Új privát üzeneted érkezett!

Hát, Lányok, nem vagytok ma vmi aktívak!

Fogadjunk, mire hazaérek, egy csomó olvasni valóm lesz! :wink:

Csillag! Sajnálom a mai napot is, és heti sűrű programot! Ilyenkor de jó lenne közelebb lakni, én mennék segíteni szívesen, legalább én sem lennék egyedül!

Most viszont lépek, lassan készülődök, és 4kor jön haza Zoli, indulunk!
pedi
Kalocsa

itt vagyok én is.

pedi, bocsika!
igen, nagyon izgulok miattatok is! egyébként nem szoktam én sem találgatni, okoskodni ebben a témában.
nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mond a dokid a babócára. főleg a súlya érdekel. mondjuk holnap én is meg fogom tudni az enyémnek. gratulálok a vérvétel eredményedhez!

bogi: gézunak megvan még a munkája? miért nem jöttök haza? sztem pesten találnál munkát. és nem lennél ennyire boldogtalan!

csillag: itt most nem esik a hó. tegnap délután esett. ma csak hideg és ködös idő van.
remélem a bogyóidat sikerül eljuttatni hozzád!
sajnálom, hogy a zurad ennyit lesz távol tőletek, de biztos ő is. anyukád gyógyuljon meg hamar, hogy oda el tudjatok menni a srácokkal.

brita: reginek nagyon kíváncsi vagyok a jelmezére! örülök, hogy gyógyulgatsz. milyen érzések vannak most benned, így bármikor a szülés itt létével. félelem? aggodalom???????

dike: szuper, hogy minden oké a kis árminnal! és te, hogy vagy? hogy viseled?

betti: szuper ügyes vagy, hogy már háztartást is vezetsz, de azért vigyázz magadra, mert nem véletlenül találták ki a hat hetes gyermekágyat!!!! és ferike annyira egy gyönyörűség!!!!!!! a kislányomnak majd egyszer, olyan 18 év múlva bemutatnám, jó?

mia: milyen lett a vv?
én hétfőn megyek, mert újra nézik az ellenanyagomat.

ma jól vagyok, csak kicsit megijedtem. délelőtt jöttem-mentem itt a városban. intéztem az ügyeinket, meg rendbe tettem a kezemet, lábamat. olyan jól megmasszírozta a lábamat a körmös, amikor kijöttem, azt hittem repülök.
amikor hazajöttem, gondoltam megmérem csak úgy a vérnyomásomat. 140 volt. ami magamhoz képest elég magas, mert eddig 110 volt a plafon. és az este már a zoknim helye is meglátszott. aztán 2 óra múlva sem lett jobb. de nem fáj a fejem, meg semmi. holnap mindenképpen említem a dokimnak.

képzeljétek! a sógornőm, diplomás élelmiszermérnök lett ma!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

Virag, sajnalom, hogy Apa ennyire elfoglalt. Ez reszben jo, reszben nem. Olyan egyik szem sir, masik meg nevet. Nevet mert van munka, lesz bevetel, sir mert egyedul leszel es a skacoknak is hianyozni fog Apaja. Azert remelem csak lesz kis-kis ido minden nap ossszebujasra Apaval es gyerekekkel kozosen legalabb egy puszi es oleles erejeig igy 3asban a busy napokon is!

Kati, es teljesen jol erzed magad, ugye? Az nem lehet, hogy a sok seta es mozgas miatt ment igy fel? Vegulis nem magas csak magadhoz kepest. Merd majd meg ujra kis pihi utan, nagyon erdekel engem lentebb megy e! Megteszed ezt a kedvemert? Katocam, Pesten talan kapnek munkat de nem biztos, Apa is talan kapna, de mi van ha nem. Meg ha mindketten dolgoznank is, alberletben elnenk ami eleg borsos igy nehezen jonnenk ki anyagilag, tuti nem mernek gyereket szulni otthon. A kettonk fizujabol albi mellett...otthon...bator vallakozas lenne. Ha uram legalabb 300 nettot keresne, nem fajna fejem de ennyit nem fog. Itt meg igen, merek. +1 ev munkaviszony kellene Mo-n a gyes es gyedhez mar ugye, nem 6 honap. Szoval...necces vallkozas lenne hazamenni most igy gyerektervezes kozben meg foleg. Igy marad az, hogy itt elunk egy ideig. Addig tuti, mig nem szulok, aztan meglatjuk. Van az eremnek ilyen oldala is sajna.
Sogorasszonynak gratulaciokkkk!!!!
Vendég

Pedi mar dokkkkernal! Alig varom a hireket! :D :D :D
Vendég

Kati, nem valaszoltam! Apanak van munkaja novemberig tuti. Raadasul magasabb fizut fog kapni, nem is kevessel! :D :D -ezt tegnap vazolta fel. O mar regota tudta csak nem merte elkiabalni de tegnaptol tettek fel az i-re a pontot es tegnap mar kozolte a nagy hirt velem is es nagyon orultem, orulok! Bizom benne nem lesz maskent! :roll:
Vendég

A bogyóim megérkeztek! Igaz, hogy pont a legrosszabbkor... Gergő épp elkezdett szopizni, így le kellett szednem a ciciről és villámöltöztetés után spuriztunk a futárhoz.

Pedi, én olyan figyelmetlen vagyok... :oops: az előző oldalon véletlenül átugrottam pár hsz-t. így nem láttam, hogy írtál a vérvételről. :oops: Gratulálok hozzá, ezek szerint még vaspótlásra sincs szükséged! Ez nagyon jó!
Várom az esti uh-ról a beszámolót!

Kati, Figyeld a vérnyomásodat! Remélem nem lesz semmi gond! 140/mennyi volt az érték?

Kép

Kép
csillagvirág14

140/100-90, mikor mennyi.
és mérem azóta is. 135 alá nem ment, pedig már aludtam is egy jó nagyot.
egyébként a közérzetemmel minden oké. semmim nem fáj.
milyen jó, hogy holnap pont mennem kell.

dejó, dejó bogyók!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

Bogi, gratulálok Gézunk!!!!!!!!!!!!!! De jó ilyet hallani!!!!!!!!!!!!!!
Nálunk az a baj Apa eheti távolléteivel, hogy alig jár egy kis plusz pénzzel... Ma este is szívességből megy egy régi haverjához a stúdiójába feljátszani valamilyen zenét.

Kép

Kép
csillagvirág14

Virag, bogyo: :D :D :D Apa: :cry: :cry: :cry: :cry: Bencur: :D :D :D :D Gergo: :D :D :D :D :D Vagyis tobbsegben a: :D :D :D :D :D Ezert Te is legy: :D :D :D :D :D :D
Vendég

Kati, Neked vernyomi miatt: :cry: :cry: :cry: benne van a neveben is: nyomi! Kar, hogy nem a mozgas miatt ment fel, de holnap ugyis dokker, addig pedig pihensz vagy csinalsz meg ma valamit? Bogi mozgott ma sokat?
Vendég

Kati, azért ez elég magas... tényleg jó, hogy holnap mész dokihoz!

Kép

Kép
csillagvirág14

Bogi, vettem a lapot :arrow: :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14

Léptem, Bence éhes...

Puszi!

Kép

Kép
csillagvirág14

bogi: nem csinálok ma semmit. növesztem a seggemet. eszem a fahéjas túrót almával. bogika vagy mélyen alszik, vagy kirúgja a hasfalamat. de biztos jól van.

te ma mit csináltál?

Kép

Kép
@ka(ti)

Olyan turos mezesmazos finomsagot en is kerek. En eppen spenotot falok ket pofara fott tojassal. Nem tudom abbahagyni! Varom mar mi lesz holnap dokinal! Biztosan csupa jo hirekkel tersz haza!
En? Ma? Konkretan? Semmit! Takaritgattam, de csak a gattam ugyanis penteken atnyaltam mindent, apa szombaton felporszivozott en meg ma unalmamban port toroltem, furdot is ugy immel-ammal "gattam", spenotot csinaltam, tanulGATTAM, es egy baratnommel dumaltam 2 orat telefonon. Ja, meg el is mosogattam, tusoltam, hajat is mostam. Na, ma ezt mind sikerult, de nem haltam am bele! :lol: :lol: :lol: Le akartam menni ide a bevasarloba de omlott az eso es nem volt kedvem gyalogolni meg ezt az 5 percet sem. Luuustaaaaaa!
Vendég

én is gratulálok gézunak! ez már nem a riasztós hely?

Kép

Kép
@ka(ti)

bogi, jól tetted, hogy ma ilyen saját napot tartottál!!! van azért kint is egy-két barátnő, akikkel tudsz dumálgatni?

Kép

Kép
@ka(ti)

Katocam, de a riasztos hely csak most az ameriaki cegnek dolgozik, nem az angolnak. Az anyaceg munkajat csinalja es most ez igy kicsit tobb penz! Aztan meg nem tudni mi lesz, ezt mondtak neki.

Katocam, az a baj, hogy en mostanaban tobbnyire ilyen sajat napot tartok. :lol: Miota itt lakunk! Itt nem ismerek senkit, itt nincs baratno sem. Itt is be kell lakni magam. Ugy nagyon nincs baratno. Ket lannyal tartom a kapcsolatot. A tobbiek bulikba jarnak hetvegente, ott taliznak en meg nem igazan bulizgatok es fiatalok is hozzam, fiatalabbak is 35-28 evesek, ugy ertve fiatalok, hogy buli bulihatan, en ezt mar nem igenylem. Ennyi, ez a ket lany van de veluk is csak telon tartjuk a kapcsolatot mert Londonban vannak en meg itt. Nem baj ez a resze, elvagyok Gezuval joool!! :wink: :wink: :D Bar neha azert beulnek csajokkal sutizni, hasonlok, ez igen, ez hianyzik.
Vendég

Sziasztok!

Kati: ma megvolt a vérvétel,az eredményt majd jövőhéten tudom meg,remélem jó lesz :roll:
Azthittem sose kerülök sorra,10 előtt már ott voltunk és 12 után mentem be :roll: éhes voltam,szomjas voltam,minden bajom volt :roll: Luca meg aktív volt,csak úgy hullámzott a hasam :lol:
Aztán mikor végeztünk,a kocsinkon várt egy "ajándék" :twisted: megbüntettek 5000ft-ra,mert rossz helyre álltunk :roll: én mondtam apának ne álljon oda,de mivel közel volt így azt mondta ő biztos nemfog gyalogolni,jó lesz az :!: Hát marha jó volt tényleg :twisted:

Bogi:most főzöm a túró gombócot :lol:
Vendég

mia: az izsáki úton büntettek meg a kórház előtt? :shock: :shock: :shock: ez nem semmi.
ennyien voltak? én az afp-nél voltam utoljára, de pikk-pakk dobálta ki a csaj az embereket. remélem hétfőn nem lesz gáz. majd korán megyek. bár nem éhgyomri a dolog, de székkel sincsenek jól ellátva ott.

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati! sajnálom a vérnyomást! köszi, jól vagyok...néha fent a savam, de semmi más gond nincs!nagyon jól viselem!

csillag! sajnálom, h apa ennyi ideig távol lesz:)

bogi! gratulálok apa több fizujához!!!:)

KépKép
dike

Kati:igen,az izsáki úti korháznál :!: 8-10-ig van vérvétel,szerintem menj oda 8előtt,jobban jársz :!:
Ott a vérvétel mellett van az nst,pont ma mondtam apának hogy 3hét múlva már oda is lehet mennem :shock: hihetetlen :shock:
Vendég

sziasztok :):):)

most végeztem a zumba 20 perces átmozgatóval :):):)
uram drága megkérdezte jó e hogy iylen összevissza tornázok éppen ami megtettszik:) mondom neki nem mindegy? az a lényeg hogy jól érezzem magam és mozogjak :) tegnap Réka comb volt na az gyilkos volt most olyan izomlázam volt :):) letöltöttem a réka legújabb tornáját.ne tudjátok meg csak belenéztem :) két cd elsőn 90 írd és mond90 perc torna:) a másikon van egy 40 perces meg két húsz perces meg egy 40 perces .szóval nagyon kemény és ezen a dvd-n már kismami a csaj :)

én ha pénzem lenne tuti norbi boltot nyitnék :):) itt a városban nincs de most pénzem sincs hozzá :)

pedi: drága szívem :D semmivel sem vagy kevesebb hogy otthagytad az egyetemet. mindennek megvan az oka semmi sem véletlen.én hiszek benne:)

itt is esik a hó dél óta

Kati : gratula sógórnődnek :):)

bogi: de jóóóóóóóóó akkor hagyd ott a munkádat és keress másikat :) gézu pénzéből meg ellesztek addig.nem éri meg egy olyan munka ahol állandóan bántanak:( te ezt nem érdemled meg .

Bogi majd megyek én ki hozzád és akkor majd dumcsizunk csajos napot tartunk és tartom benned a lelket :)::) a pasikat meg elküldjük dolgozni Gergőt beadjuk egy oviba tanulja a nyelvet :):):):)

nika70
Salgótarján

Kati: most is voltak bent 3-an és csak beszélgettek,nem sietik el a dolgokat :twisted: aztán a vérvételes csaj kihozta a vérmintákat egy tálcával,de ez már olyan 11körül volt,és ott az egyik kismama mondta,hogy ha ez most hazaküld mindenkit akkor beveri a száját :lol: :lol: :lol: tök vicces volt,olyan jót nevettünk apával :lol: :lol:
Vendég

Pedi örök életemre hálás lennék ha tényleg lennél a sponzorunk!!!!!!!!!!!!!!
nagyon szeretnék bababoltba dolgozni!!!!!!!!

Dike igen it feltetted és írtam is hogy szuper...../nekem ilyenem nemlehet/:(
szuper izlésed van:):)
akkor hivatalosna is drukk a kis kukishoz!!!!!!!!

Virág úgy elmennék hozzátok és akkor el lennénk!!!!!!!!!!!!

Kati ilyen nekem is volt 1x hogy 150 fölé ment a vérnyomásom.de ez akkor anyósom miatt volt......
a zokni helye most márlátszaniis fog lehet....lehet elkezdtél vizesedni ami megint nomális ebben a korban......
sóginődnek gratula!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mia, jot nevettem, ne haragudj azon, hogy "hat marha jo volt tenyleg" ne haragudj de ez igy nagyon viccesen adta ki magat! Nekem! Annyira rohogtem, de annyira! Nagyon Mia-s mondat es kepzelem hozza a "fejed"!-az arcod nem passzentol ide! :wink: :D
Azt viszont nagyon sajnalom, hogy sokat kellett varnod! Ez az egeszsegugyi ellatas, en meg erre mondom, hogy hat marha joo! Legalabb a kismamakra es a sulyos betegekkel kicsit figyelmesebbek lehetnenek! Azonosulhatnanak veluk!!!! Ez felhaborito, hogy orakat kell varni egy kismamanak egy vervetelre! Ez ez ez...non-sense!
Kati remelem holnap nem ez var Rad mert kulonben Bogi hazarepul es ahogy Mia irta, szetcsapok koztuk! Nehogy maaar!

Nika, Teged meg egyenesen vegigrohogtelek! Latom jo a hangulatod maaammmmmmma! Okes gyere na! Pasik had` dogozzanak, mi meg jol elsutizzuk. :):) Illetve majd valami mast mert Te itt is zumbazol am!
aaaaaa, sajna nem hagyhatom ott a munkat... :cry: :cry: itt is kell a munkaviszony a szules miatt, kulonben allambaaaa nem ad pezmagot. De aranyos vagy, hogy elkuldenel haza nyugdijasnak. Kati mar ajanlotta ugyis multkor a botot! :lol: :lol:

Rita, fotot kapunk Regi jelmezerol???
Vendég

Virag, feletek mizus?
Vendég

PEDIIIII!!!!!!!
Vendég

Pedi még szerintem nincs otthon:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

bogi: én holnap szolnokra megyek a kórházba. mia kecskeméten volt, én is oda szoktam menni a nagyobb vérvételekre.
a kórházban holnap vár a szülésznőm, aki vinni fog nst-re, majd a dokimmal megyünk a szemészhez. így remélem megúszom a hosszú sorokat. és direkt csak 11.30 ra hívott a doki, mert addigra remélhetőleg befejezi a műtéteket. hogy szülés lesz-e, azt ma még senki nem tudhatja...

nita: sajnos engem nem idegesített fel senki. ez idegesít már, hogy mitől magas. csak a számat nyitogattam délután, mert ettem. meg sem mozdultam. és az előbb is 139/90 volt.

nika: tök mindegy, hogy mire mozogsz. nagyon kitartó vagy!!!

cham: gyere már és mesélj, hogy mi van a fiacskáddal és, hogy van a pocaklakód!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

holnap minden képen említsd meg a dokidnak.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, jaja, mar radobbentem miutan irtal ugye, hogy nincs meg otthon valszeg! :oops: :lol: :oops: :lol:

Kati, az jooo! Akkor meg drukkk! Hajraaa! Meg minden! Holnapra! A vernyomasod meg.. sajnalom...csak nem lesz gond, hogy magas de igy a vege fele ez mar biztosan "normalis".
Vendég

olvasgattam itt a neten és a magas az 160 körül kezdődik. ez csak magamhoz képest sok, szerintem. de holnap kiderül.

Kép

Kép
@ka(ti)

lányok, alakulok!!!!!!!!!

vacsoráztam rendes sósat. már csak 120 a vérnyomim. szerintetek van összefüggés? szerintem nincs, de én örülök!

pedi: mondd, mekkora az emberkétek?????

Kép

Kép
@ka(ti)

Pedi gyereeeee mááááááár!!!!!!!!!!!!

Kati én is most ettem egy jó kis csípős pizzát..majd meg haltam érte.::):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

én hajában főtt krumplit ettem császárszalonnával és lilahagymával. imádom!!!!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

Sziasztok!

Sikerült mindkét gyerkőcöt 7 után nem sokkal ágyba dugni! (és most egyedül, Apa még sehol...) :D Délután pedig még ki s tudtam gyorsan vasalni mellettük, igaz, erre nem vagyok büszke, mert bekapcsoltam a TV-t, Bencus nézett egy két mesét (Thomas, Bob the Builder ...), gergőt meg beletettem a pihiszékbe, cumit dugtam a szájába és Ő is nézte a TV-t. :oops:
A TV nézés egyébként ritka dolog nálunk, Bencust nem nagyon érdekli. Ma azért volt nyerő, mert nem aludt délután és fáradt volt, na ilyenkor "be lehet vetni" titkos fegyverként a TV-t. 8) 8) 8) 8) 8)

Nita, én is örülnék, ha valakivel elszórakozhatnék napközben. Szívesen látnálak és a gyerekek is jól ellenének egymással. (De ha belegondolok, hogy 4 fiúcska mit tudna művelni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Nika, Bogi, én meg elmennék Hozzátok Londonyba megvizitelni Benneteket! (De azért én egy kicsit lelépnék egyedül is, hogy beszélhessek INGLISÜL. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:)

Kati, nem lehet, hogy amiatt magasabb a vérnyomid, mert (lehet, hogy tudat alatt), izgulsz a holnapi nap miatt??????? Végül is nagyon sok minden eldől holnap.

Mia, sajnálom a büntit!

:cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagvirág14 2011.01.25 20:32-kor.

Kép

Kép
csillagvirág14

Nita, pizzázunk, pizzázunk???? Ez a fogyókúra???????????????? :P :P :P :P :P :P :P

Kép

Kép
csillagvirág14

Kati, én tegnap lilahagymáztam be este, jó volt! Én is nagyon szeretem!

Kép

Kép
csillagvirág14

csiilag: ismét tiéd a szuper anyuka cím!!!!!! és, hogy tévézett bence? és akkor mi van? zsolti mondta, hogy mi nem fogjuk hagyni, hogy nézze a mai meséket bogi. de! sajnos a kor hozza! mi sem vagyunk tv függők és bogi sem lesz az, de nem gondolom, hogy jó pedagógi ettől az ingertől eltiltani.
és a tomas és a bob kifejezetten jó mesék!!!! szóval nem aggódni!

erre már én is gondoltam, hogy tudat alatt a holnap miatt izgulok-e. nem érzem, de lehet. most jöttem a zuhany alól, ami inkább meleg volt :oops: , és most is "csak" 120/82 volt. ami hozzám még magas, de lehet, hogy így a vége felé már több lesz.

viszont délután még nem volt zokni csíkom, most amikor vetkőztem, elég szépen ott volt a helye. szóval elkezdtem vizesedni. sajnos. holnap mindenképpen szólok.

Kép

Kép
@ka(ti)

a lilahagyma nem bántja gergőt?

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati, tegnap próbáltam először és gondolom, hogy nem bántotta, mert ugyanúgy aludt, mint máskor. (Mondjuk nem ettem belőle sokat, de nagyon jól esett!!!!!!!!!!!!!)

Kép

Kép
csillagvirág14

A borsót viszont nem bírja szegénykém. Egyszer ettem rizibizit, alig volt benne borsó, mégis fájt tőle Gergőcim pocakja, így a hüvelyesekkel nem is kísérletezem.

Kép

Kép
csillagvirág14

Megjöttünk Csakszikáim! :lol:

Eddig tartott visszaolvasni.

Nika! Örülök, hogy így feldob a torna. Szerintem is tök mindegy, hogy mikor mit tornázol, ami jól esik és kész! Hallod, én is láttam, hogy azt a dupla dvd-t már terhesen csinálta a Réka, az a nő nem normális komolyan.

Bogikám! Azért nem volt semmi a mai napod, ha ennyi minden belefért! :wink:

Csillag! Szuper, hogy ilyen cukik voltak a fiaid. És egyet kell értsek Katival, tv-t is "kell" néznie annak a gyereknek néha. Ettől nem vagy rosszabb vagy jobb anya. Amúgy a múltkor Zoli is pont megjegyezte, amikor hétvégén reggel bekapcsolta a tv-t, hogy szegény gyerek nem fog látni egy normális mesét se.

Mia! Nekem is nagyon bejött az a mondatod, amit Bogi kiemelt. Tényleg annyira jól jött ki! Azért sajnálom az 5ezret, és várakozást is!

Kati! Sajnálom ezt a vérnyomás dolgot, de ha vizesedéssel együtt jön, az nem jelent túl jót. Holnap tuti nézni fognak egy vizeletet is, bár a vérnyomásod tényleg nem vészes, de jobb az óvatosság! Szurkolok nagyon, hogy minden ok legyen. Azért dobj majd egy sms-t, ha soká végeznél, hogy minden ok, jó?!

Velünk minden rendben! Babucim normál méretű, ami miatt nagy kő esett le a szívemről, nem lesz nagy baba. Most 2320gramm, azt mondta a doki, hogy olyan "magyar átlagra" számíthatunk, vagyis 3,30kg körül. Ettől olyan boldog lettem! A magzatvíz kicsit kevesebb, de azt mondta, az nem baj. A méhlepény szép egészséges. A méhszáj zárt, viszont a méhnyak megrövidült. Azt mondta, hogy a célegyenesben vagyunk és, hogy a március 2-i nst-t lehet, hogy kihúzhatom egy tollvonással. Persze, ezt viccesen jegyezte meg, de azt mondta bármi lehet. Kérdeztem a homeos bogyókról, és azt mondta szedjem nyugodtan, Ő nem fog adni, de ha engem megnyugtat és hiszek benne, akkor csak hajrá! Rákérdeztem a tarifára, nála 60ezer egy szülés. Szóval, a magánrendelés 10szerese. (Megmondom az őszintét, ezen azért kicsit kiakadtam, de ez van!):oops:

Megyek alukálni, mert reggel 6óta fent vagyok! :shock:
Reggel jövök!
Puszi és jó éjt Mindenkinek!
pedi
Kalocsa

pedi! nagyon örülök, h minden a legnagyobb rendben van!!!!!!!huu de izgi:) és ez még nem is a legtöbb amit egy doki elkér a szülésért.:(

KépKép
dike

Jó reggelt!

Dike! Aranyos vagy, köszönöm! Én tegnap este nem is írtam Neked, pedig örültem az eredményeidnek! Remélem, most Te is megnyugodtál!

Kedves tapasztalt kismamák és anyukák, segítsetek nekem!

Szóval, az van, hogy tegnap elég sokat keményedett a pocim. Nem úgy, ahogy eddig, inkább a köldököm magasságában két oldalon. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, gondoltam az időjárás, vagy nem tudom. Babuci egész nap nagyon aktív volt. Aztán este a doki is megjegyezte, amikor megvizsgált, hogy elég feszes a pocim, szedjem azért még két hétig a magnéziumot. Aztán éjszaka is többször éreztem ezt a fajta keményedést, ami eddig igazán nem volt rám jellemző. Ma reggel pedig olvastam egy könyvben, hogy vannak azok az összehúzódások, amik fájdalommentesek, és majd ebből lesz az igazi szülési fájdalom. Szerintetek ez inkább az lehet? Mondjuk azt is írja, hogy ez ilyenkor már normális, de akkor is idegesít, mert elég sűrűn jelentkezik azóta is. :roll:
pedi
Kalocsa

Pediiii!!! Nnnnnnaaaaveeeeegreeee!! Mar azt hittem van valami extra esemeny azert nem jossz!
Orulok, hogy minden okes! Babuci jol is fekszik gondolom en, ugye? Vagyis fejvegu!
A fajasaidra en, mint tapasztalt Bogi es kismami nemtok mit irni. Valszeg joslok azt nemtom, ohgy normalis e, hogy surun jelentkeznek de sztem igen. Majd elmulik ez, en igy gondolom. Keszul a mehed, a tested, a baba es keszitenek Teged is. En erre tippelek csak, hogy olvass valamit amig nem jon valaki aki konkret valaszt is tud adni! :wink: Veled vagyooooookPediiii!!!
Vendég

sziasztok!

pedi: gratulálok, hogy minden oké!!!! én azt gondoltam, már nagyobb ilyenkor a baba. én buta! :oops:
majd kiderül ma, hogy én gyerekem mekkora.
szerintem a szülés, nem drága. ennél valóban vannak drágábbak. de azért az nem semmi, hogy kerek perec megmondja!
az enyém nem beszél róla, de zsolti szerint azért hívott fel egyik nap, mert a havi számolást végezte! :lol: :lol: :lol:
lehet benne valami, de én azért kis naívan még mindig hiszem, hogy lekiismeretes is. és ez megér 70000et.
nem vagyok tapasztalt, de szerintem nálad ezek a jóslók. én semmi ilyet nem érzek.
az is jó, hogy meg van rövidülve a méhnyakad. de azért még zárva vagy.

Kép

Kép
@ka(ti)

pedi: de jó minden ok :):):

általában mindenhol ez van hogy a magán rendelés vizsgálati összegének 10 xeresét kéri el 60 ezer nem olyan nagy összeg én ennek többszörösét is hallottam már :(

nika70
Salgótarján

Katocam, ma erted izgulok, izgulunk! Hogy vagy ma? VerNYOMI??

Pedig az elobb elfelejtemmmmm, hogy a 60 nem sok, Kati a 70 sem. Vagy en vagyok naiv???? Baratnoim Egerben szultek 6-8-10 eve 50ert! Es erre is akkor mindenki azt mondta: nem is sok! Jo perszer ez is relativ. :? :cry: Igazabol annyi penzt beszednek vizsgalatokkor...a legjobb volna ha egy fillert sem fogadnanak el szuleskor. De lehet en gondolom hulyen.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?