Új privát üzeneted érkezett!

Gyablonka!
Tiszta szívből gratulálok!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
zsófikukac

Neked is köszönöm Zsófi!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok!

[b]Gyabi:
EZ FANTASZTIKUS!!! NAGYON GRATULÁLOK, NAGYON ÖRÜLÖK NEKTEK!!! VIGYÁZZ NAGYON MAGATOKRA ÉS AKKOR MOST MÁR GYAKRAN JÖSZ MAJD IDE??? :wink: :wink: :wink: :D [/b]

Rólunk: jelentem: átrendeződtünk :lol: Nagyon jó lett, úgy, ahogyan képzeltem :wink: Már csak a nagytakarítás maradt.

Heni:Cukorfalat a fiad!!! :lol: Gratulálok!!!

Mindenkinek nagyon köszi a szülinapi gratulákat!!! :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Köszi Olik!
Ha tehettem mindig itt voltam, csak olvasó üzemmódban. De próbáltam követni, hogy kivel mi újság!!!Mostmár információgyűjtés céljából ismét leszek és teszem fel majd a hülye kérdéseimet!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok!

Gyabi: nagyon gratulálok a bébikéhez! Boldog pocakosodást! Olyan jó, hogy már ebbe a topikba is átjöttél :lol:

Olik: köszi a picúr dicséretét! Már 31. hét :shock: mindjárt szülni fogsz! :lol:

Szép vasárnapot mindenkinek!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Olik

Utólag BOLDOG SZÜLINAPOT!

Gyabi

Nagyon nagy gratula neked!

Most csak ennyi, mert mindkét gyerkőc beteg :( .Napok óta hűtőfürdő, lázcsillapítás, nem alvás, nem evés van :(

KépKépKép
bambika

Gyabi: Húúú, micsoda jó hírre jövök! :lol: Nagyon örülök és gratulálok!!!!

Heni: Köszi a szüléstörténeted, nagyon szééépek vagytok!

Olik: Késve bár, de boldog szülinapot!!!

Rólunk: Voltunk egyeztetni a szülésznővel, jó, hogy lesz körülöttem legalább egy ember, aki nem lesz idegen, ha eljön az idő. Szte a baba még nagyon fenn van, szóval 2 hetem még biztosan van hátra. Doki is ezen a véleményén volt a héten, úgyhogy nyugi van. Minden készen áll, kivéve a matracot, ami még mindig csak bő egy hét múlva várható. Ja és még mindig nem csomagoltam össze, ha tudná a védőnő, dobna egy hátast...

Réka hétről hétre egyre aktívabb, hihetetlen mit tud produkálni odabenn. :shock: :shock:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Bambi: Jobbulást a gyerkőcöknek!

Olik: Nagytakarítás, húha, én már nem vállalok ilyet be, múltkor kiráztam 3 szőnyeget és 2 órát pihentem utána, vagy valami ilyesmi volt az arány...Apa arany keze takarít.

jaimee

Judy: Kérdésedre válaszolva, Ahogy írtam: szex? Az meg mi a szösz? :lol: :lol: :lol:

jaimee

Sziasztok!

Gyabi gratulálok üdv köztünk!

Nálunk nincs sex kb. az 5. hónap óta. Valahogy nem tudom beleélni magam amióta valaki ficánkol a hasamban, meg félek nehogy baja legyen bár tudom nem lehet, meg ilyesmi. De persze hiányzik, szegény férjemnek is minidg mondom kitartás már nincs sok hátra.

Jaimee! Nem kell izgulni a bepakoláson, bőven lesz időd ha beindul a szülés akkor is. 2 hét az már semmi! Kimostad a babaruhákat? Szoptatós melltartód van? Nekem csak az nem volt az első szülésnél és első dolgom volt hogy vegyek miután hazamentünk a kórházból. A többit a papák is el tudják intézni, ha lemaradt.

Kép
barbi5

Gyabi,
akkor itt is mégegyszer gratulálok! Ha jönni akarsz közénk, akkor légyszi ird le az adataidat, hogy be tudjalak irni a babás táblába! :D

Csajok a sex még nálunk sem megy nagyon, pedig még csak 3 és fél hónapos terhes vagyok. :( Mi lesz még a végén? Na, meg a szülés után? Én is el fogom felejteni, hogy mi is az a sex... :lol:
sirkici

Gyabi,
a szülés várható időpontja hiányzik!
sirkici

Sziasztok!

Csajok, tudnátok nekem segíteni? Lehetséges olyan, hogy valakinek a teszt negatív 1 hét késés után is és mégis terhes?(A hőm olyan magas, mint még sose.De a hasfájáson, puffadáson kívülsemmi tünet. )

Mindenkinek nagyon boldog babavárás! Remélem hamarosan én is csatlakozhatom közétek!

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

BÍBORLÁNY: Fejfájás elmúlt már? Segített a mentás olaj?
GITKA: Üdv a csapatban! És gratulálok az esküvőtökhöz! Raksz fel képeket?
SIRKICI: A sex témával kapcsolatban: mi a terhesség végéig szerettük egymást, mivel úgy tudtam a 36-37.hétig szabad.. Lehet, az indította be nekem? Viszont Petinél én sem voltam ilyen aktív..
BAMBIKA: Örülök a jó eredményeknek! Baba nemét nem tudjátok még? Hátha a mai UH-n megmutatja magát! ;)
CHRISTELL: Kíváncsian várom majd a jövő heti 4D-ről a beszámolód. Remélem, végre kiderül, hogy ki lakik a pocidban ;)
JUDY: Nagyfiú meggyógyult már telejsen?
OLIK: Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánunk!
BARBI: Neked sincs már sok hátra. Azért pihenj is egy keveset, ha tudsz :lol: Sebem jó van, egyáltalán nem fáj. Ma szedem le a kötést. Nem is gondolok bele, mi lett volna, ha nem császároznak meg. Én úgy tudom, a magzatvízbe kakilnak bele, hisz azért lesz zavaros, vagy nem?
JAIMEE: Mi volt ma terhesgondozáson? Összepakoltad már a kórházi csomagot? A szülés utáni vérzésről annyit, hogy én a kórházba steril vattát vittem, 2cs el is fogyott, itthon pedig sima betétet használok, de nekem nem volt (van) túl erős vérzésem.
GYABLONKA: Gratulálok Nektek! Boldog babavárást, és vigyázz nagyon Magatokra!
NIKI: Hihetetlen, hogy Domi már 1,5 hónapos! Hogy rohan az idő! És már több, mint 4kg?! Nagyon szép baba :lol:
CHRISSYY: Mi újság Veletek? Martin baba? Vannak újabb fotók?
HENI: Alexi baby egy tünemény! Büszkék lehettek rá! Éjszakák hogy telnek Nálatok? Utólag is boldog 1 hónapos szülinapot a kisfiatoknak!
OMNIA: Gondolom hazamentetek már a kórházból! Várjuk a szüléstörténetedet, és a sztárfotókat Dóra babáról!
GABI82: Azt nem tudod, hogy kb. hány nappal peteérés után vagy?
Vendég

Szia Betsy,

Hogy vagy???? Kipihented már a császi fáradalmait?????
Örülök, hogy a sebed már ilyen szépen gyógyulgat.

Bazsi már teljesen rendbejött, mármint a torka.Csak még egy darabig mellőznie kell a tornaórákat, az úszást és a korcsolyát.

Bambika,

Gyerkőcök jobban vannak már????? Jobbulást kívánok nekik.
Drukk a mai UH-hoz. :lol: :lol:

Olik,

Képet nem karasz feltenni a művetekről??? Kiváncsi lennék milyen lett???? :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Fix.b, általában 28 napos a ciklusom. Ezért a 14. napra tenném a pét.

Kép
Kép
gabi82

Betsy, és gartulálok a gyönyörű kisfiadhoz!!!

Kép
Kép
gabi82

JUDY: Köszi, jól vagyok. A csaszi fájdalamit a kórházban kipihentem, itthon nem nagyon pihenek. :lol: Örülök, hogy Bazsinak rendbejött a torka. De jó, hogy nálatok a suliban van úszás, és korcsolya, kár hogy errefelé, még egy uszoda sincs.. :(
Vendég

Betsy,

Hát igen, én is nagyon örülök, hogy viszik a gyerekeket. Be van építve az órarendbe. Sőt, Danikáéknak már a furulya is kötelező tantárgy, aminek meg aztán külön örülök, mert így legaláb egy kicsit a zenével is megismerkedik. Én is sokáig énekeltem leánykórusban és imádtam a zenét. Persze a mai napig is imádom, de sajna már abbahagytam az éneklést.
Danika hála istennek mutat érdeklődést a zene iránt, sajna Bazsinak csak a foci létezik. :lol: :lol: :lol: :lol:

El tudom képzelni, hogy mennyire nincs időd pihenni Én is keresztülmentem ezen, 20 hónap van a fiuk között, szóval az első pár év idegfeszítő volt.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Gyabi!
Gratulálok! Boldog pocakosodást kívánok! :wink:

Betsy!
Nagyon várom már én is a 4D-s UH-h. Annyira szeretném már látni a kis babukánkat. Mostanában nem nagyopn érzem mocorogni. :? Lehet, hogy azért mert nem érek rá figyelgetni. Egész nap lótok-futok, este pedig mire ágyba kerülök szerintem ő már alszik. :wink:

Judy!
Örülök, hogy Bazsi már ilyen jól van. Hogy vagytok?

Jaimee!
szerintem természetes, hogy gyorsan elfáradsz. Mi emeletes házban lakunk, de mire felérek az emeletre, már elfáradok. Hajolni nem igen tudok, viszont ha letérdelek, nem nagyon tudok felállni. :oops: :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

GABI: Ha a 14.napon volt pé-d, akkor elivleg már 20 nap telt el azóta, így a tesztnek ki kellene mutatnia a terhességet. Lehet, mégse középidőben volt peteérésed? Mikor teszteltél, mikor fogsz legközelebb? Dokihoz nem mész?
JUDY: Peti is imádja a zenét, ezt tőlem örökölte. :lol: Én zenei általánosba jártam, sőt hangszeren is játszottam, kórusban is énekeltem stb. Peti ha szól a zene, rögtön táncra perdül, hihetetlen mozgása van :)
CHRISTELL: A lépcsőzés meg hajolgatás már nekem is nehezen ment a vége felé. Picit jó újra a régi formámban.. ;)
Vendég

Chris,

BOLDOG 20 HETES FORDULÓT.

Ne aggód, nemsokára ki fogja rúgni az oldaladat a kicsikéd. :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Mi jól vagyunk. Barbi szépen mocorog meg forgolódik. Van amikor csak fészkelődést érzek, de aztán van olyan, hogy majd ki szakad az oldalam. :lol: :lol:
A fájdalmak sajna megvannak, de ezt már természetesen fogom fel.

Mikor is mész 4D-re????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betsy, de megyek. Holnap. Csak nagyon félek...

Kép
Kép
gabi82

Hlihó!!!
Mindenkinek még egyszer köszike a szülinapi gratulákat!!! :wink: Nagyon aranyosak vagytok :wink: :D

Jaimee: Addig csinálom, amíg bírom, lassan, de biztosan :wink: Függöny és ablak mosás van hátra. Decemberben elkezdem ( nem szeretném túl korán megcsinálni, mert mire születik a babóka, addig újra poros lesz :lol:

Judy: Majd, ha már felszereltem a kicsi ágyát, meg meglesz a takarítás, akkor felteszem pár képet, ok?
Most nézem, hogy a Danika 3 nappal ezelőtt 7 éves nagylegény lett :wink: Nagyon Boldog szülinapot Dani babának!!!

Chris: Neked meg gratulá a félidőhöz :lol:

Zene: Nálunk ez mindennapi dolog ( szakmai ártalom :oops: ) Zolcsika terhességem alatt végig hallgatózott :lol: Most simán felsorolja a hangszereket már hallásból :lol: Remélem nem növi ki ezt a vonzalmat :lol:
[/b]

Kép
Kép
Kép
olik22

Betsy,
örülök, hogy ilyen szépen gyógyulgatsz!

Judy,
nálatok tényleg sok mindent lehet csinálni a suliban, ez tök jó! Örülök, hogy Bazsi jól van, hamarosan biztos tornázhat is meg minden!

Chris,
de jó már 20 hetes vagy! És már érzed, hogy mocorog a babód? Mióta érzed?

Olik,
kiváncsian várjuk majd a képeket!

Gabi,
valószinűleg előrofdulhat, hogy nem mutatja ki a teszt rögtön, de ahogy számolom, mikor mész dokihoz még csak 5 hetes terhességről lehet szó, és lehet, hogy még ő sem fog látni semmit. Bár, ha vastag a nyálkahártya az jó jel. :lol:
Mennyi a hőd?
sirkici

Kép
sirkici

Sziasztok!

Betsy! Örülök, hogy jól vagytok. És még írni is van időd nem semmi. Peti mit szól? Nem zavarja amikor a babával foglalkozol, nincs féltékenység?

Sirki! Írj be légyszi, hogy dec. 3 védőnő, dec 11. uh+ első ctg

Kép
barbi5

Sirkici, reggel 36,8-36,9 között. Nappal 37,1-37,2 között. És annyi jelem van, hogy fáj a hasam. Eddig sose fájt...

Kép
Kép
gabi82

Olik,

Köszi szépen a köszöntést Danika nevében is. :lol: :lol:
Bizony már ő is nagylegény lett. Én annyira nem akarom, hogy felnőjenek. Szeretném, ha mindig az én kicsi fiaim lennének, akiket bármikor meg tudok puszilgatni és ölelgetni, amikro csak akarom. (húúúúúú de rossz anyós leszek. :lol: :lol: )

Akkor várjuk a képet, ha már minden csini lesz.

Hát igen, nálatok azért a génekben is benne van a zene, és ha mázlid lesz, Zolcsi vagy Tündi babó a nyomdokaidba fog lépni. :lol: :lol:

Sirkici

Hát igen, suliválasztásnál azt is figyelembe vettük, hogy mi mindent tudnak csinálni a gyerekek tanóra után, vagy éppen mi van benne a tanrendben. :lol: :lol:
Én meg vagyok elégedve.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Köszönöm a jókívánságokat!

Sirkici: ahogy számolom 2008.július 18., dec.6 a következő uh.
Köszönöm!

Kép
Kép
gyablonka

Betsy!
De én még nem vagyok a vége felé. Pont a közepén vagyok, és már így is elég nehéz. Eddig 4 kg-t híztam.

Judy!
Köszi! :wink: Remélem is, hogy kirúgja az oldalamat. Most picit aggódom, hogy nem nagyon érzem, mert már kb. 3 hete kezdtem el érezni először. És azt gondoltam, hogy 3 hét alatt nagyot nőtt, és komolyan elkezdem érezni. De lehet, hogy csak azért nem, mert nem érek rá észre venni, viszon olyan nagyot nem tud még rúgni, hogy megmutassa, hogy "Anya itt vagyok ám!" :wink: :lol: 8-án megyünk 4D-re. Már nagyon várjuk. :wink:

Olik!
Köszi a gartulációt! :wink: Én is lekezdtem a nagytakarítást. De csak lassan, mert a kismama nem gyorsvonat. Sokkal inkább tehervonat. :lol: :lol:

Sirkici!
Kb. 17 hetesen éreztem először. De az olyan érzés volt, mintha elzsibbadt volna a pocakom belülről, vagy mintha hullámozna. Nagyon jó érzés. Te is fogod nemsokára érezni.

Gyabi!
Hogy vagytok? Hányinger? Stb?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell: Köszönöm kérdésed, semmi különös. Hányingerem nincs, egyedül a hasam szokott fájni, a doki szerint ezért kellene pihennem!
El se hiszem, hogy már a 20. héten vagy !!!!

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok!

Neharagudjatok, hogy most önző módon csak magunkról írok pár szót,Lillának gégehurutja van, szerencsére a kórházat sikerült eddig megúszni,a kúpok és a kölcsönkapott inhalátor segítségével.

Tegnap szerencsére egy normális dokit sikerült kifogni az ultrahangon,kisfiunk lesz :) .

Ha meggyógyult a kicsilány jövök bővebben...

KépKépKép
bambika

Bambika,

Gratulálok a kis pöcsöshöz. :lol: :lol: Nevek??????

Szegény Lilla, hogy viseli???? Ez egy elég gázos betegség.
Jobbulást kívánok neki.

Chris,

Ne aggódj a mozgás miatt. Barbi is van amikor nagyon aktív, aztán van olyan nap, hogy lustizik és csak apró izgés-mozgás szerüt érzek. Szerintem nekik is vannak jobb és roszabb napjaik. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Gyabi!
Bizony, hogy repül az idő. :wink: Én is alig hiszem el, hogy már félidősek vagyunk. Az nagyon jó, ha nincs hányingered. Mit szeretnétek? Kisfiút, vagy kislányt? Neveket választottatok már? Apuci hogy "viseli" a kispapaságot? :wink:

Bambika!
Jobbulást a kislányodnak. Nem egyszerű dolgokon mentek most keresztül. Kitartás. Gratulálok a pici fiadhoz! :lol: Fiút szerettetek volna, vagy lányt?

Judy!
Próbálok nem aggódni a mocorgás miatt. Reggel egész jól éreztem. Lehet, hogy azért nem érzem, mert a lepényem a mellső falon tapadt meg, és eléggé lent?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,

A lepény miatt igen simán lehet. Az én lepényem is a mellső falon tapad, és legelőször amikor éreztem, de az sem igazi nagy mocorgás volt, a 19. hét. Utána napokig szinte megint semmit nem éreztem, és igazából a 21. 22. héten kezdődött meg a nagy rugdosás. Azóta szinte állandóan érzem. Tényleg ne aggódj, minden rendben van odabent. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Bambika,
jobbulást Lillának! Gratula a kisfiúhoz! És ez már biztos?

Mi ma voltunk Uh-n, elvileg minden rendben van. Amit nem értettem, az hogy a méhlepény hátul van. Ez mit jelent?
sirkici

Sziasztok! Jó rég voltam megint, most újabb találmányom van, valahol megfáztam de rendesen, most ezzel küzdök :lol: Hááááááápci!

Gyablonka, hatalmas nagy gratula a bébihez,ügyesek voltatok! :lol: :lol:

Sirkici: nekem azt mondták, a méhlepény a hátsó falon tapadt, lehet, erre gondolsz Te is, Sőt, azt hiszem, ez a gyakoribb, mert anno a poliplátás idején az a mellső falon volt-de ugye, nem is volt :lol: - és akkor reménykedtem, hogy talán nem zavarja beágyazódni a picit, mert az esetek nagy számában a hátsó falon tapad.
Vendég

Christell:

Teljesen mindegy, hogy kisfiú vagy kislány, a lényeg, hogy egészséges legyen!!!
Nevek: Milán,Levente,Nándi, Luca, Panka,Emma, Dorka!

Itt tartunk most!

Kép
Kép
gyablonka

Halihó!!!

Bambi: Jobbulást a kiscsajnak!!! Nagyon gratulálok a pici fütyishez!!! Akkor egy kislány és két fiú - de jó :lol: Védve lesz :lol:

Sirki: Szerintem is a hátsó falon tapad - ez a gyakoribb. Nálam az elején fedte a méhszájat, aztán átkerült hátra. Most ott van :lol:
Beírnád a tabliba, hogy dec.4 32 heti uh és doki. Köszike 8)

Betsy: Tényleg nagyon ügyes vagy, hogy tudsz néha jönni :wink: Sztem én eltűnök majd, mind a kámfor, ha megszülök :lol: Két picur mellett eléggé gáz az időbeosztás :roll: remélem ügyes leszek és sikerül majd boldogulnom...

Gyabi: nagyon szép nevek :lol: Igazi nyári baba lesz 8) :lol:

Legalább nem kell majd harisnyát hordanod nagy pocival :lol:

Bíbi: Neked meg jobbulást!!! Remélem a haaapciddal nem kaptam el a megfázást:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Jó reggelt mindenkinek ezen a hideg reggelen. :lol:

Sirkici,

Hogy a csajok már mondták, a méhlepény hátul van az azt jelenti, hogy hátul tapad, és ez jó. Főleg azért is, mert így előbb fogod érezni a mocorgását. :lol: :lol: :lol: :lol:
Amuyg örülök, hogy minden rendben van.

Bambika,

Lilla hogy van???? Remélem most már azért gyógyulgat szegényke.

Gyabi,

Szép neveket találtatok. Levi, Milán és Dorka jönnek be nekem a legjobban. :lol: :lol:

Bibi,

Jobbulást kívánok neked, remélem hamar kilábalsz belőle.

Lányok,

Én meg beléptem végre a 3. trimeszterbe. Olyan izgi mintha legalábbis az elsőt várnám. :lol: :lol:
Bár ami igaz az igaz, hogy az első lányomat várom. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Bibi,
sajnálom, hogy megfáztál! Vigyázz magadra, és mielőbbi kilábalást! A hányással hogy állsz már?

Gyabi,
szép nevek!

Judy,
remélem, hogy minél hamarabb fogom érezni a mocorgását. A vizelettenyésztés tesztem negativ lett, ami jó, csak már azért is várom, hogy érezzem a mozgását, mert akkor szerintem nyugodtabb leszek, hogy érzem, hogy jól van.
Gratula, hogy már 3. trimes vagy. Ez tényleg nagy szó, és főleg, hogy végre teljesül a vágyad a kislánnyal!

Csajok,
értem már, akkor valószinűleg csak nem tette hozzá a doki, hogy a hátsó falon van, de ha ez jó, akkor nagyon örülök! :D

Mindjárt felteszem a táblát is!
sirkici

Hali lányok!

Bíbi: Jobbulást! Sok folyadék és c vitamin, gyümi! Akkor a rókád elbújdosott?

Sirki: lepény lehet mellső vagy hátsó falon, tök mindegy!Asszem a hátsó a gyakoribb. Nekem elöl van. A lényeg, hogy ha lehet, ne fedje a méhszájat.

Judy: Gratula a 3. trimhez! :lol: :lol:

Chris: Nekem pont a 20. héten rugta az első jó nagyot, aztán kb. 1-2 héten át napi néhányat, vagy csak egyet....Jó időbe telt, amíg már nem tudtam számolni a mocorgásokat. Most azzal szórakozik Réka baba, hogy kidugja a lábát a pocakomon, lesz ott egy nagy dudor és vissza sem húzza másodpercekig. Ha a bordámon fennakad, az sem zavarja nagyon. :shock: :shock: :lol:

Barbi: minden ki van mosva és előkészítve, csak a szopis melltartó hiányzik és a kiságyba a matrac. Nem csomagoltam még be, de egy kupacban van minden már és teljes a lista is. Védőnővel leegyeztetve.

Rólunk: Kiderült a hétfői TG-n hogy jóslófájásaim vannak. :shock: :shock: :shock: Amit érzek, az mensi szerű fájdalom, szinte állandó, bár már 2 napja megint semmi. Nem görcsöl és nem erősödik, csak olyan tompa. Tök jól hanzik nem? Jósláfájások..... :lol: :lol: Túl vagyunk a 2. NST-n, a kisasszony akkor alussza legmélyebb álmát, amikor NST-zünk, csokoládé és kóla sem igazán segít...Folyton ébresztgetni kell és ismételni az NST-t. Most már hetente járok TG-re, nem tom miért, mert tök fölöslegesen ülök ott 3 órát, de valahogy mégis azon kapom, hogy elmegyek, adok le vizeletet, stb...Hát legalább találkozom a lányokkal, akik szintén karácsony táján szülnek.

Sirki: Kövi aktuális nálam: jövő hétfő - nőgyógyi vizit (NST, UH, vizsg.)

Pussz a babás kismamáknak, írjatok minél többet! :wink:

jaimee

Jaimee,
huncut kiscsaj Réka baba... :lol:
Jóslófájások??? :shock: Akkor már tényleg nagyon közel vagy a szüléshez!
Egyébként beirtalak a tábliba, de ma mégsem tudom feltenni, mert behülyült a gép, és majd csak pénteken jutok oda, hogy leformáljam!
sirkici

Bibi!
Jobbulást!

Gyabi!
Szép neveket választottatok.

Judy!
Gratula a 3. trimhez.

Sirkici!
Mikor mentek 4D-re?

Jaimee!
Már nagyon várom azt a határozott rúgást. :wink: :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Csak egy pocifotót prezentálok :lol:
Kép 31+3

Jaimee: Húúú... ez már nagyon izgi :lol:

Többi kisanyucika: hogy mennek a dolgok??? Kérünk babaképeket, kell egy kis inspiráció :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Tök jóóóó a pocifotó! Én újabban ezzel megyek az agyamra, óránként nézegetem, hogy : Látszik máááááár? :lol: Persze,hogy látszik, már ismeretlenek is rákérdeztek, hogy ugye babát várok, de ez sem nyugtat meg, mert: Ugye, nőtt tegnap óta? :lol: :lol:

Jaimee: Huhhh, ez kezd izgi lenni! :lol:

Judy: ez olyan aranyos volt, hogy az elsőt várod! De igaz is! :)

Bambika: jobbulást Lilláak, remélem, azóta javult már!

Én kezdek kijönni a hápcikórból, rókacsalád és a fejfájás is elhagyott, remélem, most már tényleg elkezdhetem élvezni is ezt a kismamiságot! :lol: :lol:
Következő izgalmak: Dec. 4.UH.

Pusssssssssz
Vendég

Bíbi,
Nagyon örülök, h. a kis"barátaid" elhagytak és tuti, h. a pocid is szépen alakul! :wink: Majd Te is tegyél fel képet!
Vendég

Bibi,

Örülök, hogy már jobban érzed magad. Ez a téli időszak a halálom. Én legalábbis nem szeretem, főleg a betegségek és megfázások miatt.

Jaimee,

Jóslófájások?????? Akkor már nincs is olyan messze az a szülés. :lol: :lol:
Egyébként ez nálunk is így volt, hogy amikor kellett volna, hogy mozogjanak a fiuk, akkor tuti mindig bealudtak, és nekünk is mindig ismételni kellett. :lol: :lol: :lol:

Olik,

Nagyon csini pocid van. :lol: :lol: :lol: Te aztán semmit nem szedtél magadra. :lol: :lol: :lol: Szerencsé vagy.

Voltam ma turkiban, vettem 8 db babrucit + 2 kis zoknit + 1 harisnyát + 1 kiskesztyűt 400 ft-ért :lol: :lol: :lol:
Tök édik a cuccok. Van köztük póló, kardigán, bársonygatyó, 2 db lábas pizsialsó etc... szerintem nagyon megérte. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, szépen nőnek a kis pocaklakók. Csak futólag tudtam visszaolvasni. Pénteken engedtek haza. Mindeki jól van, köszönjük szépen a gratulációkat. Majd egy picit később még írok bővebben.

Gyabi! Gratulálok!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?