Új privát üzeneted érkezett!

Szia Erika!

Látom Te is újítottál! :D
Nálam holtidő van, egyelőre semmit nem érzek, de az jó!
Na, megyek gyerekeket fürdetni, nagyon fáradtak, egész nap rokonlátogatáson voltunk.

Jó éjt!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Sziasztok!

Hogy vagytok?
Vendég

Sziasztok!

Kriszti
probálkozom...
nem tom miért nem megy?! :roll:

Nyáriorgona
kipihented magad?
mizujs veled?
Vendég

Szia Erika!
Haggyad a fenébe,mint ahogy irtam is!
Nem ettől függ.......!
De ha van időd de csak tényleg akkor,csinálj másikat hátha a másik fajta elindul,de azt is holnap új nap alkalmával tudjuk meg!!!
Most lépek dolgozni,puszi!!!
Vendég

kriszti
nem-nem!
hátha ettől függ.. :lol:
Vendég

Na már én vagyok... :wink:
Vendég

Köszi Erika!
Ezért érdemes volt vissza lépni!
Puszi!
Reméllem már igy jó lessz!!!!!
Köszi még 1x!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti! Gratulálok a meccs eredményéhez. Továbbra is küldök poz energiát! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Erika! A hasam Gergőnél is állandóan görcsölt. Igaz, akkor mindig a kórházban feküdtem, nehogy baj legyen. Daninál semmi gondom nem volt. MOst megint sokat görcsölök, nem tudom, mitől lehet. A Magne B6-ot már magamtól is szedem, mert tudom, ez javít a görcsös állapoton. De a doki is azt mondta, vagy befekszem, vagy szedem a Magne B6-ot. Inkább az utóbbi.

Nyáriorgona! Recept nélkül is lehet venni Magne B6-ot. Nekem sosem írják fel. Egyébként tabletta és semmit mellékhatása nincs szerintem.

Pá!

Kép
Kép
Kép
britta

Panni!

Sajnos nekem Gergőnél nagyon erős görcseim voltak, azt is írták a papírra, hogy ab imminens panaszokkal vettek fel az osztályra. Szerencsére Danival semmi ilyen nem volt.

Légy jó!

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Brigi,
nekem szerencsére annyira erős görcseim nem voltak, és mindig összefüggtek azzal, hogy megerőltettem magam. Na ha megint lesznek ( majd ha eljön a mi időnk! :lol: ) akkor kipróbálom ezt a Magne B6-ot.

Erika,
miért olyan furi a hozzászólásaid formája? Nem lehet egymás alá tenni a vonalzókat? Miért nincs ciklusos vonalzód is?

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Britta
köszi hogy leirtad.Van ám egy buta kérdésem :oops: :hogy görcsöl a hasad?Mensisen?Vagy inkább keményedik??
Nem tudom milyen lehet.Nekem keményedés volt a kicsivel(Naggyal semmi).Az kellemetlen volt inkább.De nem szedtem rá semmit,mert nem mondtam meg a dokinak! :oops:

Kriszti
végülis rendesen megvan???Vagy csak épp hogy mint mult hónapban?
Kiváncsi leszek a vonalzodra holnap.Ha nem jó akkor mindennap átfogom irogatni.Ugyhogy tessék ráhajtani,mert a köv. ciklust már nem igy szeretném.Kinéztem Neked(és persze magamnak is) egy babásat! :wink: :lol:

Nyáriorgona
nincs jele pirinek ugye????

Nekem szurkálás van a jobb petefészkemből.(27.napon vagyok)de semmi.SEMMMMI!Kiérti ezt??
Azon gondolkoztam ,hogy régen nem is figyeltem ilyenekre.Most mi van,milyen váladék jön,meg mim fáj. :roll: Most meg figyelem magamat a nap 24 órájában! :shock: Normális ez??? :roll:
Vendég

Nyáriorgona
hogy érted hogy furi?
Nekem egymás alá teszi őket! :roll:
Nem tudom miért nem csinálok ciklusost,talán babonábol. :oops:
Vendég

Szia Erika!

Egymás mellett van a két vonalzód, és a szöveget sorai jobb oldalon kilógnak a monitorból, mindig húzkodni kell, hogy el tudjam olvasni. De akkor ez csak nálam van, majd apával megnézeted, mi lehet ez.

Nálam semmi nincs. Még 2-3 napot kell várni, hogy izgulhassunk értem is! :wink:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Kicsit félreírtam:
"Én" fogom apával megnézetni, hogy mi lehet a gépünkkel, és a "szöveged" sorai lógnak ki.

Egyébként csak a Te hozzászólásaid lógnak ki, és csak ezek az új vonalzósak.

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Nyáriorgona
Nem tudom miért van ez!!
Nézesd meg,ha nem jó akkor kitörlöm,aztán nézek valami mást!
Neked ugy irja ki hogy egymás mellé teszi a vonalzot?Nekem egymás alatt van.

Többieknek hogy irja az enyémet??
Vendég

Ssziaztok Lányok, még itt vagyok...
Még mindíg csak tervezgetek...
Ma egész nap lótás-futás volt, és még nincs vége...
Délelőtt már nem bírtam magammal, és mint egy hisztis tini, megcsináltam a tesztet.
a tini és köztem csak az a különbség, hogy ő ugrált volna örömében.
Merthogy: --------
Tudom, koeai volt, meg nem is reggeli....
De nem bírtam ki.
Persze már akkor tudtam ,mikor vettem, ezért mindjárt kettőt kértem a gyógyszertárban...
Ahol mi lakunk, az egy kicsi város, és engem elég sokan ismernek.
A gyógyszertáros pedig olyan sajnálkozó-szomorún nézett rám, hogy csak na!
Pedig, ha tudná, hogy hogyan örülnék két pici csíknak...
Vendég

Mária
Szerintem korai volt!!Persze az első probálkozos hónap ilyen tinis dolgokat huz ki belőlünk!
Azt az utolsó tesztet tedd el 3 nap erejéig,nézegesd,és akkor csütörtökön reggel egy olyan de olyan pozitiv csikocska fog megjelenni rajta,hogy akkor örömödben ugrálni fogsz!! :wink:
Vendég

köszönöm a bíztatást.
az az igazság, hogy úgy érzem magam, mint a bili füle...
Ti mióta próbálkoztok?
Vendég

Mária
mi április óta.Nem nagy idő tudom,de türelmetlen vagyok már!
ÉS épp most kezd megjönni!!! :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Erika!
A mi gépünkön sem látszanak a sor végek!!!!!!
Már allig van valami,ugyan az ami a múlt hónapban!!!!!
Már nagyon kiváncsi vagyok miért van ez!!!!!
Nagyon rám fér már,hogy orvos lásson!!!!
A fene vinné el pirit!!!!!!
Úgy látszik ez sem a mi hónapunk volt!

Nyáriorgona!
Drukk neked és kitartás!!!!!!

Mária!
Neked is drukkok,lehet az még pozitiv csak türelem!!!!!

Brigi!
Pihenni és pihenni vigyázz magatokra!!!!!
Vendég

Hello :)

Tegnap egész nem nap jött be a babanet :(

Erika!

Nálam is egy más mellé rakja a vonalzóidat a gép és eléggé széthúzza az írásaid.

Amúgy a fiúknál nem voltak barnázások a poz.teszt előtt,a márciusi sajnálatosan abortusszal végződött terhességnél viszont szintén volt.

Nyáriorgona!

Erika már válaszolt ugyan neked MagneB6 ügyben,szal direkt görcsölésekre adják,tablett aformában.Anno Márknál is szedtem meg most is,de bevallom őszintén sokszor elfelejtem bevenni.Most nem olyan durvák a görcseim mint a Márknál.Inkább most méhkeményedéseim vannak,de nekem is főleg a megerőltetés után.

Képzeljétek itt nálunk a gödöllői Atlétikai Szakosztály rendezett tegnap egy ún.Manó-Maraton ovis futóversenyt és Márk indult rajta(mert imád futni és az oviban minden futást megnyer,még a nagycsoportosokat is leelőzi)Szal kb.60-70 gyreke indult és Márk a 10.let!!! :lol: Annyira édes volt ahogy iprkodott és szépen futott,olyan büszke voltm rá.A cél előtt kb.20 méterrel meg akart állni mert elfáradt nagyon,erre bíztatásképp végigfutottam vele a célig és így szépen beért.Aggódtam egy kicsit ,hogy a babuci hogy reagál,de rúgott kettőt és hajrázott a bátyusnak,szal nem volt belőle gond.Márkóci még kicsi ahhoz, hogy beossza az erejét és a drágámnak nagy csalódás lett volna ha nem tudja teljesíteni ,de így jól megoldottuk.
7 éves kortól lehet atletizálni,hát tuit hogy Márk fog járni.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

bocs a sok hibáért :oops: :oops: :oops:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!
JAvitottam a vonalzómon,kérem a visszaszólást most jó-e a gépeteken??!! :roll:

PAnny
Annyira aranyos lehetett Márk!Ez biztos nagyon jó érzés lehetett Neked is,és Neki is!Mennyit kellett futni?
Hallod-e maratoni futók lesznek a gyerekeid!!(Márk is és pocaklakó is! :wink: ).Gratulálok Márknak!!

Kriszti???
Mindenképp DOKI!!!!Irgum-burgum!!Most már nincs mellébeszélés!!!Héj!!Szigoruan meghallgatni mit mond!És azt csinálni amit mond!Ha Closty akkor Closty!!Nincs mese!!Rendezni kell ezt!!Lehet hormonra küld!
Nekem most kezd megjövögetni.Ma ezt a cseppegést nem számolom,majd holnaptol.A fejem meg szétdurran.Nem használ a gyogyszer sem...
:evil:

Nyáriorgona
mizujs????
Szép napod volt?
Vendég

Sziasztok!

Erika!
Jó most már a te vonalzód is!
Igen is,értettem orvos!!!!
Már tampon sem kell!

Panni!
Én is gratulálok a Márknak!

Hulla fáradt vagyok!
Mostam,vasaltam,sokat!
Most jöttem a Tescóból!
Vacsi és fekvés!!!!

JÓ ÉJT!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Na nekem pirosbetűvel kezdődött a napom! :cry:
Nyáriorgona,Zsebi,Andi???Hogy vagytok???
Vendég

Sziasztok!

Panni,
gratulálok a futóeredményetekhez, de leginkább Neked ehhez az ügyes nagyfiúhoz! Szerintem ötévesen nagyon szép eredmény részt venni és végig is csinálni (igazából akármit!) de egy ilyen futóversenyt meg pláne! Gratulálok!

Nekem méhkeményedéseim is voltak (azokkal nemigen foglalkoztam, az első babánál az 5. hónaptól, 2. babánál már a legelejétől) és jöttek a görcsök is, az egy kicsit más érzés, és az fájdalmas, a keményedések nem fájtak.

Erika,
most már jó a hozzászólásaid formája! És szebbek is a vonalzóid, legalábbis nekem jobban tetszenek, és klassz egyediek! :lol:
Hát ezt a hülye mensit nagyon sajnálom! :cry:

Kriszti!
Mindenképp doki! Ugyanahhoz mész??? Szerintem tök mindegy hogy mit mond az orvos, tessék elmenni hormonvizsgálatra! (vagy beutaló kell?) Igazából nem tudom miből áll, de vérvétel meg ilyesmi, nem? Ki lehet bírni, főleg egy eü-snek! És akkor legalább tisztán látsz! Én biztos nem halogatnám tovább. Ma mész nem? Nagyon kíváncsi vagyok mit mond!

Nálam semmi, a cicifájáson kívül (éjszaka nem bírtam hasrafeküdni.) Elkezdtem takarítani, de már megint elkezdett fájni a hasam, fél házat se bírtam kitakarítani, és még itt a vasalás, lánysétáltatás, ovi után játszóterezés, aztán cirkusz, ja, és főzni is kellene valamit. (a többi teendőmet töröltem a mai napról...) Mi lesz velem ha terhes leszek (netán vagyok :lol: épp ezért, próbálom magam visszafogni egy kicsit). Mi a fenének fáj a hasam?! Mint egy vészcsengő. Még jó, hogy nem fizikai munkás vagyok... :lol:

Andrea,
mizujs? Azt is megírhatod, ha nincs semmi! Az a legbiztatóbb, nem? :wink:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Sziasztok!

Hát a hét is kilőve mármint doki ügyben,elment nyaralni!
Én meg máshoz nem megyek,mert ő tudja a kórtörténetemet!
Most magyarázkodjak az egészről egy másiknak??!!!ű
Na,azt nem!!!!
Igy is elég lessz ezzel értetlenkedni,hogy most már kezdjünk valamit!!!!!
Erika!
A pics@ba a pirivel!!!!!
Egyébként te akarsz dokihoz menni ez ügyben????
Mármint ha egy darabig nem jön össze???!!!!
Vendég

Sziasztok!

Erika! Elég mensisen görcsöl, sőt még annál is erősebben néha. Most pár napja szerencsére semmi nincs. Talán így marad.

Panni! Márknak hatalmas gratula az eredményhez.

Kriszti! A franc essen piribe. Túl sokat hallunk róla.

Nyáriorgona! A Magne B6-ot nem kívánom neked, de a babót mielőbb.

Mária! Mi tavaly nov óta próbálkoztunk, és júliusban jött össze.

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
britta

Britta
hát hallod akkor az majdnem olyan mint a aszülési fájdalom? :shock:
De jó hogy nincs most!!!Kivánom hogy szülésig maradjon is igy!! :wink:

Nyáriorgona
köszi,most maradnak ezek a vonalzok!A másikak nekem se mentak mint a Krisztinek!
Persze nem sokáig maradnak,mert Réka mindjárt 11 éves!!! :D
JAj,vigyázz magadra!!Tudod!Ugy kell tenni minden pé-s utáni időben,mintha terhes lennél.No emelgetés,no stressz,és no sok melo!!! :roll: Mindjárt kiderül Neked is a ciklus eredményessége!Óriási drukk Neked!!! :D

Kriszti
még keresek másfajta vonalzot Neked is.Csak nem sokban van ciklusos is,inkább csak terhes,ugy hogy kérem hogy legyél babás,és nagyon szép vonalzót csinálok Neked!!!
Jövő héten akkor irány adokibácsi!Nincs mellébeszélés! :lol:
Vendég

Erika!

Nekem is ez jutott eszembe, hogy teljesen olyan érzés. Talán nem lesz mostanában. Ha igen, akkor szedem a magnéziumot, és elmúlik.

Nekem nem keresnél új vonalzót? Kicsit már unom ezt a fajtát. Ha igen, akkor előre is köszi.

Sziasztok

Kép
Kép
Kép
britta

Britta
teszek ide egy linket,ott találsz szépeket!Regisztrálni kell!! http://www.snugglepie.com/counter-boxes.html
Vendég

Vagy az enyém ilyen:
http://ticker-oase.de
Vendég

Vagy:
families.com
Vendég

Erika!
Úgy lám megint ügyködtél!
Csak most ahogy látom,az a bibi,hogy az ovulation nem 25 nap múlva lessz!!
Nem a teszt napját akartad beirni???
Ne bajlódj már vele annyit!!!!!
Nem ér az egész semmit,mondtad már neked,ettől még nem lessz babám hamarább!!!!
Vendég

itt is jó vonalzók vannak!!!

www.tickercentral.com
Vendég

Vagyis gondolom szépek lehetnek már láttam több topikban is oda valót,csak egy a baj,hogy én sem németül sem angolul nem tudok!!!!
Vendég

Kriszti
javitottam,meg a napon is,mert ugyebár a 4.napon vagy és nem a 3.on :wink:
Most tuti jó lesz!!
Amit irtál linket már meg is csináltam ott is Neked(Ha tudnád hány helyre regisztráltam ma emiatt)de ennél pl,hiába csináltam meg a vonazot,nem is az lett hanem egy négyzet,és csak rajz jöö irás nem. :roll: Bizti valamit elrontottam! :?
Vendég

Merre lenni csajok??????

Ja most jut eszembe,tegnap előtt képzeljétek mit álmodtam???
El is felejtettem,irni róla!
Szoptattam,kaptunk babakocsit piros szint!!!
Ráadásul 3 kerekűt!!!
Hogy én milyen hisztit levágtam,mármint álmomban,hogy cseréljék ki és 3 kerekű???Na vigyék innen,mert én normálisat akarok!!!!
Szóval babás álmom volt!!!
Mindárt linkelek milyen babakocsit szeretnék!!!
Vendég

Kriszti
szerintem ez jót jelent!! :wink:
Ha mást nem azt hogy tényleg nagyon szeretél babát,hisz álmosban sem hagy nyugodni a gondolat! :lol:
Nekem megvan a Petráé.Egyik nap mondtam apának adjuk el.Erre azt mondta,ne,mert bizti most fog összejönni,aztán meg vehetünk ujat! :roll:
Vendég

Erika!
Hát nekünk venni kell,vagy újat vagy használtat!
Használtakban is van annyira jó megkimélt!

Az álmok valóra válnak!Van aki állitja!
De nekem jósnő is megjósolta,hol ott anno eszembe sem volt szülni!!!!
De leirtam az egész történetet róla!
Az egyik topikba/Akikhez előre beköszönt a baba!
Azt hiszem hogy jó topik cimet adtam meg!!!!
Vendég

Ja,a legfontosabb!!!!!!!!!!!!!
Erika!Köszi a vonalzót!!!!
Igy már tökéletes!!!!!!!!
Mennyit bajlódsz velem!!!!
Köszi!!!
Vendég

Kriszti
nem is mondtad nekem hogy voltál jósnőnél!!Megnézem mindjárt,a hozzászolásod!
Én is voltam anno Petra hogy nem akart beköltöznia pocimba.JAnuárban voltam,azt mondta jun-jul-ban megtudom terhes vagyok...ÉS május 28.án tudtam meg...Pedig tényleg reménykedés volt csak.
NA de azt is mondta,hogy lesz egy fiam 30-35 éves korom közt.3 honap mulva 31 vagyok,szal beleesek!
Vendég

BAbakocsik közt melyiket kell nézni?Melyik amelyik tetszeik?
Nekem olyan van,ami a felülről a 18..,szinben is majdnem ilyen(enyém is bordó de kicsit másabb)
Vendég

Erika!
3 évvel ezelőtt voltam jósnőnél!!!!
Mindjárt nézem melyik az a kocsi!!!
Vendég

Kriszti
Jaja olvastam!!!ÉS a szétmenést nem is tudtam,Te kis titokzatos!! :D
Össze kell jönnie,lásd az én pl.-at.Időpontot nem mondott? :lol:
Vendég

Andi
irj,hogy mizujs Veled??!!! :shock:
Vendég

200-as felülről a 3-ik,de ez drága!
134-es,154-es,25-ös!!!
Vannak azért jobbak és szebbek,de ezen a linken ezek tzetszenek!
Igazából fogalmam sincs milyet kapunk vagy veszünk!!!!
De ez részlet kérdés!
Először legyek már terhes!!!!
Vendég

Mármint időpont?
Hogy mikor lessz???
Azt nem mondta,csak hogy lessz!
De hát gondolhatod hogy ellenkeztem,de nekem nem hiszem kizárt hasonló szavakkal!!
De erősködött,hogy majd emlékezzek vissza szavaira!!!!
Eddig tartok,hogy AKARUNK aztán már tényleg jöhetne ez a baba!!!!
Az a külön menés nem tartott sokáig pár hónap,de megérte!!!!
Próbára tettük magunkat,de közben minden működött,jóban voltunk,meg egyebek!!!
De a többit majd priviben!!!!Jó???
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?