Carpe
figyeld, hogy rendszeresek-e. (az is lehet, hogy még elmúlnak és pár nap múlva újrakezdődnek.) a méhszáj tágulása pár óra alatt zajlik... izgi. szorítok. majd írd meg mielőtt indulsz a kórházba.
Betsy
kicsi Bence továbbra is nagyon édi-bédi. jó az egyformaruhás kép.
tényleg különböznek. de azért van hasonlóság is (pl. orruk, szájuk)
Titi
Olivér jó húsban volt. mekkora volt a súlya egy évesen. mi 5-én megyünk az egy éves méredzkedésre. (Máté sose volt ilyen kis hurka-gyurka. pár hónaposan se. annak ellenére hogy majdnem 4 kg-vel született. 3900 zal.) a rossz történeteket most ne olvasgasd. Kár hogy nem mentek 4d-re. az egy örök emlék, majd ha nagy lesz, meg lehet neki mutatni. (tesóm annakidején azért ment 4d-re, hogy lássa minden rendben van a babával, nem elsősorban azért hogy lássa az arcát, meg a nemét. állítólag több mindent sokkal jobban lehet látni- belső szerveket stb.- mint a sima uh-n. persze nem akarlak rábeszélni. nekünk pl. sima uhs fényképeink nincsenek Mátéról- nem adtak. csak a 4ds.
Betty
már a 12 hetes uh. következik, igaz? de jó!!!
Krisztinka
remélem kellemesen telik a síelés.
(én felnőtt fejjel, 31-évesen tanultam meg, de nagyon tetszik.) remélem van elég hó! majd tegyél képet a tájról.
Kinga
kérdezted a gyerekorvost. igen volt itt rendelő, egy buszmegállónyira, a 2-3-4 hós oltásra gyalog mentünk, babakocsival. de sajnos a dokinénik nyugdíjba ment. és mostmár nekünk is az Áruháztérre kell menni a nagysztkba. de még nem voltunk, most 5-én megyünk először. (szerencsére Máté eddig még nem volt beteg, egy kis orrfolyáson kívül.)
Jim
hogy vagytok? régen írtál. pocikép? és a többi várandós anyuka????? ti is régen jelentkeztetek.