Új privát üzeneted érkezett!

Na, felraktam egy képet, ennek már elfogadta a méretét. Imádom ezt a képet, 2002 nyarán készült, nem sokkal azután, hogy összejöttünk. És olyan jó érzésem van tőle mindig! Kép

A.

Kép
baba888

Sziasztok!

Hajni, csak vártam, vártam az ablaknál, aztán sehol semmi... Kép
Ráadásul a net is szarakodott, nem tudtam feljönni... Kép
Sírok! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Elég szarul néz ki az előző hozzászólásom a sok kék fej miatt. Kép

Anikó,
NAGGGYON aranyosak vagytok! KépKépKépKép
Olyan furi, h az ember az írások alapján elképzeli a többieket, aztán szinte mindenki másmilyen, mint amilyennek képzeltem. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, tök igazad va, legtöbbször egész másképp néznek ki az emberek, mint ahogy elképzeljük őket. Kép
Amúgy most nézem, hogy ahogy le van szorítva egy kicsit a fejem, olyan, mintha tokám lenne. KépKépKép De nincs ám!!!! KépKép Tessék eltakarni azt a redőt! Kép

Kép
baba888

Sziasztok!! Megjöttem!!

Rájöttem, hogy ez a fórum FÜGGŐSÉGET okoz Kép Kép

Anikó: Nagyon jó a képetek és hidd el senki nem a nem létező tokádat nézi!!! Kép (hogy csinálod a vigyorgó fejet??)

Hajni! Kár pedig szilvásgombócot én is kértem volna!! Igen a zuhanyon mi is nagyon sokat gondolkodtunk épp a tisztítása miatt, de ez rörtön megtetszett mindkettőnket. A konyhában a mésik oldal teljesen fal, úgyhogy oda bőven fér szekrény. Nemsokára megyünk azt is megvenni.
Egyébként a pince nálunk is a párom területe, Megbeszéltük hogy azzal azt csinál, amit akar, azzal pakolja tele, amivel akarja (na jó azért nem mindennel Kép) De akkor fönn meg ne lássam a "játszós" cuccait!!! Kép

Kép
Kép
beuka

Juca: igen a teszttel kapcsolatban én is így gondolom: vagy legyen csík, vagy ne legyen, de ne szórakozzon itt (ráadásul ennyi pénzért ) a színekkel!!!

Nolina: milyen volt a fogorvos?? Ja és akkor áruld el honnan a "nolina"?

Kata ha ennyire bánt hogy lekoppintottam a mappanevet megváltoztatom Kép
Egyébként szerintem azért nem túl jó dolog, hogy a munkát csak Te tudod elvégezni. Sajnos és is így vagyok ezzel és alig merek elmenni szabira. Nem is nagyon engednek!!

Nicola: este küldök képeket. EGyébként tessék magácskának is magáról feltenni képet (nem mosdom nagyon édes az a kislány Kép)!!!
Lhet hogy modtad, de miért voltál tegnap egyedül??

Cirmike na jó Kép nem bánom én ha nem lesznek ikrek, csak lenne már!!!
Egyébként számomra bosszantó és felfoghatatlan, hogy 1 havi clostyszedés után az orvosom nem vizsgált meg!!! Pedig monsta hogy lehetnek cisztáim!!

Hajni egyébként szerintem: "kóstolgatja"

Kép
Kép
beuka

Megint én!
Lehet hogy egyedül vagyok ????

INCI: mi van Veled?????????

Kép
Kép
beuka

Most megyek, de később jövök!!!!

Üdv: Bea

Kép
Kép
beuka

Én most értem ide, szénné égett kézzel. Legközelebb azért is izgulást fogok kérni ha kimegyünk a telekre Kép.

Vannak új képek, de ezek is kintiek, mert bent már elég sötét volt Kép. Majd megpróbálom felvarázsolni őket.

Ma keveset fogok írni, mert nagyon ég a kezem, de azért ti írjatok, mert nagyon kíváncsi vagyok rátok Kép

Kép

Kép
vkhajni

Beuka köszi, megnyugodtam. Kép
Ilyen fejet úgy lehet csinálni, hogy a kettőspont után O betűt raksz bezárójel helyett. Kép

Hajni hogy égetted meg a kezed?

Kép
baba888

Sziasztok,
teljesen szét vagyok esve,este ha a gyermekem elaludt jövök!!!!
meg vissza is olvasok!
cupp
Jucaa

Hú de nagy itt a pangás!!!

Mi van lányok merre vagytok??

Hajni mi történt a kezeddel?

Juca miért vagy szétesve??

Kép
Kép
beuka

na, végre visszaengedtek a géphez.

A kezemet úgy sikerült, hogy hegesztett a párom, én meg segítettem neki. Tudjátok, nagyon hideg van a telken, a vas meg olyan jó meleg volt Kép. Szóval sikerült beletenyerelnem egy frissen hegesztett csücsögbe Kép.
Még szerencse hogy holnap csak műkaját kell csinálnom, mert nem tudom hogy gyúrnám a gombócokat Kép.

Mi van veled Juca, szedd már össze magad, egész héten össze-vissza vagy Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Köszi a gyors válaszokat! Túléltem, most jöttem haza. Kép Kértem szurit, kb 2 órája és már nem is érzem, szerencsére közben sem éreztem semmit, még az érzéstelenítést se. Kép Juca, Te voltál a példám a "bátortalanságban", amúgy elméletileg akkor sem ártana,ha babát várnék, de jó ezt így leírni, még feltételesen is. Kép Alig várom,hogy zebrás tesztről írhassak már. Kép De addig is beérem máséval is. Tehát lányok hajrá.
Asszem Juca Neked már szoríthatnánk Kép, már élesben akcióztok?
Lola, meggyógyultál? Nem is emlékszem rá,hogy írtál ilyesmit.Kép

Szegény Hajni! Remélem a párod gyógyító puszival kedveskedett! Tessék már azon a telken jobban vigyázni, először a szög, most meg a hegesztés. Ha babás leszel, ki sem engedünk a telekre, otthon ülsz majd és írogatsz nekünk mindenféle jókat. Kép

Megyek vacsorázni, Kedveském vacsorával várta haza fogbajos asszonykáját. Kép
nolina

Sziasztok csajok!

Lenne egy nagy kérdésem. Lehet, hogy kicsit nem ide illő, de abba a topikba, ahová írhatnám, már 2 éve nem írt senki. Szóval...nem tudjátok, hogy van-e látható jele annak, ha a férfiúi sperma minősége nem megfelelő? Egyszer azt olvastam, hogy a gyermekáldáshoz az a jó sperma, amelyik "híg" vagy gyorsan híggá válik, mert a kiskatonák a híg közegben gyorsabban tudnak haladni a cél felé. Máshol meg azt olvastam, hogy az a jó, egészséges sperma, amelyik annyira "tömör" "sűrű", hogy csak 30-40 perc után válik folyékonnyá vagy szívódik be pl. a lepedő szövetébe. (és akkor még úrinő voltam Kép ) Szóval nem tudom és erről nem szól semmilyen fáma. (Aggódom, mert a párom nem egyik fehér húsokat, és utálja a gyümölcsöket, emellett még tejérzékeny is. Tehát minden fehérjeforrás kilőve.)

Mit gondoltok?

Hajni,
mi a fenéért álltok neki februárban, -15 fokban hegeszteni egy hűvös telek kellős közepén? Kép

Beuka,
milyen "játszós" cuccai vannak a Párodnak?

Lola
lolita

Nolina,

mi volt a fogaddal? Ugye semmi komoly? Csak valami kis luk, ugye? Legutóbb, mikor én is fogorvosnál voltam és tömni akart, én is kértem lidokain-injekciót. A doki meg közölte, hogy nem ad. Focipálya méretűre kerekedtek a szemeim, gondolhatod. Azt modta, hogy ő tudja, hol van az idegek határa, és higyjem el, nem fog fájni. Hittem neki és az égegyadta világon semmit nem éreztem. Szóval ne csak Juca legyen a példaképed. Kép Kell még menned fogorvoshoz?

Köszönöm kérdésed, tény, hogy nem írtam a betegségemről, mert itt a lányok közül nem sokan élték még át, így nem akartam terhelni őket. Abbahagytam a felírt kúp szedését, mert az 5. után (a 10-ből) annyira kimarta a hüvelyemet, hogy véres maszat jött már. Holnap délelőtt megyek vissza a dokihoz és elmondom neki ezt. A múltkor aranyos volt, azt mondta, májusban, az esküvő után, biztos teherbe esem, felírt folsavat. Jólesik a pozitív hozzáállása.

Ha jól látom, ma van a 22. cn-od. Érzel már valamit különöset? Mikor akarsz majd tesztelni?
Mit készített a Párod vacsira? Jól főz?

Írj, Lola
lolita

Nolina örülök, hogy túl vagy rajta. Nagyon édes a párod Kép.
A férjecském akart puszit adni a bibire, de az jobban fájt volna, úgyhogy inkább lement egy adag hóért Kép.

Lola, erről szerintem semmit nem fogsz találni, különben is, ha kívülről minden ok-nak látszik sem biztos hogy úszkálnak benne kiskatonák. Ha ennyire aggódsz érte, akkor küld el kivizsgálásra. Még esetleg a Megint megjött-ben megkérdezheted, de szerintem nem nagyon van erre recept. Ott most pont ez is a téma Kép. De szerintem a felsorolt okok miatt sem törvényszerű hogy gond legyen.

Kép

Kép
vkhajni

Tényleg, Bea, én is akartam kérdezni a féjed játékát miért nem engeded fel a pincéből?

Kép

Kép
vkhajni

Jóllaktam, nagyon finomat csinált sülttésztás spagettit. Annyira aranyos.Kép
Betömte a lukat, jövő héten meg végleg betöm egy gyógyszeres tömést, de az már nem fog fájni. Most rendben lesznek a fogaim, ez már nem lesz akdály a project-ben. Lola, sajnálom ,hogy nem volt jó a gyógyszer, holnap szorítok és ha gondolod, mailben írd meg, milyen gondok voltak, hátha tudok vmit segíteni. Amúgy most védekeztetek még, vagy élesben ment minden, mert akkor inkább én szorítok Neked, de nagyon. Kép Még csak ez a 2. hónapom foggátló nélkül, tehát most még csak tapasztalódok. A múlt hónapban mintha lett volna pé-jellegű pocifájásom a felénél 16/30, most nem igazán , talán a 19. napon vmi, de sztem nem az. ÚÚÚÚÚÚÚÚgy szeretném, ha vagy nem jönne meg már csak soká, vagy minden barnázás nélkül megjönne időre. Attól fog függni,hogy megyek -e dokihoz febr.-ban. Pár nap és lassan mindenkinek szoríthatunk. Kép Te mikor tesztelnél?
nolina

Na, én megyek aludni. Legyetek rosszak holnapig. Jó éjszakát!!

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Bocsi, hogy így eltűntem egy barátnőmnél voltam halászlézni!

Ezen a párom is állandóan aggódik, hogy biztos miatta nem lehet gyerekünk, mert nem jók a spermái. De most hogy így belegodolok Ő sem sok fehérjét juttat be Kép

A "játszós" cuccok munkásruhákat, meg ilyesmiket jelentek Kép vajon mire gondolhattatok???

Kép
Kép
beuka

HAJNI, PROONE, NOLINA, KATA, NICOLA
Küldtem Nektek esküvői képeket!

A többieknek hirtelen nem udtam a címét Kép de ha kér még valaki, szívesen küldök

Kép
Kép
beuka

megyek, mert nagyon sz... a Net Kép

Sziasztok!!!

A nappaliak remélem aktívabbak lesznek!!!

Kép
Kép
beuka

Köszi Beuka az esküvői képeket, most néztem meg. Nagyon teszenek, boldogok vagytok rajta! Ti szerveztétek ezeket a népszokásos dolgokat, vagy megszervezték nektek? Mi nem csináltunk ekkora felhajtást...
Megyek, lassan jönnek be a gyerekek a terembe. Ma is hosszú napos vagyok, fél 5-ig. :-( Fáradok...

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!!

Tegnap nem voltunk valami aktivak!Kép
Beuka, köszi a képeket még nem láttam mert egyszerűen nem bírom megnyítni a freemailt!
Tegnap ezért nem volt itthon a párom mert területi képviselő(az egész ország területén) és az Alföldön volt!
A Te párod hány éves és mivel foglalkozik??
Az a baj az én képeimmel is hogy vagyok!!
De ha adsz e-mail cimet szivesen küldök!!:

Baba!!Tök jó aza kép!Nem is lehet látni a tokád!Kép én észre sem vettem ,csak mikor Beuka írta!!

Hajni!Remélem már jobban van a kezed és tudsz nekünk irni!!
Ma mit főzöl vagy maradt szilvásgombóc??

nicola
nicola79

Bea, én is megnéztem, aranyosak vagytok Kép.

Valaki kérdezte hogy mit hegesztettünk tegnap. Válaszoltam rá? Na mindegy, ablakokat a pincébe. És valószínüleg még a héten folytatjuk, mert még van kettő Kép.
A kezem már egész jól van, éjszaka még égett egy kicsit, de most nem érzem. Szépen bebarnult az égés, de vannak körülötte valami pici kettőspontok vagy négy darab. Mi a fene lehet Kép.

Ma lazannyát/lazannyét, na mindegy szóval olyat főzőcskézek Kép. Szerencsére gyorsan kész van. Holnap meg sütök sütikét Kép.

Na jó, mert már megint annyi hülyeséget dumálok Kép

Kép

Kép
vkhajni

Én a mult pénteken csináltam lasagnet, tök jó lett, de én boltit amit csak össze kell dobni!!Te magad csinálod a tésztát is??Kép
nicola79

Dehogy csinálom én. Egyszer próbáltam, de iszonyat kinyújtani (ilyen kézzel meg pláne). A múltkor a nem sikerült grízes tésztát is boltiból csináltam ugyanis elvitték szerelőhöz a nyújtógépet Kép. Én is bolti műdolgokból csinálom Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!Jó reggelt mindenkinek!!
gyorsan vissza olvastam a tegnapot,nem voltatok valami aktívak!!11-re értem haza,annyi h....ember volt,hogy csak na!Teljesen elfáradtam agyilag!
Hajni!szomorúan olvasom mi történt a kezeddel!Tessék jobban oda figyelni,mert a végén nem tudsz nekünk írni.És akkor mi lesz velünk???Mert így is kedden hiányoltalak este,de aztán gondoltam ünnepeltek.Vagy majd hétvégén??Én ma tarhonyáshúst csinálok.Azt kért az én párocskám.Megyek ma délre dokihoz,szorítsatok nekem!!Remélem minden rendben lesz!!Van itt valaki?
csanita

Én a multkor ilyen dobozosat vettem amiben van tészta meg por!Füstölt sonkásé sajtos volt de iszonyat jó lett, csak egy kis darált hus kellett hozzá meg tej, és tényleg fél óra plusz a sütés!!Kép
nicola79

jó reggelt!

hát csajok,képtelen vagyok összeszedni magam,annyi dolgom van egyszerre hogy azt sem tudom hova kapjak.nincs időm leülni a gép elé és pötyögni:-((azért bevallom olvasni szoktam ám titokban,csak mire írnék is vagy felébred a gyermek,vagy apa talál ki nekem feladatot vagy leáll a mosógép vagy szakdolit kell írnom vagy a konzulensem szívja a véremet vagy tárgyalni kell mennem:-((((((
és estére olyan fáradt vagyok hogy néha előbb elalszom mint a bálint,tegnap erra ébredtem hogy a kiskrapak tépi a hajamat:-))

képzeljétek ma 8 hónapos a nagy fiam:-))))))

Nolina,
nem sajnos,mi még mindig kiváráson vagyunk,úgy tervezem hogy megvárom hogy még egyszer megjöjjön,már ha megjön egyáltalán hogy legyen valami amiről be tudok számolni a dokimnak aztán majd megmondja mi van,van e pé-m vagy sem,kell a closty megint!ettől is kész vagyok,már úgy szeretnék próbálkozni,ehelyett itt szedvedünk,meg ez a bizonytalanság is...:-((
semmi más csak időhúzás,cirmikénél sem várt a dokija a csodára,nem tom az enyém miért ilyen optimista:-)))))))

Hajni,
tiszta gáz,olyan hülyének érzem magam mikor a főzésről beszéltek mert hogy én nem főzök és semmihez nem tudok hozzászólni!!vígasztalj meg:-)))))))))))

ismét mennem kell mert éhes a gyerek:-(((
még bekukk
cupp
juca
30/31
Jucaa

Olyan aranyosak vagyok, így már nem is fáj annyira a kezem Kép.

Nicola, nem tudom milyet vett anyu, csak közölte hogy ezt kell megcsinálni Kép.

Anita, izgulunk érted nagyon Kép. A dokik különben is csak csupa jót tudnak mondani Kép.

Juca, szerintem egy ilyen gyorskaját te is össze tudsz dobni Kép. Különben meg ha nem látsz neki főzni, akkor soha nem fogsz megtanulni Kép.
Ha meg nem tudsz hozzászólni, akkor beszélj másról. Én is úgy vagyok. Ha valamihez nem értek, akkor elkezdek másról beszélni Kép. Valaki csak válaszol nekem is Kép. Különben jól vagytok a nagyfiaddal? Kocog már a kanálon az a fog?

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Szerintem ti nem szerettek engem Kép. Ahogy elmegyek egyből százezren írtok, mikor meg itt ülök senki semmit Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!ezzel én is így vagyok!De én itt vagyok,bár nem sokáig,megyek fürödni,és készülök.Fincsi lesz az ebéd.Nem mehetnénk hozzátok??
Juca!Én is előszőr csak próbálkoztam a főzéssel,kisebb nagyobb sikerrel.Aztán szép lassan bele jöttem.Most már bármit meg tudok főzni.Előszőr valami egyszerűbbet próbálj készíteni!Ha valami nem megy,nyugodtan kérdezz,mi biztosan segítünk!!
csanita

Örülök, hogy nem egyedül vagyok ilyen....

Anita, nyugodtan gyere, mindenkit szívesen fogadok Kép

Juca, tudod, mi öreglányok tudunk praktukus tanácsokat adni főzés ügyileg Kép. Mi meg majd megyünk hozzád baba ügyileg Kép

Kép

Kép
vkhajni

Én is itt vagyok, Hajni!!

Te egyedül vagy otthon??Én is ha otthon lennék egyedül lennék, de ebben a városban még ismerősőm sincs, szoval nem ugy van nekem hogy leurgok a barátnőmhöz...Kép

Jucaa!Te 21 éves vagy? És már van egy 8 hónapos kisfiad és talán egy a pocakban??Kép
nicola79

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

oké,
majd osztom nektek az észt baba ügyben:-))az a baj igazából hogy tök finicsin főznek abban az étteremben ahonnan hozzuk a kaját,szóval nme vagyok rákényszerülve hogy főzzek!aztán így nem is nagyon próbálkozom!csak néha a sütéssel:-))
csak utálom ha nem tudok valamibe beleszólni depis leszek tőle:-)))

jól vagyunk köszönjük,most harapj a kanalat,ez a legújabb tudományunk:-)ja meg gizda srácok vagyunk és vagizunk hogy mi már tudunk kapaszkodás nélkül is állni,aztán folyton elvágódunk:-(((

na megyek mert üvölt a trónörökösKép
Jucaa

Egyszer csak sikerül az a megállás egyedül is Kép.
Most jut eszembe, még mindig nem javítottam át magam a táblázatban. Nagyon ragaszkodom ehhez a 21-hez Kép

Kép

Kép
vkhajni

úr isten,mosolygós fejet csináltam hogy csináltam hogy csináltam mondja meg valaiki lécccccccccccccci:-)
Jucaa

Hajni!Egyszer a szavadon foglak!Bár nem tudom merre laksz,de meg találnánk!!Nagyon szép a tábla?Csúcs szupi!!!Remélem a "megjegyzések"rovathoz hamarosan irogálnod kell!Ma veszem be az utolsó clostit,aztán hajrá!!Na megyek majd du jövök!Addig is pussz mindenkinek!!
csanita

Hol vagytok??hajni ennyire főzöl?
Jucaa, nem akar fiacskád egy kicsit aludni??Kép Még nemválaszoltál a kérdésemre!!Kép
nicola79

Sziasztok!

Délután már nem engedett föl a net... Kép Örülök, h most már itt tudok lenni. Hiányoztatok! Kép Kép

Anikó,
Nincs is tokád! Kép Én még akkor sem láttam, amikor felhívtad rá a figyelmet... Kép

Beuka,
Vicceltem! Lehet ám Neked is csitrialbumod! Kép
Sajnos én is alig tudok kivenni szabit, mert idősebb kollégáim vannak (rengeteg szabival...) és így én mindig csak évvvégén tudok szabira menni (mert akkor már muszáj kiadni Kép).

Juca,
Már 8 hónapos Bálint?! Kép Tök jó lehet! KépKépKép
Adj neki a nevemben egy nagy puszit! Kép És Nektek is gratulálok a Nagy fiatokhoz! Kép
Sima mosolygós fejet úgy tudsz csinálni, h kihagyod a fej orrát, tehát a kettőspont után közvetlenül a zárójelet teszed (a másik zárójel lesz a szomorú fej), a tele szájjal vigyorgós a kettőspont utáni nagy O betű. Kép

Hajni,
Mi az, h Te öreglány vagy?! És akkor én?! Kép

Na pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Itt vagyok ám, csak ki kellett válogatni a dolgaimat, mert a párom leformázza a vinyómat. Pedig csak neki van vírisa nekem nincs mégis mindig az enyémet szekálja Kép.

Kata, az öreglányok szoktak főzési tanácsokat osztogatni nem? Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Köszi! Kép
kata1977
Hatvan

Hajni és hogy áll a lasagne??
Küldjél nyitom az ablakot, de az sem baj ha betöri!!Kép
Mindenki alszik még??Vagy hol vagytok??Kép
nicola79

Még nem láttam neki megcsinálni. De már túl vagyok a mosogatáson Kép

Küldök, de látod Katánál is elveszett valahol a nokedli Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Persze, mert nem is küldtél nekem... Kép Inkább megetetted a családoddal! Kép
Én itt vagyok ám, csak néha sikerül csak benéznem. Kép
kata1977
Hatvan

De igenis hogy küldtem, a család a maradékot ette Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na, nekilátok főzőcskézni, hogy tudjatok írni. Kb fél óra múlva itt leszek Kép