Új privát üzeneted érkezett!

LAPTETŐ :D
dezsina

Sziasztok!
Lola! Hallgass Petnére! MINDENBEN igaza van! :wink:

Petne! Te hány éves vagy???? :shock:

Csibe! Végülis neked miért kell Clexane-t szúrnod? Leidenes vagy (hetero vagy homo)????? Nekem is azt mondták, hogy simu alatt kell szúrni, de nem tudom, a Closti annak számít-e.... Igazából azért is szeretném szúrni a vérhígítót, hogy teljesen kizárjam, hogy esetleg a Leiden is rátesz arra, hogy nem sikerül. :(

Zsu, drukkolok! Nekem is volt anyajegylevételem, és egyáltalán nem bántam meg! :)

Nyulasz, hol vagy??

Köszi Szezso, én is így gondoltam.. :) Ráadásul elintéztem, szerdán megyek terheléses cukor és inzulinra. Mondjuk azt nem tudom, mi lesz, ha rosszabb lesz mint az előző, de azért én nagyon remélek.... :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Lányok sajnos rossz hírt hozok :

Nyulasz irt sms-et, hogy nem sikerült ez a lombik sem :cry: :cry: Késöbb tud csak jönni.

Kép

csibe
csibe32

ó :cry: :cry:
dezsina

Jajj!!
Korai öröm volt. :cry: :cry: :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

:cry: :cry: Ó, neeeeeee :cry: :cry:

KépKép
tobi

De miért? Nem értem.... Ott volt a halvány csík, nem? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Én annyira biztos voltam benne....

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulaszkám :cry: :cry: :cry: De én is ugyanazt nem értem, amit Rana…:roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Rana, Szezso,
sajna ez előfordul. De legalább van remény, mert már valamit mutatott a teszt. (nekem anno azt mondta a doki a nem 0 az már valami)
Nekem 3. lombik 'kisvetélés" volt és rá pár hónapra meg spontán bebabásodtam.
Nyulasz szervezete beindult, csak későn. :cry: A testünk, mint egy motor. Be kell indítani, hogy működjön ... rendesen.
Sajna későn tapadhattak meg és/vagy nem kapaszkodtak eléggé. :cry: :cry:
A természet és a hormonok már csak ilyenek. Bekavarnak! :evil:

hajnoca
Dunakeszi

Nyulaszka, én ezt nem akarom elfogadni, annyira de annyira biztos voltam 1 babában! :cry: :cry: :cry:

Szezso, hát nem unalmas az életem, az tény és való, de néha nem bánnám ha az lenne...ami azt illeti a válásból végül is nagyon sokat tanultunk mindketten, szóval ha jobban megnézzük van jó oldala is...

Lola, még tegnap akartam írni, hogy a terhesség most szinte teljesen kizárt (na jó találkoztam már itt babaneten olyan lánnyal aki supre mellett lett babás), de a supre végül is azért van, hogy leállítsák a hormontermelésedet! jaj, és ha késne a mensid az is a suprétól van: nekem 5 napot is kitolta, de van olyan akinek egy egész hetet, szóval erre nem árt felkészülni!

puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Zsu, drukk a bőrgyogyihoz.

Lola, remélem, sikerrel jártál, és mindent meg tudtatok beszélni.

Rana, 37 vagyok. Miért kérdezed?

Nyulasz, borzasztóan sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: . Kíváncsi vagyok a részletekre, mert nem értem akkor a 2 csíkot, amit mindannyian láttunk. Ölellek!!!!

Kép
petne

Tücsi: még az elején a férjemmel (akkor még csak a barátom volt) mi is szétmentünk, majd újra összejöttünk. Majd mikor már jegyesek voltunk, ez újra megtörtént.
És most szuperül működik minden :-D néha egy drasztikus változás indítja útjára a jó dolgokat :wink:

Megkérdeztem a dokimat is, hogy mi lenne, ha véletlenül terhes lennék a Decapeptyl mellett, ártana-e a babának?
Azt mondta, hogy ártani abszolút nem árt, sőt a Deca támogatná a terhességet!!! :-)
Gondolom a Suprefact is hasonlóan működik.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szegény Nyulasznak épp olyan tesztjei voltak (talán még halványabbak), mint nekem a legutóbbi lombiknál és nekem biokém volt. Ezért is nem mertem neki reggel gratulálni és reméltem, hogy ő szerencsésebb lesz. :cry:

((((((((((((((((Nyulasz))))))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

Nyulasz :cry:

Nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry: :cry: Egy hatalamas ölelést küldök neked. Pusz.

Többieknek is pusz, megyek készülődni. Jobban félek, mint az altatástól. :oops:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Nyulasz
ölelés!

Lola
nem is tudom mit mondjak

Tobi, Krisz, Zsófi
+++++++++++++

Csibe
+++++++++++++
Vendég

Petne! Csak mert írtad, hogy jóval 30 után találkoztál a férjeddel, gondoltam nem azonnal kezdtetek babaprojectezni, aztán mivel sajnos ide írogatsz gondoltam nem is jött össze pár hónapon belül. Szóval azt hittem, idősebb vagy, de végülis elég jól alakultak a dolgok, feltételezem, ha már ott mosolyog a baba a pociban. :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz, erre nem tudok mit írni. Nagyon sajnálom. Ölelést küldök! Ha jobban leszel, írd meg a részleteket.

Csibe, Bella +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lola, hogy vagy?

Zsu, remélem nem fog fájni. +++++++++++++++++++++++

skrisz72

mai adag babaragi, meg drukk indítva:

Bella,
++++++++++++++++++++++++++

Csibe,

szurkálós Lányoknak,

tüszőknek meg randizóknak

várakozós, kivizsgálós Lányoknak,

szóval Mindenkinek!!!

KépKép
tobi

Sziasztok!

Nyulaszka, ölellek...erre nincs mit mondani. :oops: :oops:

Lola,
csak pillogok a történeteden. Teljesen megértelek, hogy ki vagy borulva. Férjednek :evil:
Supre-t magadtól ne hagyd abba, beszélj a dokiddal, mikor és hogyan lehet leállni vele, nehogy összekavarjon valamit a szervezetedben.
Nem tudok neked tanácsot adni, kívülről könnyű azt mondani, menjen, aki menni akar....Talán annyit, hogy próbáljatok meg kettesben leülni a férjeddel egy semleges helyen, ahol beszélhettek, mi volt a gond, ami miatt lett a másik, lehet-e rajta változtatni, ő mit gondol és te mit gondolsz. DE ahogyan írták a többiek is, van élet 30 fölött is. Én 32 voltam, mikor a férjemmel találkoztunk...és itt van Hajnóca példája, akinek spontán lett Bogyika...szóval kitartás.
Akárhogy is lesz, sok erőt kívánok neked. És gyere, emiatt ne hagyd itt a fórumot.

Bella +++++++++++++++++++++++++++++

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Nyulasz! Ölellek!

Bella! Csibe! +++++++++++++++++++++++++++

Szurizóknak sok-sok szép tüszőt!!!!!!!

Csajok! Ne a negatív példákat hozzuk már fel!!! :twisted:
Legyünk egy kicsit optimistábbak!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Bocs, az előbb kicsit összetörtem Nyulasz miatt, és elfelejtettem küldeni a + energiaákat, de Mindenkinek drukkolok ám!

Kép
petne

Sziasztok!

Ma nem volt net az irodában. Rohantam haza, hogy megnézzem Nyulaszt! :evil:

Nyulasz!
Annyira sajnálom, nagy ölelést küldök!!!! :roll:

Lola!
Hátha lehiggad a férjed és rendbe lehet hozni a dolgokat. És ahogy Szezso is írta, lehet jobb irányba terelődnek a dolgok. Az egyetlen kérdés, hogy szeretitek-e még egymást. Ha igen, mindent meg lehet oldani.
Nekünk is volt egy nagy mélypontunk, majdnem elváltunk. Most nem részletezném, a lényeg, hogy azóta teljesen új és jobb dimenzióba helyeződött a kapcsolatunk. Ráeszméltünk mit is veszíthetünk. :wink: Ha nem így lenne lebegjen előtted Hajnoca példája! :wink:

Bella!
Drukk és babaragacsok!+++++++++++

Szezso!
Hogy megy a szurizás???? :lol:

Csibe!
Drukk!

Hajnoca!
Mi a helyzet Szingapúrral?

Lányok, tudom nem kéne magamra venni, de én is huszonéves vagyok, konkrétan 24, míg a férjem 37. Nem akarok védeni senkit, de kivételek vannak. Vagy akkor én is hülye kis picsa vagyok? :roll: :oops: :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi, ne vedd magadra!!! Egyébként sem úgy működik, hogy a csábító a szemét. Ehhez mindig két ember kell. Egy jó házasság alapja az őszinteség, és a sok beszélgetés. Ha nem beszéljük meg a problémákat, hanem besöpörjük a szőnyeg alá, akkor előbb-utóbb valami tönkremegy. Muszáj elmondani a párunknak, hogy mi tetszik és mi nem tetszik egy kapcsolatban. Csak akkor lehet tenni érte. Ha nem jönnek felszínre a problémák, akkor gyakran végződnek válással ezek a kapcsolatok. Sajnos. Ilyenkor beszéd helyett mást keresnek a felek...

skrisz72

Szezsó,
villanyfényes futam volt ott a 7végén, nem láttad? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Beadta a drága a CVjét és várunk, hogy mi lesz. Elméletileg okt. 17től lenne. Remélem inkább most mehet, mint karácsonykor, mert akkor nem akar menni és én sem szeretném.
Menjen olyan aki egyedül él és még nincs így családja, mint nekünk. Annak egy élmény lenne abban az időszakban.
Remélem a 'sárga, kagyló" ü.a.-os cég is így gondolja. :)

Ahigy női megérzésem diktálja tuti, hogy egyiknap még itt a másik nap meg már ott lesz ... és nem lesz időnk szomorkodni és idegeskedni.
Nálunk amúgyis minden ilyen rioszropszba megy.
Lakést is így vettünk. :wink: :D

hajnoca
Dunakeszi

Zsófi, nekem meg azon akadt meg a szemem, hogy a fiatalkori szerelmek nem tartank sokáig... :P :lol: De aztán túl léptem a dolgon!;-)
Vendég

Szezsó,
a jelenlevők indig kivételek. :wink:
Amúgy én már nagyon közel vagyok a 3 Xhez.
De ... ha jól olvastam Lola sorait, akkor ez a 'hülye kis picsa" nincs még 20 sem!!

hajnoca
Dunakeszi

Nyulaszka, ma nem jössz beszélgetni? ...megértem hogy nincs kedved, de úgy hiányzol! :cry:

Bella, neked nem is küldtem ma babaragikat, ne haragudj!!! :oops:
Vendég

Hajnóca, szerintem az összes Szezsó-s hozzászólásodat Zsófinak szántad :lol: Ugye? :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó, ezt most neked.
Jajjjjjjjj, bocsánat.:oops:

Igen, mindet Zsófinak!

Csak egyszerre Bogyikázom, netezem, tanulok illetve jegyzetet másolok, eszünk és figyelek arra, hogy Bogyika na csináljon semmi rosszat illet olyat amivel árt magának. :?

Még 1x BOCSI!! :oops:

hajnoca
Dunakeszi

Milyen csendes ma a topik... :roll: Lányok, el vagytok kenődve? Tudom most két rossz dolog is történt a napokban, de hát menetelni kell tovább. Bátorítanunk kell azokat, akiknél most éppen történés van. Én mostanában délelőttönként nem leszek, mert elindult a projekt, amitől beszéltem nemrégiben. Ebéd felé foglak titeket olvasni. Remélem jó híreket hoztok majd. Mindenkinek puszi. Különösen Nyulasznak és Lolának. Fel a fejjel kislányok!

skrisz72

Krisz! Én vagyok, de nem tudok mit írni.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Nyulasz! :( Drága kicsi Nyulaszkám!

minden nap benéztem miattad,szorítottam és veled örültem a teszteknek.... tudd : veled vagyunk sokan, szorítunk, támogatunk...nagyon nagyon nagy ölelést küldök a pici szívednek....
Vendég

Én is benézegetek, hogy hátha jön Nyulasz... Jobb lenne "hallani a hangját", még ha szomorú is, akkor már nem aggódnék annyira.... :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulaszkám!
:cry: Ölellek! :cry:

Lola! :(
Szorítok, hogy minden rendbe jöjjön, vagy legalábbis meg tudj nyugodni picit!
Vendég

Rana, saját tapasztalatból tudom, hogy ilyenkor az ember megírja a rossz hírt, aztán nyalogatja a sebeit. Mikor megnyugszunk, akkor jövünk vissza, és felvesszük a fonalat. Én végigbőgtem azt a napot.
Gondolom másnál sincs ez másképp.

Nyulasz, azért ha olvasol, nagyon-nagyon sok vígasztaló puszit küldök.

skrisz72

De Nyulasz még ma egyszer se írt! :( Persze, tudom hogy van ez (sajnos), épp ezért fogok megnyugodni, ha ír végre....

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Nyulasz

Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Egy nagy cuppanóst küldök neked!!!!!
Kép

Lola

Nagyon drukkolok hogy rendbe jöjjönek a Pároddal a dolgok!!!!! :wink: Bátor lépés volt hajnalban felutazni hozzá!!!!
Én nem mertem volna! :oops: :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok.

Még csak most értem ide.
Nyulasz:én is nagyon sajnálom,bár tudom hogy ez nem vigasztal most.Nem is tudom hogy mit írhatnék.Szerintem semmit mert ilyenkor semmi sem vigasztal jól tudom. Ölellek és puszi.

lola:szoritok neked is mára! Remélem rendeződni og ez az ügy.Ti tudjátok,hogy miként döntötök.

Rólam:elintéztem ma a nődokit és a háziorvost is.Sima ügy volt.A nődoki 2 perc alatt megírta a papírt és egy fillérembe sem került. Úgyhogy ebből a szempontból megnyugodtam.

Rana:és ezt a HB tesztet ti hol csináltatjátok? Lehet hogy már leírtad ide/akkor bocsi/.

Kép
Kép
melánia

Vikimi,
jó téged is látni. :)
Milyen 'nagy" a kis Mircsi. :wink: :D
Lassan szülinapoztok!! :D :D :D :D

Mesélj. Mit utd már a kisasszony?

hajnoca
Dunakeszi

szia Hajnoca! :)

olvaslak ám titeket, és rendszeres látogatója vagyok az iwiwes képeiteknek! Bogi nagyon szép "nagylány" már, kis cserfesnek tűnik, gondolom az egész napodat kitölti :)

mi jól vagyunk, túl a 10 hónapon és a10kg-n :) Napi 4x szopcsi van még, enni nem nagyon szeret :) pedig nem látszik rajta. Nagyon eleven akaratos kisnő, kiabál, "beszélget" a maga nyelvén, ne-ne-enm...ma-ma-ma meg brrrrr, köpködés, ha kérdezem: hol a lámpa???,akkor rámutat,az apjára is... feláll egy hajszálba is...kapaszkodva lépeget. Most apja cd-it pakolgatja....jajjjj Gyorsan telik az idő.... még a mai napig álmodok a kaálival, a szurikkal, sokszor arra ébredek, hogy nem adtam be a szurit.... de ezen nem is csodálkozok hiszen 3 évünk erről szólt. Pá

mindenkinek szorítok!!!!
Vendég

Lányok, segítsetek nekem!
A Kaáliba kell menjek vérvételre eddig úgy néz ki, hogy hétfőn... a recepción azt mondták nem kell időpontot kérni, de azt nem kérdeztem, hogy hány órái lehet menni???
Vendég

Jaj, és mennyi idő alatt van meg az eredmény, megvárhatom? A dokival ugyanis meg kell beszélni az eredmény függvényében, hogy kezdjük-e a stimut+ ha kezdünk akkor receptet is kell neki írni... Hm, lehet hogy jobb ha felhívom őket... :roll: :oops:
Vendég

Meli! HBA tesztet a Kaáliban csinálják, de Bp-en biztos van olyan andrológus, aki szintén meg tudja csinálni (itt Db-en nincs, csak a Kaáliban). Tényleg írtam már. :wink:

Vikimi! Olyan jó lenne, ha a Kaáli (meddőségi) már mindannyiunknak csak egy (rossz) álom lenne! :) Beleolvastam a fórum legelejébe, és tök jó volt látni, hogy 2005-06-ban még csak ugyanígy beszélgettetek-panaszkodtatok-sírtatok egymásnak, viccelődtetek és vigasztaltátok egymást, mint most mi, és a vonalzóitokon meg már a mostani "állapot" látszik, azaz az azóta megszületett kicsik! Na ez ad erőt nekem nagyon gyakran. :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Tényleg csend van :roll:

Tücsi én nem tudok sajnos segíteni...

Vikimi: még mindig álmodsz a szurikkal? :) én meg mindig pakolok, meg készülök utazni álmomban :-) ez meg a 8 hónapos varsói kiküldetés miatt van :lol: pedig annak is már 3 éve :-D

Meli: ügyes voltál ügyintézésben :-)

Hajnóca, azta Te ennyi dologgal foglalkozol egyszerre? Nem semmi :-D

Nyulaszka talán most áll talpra :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, nem baj, majd pénteken vagy hétfőn felhívom őket!;-)

Egyébként még mindig a melóhelyemen vagyok, apát várom, hogy együtt menjünk haza, de 8-ig még halálra unom magam...Ráadásul most olvasom, hogy meghalt Jászai Joli néni, tudom hogy nagyon idős volt már, de akkor is úgy elszomorodtam! :(
Vendég

Sziasztok!
Bocsi,hogy Csibével üzentem,de reggel az első sokk után elindultunk itthonról apával,és már a kocsiban jutott eszembe,hogy nektek meg nem írtam...és csak Csibének a száma van meg,így gyorsan üzentem neki...aztán ma egész nap "házon kívül" voltunk...
... szépen gyüjtögetem azoknak a teszteknek a listáját,amit nem érdemes venni...tudjátok,a múltkor pont így jártam,bár akkor sokkal erősebb volt a csík,és nagy öröm,aztán meg semmi...még a mai napon is megjelent a lilyn valami halvány csíkocska,nem az a klasszikus csont negatív,de én már nem hiszek abban,hogy a halvány csík is csík.Megyünk tovább,fel kell állni,mert hisszük,hogy egyszer sikerül...
Nagyon köszönöm a sok támogatást... :D
Lola!
Nem találok szavakat :evil:
Dezsi!
Majd máskor behajtom rajtad...
Viki!
Kár,hogy ilyen ritkán nézel be!Megnéztem iwiwen a képeket valamelyik nap,szépek vagytok.
Bocsi,most csak ennyire tellett,Csibe neked rengeteg babaragacs,és a szurizóknak meg sok tüszőt!Kismamáknak megy a pocaksimi,anyukáknak meg sok szép napot kívánok a lurkókkal,várakozóknak türelmet a spontánosoknak meg... :oops: :wink: ...asszem így senki nem maradt ki.Puszi!
Vendég

Ja,még annyi,hogy nem tűnök ám el,maradok,nem jó példának,de talán egyel több drukk mindenkinek jól jön. :wink:
...és Csibe,nagyon köszönöm,hogy megírtad a lányoknak...tudom rossz hírt vini nem a leghálásabb feladat...
Vendég

Nyulaszkám, majd ha kicsit szusszantál gyere vissza beszélgetni, hátha úgy jobb... :( Ilyenkor tényleg hülyeség bármit is mondani (hogy nem szabad feladni, meg majd egyszer úgyis sikerül, stb), mert egyrészt ezt mindenki tudja, másrészt meg ilyenkor ez se vigasz. Úgyhogy csak egy léleksimit küldök.

Tücsi, vártam, hátha válaszolnak neked azok, akik ugyanabba a Kaáliba járnak mint te (ahány ház, annyi szokás). Itt Db-ben reggel 8-tól 9-ig van vérvétel, utána elvileg meg lehet várni az eredményt, de gyakorlatilag fölösleges, és jobb visszamenni, mert szerencsés esetben már 11-kor megvan az eredmény (és doki is), de lehet, hogy csak délután "fogad" az orvos (bár itt a konzultációsokat előrébb szokták venni, hogy gyorsan fogyjon a sor). De tényleg jobb, ha megkérdezed telefonon.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szegény Joli néni :-( 100 felett volt már...

Bocs, ha vki Otp dolgozó, de most készítettek ki totálisan... Közös számlánk van, és 2x küldtek ki minden sms-t, Apa felhívta őket, hogy miért és vagy fél órát tartott, őt is kivallatták, meg engem is a számlacsomagunkról, de az én válaszaimat nem fogadták, el mert Apa súgott és a nő hallotta :evil: aztán a nő kiakadt, mert megtévesztettem és emiatt kiadott nekem infót a saját szerződésemről :shock: vissza is adtam a telefont Apának, és megüzentem a nőnek, hogy többet semmilyen kérdésre nem válaszolok... :evil:

Bocs, ez már a PMS lesz... :oops:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nyulasz, küldök egy ölelést meg egy integetést :-)
És igenis jó példa vagy, mert nagyon kemény csaj vagy!!! (régen mindig azt írtuk az őstopikomban, hogy f@sz@ csaj :oops: de ezt most hátha nem tudod értékelni...)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?