Bogi utána aludni szokott, utána enni. Most is így volt... aludt másfél órát, majd bevágott egy tál cukkini-paradicsom-parmezán mártásos tésztát, kb. akkora adagot, mintha egy ovis enné.
Képzeljétek hogy jártam, ezt nem hiszitek el.
Avandamet mellett heti egyszeri kötelező fofás elkapott, gyereket gyorsan be a járókába, hanyatt-homlott rohanás a WC-re, ilyenkor aztán minden pillanat számít. Mikor húzom le, hát akkor látom, hogy a drága gyerek miket pakolt be a WC kagylóba:
- egy nagy csomó WC papír
- egy üres WC papír guriga (a férjem mindig bent hagyja a WC papír zacskójában, ahelyett hogy kidobná...)
- a WC kefe tartója!!
- a szennyesből büdös zokni
- vagy 3-4 db tisztasági betét
Azt hittem, felrobbanok.
Ezt még meg fogjuk emlegetni asszem.
PCOS névjegyek. Tudjátok hogy nekem szívem vágya, hogy ilyeneket csináljunk. De sajnos összefogás nélkül nem fog menni. Azt hiszem csak úgy sima papírra házilagosan nyomtatni, azt terjeszteni elég snassz. Van valakinek olcsó nyomdás ismerőse, akár házi digitális típus is? Van valakinek papíros ismerőse? Ezeket a kártyákat még szét is kellene postázni az országban, hogy terjesszük (nemcsak nődokik, de háziorvosi rendelők is, fodrászat-kozmetika, védőnők stb.)
Az alapítványi felajánlások olyan szegényesek voltak, hogy megmondom őszintén az április buliba is bőven volt mit pótolni, a mostani pcos.hu megújulás finanszírozása saját zsebre megy.
Erre nincsen már lóvém. Minden ötletet szívesen fogadok.