2 példát tudok arra mondani h miért nem érdemelnek a doki pénzt külön(na persze rákényszerül az ember,de ha normális a doki akkor meg is érdemli)
várakoztam a rendelőben.ott volt egy 35 év körüli nő,és mondta h már 4 órája vár.mert ugye kiderült h elhalt a baba és beutalták a kórházba.senki nem foglalkozott vele,még véletlenül sem.na akkor jó a dokija 4 ora után és megkérdezi tőle h csoki majszolgatás közben,hogy tud e még várni fél orát és akkor intézi sorsát
már a nő is annyira mérges volt h mondta,mindjárt behivja az urát és majd helyreteszi a népet,hát megérdemelték volna,embertelenek,nem elég a saját baja szerencsétlenek és tojnak is rá.és persze ehhez a dokihoz járt magánba
másik:
akkor is várakoztam épp,mikor bejött egy max 17 éves lány,sztem terhes lehetett,de iszonyúan rosszúl volt,vérzett,görcsölt.és az egyik nővér hozta le,a doki asszisztensnőjéhez hogy foglalkozzon már vele,és a csak elkezdett hisztizni h ugyan ne neki keljen már,de aztán nagy készségesen beinvitálta a szenvedő csajt.a doki meg szaladgáltak és egyik sem törödött vele,szenvedhetett,senkit nem érdekelt..
na ez a durva...mondjuk én egy ideig türök de aztán ha betellik a pohár akkor üvöltözök velük,nem érdekel h milyen neves dokirol van szó...na de erre még nem volt példa,de marhára utálom az igazságtalanságot és mert nem adott pénzt a csaj,mert épp nem volt pénze,vagy ált úgy akkor hagyni kell szenvedni.
soornőm 12 hetesen ment uhra és kiderült h 9 hetesen elhalt a baba,ment ő is műtétre,és az egyik nagy darab nővérke úgy bunkozott vele....nem elég lelkifájdalom mikor a gyereked nem él és még ezek is szemétkednek...
persze ezen felül még akadnak normális dokik is de már megfertőzi őket a pénz,és egyre jobban nem foglalkoznak a betegekkel.
nekem is azt mondja az anyosom,mikor még jártam meddőségire,h adjak néha egy kis pénzt a dokinak és majd jobban fog velem foglalkozni,hát én nem adtam egy fillért sem és mégis rendes volt,őnzetlenül segitett.
ilyen is van,csak ritka.