Nyulasz! Ne haragudjál meg rám, hogy ilyet írok, de ha 1. van egy halovány második csík (még ha nem is erősödik) 2. nem jött meg 3. nem voltál vérvételen, akkor honnan veszed, hogy nem vagy terhes? Én nem akarlak hiú ábrándokba ringatni, de nem kéne elmenni egy vv-re, hogy biztos legyen?? Hány olyan eset van, hogy csont negatív (több napon át) tesztekkel 100-as a hcg a vérvételen????
Tücsike! Na én majdnem pont így vagyok ezzel, mint te!!!!!!! Rám sütötték a PCOs-t, úgy, hogy általában van peteérésem (szerintem nem nagyon létezik olyan, akinek 100 esetből 100-szor van, vagy igen?), enyhe IR-em van (már ha egyáltalán ez az, mert sok orvos szerint ez teljesen normális, és még diétázni se kéne ilyen eredménnyel), cisztát életemben nem láttak UH-on (pedig voltam már rengetegen), hormonjaim jók, stimulálni engem is alig lehet, és nem vagyok igazán kövér (jó, egy 10-essel több vagyok, mint te, és ugyanolyan magas vagyok)!!!! Te hogy érted, hogy szőrösödsz? Arcon, mint Estike? Nekem szokatlan helyeken egyáltalán nincs szőrösödés, viszont a lábamon, ahol borotválom, ott csúnyán megerősödött (voltam is végleges szőrtelenítésen).
De Estike és Tücsi, szerintem ha a (férfi) hormonjaitok rendben vannak, akkor a szőrösödés tényleg nem függ össze a meddőséggel. Hiszen ha ez lenne a meddőség oka, akkor a szőrösödés a férfi hormonok túltengéséből adódna. Szerintem.