Sziasztok!
Panni,
gratulálok a futóeredményetekhez, de leginkább Neked ehhez az ügyes nagyfiúhoz! Szerintem ötévesen nagyon szép eredmény részt venni és végig is csinálni (igazából akármit!) de egy ilyen futóversenyt meg pláne! Gratulálok!
Nekem méhkeményedéseim is voltak (azokkal nemigen foglalkoztam, az első babánál az 5. hónaptól, 2. babánál már a legelejétől) és jöttek a görcsök is, az egy kicsit más érzés, és az fájdalmas, a keményedések nem fájtak.
Erika,
most már jó a hozzászólásaid formája! És szebbek is a vonalzóid, legalábbis nekem jobban tetszenek, és klassz egyediek!
Hát ezt a hülye mensit nagyon sajnálom!
Kriszti!
Mindenképp doki! Ugyanahhoz mész??? Szerintem tök mindegy hogy mit mond az orvos, tessék elmenni hormonvizsgálatra! (vagy beutaló kell?) Igazából nem tudom miből áll, de vérvétel meg ilyesmi, nem? Ki lehet bírni, főleg egy eü-snek! És akkor legalább tisztán látsz! Én biztos nem halogatnám tovább. Ma mész nem? Nagyon kíváncsi vagyok mit mond!
Nálam semmi, a cicifájáson kívül (éjszaka nem bírtam hasrafeküdni.) Elkezdtem takarítani, de már megint elkezdett fájni a hasam, fél házat se bírtam kitakarítani, és még itt a vasalás, lánysétáltatás, ovi után játszóterezés, aztán cirkusz, ja, és főzni is kellene valamit. (a többi teendőmet töröltem a mai napról...) Mi lesz velem ha terhes leszek (netán vagyok
épp ezért, próbálom magam visszafogni egy kicsit). Mi a fenének fáj a hasam?! Mint egy vészcsengő. Még jó, hogy nem fizikai munkás vagyok...
Andrea,
mizujs? Azt is megírhatod, ha nincs semmi! Az a legbiztatóbb, nem?