Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nálunk is esik és fúj szél. Nem lehet kimenni :evil: Ádám most éppen alszik, én meg kaptam Apától egy jó kis masszást. 8)
Vendég

de jó neked carpediem,hogy megmasszíroztak.én is el tudnám most viselni de sajna a párom már elment dolgozni :cry:
Akartam ma csinálni finom sütit de ki kellett dobni mert odaégett :cry: :cry: :cry:
pancser vagyok.
De viszont nagyon finom ebédet sikerűlt csinálnom,csucsutól kapott recept alapján
CSucsu köszi a receptet és ezer köszönet neked érte!!!!!!!!!!! :lol:
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Pár napra kicsit eltűntem,mert nem igazán volt időm.
Hát Carpediem igen irigyellek a maszírozás miatt.
Itt nálunk is igen fúj a szél és az eső is esik. :(
Ma voltam UH-on hogy a középidőben van-e érett petém.De sajnos túl kicsik.Kissebbek mint amilyennek kellene lennie. :(
De adtak rá valami gyógyszert Clostilbegyt.Remélem használ,mert már igazán szeretnénk 1 kistesót az Áronnak.
Nem próbálta valaki ezt a gyógyszert?Ha igen akkor milyen?Jó?
A Párom is volt dokinál ,de vele szerencsére minden rendbe.Én meg már próbáltam homeopátiás kis bogyókat,gyógyteát,de semmi.Ugyhogy remélem ez a gyógyszer segíteni fog.5napig kell szednem napi 2 db-ot.
Bocsi a sok panaszkodásért!
Ja hogyan lehet kitenni alulra azt hogy most hány éves a kisfiam,meg hány hónapos és napos?
Sziasztok!

Zsóó
zsóó

zsóó,szerintem használni fog ez a gyógyszer,én ugyan nem használom.
nitacska007
Halásztelek

Nita: na akkor jó lett a kaja. örülöük neki. Nem vagy a sütésben pancser lehet a sütőd nincs jól beállítva.

Kép
csucsu05

Zsóó
a Clostibegytet nagyon sok babára váró kismama kapja. itt a fogamzás alatt van "Clostybegyt" fórum is, nézz be oda. ott el tudják mondani a tapasztalatukat.
Mióta próbálkoztok egyébként? (biztos írtad már. :oops: )

Kinga
én is remélem, hogy csak a kötelező köröknél kell menni dokihoz. (eddig ez bejött. utóljára augusztusban voltunk.) igen, én is fenn vagyok. (becenévhez írd be: Jullogi) :D

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Rakok egy friss táblát, később jövök, és visszaolvasok. Ha valakinek nem jók az adatok a táblában, szóljon!

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Nitácska
Képzeld, én csak most jottem bele a sutésbe. Eddig néha-néha próbálkoztam, de soha nem sikerult. Általában Apa a tepsibol ette ki kanállal :oops: :lol: . De mióta Ádám ovis lett, tobb lett az idom, és azóta sutogetek, és sikerul is. Most már igazi háziasszony lettem, minden héten sutok valamit :lol:

Csucsu
Milyen receptet kuldtél Nitácskának? Nekem is elkuldenéd :wink:

Zsóó
A tabletta biztosan fog segíteni. Én a helyedben kipróbálnám a teákat is . Én is ittam. A ciklus elso felében cickafark, a másodikban palástfu /ha jól emlékszem :oops: , ha nem légyszi javítsatok ki, nem akarok hulyeségeket ajánlani/. És szedtem e vitamint és macát.

Betsy
Mindig kérdezni akarom, hogy nálatok Peti és Bence egy szobában alszanak? Bence nem ébreszti fel Peti éjjelente, ha felsír?
Vendég

Sziasztok!

Hogy vagytok??? Igyekszem visszaolvasni, ha leszidőm!

Azt látom, hogy Szilvi neked már csak 2 hét van hátra! Nagyon izgi!

Mi nagyon jól éreztük magunkat, nagyon szép helyen voltunk, rengeteg hó volt és még esett is egyik nap! Gergőm nagyon élvezte hogy lehet hancúrozni a hóban, na és a felvonózást is nagyon csípte, kabinossal utaztunk vele fel e hegyre ahol a fiúk síeltek, mert volt ott egy játszótér a gyerekeknek alagút is volt hóból. Nagyon klassz volt.
Meg voltunk szánkópályán is, ami fantasztikus volt, Gergő apával szánkózott én meg egyedül mentem, de nagyon élveztük mindannyian.
Mindezek mellett rengeteget ettünk-ittunk, így most lehet egy kicsit diétázni! :? Na meg tornázni!

A ciklusom egyenesen katasztrófális, már alig várom, hogy vége legyen!

Puszi Mindenkinek!

Gergő is segített csomagolni:
Kép

Kép

Én is síeltem:

Kép

FEnt a játszótéren:

Kép

Kép

Kép

Kép

A szánkópályán:

Kép
Vendég

Sziasztok lányok.Holnap megyek a dokihoz /Előszőr házidokihoz/.mert fájdogál a hasam alja jobboldalon és úgy vettem észre elég sűrűn kell pisilnem,na meg majdnem mindennap fáj a fejem./a fejfájásom az altatás óta van/a frontokra nem vagyok érzékeny egyáltalán.
MA hogy kezdődőtt a napotok?
Itt szépen süt a nap de nagyon fúj a szél.
További szép napot még jelentkezem. :lol:
nitacska007
Halásztelek

a láza és nagyon nehezen megy le neki így mostanában éjszaka is csak Sziasztok!Carpediem!
Már -majd nem a finisbwe kiváncsi vagyok a fiúcska mikor akar kibújni?

Na gyorsan helyzet jelentek mert baromi nyűgős napjaink vannak Gergővel 2-3 órát alszom és már nagyon fáradt vagyok mert 2 napja 39,8 a láza és nem akar csak nagyon nehezen lemenni . Voöltunk Vasárnap tiszteletére a gyerek orvosunknál még jó hogy itthon volt és fogadott minket de semmit se lát n eki begyulladva úgyhogy csak nurofent kell szedni és kúpozni + fürdés a láz csillapítására.

Az uh azt mondták ismét hogy egy puncis lapul a pocakban de holnap megyek a Genesisbe 10-e 4d uh-ra kivi vagyok mennyit vátltozott. Az adatok az alábbiak:BPD:71 mm, OFD:93mm, HC:260 mm, ADI:75 mm, AD:90 mm, AC:260mm , FL: 50 mm. A súlya : 1290g ilyenkor a Gergőm már 1600g -os volt de ő 29 hetesen most az uh szerint pénteken voltam 28 hetes és 2 napos.
Nem tudom hol lehet megnézni azt hogy kb hány cm-es most a baba BETSY!!! te tudod??? Megnézerd nekem mert lassan akarok vásárolni egy-két csajos rugit éls baDYT.

nA MEGYEK MERT A gERGŐ ITT NYÜSZÖHGH MAJD MÉG BEKUKKANTOK!

Kép
Kép
Kép
márti80

Ja és megvettem a BABAKOCSIT ÍME remélem sikerül csdatolni: 40,900.- volt most akcios a wampol webáruházba néztem ki és a mintaboltba megvettem. Kép babakocsi

Kép
Kép
Kép
márti80

szia márti szép lett a babakocsi és elég jó ára van.
nitacska007
Halásztelek

Márt: nagyon szép a babakocsi látszik, hogy strapabiró:)

Carpediem: Most a Nitának kaját küldtem receptben. De ha kell és nem ismered van fantás süti receptem. Tök könnyű megcsinálni és nagyon finom:) Ha kell leírom.

Kép
csucsu05

SZILVI: Várjuk a mai Uh beszámolót! Egy szobában alszanak a fiúk, nem ébresztik fel egymást! :)
KRISZTINKA: Nagyon jó lehetett Nektek, szuperek a képek!
MÁRTI: Az adatok alapján most 1370,72gramm és 35,68cm a kislányotok. Genesis-be melyik nap mentek? Sokkal jobb, mint a Kárpát utcai..

Most rohanok, majd még jövök..
Vendég

Megjottunk.

Uh nem volt, tehát azt nem tudom, mennyit nott Bálint. Méhszáj lerovidulve, de teljesen zárt :? .
CTG-n is voltam . A novérke szerint /volt szulészno, már nem dolgozik, csak helyettesített most/ 10 percenként vannak enyhe fájások. Szerinte készulodik a kis tokos kifelé. Doki szerint nincsenek fájások :shock: :evil: . Én most nem éreztem semmit, csak azt, hogy majd szétmegy a derekam, annyira fáj. /Egyébként
Ádámnál sem érzetem az oxytocin után sem fájásokat a hasamban, csak a derekam fájt, de az orulten/.
Legkozelebb hétfon kell mennem, aztán pénteken, és ha addig nem lesz semmi, akkor 11-én befekudni.

Csucsu
Kuldheted a receptet :D

Krisztinka
De szép helyen voltatok 8) , én is elmennék egy ilyen heylre.

Márti
Nagyon jól néz ki a kocsi. Nekunk az lesz, ami Ádámnak is volt. Nem sokáig használta, szinte olyan, mintha új lenne. Bár nem olyan modern mint a tiétek. :?

Nitácska
Jobbulást! Milyen altatás óta fáj a fejed?
Vendég

szia carpediem.amikor volt a missed ab műtétem akkor altattak mert a baba magától nem ment el csak elhalt.így altatak és így veték ki,de a szűlés már beindult,már bújt volna ki a baba mert nagyon erős székelési ingerem volt.
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Márti: nagyon szép a babakocsi és jó az ára is. Nem lehet, hogy Gergőnek 3 napos láza van? Elvileg, ha az van akkor a harmadik nap után apró kiütések jelennek meg a testén miután elmúlt a láz.

Krisztinka: Tényleg nagyon jó helyen voltatok!! :D :D
Örülök, hogy minden nagyon jól sikerült és jól éreztétek magatokat. Na és a legfontosabb, hogy éppségben hazaértetek! :lol:

Carpe: Kár, hogy nem volt uh, de biztos minden oké azért nem csináltak.

Syry: Hogy vagytok?

Betsy: Köszi a táblát!
Első naptól kezdve egy szobában alszanak a fiúk?

Csucsu: én is szeretném a recepteket, ha lehet. Szívesen veszek minden könnyen elkészíthető receptet.

Ma elmentem kismamajógára és vettem bérletet is. Nem tudom hogy hogyan sikerül majd járnom, de már nagyon punnyadt vagyok és kéne csinálnom valamit.
Tök vicces volt és persze szomorú is, hogy a 30-35 hetes kismamáknak is akkor a hasuk volt mint nekem. :? :roll: Kicsit kényelmetlenül éreztem magam, mint a kövér ember a fitneszórán. :?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!
Na az előbb már sokat írtam ide erre a Máté ráült a laptopra :evil:
Betsy: köszi a táblát, nálam minden rendben az adatokkal. Bence hányszor kel éjszaka?
Syry: mindjárt megkereslek!
Betti: tök jó a kocsi! Használjátok egészséggel!
Zsóó: remélem használ majd a gyógyszer! Egyébként vonalzót úgy tudsz betenni, hogy az adott oldalon (pl.: lilypie.com, noivonal.hu, babafalva.hu) kapsz egy kódot, azt hiszem a BBCode lesz a jó, és azt kell beírnod a profilodban az aláíráshoz.
Nitacska: remélem jobban vagy! Lehet, hogy csak egy enyhe felfázás, nem?
Csucsu: kérek én is finom recepteket!!!
Krisztinka: nagyon szép helyen voltatok, örülök, hogy jól sikerült az utazás. Abba az alagútba én is szívesen bemásztam volna.
Carpe: óóóó, mindjárt itt van a 11.-e. Most aztán igazodj ki rajtuk, hogy a szülésznőnek vagy a dokinak higgyél.
Én meg holnap megyek a dokihoz, kíváncsi vagyok mit mond.
Kinga

Kép
németh

szia németh.köszi jobban vagyok ,holnap megyek a háziorvoshoz,meglátjuk mit mond és utánna meg megyek nőgyógyászhoz biztos ami biztos alapon.
nitacska007
Halásztelek

Csajok leírom a kedvenc süti receptemet: FANTÁS SÜTI

Tészta: 6tojás, 5evőkanál liszt, 2evőkanál kakaó, 6evőkanál cukor, 1dl olaj, fél csomag sütőpor

Krém: 30dkg ráma, 50dkg turó, 30dkg porcukor, 1citrom reszelt héja.

Máz: 2csomag vaniliás főzni való pudingpor, 7,5dl fanta de szerintem elég 6dl is. (szénsavas de lehet Miranda is vagy bármi más mondjuk: LIFT, vagy Apenta az olcsóbb, 2evőkanál kristálycukor.

Elkészités: a 6tojás sárgáját összekeverni a cukorral majd a tészta többi részét. Kivéve a tojásfehérjét. Mert azt habbá verem és utána teszem a többihez a végén. tepsit kivajazni megszórni liszttel és beleönteni a masszát. Ne a gázsütő tepsijébe süssétek hanem amibe fel tud jönni a tészta. Nekem téglalap alakú a tepsim de mindegy milyen csak legyen helye feljönni.
Ha megsült akkor a krémet készitjük el. Rámát +porcukrot citromhéjat habosra keverni hozzá a turót össze keverem. Rá teszem a tésztára.
Jön a máz. A hozzávalókat össze keverem és felfőzőm. Ha kihűlt akkor rákenem a sütire. Éjjelre beteszem a hűtőbe és szépen utána lehet kockákra vágni.
Nagyon finom:)

Kép
csucsu05

Carpediem: Valakinek odaadod a mobilszámodat? Vagy ha megadom az enyémet küldesz üzit ha megvan a babó??
Izgulok ám mikor szülsz :)

Kép
csucsu05

Csajok ujabb recept:
Borsos-majorannás tokány:
Sertés combot csikokra vágni. 1fej hagymát kockázni , dinsztelni . Rá a húst sózom borsozom. felengedem vizzel. Puhára párolom. Ha puha akkor egy evőkanál majorannát talán egy kicsit még lehet rozzá én néha 1,5evőkanállal rakok bele rátsezek. Rögtön le kellvennia tűzről mert besürüsödik különben. 2kanál lisztet 2pohár tejfőllel behabarom. Kagylótészta vagy nokedlivel finom
Ezt csinálom holnap igy jött az ötlet.

Kép
csucsu05

Aztán amit a Nittának adtam:

csirke pikánsan:

Csirkecombot sozom és állni hagyom. Lisztet, törött borsot, majorannát, pirospaprikát összekeverek és beleforgatom a husokat.
tepsit kizsirozunk bele a húsokat. tetejére 1karika hagymát teszünk. megszórom reszelt sajttal . Leöntöm egy nagy pohár tejföllel amibe teszek ebből a lisztes keverékből, hogy szint kapjon. (nem kell sok mert nagyon sürű sem jó) Fóliával letakarom és megsütöm. Rizi bizivel finom.

Kép
csucsu05

csucsu isteniek a receptek hátha még el is készűlnek.
csirke pikánsan isteni lett,csináljátok meg lányok .
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Csucsu
Betsynek már megadtam a számotat, majd o értesít titeket.
Koszi a recepteket, már tudom, mit fozok holnap :wink:

Nitácska
Sajnálom, hogy ilyeneken kellett átmenned :cry: Mennyi idos kismami voltál, mikor ez tortént? Bocsi, ha már írtad :oops: , és bocsi, hogy errol kérdezek :oops: .Persze, ha nem akarod, nem kell "beszélned" róla.
Majd írd meg, mi volt ma a dokinál

Németh
Te is írj, mi volt. :o

Titi
Ne torodj a kilókkal. Majd lemegy. Fo hogy minden rendben legyen. Már nekem is van + 15kg :shock: :evil:
Vendég

KINGA: Bence éjszaka kétszer kel fel enni. Este 8-kor már alszik, aztán éjfél körül és 3-4 között eszik, utána már csak reggel. Látom, laptopotok van..Meg tudnád nekem mondani, hogy ha infrán keresztül szeretnék telefonról a számítógépre képet feltenni, hova kell tenni a telefont? Hol van a laptopon az infra? Holnap hányra mész dokihoz?
TITI: Igen, Bence születése óta egy szobában alszanak a fiúk, ugyanis Peti nem hajlandó a saját ágyában a saját szobájában aludni, így ő is velünk alszik :wink:
MÁRTI: Mi volt ma a 4D-n? Képek?
SZILVI: Hogy vagy ma? Keményedés, görcsök? Pocakfotót nem raksz fel? :wink:
Vendég

Betsy
Keményedések jonnek-mennek :lol: , bár most nem olyan gyakran. Úgy szeretném, ha jovo héten már befekudnetnék. Apukám pont 11-én megy Tátrába iskolázásra. Igaz, szerdán már jon is haza, lehet addig én még mindig 2in1 leszek :P .
Tegnap a novérke egy kicsit megbolondított azzal, hogy azt mondta, ebbol jovo héten baba lehet :) Jó volna.
Pocakfotót délután megpróbálok csinálni :P
Vendég

Caroediem:beszéld meg a pocaklakóddal mikor lenne jó ha érkezik. szerintem hallgatni fog rád :)

Kép
csucsu05

Csucsu
Koszi a tippet :wink: Majd elbeszélgetek a kislegénnyel :D

38+1 hetes poci :D
Kép

ez pedig a kocsink /Ádámé volt/
Kép
Vendég

Betsy
Még egy dologra megszeretnélek kérni. :) Ha megszuletett Bálint, akkor ezt tudatnád a Várandósság - 2008-ban szulunk topiccal is. Néha oda is szoktam írogatni. Koszi :wink:

Egyébként megkértem az ocsémet, hogy majd kuldjon képet emailen. Apának ez túl nagy feladat lenne :D :D :D
Vendég

SZILVI: Hol van az a +15kg? Én nem látom sehol! :roll: :wink: Nem sokat híztál, az előző pocakfotóhoz képest csak a hasad lett hegyesebb. Nagyon szép a babakocsi! Miért írtad azt, hogy nem modern?! Tényleg nagyon jó! És látni, hogy nem sokat használta Ádám! Ő sem szeretett babakocsiban lenni? Peti is csak 1 éve koráig maradt meg benne. Látom, már minden készen áll Bálint fogadására! Nagyon várom majd az üzit, és a képet is! :) Mindkét topikba beírom majd a nagy hírt! :lol:
Vendég

Sziasztok!
Betsy !
Át küldöm a képeket az email címre le tudod kicsinyíteni nekem . Köszi Márti

Kép
Kép
Kép
márti80

MÁRTI: Persze küldd, várom.. :wink:
Vendég

Betsy
Koszi, de sajna ott vannak a kilók. Csak nem látszik, mert a fenéken és a combokon vannak. De remélem, majd lemegy. Ádám is csak 1 éves koráig használta. Aztán már nem ult meg benne :D

Én olyan hulye vagyok :oops: . Éppen most sírtam ki magam :cry: . Rágondoltam arra a percre, mikor majd el kell koszonnom az Áditól, ha fekszek be :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: . Még soha nem toltottem el nélkule egyetlen napot sem. Azt hiszem, aznap nem fogom tudni elvinni az oviban, mert ott csak bognék /persze otthon is fogok :oops: /, és nem akarok jelentetet rendezni a szulok és a tanító néni elott :oops:
Vendég

SZILVI: Egyáltalán nem vagy hülye. Ez természetes dolog. Nekem is nagyon hiányzott Peti a kórházban, nagyon fura volt, mert ő is születése óta velem volt, soha nem bíztam másra. De a kórházban próbáltam erre nem gondolni, hanem arra, hogy jó kezekben van az apukájával, és nem örökre váltunk el, csak pár napra. Meg mindennap jöttek be látogatni, így könnyebb volt. Bálint "hoz" magával valamit Ádámnak? Peti kapott Bencétől egy jó kis játékot, úgy éreztem, így könnyebben elfogadja majd, hogy már nem csak ő van nekünk, hanem van kistesó is. Azóta is emlegeti, hogy azt a játékot a Bencétől kapta. Amikor először jöttek be látogatni, akkor adtuk neki oda.. Szóval fel a fejjel, gyorsan eltelik majd az a pár kórházban töltött nap.
Vendég

Sziasztok!
itt van néhány kép a LÁNYUNKRÓL!!! Kép lányunk Kép lányunk

Kép
Kép
Kép
márti80

Sziasztok!

Ha nem haragszotok belépek közétek. Olyan jó látni a kismamákat. Én is szeretnék már az lenni. 1 éve próbálkozunk a tesóval.

Zsoó! Nekem szombaton kell megjönnie és akkor nem is kell szedni a Clostilbegytet. Remélem lesz eredménye már. Ti mióta próbálkoztok? 1 hónapja Premenst is szedek, de még semmi. A párommal minden rendben. Voltam HSG-n, az is jó, átjárható. Akkor mi lehet a baj? Nem tudom.

Mindenkinek jó babázást, aki meg babát szeretne, hát egy kalappal.

Timi
timejka

márti nagyon szép a lányod,ahogy látom egyáltalán nem szégyenlős. :lol: :lol:
nitacska007
Halásztelek

jövőhéten mennem kell vérvételre mert napok óta minden nap fáj a fejem .azt mondta a doki lehet alacsony a vasam.
nagyon parázok a vérvételtől,terhesség alatt is úgy utáltam.remélem túlélem :lol:
nitacska007
Halásztelek

Betsy
Mi is gondoltunk rá, hogy valamit hoz Bálint az Ádinak. Kérdeztuk is tole, hogy mit szeretne. Hát szemetesautót :D

Márti
Ezen a képen egyértelmuen látni, hogy kiscsaj :wink:

Nitácska
Nem olyan vészes, biztosan túléled :D

Timi
Udv koztunk, és sok sikert! :wink:
Vendég

köszi carpediem.igazad van túl fogom élni. :lol: :lol:
nitacska007
Halásztelek

Carpediem,izgulsz mikor fogsz szűlni?
ahogy látom már csak 2 hét van hátra.
Előre is sok boldogságot és jó egészséget kívánok a kisbabához!
nitacska007
Halásztelek

Nárti: egyem meg a lányodat :) Mindent megmutatott az biztos :)

Carpediem: érdekes ezen én is filóztam ha lesz majd kistesó és el kell menni a kürházba akkor milesz a lányommal. Tudom a férjemmel lesz csak előre parázok hisz én sem voltam még 1órát se külön tőle. De biztos hamar eltellik majd aza pár nap és mekkora lesz az öröme ha hazamész :)
Nagyon sokat gondolok rád és ügyes légy :)

Kép
csucsu05

csucsu.ha máshogy nem lehet akkor majd szabina is bemegy veled a kórházba :D és így nem kell nélkülöznötök egymást :lol: :D
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Betsy: azt mondja Apa, hogy a mi gépünkön nincs ilyen, de olyan "valamit" keressél, mint a távirányítókon van. Olyan üvegszerű akármit ami vagy fekete vagy piros és ahhoz egy-két cm-re tedd a telefont szembe vele. Na hát ha ebből megérted, akkor te nagyon ügyes vagy. :oops: Egyébként azt mondta még Apa, hogy ma Te ültél vele szemben a HÉV-en. Mondtam, hogy azt nem hiszem, mert nem igazán a környéken laktok...
Carpe: egyáltalán nem vagy hülye! Szerintem én is ki leszek teljesen borulva, hogy mi lesz Mátéval. Nem volt még ő sem soha máshol. (Egyébként csak zárójelben jegyzem meg, hogy amikor Mátéval bent voltam kórházban, én attól is teljesen ki voltam készülve, hogy Apa nincs ott.)
Nitácska: a vérvételtől én is rosszul vagyok, de még sose haltam bele! :wink: :D
Márti: gratulálok a szép kislányhoz!
Timi: szia, és hajrá!!!
Csucsu: te hol tartasz?
Én meg voltam ma a dokinál és csodaszép nagy peteérésem van. Meg lett dícsérve. Egy hónap múlva kell mennem, ha megjön azért, ha nem azért. Ha megjön (na de ugye nem fog!) akkor kell clostilbegytet szednem. Ja, meg az E vitamint. És ha 3-6 hónapon belül nem leszek terhes, akkor elküld petevezeték átjárhatóság vizsgálatra. Na ezt azért nem akarom megvárni. Egyébként ma meg is éreztem, hogy pé-m van, először olyan volt, mintha egy kő lenne az oldalamba, aztán fájt a derekam. Estére meg már a hasam is fájt, mint amikor megjön.

Kép
németh

Kinga
ez tök jó hír, hogy a peteérés jól működik nálad. ritkán én is megérzem. olyankor picit feszül a hasam, ahogy írod, kicsit mint menzikor. E-vitamint hallottam, hogy van aki szed, de az mire is jó??? (mármint babásodás szempontjából?)

Carpe
ne izgulj a kórház miatt, gyorsan eltelik majd az az idő is, :wink: míg bent leszel. Ádi meg majd látogat Apával. :D (én novemberben voltam egy teljes napot távol Mátétól. reggel indultam és csak este későn értem haza-Bécsben voltam. már alig vártam a másnapot, hogy lássam.)

Timej
üdv köztünk és mielőbbi kistesót! :wink:

Kép

Kép
syrynx

Márti
én nagyon béna vagyok és 4 dn nem szoktam felismerni, hogy mi van a lábuk között (bár más látja).de ezen a képen még én is látom, hogy ez biza leány. :wink:

Krisztinka
csodás helyen voltatok. micsoda szikrázó napsütés :shock: látom Gergő is élvezte.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Syry, Csucsu
Biztosan eltelik gyorsan /vagy nem :) / az a pár nap, amit benn leszek, csak az elválás lesz nehéz. :cry: Addig is állandóan a kicsikémen csungok. Apa állandóan ezen nevet. O nem érti meg, férfi :?
Csucsu
Sul a pikáns csirke :wink: Már nagyon éhes vagyok :lol:

Németh
Ezek nagyon jó hírek. Gondolom tegnap volt akció :wink: Mindent bele :D Engem is elakart a doki kuldeni petevezeték átjárhatóságit csinálni, de úgy beijedtem tole, hogy babás lettem :D

Nita
Bizony, már nagyon izgulok. Úgy szeretném már a karomban tartani a kis drágát. De olyan lassan telnek a napok :roll:
Vendég

szia carpediem,a vége fele tényleg lassan telik az idő.Bár a kisfiamnál/Mété/-nál csak úgy perektek a napok hetek.Egyszer csak azt vettem észre,hogy hoppá szülünk. :D
Figyeld meg mindjárt ott lesz az a kis manóka a karodba és nézegetheted simogathatod sokáig.
Kitartás hamar eltelik az a "pár hét". :lol: :lol: :lol:
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?