Sziasztok!
Tegnap későn értünk haza,már be sem kapcsoltam a gépet,tegnapelött írtam egy csomót(esküszöm),és totál lefagyott a babanetvagy a gépünk(bár nem szokott),nem tudtam elküldeni,utána meg már visszalépni sem.Tegnapelött,meg egyáltalán nem tudtam belépni.
Csibe!
Remélem a párod már jobban van.Megfázott?
Nagyon szorítok,hogy sikeres legyen!Melyik nap lesz?
Én már a stimutól elötti héttől itthon voltam,astimu kb 1,5hét volt,akkor lehet dolgozni,én szabin voltam,mert nem tudtam mennyit kell bejárni,de csak háromszor voltam UH-n,így délután lehetett volna szurizni.Tehát szombati nap kezdődött nálam a szuri+volt UH(rövid protokoll,ami fogigátló szedésével kezdődik),következő szombat volt UH,majd utána hétfőn mégegy UH,majd csütörtök punkció,és szombat beülti.
Munka ügyben még nincs változás,bár már szóltam a főnökömnek,hogy bemennék az irodába,de még én is vacilálok,sose dolgoztam irodán.
Princess!
Pedig olyan jó lenne,ha szedné a vitamint.Nem?
Szerintem az segített,vagy a Jóisten,hogy nem kell biopszia.Mert ugye ICSI-nél elég pár darab,annyi nektek is lesz.
Még az én párom sem kezdte el,bár már mondtam neki,de nem akarja szeptemberig szedni.Majd elötte 3 hónappal meggyőzöm,bár így elég nehéz spontánra hajtani,ha nincs egy kis dopping.Dehát ezt ő nem tudja,hogy én még mindig reménykedem,nem akarom,hogy a görcsös akarást lássa rajtam,mikor úgysem sikerülhet.De én nem tudok nem bízni ebben.
Vettem LH tesztet,szombat,vasárnap atom pozitív volt,jó volt végre két csíkot látni.Kár hogy nem HCG teszt.
Lehet,hogy jobban teszed,ha mégis a műtéted mellett döntesz,ha ez javít az esélyeiteken,nem szabad hagyni,hogy ezen múljon.
Még az is lehet,hogy egyszerre fogunk haladni.
Erika!
Ne tessék már stresszelni,Ákosbabának és a tesójának nyugis anyukára van szüksége!
Várjuk ám a fotót!
Pihi!
?????????????????
Görbe?Closty?
Nuszifül!
Még olyan sokáig dolgozol?
Jeni!
Jól vagytok?
Áfonya!
Aranyos a vonalzódon a felirat,Csodababa.
Hát tényleg az!
Én is akarok ilyet!!!!!