Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Nagy gondban vagyok, mert párom 2 napja lázas. Belegondoltam, hogy valyon milyen hatással lesz ez a spermákra :oops: , mi lesz a biopsia eredménye :( .

csibe
csibe32

Sziasztok!

Csibe!
Nagyon szorítok, hogy a párod minél előbb meggyógyuljon! Csütörtökön lesz a biopsia, ugye? Milyen rendes férjed van, hogy belement ebbe a beavatkozásba. Az enyém nem akarta vállalni, azt mondta, akkor inkább nem kell gyerek.

Nyulasz!
Hát, nem tudom, hogy műtenek e. Majd ha eljutok a Szabó dr-hoz, a II. klinikára, akkor kiderül. Még nincs időpontom, a jövő héten már kérni fogok, csak most annyi munkám volt, hogy semmire nem volt időm. Már beszéltem vele telefonon, nagyon kedves volt, azt mondta, vigyem az összes leletünket, megvizsgál, és majd elmondja, mi a teendő.
A párom eredménye Kopa dr-nál nem lett vmi jó, 3-4 látómezőnkét egy-két közepesen mozgó sperma. Eléggé visszaesett, nem? Már nem szed semmilyen vitamint, azt mondja, nincs értelme.
Nem, London előtt nem akarok belevágni. Mindenképpen meg kell csinálnom a vizsgákat, ki kell utaznom, olyan régóta készülte rá. Hajnalig dolgozom a disszertációmon, hogy időben elkészüljek.

Erika!
Még nem is volt időm, hogy gratuláljak a pocaklakódhoz. GRATULÁLOK!
Kíváncsi vagyok, Ákos mit fog szólni egy tesóhoz.

Princess
princess

Princess, de a férjednek van spermája, miért kéne neki biopsia?
Hát saját gyerek érdekében mindent, de ha mégse találnak spermát ( ilyenre persze eleve nem is gondolunk) akkor, jöhet a donor inszem.

csibe
csibe32

Sziasztok

Jenni
szia! Mi van veletek? Hogy vagy?

Nyuszifül
hogy vagy?

Princess
a párod miért nem ment volna bele a biopsziába? fél tőlle?

Csibe
örülök hogy a te párod is ilyen bevállalós biopszia és donor téren mint Nyuszifül párja és az én párom!
amúgy ha jól tudom a láz nincs jó hatással a spermákra, de ha csütörtökön lesz a biopszia, akkor addig biztos meggyógyúl a párod!

Sziasztok

Erika

Tegnap ügye milyen szép idő volt, voltunk sétálni egomba, és láttunk nagyon jó helyen egy jó házat, csak az ára sajnos nekünk sok :cry: !
de sebaj, mert a apjuk tegnap a haverjának azt mondta hogy mostmár mindenféleképpen költözünk, csak az a kérdés hogy mikor (hány éven belül sikerül) a hely persze (egom visegrád felőli vége) tuti!

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Vagyok és minden OK, szerdán megyek dokihoz, de most nem lesz UH. Nem is bánom, így is annyit UH-zták már szegény babát, jobb neki, ha most békénhagyjuk.

Egész nap nem volt net, meg a kolléganőm szabin volt ma, így elég sokat is rohangáltam, azért csak most tudtam benézni. Most viszont megyek haza apához, csinálok neki fincsi vacsit, aztán még énekelni is akarunk a manónak. Képzeljétek nekiálltunk énekelni neki lefekvés előtt. Nagyon szokott mocorogni olyankor, remélem azért, mert tetszik neki és nem azért, hogy hagyjátok már abba :D A férjemnek különben nagyon jó hangja van, énekelt is egy zenekarban középiskolás korában, szóval nagyon nem lehet hamis. :lol:
Bocs, most csak ennyire futotta, holnap jövök.
nyusziful

nyusziful76

Sziasztok

Nyuszifül
milyen édesek lehettek ahogy énekeltek babócának!!!!!!
én is szoktam énekelni Ákosnak - szereti is, de hát az én hangom sok kívánni valót hagy maga után, pedig általánosban kórus tag voltam.

Hát én ma nagyon gyagyás voltam és ideges, mondtam is itthon ha ezt a mai napot a pocaklakó túléli akkor mindent kibír.
előszőr hogy hova rakom a gyereket szerdán, anyós nem ér rá mert 2 hónapja nem volt fodrásznál és még 1 hetet nem bír ki :evil:
a tesóm vigyázzna rá, de akkor nem tud aludni délután és valahogy el kell jutni a vasútig ami 1 faluval arrébb van, és persze közvetlen járat mikor kéne nincs,
apjuk nem akar műszakot cserélni
úgyhogy csapkodtam és idegbajoskodtam egy sort és bőgtem
aztán holnap este kiderül hogy a sógoromék nagyobbik lánya elválalja-e, mert ő pont aznap nem megy egyetemre (csak a 4 éves hugától féltem, mert általában roppant irigy, és nehogy valami mütyürt megetessen Ákossal)
Aztán jött az APEH-tól levél hogy egyikünk adóbevallása sem jó, szerencsére szomszédnéni ma nem dolgozott, elcsíptük - megmodta hogy mi rossz, és délután Ákos ébredése után rohanás Egomba az APEH-ba.
Úgyhogy én nagyon nagyon várom már az UH-ot, hogy láthassam a pici drágánkat!!!!

remélem nem untattam senkit a nyávogásommal!

Sziasztok

erika

Mindenkinek nagyon szép álmokat kívánok!

Kép

Kép
erika13

Sziasztok,

Nyuszifül, nagyon szép jelenet lehet esténként nálatok :D

Erika nem szabad idegeskedni, végülis sikerült megoldani a problémát?

Nyulasz kopp, kopp, mi zujs az ön háza táján? Munkaügyileg valamilyen változás ?

Pihi, Princess, Jeni merre jártok? Áfonya rólad nem is beszélve, te is nagyon eltüntél :(

Páromnak a biopsia jövő héten lesz a láz miatt :? . Hát nem tudom, hogy okozott-e problémát a páromnak sperma ügyileg a láz.

Stimuláció alatt hányszor kell ellenörzésre menni? Hány nap szabira kell számitani? Punkció után gondolom adnak zárójelentést, amit el kell vinni a körzetinek és ezzel vesz táppénzre? Nem tudom, hogy müködik a rendszer. Azért kérdem ezeket, mert be szeretném osztani a szabimat.

csibe
csibe32

Csibe,
vagyok, vagyogatok... olvasok is szorgalmasan (látod amint emlegetve lettem már jöttem is :) ) csak ugye nincs semmi különös velem, sajnos (vagy szerencsére) a ti témáitokhoz meg hozzászólni nem tudok mert nem értek hozzá. De nem tűnök ám el! :) Amint van fejlemény jövök és mesélek! :)
Vendég

Sziasztok

Csibe
végülis meglesz oldva Ákossal a dolog, vagy a sógoromék nagylánya vigyázz rá (este derül ki), vagy apjuk délben haza jön, és az éjszakás délre megy be, aztán majd vissza adja neki a cserét.
APEH: bementünk és kijavították

én Ákosnál már a szurik legelején táppénzre mentem,
de amúgy a transzfer (leszívás) napján tuti maradj otthon mert altatnak, másnap ha akarsz mehetsz dolgozni,
beültinél pedig ki hogy érzi magát, de szerintem általában pár napig a többség otthon marad

Áfonya
neked hogy sikerült, hogy a babóca vonalzója is látszik?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Era,
semmi különöset nem csináltam a vonalzóval... csak a BBCode-ot beillesztettem a profilba az aláíráshoz. Neked nem sikerül? Ugyanúgy kell mint Ákosét.
Vendég

Sziasztok

SIKERÜLT

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Nincs túl nagy forgalom itt az utóbbi időben :(

Erika! Aranyos lett a vonalzód! Ti holnap mentek akkor a Káliba ugye? Nagyon izgi! lehet, hogy holnap rá kell tenned mégegy katicabogarat a vonalzódra!!??

Áfonya! Te is hamarosan megérzed a picúrkát. Állítólag a második babát már hamarabb lehet érezni. Én már a 14. héten éreztem valamit, de abban nem voltam egészen biztos, hogy a baba. Most így utólag azt gondolom, hogy ő volt :D Aztán a 17. héten már határozottan éreztem és azóta egyre erősebben és egyre többször. :D

Csibe! Gondolom, hogy már tűkön ültök a biopszia miatt, de akkor a láz miatt jó, hogy halasztottak egy hetet. Nagyon drukkolok!

Princess! Mit tanulsz Londonban? (priviben is jöhet) Hogy haladsz? Dokihoz mikor tudsz menni?

nyusziful76

Szia Nyuszifül

Kaáli: a múlt csütörtökön voltunk UH a Mágusnál!
Ma a Gimes dr.-hoz megyek már.
a Mágushoz leghamarabb a géndiagnosztika után megyünk az eredményekkel.
úgyhogy ahoz hogy még 1 katica bogárka odarepüljön csoda kéne! legalábbis Krizsa dr. és Harcika szerint. Mert ők azt mondták hogy csak 1 babóca van, mert a másik csak elindult és a legelején leált (mert üres volt) vagy vérömleny. És Harcika mondta hogy abból baba már nem lesz :cry: .
De a lényeg az, hogy ez az 1 nagyon nagyon ragaszkodó legyen, és egészséges!

de te már nem sokáig dolgozól :lol: igaz? lassan jöhet a jól megérdemelt pihi!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika bocs! Hát még emlékszem is rá és gratuláltam is... :oops: Kezdek teljesen elhülyülni... a férjem már csak röhög rajtam, hogy alapdolgokat elfelejtek. :? Néha kicsit ilyesztő. De az utóbbi napokban egyébként is elég zűrös a fejem. Rosszul alszom, fáradt vagyok. Szóval bocsi mégegyszer...

Géndiagnosztikára mikor mentek?

A munkahelyemen is kezdek beszámíthatatlan lenni :lol: Mindent fel kell írnom...Még két hónapot dolgozok elvileg, de már nagyon nem bír érdekelni a dolog. Úgy tűnik nem lesz, akinek átadjam a területemet, legkorábban csak ősszel tudnak valakit a helyemre tenni. Egyedül a napi rutin, ami miatt még rá tudom magam venni, mert tudom, hogy otthon csak tunyulnék, az pedig nem jó. Ha nagyon lefáradok, majd kiveszek néhány napot.

Én is ma megyek dokihoz :lol: Remélem a súlyom felől nem fog kérdezni. Beutal majd terheléses cukorra :roll:
nyusziful

nyusziful76

Sziasztok!

Tegnap későn értünk haza,már be sem kapcsoltam a gépet,tegnapelött írtam egy csomót(esküszöm),és totál lefagyott a babanetvagy a gépünk(bár nem szokott),nem tudtam elküldeni,utána meg már visszalépni sem.Tegnapelött,meg egyáltalán nem tudtam belépni. :evil:

Csibe!
Remélem a párod már jobban van.Megfázott?
Nagyon szorítok,hogy sikeres legyen!Melyik nap lesz?
Én már a stimutól elötti héttől itthon voltam,astimu kb 1,5hét volt,akkor lehet dolgozni,én szabin voltam,mert nem tudtam mennyit kell bejárni,de csak háromszor voltam UH-n,így délután lehetett volna szurizni.Tehát szombati nap kezdődött nálam a szuri+volt UH(rövid protokoll,ami fogigátló szedésével kezdődik),következő szombat volt UH,majd utána hétfőn mégegy UH,majd csütörtök punkció,és szombat beülti.
Munka ügyben még nincs változás,bár már szóltam a főnökömnek,hogy bemennék az irodába,de még én is vacilálok,sose dolgoztam irodán. :?

Princess!
Pedig olyan jó lenne,ha szedné a vitamint.Nem?
Szerintem az segített,vagy a Jóisten,hogy nem kell biopszia.Mert ugye ICSI-nél elég pár darab,annyi nektek is lesz.
Még az én párom sem kezdte el,bár már mondtam neki,de nem akarja szeptemberig szedni.Majd elötte 3 hónappal meggyőzöm,bár így elég nehéz spontánra hajtani,ha nincs egy kis dopping.Dehát ezt ő nem tudja,hogy én még mindig reménykedem,nem akarom,hogy a görcsös akarást lássa rajtam,mikor úgysem sikerülhet.De én nem tudok nem bízni ebben.
Vettem LH tesztet,szombat,vasárnap atom pozitív volt,jó volt végre két csíkot látni.Kár hogy nem HCG teszt. :?
Lehet,hogy jobban teszed,ha mégis a műtéted mellett döntesz,ha ez javít az esélyeiteken,nem szabad hagyni,hogy ezen múljon.
Még az is lehet,hogy egyszerre fogunk haladni.

Erika!
Ne tessék már stresszelni,Ákosbabának és a tesójának nyugis anyukára van szüksége!
Várjuk ám a fotót!

Pihi!
?????????????????
Görbe?Closty?

Nuszifül!
Még olyan sokáig dolgozol?

Jeni!
Jól vagytok?

Áfonya!
Aranyos a vonalzódon a felirat,Csodababa.
Hát tényleg az!
Én is akarok ilyet!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, jelenleg tünetmentes vagyok!

Ittvagyok ám néha, csak olyan fáradt vagyok mindenhez. :(

Jeni99
jeni99

Nyulasz,
hát igen, ha emlékszel hogy jöttem közétek... "nemsokára lombikom lesz, és mivel még nem volt ilyenem, jó lenne egy kicsi, családias topikhoz csatlakozni, ahol vannak tapasztaltabbak". Még volnalzóm is volt, hány napom van vissza a stimu kezdetéig. Aztán ehhez képest az utolsó hónapban betoppant a jövevény, mikor nagyban mérgelődtem hogy miért nem jön már meg hogy elkezdhessem a szurikat már élt. Honnan tudod hogy nem jársz így te is? Merthogy nem hiszel benne, meg ez veled úgysem...? Én is ugyanezeket mondtam! Sosem tudhatod! :wink:
Vendég

Jeni!
Örülök,hogy rendben vagy.Ne dolgozd magad halálra!

ÁÉfonya!
Akkor félre olvastál.Én pont,hogy hiszek benne! :wink:
Vendég

Nyulasz,
csak mindig olyan szomorúnak tűnsz... aminek persze megvan az oka is, csak így kényszert érzek hogy vígasztalgassalak! :D
És ha hiszel a csodababában, az külön jó! A pozitív anyukákhoz szívesebben mennek! :wink:
Vendég

Sziasztok

tegnap megjártam a dokibácsit, és láttam megint Pici Bogárkánkat ahogy ver a pici szíve!

Nyuszifül
hülyülés: lesz ez még rosszabb is, én sokszor azt sem tudom hogy milyen nap van, sokszor mindent máshol keresek mint ahol van, pedig tudom hol van, csak félre nyúluk de nagyon
géndiagnosztika: jövő héten kérek időpontot, a honlapjuk szerint a 12-14 héten csinálják a kombinált tesztet

ja és tegnap megbeszéltem a dokibácsival hogy csak akkor lesz hasbabökés ha a géndiagnosztikás nem OK,
és azt mondta hogy jelenleg ha befektet a kórházba nem kell napi díjat fizetni, ő majd ír nekem egy szép levelet a körzetinek hogy miért is kell nekem a II-es klinikán szülni hogy adjon beutalót, a szülés pedig hogy mikor lesz majd kiderül, és persze kitudja hogy odafennt október-novemberig mit találnak ki.
Sajna csak 18-án megyek megint dokibácsihoz kukkolásra!

Nyulasz
Fotó: Ákosról az apjának kéne kicsinyíteni és átmásolni hozzám, de hiába mondom neki nem csinálja meg, Pici Bogárkáról pedig amit a Mágus csinált a múlthéten szerintem nem olyan jól látszik mint annak idején Ákosnál, és tegnap pedig nem kaptam fotót, csak megnéztük!

Mindenki nagyon nagyon vigyázzon magára és pocaklakójára!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Megint írtam hosszút és nem ment át :evil: :evil: :evil:

nyusziful76

Erika!

Gimes írná neked a szívhezszóló levelet a háziorvoshoz vagy a Káli? Én tegnap elfelejtettem megkérdezni a dokit, pedig csak két kérdésem volt, ez lett volna az egyik :oops: :oops: De végülis úgyis nála akarok szülni, majd legközelebb megkérdezem.

Kicsit elterelte a figyelmemet, hogy mégiscsak csinált UH-t és az járt a fejemben, hogy a párom hogy fogja sajnálni, hogy nem jött, mert a doki a telefonban azt mondta, hogy nem lesz UH. Egyébként minden rendben, manó 63 dkg és még mindig egy héttel nagyobb a koránál. Jövő csütrtökön megyek cukorterhelésre.

És sajnos újra jöhetnek a kúpok, mert megint talált valami fertőzést. :x Fogalmam sincs, hogy most hol szedtem össze, mert nagyon vigyázok. Már az is megfordult a fejemben, hogy a párommal adogatjuk egymásnak. Ha a mostani kúra után megint előjön, akkor őt is megnézetjük. Tudjátok, hogy ezzel a férjemnek hová kellene menni? A nőgyógyász ír fel neki is valamit, vagy urológus, vagy ki?

nyusziful76

Nyulasz!

Ez az, csak pozitívan!!!

A 31. hétig dolgozom, az utolsó két hónapban lennék otthon. Az ismerősseim azt mondták, hogy ne nagyon számítsak rá, hogy a 9. hónapban még lesz kedvem/energiám bármit is intézni, ezért még az előtte lévő hónapot is "kivettem". No meg még van elég szabim, abból + 2 hét betegszabiból meg tudom oldani.

Bár érzem, hogy egyre lassabb vagyok, egyre kevesebbet bírok, de azért még nem akarnék otthon maradni. Bármennyire nem tud már érdekelni a munkám, azért erre a a napi rutinra, hogy fel kell kelni és felöltözni, eljönni otthonról, vannak feladataim, nekem szükségem van. A babával otthon lenni más lesz, mert az már magában sokkal szigorúbb napirendet jelent, mint a mostani. Szerintem Áfonyának és Erikának a nagyobb gyerekkel otthon lenni sokkal több energiát igényel, mint, hogy én dolgozom. Ráadásul az utóbbi időben új feladatokat nem nagyon bíznak rám:D , a héten hétfő kivételével még szinte semmit nem csináltam. :oops:

Szóval hosszúnak tűnik az a két hónap nekem is, másrészt viszont tudom, hogy nem tenne jót nekem (no meg a családi kasszának), ha otthon maradnék.

nyusziful76

Sziasztok

Nyuszifül
a beutalót Gimes dr fogja írni a körzetinek!
fertőzés: általában van hogy mondjuk te v. a párod megfog egy kilincset és kész és már meg is kaptad, nálunk mindig a nőgyógyász ír neki is krémet, vagy van olyan kapszula is ami (bár 2db több ezer foritn)-ből 2db-ot írnak fel és az egyiket te a másikat ő veszi be, ezt a nőgyógyászoddal beszéld meg, hogy szeretnéd hogy a párod is kapjon rá kezelést.

Na már csak este jövök mert Ákos nem bír magával, és szét szedi a gépet és tartozékait.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Áfonya!

Vígasztalgass nyugodtan,jót tesz a lelkemnek :wink:

Szomorú is vagyok,sokszor eszembe jut,hogy mi lett volna ha...
Most nem kéne aggódnom azon,hogy hogyan oldom meg a következő lombikot a munkahelyemen,sőt hamarabb is elkezdeném,kifizetnénk a lombikot,de a munkahelyemről nehéz lenne megint hiányozni.És ez stresszel egyedül.De ez borzasztóan.Félek is az irodai munkától,mert semmi gyakorlatom benne,de talán könnyebb lenne megoldani a hiányzást,meg akkor a második héten már dolgozhatnék is.De még az iroda sem biztos.Közben nézegetek más munkahelyeket is,ahol könnyebb lenne a lombikot megoldani,csakhát a 3 hó probaidő után lehetne csak,mert akkor már nem rúghatnak ki.
Ha a magam ura lennék,az időmmel,olyan szép lenne minden.

Persze az,hogy szomorú vagyok nem jelenti azt,hogy ne bíznék a csodákban.
Vendég

Nyuszifül!

Ha nem megeröltető,akkor dolgozz csak.De vigyázz a pocaklakóra!
Vendég

Sziasztok,

Nyulasz férjem biopsiája jövő hét szerdára lett áttéve.
Mitől függ, hogy ki milyen protokollt csinál végig?
Nyuszifül vigyázz magatokra!!!!
Erikának igaza van, mindkét félt kezelni kell.

csibe
csibe32

Sziasztok!

Több helyen utána olvastam és mindenhol a közös kezelést javasolják. Én most elkezdtem a kúpot, de akkor lehet, hogy tök feleslegesen. :? Még azt sem tudom, hogy egyáltalán milyen (gomba, baktérium) fertőzés, vagy pl. van-e értelme, hogy irrigáljak is, vagy azzal csak rontok a helyzeten. Lehetett volna annyi eszem, hogy ezeket megkérdezem a dokitól. :x

Csibe! Szerintem a protokoll nagyon egyéni, függ a te eredményeidtől (főleg hormon), életkortól, a doki szokásaitól, a szükséges beavatkozásról (ICSI-nél pl. lehet, hogy mást szoktak, mint sima lombiknál), hogy hányadszorra próbálkoztok. Nekem a Káliban Kovács doki volt az orvosom és long-gal kezdtem volna, ha a párom biopsziája eredményes és ICSI lett volna.

Nyulasz! Szerintem elsőre próbáld meg azt az irodát, ha nyugisabb. Ha nem jön össze vagy nem tetszik, még mindig nézhetsz új munkahely után. Terhesen sem jó ám folyton rohangálni :wink: :lol:

nyusziful76

Sziasztok

Nyuszifül
szerintem terhesen ne irrigálj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nehogy baja legyen a pici-poci lakónak!!!!!!!!!!!!!

Csibe
protokol: Nyuszifül már leírta, sok sok mindentől függ!

Nyulasz - többiek hogy vagytok?

Sziasztok

erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Erika,itt vagyok.megvagyok :?
Sokszor be is lépek,aztán annyira nincs mit írnom,hogy csak inkább olvasgatok.
Ti jól vagytok?
Vendég

Sziasztok

Nyulasz
mi jól vagyunk, Ákos kint lenne egész nap, mikor behozzuk visít és ordít mint egy kis malac.
mit csináltok a hétvégén?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok ám, mindennap olvaslak Benneteket. Csak szomorkodom, romokban a házasságom, próbáljuk rendbe tenni, eddig nem sok sikerrel. Közben a sok munka és a tanulás. Most ennyi egyszerre egy kicsit sok nekem.

Princess
princess

Sziasztok,

Sajnálom Princess drukkolok, hogy sikerüljön rendezni a dolgokat a pároddal.

Nyuszifül, Erika megkérdezhetem töletek, hogy volt-e előzménye a párotoknak, mielött kiderült, hogy gond van velük. Arra gondolok, hogy pl. férjem rejtett herékkel született.

csibe
csibe32

Sziasztok!

Ha valakinek nincsen spermája vagy van de nem megfelelően aktív forever termékek sok páron segítettek már.

Ha gondoljátok írjatok szívesen segítek: moni0511@freemail.hu
nellibaba

Sziasztok

Princess
nagyon nagyon sajnálom, de ügye mind a ketten megakarjátok menteni? Mert csak akkor van értelme rendbe tenni a dolgokat!
Jártok valamilyen terápiára, vagy csak ti ketten próbáljátok megbeszélni a dolgokat?

Csibe
nálunk a páromnak semmilyen előzménye nem volt, a Prof mindent rendben is talált nála,
habár régen egyszer 1 természetgyógyász orvos, a kezéből (hogy mi alapján fogalmam nincs) megmondta hogy ezen a téren gondok lesznek de az orvosok fognak tudni segíteni a dolgon, ezt ő akkor mondta el nekem mikor kijöttünk a KRIO-ból, de végülis előtte sem érdekelt volna a dolog, mert mondtam neki hogy még nálam is lehetnek gondok, és lett is!

Többiek hogy vagytok???????????

Hát én ma reggel megjártam a védőnénit (nem néni mert fiatal), és már van kiskönyvünk. A dokibácsi mondta szerdán hogy menjünk el hozzá és hogy csináltassam meg vele az alap laborokat, erre ő közölte hogy a körzetivel kell, mert ők már nem írhatják ki. Holnap megyek a körzetihez, 13.00-tól rendel, de ma közölte hogy menjek jó korán hogy jusson sorszám hogy bebocsájtást nyerjek hozzá. És hát ügye nagyon nagyon remélem, hogy a laborba is ad beutalót, mert ha nem megverem :lol:, mert akkor kezdhetem megint azt amit januárban.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Princess!

Sajnálom és remélem, hogy rendbe jönnek nálatok a dolgok. :( Kétségtelenül nehéz helyzetben vagytok, kívánom, hogy legyen erőtök együtt végigcsinálni.

Csibe!

A férjemnél semmi előzmény nem volt (heregyulladás, herevisszérsérv, rejtett here, ilyesmi). Az egyedüli, ami esetleg közrejátszhatott, hogy anyósom a terhessége alatt kapott egy övsömör fertőzést, ami állítólag ugyanaz a vírus, mint a bárányhimlő és azoknál jelentkezhet, akik már voltak bárányhimlősek. De erre is csak azt mondta Papp prof,hogy nincs kizárva, hogy ettől van, de nem tudnak egyértelmű ok-okozati összefüggést kimutatni, mert a lehetséges 160 oknak 90%-a születés előtti időből származik. Tehát vagy a terhesség alatt, vagy még korábbi, lappangó genetikai probléma.

Mi kérdeztük, hogy vizsgálatokkal esetleg lehet-e többet kideríteni, mert a férjemet nagyon zavarta, hgoy nem tudják az okát (a hormon és a genetikai eredményei is rendben voltak), de azt mondta, hogy mivel segteni úgysem tudnak rajta nem szokták vizsgálni részletesen az okát :roll: , de azt gyanítom, hogy jórészt nem is tudják kimutatni a konkrét okot. Legalábbis a biopsziából sem derült ki semmi ilyesmi, persze lehet, hogy kiderülhetett volna, de nálunk semmi. :(

Drukkolok csütörtökre!

nyusziful

nyusziful76

Jaj,Princess!Annyira szorítok nektek,hogy átvészeljétek ezt az időszakot.A baba miatt vannak gondok?Remélem sikerül túljutni a nehézségeken!Nagyon-nagyon szorítok!!!!!

Csibe!

Nálunk se semmi tünet nem volt.Néha szokott fájni a bal heréje,de ezzel egyik andrologus sem foglalkozott.Azt nem értem,miért,valamitől csak lehet a fájdalom :?
Ja,meg gyerekkorában volt neki mumsz.Valahol mintha olvastam volna arról,hogy ez is okozhat ilyen rossz eredményt.De ebben nem vagyok biztos,de így rémlik.

Párod meggyógyult már?
Mindjárt szerda,sokat gondolok rátok,nagyon bízom benne,hogy sikeres lesz,és hipp-hopp már stimulálhatod is magad.
Te be mered adni magadnak a szurikat?

Erika!
De jó,kiskönyv :D
Én is akarok!!!!!
Ez az egészségügy már kész vicc. :twisted:

Nyuszifül!

Luca baba jól van?Mikorra vagy kiírva?

Pihi!

Már nagyon aggódom,olyan rég nem írtál.Pedig már van otthon netetek.Mi történt??????

Jeni!

Örülök,hogy jól vagy.Az ötöst nem ti nyertétek meg?Mert akkor aztán kezdhetnétek izibe.Van valami kilátás,mikor tudtok lépni baba ügyben?

Nellibaba!

A Multi Macára gondolsz?Mert azt szedtük.Most szüneteltetjük a dolgot,de még az is lehet,hogy ez segített annakidején. :wink:

Áfonya!

Pocaklakó?Gömbölyödsz már?
Vendég

Nyulasz,
gömbölyödök én, jobban is mint kéne! Bár egyelőre csak az eddigieknél is súlyosabb egyénnek látszom, nem terhesnek. :?
Nagylányomról mutatok egy képet:
Kép

Topiktali volt nálunk, annak a topiknak ahol ősbari vagyok, és nagyon nagyon jó volt, bográcsoztunk meg atomerőművet látogattunk (a férjem ott mérnök és kijárta nekünk) és ott volt egy lány aki nagyon ügyes, rendezvényeken festi gyerekek arcát, és ő csinálta a lányomra a pillangót, sajnáltam este lemosni a kölökről :D
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz! Júli 27-re vagyok kiírva. Néha nagyon messzinek tűnik, néha meg nagyon rövid időnek :D Minden rendben velünk, csütörtökön megyek vércukorterhelésre. :?

Erika! Gratulálok a kiskönyvhöz! Ákosnak mikor mondjátok meg a tesót?

Áfonya! Gyönyörű a kislányod pillangó nélkül is :P De tényleg nagyon szép lett a festés.

Pihi????

nyusziful

nyusziful76

Nyuszifül,
én ma voltam cukorterhelésen, tudod a súlyom miatt nekem most is kellett menni meg majd 24 hetesen is. Vigyél citromot magaddal mindenképp!!! Anélkül ihatatlan az a 75gramm szőlőcukor fél liter vízben oldva :shock: :? Eredményem holnap lesz, majd megírom. Ha rossz ugrottak a húsvéti csokinyuszik...
Vendég

Sziasztok

Nyuszifül
Ákos = kistesó: én már mondom neki, és néha úgy hívom, hogy Ákos bátyó, de szerintem még semmit nem fog fel belőlle, majd szerintem csak akkor ha már itthon lesz a kistesó talán, de végülis még akkor sem lesz 2 éves, úgyhogy nem tudom.

Cukor terhelés: rémes egy dolog, nekem is most már a 18-19. héten kellessz menni, amiatt hogy Ákosnál is diétázni és insulinosni kellett magam :cry:

Az tuti hogy citrom nélkül inkább kifele jön mint befele :cry:

Áfonya
nagyon tündéri a pici lánykád!

Sziasztok

Erika

Ui: ja és mint írtam be is jött, holnap reggel megyek a klinikára vérvételre, mert a körzetimnek nem igazán tetszett a dolog, hogy ő adjon a laborba beutalót, merthogy fogalma sincs jóformán hogy miket kell kiírjon, és tegnap direkt felhívtam hogy kell-e időpontot kérni, az apja közölte hogy nem, erre ő ma megkérdezte hogy kértem-e időpontot EKG-ra, én megmondtam hogy nem tudtam hogy EKG-t is kell csinálni, és tegnap beszéltem az apjával, hát a végén azért megcsinálta (5 perc volt) hogy ne kelljen vissza mennem

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Áfonya,ez a kiscsaj csoda édes.Nem is hiszem,hogy tud rosszalkodni :D
Vendég

Csibe!

Sokat gondoltam ma rátok,a párod már biztosan túl van a biopszián.Remélem nem fájt neki nagyon!Eredmény mikor lesz????
Kezem-lábam csuriban értetek!

Nyuszifül!

Ez már tényleg jó közel van!

Erika!
Szegénykém,hány kört kell futni mindennel. :?
Mikor lesz kukucs?

Princess!
Van valami fejlemény?Nagyon szorítok nektek.Remélem jobb hírekkel,és jobb kedvel jössz legközelebb.Nektek pont most kellene nagyon összetartani,mert ezt csak egymás támogatásával lehet végigcsinálni.Én úgy gondolom,hogy beszélgetni,beszélgetni és beszélgetni.Csak így lehet előrébb jutni.
Vendég

Sziasztok,
Nyulasz köszi a drukkot :D
Na túl vagyunk rajta. Lényeg, hogy nem teljesen értettem amit a biológusnő mondott a telefonba, de majd holnap beszélünk vele személyesen. Azt mondta, hogy talált 2 nem mozgó spermiumot., így van 2 lombikra edélyünk. Két lombikot nem értettem. Ez azt jelenti, hogy csak 1 alkalommal csak egyett ültetnek be? Nem tudom, nem értettem :oops: . És mi lesz a többi petesejttel ami marad, mert elvileg nekem stimu nélkül is 10 db tüszöt számoltak múltkor is ( pcos).
Párom tökre el volt kenődve, hogy csak 2 esélyt kapunk, erre mondtam neki, hogy az első doki (Kósa) esélyt sem adott nekünk.
Úgy néz ki, hogy ha long protokollom lesz akkor április 20 kezdünk.

Nyuszifül, Erika,Áfonya ha tudnátok, hogy mennyire irigykedek rátok :wink: :D :D
csibe32

Ezt a technikát alkalmazzák nálunk.
HOS (hypoosmotic swelling test): Előfordul, hogy csak mozdulatlan spermiumokat sikerül nyerni a megtermékenyítéshez. A mozdulatlan spermiumok között is akadhat olyan életképes spermium, ami alkalmas a megtermékenyítésre. A HOS-teszt segítségével választható ki a megfelelő spermium, amelyet aztán ICSI segítségével juttatnak a petesejtbe.
csibe32

Csajok,
jó hírem van: tegnap kihírdették, hogy a lombikhoz szükséges gyógyszerek átkerültek az EÜ 70-es kategóriába, ami annyit jelent, hogy 70 %-át téríti a tb az árának (ez a jelenlegi 25 % közel háromszorosa), így jóval olcsóbbak lesznek. Viszont csak bizonyított meddőség esetén (ne kérdezzétek, hogy ez mit jelent) és csak az intézet orvosa írhatja fel. A hatálybalépés tegnaphoz három nap, az ezutáni dátumos receptekre érvényes.

csibe
csibe32

Sziasztok

Le tudtam a laborokat a klinikán, és legalább így az eredményekért sem kell mennem, mert azt majd a doki kapja és ő őrzi 18-ig.

Nyulasz
kukucs: 18-án délután lesz csak :cry: olyan messze van még!

Csibe
gratulálok nektek, mond meg a párodnak, hogy nála legalább találtak spermát, nem úgy mint nálunk!
Mégegyszer nagy nagy gratula a fiúkhoz!!!
Szerintem is úgy elég ez a 2db a 2 lombikhoz, hogy 1 alkalommal csak 1-et kapsz vissza, és a többi petesejtedet vagy lefagyasszák, vagy megsemmísítik.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Csibe!

Gratulálok! Én sem értem, hogy értette a két lombikot :roll: Nekünk annak idején valami olyasmit mondtak, hogy a két mintából, amit levettek a biopszián az egyiket rögtön megnézik, ha abban találnak valamit azt azonnal fagyasztják és a másik mintát pedig automatikusan lefagyasztják, tehát abban is lehet még. Így mondjuk érthető lett volna a két lombik. De gondolom úgyis vissza kell mennetek majd a dokihoz, biztosan elmondtja, hogy hogyan tovább. Az én párom is örült volna annak a kettőnek is, úgyhogy fel a fejjel!!

Ne aggódj, mi is ezt az utat jártuk végig és látod, most itt vagyunk. Te is ihatod hamarosan a cukros vizet :lol:

Én is túl estem a terheléses vércukron. Nem volt olyan borzasztó, mint amennyire gondoltam, de sajnos a citrom nem sokat dobott rajta. Brrrrr..... :? Holnap védőnő, de lehet, hogy eltetetem, mert nem lesz még nálam a mai vérvétel eredménye és nem akarok emiatt újra menni.

nyusziful76

Megjött a cukorterhelésem :cry:
Igen igen rossz, a húsvéti csokinyuszik épp most távolodnak tőlem rekordsebességgel, diétázhatok hogy a @&#ł>ß÷×#đđ}ߤ×÷!!!
Terhelés előtt: 4,70 (ez jó)
Terhelés után: 7,54 (ez marha rossz, 6,8 alatt kéne lennie)
Vendég

Áfonya! Én azt olvastam, hogy terhelés után 8,2 alatti rendben van. ????

nyusziful76

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?