Sziasztok!
Betsy: azt mondja Apa, hogy a mi gépünkön nincs ilyen, de olyan "valamit" keressél, mint a távirányítókon van. Olyan üvegszerű akármit ami vagy fekete vagy piros és ahhoz egy-két cm-re tedd a telefont szembe vele. Na hát ha ebből megérted, akkor te nagyon ügyes vagy.
Egyébként azt mondta még Apa, hogy ma Te ültél vele szemben a HÉV-en. Mondtam, hogy azt nem hiszem, mert nem igazán a környéken laktok...
Carpe: egyáltalán nem vagy hülye! Szerintem én is ki leszek teljesen borulva, hogy mi lesz Mátéval. Nem volt még ő sem soha máshol. (Egyébként csak zárójelben jegyzem meg, hogy amikor Mátéval bent voltam kórházban, én attól is teljesen ki voltam készülve, hogy Apa nincs ott.)
Nitácska: a vérvételtől én is rosszul vagyok, de még sose haltam bele!
Márti: gratulálok a szép kislányhoz!
Timi: szia, és hajrá!!!
Csucsu: te hol tartasz?
Én meg voltam ma a dokinál és csodaszép nagy peteérésem van. Meg lett dícsérve. Egy hónap múlva kell mennem, ha megjön azért, ha nem azért. Ha megjön (na de ugye nem fog!) akkor kell clostilbegytet szednem. Ja, meg az E vitamint. És ha 3-6 hónapon belül nem leszek terhes, akkor elküld petevezeték átjárhatóság vizsgálatra. Na ezt azért nem akarom megvárni. Egyébként ma meg is éreztem, hogy pé-m van, először olyan volt, mintha egy kő lenne az oldalamba, aztán fájt a derekam. Estére meg már a hasam is fájt, mint amikor megjön.