Új privát üzeneted érkezett!

Mindjárt gondoltam, hogy a csúnya szó miatt laptető lesz :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nyulasz!
Most nincs itt az uram gépén képem, de holnap küldök Neked. Így előre egy nagy ölelésmár ment is, nyisd ki az ablakot! :wink: :D

Szezso!
Nálunk meg pont az szokott lenni, hogy engedik egyedül módosítani a szerződést, pedig azt csak úgy lehet, ha mindketten ott vagyunk. :evil:

Hajnoca!
Még délután olvastam és jót nevettem, hogy mindent Szezsonak írtál! :lol:

KépKép
zsófikukac

Jó estét!
na visszaolvastam!
Nyulaszom!
jó, hogy vagy! Úgysem engedlek el! :wink: Várjuk a tesztes tapasztalataidat! És terveket :wink:
nagyon-nagyon-nagy ölelés!

Vikimi!
Csakhogy újra! rendi vagy, hogy benéztél!!! :wink: Szépen cseperedtek!

Szezsó!
micsoda új vonalzó!? Csúcs!

Bella, Csibe!
drukkok!!!! :wink: :wink:

Lola!
remélem, sikerült rendezni egy nagy beszélgetéssel az életed! Drukkolok!

Lexa!
gyere többet! Te is hiányzol! :) :!:
dezsina

Nyulaszka,
csak most jutottam géphez, de apa már mondta korábban, mi történt. (Ő is drukkolt.)

Kimondhatatlanul nagy ölelést küldök neked!!!

Kép
kisbuta

Bella és Csibe!
++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kisbuta

:oops: :oops: :oops: atyaég Bella...babaragacsokat duplán küldöm...így elfelejteni :oops: ...pedig már arra sem foghatom,hogy a kismamák feledékenyek :oops: Bella,nagyon-nagyon drukkolok

Köszönöm lányok,nagyon aranyosak vagytok.Jól vagyok...de tényleg!
Vendég

Rana, köszi a videót, ezek szerint jól adtam be, csak megijedtem, hogy nem okésan állítom.
Különben holnap minden kiderül: megyek vvt-re és uh-ra.

Lola, drukkolok neked, hogy megoldódjon az életed. Ahogy a lányok mondták, én sem hiszem, hogy egy huszonkevés éves nő hosszú távon társa lehetne egy harmincfeletti pasinak. Vannak persze kivételek (pl Zsófi), de azokat azért hívják kivételeknek, mert nem az a jellemző. Nagyon várom a híreidet, ma is sokat gondoltam rád egész nap.

IR-es lányok, nektek mennyi volt az éhgyomri vércukrotok? Nekem most jött ki a vérképem, 5,40 lett a cukor, ami referencián épp belül van, de magasabb, mint eddig bármikor, és ez aggaszt. Emiatt a lombik nem csúszik, de terheléses cukrot csak akkor mérünk, ha nem sikerül a baba. Szerintetek a hormonkezelés(ek) miatt is lehet magas a cukor, vagy ez az, amitől félek?

Nyulasz, kellenek a drukkjaid, hogyne kellenének! Itt épp mindenki próbálkozik... vagy majdnem mindenki...

Kép
kisbuta

Nuszifülecském! Nem voltam gépközelben tegnap, csak most olvasom, és ez egészen hihetetlen számomra. Nagyon sajnálom :( , de Te újra bizonyítottad, hogy milyen erős EMBER vagy! Nagyon-nagyon felnézek rád :!: :!: :!: És olyan jó, hogy nem bújsz el, mint anno én, hanem itt maradsz nekünk, velünk. :D Ölellek!!!

Bella! három baszto, az nagy ígéret és remény :!: Dédelgesd Őket ezerrel, nagyon szorítok++++++++++++++++++++++++++++++

Lola! Döbbenten olvastam, hogy mi történ. Na, nem mintha most olvasnék hallanék életemben először hasonlót. Én is remélem, hogy sikerült kicsit átbeszélnetek a dolgokat, de nekem meggyőződésem, hogy előszőr magadban kell tisztázni egy csomó mindent. Fontos hogy TE tovább tudsz- e lépni, vagy sem. Az én "igazi" életem 39 évesen kezdődött. Neked is nagy ölelés :!

Nem tudok mindenkit megszólítani, sok tüszőnövelőt, babaragacsot, ölelést küldök, vegyétek!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
estike66

Jó reggelt lányok!
Bella,babaragacsok mennek++++++++++++++++
Csibe,hozzád is!
Kisbuta!
Nekem 4,5 volt az éhgyomri cukor,de nem igazán értek hozzá,nem tudom,hogy ez mennyire emelkedhet a stimutól.A mai vv-hez és uhuhoz egy kalappal...csupa jó hírt várunk!!!
Lola!
Azért jelentkezz,aggódunk,hogy mi van!
Katica!
Olyan jó lenne egy friss tábla...esetleg...
Ki megy még tüszőnéző uhura?
Rana!
Szerintem most fontosabb,hogy ne legyen újra elzáródás,fussatok neki annak az inszemnek,és ne rágódjatok ezen az IR dolgon.
Estike!
Én azt is megértem,ha valaki eltűnik egy időre,volt,hogy én is ezt tettem,amikor úgy éreztem...
Vendég

Jó reggelt neked Nyulaszka!

Arra gondoltam, hogy Petné már nagyon meg fog rám haragudni, ezért megkélrlek, hogy a másik emilemre küld el a vonalzót, ha majd ráérsz és lesz kedved. Jó!
h.rozmann@freemail.hu

Puszik neked!

Kép
estike66

Nyulasz!
Tegnap ezt akartam Neked küldeni:

Kép

KépKép
zsófikukac

Bella!
Hogy vagy? Mennek a mai drukkjaim! Babák kapaszkodjatoóóóók!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csibe!
Neked is nagyon drukkolok!

Szezso!
Jó szurizást! :wink:

KépKép
zsófikukac

Kisbuta!
Nekem 5.3 volt az éhgyomri cukrom, de ez SEMMIT nem árul el az ember állapotáról (nekem a terheléses cukor már 4.2, ami túl alacsony, az éhgyomri inzulinom szintén okés, de a terheléses már nem!). Én nem értem, hogy egy füst alatt miért nem csinálják meg a terheléses cukrot is és az inzulint is. Ha valakinek már az éhgyomri értékei nem jók, ott már nagy gáz van! Engem ez teljesen kiakaszt, hogy "majd ha nem sikerül a lombik/inszem", akkor vizsgálódunk tovább. Az inszemes topikba is beleolvastam, és ott van egy lány, akinek nem csinált átjárhatóságit az orvosa (inszem előtt!), hanem azt mondta, ha 3 (!) inszem nem sikerül, majd akkor... (nem tudom, végül mi lett vele, lehet hogy a többiek rábeszélték az átjárhatóságira) Miért????? Miért vesztegetik a lehetőségeinket / lelki erőnket / időnket? Bocs, de ezen nem tudok túllépni. Talán mert más a felfogásom.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Nyulaszka, nagy ölelés neked, nagyon erős csajszi vagy, előbb utóbb meglesz a kitartásod jutalma! Megszabad kérdezni, hogy végül mennyi lett a hcg-d, mert ugye nem 0? Jaj, és hogyan lesz a folytatás, van még támogatott lehetősséged? És mikor folytathatjátok? Bocsánat, ha túl sokat kérdezek! :oops:

Lányok, én egyre kevésbé hiszek ebben az IR/pcos dologban Azt hogy pco syndrómám van, azt már egy jó pár hónapja elvetettem: van rendszeres peteérésem, a hormonjaim határértéken belül vannak, és engem nem hogy túlstimulálni nem lehet (ezt eddig minden pcos lánynál megfigyeltem), de alig van tüszőm...
az IR-rel kapcsolatban szintén el vagyok bizonytalanodva, miért pont én vagyok az az 1 kivitél a sokszázból akinek még közel 1 év után sem hat a Met, pedig 1 deka súlyfeleslegem sincs??? Jaj, és mi van pl azzal az ismerősömmel akit könnyebb átugorni mint megkerülni, olyan szőrös, hogy egy férfi is megirigyelhetné (bocsánat, hogy ilyet írok, de ez van, és én is elég szőrös vagyok amitől elég gátlásos is vagyok, de ez a csaj még rajtam is bőven túltesz) és azonnal teherbeesett amikor akart? Na, szóval agyalok ezerrel, mert nálam végül is 2 tünet passzol csak a pco syndrómába a meddősség és a szőrösödés, de most találtam egy olyan cikket mi szerint a szőrösödés lehet egy olyan adottság aminek nem endokrin háttere van... :roll:
Vendég

Jaj-jaj! Bella, Csibe babaragacsok mennek ezerrel!!! :oops: :lol:
Vendég

Estike!
Mindjárt megpróbálom átküldeni :wink:
Tücsike!
Nem voltam vérvételen...így nem tudom mennyi volt az annyi.Egy biztos,nem vagyok terhes.
Zsófi!
Köszi :D
Rana!
Én magánrendelőben vetettem le,ott nézik egyszerre a cukrot is meg az inzulint is.Esetleg próbáld meg...és másnapra eredmény volt.
Vendég

Házitücsi!

Én is nagyon szörösödöm(az arcom, szakállam, nehéz karbantartani), viszont 159/49 kg vagyok és lehet, hogy IR-es?
Hugom is szörösödik. Most ennek hogyan tudok a végére járni?

Kép
estike66

Nyulaszkám, köszönöm, ha küldöd. Kérlek ne hari, ha butaságot kérdezek, ha nins vérvétel, viszont van halvány + tesz, akkor honnan tudni, hogy nem vagy terhes? Bocs, de tényleg nem értem. :oops:

Kép
estike66

Estike!
Onnan,hogy nem erősödött a csík.Volt már régebben sokkal erősebb csíkom,igaz csak egy teszten,mert a többin nem lehetett látni,és volt vv is,és nem voltam terhes.Most azért mertem örülni,mert két külömböző teszten is elkezdett láttszódni,de ha nem erősödik,akkor hiába.
Vendég

Nyulaszka, ezek szerint megjött? De ott volt a halvány csík+ van akinek totál magas a hcg-je mensi mellett is, én bizti elmentem volna vérvételre... Ne haragudj, ha tolakodónak tűnök, csak én még mindig nem akarom elhinni, hogy nem sikerült!:-(

Estike, én 164cm/48kg vagyok (14 éves korom óta ezek a paramétereim) ha még nem voltál terheléses cukor és inzulin vizsgálaton akkor menj el, mert csak a terhelésesből lehet tudni, hogy van-e IR-ed, az éhgyomori cukor nem utal semmire!
Vendég

Most olvasom amit Estikének írtál, ezek szerint még meg sem jött? :shock: :shock:
Vendég

Nyulaszkám, értem, illetve nem egészen. és nagyon köszönöm.!!!!!

Tücsi, köszi, most egyáltalán nem nyugodtam meg.

Kép
estike66

sziasztok!

Nyulasz!
:twisted: :twisted: :twisted: még morgok egy kicsit :wink:

Bella! Csibe!
drukkhegyek!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
most mindkettőtökben bízok! Csibében azért, mert a múltkor már elindult valami, Bellában azért mert blasztóbabái vannak! :D :D

Lányok!
most, hogy elhatároztam elmegyek az IR-re, egy csomóan elbizonytalanítotok... most akkor végülis tök felesleges :roll: :!: Igazából nem is tudom, hogy most akkor érdemes megcsináltaltni? A gentikára elmegyek, az tuti...
és még valami.. Ki tud nekem abban segíteni, hogy ismertek e valamilyen receptnélküli készítményt vagy teát hólyaghurutra. Röviden a kálváriám: 93óta hólyaghurút eleinte évente 3-4*, majd mostanság 1-2*. Rendszeresen járta "urológiai" rendelésre (tehát nem házidoki) ahol azt mondták, hogy sajnos hajlamos vagyok rá és életem végéig lesz ez a betegségem. Antibiotikumot kaptam minden alkalommal. Az antibiotikum hatására elmúlik 3 nap alatt a fájdalom. Ha nem megyek el dokihoz, úgyanúgy kiszenvedek, teával 3 nap alatt elmúlik. Ezért már kb 2 éve nem megyek el urológiára, ha baj van, mert elegem van, hogy kapom az antibiotikumot zsákszámra. És a végeredmény ugyanaz. elmúlik. Tegnap megint kiszenvedtem, este kezdődött 10 óra körül és 3kor aludtam el hajnalban. Iszonyú kinokat élek át minden alkalommal, de tudom, hogy csak pár óra az egész, és igazából ha beszedem az antibiotikumot, akkor is ki kell szenvedni ezt az időt... :cry: Ha ismernétek valami gyogyit erre a kórságra? megírnátok?
dezsina

Tücsi!
Nem jött meg,de még szedem a progit,és nekem sose jött meg amíg szedtem a progipótlást.Holnap megyek a dokimhoz,addig nem hagyom abba.
Estike!
Szép a vonalzód...tekerj csak,mindjárt odaérsz :wink:
Vendég

Estike, akkor mondd meg, hogy mi írjak: bármit leírok csak nyugodj meg!;-) :lol:
Jaj, és még vannak ilyen nagy okosságok a fejemben, hogy szerintem a Met csak a túlsúlyos nőknek hat, mert segíti őket a fogyásban és ha megszabadul/felszabadul a szervezetük a plusz kilóktól akkor azonnal beindul a szervezetük és bebabásodnak, de mi van a sovány nőkkel??? (Még mondja valaki, hogy megéri egészségesen élni, normális testsúllyal! :cry: )
Vendég

Nyulasz! Ne haragudjál meg rám, hogy ilyet írok, de ha 1. van egy halovány második csík (még ha nem is erősödik) 2. nem jött meg 3. nem voltál vérvételen, akkor honnan veszed, hogy nem vagy terhes? Én nem akarlak hiú ábrándokba ringatni, de nem kéne elmenni egy vv-re, hogy biztos legyen?? Hány olyan eset van, hogy csont negatív (több napon át) tesztekkel 100-as a hcg a vérvételen???? :roll:

Tücsike! Na én majdnem pont így vagyok ezzel, mint te!!!!!!! Rám sütötték a PCOs-t, úgy, hogy általában van peteérésem (szerintem nem nagyon létezik olyan, akinek 100 esetből 100-szor van, vagy igen?), enyhe IR-em van (már ha egyáltalán ez az, mert sok orvos szerint ez teljesen normális, és még diétázni se kéne ilyen eredménnyel), cisztát életemben nem láttak UH-on (pedig voltam már rengetegen), hormonjaim jók, stimulálni engem is alig lehet, és nem vagyok igazán kövér (jó, egy 10-essel több vagyok, mint te, és ugyanolyan magas vagyok)!!!! Te hogy érted, hogy szőrösödsz? Arcon, mint Estike? Nekem szokatlan helyeken egyáltalán nincs szőrösödés, viszont a lábamon, ahol borotválom, ott csúnyán megerősödött (voltam is végleges szőrtelenítésen).

De Estike és Tücsi, szerintem ha a (férfi) hormonjaitok rendben vannak, akkor a szőrösödés tényleg nem függ össze a meddőséggel. Hiszen ha ez lenne a meddőség oka, akkor a szőrösödés a férfi hormonok túltengéséből adódna. Szerintem.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dezsi, hólyaghurutra a legeslegjobb tea a medveszőlőlevél (gyógyteákban otthon vagyok 3 évig gyógynövényboltban dolgoztam a főiskola alatt)!!! Illetve lehet még a DM-ben kapni egy alkoholos kivonatot ami szintén hólyaghurutra van talán uroherb, mindjárt megnézem!

Nyulasz, ha holnap mész dokihoz akkor megnyugodtam!;-)
Vendég

tücsikém!
imádlak! :D
dezsina

Tücsi! Én azt hallottam, hogy a vékony lányoknak a met kezdetben csak ront az értékein, és sokkal hosszabb idő kell, mire beáll a megfelelő inzulinszint. És hogy a kövérebbek nem a mettől fogynak, hanem vagy a diétától, amit csinálni kell mellette, vagy ha nem tartják be a diétát, akkor a met rosszullétet okoz, és így nincs kedvük annyit enni. Szóval CSAK a mettől nem lehet fogyni. Viszont ezért örülök picit, hogy nem vagyok sovány, így hátha javított az eredményeimen a met, és nem rontott.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana a karom (az annyira nem feltűnő) és a lábamon erős sötét szőr van, + a mellbimbómon is sötét erős szőrök vannak amit csipesszel szoktam kiszedegetni, és az arcomon a bajuszkám az utóbbi időben nagyon zavar (eddig gyantáztattam, de olyan béna volt a kozmetikus, hogy csak begyulladt a bőröm, de a szőr ott maradt, így most én szedegetem csipesszel), de a párom szerint ez csak azért van mert nagyon rákattantam (mondjuk, nem tom ki nem kattanna rá ha őt is csúfolták volna serdülőkorában a szőrös lába miatt! :cry: :oops: )
Vendég

Rana, én tagja voltam a pcos topicnak és azt láttam, hogy a csajok többsége nem tartotta a diétát rendesen, a mozgásról már ne is beszéljek, viszont a Met elvette az étvágyukat így kevesebbet ettek és fogytak...na, nekem egyáltalán nem vette el az étvágyam viszont komoly hasi panaszokat okozott!:-(

Dezsi, én is szejetlek, mindjárt nézem a DM -es cucc nevét!;-)
Vendég

Sziasztok!

Tücsi és Rana nevét látva kukkantottam be,bocsánat a tolakodásért!

Tücsi tény hogy a sovány nőkön nem olyan látványosan "hat" a met de sokunknál segít!! Emlékszel a topikra? bár nem tudom követted e/vagy manapság? Csakegy 2.babával kismami, Norka is, Kavics, én is soványak vagyubk és babázunk Apple meg most középidős! Tény hogy nem "csak" a pco ir lehet gond de a met kellett a sikerhez! És elcsépelt szavak de a régi topikot nézve egyszer mindenkinek sikerül!! Nagyon drukkolok!!

Rana oké nem vagy pco-s, feledd el ne lovagolj hónapokig ezen ! De az IR-hez nem sokan értenek sokunk alig kapott metet pedig kellett! Bodnár azt monda egy bogyóra ha 100nőből 1-nek segít már megérte szedetni (nem a metre) Úgy gondolom ha a pesti kaáliban alapból nézik és szedeteik is károdra nem lehet! De már írtam a debis topikban ,hogy a te döntésed mit csinálsz!
Vendég

Tücsi! Mond azt, hogy ugyan már estike, ne izgulj már minden marhaságon! :lol: :lol:

Az utóbbi két terhességem idején is serkent már a szakállam. Szerintem ez családi hajlam, anyukám dettó szenvedett ettől és szült három gyereket, hugomnak is a három terhességéből két nagylánya van. Egyéb helyeken nem is kell szőrtelenítenem, kar semmi láb szinte semmi. Na jó, a bikivonalamat szoktam, de ez is inkább megszokás. Na, ezt jól kitárgyaltam. :)

Kép
estike66

Egyszer már rákattantam a témára, és mert a pajzsmirigyemet amúgy is járok ellenöriztetni endok.dokihoz, előhozakodtam, és szó szerint kikacagott. Jó, persze lehet, hogy nem ért hozzá a pasi.

Kép
estike66

Dezsi!
Ó,sajnálom a hurutodat...de majd Tücsike kiokosít mivel küzdj :D IR-re mindenképp menj el,nálatok nincs oka,hogy nem sikerül,hátha itt van bibi,és januárig tud rendeződni.Én is tudok olyanról,akinek a met után spontán lett baba!!!És mivel volt már vetélésed,nézesd meg a leiden mutációt(apc rezisztencia),ami véralvadásgátlási probléma,ez pedig lehet ok a vetélésre,és egy egyszerű szuri adásával megoldható.Pár ezer forintot megér,lehet százezreket spórolsz vele.Esetleg ha kapsz üdülési csekket,a biovitalban azzal is lehet fizetni,a mensmentisben nem tudom...
Vendég

Dezsi: Urogin tinktúra (ebben is van egyébként medveszőlőlevél)

Kincs, örülök hogy látlak! :D Nem, nem olvasom a topicot, mert csak elkeserít: nem, nem irígység az sosem volt bennem! Csak azt látom, hogy valóban hat mindenkinek a Met, csak nekem nem és ugyanott vagyok mint 12 évvel ezelőtt... :cry: Egyébként meg amióta mondta a Kaális dokim, hogy nyugodtan abbahagyhatom a Met-et azóta olyan mintha visszakaptam volna az életem:sose szokott hozzá a szervezetem a Methez, ez van!
Vendég

Rana!
Nem haragszom...mindig elmentem vv-re,és mindig csalódtam...ez nem sikerült,el kell fogadnom...azért csak kimutatta volna a teszt.
Vendég

Tücsi a diéta fontossága talán mostanra látszik igazán..páran figyeltük hogy ha mindent ettünk csúszott a ciklusunk esetleg pé-sem volt..viszont ha megnéztük mit eszünk rövidebb volt a ciklus ..én nem mozogtam sokat de volt pár lány aki rendszeresen tornázott és így fogyott! (Zsizsik ő is félidős, és Lafi is tornázott) sima ir-es lányt is ismerek 20kilót fogyott ,nem pco-s ,szedte a metet tornázott+diéta és ikreket szül hamarosan (3.lombikból)
A met sem csodaszer és nem elég vagy nem hat mindenkinél !!sajnálom ha neked panaszaid voltak!
Vendég

Kincs!
Nem szívesen szedek gyógyszert (tényleg nem szívesen, de ez sztem látszik is), és igyekszem tájékozódni mindenütt (internet, orvosok, sorstársak), hogy mennyire javasolják. Nos, a metet SZEDEM! :) Mert én is így vagyok ezzel, hogy ne ezen múljon a baba! Ráadásul ti (sorstársak) is és az orvosok is (BB és egy másik meddőségis is, természetesen VV drnőn kívül) javasolták, úgyhogy ezen nagyjából túltettem magam. Per pillanat azon emésztem magam (nem tudom, visszaolvastál-e), hogy nem rontott-e az értékeken, mivel ugye csak három hónap után hat, én meg még csak egy hónapja szedem. Most viszont sürget az idő, mert talán megnyíltak a petevezetők. A hozzászólást, javaslatokat mindig szívesen fogadom! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Estike, tessék: ugyan már estike, ne izgulj már minden marhaságon! :lol: :lol:
Vendég

Kincs, tudom én hogy nem csodaszer, de miért pont nála nem hat? A súlyom normális, rendszeresen sportolok, mindig is sportoltam, igényesn étzetem mindig, a ciklusom is teljesen rendben van...mindegy ezt már ezerszer elsírtam, választ úgysem kapok soh! Remélem nem bántottalak meg!?

Dezsi, ha neked IR-ed van tuti segít a Met mert már sikerül teherbeesned, a Met bizti segítene megtartani a babát!
Vendég

Nem olvastam vissza Rana csak a nevetek miatt néztem meg 2hsz-t
A met sztem nem ronthat az értékeiden!! Az hogy kinél mikor hat nem tudni!! :wink: Van aki 1-2hónap után babás van aki 15hónap után pl én...pajzsmirigyed?

Tücsi dehogy bántottál!!
Mindent kivizsgáltatok már? Esetleg más bibi is lehet :(
pl Niki-nél derültek ki más dolgok azt kezelik és reméljük hamarosan ő is zebrásodhat!
Neked is ezt kívánom!!!!!! megyek,nem rontom tovább a levegőt
SOK SIKERT!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.30 09:34-kor.
Vendég

Dezsi! Szerintem is menj el azokra a vizsgálatokra, amiket Nyulasz írt!!!! (Bár én megrögzött vizsgálat-párti vagyok :) )

Estike! Te meg tényleg ne aggódjál már ilyeneken! Valszeg ez nálatok genetikai adottság, ráadásul világos a szőröd-bőröd, így nem is látszik!!! (Lehet hogy csak az erősebb "pelyheket" mondon "szakállnak"?) :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Tücsi!
köszi! :D

nyulasz!
hol kell kérni a leident, Minél? a gentikánál? vagy hol?
dezsina

Bocsánat, gyorsan írtam és a szavak végéről lemaradtak a betűk! :oops:
Vendég

Dezsi, én a Biovitalban nézettem a Leident!
Vendég

Kincs! Pm se teljesen oké. :( Augusztusban már 2 volt a TSH, de most 3.7 :shock: volt legutóbb. Úgyhogy elkezdtem szedni a Letroxot is, amit VV drnő írt fel. Meg ugye Leidenem is van, úgyhogy majd heparint is kell szúrnom stimu alatt. Tudom hogy nem így kéne felfogni, de engem teljesen összetör a tudat, hogy gyógyszereket kell szednem, mert "beteg vagyok". :cry:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dezsi, nekem is van pár ötletem a hólyaghurutodra, remélem Tücsi nem haragszik meg :-)

Cickafark tea
Aranyvesszőfű tea
Zsurlófű tea
Nyírfalevél tea
Kamillatea

Cran C tőzegáfonya kapszula: ezt állandóan lehet szedni, napi 1-et, ha épp aktív a hurutod, akkor 3x1 naponta. Megelőzésre is szuper, én is szedtem!
Az áfonya amúgy is természetes antibiotikum, lé formájábam is lehet inni.

Amúgy meg rengeteget kell inni, mert kimossa a bacikat!

Plussz egy jó tanács, összebújás előtt és után ki kell menni pisilni :wink:

Bocs, csak ennyire futotta most :oops:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, miért haragudnék, ne viccelj már! Az áfonya is tényleg kiváló, még jó hogy írtad!
Vendég

Rana!
meggyőztél, elmegyek...

Szezso!
már írom is4 köszönöm, aranyos vagy! Ezt az ivászatot tudom, meg az elötte utánát is... csak az a baj, hogy ha egy kicsit is nincs tünetem, már nem foglalkozom vele :oops: jellemző...

Tücsi!
oké, hogy biovital, mondjuk én pont a Met-men..mitoménnevűbe készülök, mert az útbaesik a dolgozó és a lakóhely között. És akkor telefonon kérek időpontot és azt mondom, hogy szeretnék egy szűrést leiden mutációra és inzulinrezisztenciára, :roll: :?: Vagy mit kell mondani :oops: :roll: :?:
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?