Új privát üzeneted érkezett!

Húúúúúú, de büdös munkaszag van itt! :shock: Mi ez a pangás?? :shock: :roll:

malna5:
Sajnálom a lakás dolgot, biztos rossz lehet, ha már beleéltétek magatokat. Hátha találtok gyorsan másikat. :roll: :wink:
Jól hangzik az a tollasozás is ám! Gyerekkoromban nagyon szerettem…

Lanyok jo az a tabli, mi is bekerulunk jo? Csak a mi nevunk mellett meg nem lesz szuletesi datum....csak 2-3 het mulva
Úgy legyen! :)

Terhesség alatt egyszer ittam colát, már olyan 7. hónap környékén lehettem. Szegény Dani úgy beindult, nem aludt egész éjszaka…azt hittem, hogy kiugrik. 8) 8) :D Nem volt koffeinhez szokva a lelkem, kávéból is koffeinmenteset iszom.

nikiee:
Na…hiányoltad a hányingert…azért nem fog elkerülni téged sem, ne izgulj! :wink: :D :D :D

nika:
nekem is van ám noszogatóm gyerek is mindennap kérdezi "anya ma nem tornázol?" meg a párom is mondja hogy mikor tornázom
Jaaaa….úgy könnyű ám! :D :D :D :D
A gyerek érdekében sem aktivizálja magát? És ha lejtenél neki egy zumbát? :P :D :D

korenka:
Látszik, hogy én olyan „sínentúli” vagyok :roll: ….nem ismerem a wii játékot. :shock: Nem irigylem ezt a rókakergetős időszakot…
Tényleg…akartam már kérdezni, hogy mit mondtál a munkahelyeden, miért kell dokihoz járni ilyen sűrűn? Hüvelygomba? :D :D :D :D :D :D :D 8) Nem látják rajtad, hogy küzdesz a Vukkal? Vagy annyira nem ültök/vagytok közel egymáshoz?
mert félek, hogy róka lesz a vége…
vizuális típus vagyok…. 8) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

sz.veronika?
bbercsi?

Kép

Kép
mirci09

Hello,
mi most estünk haza, kössz Mirci a hiányolást :)

Megjártam az utolsó kálváriámat is a telefonnal, nem gondoltam, hogy még ez is ilyen nagy macera lesz, miután már egy hónapja várok rá... már nem mérgeskedek, lényeg, hogy megvan, csak annyit, hogy Pálmival a nyakamon 40 percet várattak és nem csak ennyi volt a kalamajka... Most ki se tudom próbálni, ma érkezett meg a főnököm Angliából, folyamatosan szórakoztat ilyenkor, egész héten itt lesz, úgyhogy most keveset leszek.

Nika,
ne aggódj, én meg pont tegnap hallottam a férjemtől, hogy ma ne :D De neki a feje is fájt, kért fejfájáscsillapítót és akkor kérdeztem meg, hogy akkor ne is számítsak ma este semmire? :lol: Meg amúgy is még megvan, ő ilyenkor amúgy se... :roll: Ma küldtem neki egy mms-t zuhanyzás közben csináltam magamról, hogy kellően fellelkesítsem estére :lol: Kíváncsi leszek mit lép :D Amúgy nem szoktam ilyeneket csinálni, de ma olvastam egy cikket, hogyan dobjuk fel a házaséletünket :lol: :lol: :lol:

Mindenkit sajnálok, aki émelyeg, hányingere van, kitartás lányok!

Kép

Kép
sz.veronika

sz.veronika:
Gratula a telefonhoz. Érdekes egyébként, hogy telefonos cégek mi pénzt költenek hirdetésre...és íme, milyen nehéz hozzájutni az árujukhoz......és nem is aranyból van a telefon, hogy kuriózum lenne. :shock: :shock: :twisted:

ma olvastam egy cikket, hogyan dobjuk fel a házaséletünket
Persze nem munkaidőben került a cikk a kezedbe... :P :D :D :D :D
Micsoda ötlet egyébként! :D :D
Nekünk is akciós anp lenne ma, de szerintem elmarad. Szegény férjem 6-ra ment dolgozni és remény sincs arra, hogy 10 előtt hazaér. :?

Kép

Kép
mirci09

Mirci,
ja, ezek után isteni jó telefonnak kell lennie! :D Megdolgoztam érte! :D

Lányok, egyetlen egy üzit se kaptam, hgoy ki mikor szül, így nehéz lesz összehoznom azt a táblázatot! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Én október 15-én. :D :D :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Oké Mirci, vettem! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Itthon...ma kemény nap volt...sok sok melóval.

Veronika:
Nekem nem mondta az orvos, de akkor legyen Szeptember 6. a legutóbbi állás szerint.

Korenka: Én sem iszom sok kólát, pont a koffein miatt, de a párom hozott szénsavas apentát, jobb attól is egy picit. Én sem bírok enni, éhes vagyok, de amikor meglátom a kaját semmi kedvem hozzá. Még a túró rudinak is más az íze! Azért kekszeket elrágcsálok, meg volt itthon tortilla csipsz, abból tudtam enni egy keveset. Csupa egészséges cucc... :?

Mirci:
Dani örült amikor meglátott másnap? :lol:

Lányok, pénteken lesz egy céges buli, amire el kell mennem, de megvagyok lőve vele. A terem egyik végében hangos disco lesz, a másik végén pedig a cigi szekció, szerintetek melyiket válasszam...? Próbálok majd lelépni korán, de mivel engem ismernek a szervezők, így nem tudom mennyire megvalósítható ez... szerintetek mit csináljak? :oops:

nikiee
Budapest XI. kerület

nikiee:
Dani annyira nem volt elragadtatva. Viszont ebéd után kérdeztem, hogy megyünk-e haza és nagyon bólogatott, aztán hozta a cipőjét. Imádom. :)

Húúú...az a buli nem annyira neked való most... :? Valami jó ürügyet találj ki szerintem. :?
Szombaton a kaja után átmentünk egy szórakozóhelyre. Mit láttam meg először....egy kismama jó nagy hassal (később kiderült 8. hónapos) ül a cigifüstben és a viszonylag hangos zenében :shock: :shock: :evil: . Amikor mi eljöttünk még mindig ott támasztotta az állát. :evil: :evil: :evil: Úgy sajnáltam azt a gyereket! 8)

Kép

Kép
mirci09

Mirci,
jaj de cukorka lehetett Dani :D

Kép

Kép
sz.veronika

azt nem mondom hogy végül nem volt semmi csak nekem esett rosszul.közben rájött ő is hogy én sosem mondok neki nemet ő meg akkor igen,bár nem a védelmében de akkoriban hét napból nyolcat dolgozott reggel ment este jött szóval tényleg fáradt volt de aztán megbeszéltük:)

Mirci: mint írtam régebben lehet egyedül vagyok de nálunk átlag havi 4 van .Én mondjuk nem is vagyok annyira vérmes.sosem voltam :) nem erőltetem:)bár azért ha nagyon hiányzik már akkor azért szoktam célozgatni rá

:wink: :wink:

nikiee: én pocakosan voltam koncerten és nem süket a gyerek :) csak alkalmilag :9viszont annál inkább rázta a seggét ha zenét hallott ,sőt mai napig szereti nagyon a zenét :)

nika70
Salgótarján

most olvastam vissza nem az akció esett rosszúl :):):) de ti értitek :)
amúgy ő jött bújt hogy nem haragudjak,én akkor fogadtam meg neki hogy én nem fogok kezdeményezni de hát az idők változnak lehet még az is eljő:)
amúgy most úgy van vele hogy fogyózom gondolom azért nem aktivizálja magát nagyon :9

nika70
Salgótarján

Jó reggelt! :)

Kép

Kép
mirci09

Sziasztok!

Mirci
Nagyon szépe az új vonalzód! Nagyon tetszik, már a tavaszra emlékeztet. :)
Sajnos ez nem alternatíva, hogy nem megyek, nekem muszáj, ugyanis én szerveztem. Először vacsi lesz, aztán meg majd lassan megpróbálok angolosan távozni. Kitalálok majd valamit, bár most senki nem tudja, hogy babát várok, így nem tud nekem falazni. Tavaly tudta a kolléganőm, és rátudtam bízni az estét. Most amíg lehet nem mondom el senkinek, a szülőknek is majd csak később.

Ma jobban vagyok szerencsére, este az egyik pillanatról a másikra elmúlt az émelygés. Ettem egy kis tortilla csipszet meg grapefruitos apentát, és úgy látszik a savanykás üdítő hatott.

Veronika
Milyen a telefon?

nikiee
Budapest XI. kerület

nikiee:
Én is úgy gondoltam, hogy elmégy, csak időben távozol...sejtettem, hogy nincs választásod. :D

Kép

Kép
mirci09

Jó reggelt:

mirci: A főnökömnek azt mondom, hogy nem vagyok jól. Egyenlőre ennyi neki elég, mert örül hogy nem otthon "betegeskedem" hanem bejárok dolgozni. Most mártír vagyok :D:D
A fele társaság tudja és tartja a száját, a másik felét meg nem érdekli...
Nagyon rossz, hogy néha rámjön a hányinger.... csak sóhajtozom, nem panaszkodom... csak itt nektek... :D:D Ma egyébként viszonylag jól érzem magam...eddig... Jé most olvasom, hogy te is jobban vagy ma... mitől függ ez vajon? Lehet, hogy a légnyomás is befolyásolja? Nem érdekes, hogy ugyan olyan intenzíven vagyunk sz@rul mind a ketten :D Lehet, hogy nagyon szolidárisak vagunk.. :D

nikiee: Én a szintén "egészséges" KFC csípős csirkeszárnyért vagyok megveszve. Tőlünk igen messze lehet kapni legközelebb Budaörsön. :( Lehet, hogy szerencse, mert legalább nem mérgezem magam, de majd meg veszek és csak arra tudok gondolni.... :D A céges bulin meg legyél középen. Távol a hangos zajtól és távol a cigitől :D A hangos zaj kevésbé ártalmas mint a cigifüst Szerintem...

nika: az átlagunk nekünk is ennyi :D Bár most rontok rajta... havi 0-ra...

:shock:
korenka
Szár

mirci az írásom vége nem neked szól, hanem nikinek. Rossz helyre írtam... bocsi...
korenka
Szár

korenka:
Fetűnt... Ahhoz képest, hogy ma jobban vagy.... :P :P :D :D :D :D Ja, hogy csak hányingered nincs. :D :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Korenka:
Örülök, hogy Te is jobban vagy. Ma reggel a metroban tudott mi jött rám? Az, hogy hot-dogot ennék. Mi otthon is szoktunk csinálni, sokkal finomabb, mint az utcai. Pici friss bagett, 1 virsli, csemege ubi, háromszög sajt vagy tubusos sajtkrém, mustár, majonéz, ketchup. Most, hogy terhes vagyok a virslit is rendesen megfőzöm a biztonság kedvéért, nem csak mikrózom. Isteni. Lehet, hogy este ez lesz a menü, ha még mindig kívánom majd. :lol:

Akkor most mikor mész legközelebb orvoshoz és kihez? Fontos, hogy doki is lásson, ne csak ultrahang legyen, mert nézik a méhszájat, folyást stb... ja, meg ő küld vérvételre, védőnőhöz is. Én húzom a védőnőt amíg lehet, mert engem ne stresszeljen senki a kilóimmal...A múltkor is csak a 12heti uh után mentem, akkor küldött az orvos.

Ja, nekünk is most havi 0, nem merem, nehogy bajt csináljunk, így itt az elején. :?

nikiee
Budapest XI. kerület

mirci: haha! :D:D

nikiee: Jövő héten megyek dokihoz. Mindjárt telefonálok egy időpontért, mert a vérvételeket el akarom már intézni. Toxoplazmózis szűrést is feltétlen akarok minél hamarabb. Most kicsit erősebb a folyásom is, de gáz, de azt is meg akarom kérdezni, mert pont a rákszűrés óta van.... A védőnő akkor fog látni, ha már a főnököm is tudja a dolgot, mivel a védőnő nekem munkatársam és igen igen pletykás.....:( Mikor ide bejön mindenkit kipletykál, hogy ki mit csinál a gyerekével, hányadig gyerek jön, meg mit képzel magáról, hogy otthon akar szülni blablabal... engem is biztos kidumál, hogy milyen öreg vagyok már a szüléshez meg stb.... :D De ez engem nem érdekel. :D
korenka
Szár

Azt a finom hot-dog-ot ugy megkivantam!!!! Ez a gaz, hogy nem is vagyok MEG kismama es maris KIVANOS!!!!
en is buliba megyek Niki, meghozza swing-party lesz. Hat mondanom sem kell mekkora swing tancosok vagyunk mi ketten a parommal. :roll: Februarban lesz, ha addigra baba lesz, nem tancolunk, eldontottuk.... (Akkor eszunk!)
En a helyedben Niki inkabb a zenet valasztanam, rovid idore....Ha te szervezed, szervezd kevesbe bombolosre....
Bbercsi merre van? Regota nem lattam... Na ki csinalja azt a tablicskat lanyok?? Kinek adjam meg az adataimat - termeszetesen csak szerenyen alulra (mondjuk negyediknek -otodiknek) :lol: :lol: szeretnek bekerulni, igy tok jol latszik majd a sorrend is a kismamik kozt!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

korenka:
Védőnő: :shock: Szeretem, mikor valaki ilyen okos a más dolgában. Irigylem, hogy nincs más gondja.

malna5:
Tudtok ám élni....tollaslabda, swing.. :wink: :D :D :D :D
Veronika csinálja a táblát két vezetés között....ezen a héten a főnökével. :D :D

bbercsi:
Legalább egy életjelet...tudjuk, hogy sok az olvasnivaló... :roll:

Kép

Kép
mirci09

Annyira szép idő van, most jöttem vissza a 15 perc egészségügyi sétámból. :)

Malna
Próbálom majd a terem középét választani, pont ott van a kijárat, majd szépen kisurranok. Most jut eszembe kabát is kell...a francba. Majd kitalálok valamit, hogy miért kell korán elmennem, egy vacsiban benne lennék, de most nem kívánom a buli részét!

Korenka
Tatabányára mész? Most végül fogadsz orvost vagy csak az sztk marad?

bercsi
Tényleg jól eltűnt! :? Reméljük jól vagy!

nikiee
Budapest XI. kerület

Es Niki oltozz fel, mert ilyenkor lehet jol meg- es felfazni. Vegyel vastag harisnyat, meg esetleg valami csizmat, plane, ha az ajto melle palyazol!

malna5

Nem ma van Bbercsinek valami vizsgalat es csak utana akar jonni?
Remelem csupa jo hirt hoz!!!!

malna5

bbercsi írta, hogy náluk most nagyüzem van, és nem nagyon fog tudni jönni. Mondjuk azért néha bekukkanthatna!!!!! :D

nikiee: Igen Tatabányára. Meg is van az időpont. 10.15. Úgyhogy valamikor délután benézek, hogy mi újság van. Egyenlőre megyek a kisöreghez... aztán meglátom... remélem ez a nagy rémület volt egész terhességem alatt az első és utolsó. Pont beszéltük Apával, hogy mindegyik gyerkőcömmel a terhesség izgalom mentes volt, csak ez a kis szaros ijesztget itt minket. :D

mirci: Az a védőnő a védőnők szégyene. :(
korenka
Szár

Korenka visszaolvastam, hogy mi az aggodalom? Az, hogy kicsit bovebb folyas van? Az nem normalis ilyenkor? Bar a helyedben en is tepernek az orvoshoz, nem art, ha raneznek.
Szegeny Bbercsit meg vizsgalatokkal gyanusitjuk, mikozben csak melozik...

malna5

Mirci varazsold el valahogy a parod, ez a honap a mi honapunk lesz! En nem is tudok kit elvarazsolni! Egesz heten egyedul vagyok! De utana!....

malna5

Korenka
Te is jól vagy? Nagyon fura, tegnap iszonyú volt, ma meg szinte semmi rosszul lét. Ebédelni is tudtam, 2X is.

Malna
Ilyen sokat utazik a párod? Ti nem szoktatok vele menni, pl. iskolai szünetekben?

nikiee
Budapest XI. kerület

malna5:
Mirci varazsold el valahogy a parod, ez a honap a mi honapunk lesz!
:D :D :D :D :D jó lenne! :roll:
Férjed hazajön kiéhezve és rögtön beugrik a puttony. :wink: :D
Varázslatban nincs hiba. Tegnap ugyan elmaradt, mert nagyon későn ért haza és megkönyörültem...na de ma....Ma is későn jön, de már szóltam neki, hogy nem lehet fáradt. 8) :D :D :D
Épp ma néztem, hogy két hét múlva veled pisilek. :D

Én is úgy tudom, hogy bercsi nagyon dolgozik.

Kép

Kép
mirci09

Táblázatot én csinálom, de még csak egy időpontot kaptam meg, Nikiét. Várom a többit.

Most csak ennyi, napközben a főnökkel rohangálok, utána meg már Pálmival vagyok...

A szülési dátumokat azért várom üziben!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.veronika 2011.01.18 18:16-kor.

Kép

Kép
sz.veronika

...nem tudom mit dupláz, de nem hagyta kitörölni, így inkább átírtam :roll:

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Csatlakozhatnék?
Látom, páran már babásak vagytok, gratulálok hozzá!
Én augusztusban leszek 36 éves és nagyon de nagyon várjuk a kistesót! Kisfiam is nehezen jött össze, 2 évbe telt.
Igaz, még csak 2 hónapja, hogy már nem szoptatok, de nagyon türelmetlen vagyok már!Eddig arra fogtam, hogy nem fogantam még meg....de szerintem más oka van, férjem is 42 éves már, az ő vizsgálatán gondolkodunk. Őt vizsgálták 3 éve, és akkor volt éppen elég a spermije a spontánhoz. Így Marci össze is jött.
Félek, hogy kifutunk az időből!
Majd vissza próbálok olvasni!

Kép
meli0805

Veronika! Látom, majdnem egyidősek a gyerkőceink! :wink:

Kép
meli0805

Szia Meli! :)

Igen, majdnem egyidősek, köztünk meg majdnem pont egy év van :) Augusztus 9-én voltam 36 :) Gondolom te meg augusztus 5-én voltál 35 :)

Jó sokáig szoptattál! :)

Amúgy mi is második hónapja próbálkozunk :) Illetve majd most a hó második felében lesz a harmadik...

Lányok,
már nem tudom ki kérdezte, szóval most este jutottam az új telómhoz, Pálmi ma hamar kidőlt, mert délután nem aludt a bölcsiben :roll:

Szóval szupi, de még szoknom kell :) Benéztem a babanetre is vele, de írni inkább a gépemről írok mégis, mert gyorsabb, jobb, nem kell egyesével pötyögni a betűket :) De biztos megszokom majd a telót is :)

Mirci,
látom megcsalsz, mással pisilsz e hónapban! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

meli0805:
Engedd meg, hogy elsőként üdvözöljelek. :)
Persze, hogy csatlakozhatsz. :) :wink: Mi itt éppen ilyen türelmetlenül várunk. :D
Mesélj magadról...dolgozol vagy még otthon vagy a kisfiaddal?
Csinálj te is vonalzót, ha van kedved, így mi is jobban tudjuk követni, hogy mikor kell szorítani neked.

Kép

Kép
mirci09

meli0805:
khm..tehát hagy köszöntselek másodikként. :D :D

sz.veronika:
A férjem is augusztus 9-én született. 8) :D
Kénytelen voltam malna5-höz társulni most, mert te elbarnázgattad az időt és lemaradtál. :P :D

Kép

Kép
mirci09

Mirci,
gratula a férjedhez, nagyon szép napon született! :D

Igen lemaradtam most, na sebaj, majd először akkor szurkolok nektek! :)

Kép

Kép
sz.veronika

sziasztok lányok!

igen, igen jól tátjátok (ha nézitek :) )hajnalok-hajnalán netezek. kipattantak a szemeim 3óra 20-kor, azóta nem bírtam visszaaludni. ahhhhggggrrrr ez a stressz, no mindegy.

nálam semmi érdekes. várjuk a vizsgálataink eredményét , ha megvannak irányt becéloztuk a győri kaáli vagy a tapolcai pannon intézet felé. még nem tudom melyik lesz, azon dől el, hogy hol kapunk előbb időpontot.

veronika: az én szülinapom is aug. 9, csak egy évvel korábban, mint tied. :)
Korenka, Nikiee, Csucsu kismamáknak üzenem, hogy növesszék a hasukat és úgy olvastam, hogy a gyömbéres tea csodákat tehet.

Málna: hogy döntöttél? szeded a barátcserjét?
Mirci: csak ügyesen azzal a csábító varázzsal :)
Nika: jó lehet az a zumba,ugra-bugra :)

jó napot lányok és legyen jó kedvetek egész nap!!!
Vendég

szia meli!
üdvözöllek a csapatunkban!

.... azt gondolom - az én példámon okulva- hogyha a párod hajlandó a vizsgálatra, akkor csak indítsd el. magadnak teszel jót vele.....
Vendég

Pálinkásat! :)

bbercsi:J
aj de örülök, hogy jelentkeztél! Annak viszont nem, hogy ilyen időpontban nem tudsz aludni. :roll: A citromfű tea nyugtató hatású....ha gondolod próbáld ki. :wink: :)

Kép

Kép
mirci09

meli: üdv körünkben :):):)

Bercsi de jó hogy jöttél :) de azért próbálj pihenni nem hajnali órákban kukorékolni :):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Meli üdv közöttünk, én is örülök, hogy jöttél! Tegnap pont azon gondolkoztam, hogy csak mi páran gondolkozunk babában, így 35 felett? Pl. Angliában ez még egy tök normális kor a gyerekszüléshez...

Szi Bercsi
Most nem lehet felhívni a meddőségi központot időpontért, vagy meg kell várni az eredményeket? Csak azért kérdezem ,mert ha jól tudom több hét a várakozási idő, és addig úgy is meglesz minden.

Iszonyú álmos vagyok megint, pedig aludtam 9,30-tól... :)

Szép napot mindenkinek!

nikiee
Budapest XI. kerület

Bercsi,
nahát! :) Nagyon népszerű ez az augusztus 9! :D

Szegénykém, az nagyon rossz, mikor nem tudsz aludni, nekem is volt egy időszak mikor vagy fél éven keresztül nem tudtam. Pálmi 4-5-ször kelt egy éjszaka, és mindig annyira felébredtem attól, hogy át kellett mennem hozzá, hogy utána 2-3 óra volt mire visszaaludtam - volna, mert akkor jött a következő felsírás... :roll:

Ezért vettem magam mellé az ágyba, mert ha nem kell felkelnem, akkor könnyen visszaalszom.

Viszont ma én is korán keltem, 6-kor mert ki kellett mennem a mosdóba, és jött a szokásos, hogy ha fel kell kelnem, akkor már nem tudok visszaaludni...

Babóca miatt vagy stresszes vagy a munkahelyen valami?

Kép

Kép
sz.veronika

nikiee:
Melyik a jobb, az álmosság vagy a hányinger?
Én az elsőt választanám, de munkahelyen az is igen kellemetlen....azért kérdezem. :)

Látod...szegény korenka meg attól tart, hogy megfütyüli a védőnő, hogy "öreg". Itt ez a trend. :(
Biztos vagyunk azért még ezzel páran, csak másik fórumokba írogatnak. :)

Kép

Kép
mirci09

Mirci,
engem is értek ilyen "öreg" dolgok. Egyszer a fodrász mesélte, hogy őt az anyukája 38 évesen szülte és mire felnőtt már öreg volt az anyukája és mindig félt, hogy elveszti...

Anyukám a húgomat 36 évesen szülte, 9 évvel később, mint engem. Tény, hogy már nem olyan fiatalos, mint amilyen velem volt mikor huszonéves voltam.

De szerintem azért ez a 35-40 még belefér. Amit viszont apámnál látok, na az egy kicsit húzós, ő 50 évesen vett el egy nőt és 3 gyerekük született. Mire a legkisebb is 18 éves lesz szerintem már nem is fog élni...

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok, szia Meli, orulunk, hogy jottel! Itt mindenki nyari szuletesu lanyok, csak en vagyok Skorpio? ??
Bbercsi vegul nem szedtem baratcserjet, egyedul B6 vitamint szedek meg a kismama vitamint. A B6-ot azert, mert rovid a ciklusom masik fele, azt egy kicsit megnyujtja -allitolag... majd adok visszajelzest. amugy ma megyek a dokihoz - egyedul, mert mint tudjatok arva vagyok... kivancsi vagyok milyen vizsgalatokat ir ki....
Azert jottunk Angliaba, hogy egyutt legyunk tobbet, mert otthonrol is allandoan utazott. Szoktunk vele menni, gyonyoru helyekre eljutottunk mar.... Az utlevele altalaban 3 ev alatt betelik, mostmar potlapokkal utazgat - de imadja.
Igen Mirci, most mi vagyunk egyutt igy a kozepido tajan... egyutt fogjuk NEM varni...
Veronika mondom en is mikor szulok: oktober 19.-re vagyok kiirva :D :D :D :D :D

malna5

sz.veronika:
Az előbb annyira egyszerre írtunk, hogy nem is vettem észre az írásodat, csak most hogy feljebb kukkantottam. :shock:
Igen...mind a kettőnek van előnye és hátránya is, ha előbb szülünk vagy később. Egy dolog miatt bánom, hogy nem szültem előbb, hogy nem lehet több gyerekem. Ez így volt megírva és biztos így a legjobb. :)
Apukád milyen fickós. :shock: :D :D Igen...ilyenkor tényleg előadódhat, hogy nem éri meg, hogy felnőjenek. Lehet, hogy mi sem, de azért elvileg nagyobb az esélye. :?

Kép

Kép
mirci09

viszont ha az anya idosebb, mar nem karriert epit, kiegyensulyozottabb, anyagilag is stabilabban allnak, nem alberletben laknak (na jo mi igen), es szerintem az egesz hozzaallas is mas. Ma mar sokaig elunk, nem ugy mint regen, belefer, ha a no a 30-as evei vegen szul....
A vedono menjen oda....!! Mi koze hozza? Ezek nem besikeredett gyerekek, hanem jol megtervezett, vagyott gyerekek...

malna5

malna5:
Én márciusi vagyok, okoskodó kos. :D :D
Akkor a doki kiírja a vizsgálatokat a férjednek is és ha hazajön elintézi?
Ezt a sok utazást máshogy nem is lehet bírni, csak ha valaki szereti a munkáját. A reptér mellé akartok költözni? Reggel nem a kocsiba ül be az urad, hanem a repcsibe. :D :D :D :D 8)

Kép

Kép
mirci09

Szerintem megvan a fiatalos és az érettebb anyukák előnye is. Na, azért még nem is vagyunk öregek. Sorra olvasom a az angol lapokban, hogy ez terhes, az terhes és sokan 38-39 felett vannak.

Mirci:
Igen az álmosság jobb, szerencsére az émelygés ma is elkerült eddig, viszont már reggel visszaaludtam a kanapén, pedig csak leültem 2 percre... :) Olyan fáradtság van rajtam, hogy remélem nem leszek beteg!

nikiee
Budapest XI. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?