Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti
oké!
Megyek fürdetni,majd késöbb leszek(apa éjszakás)
Vendég

Az enyém most jön nem sokára!!!!
A privit holnap várd!!!!!!
Mert hosszú lessz és ahhoz több idő kell!!!
JÓ ÉJT!!!
Vendég

Hello :lol:

Látom mire ideértem nincs itt senki :(
Kedd a sorozataim napja..Vészhelyzet,Grace Klilnika-közben a tv2-n a Született feleségek...Egész héten nem nézek tv-t de kedden meg dögivel :wink:

Tegnap levittem a kocsit a szervízbe,hát nagyon remélem hogy holnapra kész mert már kezdek megőrülni sjan kocsi nélkül... :(

A gyerekek anyunál..és már nagyon hiányoznak!!!

Jó éjt! :)
Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

lányok jelentkezem hogy nincs semmi még :? és most olvasgatok :)

Kép
e.andrea

Panny
kész van a kocsid???Azért ne őrülj meg nélküle! :lol:

Andi
csináltál tesztet?Hogy érzed magad?

Kriszti???

Zsebi pedig nagyon eltünt.Tudtok Róla valamit?
Vendég

Sziasztok!

Hogy s mint?

Én kicsit fáradtan. Hétfő óta én hordom Gergőt oviba, mert a párom korán megy dolgozni, és nem ér haza időben. Dani is kipurcant ettől a sok mászkától. Na, nem panaszkodom. Egyébként minden ok.

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
britta

Erika!

Sajna nincs még kész a kocsi :( én teljesen kész :x vagyok miatta...
Azért szar mert amíg nics kész, a gyerekek anyunál vannak és már nagyon hiányoznak!!!!!

Sajna olyan messze van a buszmegálló ,hogy azt én ebben az állapotban nem merem bevállalni, meg nem is szabad!!!Szal csak ezért vagyok ki...
Amúgy nem rettenek én el a gyaloglástól,mert gyerekkoromban nem volt egy csomó ideig kocsink(úgy kb.15 évig)és szintén elég messze laktunk és sokat gyalogoltam,csak ez most más.

Brigi!

Messze van az ovi?Gyalog mentek?
Azért vigyázz magadra!!

Kihasználtam hogy nincsenek itthon a kölkök és egy nagyot takarítok...úgy szép lassan...már reggel elkezdtem és még mindig tart.......közben pihizgetek,de legalább nem hajt se az idő se senki.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Andi!
Drukk ezerrel!!!!!

Erika!
Bőbeszédű voltál te is úgy látom mint én!!!!
Én benéztem napközben,de irni nem volt időm!!!!
Most bepótolom!!!!

KÉSŐBB JÖVÖK!!!!!
Vendég

britta
sokat kell menni az oviig?Ne erőltesd túl magadat!!Nincs busz?

Panny
na,miért nem lett meg az a fránya autó???
JA,irtad hogy agyerekek nincsenek igy veled.Mennyire messze van minden tőletek??

Kriszti
meghülyültem ám ma!! :lol: :lol:
Kismamaruhákat probálgattam,és vettem is egy felsőt!! 8) :lol:
Na most mond hogy normális vagyok! :shock:
Vendég

Erika! :lol:
Miért hülyültél volna meg???!!!!
Tudod mint a szex-be!!!
Éhes disznó makkal álmodik, igy szól a mondás!!!! :lol:
Én is ha veszek valami,mindig azt nézem,hogy később beleférjek!!!!
A nyáron is lezser felsőket vettem,de mind hiába!!!!!
Én meg a neten nézegetem a babakocsikat rucikat kiságyakat stb.!
A párom erre nekem is azt mondja amit én neked előbb,hogy éhes disznó makkal álmodik! :lol:
Aztán mondom neki,más mondás nem is lehetne rá???? :lol:
Na mindegy,szerintem normális dolog, vágyunk a babára,ez természetes hogy a ruhákat és többi dolgokat is nézzük!!!
Vendég

Kriszti
köszi a megnyugtatást!szal akkor éhes disznó vagyok? :lol:
Jól van vicceltem!
De különben olyan kihagyhatatlannak érzetem... :oops: ÉS nadrágot is probáltam.MOndtam a csajnak hogy "rakja félre" :lol: egy hónap mulva itt vagyok érte. :wink:
Vendég

Én is éhes disznó vagyok,ne,hogy azt hidd már csak te vagy az! :lol:
A jövő hónappban akkor megkell venned!!!!
Akkor ügyködni kell az ügyön!!! :lol:
Vendég

Erika és hogy állsz ugye nem jönn meg?
Kriszti ezek szerint itt mindenki az mert én is álmodozok :)

Kép
e.andrea

Andi
már megjött :cry: 2.napon vagyok.
Benned és Nyáriorgonában van minden reményünk! :wink:
Hogy érzed magad?

Kriszti
muszáj lesz most már!!!Közeleg az én Hónapom!
Beálltam a sorba mögétek,de ugy érzem előre kell tolakodnom.Bocsi!! 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Britta!!

Boldog névnapot kivánok!
Vendég

Sziasztok!

Jelentem, egyelőre semmi, de igazából majd csak holnap vagy holnaputánra lenne egyébként is várható (és várom is :( )

Nemigazán hiszek már ebben a babaprojektben, attól tartok valami extrát kell majd tennünk az ügy érdekében, és utána majd magától összejön! :wink:

Erika,
nagyon remélem, hogy közeleg már a "Te Hónapod"! :lol:

Kriszti,
Én csak akkor merek babaruhákat nézegetni, ha egyedül vagyok, olyan meg alig van. :( Nekünk egyébként abszolút mindenünk megvan a babavállaláshoz, sajnos (!) nem fog kelleni semmit venni! Pedig úgy mászkálnék boltról boltra a hosszú listámmal! :oops: :lol:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Erika!

Köszönöm, hogy gondoltál rám.

Panni!

Ne dolgoz magad agyon, tessék pihenni sokat.

Sajna az ovi messze van, kb 2 km. Van busz, de mi rendszerint később megyünk, mint az. Szerencsére csak néhány napról van szó, amikor nekem kell vinni Gergőt, mert Attila korán megy és később jön, mint általában.

Puszi nektek!

Kép
Kép
Kép
britta

Szép napot!

BRIGI!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

ERIKA!
Ha kitudsz előzni,csak nyugodtan,sőtt tolakodj is elém vagy elénk! :lol:
Mindent bele!!!!!! :lol:
Reméljük,hogy ez már jó hónap lessz! :lol:

NYÁRIORGONA és ANDI!
DRUKK NEKTEK!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Szép napot mindenkinek, nem olyat, mint az enyém.....
Rég jártam nálatok,sajna csak nagyon kevés időm van.
A vonalzóm sokat elárul a lelkiállapotomról, de most azzal nyugtatom magam, hogy 10 év tablettaszedés után 27 napos ciklust produkálni sem semmi.... :(
(de ki örül ennek?)
Pedig úgy reménykedtem.... :cry:
A dokim mondta, hogy a tbl. amit szedtem, után nyugodtan próbálkozhatunk,de nem jött össze.
Tudom, hogy nem kellene elkenődnöm, hisz sokan cserélnének velem, hiszen két gyönyörű gyerekem van, de vártam...
sebaj, majd a következő hónapban... :wink:
Csak néhány éve én nagyon beteg voltam, és félek, hogy nem is fog összejönni...
De NEM LEHETEK ÉN IS NEGATÍV!!!!UGYE???
Vendég

Erika!

Sajna nagyon messze lakunk mindentől,ovitól,uszodától,zenesulitól....mindentől,ahova jár a Márk.Kb.8 km gyalog,szal az nekem most húzós lenne.És sajna a busz is legalább 3 km-re van és elég ritkán is jár.Egy teljesen újonnan kiparcellázott lakóövezetben lakunk.Szép ,csendes,tiszta környék ,de ez az átka hogy kocsifüggő.

Azt ígérték lehet hogy ma kész lesz a kocsi,de holnapra tuti!!

Képzeljétek,ma kapom meg a Down-kór szűrés eredményét Angliából.Remélem mindenok lesz,már úgy várom,hogy felhívjanak.

Brigi!

Reggel néztem a naptárat és én is megpillantottam,hogy névnapod van,úgyhogy BOLDOG NÉVNAPOT Kismami!!!

Mária!

Megértem az aggodalmad,de még nagyon kis idő telt el a gyogyi abbahagyása óta,szal ne idegeskedj!!!
Megkérdezhetem hogy milyen betegséged volt?Ha nem akarsz válaszolni ok!!

Nyáriorgona!

Miért írtad hogy most várod is a pirit??

Kriszti!

Hát nekünk semmit nem kell venni szinte mint a Nyáriorgonának,maximum egy -két lányos cuccot ha Isten kislánnyal ajándékoz meg :wink:

Egyébként írtad múltkor,hogy nem tetszik a 3 kerekű babakocsi,képzeld nekem meg pont az lenne a vágyam,de sajna gazdasági-észszerűségi okok miatt nem veszünk mert szinte új állapotbna van a régi is.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

sziasztok boldog névnapot Brigi

Kép
e.andrea

Sziasztok!

Andi,
ezek szerint, még mindig bizakodhatunk!?! :wink:
Nagyon izgalmas időszak :D de nem tudom, hogy bírod teszt meg minden nélkül... :shock:

Panni,
azért írtam, hogy várom a pirit, mert már nem is reménykedem. Tudom, hogy van akinek évekig kell várni a babára... De szerintem a négy sikertelen hónap is elég bizonyíték. Tudod, nem csak vaktában lövöldözünk (hogy összevissza együttvagyunk valamikor, ahogy esik, úgy puffan, meg felkelek és elrohanok) hanem tényleg célirányosan, és minden megteszünk amit csak tudunk. És ha így sem jön össze, akkor hogyan? Ha az ember telibekapja a peteérést, akkor abból baba lesz és kész. Ha mégsem, akkor ott valami galiba van... (nincs elég spermium, vagy anya megöli őket, vagy nem átjárható a petevezeték, vagy pár nappal később nem tud a baba mégse beágyazódni valamiért stb.)

Bocs, kicsit pesszimista vagyok, de MÁRIA te azért még ne legyél negatív!!!! :lol:

Lánykaruhák: nekünk már az is van! :( Ráadásul ha mostanában összejön, akkor pont stimmelni fognak az évszakok is, tehát jók lesznek a nyári kis rózsaszín ruhácskák, amiket annak idején a második babához megvehettem a magam szórakoztatására. :oops: Ezek után tényleg pénzkidobás lenne... A babakocsink is jó még, csak kicsit koszos! De azon lehet segíteni! :wink:

Nálunk sincs élet autó nélkül. Ugyan itt csak 1-2 kmről van szó, de tömegközlekedés nincs (új lakórész), és két kicsi gyerekkel szerintem az is gáz (kétszer jöttem velük gyalog haza az oviból, hát többet nem fogok, max. kényszerből)

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Mária
:cry: :cry: :cry:
Nagyon sajnálom!!!
De eljön még a Te időd!! :wink: (lehet az enyémmel együtt! :lol: )

Nyáriorgona
Tessék mosolyogni!!!!Nincs még piri,ne kivánd előre!!! :D

Panny
eredményt megkaptad????Ird meg gyorsan!! :shock:

Kriszti
Mizujs veled???? :D

Andi
irj a gondolataidról,a tüneteidről,bármiről!!!!Olyan kiváncsi vagyok!!!
Tudom bizonytalan vagy,de tudod hogy itt mi meghallgatunk,tanácsot adunk,vagy veled Örülünk!!! :D
Vendég

Csajok köszönöm a köszöntéseket.

Mária!

Ne aggódj. Nekem is alacsony hormontartalmú volt a fogigátlóm, mégis nov óta kellett próbálkoznunk, és júliusban jött össze.

Szép estét!

Kép
Kép
Kép
britta

Britta
nem sikerült uj vonalzot gyártanod?
Vendég

Kriszti
csak nem vagy beteg,hogy nem irsz???? :shock: :D
Vendég

Sziasztok!

Erika!
Nem vagyok beteg,de nem volt ma időm!!!!!

Majd holnap bepótolom!!!!
JÓ ÉJT!!!!
Vendég

Szia Nyáriorgona!

Szóval az úgy volt, hogy a dokim hosszú időre elutazott.
És a néhány hónappal azelőtt felhelyezett spirál egy nagyon csúnya kismedencei gyulladást okozott.
Aminek az lett a következménye, hogy több mint fél évig a létező legerősebb antibiotikumon éltem. ( közben levették)
Már nem mertem autóba ülni, mert a rengeteg mellékhatás annyira megviselt, hogy egyáltalán nem bíztam magamban. Időközben hazajött a doki is, aki egy ideig megpróbált kezelni, de nem lett eredménye.
Utána bekerültem a kórházba, mert a tablettában kapható antibiotikumok már nem használtak semmit.
Két hétig intravánásan infúzióban kaptam antibiotikumot, alig tudtam magam felől.
Közben kiderült, hogy a méhszájam is nyitva van, ki tudja mitől, azt meg kell műteni. De ezt csak úgy lehetett, ha kikezelik a gyulladást.
Tehát feladat volt, nem volt szabad megbetegednem. Még a széltől is óvtam magam, hogy túllehessek a műtéten.
Egy hónap elteltével meg is lett. Csak méhszájplasztika volt, csonkolni nem kellett, mert csak nyitott volt.
De a probléma nem oldódott meg, mert újra kezdődött minden.
Ekkor egy neves ultrahangspec. állapította meg, hogy a jobb oldali petevezető van feltelve a sok gyulladás váladékával, és ez fertőz vissza.
Ezt pedig helyi injekciós kezeléssel gyógyították, közvetlenül a petevezetőben. Kéthetente jártam kezelésre, minden egyes alkalommal zokogva jöttem haza.
Ui. Ez a terület csak a hüvely felől közelíthető meg...
Ezt senkinek sem kívánom.
Szerencsére meggyógyultam, de mint tudjuk az ilyen nem kifejezetten hasznos a szervezetnek.
Úgy érzem, a félelmem nem alaptalan... :(

Sajnálom,de csak ilyen hosszan tudtam leírni.
Üdv: Marika
Vendég

Szia Nyáriorgona!

És a néhány hónappal azelőtt felhelyezett spirál egy nagyon csúnya kismedencei gyulladást okozott.
Aminek az lett a következménye, hogy több mint fél évig a létező legerősebb antibiotikumon éltem. ( közben levették)
Már nem mertem autóba ülni, mert a rengeteg mellékhatás annyira megviselt, hogy egyáltalán nem bíztam magamban. Időközben hazajött a doki is, aki egy ideig megpróbált kezelni, de nem lett eredménye.
Utána bekerültem a kórházba, mert a tablettában kapható antibiotikumok már nem használtak semmit.
Két hétig intravánásan infúzióban kaptam antibiotikumot, alig tudtam magam felől.
Közben kiderült, hogy a méhszájam is nyitva van, ki tudja mitől, azt meg kell műteni. De ezt csak úgy lehetett, ha kikezelik a gyulladást.
Tehát feladat volt, nem volt szabad megbetegednem. Még a széltől is óvtam magam, hogy túllehessek a műtéten.
Egy hónap elteltével meg is lett. Csak méhszájplasztika volt, csonkolni nem kellett, mert csak nyitott volt.
Ekkor egy neves ultrahangspec. állapította meg, hogy a jobb oldali petevezető van feltelve a sok gyulladás váladékával, és ez fertőz vissza.
Ezt pedig helyi injekciós kezeléssel gyógyították, közvetlenül a petevezetőben. Kéthetente jártam kezelésre, minden egyes alkalommal zokogva jöttem haza.
Szerencsére meggyógyultam, de mint tudjuk az ilyen nem kifejezetten hasznos a szervezetnek.

Vendég

Szia Nyáriorgona!

Vendég

Szia Nyáriorgona!

Egy hónap elteltével meg is lett. Csak méhszájplasztika volt, csonkolni nem kellett.
Vendég

Szia Nyáriorgona!

Egy hónap elteltével meg is lett. Csak méhszájplasztika volt, csonkolni nem kellett.
Vendég

Szia Marika!

Köszönjük, hogy részletesen leírtad, hogy mi volt veled (igaz Panni kérdezte, de gondolatban bennem is felmerült, hogy vajon mi lehetett a Te betegséged). Hát ennek még a végigolvasása is megviselt. Nem is tudom elképzelni, hogy hogyan tudtad ezt végigcsinálni.

Pozitív dolgok:
- a betegséged több évvel ezelőtt történt, azóta a szervezeted már rengeteget regenerálódott
- jó páros vagytok, hiszen már 2 gyerkőc összejött
- már van egy rendes mensid! (én ugyan nem szedtem tablettát, de azt tudom, hogy mindenképpen felborítja a hormonháztartást)

Egy szó mint száz: türelem. Csak nagyon nehéz, tudom. Első hónapban én is repkedtem örömömben, mert nagyon bizakodtam, és most ez már az ötödik, kezdek lelombozódni.

Most éppen azért aggódok, mert a fiam skarlátgyanús (meg úgy néz ki a lányom is). Elvileg nem kapom el, de mi van ha esetleg mégis terhes vagyok. Nekem hiába mondaná egy orvos is, hogy ááá, ez nem árthat a babának. Az úgyis csak hónapokkal, vagy esetleg évekkel később derül ki (pl. veleszürkehályogot is okozhat) és akkor már mit tudsz csinálni??!! Na, majd hétvégén kiderül, hogy kell-e tovább aggódni. :? :(

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Bocsi: veleszületett szürkehályogot okozhat

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Mária!

Hát tényleg gáz amin átmentél te szegény,de én is azt mondom hogy bizakodj hisz kigyógyítottak,nem?!

Ha netán az a petevezető nem is 100%-os,ott van a másik!! :wink:

Nyáriorgona!

Tudom,hogy igazad van mert én a második babánál kiakadtam,hogy "csak"a második hónapban sikerült,de nézd meg pl.Brigit,ők nov.óta próbálkoztak és nemrég sikerült.Szal ezzel csak azt akarom mondani ,hogy nem feltétlen van baj,hogy eddig nem sikerült(persze ha én lennék a helyedben én is pontosan úgy reagálnék mint te!!!)de akkor is próbálj pozitív lenni!!! :lol: :lol:

A skarlát miatt teljesen megértelek(sajna nekem már van is elég negatív élményem a vírusfertőzések miatt,tudod??!!)de mivel anno eléggé belemélyedtem a témába,szal a Márk is volt sakrlátos nemrég(még a terhességem előtt,de én is paráztam)és nekem azt mondták,hogy az nem veszélyes terhesekre.

Megjött az eredményem Angliából:1:50.000,szal negatív :lol: :lol: :lol:

Kivi leszek hogy a sima AFP mit hoz ki majd itthon???

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Anyám!
hányszor ment át az üzim???!!!
Ez a masina totál meghibbant!!!
Vendég

Köszönöm az együttérzést, meg a sok +++++
Csak sajnos a kisördög a fejemben...
De én is bízom, hiszen a dokim is nyugtatgat, hogy nem lesz semmi gáz.
Azért is mentem hozzá mielőtt belekzdtünk volna bármibe, hogy vizsgáljon meg.
szerinte, nem lesz gond.

Csucsu!

Mi van veled?
Jól értem, a ma reggeli is nega?
Vendég

Panny

ez nagyon szuper hír!!Veled eggyütt örülök!! :D
Autó?

Mária

ezt olvani is sok volt...NAgyon fájdalmas dolgok lehettek ezek,és persze hogy megviselt!
Arra gondolj,hogy meggyogyultál belőle.Semmi akadálya a babának.Az hogy nem jött össze az elős hónapban??NA és,itt a következő!Legyetek ügyesek,spontánok,és összejön az a babó!!Kitartást neked,és jó egészséget!!

Nyáriorgona

Hogy vannak a gyerkőcök??Láz???
Ne izgulj,szerintem se lehet semmi ha terhes lennél,de most utána nézek.
Piri jel nincs ugye??HAsi fájás,meg ilyenek??Drukk!!És jelentkezz,hogy mizujs?! :shock:

Kriszti

ma tessék jönni!!Megigérted!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Vendég

Sziasztok!
Na!Én vagyok,de ti hol vagytok?????? :lol:
Neki kezdtem a szokásos pénteki dolgoknak!!!! :twisted:
Ráadásul besűritettem főzéssel és bevásárlással!!!! :evil:

Kivel,mi újság?????
Vendég

Sziasztok!

Topikanyu!
Feladatod elhalasztva egy hónappal. Most már nem aktuális... Holnapi nappal számolva indul a 6. ciklus. De legalább nem kell aggódnom a skarlát miatt. (ma reggel már tipikus mensis közérzetem volt)

Erika,
gyerkőcök egyre szarabbul vannak, most már a torkuk is kivan, mától szedik az antibiotikumot. Kiütés és málnanyelv még nincs... (és nem is hiányzik! + orvos megjegyezte, hogy most mindenki kruppos, készüljünk rá! ha-ha, még valami???)

A nagy is itthon van persze, nincs ovi. 5 percet sikerült aludnia ebéd után, itt kavar körülöttem, állandóan attól rettegek, hogy valamit lever, és felébreszti a kicsit is.

Panni,
hát persze, úgy teljesen nem adom fel a reményt, de asszem fel fogom hívni a nődokimat, hogy neki mi a véleménye.

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Mária,
ki az a Csucsu???

Panni,
Örülök, hogy negatív lett az eredmény!!! :lol:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

NYáriorgona

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Én bizony elszonytyolodtam!!!!Annyira biztam bennetek!!!!Olyan jók voltatok!!!
Egy nődoki persze nem árt,én is voltam,Ő nézzen meg azért!!!
GYerekek akkor nem skarlátosak!!!Nem találtam semmit a terhességre való rossz hatásáról.Te honnan vetted a Szürkehályogot??? :shock:
GYerekeknek jobbulást kivánok,Te meg ha alszanak(NAgy is pihizik) akkor feküdj le velük Te is,mert kidőlsz,az meg nem jó!!!Mi vagunk Nők a család összetartoja!!

Kriszti
Te nagyon sokat foglalatoskodsz a konyhában hallod-e????Szeretsz főzni???Én anniyra nem,csak megenni! :D De sütni...azt imádok.Épp várom hogy a zserbóm kihüljön!! :wink:

Andi???
Vendég

Nyáriorgona!

Gyerkőcöknek jobbulást!Gyógypuszik mennek nekik!!!!!!
A feladatom akkor napolva,hajrá 6-ik ciklus!!!!!!!!

Panni!
Örülök az eredményedhez!!!!!!!

Erika!
Én itt vagyok!!!
És te????

Mária!
Kitartás!!!!!!

Többiek?????
Vendég

Erika!
No,lám itt vagy!

Imádok főzni,ha nem kell mást mellette csinálni!!!!!
Sütni főzni egyaránt szeretek!!!!
Most ragu levest csinálok,azért most mert a párom holnap nappalos 12-zik és hogy vigyen meleg kaját!!!!!

Szeretem a zserbót!
Küldjél légyszi virtuálisan egy pár szeletet! :lol:
Én keksztekercset csinálok holnap,meg palacsintát!
Vasárnap rántott halat és husit sült krumplival!!!!!
Vendég

Nyáriorgona

most néztem utána,nekem a 7.ciklusom következik!

Kriszti
mizujs???Itt vagyok!!!
Vendég

Kriszti
ezeket mind-mind szeretem!!!
Ablak kinyit és küldöm a zserbót.A csokira figyelj,mert még nem szilárdult meg rajt!! :wink:
Vendég

Csajok, kaját kérek én is, én is!!! :lol:

Mindenkinek köszi a jókívánságokat! :D

Erika,
már nemtom mi volt a szürkehályogos oldal, de most már nem is érdekel! Azért köszi, hogy utánanéztél, sose árt, ha okosodik az ember, meg látod, Panniéknál is járt nemrég a skarlát. Eddig azt hittem, hogy a skarlát valami tök régen kihalt és egyébként is ritka és halálos betegség. Most meg sorra mindenki skarlátos...

Az az érdekes, hogy egyáltalán nem vagyok kiakadva, hogy megjött. Nem volt olyan ingerenciám, hogy szomorú emotikonokkal teletűzdeljem azt a hozzászólást, amikor elmondtam nektek. Vártam, megjött, kész. És ettől úgy elbizonytalanodok, hogy tényleg kell az a harmadik???

Ja, ERika, voltam az elején nődokinál (kettőnél is, hogy biztosra menjek), megvizsgáltak, egyik ultrahanggal is, meg citológia meg ilyenek. Na, de mit látnak ők?? Max. azt hogy nincs ciszta vagy hasonló, de azonkívül még sokminden lehet. Hétfőn hívom a dokimat, aztán meglátjuk mi lesz! :)

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Erika!
Megkaptam, köszönöm! :lol:

Nyáriorgona!
De,jó,hogy igy fogod fel!!!!
Sok drukk neked is a következő ciklusra!!!!
Vendég

NYáriorgona
ez jó tényleg hogy igy fogod fel!!
Ez a ciklus most nekem se volt egetrengetően fontos,hisz azt a gyogyszert is bevettem tudod!!Szal szerintem jobb is ha igy fogjuk fel,minthogy sirnánk!! :D
Én azért ezt a hónapot tutira vettem neked,mert tényleg sokat tetteket érte :oops: .Akkor most más dokihoz mész,vag ylaborokat akarsz nézetni?? :shock:
Én is csak UH-os,citologiásnál voltam.Azt mondta rendben,lehet probálkozni... :shock: Ugyhogy tesszük a dolgunkat!!! :D
Ja,és jobb kedvem lett!!!! :lol: :wink:

Kriszti
Ugye milyon fincsi lett?! :roll: :wink:
Vendég

Hello :D

Hú,itt a kaják nagyon ingerelnek.... :lol: főleg a palcsinta a gyengém..imádom!!! :wink:

Én megmondom őszintén annyira nem szeretek főzni csak egy-két dolgot,főleg salátákat szeretek készíteni,de azt sokfélét és sok mennyiségben...Ja és a tésztás kajákat szeretem enni is meg elkészíteni. :wink:

Egyébként most a közelünkben nyílt egy nagyon klassz kifőzde és kb.heti 3x onnan rendeljük a kaját,500ft egy menű és tök nagy adag.Két adag bőven elég négyünknek.Apa elég finnyás de ez még neki is ízlik. :wink:

Na végre kész lett a kocsi!!! :wink: Mentségükre még ki is takarították kívül-belül,komolyan mondom én ennek jobban örültem mint az egész szervíznek...már annyira gáz volt(tele morzsákkal,botokkal,gesztenyékkel..stb..)rég halogattuk a takarítást.

Hétvégére meg lesz apa munkája itthon.....rendeltünk földet és füvesítés lesz a terasz előtt kb.100nm-en.

Ti mit csináltok a hétvégén??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?