Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!
Van akinek most a héten s?rgôs a dolog?
Csakegynek igaza van a meleggel kapcsolatban. Ha jövô héten többen érnétek rá átvenni és senkinek sem nagyon fontos, akkor jövô héten venném meg.
Egyébként a Blahához lakok nagyon közel.
Írjátok meg kinek mikor jó a minitali!

Tehát:
Csakegy: jövô hét

Apple!
Köszi!

Vicky!
Mindenkép beszámolok az útvonalról!

Jó éjt!
Lona
lona1

Lona!
Nekem tökéletes lesz a jövőhéten is!Hátha enyhül az idő!
Köszi előre is!
jó éjt! Kép
Apple!Köszi a MikiEgér dicséretét :wink: :!:
kandi72
Budapest III. kerület

Andika!

Tudod miben hasonlit Nati a Miki egérre? A mosolya miatt. Csudakedves mosolya van, pont mint az egérkének :)
Vendég

Egyébként nekem is jól jönne 10-20 terhességi teszt, DE én sajna külföld :(
Vendég

Ginnnnnaaaaaaaa!!!
Neked már nem fog kellenni egyetlen teszt sem rendben?????

Ma megyek a Kaáliba vérvételre!!!! Szorítsatok!
Vendég

Jó reggelt!

:cry: :cry: sajnos nem örömkönnyek..
Csak selejtes tesztjeim vannak ,ezen is egy csík van
Már beletörődtem,hogy jön a következő hónap..

Mona drukk a vérvételhez!

Gina ne akarj tesztet venni mert rád romlik,sztem minden okés lesz és örülhetünk veled :wink:

Vendég

Kincsecske, nagyon sajnálom!

Kép
apple

Kincs :cry:
Vendég

Szép jó reggelt!

Kismamink hogy vagytok? Ugye sokat hüsöltök és rengeteg folyadékot isztok??? vagy inkább!!!!!!!!!!!!
De persze mindenkire gondolok....

Nekem az jutott eszembe, hogy szerkezthetnék egy jó kör emilt is...pl:
" túl kövérnek érzed magad pocakon?rendszertelen a ciklusod?Már rég nem vagy kamasz, de még mindig pattanásos vagy? Hiába fogyózol nem sikerül karcsúsodnod? Nem jön a várva várt babóca?.........keresd fek a pcos.hu-t, látogass el a nlv-re / babanetre...
Szóval valami hasonló.....
Úgyis kap egy csomó továbbküldős e-milt az ember, egy jól megírt szöveg, kihangsúlyozva, hogy lehet hogy a te barátaid között is van valaki akinek ez a problémája, és te most segíthetsz rajta ha atovábbküldöd neki ezt a leveklet......stb.stb

Vigyázzatok, mert olyan ötleteim szoktak lenni, hogy mindenki meneküljön :) :) :)

Na most olvasok tovább visszafele...

Pusszancs
csipi78

Gina! Neked em kell már teszt, mi már csak tudjuk!!! -belelátunk a pocakba :lol: :lol: :lol:

Kincs!
" Az élet értelmét nem a szép percek adják, hanem a felemelt fejjel átélt küzdelmes órák"
Következő hónapra is kell zebra :wink: :wink: :wink:

Pusszancs
csipi78

Csipike, nem rossz ötlet sztem!
Az idézet nagyon szép!
Vendég

kincs :(

felfogom tenni a képeket, de még egyszerűen nem jutottam el odáig.
kiba....meleg van. de nem szenvedek :) ez van. sokat iszok, sokat eszek :) ma megpróbálok gyümölcs napot tartani, vagy ilyesmit.
ki is ugrom a piacra gyümiért.

mindnekinek kitartást még ehhez a pár nap hőséghez. (ha jön egy nagy hidegfront tuti megszülök:)))....)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Sziasztok!

Többé kevésbé áttanulmányoztam a pcos oldalt, de hogy is mondjam, azért vannak kétségeim azzal kapcsolatban, hogy biztosan ez van-e nekem. Végül is egyetlen vérvétel alapján mondták, úgy, hogy még hiányoznak más hormoneredményeim.

Na meg titeket is visszaolvastalak egy kicsit, és hát amiket leírtok, én a felén sem mentem keresztül...
Kérdés: a PG53, az csak az érett petét mutatja, vagy azt, hogy kiszabadult? Na most ezt lehet, hogy jó hülyén kérdeztem... Na mert ha azt is, hogy megrepedt, és kiszabadult, akkor nekem minden hónapban van peteérésem... A ciklusom is kvázi szabályosnak mondható, kéthavonta 29, kéthavonta 37 nap. Na és ugye első próbálkozásra terhes lettem most május elején, ráadásul 37 napos hónapban. Na meg ugye vagy 5x néztek most UH-val, mert nem fejlődött a magzat, márcsak észrevették volna a cisztákat, nem? Vagy csak reménykedem :D

Viszont a lényeg: 6 nap gyógyszer minusz 1 kiló :D :D :D
Ennek én most úgy örülök, hogy egyszer nem többet mutat az a fránya mérleg....

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hűvös reggelt! :D

Kincsecske, :cry: . Pedig annyira szurkoltam. Amúgy tudod, hogy mikor volt PÉ-d? Nem lehet, hogy csak korán teszteltél?

Monácska, mennek a tesztek a progimérésedre! Aztán majd gyere a hírekkel! :)

Csipike, a körímél tök jó ötlet! Már csak valakinek jól meg kéne fogalmaznia, és terjeszthetnénk a címlistáinkon! :D
Amúgy mi van veled, Csipike? Nem írtál magadról semmit. :(
A zújhűtőd jól üzemel ebben a melegben? :wink: :D

Linacska, a tesztet megcsináltad a pcos.hu oldalon? Mert ott a válaszaid alapján elég pontosan megtudhatod, mennyi az esélye annak, hogy tényleg PCOS-d van.
Egyébként a hormoneredményeid mikor lesznek meg? Endokrinológusnál voltál?

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Ja, magamról:
elmúlt a kellemetlen alhasi fájdalmam. Már csak akkor érzek egy kicsi feszítő érzést, ha felhúzom a combomat a mellkasomhoz (szerencsére ritkán vagyok ilyen testhelyzetben :lol: ). :shock:
2 hét múlva kiderül, mi volt (vagy mi nem volt)... :roll:

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Ja, egyébként annak a mondatnak, amit Monácskának írtam, miszerint: "mennek a tesztek a progimérésedre", fogalmam sincs, mi értelme van! :lol: :lol: :lol: Biztos agyamra ment a meleg. 8) :lol:
Természetesen azt akartam írni, hogy a drukkok mennek, nem a tesztek! :lol:

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Szia Vizecske!

Olyan aranyos vagy.....:) :) mint itt mindenki
Velem semmi különös, ha hétvégén nem jön meg. akkor szerdán megyek nőgyógyhoz norcolutért.... + diétázok ( bár ma reggel ettem vajaspogit, mert nagyon rossz volt a gyomrom....) + készülök valami mozgásra is-mondjuk apával :oops: :wink: :lol: :lol:
Az új hűtő valami szuper!!! Mondtam is apának, ha kiszedjük a polcokat, én is beleférek :lol: :lol: :lol:
csipi78

Sziasztok !

7Kincs :cry:
A túróba azzal a negatív teszttel ! Nem vársz még 1-2 napot a progi abbahagyásával ?
Nagy nagy ölelés !!

Csipi idézete nagyon szép

Ilona, ha ne jelentkezik senki azért a + 5 db LH tesztért, nyugodtan csapd az enyémhez.

Most ennyi :roll:
Puszi és nyugodt napot mindenkinek !!

mniki

Jó reggelt!!

Kincs!
Nincs annál roszabb, mikor az ember bízik aztán mégsem...
Mikor volt peteérésed?

Linácska!
Ezt a két dolgot találtam:
A PG teszt úgy m?ködik, hogy a tüszôrepedés elötti hormonemelkedést mutatja ki. A ciklus első időszakában a megnövekedett ösztrogénkiválasztás változást okoz a nyál és a méhnyakban keletkező cervix-váladék összetételében és kristályosodási képében. A nyál és a cervix-váladék kristályosodását az ösztrogén hormon jelenléte okozza bizonyos koncentráció elérése után. Ez a hormonkoncentráció, mely a tüszőrepedés előtt 3-4 nappal következik be, és az azt követő 3-4 napig tart, azután csökkenni kezd. A tüszőrepedés során kiválasztott ösztrogén és progeszteron hormonok koncentrációja tehát csökken, és így kristályosodás már nem történik. A fenti folyamat eredménye, hogy a nyál és a cervix-váladék csak a fogamzásképesség 6-8 napos időtartama alatt kristályosodik. A fogamzásképes időszakban mindkét fenti folyadék kristályosodási képe jellegzetes, erősen szálkás, páfránylevelekre emlékeztető képet mutat. A nem fogamzásképes időszakban, amikor kristályosodás nem történik, a látott képben nagyszámú körkörös és amorf alakzat található.

Az ösztrogén hormon a termékeny napokon magasabbszintet ér el a vérben, ilyenkor a nyál sótartalma megemelkedik. A készülék kimutatja a nyálban lévő sót, amikor kristályosodik. A só "páfrány levél" mintát formáz.

Valamiért mégis ezt a gyógyszert kaptad! Kiváncsi vagyok a hormoneredményeidre! Egyébként nem mindenkinél okoz feltétlenül menstruációs zavart. De ha IR-ed van, mindenképp kell a gyógyszer az egészséged érdekében.

Mniki!
Rendben!! Köszi!

Monácska!
Szorítok!

Hogy én éjszaka milyet álmodtam!! Biztos a meleg teszi.
A János kórházban voltam mert koraterhes voltam de a baba nem akart maradni. Tök egyedül mentem sírva fel a lépcsôn, amikor szembe jött Tüü doki és megkérdezte mi a baj. Teljesen elérzékenyültem, hogy felismert. Bementünk egy szobába ahol valaki vajúdot, beszélgetünk aztán elment. Snitt. Következô pillanatban, már a hazafelé készülôdtem a babámmal aki szôke volt és nagyon szép. Érdekes módon a barátnôm volt ott a férjével. Ôk készültek minket hazavinni.
De hol volt az én férjem?? Nem értem. Végül a sírós álomból boldog álom lett! Mire képes az emberi elme.

Éhgyomorra ennyi!
Lona
lona1

"....mondottam én anyám az álmok nem hazudnak...."
Vendég

Sziasztok!

Kincs :cry: :cry:

Monácska, nagyon drukkolok!!! Siess vissza a hírrel!!!

Csipi, az idézet szerintem is nagyon szép!

Tükörvíz, remélem, kihasználtátok ezt a pét! :wink: :oops:

Linacska, sajnos sok doki ha észre is veszi a cisztákat, nem szól róluk... :evil: Sokunknak van itt ilyen tapasztalata... :roll: Azt a tesztet nézd meg amit Tükörvíz is említett!

Iszonyú meleg van... Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
anyoooka

Csipike, a hűtős ötlet nem is rossz! :D Én nem férek be a miénkbe még polcok nélkül sem, max. ülve. :lol:

Linacska, a PG53-mal kapcsolatban: állítólag nálunk, PCOS-oknál nem működik megbízhatóan, mint ahogy az ovulációs tesztek sem. Ezt majd Norka, vagy valaki elmondja, hogy miért is nem. Nekem is van PG53-mam, és mikor használtam (mert mostanában már nem használom) nálam is voltak páfrányok. Örültem is, mint majom a farkának, aztán mégsem lett belőle semmi. :(
PÉ kimutatására a hőmérőzés a legtutibb módszer (bár a legmacerásabb is)! :wink:

Lona, micsoda álmod volt neked is?! :D Ugye milyen jó érzés megélni ezt (mármint hogy szültél babát), mégha csak álomban is? :wink: Egyszer úgyis teljesülni fog mindannyiunk álma!

Lafi, ez az idézet honnan való? :roll: (olyan ismerős...)

Anyóka, görbuszod van? (16. cn-on jársz, és az elmúlt hónapokban olyan szép görbéid voltak... :wink: )

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Tükörvíz, csak Neked! :wink: Bár sok még nem látszik...

Kép

Kép

Kép
anyoooka

Szép jó reggelt! Vagy inkább már délelőttöt!

Az LH tesztek azért nem megbízhatók, mert nálunk alapból magasabb az LH mennyisége, így falsh pozitív értéket adhat. Én így tudom... Meg ezt is logikáztam ki :oops: Mondjuk kivételt képez az az eset, amikor már a hormonok rendben vannak, mert akkor van értelme LH tesztet csinálni. Szakértő lányok?

Kincs: Tényleg lehet valami még, ha később volt péd... Tuti akkor volt, amikor gondolod?

Lona: Én is szoktam olyanokat álmodni, hogy ihaj. :oops: Van hogy 2-3 egymást követő nap is. Ilyenkor eléggé megvisel lelkileg ez az álom dolog, persze nagyon jó érzés akkor, de amikor felébredsz... Uhh, olyankor az egész napom mélabús...

Csipi: Idézet nagyon tetszett!

Gina: Nem kell annyi teszt :) Vagy csak sokszor szeretnéd te is látni a két csíkot? Mert akkor bizony jól jönne egy pár teszt :D

Mona: Szurk ;)

Kép

Kép
bettica

Jó reggelt,

Kincs, a fene vigye el, most olyan szomorú vagyok, átérzem, mit érzel... :cry: :cry: :cry: :cry:
De azért még tényleg pár nap múlva is kéne egyet tesztelni, hátha csak korán volt....nagy ölelés !!!

Ilona, köszönöm szépen ,hogy elintézed a teszt vásárlást, én sajnos a hétvégén nem tudok találkozni veletek, de a Blaha eléggé útba esik, úgyhogy szívesen találkozom veled külön is !
Illetve, ha áttesszük jövő hétre a mini találkozót, akkor el tudnék én is menni.... :wink:

Mutizok egy hőgörbét, mondtam én, hogy reménytelen ez a hónap (max a szentlélek megszállása esetén lennének reményeim...):

Kép

Ma alig dolgozom, mert festés lesz az irodánkban, egész nap pakolunk.... jó kis munka 40 C-ban.... :twisted: :twisted: :twisted:
zsizsik

Kincs
ÁÁ,de kár :( :( Franc az egy csíkba. :evil: Hőd hogy áll?Nem lehet,hogy hamar volt még a teszt?

Linácska
A PG 53 -t jó nézegetni,meg izgi,de sokat nem ér.Ahogy Csakegy írta apa katonáit lehet inkább vizslatni vele. :D

Anyooka
Ez nagyon p.é-nek néz ki!Ma még rádolgozni szigorúan! :D

Tükörvíz
Nekem mióta volt p.é-m,mindig ilyen fájdalmas volt.Egyszer mindkét oldalon volt tüsző,na akkor járni is nehezemre esett. :wink: Remélem adtatok neki! :oops:

Andika
Látod,hogy belejöttél atickergyártásba?!Pedig eleinte nem is akartad :D :wink:

Mindenkinek köszi,aki velem örül,hogy rendben vagyunk. :lol: Most ,hogy mindig legyen vmi,kijött a megszokott terhességi allergiám.Jujj,de viszketek.Asszem mehetek bőrgyógyászhoz is hamarosan. :roll:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok, sajnos a Kaáliban nem vették le a vért Monának. :evil: Mi ez már, egy magánintézet? Hát... sajnos holnap nem tud elmenni a MMECbe vérvételre a munkabeosztása miatt, úgyhogy azt javasoltam neki, menjen el jövő pénteken UH-ra, akkor már látni valami pöttyöt, addig pihenjen, magnézium stb.

Szegény.

Kincs, mint ahogy írtam is priviben, lehet hogy csak 12 dpo-n vagy.

Nekem meg úgy néz ki, nincs pé-m. Tiszta ideg vagyok, mert teljesen azt produkáltam mint a múltkor, de tegnap enyhült a nyomás, ma hőt csekkoltam, erre még életemben nem mértem ilyen alacsonyat: 36.2. Szar az egész, kár evvel foglalkozni. Nem értem!

Lonával most izgulunk mert lehet, hogy lesz jó ajánlat erre a pcos kártyára, ha tényleg ilyen áron van, akár még támogatás kérés nélkül vagy kalapozás nélkül is menni fog, max. a postaköltség lesz még kérdéses. De ugye akkor számíthatok rátok a terjesztésben??? :?: Kb. 1000-1500 db-t kéne nyomtatni.
Vendég

Anyóka, a lényeg azért látszik a görbéden! :wink: :D Ez is szép görbusz lesz, főként ha fentmarad 37-en 28 nap után is, sokáig! :D

Zsizsik, azért ez egy szép PÉ-s ciklus volt! És ez már haladás! :D Köv. hónapban tessék apát sűrűbben elkapni! :wink: :oops:

Okr, igyekeztünk a párommal. :oops: :wink:

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Köszi csajok aranyosak vagytok!

Már kibőgtem magamból a feszkót.
Hőt nem mértem csak kb 3szor a ciklusban,utrót szedek ,szombaton reggel még mialőtt abbahagynám a bogyókat tesztelek..

Zsizsik szomorúan néztem a hőd,de akkor a hődnek van igaza és csak sárgatest lehetett!

Okr nem tudom gratuláltam e a jó eredményedhez de most igen GRATULA!

Kavics Lafi holnap értetek izgulunk!!!

Mona???
Vendég

Tükörvíz, József Attila.
Vendég

Mona :(
(én úgy látom,hogy itt is csak azokkal foglalkoznak akik oda járnak "kezelésre" csak úgy nem szúrnak meg senkit...)

Norka én terjesztek!
Vendég

Szegény Mona...
Múltkor ott vetettem le a hormonokat. Már akkor elég furán néztek rám, hogy miért megyek oda, ha nem a Kaális dokim kérte.
Olyasmit mondtak, csak ottani dokitól kért vizsgálatot tudnak elvégezni, mert nincs aki validálja az eredményeket. És így nem hivatalos vagy mi.
Nem hittem volna, hogy Mona így jár. Elvégre kifizetjük a vizsgálatot...

Minitali:
Jövô hét:
Csakegy
Kandi
Zsizsik

Többieknek mikor jó?

Bettica!
Az Lh teszttel kapcsolatban igazad van. De nekem például jó az Lh Fsh arányom, így most Lh tesztelgetek kicsit. A minimikroszkópnál az a baj, hogy nekünk magas az ösztrogén szintünk (jól tudom?) és így becsapjuk a szerkenty?t.

Lona
lona1

Szegény Mona, akkor nem sikerült neki bizonyságot szereznie! :( De jövő pénteken már a pöttyöcskéjét is láthatja UH-n!

Norka, a testhőbe nem kavarhat be ez az őrült időjárás? Ha produkálod a PÉ-s tüneteket, akkor csak ezt tudom elképzelni. Meg esetleg mérj holnap is hőt!

Lafi, akkor hát ezért volt ismerős! :D József Attila a kedvenceim közé tartozik, ha nem a legkedvencebb... :)

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Szegény Mona... :cry: Ezt nem értem, ha kifizeti a vizsgálatot... :evil:

Norka, nem lehet, hogy csak ma esett le a hőd és holnaptól indul el felfelé? Nem lehet hogy most reped meg?!

Okr, rágyúrunk :oops: Bár ebben a hőségben Apának sincs túl sok kedve semmihez... :(

Kép

Kép
anyoooka

A Kaálik eléggé terheltek,néha az ő betegeiket is elég ellátni ,és gondolom ezért nem foglalkoznak,hiába a pénz
Sajnálom Monát de a Kaálit is látom..
Vendég

Kincs!

Ne má...szombat a mi napunk! Igérjük meg, hogy szombat reggel Kép mindketten ilyet mutatunk!

( tegnap pici pecsétlő vérzésem volt és azóta szar érzésem ...:( )
Vendég

Gina, csak olyan pozitivan mint eddig!

Mona, nézz szét a neten van egy csomó magánklinika, ahol néznek vért akár délután is, én is ilyen helyekre megyek, van is néhány ahol már voltam, ha máshogy, máshol nem tudom elintézni!!!!
Vendég

csajok annyira nincs munkám.....végre egyszer.... csak ilyenkor meg idegesítő, hogy itt bent kell ülni és semmit csinálni

Remélem szombaton sok-sok zebra jön ide hozzánk, és nem csak látogatóba, hanem itt lakónak :lol: :lol: :lol:
csipi78

Mona
Sajnálom! :(

Norka
Itt nálunk meg nem is néznek vérből HCG-t,kizárólag tumorosaknak. :wink: Terhesteszt kizárólag vizeletből .
Hőt mérjél még holnap,és aztán.Nem biztos,hogy rögtön felugrik.Na meg azt sem tudod mihez képest nézd.(lehet csak 35,7-től indultál)

Ginuska
Fészkelik be magukat a babák!Drukk hegyek szombatra+++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsizsik
Még vonal fölött vagy!Föntebb mehet az a hő!

Anyoooka
Tegyetek jégakut az ágyba Kép

Kincs
Köszike! :D

KépKép

KépKép
okr

Okr Kép

Kép

Kép
anyoooka

Mona, ez döbbenet :x nagyon sajnálom, hogy így alakult !

Érdemes lenne a Laborigo-t felhívni, hátha tudnak segíteni ! Vagy Lafi is tud tanácsot adni hova menjél, ő sajnos már profi a magánlaboros dologban :?

Anyoo ,nálunk pont fordítva igaz, nekem nincs kedvem semmihez ebben a melegben. A párom reggel-este nyomulna, de hát képtelen vagyok még csak gondolni is rá. :oops:
lehet, nekünk is jégakku kéne az ágyba ? :lol:
A görbéd , mint mindig, nagyon jó !

Zsizsik, ez egy jó kis pé-s hónap volt, tuti a sárgatestet látta a dokinő. Sajnos a dokik nagy része nem tudja mit is kell keresniük-látniuk az UH-n, bármennyire is jó orvos :x
Ugye nem nagy gond, ha csak nyaralás után dobom át az edénykédet ?

Norka, a holnapi hődre kíváncsi lennék, lehet most reped a tüszőcske ! Puszillak !

mniki

Lona,
én sajna itt vagyok az alvégen 8) és nem tudok feljönni talira. El tudnád küldeni postán a teszteket? A pénzt átutalnám a postaköltséggel együtt.

Csajok,
van különbség az utro és a duphaston között? Eddig csak utrot rakosgattam, most van 1-2 hónapra elegendő gyogyim. Ugyanaz a hatásuk? :roll:

Norka, nagyon jó a wc-s story :lol:
Fiam is eljátszotta egyszer, hogy betelepített egy egész hadsereget a wc csészébe. Csak én rögtön megéreztem, mert jó néhány kard az égnek meredezett :? :shock: :lol:

Kép
wandrea

Monácska, no para, menj el holnap reggel (de azt hiszem minden nap 3-ig lehet menni) a János kórház központi laborjába, a főbejáratnál van közvetlenül balra. Ott azonnal megcsinálják, napközben is. De legkésőbb holnap reggel biztos, hogy meg tudják nézni. Prodia labor. Nem tudom mennyibe kerül, de szerintem pár ezer forintnál nem lehet több.
zsizsik

Wandrea!

Utroban sokkal több a progi
Vendég

Helló-belló!
Mondjátok csak lánykák, van közületek valaki Kiskunhalasról vagy a környékéről vagy ismer olyan pcos sorstársat aki kiskunhalasi vagy környékbeli?
krumplis pogácsa

Sziasztok!

Látom zajlanak az események. Most egy kicsit kevesebb időm van, d eazért létezem és élek.

Kincsecske!
Teljes szívemből megértelek. De tudod, amit megbeszéltünk Zsizsik taliján.... és jönni fog a babó. :D

Monácska!
Annyira sajnálom.
Ma én is teljesen kiakadtam a Kaálira. Ma valószínüleg egy hisztis, mindenkit elzavaró nőszemély volt a recepción, mert én majnem leordítottam a fejét. Mivel éreztem, hogy nem fogok tudni vele szépen beszélni, inkább letettem a telefont.

Lafi ad neked tanácsot, hogy hova menj. de mindenképpen hozd össze a vérvételt.

Lányok!
Holnap nem lesz UH!
A legközelebbi időpontnak egyelőre augusztus 1 tűnik.
Addig marad a bizonytalanság. Ha minden jól megy, addig már 7+3 leszek.
Mondtam a páromnak, ha ez így megy, akkor csak szülni megyek nőgyógyászhoz. :lol:
Minden esetre ma majdnem szétestem az idegtől.
De mindegy. Már nyugodt vagyok. A párom minden féle logikai és racionális érvekkel meggyőzött. Hogy miért ne legyek ideges. :lol:
Csak ezer 500 dolog foglalkoztat.

Mniki!
Felejtsd el apát. Csak sajnálom szegényt. Jővő héten elutazol. :? Nem csodálkozom, hogy szeretni előre tartalékolni a jó dolgokat. :)

Krisztácska!
Vakarózni igen jó dolog! :lol: Főleg ha jó hosszú az ember lányának a körme. :lol:
Örülök, hogy minden rendben van a pocakban. :D

Ginám szivecském!
Azért a pöttyért ne izgulj. SEMMIT NEM JELNT! Ha jelent is valamit, csak jó lehet! :D

Anyoka!
Jó ötlet a jégakku. de van a jégzselé. Az is nagyon jó. Kép
Csak tudod nem mindegy, hogy a jeget, hova teszed! Kép
Mert lehet, hogy nagyon rosszul sül el! :lol:

Zsizsik!
A görbuszod valóban nem túl biztató. :(

cupppp
Vendég

Kavicska nem tudsz másvalakihez menni UH-ra. newm a saját dokidhoz?

Gondolom Pöstre a kaáliba feljönni egy uhura nagyon fárasztóra. vagy ezt akartad ma intézni kaáliban?megverem azt a csúnya recepciós nénit, aki kismamákkal így bánik.

Kép

Kép
rejo

Kavicska :)

7+3-on már egy nagy-nagy babócát fogtok látni :wink:

Mi a fene volt ma a Kaáliba ? Ha valaki hormonzavaros, ne üljön be pont a Kaáli recepciójára :evil:

mniki

Sziasztok!

Lona!

Igen, részemről maradhat a 10 db és postán szeretném kérni.
Írok privit este a részletekkel. :) Ha jól látom Te nem vagy bent a szig.titkos táblicskuban...
:wink:
Lányok, én nem értem hogy miért vásároltatok be ENNYI tesztet?! Egy is bőven elég lett volna mindenkinek! ;) Én új vagyok, nekem ezért jár 10. :D

Monácska!

A francba má, hogy még a fizetős helyeken sem csinálják meg az embernek az ilyen fontos dolgokat! :evil:

Norka!

A kislánykád ügyeskedésére még nemis reagáltam. Alig várom már hogy hasonlókon mérgelődhessek. :lol: :lol: :lol:

Zsizsik!

Bepályázzuk a jövő hónapot?!
Csak hogy jövő áprilisban is örömködhessünk?! :D

Kincs!

Sajnálom. :( Hhhhh...

Pogi!

Pécs sztem nincs elég közel Hozzád, uh. én nem lehetek a Te PCOS ismerősöd. :lol: :lol:
Sajna, nem tok senkit.

Rólunk:

A szokásos általános rohanásban tengetjük napjainkat.
A gardrób szekrény megvásárlásra került tegnap és bár a férjem azt jósolta hogy legalább egy hét lesz még összerakjuk, már úgy 70%a kész lett tegnap este. (Nekem lett igazam. :)) Fel kell rakni az ajtókat, meg az egyik fiókot és már csak a ruhák hiányoznak belőle. :D
Van új fogam. :lol: 22 évesen végre „nőtt” előre egyenes fogam. Jupppéj! :D Most már merek 1000 dolláros mosolyt villantani én is. :lol:
Ma ezer dolog vár rám, mert hétvégére derült égből beesett egy verseny, amire mennünk kell és még oda is kell ruhával, stb. készülni. Viszont legalább megkeressük a szekrényre valót. :D

A piri megint nagyon lájtos. Tudom hogy más össze tenné a kezét ha így lenne, de szerintem nem normális dolog, hogy a piri első felében is –amikor ugye a legerősebb a vérzés- elég egy betét naponta. :oops:
Ez nekem nagyon nem tetszik. Azt hittem a PCOS javulásával ez is helyre fog jönni... Jobban örülnék neki ha inkább 6 napos lenne és normál vérzéssel, nem ilyen kis semmilyen. :?

Most hirtelen ennyi. :D
Otthonról jelentkezek még!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

[quote="monee85"]
írta:
monee85Pogi!

Pécs sztem nincs elég közel Hozzád, uh. én nem lehetek a Te PCOS ismerősöd. :lol: :lol:
Sajna, nem tok senkit.

hihihi :-) Nos, Pécs tényleg nincs elég közel Hozzám, de Kiskunhalashoz még mindig közelebb, bár ahhoz, hogy te lehess a Pcos ismerősöm ismerőse valóban túl messze. De azért köszi :D
krumplis pogácsa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?