-nak!

Ginuska, szanaszét izgulom magam! :-)

Kincs Sajnálom! :-( De annak nagyon örülök, hogy nem vesztetted el a humorod :-), nagyon jókat írtál, tetszettek az ötletek :-) Én is berakok nektek egy hűsítő képet!!
Olvastam, hogy milyen iszonyú meleg van Magyarországon, már előre parázok, hogy ide is elér, de aggódom is értetek, úgyhogy ne menjetek napra, igyatok sok-sok vizet, és ne tegyetek hirtelen mozdulatokat!
Kép [/img]
krumplis pogácsa

Pogi: Tök jó ez a kép!!! Kedvem lenne most egy kis hóbanhempergőzéshez :D

Kép

Kép
bettica

Sziasztok! :D

Monácska, helyes a dörgés, nyugi van. Babó ott figyel a pocidban, beszélj hozzá sokat, hogy fészkelje be magát, és maradjon! :wink:
És tényleg ne idegeld magad ezen, mert azzal csak ártasz. Nyugi, pihi, hüsi! :)

Pogi, én szegedi vagyok! És Jokaliza is, Beebey pedig Hódmezővásárhelyi. Ők már babásak! :wink: :D
Miben tudok segíteni?

Kincsecske, a tanácsaid nagyon klasszak kánikula esetére! :lol: Nekem legjobban a kiskosztűmben zuhanyzás tetszik. El tudnám most képzelni, bár nem kiskosztüm van rajtam. :D

Anyóka, Zsizsik én is hasonló okból hanyagolom a hőmérést. Párom ugyanis betelt vele, meg az egész babaprojekttel. Visszanézve magamat, nem is csodálkozom rajta (kiborulások, stb.)! Így most kicsit spontánabbul próbálunk (próbálok) hozzáállni a dologhoz. :wink: Reméljük használ mindannyiunknak ez a hozzáállás! :) (Monácskának is bejött...)

Bettica, honnan tudod, hogy nem PÉ-volt? Hőből?

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Monácska!

Ti most itt vagytok:

Kép
csipi78

Azért meglátogatunk.....
csipi78

Jaj, lányok, miket olvasok........Mona, nyugodj meg, tudom, könnyebb mondani, de akkor is!Ne hajszold túl magad, és lehet, hogy ez a görcs inkább koraterhes tünet!Szedj terhes vitaminokat, magneb6ot és nyugi!!!!!!Mi veled vagyunk gondolatban a baba meg testileg és lelkileg!!!!!!!

Anyókám, tudom, min mész, mentek most át. Ismerős. volt olyan hónapunk amikor 1x voltunk együtt mert már mindkettőnk annyira unta azt, hogy így kötelező meg úgy kötelező.......Próbálj meg lazítani, kell egy kis áramszünet időnként mindenkinek és aztán megint mehet minden tovább...........

Kavicskám, hát nem semmi, ki hinné, hogy uhgosokál ilyen szar a gép, hogy "18" napos késés kell nekik.........drukkolok, hogy találj végre valakit aki meguhuz téged, titeket!!!!!!!!

Magamról kicsit,
NEGATÍV LETT A LELETEM!!!!!!!!!!!
HÍVTAK NEMRÉG, HOGY A DOWN-KÓRRA 1:8000 ÉS A NYITOTT GERINCRE 1:7000 AZ ESÉLY, AMI KICSI, AZT MONDTÁK. :lol: :lol: :lol:

Délután megyek az eredményért, mert a sírás mellett nem hallottam mik lettek az értékek. :oops:
Vendég

[quote="tukorviz"]
írta:
tukorvizPogi, én szegedi vagyok! És Jokaliza is, Beebey pedig Hódmezővásárhelyi. Ők már babásak! :wink: :D
Miben tudok segíteni?

Van egy lány, aki most tudta meg, hogy pcos, és az orvosa rögtön műteni akart, a leányzó viszont közben kicsit utánanézett, és nagyon okosan inkább metformint akar. Első körben jó lenne találni egy helyi orvost, aki felírná neki, és úgy általában normálisan áll a dolgokhoz. Ebben kérném a segítségedet, hogy tudtok-e ilyen dokit ajánlani.
Szegényke eléggé egyedül érzi magát a problémájával, megpróbálok segíteni, amiben tudok.
krumplis pogácsa

Csipi!!!!!!!!! Gyertek! Olyan szép itt, és csend is van!!! :lol: :lol:

Lafika! Én is hallottam a koraterhes görcsökről, és teljesen bele is éltem magam, hogy tutttira ez van nekem, hiszen kora terhes vagyok! És a tesztem is tutira erősebb lett reggel, mint tegnap, ezt a párommal is lecsekkoltattam, mert azt akartam, hogy kritikus szem lássa.
De most hétfőig nuku teszt, hogy látható legyen a különbség, ha van egyáltalán..........

Szóval köszönöm, és üdvözlöm a koraterhes görcsöket és a koraterhes hisztit/érzékenységet ezzel együtt.................. :roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :oops:
Vendég

Pogi! Én is a pcos.hu-n fent lévő szegedi endokrines dokinőhöz mentem el metforminért, fel is írta egyből (mondjuk be kellett feküdnöm pár napra az osztályra). Jokaliza és Beebey is hozzá járnak. Beutaló kell hozzá háziorvostól vagy nőgyógyásztól. Egyébként nyugodtan add meg a lánynak az emil-címem, bár ma vagyok utoljára net-közelben, mert nyaralni megyünk. De utána (30-ától) szívesen segítek neki! Emil: tukorviz@gmail.com

Lafika, jajj, de klassz, hogy mindent rendben találtak! Most már neked is nyugi van! :wink:

Csipike, énisénisénis! :D Ott akarok fetrengeni a lehetetlenül zöld tenger partján! :lol: 8)

Jajj, csajok, holnap indulunk Szarvasra, egy rövidke kis nyaralásra. Bringával megyünk a párommal, és a Holt-Kőrös partján fogunk kempingezni. 2 nap túrakenuzás van betervezve, majd szerdán jövünk haza. 8) :D Már annyira várom...! :D

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Sziasztok!

Kincsecske, egyutt erzek veled, sajna nekem is sok ilyen honapom volt...de eljon majd a Te idod!!! :lol:

Monee, Mona...bocsika! :oops: :oops: :oops: Kicsit faradt voltam este...Monnee, akkor most en lehet az elso aki gratulalt....remelem, hogy a tobbiek is csatlakoznak nemsokara a zebras tesztedre.

Monee, pihenes+fekves!!! Monorrol nem eri meg bemenni ebben a nagy hosegben. A barnazas, gorcs meg nem jelent semmit! Ramboka kerdezte annak idejen, hogy miert ilyen keson irtam meg nektek a zebras tesztet...Hat sajna okom volt ra. :cry: A hatodik hetet betoltve egyik este eros (piros) verzesem volt...total olyan, mint amikor vetelesem volt, csak eppen nem jarult hozza fajdalom. Masnap (meg mindig verzes, csak gyengebb), hivtam a doki...mondta azonnal menjek be a korhazba. Megnezett uh-n es mondta, hogy a petezsek nagy resze le van valva...annyira kiakadtam, hogy nem is igaz. Ezutan szigoru agyban fekves...a ferjecskem meg az ebedet is az agyba hozta talcan...Vegul a 6. hettol egeszen a 8. hetig vereztem a szigoru fekves ellenere...es persze total kivoltam. Ennek ellenere a baba megmaradt es a 15. heten vagyunk....Eredetileg nem akartam errol beszelni, csak azert irom le, hogy lasstok, hogy mindig van remeny es a korai panikolas tobbet art, mint segit.

Kavicska, annyira vartam az uh-d...menj el mashova...en nem birnam a varakozast azok utan, amiken keresztulmentel....

Alice
alice27

Jaj, javitok megint :

Monacska, pihenes + fekves!!!

Ugy latszik, javithatatlan vagyok... :oops:
alice27

Alice :) Én is gyakran járok így :D
Sajnálom, ami veled történt, és örülök, hogy eddig viszont nem lett semmi komolyabb bajotok!!!

Lafi: Tök jó hír, hogy minden rendben. Csak így tovább! Vigyázz magatokra :)

Tükörvíz: Nektek pedig kellemes bringázást! Nem lesz hozzá túl meleg? Bár, ha kenuzni is mentek...

Csipi: Akkor Monácskával együtt mindenki hűsölhet. Bár csak ott lehetne a következő PCOS tali :D

Kép

Kép
bettica

Köszönöm Tükörvíz, nagyon köszönöm!!!
Jó nyaralást, és vigyázzatok magadtokra ebben a nagy melegben :-)
krumplis pogácsa

Tükörvíz: Igen, a hőmből gondolom, hogy nem volt pé. A fene tudja már, hogy mikor van és mikor nincs. "Ciklusonként" 3-4 alkalommal szoktam nyúlós lenni, lehet most is ez lesz, bár ma mégjobban tojcsifehérjézek, mint eddig bármikor is. :roll:

Kép

Kép
bettica

Tükörvíz jó nyaralást, pihizzetek azért egy jót!!!!!!!!!
Alice, nem semmi amin keresztülmentetek, és a babád Isten ajándéka!
Vendég

Sziasztok,

én is úgy vártam Kavicska mai UH-ját. :(

Monee, itten sms-ezgetek neked, erre most olvasom itt, hogy nem is fekszel! :? Sajna tudom, hogy milyen stresszes a munkád, mert odaát mesélted! Nagyon remélem hogy a vérzés elkerül ezután is, és hétfőtől betegállományba tudod magad íratni, mert ez így nem túl jó!

Lafi, ugye mondtam hogy ez csak egy sok mesterséges műhókuszpókusz, feszültséggerjesztés? :wink: Persze hogy teljesen rendben van a babád!

Vettem egy spagettipántos trikót estére,a RS koncentre... hallom, vízágyúzást terveznek a küzdőtérre. Jéghideg víznek annyira nem örülnék. Gondolkoztam, hogy esetleg ne bikiniben menjek. :lol: Aztán felpattanok öcsém nyakába, úgyis már vagy 20 kg-val nehezebb nálam, és lengetem a melltartót. :lol: Úgy szokták. :lol:

Ma reggel le akart szakadni a hasam, félek már megint, hogy ciszta. :shock: :? Kb. 2 percig tudtam csak mérni a szokásos 5-10 helyett, mert Bogi felébredt, 3 tizeddel több, mint tegnap, ez nem tudom, hogy jelent-e még bármit is.
Vendég

Norka drága...... Azért szeretném elmodani, hogy örök hálám, és Te egy kincs vagy.....

Köszi! Igyekszem keveset idegelni magam! :roll: :roll:
Vendég

Akkor csajszikák, én most el is búcsúzom tőletek egy időre! :D Éljen a szabadság! 8) :) Jók legyetek, zebrásodjatok szorgalmasan, és érleljétek a petéket! 30-án jövök legközelebb, addig is a legjobbakat nektek!

Pusszantás,

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Monácska!

Sokat gondolok rád, szurkolok! Nyugi, nem lesz baj :) Beszélgess sokat a kis pocaklakóval :)
Vendég

Tükörvíz!

Sok szép élménnyel gyere vissza!
Vendég

lafi, de jóóóó!!!!!!!!!!!!

Kép

dimet

Lányok: Most van időm, így elkezdtem feltölteni a tár.hu-ra a képeket, amiket eddig e-mailben kaptam. Kicsit macerás volt a dolog, mert azt hittem ezek egy része már fent van, de utána rájöttem, hogy azokat más készítette... :lol:
Ha gondoljátok, akkor a májusi képeket is felteszem a minitaliról (lehet nézegetni pl. Bogit ;) )

Kép

Kép
bettica

Pussz csajok!

Csak annyi időm van, hogy közöljem.

Csipike most megyek a postára és küldöm az "anyagot"! :lol:

Kincs!
Jót röhögtem a párommal, a balatonos tetszik a legjobban És a hullámzó munkatársak.

Alice! :shock:
De végre minden rendben.

Pogika!
Az a kép óriási! :)

Lafi!
Tuttam :)

Norka!
Bugyi sem muszáj!!! :lol: :lol: :lol:

Holnap meg téged nézünk a TVben. :lol: :lol: Tutti leközölnék. :lol: :lol:

Ennyi!

Cuppp.

Mentem
Jó legyen mindenki!
Vendég

Sziasztok! Monácska! nyugi! Szorítok érted! Ha a babó maradni akar, úgyis marad! Márpedig jó helye van odabent!
Most nem terhellek benneteket a laborommal, úgy néz ki minden a normálértéken belül a tökéletes tartományban van, úgyhoigy nehéz lesz meggyóznöm az endokrincit(Sote majd valaki) hogy írjon nekem metet, ráadásul az albimin a cpr és az összfehérje kicsit magasabb mint a normálérték. 8Volt régebben egy kis vesebajom, fehérjevizelés, aztán rendeződött de lehet, hogy most kiújul. Na azt mondtam nem írok, aztán meg mégis! Jók a vizes és téli képeitek! Kismamik vigyázzatok magatokra!
Vendég

Sziasztok!

Elő kellett most már másodszor vennem egy kis papírkát hogy jegyzeteljek. :) Kircsi hogy ennyire pörög a topik! :D

Kincs!

A munkahelyi ötleteket kiraktam itt nálunk. Tök jó! :lol: :lol:
Nekem a kérjük meg a kollégáinkat hogy hullámozzanak tetszett a legjobban. :D:D

Zsizsik, Anyoo!

Kitartást Nektek ehhez az időszakhoz. :(
Szeressétek a pasikat csak simán és majd megint felgyúlnak a lángok! :wink:

Anyoo!

Köszi hogy megkérdezed ezt a mensi dolgot! :wink:

Okr!

Hát én ezért nem akarom az LH tesztet. Nálunk egy alkalommal sem viselné el a Férjem, hogy na akkor most „kell” szekszelni.
Biztos ez a véleményem is meg fog változni idővel (remélem nem lesz szükség rá! :() de most ellene vagyok egyenlőre a dolognak. :)

Bettica!

Én sem mondom meg neki hogy mikor lehet aktuális a dolog. Nincs szükség rá hogy érezze a teljesítmény kényszert. Inkább elcsábítom, szerencsére csábulós fajta! :wink: :D
Viszont úgy látom hogy a helyzet, hő alakulásától is meg kell kímélnem őt. Hiába mondom neki hogy „hú, most még fent van, még bármi lehet” egyszerűen nem tud mit kezdeni vele. Én meg elszomorodok hogy biztos azért nem mond semmit mert nem érdekli, uh. inkább ezt sem fogom mondani.

A tojcsifehérje sajna nem jelent semmit, aszonták nekem itt a lányok. Monácska volt az asszem aki elmagyarázta hogy miért nem.

Tényleg!
Mindenkinek a párja kicsattanó boldogsággal és izgatottsággal várja a CSODA bekövetkeztét, csak az enyém nem?!
Nekem furi hogy mi nők, mennyire át tudjuk érezni egymás búját baját, örülünk a másik sikerének, stb. az én Párom meg nem szól semmit amikor épp örömködök. :?

Monácska!

Most már tényleg nekem is kéne egy gyereket szereznem, mindenki szeretne nekem csinálni egyet. :D
Vigyél el engem is magaddal arra a tengerpartra!! Nem nagyon szeretem a homokot, de ezt azért én is megnézném. Baywatch-osan beleszaladnék a tengerbe. :D

Pogi!

Köszi a képet! :D
Hideg hó... brrr... ebben az időben el sem hiszem hogy lehet nálunk ilyen. :D

Lafi!

Tök jó hogy minden oké van Veletek! :D

Tükörvíz!

Jó nyaralást Neked! Irigylem az ilyen embereket akik képesek aktívan eltölteni a szabit. Én a döglős fajta nyaralásokat szeretem. :)

Norka!

Cici villantás a koncerten?! KÉPEKET kérünk! :D:D:D:D:D

Rólunk:
Próbáltatok már fiziológiás labdán ülve dolgozni? Én most próbálom és nagyon király. :D
Jövő hónapban én is veszek egy lasztit és száműzöm a széket. :)
Nem leszek a hétvégén, viszont sok sok jó hírre szeretnék hazajönni, uh. húzzatok bele. :)
Gardrób szekrény összeállt. :D
Van otthon kis barométerünk és hihetetlen magas a légnyomás ezekben a napokban. :shock: Nem csoda hogy mindenki meg van vadulva! Vigyázzatok magatokra!

Kellemes hétvégét!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?