Új privát üzeneted érkezett!

Na megjöttem. Nem mondom hogy sokat írtatok míg én főzőcséztem. Enye-benye.
Én sem tudok ám nektek mit írni. Esetleg annyit, hogy nagyon jó helyen van az égésem, mert a lapos fakanál is pont ott fekszik a tenyereben Kép. Szóval el tudjátok képzelni, milyen jól állt ma a kezemben a fakanál Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Én is kajálni voltam. Kép Meg dolgoztam is!
Látod, látod, így jár az, aki rossz helyre nyúlkál! KépKépKép

A többiek hova tudnak így eltűnni?!
Senki nem tud továbbra sem semmit Incikéről?! Kezdek aggódni miatta... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

nicola,
az én fiam alvásigénye borzasztó kevés,a szülei nagy öröméreKép
igen,én 21 vagyok(DE NEMSOKÁRA 22Kép és a fiam 8 hónapos és még nincs senki a pocikomban,még a kivárás szakaszban vagyunkKép((

kata,
bálint köszöni a puszit,szereti a szép lyányokatKép
tényleg jó,de néha inkább sírhatnékom van,nem tudom elhinni hogy már ilyen nagy,még csak múlt héten modt az uh-s orvos hogy fiú lesz,szóval valahogy így érzem!még csak most szültem és ő már szétpakolja a lakástKép

cupp
Jucaa

Én is megjöttem.Mindent rendbe talált a doki,különös jele nincs a sokáig tartó vérzésnek!De ma már minimális a vérzés.Kicsit fel vagyok fázva,az a gond.Aztán mennem kell uh-ra,nézik van-peteérés a gyógyitól!Képzeljétek,beszélgettem egy csajszival,neki is a clostitól lett babája,most 27 hetes!Tök jó nem??Ezek akkora erőt adnak nekem,hogy csak na!Így hát,fel a fejjel,nem szabad búslakodni!/mondom én/Most meg fogattam nem fogok görcsölni a dolgokon.
Hajni
Elképzelem,hogyan állt a Kezedbe a fakanál.Fincsi lett az ebéd??
Nem nagyon irogattatok.Mindenki dolgozik??Nem tudjátok mi lehet Incikével??
Kata!mi újság?Jól vagy?Régen hallottam rólad.
csanita

kata,
megtanítottál a smile-okra,imádlak,te tudtad eddig egyedül ezt a borzasztó bonyolult dolgot elmagyarázni úgy hogy értsemKépKépKép
Jucaa

Én még itt punnyadok...Széjjel unom az agyam...nem tudom már a munkát imitálni....Kép
Tényleg Incike lelépett a térképről...Kép
nicola79

anita,
én is vígasztallak,bálint is closty-s baba és ma 8 hónapos,nincs okod az aggodalomraKép
mondom én aki most meg azon parázik hogy amásodik már tuti nem fog összejönniKép
Jucaa

Nem tudom mi van a nettel,de szarakodik.Bocsi a csúnya szóért!Nálatok is??
csanita

Kata!
Már rég meg akartam kérdezni,mióta vagytok együtt??
Dolgozol nagyon??

Hajni!Milyen lett a lasagne??Nyitva az ablak, már majdnem megfagyok..Kép
nicola79

Juca
Te mennyi ideig szedted a clostit??Egy kicsit irigykedem a Kis Bálintra,de csak olyan egészségesen!Ugye nem haragszol érte??De mit nem adnék ehy ilyen babócáért!!Sokáig próbálkoztatok??Mit talált a doki,amiért nem jött a baba??
Hajni biztos a lasagnát eszi,és nem hagy nekünk!!!De a Hajni nem olyan!!
csanita

Hát egy kicsit füstös lett Kép. Kifolyt a sütőben. Nem is gondoltam hogy ennyit tágul a melegtől Kép. Most az egész házban akkora füst van, hogy alig látni Kép. De biztos fini lett, még nem kóstoltunk Kép.

Anita, látod, a doki csak jókat tud mondani Kép.

Én is gondolkodom mindig Incikén, meg Andin, ott trónolnak fent, és soha ne tudom, hogy én hagytam ki valamit és már zebra kellene, vagy hogy is van ez?

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Juca,
Én meg imádom az ilyen kis zabálnivaló kispasikat! Kép Lehet, h jobban jársz, ha nem engeded a közelembe! KépKép
Régebben, amikor nem volt éppen pasim, akkor mindig azt gondoltam, h én már csak az 5 év alatti, illetve az 50 feletti pasikra vagyok hatással. Kép

Csanita,
Én vagyok azért minden nap, csak most nagyon sok a meló, így kicsit ritkábban. Úgy tűnik, lassan tényleg meggyógyulok, de tökéletes sosem leszek. Kép

Nicola,
Küldjek Neked egy kis munkát?! Kép

Juca,
Örülök, h sikerült érthetően magyarázni és most már profi vagy vigyorgó fejekben! Kép

Nicola,
Mi másfél éve vagyunk "csak" együtt. Kép

Hajni,
Kész a kaj, és nem kóstolod meg?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Most csak én vagyok itt?! Kép
kata1977
Hatvan

Én is itt vagyok, csak nem tudok mit írni Kép

Kép

Kép
vkhajni

Nem értem én, h mi ez a nagy pangás.
Vagy ez a tavaszi depresszió első jele lenne?!
Mindenki fáradt, nyűgös, stb?! Kép
Akkor itt egy csomó jókedvre derítő: KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Nekem lassan lejár a munkaidőm, de lehet, h este még benézek.

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Én is itt vagyok,csak közben haza ért a férjecském a munkából és ebédeltünk.
Tényleg nagy a pangás,bezzeg mikor dolgozom,itt van mindenki!Majd este,biztos jönnek a többiek is!
Kata!

Ettől a sok mosolygós arcoskától máris jobb a kedvem.
Biztos a többiek dolgoznak.
csanita

Megjöttem!!!!!!
Rögtön írok is!!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok csajok!!!

először néhány válasz:

Nicola: sajnálom, hogy nem működik a freemail.ed, azóta sem?? Azt írtad h. a párod az Alföldön volt tegnap merre??
Az én párom 30 éves és szakmáját tekintve autóvillamosságszerelő de nem abban dolgozik. Igazából az apukámnál dolgozik Kép
szerencsére tök jóban vannak.
Irigyellek azért, hogy unatkozol a munkahelyeden!! Ma én Netezhettem volna a főnököm gépén de egyszerűen nem tudtam odaülni, annyi munkám volt.

Hajni: hú és nagyon szeretem a lasagne-t!!!!! Régebben én is sokszor csináltam magamnak, de a párom nem szereti sajnos Kép

Anita örülök hogy végül nincs "olyan nagy" baj Kép
tegnap jó későn értél haza!!

Juca: boldog "hünapfordulót" a Bálintnak!!!

Kata: nem kaptad meg az e-mailemet?

LÁnyok én úgy érzem jövő hónapban csak be kell szednem azt a doboz closty-t Kép Kép

Kép
Kép
beuka

Anita,
nekünk rögtön elsőre összejött a bálint,tehát egy adag closty után.azért kellett szednem mert magas a tesztoszteronszintem és nincs pé-m.
és ezt nem kérdezted de én azért mondom hogy most úgy vagyok kiváráson hogy a dokim azt mondta lehet hogy a terhesség helyrerakott!
szentül gondolom hogy nem így van,no de ez vanKép
dehogy haragszom,addig amíg nem rosszindulatúan vagy irigy nincs gázKép
csak ne hatalmasondjon el rajtad a keserűségKépKép
mert akkor utálni fogsz és akkor szomi lennékKépKép

Kata,
akkor küldök képet bálintról hogy beleszerelmesedjKépKépKép
aztán szárold őt,oké?????

Beu,
jó az a closty meglátod,én szertem, a bálintot köszönhetem nekiKépKép

cupp
Jucaa

Sziasztok!

Nemsokára én is leszek, csak leformázom a vinyót. Sietek.

Juca, addig is érezd magad letolva, mert soha nem jelentkezel be, és nekem nem is ígérsz képet KépKép

Sietek, kb egy óra

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

hajni,
te már kaptál képet,nemKépKépKép
és azért nem jelentkezem be mert apa csinált valamit és nincs mnsKépKépKép
várlakKépKépKép
Jucaa

Sziasztok!

Megjöttem, ma nagyon durva napom volt, csapatépítő team-en voltunk.
Reggel majdnem elbőgtem magam, mert arról volt szó, hogy kinek mi történt az elmúlt 2 hónapban (akkor voltunk utoljára), én persze nem mondtam semmit, az egyik tréner meg bejelentette, hogy terhes lett. Erre szinte összes kollegám rámbámult, majdnem mindenki tudja, hogy nyár óta szeretnénk gyereket. Kép

De amúgy is katasztrófális volt az egész...

Most várom, hogy jöjjön meg és kezdhessem a clostyt. Annyira beleléltem magam az ikrekbe. Kép A párom mutogatta, hogy majd egyszer milyen típusú kocsit akar venni, én meg lehurrogtam, hogy ez túl kicsi, nem fogok beférni a hátsó ülésre a két baba közé Kép

Beuka az elég durva, hogy nem követte uh-án a dokid a closty hatását. Lehet,hogy kérned kéne.

Hajni hogy telt a szülinapod? Azért vigyázhatnál magadra!! A párod már helyre jött? Sok sérüléssel jár ez a házikó...

Zafír

Kép
Kép
zafír

Juca!
Dehogy foglak utálni.azt meg végképp nem akarom,hogy szomorú légy!De ezek a jó hírek mindig fel vidítanak!!!

Beuka!!
Örülök,hogy meg jöttél.Már hiányoztál!
Meg próbálok felrakni képet.De nem esküvőit!Kiváncsi vagyok mit szóltok hozzá.Azért olyan jó,hogy tudjuk kivel levelezünk.Vagy nem??
Beu!
Miért érzed,hogy szedned kell a clostit??Van itt valaki??
csanita

Nem tudom mi van a nettel??Egész nap szar!
csanita

Sziasztok!

Hajni! Sajnos nem hagytál még ki semmit! Kép
Valóban az 58. napon vagyok baba nélkül. Kép
Jövő héten csütörtökön megyek dokihoz, ha magjön, ha nem. Jelenleg jobban örülnék, ha nem jönne meg, mert akkor valószínűleg rögtön kapnék clostyt, vagy valami hasonló gyógyszert, és akkor már teljes gőzzel lehetne próbálkozni!
Addig pedig csak a bizonytalanság.
Ott tartok, hogy már elkapáltam magam, mert biztosan nem lehet gyerekünk. Pár napja ilyen depis vagyok! Kép
Próbál az én drágám vígasztalni, de nem sok sikerrel.
Szóval padlón vagyok.
Azért nem is nagyon jövök, hogy ne kelljen a siránkozásaimat hallgatnotok! Kép

Puszi

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Juca! Gratulálok a nagy fiadhoz! Hihetetlenül gyorsan megy az idő!
Mire holnap felébredsz, már bejelenti, hogy nősül! Kép

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Sziasztok! Megjöttem (megint) Kép
a szüleimnél voltunk vacsizni.

Juca! Én már szedtem clostyt (1 doboz) de sajna nem volt olyan szerencsém, mint Neked! Kép

Zafír, ez a tréning akkor tényleg kellemetlen lehetett..
Szerinted mondanom kéne a dokinak, hogy küldjön el UH.-ra de én olyan bátortalan vagyok...
nem tudsz vagy nem akarsz képet felrakni magadról?
Kíváncsi vagyok ám rád!!

Anita: de jó hogy hiányoztam Neked!!! Nem sikerült felraknod képet?? Azért érzem hogy jövő hónapban cl. kell szednem ,mert szerintem nincs a pocakomban senki Kép nem érzek semmit és a hőm sem magas Kép

Szandi! Ne legyél olyan szomorú!!!

Képzeljétek ma nézünk kandallót! Nagyon szépek vannak!!!

Hajni nálatok már megint esett hó??

Kép
Kép
beuka

Szandi
Nem szabad keseregni!Ne gondolj ilyen rossz dolgokra.Tessék erősnek lenni és előre nézni./mondom én/Mióta próbálkoztok?Bocs ha már leírtad.Én ma eldöntöttem csak előre,és nem görcsölni!!Biztos fog jönni a baba.
Leszünk egy-páran a clostisok!Aztán majd csak jönnek a babák,Hajninak lesz dolga a táblán.
Beuka,Hajni,Kata,Zafír merre vagytok???
csanita

INCI-vel vajon mi lehet?? Jó lenne ha jelentkezne!
CARLOS, POCIKA, NATA, CIRMI már nagyon rég voltatok!! Mi van Veletek?

Proone: köszi a dícséretet. A legtöbb dolgot a lagziban a szüleink és a barátaink szerveztek meg Kép
mekkora gyerekekkel vagy?

Kép
Kép
beuka

Szandi, szerintem ebbe a topicba nyugodtan lehet siránkozni. (vagy legalábbis én sűrűn szoktamKép)Megértem teljesen az elkeseredésedet. Pár hete még bennem is csak ez motoszkált, hogy hogy lehetek ilyen selejt.Meg hogy nem is lesz babónk...
De most már örülök, hogy a doki kézbe vette a dolgokat és sokkal nagyobb esélyünk lesz a babá(k)ra így.Kép
Persze jobb lett volna spontán, de ha terhesek leszünk már olyan mellékes lesz, hogy hogyan történt Kép
Ez lesz hamarosan a clostys babák topicja Kép

Beuka inkább küldök képet, azt biztosan tudok. Csak add meg az e-mail címed!

Hát megértem, hogy nem mersz szólni a dokidnak én is csak a harmadik alkalommal mertem szóbahozni a vérvételt, s mikor elmondta, hogy miért nem látja értelmét én ráhagytam.
De a cisztásodás tényleg veszélyes, legalább erre kérdezz rá!

Anita hol a kép??
Akkor ezek szerint Te is jársz uh-ra a closty mellett. Ez azelső gyógyszeres hónapod?

Zafír

Kép
Kép
zafír

Beuka megtaláltam a profilodban a címedet és küldtem egy képet magamról...

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!

Visszajöttem, kész Kép. Dics-dics Kép

Andi, szerintem is nyugodtan siránkozhatsz itt nekünk, mi is azt szoktuk.
Képzeljétek mi lenne itt ha mindenkinek egyszerre jönne meg Kép. Kész síratóstopik Kép.

Juca, ha akarod elmondom hol van, és akkor be tudsz jelentkezni Kép. Imád engem a párod Kép. Mond meg neki, hogy csinálja meg úgy, hogy megkérdezze, hogy akarsz e jelentkezni Kép

Bea, miből gondolod hogy esett nálunk a hó Kép. Különben minden nap annyi esik amennyi elolvad. Szóval nálunk még nyár közepén is hó lesz Kép

Kép

Kép
vkhajni

Lányok ti hihetetlenek vagytok. Már megint elviharzottatok mikor megjöttem Kép. És még azt mondtátok délelőtt hogy nem is miattam van Kép

Kép

Kép
vkhajni

Én itt vagyok, de nekem nem is írtál semmit Kép Kép

Kép
Kép
zafír

Bocsi, nem direkt volt. Nálad nem volt semmi ami megragadott volna Kép. Hogy vagy? Szerintem te sem írtál nekem, vagy csak nem kérdeztél. Olyan sokat írtatok míg nem voltam itt, hogy nem sikerült mindent megjegyeznem Kép

Kép

Kép
vkhajni

Jajjj, bocsika. Most olvasom mégegyszer.
A szülinapomat hétvégén ünnepeljük. Remélem lesz sok-sok pezsgő Kép.

A párom lába már nem fáj, úgy néz ki rendbejött. Tényleg elég sok áldozatot követel ez az építkezés Kép.

Tényleg ezer bocsi Kép

Kép

Kép
vkhajni

Zafír, te is otthonról netezel neked nincsen MSN-ed?
Ez a kérdés a többieknek is szólt akik mindig elszaladnak ha én jövök Kép

Kép

Kép
vkhajni

Azt még nem is meséltem, hogy az öcsikém is megsérült építkezés alatt. Ő volt az első Kép. A sípcsontjáig vágta a lábába a csákányt Kép. Épp ástuk az alapot. A kocsin meg a gödrön kívül semmi nem volt a telken. Képzelhetitek hogy megijedtem, pedig egy hangnékül tette mindezt. Szóval kalandos egy építkezés.

Kép

Kép
vkhajni

Azért jól elvagyok itt magamban Kép. Inkább megyek Barátok közt-öt nézni. Időnként még visszanézek. Kép

Kép

Kép
vkhajni

Ezeket a sérüléseket még olvasni is rossz...Kép Megint elmentem a kedvem az építkezéstől. Kép

Mi az a MSN ?

Na köszi,itt írom az élményeimet, Téged meg meg se ragad!!!Kép

Z.

Kép
Kép
zafír

Jóvanna, már bocsánatot kértem Kép.

Azért még élvezzük ám az építkezést Kép.

MSN-Messenger, beszélgetős program, ha be vagy jelentkezve én itt látom, hogy te otthon a gép előtt ülsz és akkor bármikor tudunk dumizni. Nagyon érthetően írtam le, remélem azért fel lehet fogni Kép. Az XP-ben alapból benne van. Hacsak a férjek ki nem szedik Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Heeló!!

Ez az MSN dolog engem is érdekel! Mi az?? és hogy kell?? Sajnos én itthon 40 órás használaton vagyok és az a hónap végére elfogy Kép

Nálunk az építkezésem a párom 2× leesett Aa tetőtér szintjéről, de szerencsére nem lett baja Kép szögbe már én is beleléptem egy párszor Kép

Zafír megyek megnézem a képet!!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Zafír, tényleg szörnyű lehetett az a pillanat. Én tuti répavörös lettem volna. De majd mindenki hogy fog nézni egy-két (hát nem is tudom miKép értekezlet múlva , mikor már boldogan újságolod... Amúgy meg tessék nem leírni még ezt a hónapot! A kedvemért.Kép
Hajni, egyszerű lasagnét csinálni? Mennyi idő? Én mindig a sógormőmét dícsérem, de még nem álltam neki, de lassan ráveszem magam, már ha nem túl bonyolult. Kép
Juca, akkor most védekeztek? Meddig? És mit mond a doki, mit fogtok csinálni, először closty nélkül? Bálint babának boldog hónapfordulót, most ide beszúrnék egy kis buksi-simit, ha tudnám hogy kellKép Képzeld ide. Én is szeretnék képet, légysziKép A fogáról még nem is írtál, kibújt már?

Andi, remélem meggyőztek a többiek,hogy gyere inkább és írd ki magadból. Nagyon gyönyörű a Rómeó-Júliás képetek, teljesen elolvadtam tőle, még a páromnak is mutattam (neki is nagyon tetszett) De ismerek egy lányt, akinek szintén pár hétig nem jött meg és még terhes-tüneteket produkált , aztán rá 2-3 hónapra már nem csak tünetei voltakKép Azóta meg már 7 éves a keresztfiam és egy kis ördögKép
nolina

Még nem ért haza a férjem Kép de ha megjön megérdeklődöm tőle. Mintha XP-énk lenne, de én ezekhez a dolgokhoz hülye vagyok.
Te nem ez vágta tönkre Jucáék gépét?

Hát amúgy tényleg eltűntek a többiekKép
Ha meg nem tudok jönni, akkor hatalmas dumcsizások folynak késő estig..Kép

Kép
Kép
zafír

Zafír, nagy reménykedve megnéztem a postámat,hátha küldtél nekem képet. Légyszi, úúúúúgy szeretném!!!
nolina

jujj, nem azt a címet néztem meg és már kaptam, dejó, gyors megnéézem. Köszi
nolina

Zafír nagyon szép a kép, köszönöm!!!!!
De hol készült? a környezet és a ruha valahogy nem passzol ?!? Kép

Kép
Kép
beuka

Hú, Zafír, elég profi a férjed, tök jó kép, olyan fekete-fehér, de mégis színes. Kép Érted? Tuti,hogy már csinálok egy babanetes albumot magamnak. Kép
A fényképen "csak" koszorúslány voltam a barátnőmnél. Az esküvői képeket csak a fényképgép-telepítés után tudnék felrakni. Kép
A képek meg Disneyland-ből valók. Azért ilyen színesek. Annyira jó volt, úgy élveztem , mint egy gyerek.Kép
nolina

Hajni! Az én gépemen nincs XP de a kevencek között találtam egy MSN feliratot. RÁkattintottam és az jött be, hogy www.msn.com !!!

Most én vagyok hülye, vagy a tükör?

Te egyébként korlátlanul Internetezel?

Kép
Kép
beuka

Nolina! Én tegnap kárdeztem Tőled egy-két dolgot!

Kép
Kép
beuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?