Új privát üzeneted érkezett!

Carpe
figyeld, hogy rendszeresek-e. (az is lehet, hogy még elmúlnak és pár nap múlva újrakezdődnek.) a méhszáj tágulása pár óra alatt zajlik... izgi. szorítok. majd írd meg mielőtt indulsz a kórházba.

Betsy
kicsi Bence továbbra is nagyon édi-bédi. jó az egyformaruhás kép. :wink: tényleg különböznek. de azért van hasonlóság is (pl. orruk, szájuk)

Titi
Olivér jó húsban volt. mekkora volt a súlya egy évesen. mi 5-én megyünk az egy éves méredzkedésre. (Máté sose volt ilyen kis hurka-gyurka. pár hónaposan se. annak ellenére hogy majdnem 4 kg-vel született. 3900 zal.) a rossz történeteket most ne olvasgasd. Kár hogy nem mentek 4d-re. az egy örök emlék, majd ha nagy lesz, meg lehet neki mutatni. (tesóm annakidején azért ment 4d-re, hogy lássa minden rendben van a babával, nem elsősorban azért hogy lássa az arcát, meg a nemét. állítólag több mindent sokkal jobban lehet látni- belső szerveket stb.- mint a sima uh-n. persze nem akarlak rábeszélni. nekünk pl. sima uhs fényképeink nincsenek Mátéról- nem adtak. csak a 4ds.

Betty
már a 12 hetes uh. következik, igaz? de jó!!!

Krisztinka
remélem kellemesen telik a síelés. :wink: (én felnőtt fejjel, 31-évesen tanultam meg, de nagyon tetszik.) remélem van elég hó! majd tegyél képet a tájról.

Kinga
kérdezted a gyerekorvost. igen volt itt rendelő, egy buszmegállónyira, a 2-3-4 hós oltásra gyalog mentünk, babakocsival. de sajnos a dokinénik nyugdíjba ment. és mostmár nekünk is az Áruháztérre kell menni a nagysztkba. de még nem voltunk, most 5-én megyünk először. (szerencsére Máté eddig még nem volt beteg, egy kis orrfolyáson kívül.)

Jim
hogy vagytok? régen írtál. pocikép? és a többi várandós anyuka????? ti is régen jelentkeztetek.

Kép

Kép
syrynx

Betsy
ezek a képek. nem semmi. jópofák, ötletes. :wink: :D

Kép

Kép
syrynx

SYRY: Nem én vagyok az ötletgazda.. http://www1.photofun.od.ua/
Már csak szűk 2 hét, és indulhat a babaprojekt! Kislányt szeretnétek? ;)
Vendég

Betsy
hát ez érdekes kérdés. tulajdonképpen nem is beszéltünk róla. persze jó lenne kislány, de én még egy fiúnak is örülnék. (jól el tudnának együtt játszani, na persze meg veszekedni, verekedni is... azonkívül a ruhákkal se lenne gond. elsőre én kislányt szerettem volna, de most már szinte mindegy, csak legyen. Anyunak 3 fiú unokája van, úgyhogy biztos örülne egy kislánynak. azért néha én is nézegetem a rózsaszín, virágos ruhácskákat a boltban... :wink: )

Kép

Kép
syrynx

Úgy néz ki, hogy elmúlt a hányingerem, de még nem akarom elkiabálni. Az éjszakám nem volt valami jó, mert sokat gyötört a gyomrom.

syrynx: Olivér 1 évesen 10,10 kg volt. 3700 gr-mal született és 3 hónaposan 6320 gr. volt. Miután hazajöttünk a kórházból hetente 30-40 dkg-ot hízott. :D

Betsy: Nagyon édesek és ötletesek a fotók!!!!!!

Carpediem: tök izgi!!! :lol: Azt mondják a második gyerköc hamarabb jön mint ahogy ki van írva, de azt nem tudom, hogy a császárosokra is vonatkozik e. Nagyon szorítok, hogy minden trendben legyen.

Képzeljétek szinte már biztos vagyok benn, hogy a következő uh-n megkérdezem a nemét a babucimnak!!! Pár napja olyan érzésem van, hogy lány és nem akarok kétségek közt maradni, mert akkor nem tudom, hogy kihez beszélek pontosan. Nem akarom, hogy identitás zavara legyen esetleg. :)

Kép
Kép
Kép
titanilla78

betsy: hogyan tudom ezeket a képeket normálisan feltenni és emilben elküldeni? Sajna nem tudok angolul. :?
Tök véletlenül sikerült ez.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

SYRY: Peteérést fogod figyelni?
TITI: Milyen képekre gondolsz? Mit akarsz velük? Bocsi, de nem értem :oops: Látom, Olivér volnalzóján a képet sikerült kicserélni. Vagy az sikerült véletlenül? :wink:
Vendég

Syrynx: Ne izgulj nekünk egy halom rózsaszin kisruhánk van.Ha lány lesz adok majd neked. :) csepel nincs messze. Szóval gyúrjatok lányra hadd örüljön a nagyi a lányka unokának:)

Kép
csucsu05

Érdekes mert én eddig fiút akartam másodikra. Igaz elsőre is. Aztán az első lány lett amit nem bántam meg. Szóval ha a második is kislány lenne akkor sem lennék elkeseredve :)

Kép
csucsu05

Betsy: Aláírásba tettem ezt a képet, csak mire újra bejelentkeztél már ki is vettem, nem emlékeztem, hogy írtam neked.
http://www1.photofun.od.ua/view/p7H2muG3sNmyyJ6Y1PxdEw/

Kép
Kép
Kép
titanilla78

TITI: Simán jobb egérre kattintasz a képen, és elmented.

Kép
Vendég

Sziasztok!

Tegnap végul felhívtam a dokimat, de azt mondta nem kell bemennem, ha nem erosek és rendszeresek a fájások. Ma reggelre már el is múlt.
Ez olyan volt, mit mensi elott szoktam érezni. Olyan "mindjártmegjon" érzés :lol: . Úgy néz ki, még egy darabig 2in1 maradunk.
A doki szerint nem fog olyan hamar megindulni, mert ez olyan, mintha eloszor szulnék, mert az elso császár volt és az sem magátol indult, hanem infúzióval. Majd meglátjuk.

Betsy
Koszi az adatokat. Ez nyugtatóbb, mint amit a doki mért. :wink:
A képek szuperek, sokat nevettem rajtuk :P

Titi
Már biztosan el fog hagyni rókakoma. Én is kb. a 18. hétig hánytam.
Helyes Olivér a képen. jól mutatna mellette egy kis hugi :wink:
Vendég

Betsy: Nagyon köszi a segítséget!!! megpróbálom én is !!! :D :D :D

Carpediem: Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen és minden úgy legyen ahogy te szeretnéd!!! :D :D :D
Én is úgy vagyok mint te a császárom miatt. Azt sem tudom milyen a nyákdugó és milyen a vajúdás. :cry: :roll:

Tegnap is hányingerem volt, nagyon rosszul voltam, de estére elmúlt. Szerencsére ma nem jelentkezett. :D
Most nagyon álmos vagyok, de már nincs időm aludni, mert mindjárt mennem kell Olivérért. Meg még el is kéne mosogatnom. :x :roll:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Carpediem: lassan megérkezik a kicsi. Még valószinű egy kicsit benn marad de hipp hopp letellik az a 2-3hét. De jó lesz neked:) sárga vagyok,hogy te már célegyenesben vagy:)

Kép
csucsu05

Csucsu
Nyugi, nemsokára Te is a rókakomával fogsz viaskodni :wink:
Nézd meg a táblit. Nekunk sem jott olyan hamar a gólya, de NEM SZABAD FELADNI :wink:

Titi
Koszi! Majd most biztosan megtudod, hogy milyen is vajúdni. Nálad biztosan nem lesznek ilyen problémák :roll: , bár ha belegondolok, ez nem is olyan vészes.

Most néztem a kiskonyvem, hogy a doki még a legelején febr. 14-et írt szulés várható idejének :roll: . Pedig minden kalkulátor 11 dob ki. De szerintem most akkor nekem a kiskonyv szerint fogják nézni :evil: Az még +3nap :x

Betsy
Én is csináltam ilyen képeket az Ádiról. :P Koszi a címet :lol:
Vendég

SZIVLI: Nem raksz fel ide egy párat a képekből? Kíváncsi lennék.. :wink: Küldtem Neked meghívót az iwiw-re, megkaptad? Február 14? Akkor van Bálint névnapja is. Vagy nálatok nem? Amúgy én is császárral szültem Petit a 42.hétre, úgy hogy kétszer indították, most mégis magától indult meg a 36.héten. Úgyhogy még bármi lehet.. :lol:
Vendég

sziasztok.miújság?
Újra köztetek lehetek végre!!!!
nitacska007
Halásztelek

Kép

Kép

Kép

ezeket csináltam én is, mert ezek nagyo jópofák. Mindjárt megnézem a meghívót. Koszi
Én a myVipen vagyok, kuldok én is meghívót.
Vendég

Betsy
Elkuldenéd az e-mail címedet /ha gondolod priviben/, mert valahova elkevertem :oops: . Pedig azthittem elmentettem. Bocsi
Vendég

SZILVI: Köszi, a myvipre nem kell meghívó. Fent voltam én is, de töröltem magam. Meglátod, az iwiw sokkal jobb ;) Jók a képek nagyon! :lol: Ez mostani mikulásos kép?
Vendég

Szia Nitacska! Örülünk, hogy újra itt vagy!!! Mesélj!!! :D

Capediem: nagyon jók a fotók!!! :D Téged nem zavar, hogy a szülinap és a névnap ilyen közel van egymáshoz? Én azért vacilálok a Leventén, ha fiú lesz, mert júniusban 3x is van. Bár a névnap annyira nem számít.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

szia titanilla.örülök,hogy végre megcsinálták a gépet.Várom az áprilist,hogy lkezdhessük a babaprojektet.
nitacska007
Halásztelek

Nita : mindjárt február van és észre sem veszed hipp-hopp április:)

Kép
csucsu05

szia csucsu.remélem igazad is lesz. :lol: :lol: :lol: :lol:
nitacska007
Halásztelek

Nita: Még szép, hogy igazam lesz:)

Kép
csucsu05

nem vagy te jósnő véletlenűl?
nitacska007
Halásztelek

Nita: remélem az vagyok mert akkor sok pénzemlesz. megjosolom:) na jó nem leszek anyagias. csak megjött a fűtésszámlánk így csak a pénzre tudok ma gondolni.

Csajok : legyetek jók én elmegyek fürdeni.

Kép
csucsu05

Betsy
OK. Egy kicsit még nehezen igazodok el az iwiwen. Hol lehet feltenni azt a képet, ami majd megjelenik a nevemnél. Mert egyet feltettem, de oda teszi a tobbi képet is. Bocsi :oops: , ez még egy kicsit nehezen megy.

Titi
Hát, lehet, hogy egy éppen valentin /azaz Bálint/ napon fogok szulni. Azért nem zavar, mert megnéztem, hogy Bálint egy évben 4x is van. És mi november 3-án fogjuk tartani. :wink: Bár sajnos a legtobb naptárban nincs benne /általában csak egy név van beírva egy napra/, de majd megmondjuk az illetékeseknek, hogy mi mikor tartjuk. :wink:
Így vagyunk az Ádámmal is. Elvileg Ádám dec. 24, de így egybeesne a karácsonnyal, úgyhogy mi szeptember 9-én tartjuk.
Vendég

Betsy
A kép Ádámról most mikuláskor készult.

Ma jelmezbál van nekik az oviban. Nem is alszanak délután. Majd ha megyek érte, viszek fényképezogépet, és lefényképezem. Ha sikerul, teszek fel képeket.

Ja, és nagy újság /legalábbis nekem/ :wink: . Ádám már két napja nem sírt reggel, mikor otthagytam az oviban. Remélem, ez mostmár így is marad :P
Vendég

Carpe: A kép alatt van, hogy alapértelmezettnek kiválaszt, arra kell kattintani és azt a képet fogja mindenki látni a neved alatt.
Szerintem nagyon jól kitaláltátok ezt a névnapos dolgot! :D
Várjuk a fotókat!!! :D

Csajok: nem kéne már határozottan éreznem a mocorgást??? Kezdek aggódni, mint mindenért. :? :roll:
Lehet, hogy túl nyugis a picúrkám???

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla: Ne izgulj mert a 16-20ig bármikor érezheted. Lassan érezni fogod ez biztos. :) Hogy eltelt az idő hihetetlen már 18hetes vagy!

Kép
csucsu05

szia csucsu,hogy van akis iqugizi?
Rosszalkodik?
Sok puszi neki :lol:
nitacska007
Halásztelek

Titi
Koszi a segítséget. Ha rajta vagy, jelolj be, nekem még bajosan megy. Méri Szilvia /Sziszi/ néven vagyok.
Ne aggódj, már nemsokára biztosan érezni fogod a mocorgást. Lassan félidos leszel :!: Hogy repul az ido :!:
Vendég

Titi
Koszi a segítséget. Ha rajta vagy, jelolj be, nekem még bajosan megy. Méri Szilvia /Sziszi/ néven vagyok.
Ne aggódj, már nemsokára biztosan érezni fogod a mocorgást. Lassan félidos leszel :!: Hogy repul az ido :!:
Vendég

Titi
ne aggódj, gondolj arra hogy ő már réges-rég mocorog, csak te nem érzed. :lol: nem melsőfali a lepény, esetleg??

Carpe
minden beirásodnál izgulok, hátha azt írod: most megyek a kórházba stb... sokan mondják, hogy a második baba hamarabb jön, de nem mindig igaz. a tesómnak az első 1 héttel korábban jött, mint a kiírt időpont, a második meg 1 nappal az időpont előtt. nem lehet tudni. :wink:

Csucsu
ari vagy, a ruhákkal kapcsolatban. :D én meg fiú ruhákat tudok neked adni. majd cserélünk. :wink: Kislányod hogy van? dumcsizik már sokat? miket mond pl??

Kép

Kép
syrynx

Syry
Aranyos vagy, majd írok, ha már megyek. De most nem úgy néz ki, hogy a kozeljovoben mennék. Bár minden megeshet. :wink:
De most inkább szorítsatok, hogy a hétvégén ne induljon meg, mert ez a sérv megnehezíti a dolgokat. Állítólag éjjel és hétvégén nem volna konnyu behívni a sebészt :evil:
De hétfon megyek CTG-re, nem bánnám, ha azt mondanák, holnap "szulés" :wink:
Vendég

carpediem: kerestelek igy az iwiwen de nem találtalak. ha nem baj akkor be jelöllek mostmár megvan a neved

Syrynx: Olyan sok szót nem mond de "japánul" szépen fojékonyam beszél. amiket mond pl: Anya, apa, elmem azaz elment, szia, nem, hagyjál, jujj, aúúú, és multkor valakit szidtam mondtam na ez egy : köcsög erre kimondta köcsög. Kicsit még érdekesen mondta de kivehetően ez volt. nagyon ciki volt. Aztán még: iszi, kapcs ami azt jelenti kapcsol, vaú, Kb: ennyi
remélem beindul már mert lassan jó lenne ha beszélne.

Kép
csucsu05

fojékonyan= folyékonyam. Na szép mondhatom írni sem tudok.

Kép
csucsu05

Csucsu
Jó, hogy bejeloltél. Sajnos nem tudom a neveteket, és nem tudtalak én bejelolni.
Nagyon édi lehet a kiscsaj, ha beszél. Én a babanaplóba írkáltam a szavakat + magyar megfeleloje :wink: :lol: , mikor Ádi beszélni tanult. Múltkor néhányat idéztem neki. Hát, olyan jókat nevetett rajta, meg persze mi is :P :lol: :D

Betsy
Azért az e-mail címedet elkuldenéd. Ha esetleg nem tudnék sms-t kuldeni a nagy eseményrol, akkor menne mailre. Koszi!
Vendég

Csucsu
Jó, hogy bejeloltél. Sajnos nem tudom a neveteket, és nem tudtalak én bejelolni.
Nagyon édi lehet a kiscsaj, ha beszél. Én a babanaplóba írkáltam a szavakat + magyar megfeleloje :wink: :lol: , mikor Ádi beszélni tanult. Múltkor néhányat idéztem neki. Hát, olyan jókat nevetett rajta, meg persze mi is :P :lol: :D

Betsy
Azért az e-mail címedet elkuldenéd. Ha esetleg nem tudnék sms-t kuldeni a nagy eseményrol, akkor menne mailre. Koszi!
Vendég

Bocsi csajok, ma mindent 2x kuldok el :oops: :roll: Lassú a net, és és úgy látszik tobbszor ráklikkelek a kuldésre :oops:
Vendég

Kép

Kép

ezek a farsangi bálban /oviban készultek/ :D
Vendég

Sziasztok!
Betsy: tök jók azok a képek, amiket csináltál! Én is megpróbáltam megnyitni azt az oldalt, de rögtön le is fagyott... :?
Carpediem: nem lenne baj, ha én is bejelölnélek? Ádám nagyon helyes! Épp a múltkor jutott eszembe, hogy micsoda feladatok várnak még rám! Jelmezkitalálás, készítés meg hasonló apróságok.
Csucsu: téged is megpróbállak megkeresni az iwiw-en, majd mindjárt meglátjuk,hogy sikerül-e.
Képzeljétek salátát ettem vacsorára (azt az előrecsomagoltat, amiben többféle saláta van összeaprítva), Máté jött oda kunyerálni, és közölte, hogy vijág. :lol:
A babaszótár jó ötlet, én is fel akarom írni ezeket az első szavakat, mert olyan édesek ilyenkor!
Puszi
Kinga

Kép
németh

Syry: akkor most jó kis túra a dokihoz járás. Remélem csak a kötelező köröknél lesz rá szükségetek!

Kép
németh

Na most jól bejelöltelek benneteket csajok. Titanilla téged is, ha nem gond. Syry te nem vagy fent?

Kép
németh

sziasztok.tudna valaki valimi gyors és finom receptet mondani?nincs ötletem mit főzzek,husileves mellé kellene fini kajcsi.
nitacska007
Halásztelek

Nita: Gonmdolom ha most írok ötletet akkor az már késő. Hisz látom mikor irtad.
Azóta szerintem már kész van a kaja:)

Kép
csucsu05

szia.nem csináltam semmit,nincs ötletem már tényleg
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Carpe: Bejelöltelek, és szívesen! :D
Már nagyon izgulok helyetted is!!!
Nagyon édi Ádám!

Képzeljétek Olivér tegnap megállt a konyhaajtóban (én a konyhában voltam) és azt mondta -" Milyen szép vagy mamikám" Hát teljesen elolvadtam. Nem tudom honnan vette, mert senki nem szokott nekem ilyeneket mondani. Annyira édes volt. A minap pedig amikor felébredt a délutáni alvásból (ilyenkor mindig lefektetem még a nagy ágyra és adok neki teát) azt kérdezte- " TUDNÁLl nekem hozni kakaót?" elállt a lélegzetem is ettől a kifejezéstől.
Annyira édes amikor játék közben mondókázik. :lol: :D Szerencsére a bölcsiben sok mondokát tanulnak.

kinga: dehogy baj, nagyon örülök neki!!! Már vissza is jelőltelek.

Most jöttünk a férjem tesójáéktól ahol 2 hetes a legkisebb gyerkőc. A kezembe vettem és azt sem tudtam hogyan fogjam. Annyira furi volt. :)
Ja és a sógornőm mesélte, hogy hiába a harmadik gyerek egyszerűen nem azt élrezte ami a nagykönyvben meg van írva amikor kezdődött a szülés, csak kellemetlenűl érezte magát. A második gyereke a kiírás után 1 héttel született. Ugyhogy náluk nem jött be az elmélet, miszerint korábban jön a második baba.

na megyek, mert olivér nem bír már magával. Megyünk fürödni.

Jó éjt mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

sziasztok .olyan rossz szeles esős viharos idő van.csak punnyadnak szegény gyerekek.Jó volna ha jönne már a tavasz és ki lehetne mozdulni már.
ti hogy vagytok?
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?