Új privát üzeneted érkezett!

Laptető.... Remélem, jót jelent, mert ma egész nap én is emésztettem magam.... :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana! Miért emésztetted magad?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Lola én közel 32 évesen ismertem meg a férjemet,és nem bántam meg, hogy ilyen sokáig vártam a nagy Ő-re, tehát, ha esetleg úgy alakulna a dolog, igenis előtted az élet :wink:

Kép

csibe
csibe32

Szia Hanna!

Most kezdődik a 3. stimu(Closti+tüszőrepi), nem volt cisztám mint a múltkor, így kezdhetünk.
A dokit is kérdeztem hogy ugyan mondja már meg mi a sikertelenségnek az oka?
Rám néz, mosolyog: Két próbálkozást még nem neveznék sikertelenségnek!
Aztán mondtam neki hogy a spontán hónapokra gondoltam itt. Hát sajnos ilyen jó eredményekkel mint ami nekünk van, nem tudja megmondani! :(

Komolyan mondom az lett volna a legjobb ha találnak valamit, szedj ilyen gyógyszert, kapsz olyan szurit és hipp-hopp ott van a baba a pocakomban! :wink:

Na nem rinyálok, mert rajtam kívül másnak sokkal nagyon problémája van! :oops: :(

Lola

A Párod lehetett volna annyira korrekt hogy legalább a stimu előtt elmondja neked.
Ő mit akar????

Lányok ez nagyon durva amit most leírok, de sajna megtörtént eset. A baráti társaságunkból a feleségnek méhnyak rákja lett, 1 év alatt elvitte. :cry: Mit ad Isten, a férj a felesége temetésének másnapján már odaköltöztette a barátnőjét és annak a gyerekeit!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Hát volt is nemulass a családban!!!!! Persze hogy felháborodott a srác anyja, apja, tesója, nem beszélve a meghalt csaj rokonairól!!!!
A férj csak annyit mondott: Olyan gyorsan történt minden!!!!!! :roll: Hát kérdezem én, nóóóóóórmális???????????????
Hát persze: Tegnap meghalt a feleségem, odaköltözöl hozzám?????? :evil: :shock:
Na ne már???????????????????? :evil:
Vendég

Ditke! Akkor drukkolok! Ez most inszem, vagy csak sima stimus hónap? :oops:
Van egy csomó vizsgálat, amit érdemes megcsináltatni. Nem tudom, végigmentél-e már rajtuk.

Az ismerősödhöz meg: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
hanna30

Hanna!

Milyen vizsgálatokra gondolsz! :wink:
Csak sima stimus hónap! :wink:

Ti jól vagytok?????
A blogodba szoktam beleolvasni! :oops: Jobbulást a Párodnak!
Vendég

Hanna

Andiról tudsz valamit???? :wink:

Babszival szoktunk néha privit váltani, vagy utána nézek hogy most éppen hol járnak!!!!!! :wink: :D
Vendég

Ditke:
http://zsebike.freeblog.hu/archives/200 ... zsgalatok/

Andiék költöznek, el van havazva. :wink:

Kép
hanna30

Ditke, tudom nem szép dolog amit írok, de röhögtem azon, amit írtál. Persze nem jókedvemben, hanem mert ez a példa is erősíti, hogy mennyire idióták néha a pasik. Hogy lehetnek ennyire ösztönlények....??? Elképesztő... :twisted:

Lola, akkor ez egy tinédzser szerelem volt? Sajnos nem ritka, hogy ezek nem tartanak egy életen át. Csak vígasztalni tudlak. Én a páromat 33 évesen ismertem meg. Van élet 30-on túl, hidd el!!!

skrisz72

csajok,köszi a vigasztaló szavakat!
akkor szerintetek ne adjam be magamnak a suprefactot ma este?nem akarom elhinni.az lenne a nagy szám,ha most jött volna össze a baba.holnap 27. nap,reggel tesztelek.
lola29

Krisz

Azt hozzá teszem még, hogy az új "társ", a barátnője volt az elhunyt feleségnek!!!!!! :cry: Undorító!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ki tudja mióta tartott már a viszony????
Persze "nem akarta" hogy a gyerekeket "megviselje" az Anyjuk halála, a kisfiú akkor kezdte az elsőt a kislány pedig 3 éves volt. Hát ezért kellett olyan nagyon hirtelen beköltözni!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Lola

Ha nem akar válni, még nincs veszve semmi!!!!! :wink:
Fiatal pipi, ilyen idős korban még a dizsi, Pláza+szórakozás+szórakozás van a toppon!!!!!!!!!!
A nyomunkba sem érhetnek ezek a libák!!!!! :lol: :lol: :lol:
A Párodnak kellett egy kis kikapcsolódás egy kis izgalom, de ha lelohadt majd meglátja hogy mit is tett kockára!!!! :wink: :D
Vendég

Ditke! Az én párom fiatalabb nálam, de szerintem ezek soha nem fordultak meg a fejében. Szomorú, hogy ennyi idő után kockára teszi az életét ez az ember. :(

Kép
hanna30

Lola! Szerintem addig ne hagyd abba, amíg nem tisztáztad azt rendesen a férjeddel, hogy ő hogy gondolja (csak mert nehogy két nap múlva meg benyögje, hogy szakított a kiscsajjal és vissza mindent, mégis kéne a lombik, mert ilyet nem játszunk!!!!!). Én amúgy nem is tudom mit csináltam volna, ha ilyet meg mert volna / meg merne tenni a férjem. Mármint persze az is kiakasztó már önmagában is, hogy megcsal, de hogy ezt nem képes azelőtt közölni, mielőtt mindenféle veszélyes (mert ezeknek a szereknek sajnos igenis van hatásuk több évtized múlva) hormonokkal elkezded magad szúrni. Nem tértem még napirenre efelett, gondolom te meg pláne nem. :evil:

Ditke, Na az a másik genyó díszmadár, abba sincs tapintat egy szál se. :evil: :evil: :evil: :evil: Ditke, mi még nem "beszéltünk", én azt hittem az ott a kisfiad az avatarodban.... De akkor ezek szerint mégsem? :oops:

Hanna, hát azon rágódtam egész nap, hogy tök hülye vagyok, össze-vissza mindenbe belevágok gondolkodás nélkül. Most abba lovaltam bele magam, hogy (megpróbálom röviden) nekem augusztusban nagyon enyhe inzulinemelkedésre (a számokat leírtam egy oldallal korábban) felírtak 2x850 mg Metformint, és rám bélyegezték, hogy PCOs vagyok (semmi tünetem nem utal erre). No nem is ez a baj, egy hónapja elkezdtem szedni a metformint, merthogy biztos tudja a drnő mit csinál, na meg persze a babáért mindent. Két hete voltam HSG-n, amin ugye átjárhatóvá tettek, úgyhogy az köv. 3 hónapban jó lenne rástartolni az inszemre. Erre most nézem az interneten, hogy a metforminnak minimum 3 hónap kell, hogy hasson, és a legelején még ronthat is az eredményeken. Úgyhogy lehet, hogy most még rosszabbak az inzulin és cukorértékeim (kontrollon még nem voltam, de hiába is mennék el ezen a héten, mert két hét mire megjön az eredmény), a következő ciklusban meg kezdődne az inszem. Szóval lehet, hogy csak pénzpazarlás, mert úgysem marad meg a baba rossz értékekkel, viszont várni meg nem tudok 3 hónapot, mert akkor már az inszemhez talán késő lesz. Na ezen idegesítem most magam. :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

csajok,annyira ostoba vagyok,felhívtam a csajt.gondolhatjátok,hogy nem az időjárásról beszélgettünk.
miket mondtam!
teljesen kifordulok önmagamból.mondtam neki pl,hogy ne higgye,hogy
velem nem feküdt le!tegnap is együtt voltunk 2*.azt mondta hogy ez nem igaz,és nem hiszi el.mondtam de igaz.
és azt is mondtam hogy 1,5 hónapja minden nap lefeküdt velem is!na ez nem igaz,de ezt meg azért mondtam hogy bosszantsam.nem ismerek magamra.
bocsi mindenkinek,hogy itt offolok,de holnaptól úgyse nagyon leszek itt,mert szerintem a babatémát,jobb ha évekre elfelejtem.már síni se tudok.....
lola29

Szia Rana!

Én csak vándorlélek vagyok erre felé!!!! :lol: Hannával anno egy topokba írtunk, onnan ismerem.

Zsu, Legyekmami, Zsófi, Házitücsök őket pedig a még most is írogatós őstopikomból. Értük néztem be anno sokszor, hogy ugyan mi lehet velük, és aztán olyan szimpatikusak lettetek mindannyian, hogy néha be-be nézek hogy mi van veletek! :wink: És nagy-nagyon drukkolok mindenkinek!!!!!!! :wink: :D
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz, nagyon drukkolok holnapra, de csak ismételni tudom magam: ott van a baba a pocidban!;-)

Lola, szerintem ma már ne add be a szurit! Biztos forrásból tudom (nekem 2 lombiknál volt úgy hogy nem volt embrió transzfer), hogy tutira nem számít próbálkozásnak a TB szemében, szóval emiatt ne aggódj! A párodat nem minősíteném: mi is 14 éve voltunk együtt mikor elváltunk a 4-ik lombik után, de mi a válás kimondása után 3 hónappal már együtt voltunk, és ott nem egy 3-ik személy szólt közbe...sok erőt kívánok neked!!!

Bella, nagyon-nagyon ügyesek voltatok, még fagyibabák is lettek, ez igen! Küldöm a babaragikat!;-)

Ditke, szíííja! :D

Pusszantás mindenkinek!
Vendég

ja!
és folyamatosan nevetgélt még beszélt
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
én megőrülök....................................................
lola29

házitücsök!
nem értem!a válás után újra összejöttél a férjeddel??????
lola29

Tücsök

Jól vagy már?????
Aztán most akkor lombik, vagy nem lombik? :oops:

Lola

Te ismered a csajt, vagy honnan tudod a telefonszámát????? :shock: :roll: És a Párod most otthon van, vagy elment? És hogy reagálta le a dolgokat, válni akar? Ha nem mondott ilyet akkor nincs minden veszve!!!! :wink: :D

Rana

Ő a kerilányom az avataromon, csak ott még nagyon kicsi! :lol: Na jó, most sem nagy, hiszen még 9 hónapos sincs!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Rana! Dokid mit mond erre? Tényleg rontja a stimu az IR-t. Én is a 3. hónapban kezdtem a lombikot.

Lola! Ezért el ne menj!!! Írd ki magadból.
Én nem tudom, mit csinálnék...de az én vérmérsékletemmel...

Kép
hanna30

[quote="házitücsök"] írta:házitücsökmi is 14 éve voltunk együtt mikor elváltunk a 4-ik lombik után, de mi a válás kimondása után 3 hónappal már együtt voltunk, és ott nem egy 3-ik személy szólt közbe...

Tücsi! Nem értem. Elváltatok, aztán 3 hónap múlva újra a volt férjeddel voltatok együtt? :shock: Vagy már másvalakivel?

Lola drága! Írjál csak ide, és ne hanyagold a babatémát, hanem keresgesd az új szerelmedet, aki nagyon hamar megajándékoz egy kisbabával!!!!!

Nem akarok kiábrándító lenni, csajok, de ezért nem jó, ha minden lombik a nő TB-jére megy..... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

ditke!

nem ismerem a csajt,de állítólag már találkoztunk egyszer a férjem munkahelyén.most néztem meg az iwiwen
az van hogy mi mhelyváltás miatt most még két lakást tartunk fenn,és
nem mentem vele vissza.de ahol most vagyok,nagyon messze van a mhelyemtől.(napi 6 óra utazás lenne)
mikor ez kiderül,elment.de holnap muszály lesz találkozni.most ment a csajhoz,megbeszélni mi legyen.
most én itt ülök egyedül a lakásban,és arra gondolok,ők meg ott hetyegnek együtt....
lola29

Hanna, azt mondja a nődokim, hogy a Clostylbegit nem hormon. Akkor az nem számít stimunak, tehát nem rontja az IR-t. Vagy igen? Mondjuk beszéltünk gyógyszer nélküli inszemről is, ő abban is benne van.

Most ötlött fel bennem, hogy ezt írtad, hogy LEHET, HOGY A MÁJUSI LOMBIKTÓL LETT EZ AZ ENYHE IR-EM????? (Előtte nem nézték soha) Ha igen, akkor viszont csak várni kéne, hogy magától visszaálljon a normál állapot... :roll:

Meg az is igaz, hogy mire maga az inszem lesz, addigra már majdnem két hónapja fogom szedni a metet.

Szerintetek mit csináljak??? Várni se nagyon merek, mert nehogy "visszazáródjak". :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Lola! Lehet, hogy nem hetyegnek, hanem veszekednek (hihi)! Gondolj erre! Én is összevissza beszéltem volna dühömben a telefonban, ezt nem lehet különben átvészelni! :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

He-he, na akkor vegyük újra:

2005 október 12-én a 9-ik házassági évfordulónkon (a házasság előtt már 5 éve együtt voltunk, szóval gimis szerelem volt) kaptam kézhez a bírósági idézést a válásra, novemberben elváltunk ( a bíróságról a lakásomra mentünk együtt, hogy a férjem befejezze a konyhámat) és aztán még elég sűrűn jött hozzám a férjem segíteni, de végül megkértem, hogy ne jöjjön mert így nem tudok tovább lépni (nagyon szerettem őt, ő sem tudott igazán elszakadni tőlem, de mindenképpen válni akart...hosszú és bonyolult történet)

2006 januárjában újra megkeresett és elmondta, hogy igazam volt, tényleg depis és szakemberre van szüksége, ezért el kezdett pszichomókushoz járni, aztán nagyon rohamosan gyógyult és egyre többet volt velem és aztán 2006 július 1-én visszaköltöztem a közös házunkba, ahol most is boldogan élünk!;-) :lol:

Ditke, köszi már sokkal jobban vagyok! Ha jók lesznek az eredmények akkor lombik!;-)
Vendég

Rana! Nem hiszem, hogy attól lett most.
Én elkezdtem. Ebben senki nem tud tanácsot adni. Kérdezd meg a dokidat, mit javasol. :wink:
Most hogy-hogy a lombik után inszem lesz? :shock:
Én lemaradtam...

Kép
hanna30

Lola remélem minél hamarabb rendeződik Nálatok a helyzet, addig is sok erőt kívánok Neked.

Rana: Metforminról IR-ről, mindig az jut eszembe, hogy addig is születtek gyereke, akár pcos volt a nő akár nem, ez a legújabb felkapott dolog, amibe az ember lánya belekapaszkodhat, és valamilyen szintű üzletet is látok benne. Ha valamibe hisz az ember az már fél siker.

Nyulasz nagyon nagyon szorítok Neked, és várom a holnapi híreket++++++++++++

Jó éjszakát Lányok

Kép

csibe
csibe32

Na Tücsi, akkor jól értettük! :wink: (Csak nem akartunk hinni a szemünknek!) És nem akartok újra összeházasodni???? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hát csajok, én csak pislogok, hogy a pasik milyen hülyék tudnak lenni. Az egyik a csajához megy megbeszélni, hogy mi legyen, mintha 21 évesen el tudná dönteni a kis csitri..., ahelyett, hogy a feleségével beszélné meg, hogy mi legyen...
A másik meg ahelyett, hogy kezeltetné magát, inkább elválik.... :roll: :roll:

skrisz72

ahaaaaa,már értem.
lányok,aranyosak vagytok.köszi a biztatást.
lola29

Egy kis móka! :D

A plasztikai sebész kitalált egy új módszert az arcbőr feszessé tételére. Magyarázza a páciensnek:
- Egy rejtett csavart operálok a feje tetejére. Amikor úgy érzi, hogy a bőr egy kicsit ráncosabb, csak egy apró csavarás, és újra feszes az arcbőre.
A nőnek nagyon tetszik a dolog, aláveti magát a beavatkozásnak. Néhány hónap múlva azonban visszajön az orvoshoz.
- Doktor úr! Nézze, milyen zacskók lettek a szemem alatt!
- Asszonyom! Azok nem zacskók, hanem a mellei. És ha még sokat tekergeti azt a csavart, hamarosan szakálla is lesz! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hanna! Volt vagy két hete HSG-m, és ott átjárható lettem (vagy voltam? Szerintem nem voltam az). Ezért most van kb 3 hónapunk az inszemre (vagy spontánra, bár inkább nem pocsékoljuk az időt). Hát ezért.

Csibe!!! Inszemnél te Clostyt kaptál vagy szuris hormonokat???? Mondtad, hogy te is szúrsz heparint, mikortól kell? Már a ciklus elejétől, vagy csak az inszem napjától?????? Mikor tesztelsz?????

Nyulaszkám! Pihengetsz, vagy hova tűntél??? Holnap hányra mész vérvételre? És hányra érsz haza, netközelbe? (Úgy alakítom a napom, hogy minél előbb tudjalak olvasni)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ditke! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Lola,
mint Rana hszéből olvashattad nekem sikerült a 'csoda" teljesen spontán.
Biztos van egy olyan pasi akitől akár te is spontán babásodhatsz.
Én azt vallom, hogy nekem lelki eredete is volt annak, hogy annyi éven át nem jött össze a baba. Nem ő volt a megfelelő partner, társ.

A helyzet az - és szerintem itt a nagytöbbség tudja a sztorimat -, hogy én voltam a mi kapcsolatunkban aki 'félrelépett". Nem vagyok büszke magamra, de a mai napig nem bántam meg, hogy így tettem. Ezzel nem a férjed pártján állok, mert ez igenis megbocsájthatatlan. A túróért nem mondta a férjed, hogy pl lassítsatok a lombikkal.
Nálunk ez anno úgy zajlott, hogy egy 'kisvetélés" után voltam/tunk és érzelmileg kezdtünk eltávolodni. Két lombik közötti időszakban jött a mostani férjem a képbe. Amúgy meg szeptemberben lett volna a következő beülti+minden. A voltférjem szerette volna, ha indulunk szeptemberben, de mondtam, hogy 'én nem megyek sehova - lombikozni, ilyen szitura meg főleg".

Igaz, én a másik oldalon voltam anno, de nagyon is megértem a helyzeted.
Nekem sem volt könnyű annyi babátlan év után azt mondani, hogy hagyjon mindenki békén és nincs babatéma.

Az év novemberében jött meg utoljára és december elején + lett a teszt. Pedig immunológiai ('spermaölés") oka volt a lombikozásunknak. ... most van egy kislányom és egy csodálatos férjem akire lehet számítani mindenben.

A kisp..@ meg azért vihorászott a telefonba, mert neki ez egy 'hűdekafadolog". Nem fogja fel, hogy mit tett egy családdal, egy másik nővel. Érettlen, kis fruska akinek még a világ a fiúzásból, a vihogásból, a plázázásból, a 7végi bulizásból, stbből áll amit persze a férjednek majd el kell/ene viselnie és tartani vele a lépést. Ez serintem kivitelezhetetlen, ha érett, felnőtt az ember. Hozzászokott már a biztonsághoz, a fix dolgokhoz stb.... ........................ s ekkor jön majd rá, hogy milyen jó is volt melletted - nyugodt környezetbe hazamenni, minden este meleg vacsi várja, volt kihez hazamenni és volt kivel megbeszélni az aznapi eseményeket.

Remélem nem okoskodásnak veszed. Leírtm azt amit én átéltem és ha tudok segítek.

A CSAJOKról meg nem szabad lemondani!!! Mint a topik címében is benne van "beültetés elötti, és utáni érzések". Ez rád is vonatkozik.!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Krisz, igen nagyon kiábrándító volt amit tett, főleg hogy addig tényleg mindig mindent megbeszéltünk de erről nem akart beszélni, csak menekülni akart minden elől (akkor építkeztünk is: épp, hogy befejeztük a József Attilás lakásunk teljes körű felújítását vettünk itt vidéken egy pici házat amit szószerint újra kellett építeni+ a lombik sem sikerül...és ahelyett, hogy engem vígasztalt volna mint azt tette azt megelőző 14 évben most magamrahagyott és még én aggódtam érte: úgy összetörte az autónkat, hogy azt mondták abból élő embert nem szednek ki...) na, mindegy!

Rana, nem tudom, számomra bebizonyosodott, hogy tényleg nem a papír a lényeg...A vicces az egészben, hogy azóta is az asszonynevem van a személyimben, mert először nem volt időm átíratni, aztán meg már újra együtt voltunk és nem foglalkoztam vele! :lol:
Vendég

Tücsök!

Akkor ti most vadházasságban éltek???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ditke, ja-ja, és nagyon teccik! :lol:
Vendég

Tücsök!

Ez tök jó! :D És a lombiknál kérnek papírt hogy élettársak vagytok? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hanna

Ha találkozol Andival, mond meg neki légyszi hogy puszilom, és sok sikert kívánok az új lakáshoz!!!!!! :wink: :D
Vendég

Ditke, nem kértek mert lemásolták a személyimet és az alapján automatikusan beírták, hogy házasok vagyunk, tudom tök ciki, de mi akkor nem is foglalkoztunk ezzel mert nekünk tényleg olyan mintha nem is váltunk volna el: pl a páromat is férjemnek nevezem, és nem tudok róla "leszokni", hiába van egy bírósági végzés mi szerint mi elváltunk... :roll:

Nyah, most elbúcsúzom! Puszka mindenkinek!
Vendég

Tücsök

Nem is kell leszokni a megszólításról! :wink: Ez így természetes, hiszen együtt vagytok! :wink: :D A többi pedig nem számít! :wink: :D

Lola??????????????????????????????????????????????
Ugya nem valami hülyeségen töröd az agyad????????????????? :roll: :shock:
Vendég

ditke!
nyugi!a föld összes pasija nem ér annyit,hogy dunának menjek.... :D
lola29

Lola :D

Ez ám a beszéd!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szívemből szóltál!!!!!! :lol: Úgy látszik rokon lelkek vagyunk!!!!! :wink:
Vendég

Lola, szerintem először tisztázni kellene a férjeddel, hogy pontosan mi is van, ő mit akar, aztán neked kell elgondolkodni azon, hogy mindezek ismeretében Te mit szeretnél.
Ami a lombikot illeti, én biztosan félbeszakítanám, ilyen lelkiállapotban teljesen felesleges nekiindulni. Először magatokban kell tisztázni, mit akartok az élettől, ha együtt akarjátok folytatni, még mindig ráértek elölről kezdeni egy új, boldog ciklusban.
Ami az esetleges újrakezdést illeti, tényleg van élet 30 után, én is régen elmúltam, mikor megismertem a férjemet. Biztos nem lesz könnyű, hiszen tapasztalatlan vagy az ismerkedésben, de ha nem erőlteted, úgyis jön minden magától, csak az alkalmakat kell megteremteni hozzá.
Még valami: Egy éppen huszonéves nő tényleg még egy kis éretlen fruska. Lehet, hogy kalandnak izgalmas, de szerintem nincs az a 30 fölötti pasi, aki el tudna viselni egy húsz körüli nőt nap mint nap. A férjem férfiként gyakran mondja teljesen normális, értelmes huszonéves nőkről ezt, szóval ez nem csak az én "női" véleményem.
Fel a fejjel, és nagyon sok erőt kívánok!

Kép
petne

Sziasztok!

Nyulasz :D

Miattad és Bella miatt olvastam végig azt a sok-sok oldalt. 8)

Gratulálok a pozitív teszthez! És nyugi, ott vannak a nyúlbogyók, nem szabad aggódni. Ma szépen elmész vérvételre, s megnyugodsz a magas hcg szinttől. :wink: AMúgy kétnaponta duplázódik.Várjuk a híreket nagyon!!!!ú
Pusz neked.És megy a drukk:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bella :D

Gratulálok ehhez a szép eredményhez. Vigyázz a 3 törppicurra!
Neked is mennek a drukkok:

Lola :D

NAgyon sajnálom amit a férjed művelt. Meg tudtátok beszélni??
Nagy olelést küldök neked.

Jó éjt mindenkinek! Ma du. megyek sebészhez, aki levesz 2 anyajegyet a hasfalamról. Be vagyok sz@rva rendesen, szorítsatok nekem.
Pusz

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

csajok,tényleg rendik vagytok,hogy aggódtok értem.
egyre rosszabbul vagyok.kezdem úgy érezni,hogy én ezt ép ésszel nem tudom feldolgozni.nem tudok aludni.megpróbáltam,nem megy.úgy döntöttem,felmegyek hozzá az első hajnali busszal.megpróbálok vele beszélni,hátha még nincs késő.az életbe még nem ért ekkora nagy érvágás engem.
nem tudom hogyan tovább...
szorítsatok nekem,hátha,csak rémálom,és nem valóság volt az egész.
most este azt mondta holnap este elköltözik.de talán ezt azért meg kellene beszélni.ő ezt hogy gondolja,meg se beszéljük,és az üres lakásra megyek vissza?
holnap(vagyis ma) nem leszek sajna gépközelben,de kedden megpróbálok írni.nagyon durva ez az egész már magában is.de így lombik előtt meg aztán szörnyű.most valahogy nem tudom elképzelni ez életemet a továbbiakban :oops: :x :twisted: :evil: :( :mrgreen: :?: :shock: :| :x :(
lola29

Sziasztok,

Nyulasz nagyon várom a jó híreket+++++++++++++++++++++

Bella ++++++++++++++++++++++++

Tüszőnövelőknek is megy a++++++++++++++++++

Rana én Menopurt szurtam 1 amp.-val, most nem kellett Clexánt szurnom, az csak lombiknál szurtram.

Lola, remélem sikerül átbeszélni a dolgokat a pároddal.

Kép

csibe
csibe32

Jó reggelt!

Nyulaszka: egy hatalmas kalappal mára!!!!

Bella: nagyon-nagyon ügyesek a Picurkáitok! :-) És ez nem fog változni!!! :-D

Lola: teljesen ledöbbentem azon, ami történt Veled :cry: kívánom, hogy minden a legjobban alakuljon…

Rana: ne agyalj, irány az inszem. Sosem lehet tudni. :-D

Csibe: nagyon drukkolok :-D sikerülni fog, és akkor még Rana is megnyugszik, talán :-D

Tücsi: a Te életed sem volt unalmas :wink:

Csajok, megvolt az első szuri tegnap :-) Apa kijelentette, hogy ő annyira jól megfigyelt mindent, hogy ma már önállóan is be tudja nekem adni :-D

Ja, és az előretöltött Decapeptyl-t nem kell légteleníteni!

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Csajok, ha egy injekció előretöltött vagy nem, de levegőbuborék van benne, légteleníteni kell!!

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Lola!
rettentően szorítok Neked! Kivánom a legjobbakat! :wink:

Nyulaszkám!
gyere a jó hírekkel!!! :D

Csibe!
(nem idegesítettél a tesztjeiddel anno :P , és el is várom, hogy mutogasd őket :lol: )
drukk hegyek!

Bella!
babatapik a kismaminak!!! :D :wink:
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?