Új privát üzeneted érkezett!

itt vagyok ujra!!!

magdolnám,az orakel az amit az ovu tesztel lehet csinálni.az ovu teszt már mensi előtt kb2-3 nappal kimutatja.de nincs nekem itthon és azért meg nem veszek kibirom...... :oops:
tüneteim nincsennek legelábbis ami van nem állandó és mindig ráfogom valamire.mert azt olvastam és nelem tényleg igy volt a fiuknál hogy kb15-20 nap után lehet valamit érezni.persze ez egyénenként válltozik!!!!!pl.reggel ugy szédültem hogy alig birtam kiszállni az ágybol,van mikor émelygek,de én szoktam a mensi előtt is szoval ez nekem nem mérvadó,na meg a cicim is feszül de az is szokott mensi előtt.........szóval igazából nincs tünetem.a cikket megpróbálom megkeresni és jövök vele,de lehet csak holnap reggel lesz belőle valami,de most megpróbálom.ja meg fáradtabb is vagyok de biztos az időtől!!!!!

Odri azért mérd meg a hőd!!!!!!!én nem értem miért adtad fel nincs rá okod fel a fejjel csajszikám!!!!!!!!

na még megpróbálok jönni!!!!!!!!!

mano
manocska2008

itt vagyok nem tudom elküldeni mert egy baromi béna vagyok............ugy találod meg,hogy beirod a google.be hogy peteérés és kidob egy csomo dolgot.és az elején van hogy PETEÉRÉS ÉS TERHESSÉG.CIMSZO és arra kattints rá.egy elég dagi doki képe is ki fog jönni és ott olvastam erről!!!!!!!!!

irjál ha elolvastad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: kiváncsi vagyok rá!!!!!!!

mano
manocska2008

Sziasztok!
Hát sajnos nem kellett sokat visszaolvasnom. Mi volt ma délután? Én egy jó nagyot csavarogtam a városban a barátnőmmel. Ma le van ejtve a tanulás. Már sokkal jobban vagyok. De úgy látom ezzel a sírós hangulattal nem vagyok egyedül. Ugye Kisvirág??? :lol: :cry:
Akkor most kiért is kell izgulni? Odri ne hagyd abba a mérést, még ha meg is jön akkor se. Holnap kell megjönnie?

Magdolnam
Most jöttem rá, hogy nem is a hasam görcsöl, csak a tegnapi ugróasztalozás után izomláz van pont ott a hasamban. Ilyet még sose éreztem. Mármint egészen lent a méhem környékén. Szerintem izomláz, de majd kiderül.
Tüneteid teljesen elmúltak???
Most mennem kell, mert anyósom telefonál. :?

Kép
Kép
nati80

Nati: nem is értem én miért vagyok ma ilyen bőgős. Mikor babás lettem akkor ez a tünet a menzesz késése utén pár nappal volt rajtam. Nem hiszem most előbb jelentkezne. (na jó titokban azért reménykedem)

Kép Kép
kisvirág_30

Manó, ha elővarázsoltad a cikket, akkor a böngészősávból másold ki, ide pedig illeszd be és nyomj egy entert.

Nati! Na ennek örülök! Hát nem érzem olyan erősen a tüneteket, csak néha jönnek rám és alig észrevehetően :D fura.......
magdolnam

Itt is vagyok!
anyósom hiányol minket. :? Most már ez sem tud érdekelni. És ami nagyon érdekes, azért hívott mert vett nekem is anyagot ruháho. Varrni akar nekem egy szoknyát. Pedig január óta csak az unoka így, unoka úgy volt. Csak neki varrt, csak vele foglalkozott. Talán észre vette, hogy mennyire elhanyagolt bennünket. Jó jel.
Annyira utálom azt, hogy minden alkalommal megkérdezi, de csak tőlem, hogy biztos minden rendben van közöttünk? Mármint a párommal. Biztos örülne, ha azt mondanám: NINCS!!!!
De most már ezen sem húzom fel magam. Higgadt leszek. De még egy hétig tuti nem megyek ki hozzájuk. Ez most jó a lelkemnek.

na már megint hosszú lettem.

Kép
Kép
nati80

Olyan álmos vagyok 11 óta, majd leragad a szemem... Ciki szerintetek munkahelyen elaludni??? :lol:
magdolnam

de nem bijooooom !!!!!! :oops: ha igy beütöd meg fogod találni!!!!!!!olyan ciki vagyok :cry: :cry: :cry: .

kisvirág most olvasom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lehet neked is bejött ez a honap juhéjjjjjjjjjj.remélem már nem kell sokat várni.ja mondtam az eseteteket a férjemnek és mondta hogy a második baba fele annyi idő alatt meglesz :wink: .

még jövök!!!!!!!

Natasa ovatosabban mert aztán ránkhozod a frászt :wink: örülök hogy nem mensitól fájdogál a povid :lol: .

mano
manocska2008

Manó: a férjednek legyen igaza ;)

Kép Kép
kisvirág_30

igaza lesz majd meglátod :wink: .

Odri várlak olnap!!!!!!!!nagyon izgulok :lol: aztán mi jövünk Magdolnámmal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

elköszönök majd reggel jövök és kuksizom mit irtatok meg Odri hőjét!!!!!!!

szép nyugodt estét csajszik!!!!!!!!!!!!!

pusssssszzzzz mano
manocska2008

Neked is, jó éjt, estét
magdolnam

Magdolnam
Aludj, ha úgy tartja kedved. Ez is egy kismamás tünet ám!!! Ugye tudod? Bár én nem vagyok az és még sosem voltam, de átlagban 8-10 órát tudok aludni és délután is bármikor le tudnék dőlni egy kis szunyára.
meddig vársz a teszttel? Megnézted milyen érzékenységű???

Kép
Kép
nati80

Még dolgozom, kb 9re fogok hazaérni és lemaradok a barátok köztről :shock: Ne tessék megkövezni érte :D Pihenni nem tudok itt, mert állandóan csörög ez a szerencsétlen telefon :(
magdolnam

péntekig szeretnék várni a teszttel, remélem nem jön miki. Apa azt mondja, hogy a teszten nincs rajta az érzékenység... Neten egyik helyen 20-at másik helyen 50et írtak... most döntsem el
magdolnam

mond, hogy nem érsz rá, mert éppen pihenned kell egy kicsit, és tedd le.
Milyen érzékenységű a teszt??????????????

Kép
Kép
nati80

Mi is a neve? Clear blue?

Kép
Kép
nati80

azt írja az elmaradt mensi első napjától. Sztem 10-15 perc várakozás után már kimutatná. De a dobozon biztos rajta van, vagy benne a papíron.

Kép
Kép
nati80

Nekem ez a teszt 1 mp alatt mutatta ki. Szinte alig cseppentettem rá és már + is lett :D

Kép Kép
kisvirág_30

ha nincs itt senki elmegyek és veszek egy jó meleg fürdőt. Vettem egy csonag fürdősót is. csupa élvezet lesz.
És vettem egy jóféle csokit is (az új kávéval töltött). Isteni finom.

Jövök még!!!

Kép
Kép
nati80

Kisvirág

Mikor mutatta ki? Elmaradt mensi után? Vagy még előtte?

Kép
Kép
nati80

erre én is kíváncsi vagyok, ha hazaértem, jól megsasolom :) kíváncsi vagyok nagyon rá!!!!
magdolnam

Szóval? Kisvirág, ha jól értem, akkor Te is ezt a tesztet használtad? A "várt" miki előtt után mennyivel????????????
magdolnam

Igen én az elmaradt mensi után azt hiszem 6 nappal csinálatam.

Kép Kép
kisvirág_30

Én sokszor teszteltem mensi előtt pár nappal, vagy aznap, de nekem mindig nega lett. Egy idő után már csak akkor teszteltem mikor elmaradt a pirike. Nem akartam csalódni.

Kép Kép
kisvirág_30

én is így vagyok vele. Remélem követhetm a példád!!! :wink:
magdolnam

olyan szörnyen fáradt vagyok, hogy összecsúsznak a szemeim :? Nem tudom, hogy a szöszben fogok hazavezetni, remélem nem megyek neki semminek! Már megittam egy kávét, de teljesen hasztalanul. Majd kiesek a számon annyit ásítok.
magdolnam

Most annyi mindent össze-vissza olvastam a vastag méhnyálkahártyáról, hogy már nem is tudom hogy ez jó vagy nem.
Olvastam, hogy mensi előtt olyan 8-11 mm. De nekem középidő volt 12 mm :shock: Most 19 mm ez elég vastagnak tűnik az olvasottak alapján. Olvastam olyat, hogy ez hormonprobléma is lehet, máshol meg azt írják, hogy ha vastag akkor nincs hormonprobléma :shock:
Olyat is olvastam, hogy ilyenkor eü. kaparást csinálnak egyes esetekben, meg még nem is tudom már milyen borzalmakat!

DE egy-két helyen azt olvastam, hogy ez terhességre is utalhat. Na ezt inkább szeretném. :lol:
Na nem törpölök tovább a témán, mert már zsong a fejem.
Majd 1 hét múlva kiderül mi is van.

Most megyek fürdetem a gyereket.
Puszi

Kép Kép
kisvirág_30

Sajnos ehhet nem tudok hozzászolni :( Azt mondja: törpölök.......ez jó!
magdolnam

Manocska
Elolvastam a cikket, amit a lap tetején ajánlottál. Ezek szerint a kiskatonák nem bírják 24 óránál tovább. :cry: Hát akkor nincs esélyem.
Meg még az is új volt benne számomra, hogy ha 28 napos a ciklus és később van tüszőrepedés a 14. napnál, akkor hosszabb lesz abban a hónapban a ciklus. Hát én most kíváncsi leszek rá.

Kép
p__lilla

Kisvirág
Szerintem a kismamaság miatt vastagabb. Ugye mindenki így gondolja???
Láttam én a hődet? Vagy nem is csinálsz? Már erre sem emlékszem. Bocsi. Mikor volt pé-d? Akkor együtt voltatok?

Magdolnam
Mindjárt vége a munkának és hazamész!!! Utána jelentkezz, hogy mi van a tesztre írva. Az érzékenységre gondolok.

Csubi!
Hogy vagy??? Gyere mesélj!

Kép
Kép
nati80

Lilla, kérlek küldd el a linket. Köszönöm előre is!
magdolnam

Lilla
Kisfickók tuti tovább élnek, de 24 óráig tuti életképesek és fürgék, de utána is életben tudnak ám maradni. Ne izgulj!!! Pé előtt mikor voltatok együtt? Tedd fel a görbét is. majd mi jól megnézzük.

Kép
Kép
nati80

Nati, mindenképp reagálok ha hazaérek :)
magdolnam

Nati: UH-n láttuk mikor volt pé-m :) Elvileg 11.04-5-e felé volt.
Előtte és utána is 1 nap kihagyással voltunk együtt :lol:
Hőt nem csinálok, de lehet köv. hónapba fogok.

Nyuszi: mi újság? Dokinál voltál?

Kép Kép
kisvirág_30

Kép
p__lilla

Kisvirág
nekem is akkor volt!!! De az nekem a 21.cnapom volt. mi aznap voltunk együtt ( bár védekeztünk) csak gyakorlunk előre, hogy majd minden flottul menjen. Sztem van esély.

Kép
Kép
nati80

Nati
Nov. 7-től már szájba mértem, de mértem hónaljba is, úgy 0,3-mal alacsonyabb a hő. Legalábbis nálam. De az emelkedés akkor is ugyanígy megvan.
Itt a görbém:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 12000_.png

Kép
p__lilla

Lilla
Úgy látom 6-án volt pé-d és előtte voltatok együtt 2 nappal. Sztem van neked is esélyed.
Olvastam a cikket én is, hát elég érdekes. Sztem a kisfickók tovább életképesek.

Kép
Kép
nati80

Nati
Valahol azt is olvastam, hogy akár 3-5 napig is életképesek. De most ezek után már nem tudom. Pedig hát biztosan tudományos alapja van az írásoknak. Hát, majd hamarosan kiderül.

Kép
p__lilla

Lilla
Én is úgy tudom, hogy akár 3 nap. lehet ez férfi függő. A drágám szerint az ő anyaga tuti jó. Fő hogy van önbizalma. :lol:

Kép
Kép
nati80

Sziasztok csajszikák!!!

HÚ-HA!!! Hogy pörög ez a topic!!!

Natasa: Kép

Nagyon örülök, hogy végre tisztáztátok a dolgokat a pároddal!!! Mostmár biztosan könnyebb lesz tanulni is, lmegnyugodsz egy kicsit, aztán munkára fel :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok Lányok!

Csak beköszönök, mert nemrég értem haza és nagyon álmos, fáradt vagyok..Képzeljétek, hogy tegnap este óta bal oldalon,picit a bugyivonal alatt fáj a hasam..Úgy feszül és szurkál néha és a közérzetem is rossz....
Úgyhogy megyek fürdök és utána gyorsan pihizek!!!

Nati:NAGYON örülök,hogy sikerüt megbeszélni végre!!!!!!!!!!!Látod, most már csak akciózgatni kell és hamarosan Neked is jön a pozitív teszt!!!! :lol: :lol:

Manócska!Nagyon örülök,hogy nincs tüneted, mert tudom,hogy az Nálad már jelent valamit!!!!Szorítok nagyon!!!!Csakúgy mint Magdolnam és Odrinak!!!!!!!!Nem feladni csajok!!!!!Jönnek a gólyák!!!!!!!!! :lol: :lol:

puszi Nektek és jó éjt!!!!!!!

Csubi
csubi

Szia Csubi!!
Vigyázz magatokra :D :D :D !!!
Pihizzél amilyen gyakran csak udsz!!!

Magdolnám: az álmosság tipikus babás tünet!!! Szinte mindenik kismamánál előfordul :lol: .Emlékszem én is a munkahelyemen nem egyszer leejtettem a fejem :lol: :lol: :lol: amikor babás voltam. :oops:
Drukk lányok!!!!
ALIG VÁROM MÁR HOGY LÁSSAM A SOK +++++++++++TESZTET!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Csubi!
Nem szabad forró vízzel fürödni!!!
És ülőfürdőt sem szabad venni. Én így tudom. Csak tusolni. Vigyázz magatokra.
Arról is olvastam már, hogy aki babát szeretne annak gyakran kell 30 fok körüli vízbe fürdenie, amibe tengersót tesz. De a túl meleg ártalmas. Egyszer ki akartam próbálni, de nekem egy kicsit hideg volt.

Kép
Kép
nati80

érdekes dolog van velem. Augusztusban, mikor legutóbb volt pé-m, utána egy héttel, mint most, a derekam kezdett fájni a vese alatt. Nem tudtam hova tenni, azt hittem összehoztuk a babát, de nem. És most is ez van. Érezte ezt már valaki? A dokim azt mondta, talán a petefészek próbál regenerálódni, elindulni és ezért fájdogál jobban. Szerintetek?

Kép
Kép
nati80

Én még nem éreztem ilyent, nekem most pé-kor fájt nagyon a derekam a vesém körül, de inkább bal oldalt. Valószínű onnan jött a pete. Bár eddig még akkor sem fájt a derekam. Szerintem a terhességkor is fájhat a derék.

Kép
p__lilla

de én uazt a fájdalmat érzem, mint legutóbb. Nem lehet terhesség.

Kép
Kép
nati80

Csubi: az teljesen normális, ha feszül és szurkál. Nyúlnak a méhszalagjaid. Pihizz amennyit tudsz. Én is nagyon fáradt voltam az elején.
Az ülőfürdővel vigyázz, mert kismamiknak nem javasolt. Főleg a forróvíz.

Nati: nekem menzesz előtt 1-2 nappal, meg peteéréskor szokott fájni a derekam. Szóval ha hó végén fájni fog az rossz jel lesz nekem.

NYUSZIIII: mizu???? merre vagy már???????

Kép Kép
kisvirág_30

Én úgy érzem, hogy meg fog jönni. Fáj a hasam és a derekam :cry: :cry:
Reggel még megmérem a hőm, aztán még nem tudom.....
Vagy holnap, vagy csütürtökön kell megjönnie....
Kezdem feladni :cry:

Kép
Kép
odri

Na végre itthon! Megnéztem a tesztet és töviről hegyire átrágtam és nincs rajta, hogy milyen érzékeny... nem is értem. Akkorákat szúrogat a hasamba, ami annak a jele, hogy meg fog jönni....
magdolnam

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?