Új privát üzeneted érkezett!

Lona :!: :!: :!:
De rendi vagy!
Ha esetleg van rajta 25%ÁFA
5775.- 25%ÁFÁ-val
és akkor
50-el osztva=115,5.- :!: :!: :!: csak!

Na akkor újra kell számolni.....ha Bettica is többet kért :!:
15-el vagyok számolva?:!:
kandi72
Budapest III. kerület

Kincsecske mikor tesztelsz? :wink:

Monee:!: Gratu a gardróbhoz!
kandi72
Budapest III. kerület

Okrisztinke :!: Örülök,hogy minden rendben oda bent is!Vigyázz magatokra és próbálj pihizni!Ada jobban van már? :)

Teszt átadás hol lesz? :wink: Még a végén Én is elmegyek........ez fenyegetés volt ám :wink: :!:
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi: Most csak max. 20% áfával számolj ;)

Kép

Kép
bettica

Én 110-120-at számoltam össze a hcg tesztből. Sztem akkor 2 csomag 50-es és egy csomag 25-ös lesz a nyerő, hacsak nem fut még be valaki, aki kérne...

Lona, nagyon köszönjük a fáradozást!!!

Én szombaton tudok menni, illetve esetleg péntek délután talira, csak egy helyet és időt mondjatok majd ;) Jövő hétről még nem tudok nyilatkozni...

Kép

Kép
bettica

Kandi, olyan jó ez a kép az aláírásodnál Nátánról! :D

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Tükörke, ha feszeget, akkor még csak most fog kiszabadulni, ma is, holnap is töltsetek rá lelkem okés????????????

És a hőt csak a végső esetben mérd, a feszegetés 2-3 napig eltart, tehát eksön dögivel!!!
Drukk!
Vendég

[quote="vicky79"]l írta:vicky79ona: úgy nem lehet, hogy 30 ovu 20 hcg? akkor lehet, hogy nekem is rendelhetnél

Elolvastam figyelmesebben, amit írtál és sztem félreértettél valamit:
Nem fejenként lehet csak 50-et rendelni, hanem összesen, ezért gyűjtjük össze hogy kinek mennyi kell...
Már túl vagyunk a 100-on, szóval akár 5 db-ot is kérhetsz... ;)

Kép

Kép
bettica

Monácska, a ma esti eksön nem jön össze, mert párocskám éjszakás, de holnap duplán belehúzunk. :wink: :lol:
Szerintem a párodnak van igaza, hogy már beszél a pocilakóval! :) Nem lehet elég korán elkezdeni a kötődés kialakítását. :wink:

Apple, Kincsecske, mikor teszteltek? :shock: :wink: Görbuszotok van esetleg?

Vicky, ügyes vagy, hogy van már meted! Mostmár hajrá! :wink: :D

Rambóka, a PCOS névkártya (vagy tájékoztató) nem is hülye ötlet! Úgyis annyi hasonszőrű szórólap van a rendelőkben, patikákban! :)

Okr, nagyon jó, hogy minden rendben van veletek! :) És klassz, hogy már te érzed-tudod, hogy kislány lesz. :wink: (Emlékszem, mit írtál az álmodról. Nagyon megmaradt bennem.)

Bettica, te mérsz hőt? Ha igen, rakhatnál fel egy görbét.

Monee, ami vérzik, az fáj is. :?

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Sziasztok!

Akkor én is rendelnék:

15 LH tesztet szeretnék kérni és 5 HCG tesztet ha nem gond!

Majd megpróbálom lesni a topikot az átadás miatt, de örök hála ha valaki dob nekem egy privit majd a részletekről!

Köszi :)
Vendég

Tükörvíz: Örömmel ;) Nekem ugyan még nem volt pém, de kezd igéretes lenni a dolog. Én is érzem most rendesen a derekam Kép Görbe

Majd meglátjuk, mi lesz belőle... Nagyon reménykedem...[/img]

Kép

Kép
bettica

Héhahó Bettica!!!!

Nektek is bele kellene húzni. :lol: :lol: :lol:
Mennek a drukkok!
Vendég

Bettica, már csak el kell indulnia a hődnek felfelé! :wink: Úgyhogy akciózzatok ti is! :oops: :wink:

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Tervben van, hogy este dobunk rá még egy adagot :D Hátha nem csússzuk le... Jaj, annyira remélem, hogy ez most nem vakriasztás lesz.

Kép

Kép
bettica

Kincs, mikor tesztelsz mán? Egyáltalán mikor volt a peteérésed?? Lemaradtam mint a borravaló!

Hát vakbél-perforáció szerűen fáj megint ugyanúgy a bal oldalam, mint a múltkor, gondolom nem lehet más... elég hülyén találta ki ezt a természet, kinek van így kedve szexelni... :shock:

Bogival még menni kell párszor újból Dévényezni. :( Nem ismerte meg a helyet 4 hó után, önfeledten játszogatott míg a csaj elkezdte róla lehúzni a ruhát, akkor bekattant neki, hogy vetkőzetés+ fehér ruha+ tükrös terem = kínzás. Ki is ordította magát szegényem rekedtre. :cry:
A bal oldala még mindig nem jó, ezért érzi magát instabilnak, amikor járnia kéne, inkább nem jár. Nem tud ráterhelni a bal oldalára lépéskor.
Vendég

Jaj szegénykém, biztosan unja már a hercehurcát. Azért utána adtál neki vmi finomat meg egy jó nagy cuppanósat, ugye?

A PCOS névjegykártyát én is jó ötletnek tartom. Vagy legalább egy szórólapot kellene a nőgyógyászati rendelőbe kitenni, hátha úgy több nőhöz jut el... Én speciel szívesen bevállalom, hogy ha készül ilyen szórólap vagy névjegy, akkor a környékemen lévő nőgyógyászati rendelőkbe kiteszem (van egy pár)...

Monácska: Sosem árt korán elkezdeni a "barátkozást". Gondolom azért párod is örült, hogy végre összejött, még ha nem is akkor amikor igazán kellett volna. Így tervezzen az ember bármit, úgy is jön amikor akar ;) :D

Kandi nekem is feltűnt a szép képecskéd. Nagyon hasonlít rád a gyerkőc. Régen, ha jól emlékszem volt fent magadról egy kép, ugye?

Kép

Kép
bettica

Sziasztok,

elfelejtettem mondani, vagy írni, hogy csináltam magamnak jelszót ahol a képek vanna, és rákeresetem a képekre mint felhaszmáló, de az alábbit írja ki oda:

Hozzáférés Megtagadva!

Privát galéria, csak meghívott vendégeknek!

Szóval totál nem fér hozzá senki a képekhez!!!!!
Vendég

Norka!

Én most, h. látom a manót egyensúlyozni és jó nagyokat esni, most jöttem rá, h. a két lábon járás nem is olyan egyszerű dolog! :shock: Nem is értem, h. annó annak a majomősnek hogy jutott eszébe? :?

Szegény Bogi! Akkor most megint meg fogják gyötörni? :cry:
Ilyenkor mit csinálnak? Nyújtják, mozgatják, v. kül. feladatokat kell megoldania? Annyira nem tudom elképzelni, h. hogyan lehet egy ilyen pici babát "megtanítani" járni! :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Sziasztok!

Képzeljétek, ma vettem egy 10es érzékenységű tesztet. Ugy tervezem, szombat reggel (10 nappal a beülti után ) elsütöm. Ugyis aznap kellett volna menne hcg-re, de mivel 7vége, hétfőn megyek csak. Remélem sikerül :)

Kincs!
Mikor tesztelsz?

Pussz
Vendég

Bogi utána aludni szokott, utána enni. Most is így volt... aludt másfél órát, majd bevágott egy tál cukkini-paradicsom-parmezán mártásos tésztát, kb. akkora adagot, mintha egy ovis enné. :D

Képzeljétek hogy jártam, ezt nem hiszitek el. :evil: Avandamet mellett heti egyszeri kötelező fofás elkapott, gyereket gyorsan be a járókába, hanyatt-homlott rohanás a WC-re, ilyenkor aztán minden pillanat számít. Mikor húzom le, hát akkor látom, hogy a drága gyerek miket pakolt be a WC kagylóba:

- egy nagy csomó WC papír
- egy üres WC papír guriga (a férjem mindig bent hagyja a WC papír zacskójában, ahelyett hogy kidobná...)
- a WC kefe tartója!!
- a szennyesből büdös zokni
- vagy 3-4 db tisztasági betét

Azt hittem, felrobbanok. :evil: :evil: :evil: Ezt még meg fogjuk emlegetni asszem.

PCOS névjegyek. Tudjátok hogy nekem szívem vágya, hogy ilyeneket csináljunk. De sajnos összefogás nélkül nem fog menni. Azt hiszem csak úgy sima papírra házilagosan nyomtatni, azt terjeszteni elég snassz. Van valakinek olcsó nyomdás ismerőse, akár házi digitális típus is? Van valakinek papíros ismerőse? Ezeket a kártyákat még szét is kellene postázni az országban, hogy terjesszük (nemcsak nődokik, de háziorvosi rendelők is, fodrászat-kozmetika, védőnők stb.)

Az alapítványi felajánlások olyan szegényesek voltak, hogy megmondom őszintén az április buliba is bőven volt mit pótolni, a mostani pcos.hu megújulás finanszírozása saját zsebre megy. :( Erre nincsen már lóvém. Minden ötletet szívesen fogadok.
Vendég

Boginak kitartást..remélem aztán minden simán megy majd :)

Kriszta! Jó hogy minden oké, szerintem te szép idejében szülsz majd, amikor kell :)
Vendég

Rambóka!
Nehéz lenne leírni, mi történik ilyenkor. Kicsit tudsz itt olvasgatni: http://www.deveny.hu/index_101.php

Nem járni tanítják meg, hanem a kötöttségét lazítják ki ezzel a technikával. Utána, mikor felveszem, olyan, mint egy rongybaba. Sajnos ez az, ami nagyon fájdalmas. Biztosan masszíroztattál már szét elaludt izomcsomót. Ez kb. olyan, de közben olyan speciális ujjtechnikával nyomkodnak bizonyos helyeken (nyak, derék, fenék alatt), hogy "kirúg" tőle a gyerek és rá tudják ezzel kényszeríteni bizonyos mozgásokra is, amelyeket egyébként nem csinálna (mászás, lépegetés). Nagyon barbár módszernek tűnik első látásra, sírtam is közben, de azt el kell ismerni hogy hatékony és a cél szentesíti az eszközt.

Gina, akkor nagyon fogjuk várni a szombatot! :D
Vendég

Jajjjj Norka!!!!!
Ez kész.................. Ne haragudj, de széjjel röhögtem magam............
Félelmetes!

Istenem....................... Fetrengek!
Vendég

Norka: Ne haragudj, de olyan jót nevettem. Tudom, hogy ha menni kell, akkor aztán ne álljanak az ember útjába, de ez most nagyon aranyos volt. Gondolom, rendesen gyűltek a homlokodon az izzadságcseppek, míg kibányáztad a cuccot onnan.

Nekem van egy nyomdász ismerősöm, megkérdezhetem tőle, ha gondolod, hogy mit mennyiért mikorra, bár ahhoz hogy tudjon nagyából mondani árat szerintem kell neki némi konkrétum (hány színnel kell nyomni, mekkora-milyen papírt, mennyit stb.). Talán még grafikus (illetve webszerkesztő) ismerős is akad talán, aki pl. szép szórólapot tud csinálni...

Kép

Kép
bettica

Norka!
Van bevált nyomdászunk!! A férjem végzett grafikus.
Szívesen megcsináljuk a pcos névjegykártyát.
Kitaláljátok rá a szöveget stb... a többit mi elintézzük.

Este újra felteszem a tesztes listát!
Lona
lona1

Óóóó Lona!
Írj neki kérlek privit okés????
Szerintem jobban tudtok úgy egyeztetni!
Vendég

Tükörviz!Bettica!
Tegnap csináltam Natinak egy új tikkert....és ott egy "Mapett show"-os béka volt a jelző....kért képet,és ez pont hasonlított a békára...megpróbálom beilleszteni majd,meglátjátok!
Amúgy Miki egér fejű,de az nem volt a tikkeren!-na azé egy kicsit torz a kép,nem ilyen alul a feje.... :? Kép-na rá hasonlít!
Kire hasonlít????-Apja és Én is "sötétek" vagyunk!Vegyes....na meg a dokira is egy kicsit! :wink: :lol:
Lona :!: 20 teszt is jöhet,ha úgy jön ki a plusz 50!....fő az önbizalom! :shock:
Ginus :!: :!: :!: Nem vagy semmi!De akkor bírd ki szombatig!!!!legalább! :!: :idea:
kandi72
Budapest III. kerület

Kandika, most, hogy mondod (mutatod), tényleg hasonlít Nati a Miki egérre! :lol: De ettől függetlenül (vagy épp ezért?!) nagyon szép fiú! :)

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Na sikerült!De a békára is hasonlít! :wink: Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Norka :lol: :lol: :lol:
Bogi cukorfalat, de inkább ne tapasztaljam milyen is kihalászni ezeket a WC-ből :wink:

Tudom, hogy szar lehet Boginak is és Neked is a kínzás, de szerencsések vagyunk, hogy lehetőség van a fejlesztésre.
Anno anyáink, nagyanyáink nem tudom mit csináltak ilyen helyzetben :roll:

Egyik ismerősöm kislánya 11 hónapos és még ülni sem tud, a dokik elintézték azzal, hogy túl lusta. Mostanában kezdett kicsit mászogatni.

Rambóka :lol:
Olyan jópofa és hasznos dolgokat mondasz, nem is tudom mi lenne velünk Nélküled ! :wink: A listát természetesen lementettem ..

Ginuska, szombatra ++++++++++ A 10-es érzékenységű tuti kimutatja már addigra.

7Kincs, gondolom nehéz éjszaka előtt állsz :wink: , holnap csak miattad fogok benézni :wink:

Ilona, a tesztekért majd pihenés után, (aug 6.) tudok elugrani, remélem nem gond !

Peteérő lányok, húzzatok bele, augusztusban is kell egy új zebracsorda :lol: :lol: :lol:

mniki

Andika, Nati még mindig gyönyörű kiskrapek! :wink:

Lafi?!

Norka, nagyon jót nevettem Bogi gyűjtögetésén. :lol: :lol: El nem tudom képzelni, hogy én hog rwagáltam volna le ezt a dolgot!
Pasik ezek szerint egyformák... Enyém Apa simán a tartón hagyja az üres gurigát...

Ginuska, már csak 3 nap szombatig! :wink:

Kincs, holnap reggel remélem jó hírrel jössz!!

Okr, örülök, hogy minden rendben van! Pihenj sokat!

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Ginuska szurkolok nagyon szombatra!

Kép
KÍVÁNOK NEKED!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Iwiwesek! Jelentem, ma regisztrált NLC PCOS.
Aki vállalja magát ott, gyűjtsük már össze magunkat. Én is ott vagyok!!!!!
Vendég

Norka bocsesz de én is fentrengtem a röhögéstől a férjem jött megnézni mi a bajom..én akartam neki mesélni de a nevetéstől érthetetlen volt a mondókám..
Pedig Bogi mennyit dolgozhatot mire mindent odacipelt!
Kitartást a tornákhoz,ahogy eddig gyönyörűen javult eztán is fog!

Ez a pcos szórólap csudijó!! én itt vállalom a terjesztést,mást sajna nem tudok.. :(

Köszi a drukkokat, két hete csütörtökön még 23mm volt a tüszőm nem tudom mikor repedt,
régen ilyenkor már pár tesztet elsütöttem most meg nem merek,vhogy félek a nega teszt látványától

Gina óriásdrukkokk feléd!!!

Mniki köszi,jól gondolod :wink:
Vendég

Gina, 7Kincs és akinek most nagyon aktuális: DRUKK megy ezerrel!!! :)

Monácska: Nem találtam meg :( Pedig kerestem már mindenhogyan...

Kép

Kép
bettica

Bettica, keresd az én ismerőseim között! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Kincsecske!

Norka néni úúúúgy le fog most engemet tolni, de én egy akkora hülye vagyok......

Tegnap is és ma is lépten-nyomon teszteltem...... Van még pár darab, és azt én MINDET el fogom tesztelni, ugye nem baj Anyóka, Kandika???? Egyszerűen nem tudom megunni, ahogy előbújik a második csík!!!
És az évek alatt látott rengeteg nega tesztet most muszáj ellensúlyozni valahogy.....
Ugye mekkora nem norma vagyok????? :oops: :oops:
Vendég

Anyóka megtaláltalak!!! :):):):):):):)
Bár NLC, de nem árt ez nekünk!! Kis "átjárás" a két fórum közt!
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a szíves fogadtatást, bocs, hogy csak most reagálok, de nagymamáztunk, ott meg nincs net.
Az oldalt, amit javasoltatok majd át fogom tanulmányozni.
Amúgy tegnap óta minden rosszullétem, hasmenésem elmúlt, lehet, hogy ilyen hamar alkalmazkodott a szervezetem a gyógyszerhez?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Monácska!
Én is ezt tenném a helyedben! :lol: Tedd fel ide a teszteket.....mindenki szereti nézegetni tuti!!!

Anyoooka!Köszike! :arrow: Lányzóról kép? :wink:

üdv. Linácska! 8)

Norka! :D Nem semmi Bogi.....de hogy hordta mindezt oda?fürdő-wc egyben van?
kandi72
Budapest III. kerület

Kérek mindenkit ellenôrizze, hogy jó darabszám van-e a neve mellett.

10-es érzékenységü hcg tesztet kérôk:
Monee : 10 db 10db
Wandrea: 15 db 20db
Kandi: 15 db 20db
Lona: 15 db 15db
Zsizsik: 20 db 20db
Anyóka: 10 db 10db
Bettica: 30 db 30db
Apple:5 db 10db
Csakegy: 5 db 5db
Elsô változat pontosan 125db-ra jön ki. A második változatban mindenkinek a kért maximumot számoltam, az 140db.

Ovuteszt:
Zsizsik: 20 db
Lona: 15 db
Mniki: 20 db
Csakegy: 15 db
Össz: 70db

Monácska!
Nem csodálom, hogy nem tudsz betelni a pozitív teszt látványával! Norkának írtam!

Kandi!
Max. a ránkmaradó teszteket továbbadjuk a fórumon. Bárcsak azon kellene már törnöm a fejem, hogy adjak túl rajtuk...

Mniki!
Nem gond. De akkor mi lesz a minitalival?? Nélküled, ne már!

Ginuska!
Ügyes vagy, hogy szereztél szupi érzékeny tesztet! Kívánom, hogy gyorsan teljen addig is az idô!!

Kincs!
És mikorra tervezed a tesztelést? Gyanus vagy te nekem, édeslányom!

Várom a visszajelzéseket holnarp reggel 9-ig!

Lona
lona1

Lona, legyen nekem 15 hogy közeledjünk a bűvös 150-hez :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Lona !köszike a javitást!
Akkor 10 teszt még eladó hcg-ből........elvileg Anyoooka vevő lesz 5db-ra még :wink: ,de majd ő megerősítí!-és akkor kéne még 5-re gazda!
kandi72
Budapest III. kerület

Gyors volt Anyoooka! :wink:

Na és az átadás?Mikor -hol-merre?
kandi72
Budapest III. kerület

Lona drága!
Aki végképp nem tudott érte jönni, annak olyan buborékos borcsiban postán elküldtem, kb. 200 Ft postaköltség felszámításával, és elutalták a pénzt!
Soha, egy forint nem hiányzott, mindig elküldte mindenki!! Még Romániából is!!!!
Vendég

10-es érzékenységü hcg tesztet kérôk:
Monee : 10db
Wandrea:20db
Kandi: 20db
Lona:20db
Anyóka:15db
Bettica: 30 db
Apple:10db
Csakegy:5db
Mind a 150 tesztnek lett gazdája! (nem alacsony a fogyasztásunk, az már biztos)

Ovuteszt:
Lona: 15 db
Mniki: 20 db
Csakegy: 15 db
Össz: 70db
Itt még 5db gazdira vár!

Pénteken vagy szombaton megejthetnénk a minitalit.
Hogy hol? Valami kellemesen hüvös helyen. Tudtok ilyet?
Esetleg postázzam valakinek?

Lona
lona1

Monácska!
Köszi! :D
Fel sem tett kérdésemre is válaszoltál már!
lona1

rambóka: Nem vagyok én amazon, csak türelmetlen. :D

lona: köszi, csak az átvétellel lenne egy kis bajom, ha már voltál, akkor én is ellépek valamikor, amikor ráérek. Így már a 25 db-os jó lenne nekem, mert nálunk a melóhelyen is biztos lenne rá kereslet. Ezért is nem akartalak vele terhelni, de azért köszi.

bettica: én is gondoltam, csak hát ha egy árban vannak...de a 25-ös jó lenne.

Képzeljétek, még csak 2 hete szedem a 3*850-t és már feljebb ment a hőm. Nekem eddig nem nagyon ment 36 fölé. Dobok egy görbét. Ez ugyan még nem tünik pé-snek, de az eddigieknél sokkal bíztatóbb.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Lona: én még nem tudom. A minitali érdekelne, de a hét végéig iszonyú meleget jósolnak, én egyszerűen nem merem kidugni az orrom Lillával... (itthon is haldoklunk a melegtől, de kint valszeg hőgutát kapnánk)

Jövő héten talán jobb lenne...

(egyébként ha nem megy a tali merrefelé tudom átvenni? Végső esetben posta, de azok lopnak így jobban szimpatizálnék egy személyes átvétellel... mondjuk ha a pesti oldalon lenne, mert Budára innen szerintem lehetetlen átmenni)

Köszi :)
Vendég

Lona, HCG-ből jöhet a 10db. Ha megvan, h hol és mikor lesz a mini tali, akkor egyeztethetünk.

Norka, nem semmi lánykád van! Milyen jót szórakozhatott!

Kandi, nagyon szép fiad van!

Kincs, Gina, nagyon erősen gondolok Rátok!

Kép
apple

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?