Hali lányok!
Bíbi: Jobbulást! Sok folyadék és c vitamin, gyümi! Akkor a rókád elbújdosott?
Sirki: lepény lehet mellső vagy hátsó falon, tök mindegy!Asszem a hátsó a gyakoribb. Nekem elöl van. A lényeg, hogy ha lehet, ne fedje a méhszájat.
Judy: Gratula a 3. trimhez!
Chris: Nekem pont a 20. héten rugta az első jó nagyot, aztán kb. 1-2 héten át napi néhányat, vagy csak egyet....Jó időbe telt, amíg már nem tudtam számolni a mocorgásokat. Most azzal szórakozik Réka baba, hogy kidugja a lábát a pocakomon, lesz ott egy nagy dudor és vissza sem húzza másodpercekig. Ha a bordámon fennakad, az sem zavarja nagyon.
Barbi: minden ki van mosva és előkészítve, csak a szopis melltartó hiányzik és a kiságyba a matrac. Nem csomagoltam még be, de egy kupacban van minden már és teljes a lista is. Védőnővel leegyeztetve.
Rólunk: Kiderült a hétfői TG-n hogy jóslófájásaim vannak.
Amit érzek, az mensi szerű fájdalom, szinte állandó, bár már 2 napja megint semmi. Nem görcsöl és nem erősödik, csak olyan tompa. Tök jól hanzik nem? Jósláfájások.....
Túl vagyunk a 2. NST-n, a kisasszony akkor alussza legmélyebb álmát, amikor NST-zünk, csokoládé és kóla sem igazán segít...Folyton ébresztgetni kell és ismételni az NST-t. Most már hetente járok TG-re, nem tom miért, mert tök fölöslegesen ülök ott 3 órát, de valahogy mégis azon kapom, hogy elmegyek, adok le vizeletet, stb...Hát legalább találkozom a lányokkal, akik szintén karácsony táján szülnek.
Sirki: Kövi aktuális nálam: jövő hétfő - nőgyógyi vizit (NST, UH, vizsg.)
Pussz a babás kismamáknak, írjatok minél többet!