Megjöttünk Csakszikáim!
Eddig tartott visszaolvasni.
Nika! Örülök, hogy így feldob a torna. Szerintem is tök mindegy, hogy mikor mit tornázol, ami jól esik és kész! Hallod, én is láttam, hogy azt a dupla dvd-t már terhesen csinálta a Réka, az a nő nem normális komolyan.
Bogikám! Azért nem volt semmi a mai napod, ha ennyi minden belefért!
Csillag! Szuper, hogy ilyen cukik voltak a fiaid. És egyet kell értsek Katival, tv-t is "kell" néznie annak a gyereknek néha. Ettől nem vagy rosszabb vagy jobb anya. Amúgy a múltkor Zoli is pont megjegyezte, amikor hétvégén reggel bekapcsolta a tv-t, hogy szegény gyerek nem fog látni egy normális mesét se.
Mia! Nekem is nagyon bejött az a mondatod, amit Bogi kiemelt. Tényleg annyira jól jött ki! Azért sajnálom az 5ezret, és várakozást is!
Kati! Sajnálom ezt a vérnyomás dolgot, de ha vizesedéssel együtt jön, az nem jelent túl jót. Holnap tuti nézni fognak egy vizeletet is, bár a vérnyomásod tényleg nem vészes, de jobb az óvatosság! Szurkolok nagyon, hogy minden ok legyen. Azért dobj majd egy sms-t, ha soká végeznél, hogy minden ok, jó?!
Velünk minden rendben! Babucim normál méretű, ami miatt nagy kő esett le a szívemről, nem lesz nagy baba. Most 2320gramm, azt mondta a doki, hogy olyan "magyar átlagra" számíthatunk, vagyis 3,30kg körül. Ettől olyan boldog lettem! A magzatvíz kicsit kevesebb, de azt mondta, az nem baj. A méhlepény szép egészséges. A méhszáj zárt, viszont a méhnyak megrövidült. Azt mondta, hogy a célegyenesben vagyunk és, hogy a március 2-i nst-t lehet, hogy kihúzhatom egy tollvonással. Persze, ezt viccesen jegyezte meg, de azt mondta bármi lehet. Kérdeztem a homeos bogyókról, és azt mondta szedjem nyugodtan, Ő nem fog adni, de ha engem megnyugtat és hiszek benne, akkor csak hajrá! Rákérdeztem a tarifára, nála 60ezer egy szülés. Szóval, a magánrendelés 10szerese. (
Megmondom az őszintét, ezen azért kicsit kiakadtam, de ez van!):oops:
Megyek alukálni, mert reggel 6óta fent vagyok!
Reggel jövök!
Puszi és jó éjt Mindenkinek!