Új privát üzeneted érkezett!

Kati nagyon rendes a dokid!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

csillag

akkor tök jó.azért bizom benne h nem kell mindig hozzá menni,mert ő a korházban is van és hátha berendel oda ha van vmi.

KépKép
bettike83

csillag: szép név a Gergő :):):):) mondjuk nekem Gergő simán Gergő mert úgy már hogy Gergely nem tettszett :) de így is szép :)

nita: teljesen át tudom érezni amit megélsz:( nekem anyukám már három és fél éve nincs közöttünk de még a mai napig is ha rágondolok könnyes lesz a szemem :(

Pampa: jó hogy itt vagy:9 örülök hogy rászántad magad a dokira.Nekem is az kéne de én még nem jutottam el erre az álláspontra :)

Hát csajok lehet meg fogtok szólni de én rablásnak tartom hogy a kismamákkal csak akkor foglalkozom ha fizet,és vica verza ha fizetek akkor elvárom hogy jobban odafigyeljenek rám.Kutya kötelessége ellátni ugyanolyan szinten egy dokinak szakrendelésen mintha magánban fogadna.Főleg azokat a dokikat utálom akik a kórházi felszerelést használják mégis pénzt kérnek érte.Nekem nem volt fogadott dokim és nem bántam meg.Semmivel sem voltam kevesebb uh-n nem voltam kevesebb vizsgálaton mint aki magánban járt dokihoz.Sőt nekem pont a szülésznő mesélte hogy a dokinak ügyeletesként ugyanúgy kell bánnia a szülő nővel mintha magánban lenn.

nika70
Salgótarján

"Sőt nekem pont a szülésznő mesélte hogy a dokinak ügyeletesként ugyanúgy kell bánnia a szülő nővel mintha magánban lenne."

de sajna nem bánnak úgy az emberrel csak ha tömöd a zsebét.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nika: Sajnos osztom Nita véleményét a választott dokival kapcsolatban. Amikor Bencét szültem épp nagyüzem volt a kórházban. Nálunk 3 szülőágy van egymás mellett úgy, hogy csak egy fal választja el egymástól őket. Ezek a falak alig magasabbak egy embernél, tehát jóval a plafon alatt véget érnek. A szülőágyak végénél csak egy függönyt húznak el.... Mindent hallani, ami a "szomszéd" ágyon történik....
A mellettem szülő csajnak nem volt fogadott orvosa és amikor már nyomnia kellett, nem volt vele senki. :cry: Az én dokim kiabált át neki, hogy ne nyomjon, ha nincs ott senki. Velem végig ott volt az orvosom és a szülésznő is, pedig kicsit több, mint egy órán keresztül tartott a kitolási szak....

Utólag áldom az eszemet, hogy nem mentem el szülésfelkészítő tanfolyamra, mert ha láttam volna, hogy egy istállóhoz hasonló helyen kell szülnöm, biztos bepánikoltam volna.

Kép

Kép
csillagvirág14

nekem a Máténál volt fogadott dokim+szülésznőm.Barninál csak szülésznőm volt mert a Délpestibe lehet hogy CSAK a szülésznő vezzesen le egy szülést..Barninál mindössze én+api és a szülésznő volt senki más aki nem oda való volt........ja és félhomály:))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hááát, nekem annyira speckó volt az esetem Pankával, hogy nem tudtam ügyeletesnél szülni. Progi császár volt, mert faros volt... nagyon be volt ékelődve, nem tudtam volna megszülni, az tuti. Viszont jó volt, hogy a dokim mindent tudott rólam, az eü. előéletemről, stb. Nekem van a véremmel is egy különlegesség: Rh + vagyok, de tele van a vérem ellenanyaggal és kémcsőben vizsgálva valahogy szétesnek a sejtek vagy mi. Szóval ha szülés vagy műtét van nekem, akkor a vérellátóból be kell rendelni nekem a vért, meg minden. Szóval nem mernék ügyeletessel végigcsinálni egy ilyet. Persze abban egyetértek, hogy elég gáz, hogy fizetni kell. Az én dokim egyébként nem kórházi felszerelést használ.. Ja, és az külön szerencse, hoyg anesztes is egyben, úgyhogy baj nem lehet. Mellesleg meg egy baromi aranyos ember.
Most is egyébként mondta, hogy lelkileg készüljek a császárra, de ezt még megbeszéljük...

kovacszsuzsi

És azt is neki köszönhetem, hogy megmaradt a petevezetőm, mert a méhen kívülimet gyógyszeresen fejezte be. Nem műtött azonnal. Van egy péterfys doki ismerősünk, ő azt mondta, hogy ott minden ilyen esetben műtenek. Az én dokim nem, hanem megbeszéltük, hogy inkább várunk fél évet a babával. Szóval sokat köszönhetek neki...

kovacszsuzsi

Jó reggelt Mindenkinek! :)

ígérem most már jövök rendesen! :)

Nálunk úgy van ez a doki dolog, hogy pl tőlem tegnap 5000-t kért, viszont odabent az sztk-ban már nem kell fizetni neki legközelebb. Azt viszont már (még) nem tudom, hogy az ultrahangokért kell-e, de szerintem nem. De ha odajutok, megmondom :)

Nika- nekem már elfogyott a türelmem. Több mint 1 éve próbálkozunk és már elég volt. A párom is mondta, h legalább egy vv-t csináljunk, és akkor tudjuk, hogy hányadánn áll a dolog. Igazából olyan rendes volt a doki, mert nem is én mondtam, h csináljuk, hanem ő ajánlotta fel ezt a lehetőséget. Mondta, h minek tovább várni, hiszen csak megy az idő... Örültem neki, mert már 30 leszek a nyáron és mi 2 v 3 gyerkőcöt szeretnénk :)

Nita- aranyos gyerkőceid vannak!!! :) Nőnek mint a gomba ! :)

Jó hétvégét! :)

Kép
pampalini

Csillag- nagyon cuki a babód!

Betti- neked volt ilyen hormonvizsgálatos vv-d ugye?Mennyi idő után mondtak eredményt?

Kép
pampalini

Sziasztok!

Zsuzsi, köszi, mostanában elég hasfájós vagyok, kicsit aggódom is, de nem görcs, az eszemmel tudom, hogy nincs gond, de mégis... :roll:

Rákszűrés uh-val múlt héten 6ezer volt.

Pampa, pár nap alatt megvan az eredmény, nekem általában 3-4 napot kellett várnom. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

pampalini

a 3.napi általában pár nap,sőt van ami már aznap megvan.de ha ugye pajzsirigy van pl az 1hét kb.de a hormon eredmény az megvan hamar.mondjuk én úgy csináltam hogy mikor mentem tüszőnézésre akkor megbeszéltük az eredményeket.

én igazat adok nikának a doki űgyben,de sajnos már annyira elszaladt a ló a dokikkal h nem is foglalkoznak az emberrel pénz nélkül.főleg itt kecskeméten :? bár ég sztksan is vannak normálisak,de ez nagyon ritka.

mondjuk én eljárok majd magén rendelésre de nem fogok neki szülésnél túl sok hála pénzt adni.igy is 10e alkalmanként,legalább ott hagyunk 100ezret ha nem többet,meg még kap egy kis pénzt szülésnél aztán annyi.
itt halottam olyanrol hogy a csajszi adott 30e szülésnél és a doki megnézte és azt mondta h köszöni de kávéra nem kell :? :? :? :?
na ez a durva,és annak a nőnek lehet ennyi volt a megsporolt pénze,nagy nehezen összegyüjötte és sz@rba sem nézik,na ez a szemétség.én megmondanám neki hogy akkor tessék vissza adni,nekem bőven elég lesz kávéra,meg netán a rezsire is,vagy a gyerekre költöm akkor se adok többet....

KépKép
bettike83

2 példát tudok arra mondani h miért nem érdemelnek a doki pénzt külön(na persze rákényszerül az ember,de ha normális a doki akkor meg is érdemli)

várakoztam a rendelőben.ott volt egy 35 év körüli nő,és mondta h már 4 órája vár.mert ugye kiderült h elhalt a baba és beutalták a kórházba.senki nem foglalkozott vele,még véletlenül sem.na akkor jó a dokija 4 ora után és megkérdezi tőle h csoki majszolgatás közben,hogy tud e még várni fél orát és akkor intézi sorsát :? :? már a nő is annyira mérges volt h mondta,mindjárt behivja az urát és majd helyreteszi a népet,hát megérdemelték volna,embertelenek,nem elég a saját baja szerencsétlenek és tojnak is rá.és persze ehhez a dokihoz járt magánba :?

másik:

akkor is várakoztam épp,mikor bejött egy max 17 éves lány,sztem terhes lehetett,de iszonyúan rosszúl volt,vérzett,görcsölt.és az egyik nővér hozta le,a doki asszisztensnőjéhez hogy foglalkozzon már vele,és a csak elkezdett hisztizni h ugyan ne neki keljen már,de aztán nagy készségesen beinvitálta a szenvedő csajt.a doki meg szaladgáltak és egyik sem törödött vele,szenvedhetett,senkit nem érdekelt.. :evil: :evil: na ez a durva...mondjuk én egy ideig türök de aztán ha betellik a pohár akkor üvöltözök velük,nem érdekel h milyen neves dokirol van szó...na de erre még nem volt példa,de marhára utálom az igazságtalanságot és mert nem adott pénzt a csaj,mert épp nem volt pénze,vagy ált úgy akkor hagyni kell szenvedni.

soornőm 12 hetesen ment uhra és kiderült h 9 hetesen elhalt a baba,ment ő is műtétre,és az egyik nagy darab nővérke úgy bunkozott vele....nem elég lelkifájdalom mikor a gyereked nem él és még ezek is szemétkednek...

persze ezen felül még akadnak normális dokik is de már megfertőzi őket a pénz,és egyre jobban nem foglalkoznak a betegekkel.

nekem is azt mondja az anyosom,mikor még jártam meddőségire,h adjak néha egy kis pénzt a dokinak és majd jobban fog velem foglalkozni,hát én nem adtam egy fillért sem és mégis rendes volt,őnzetlenül segitett.

ilyen is van,csak ritka.

KépKép
bettike83

sziasztok!
Zsuzsi tényleg nagyon rendes és lelki ismeretes a dokid!!!!!!!!!ritka az ilyen....

Pampalini köszönjük:)))

Beze szerintem ez a hülye időjárás miatt van...............

Betti ugy szokták hogy a magánrendelésének a 10x-ét adják szülésnél a dokiknak..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Még nagyon nagyon régen, amikor elkezdtem járni nőgyógyászhoz, akkor egy iszonyat lelkiismeretes, és nagyon jó "nevű" orvoshoz jártam a MÁV rendelőbe, soha egy fillért nem kért tőlem, és mindig ellátott megfelelően, sajnos ő már csak magánba rendel most, és az meg már nagyon drága, azért hogy kevesebben járjanak hozzá, viszont azokat megfelelően el tudja látni...

Azon a dokin akinél az SZTK-ban voltam másfél hónapja, tisztán látszott, hogy ha nem a magán rendelésre megyek, akkor le vagyok sz..-va!

Hú Lányok....kiütés mellé most még összeszedtem valami kórt....tegnap este óta folyamatosan hőemelkedésem van, és nem viszi le a gyógyszer, fáj a mellkasom, folyik az orrom, alig hallok már.....most még orvoshoz sem tudok elmenni, mert holnaptól dolgozok folyamatosan egész héten, reggeltől du-án 4-ig....

Vettem Coldrex tablettát, iszom liter szám a teát... remélem segít..

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

én annyit biztos nem adok,akármilyen is a doki.mondjuk nélunk azért még a legmenőbb doki is megelégedik 30-40ezerrel.kérdeztem az egyik csajt h most mennyi a "divat".sztem ez még reális is,ez még belefér.

KépKép
bettike83

Mónika gyógyulj ám meg hamar!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mona: Jobbulást kívánok!
Ha nagyon rosszul vagy, akkor menj el az ügyeletre. (Bár nem tudom milyen messze van Tőletek...)

Kép

Kép
csillagvirág14

hÁT IGEN VANNAK PRO ÉS KONTRA DOLGOK EBBEN AZ ÜGYBEN.amúgy EGY SZÜLÉSHEZ ORVOS NEM IS KELL HA MINDEN RENDBEN VAN.Ezt kicsit túlmisztifikáljuk,hiszen a szülésznő azért van a doki csak akkor kell ha valami gubanc van.És az esetek 90 %-ban feleslegesen is van bent a doki egy szülésnél.

Pampa: nekem 35-évesen mondta azt a doki mikor rákszűrésen voltam nála ,hogy ne aggódjak egy éven belül én már kismamaként fogok visszajárni.Hozzátartozik HOGY AKKOR ÉN MÁR EGY ÉVE PRÓBÁLKOZTAM A PÁROMMAL SEMMI EREDMÉNNYEL.közben ELKÖLTÖZTEM ÉS HA MARADOK Pesten akkor hozzá jártam volna de bejött amit mondott :)

Betty: igazad van.Nekem sógornőmnek fogadott dokija volt mégis leszarta a fejét és fizetett pedig neki.Sőt be sem ment a szülésre az egyik gyerekéhez és mégis nyújtotta a markát.Nagyon elszaladt a ló a dokikkal és nagyon ritka hogy pénz nélkül is önzetlen legyen valakivel egy orvos.Én megtapasztaltam itt is hogy nem adtam pénzt a dokinak ,felajánlotta a választást nekem én meg mondtam neki,hogy magának van diplomája miért nekem kell ezt eldöntenem? Várta hogy felfogadjam és pénzt adjak neki,de pofára esett.Hála égnek nem is találkoztam vele többet.
Mondjuk szerintem Pesten jobban el vannak kurvulva a szülész nőgyógyászok mert itt azért nem látom annyira ezt a felfogadom a doki dolgot. Nekem sem volt mégis lelkiismeretesen elláttak terhesgondozáson is mindenhol.

nika70
Salgótarján

nika

és nálad mi derült ki a dokinál mikor nem jött össze a pici?elöször?nem lehet h most is az van?

monolux

el sem tudom képzelni mit kaptál el,de tényleg valami himlő lehet ha lázad is van.menj el a dokihóz sztem nehogy komolyabb baj legyen.

KépKép
bettike83

Bettike: a férjem megfázott, és ezt tőle kaptam el...

Kép
Kép

Moncsi
monalux

sziasztok!

vagyok ám, csak sokszor olvasok.

mona: tényleg keress meg egy dokit, ha holnapig nem múlnak a tüneteid. dolgozni nagyon sz@r betegen.

beze: sajnálom, hogy fájdogál a pocid. besuéld meg a piciddel, hogy viselkedjen rendesen.

tényleg pé-kor esik le a hő? múlt hét óta méregetem. 36,2 volt, majd egészen 35,5ig lesétált. ma reggel megint 35,9 volt.

pamapa: nekem a dokim legelőször azt mondta, hogy kb egy évig próbálkozzunk, utána kezdünk valamit. a helyedben én is mennék, ha nem jönne össze. tényleg rendes a dokid.(már csak azért is, mert pont annyit kér, mint az én dokim :lol: )

betti: szerintem nem kell általánosságban leírni az orosokat! én is hallottam már ilyen történeteket, de nekem eddig még szinte csak jó tapasztalatom volt.

Kép

Kép
@ka(ti)

kati

persze igazad van,és ne is álltalánosságban beszéltem,csak némelyik olyan,de oda nem megyek ugysem.

pékor leesik igen.következő nap pedig fel kell mennie.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Jobbulást!

Mi is betegek vagyunk, illetve csak apa, és Regina, én szedem a C vitamint, csak nem kapom el annyira. Láz, torokfájás, nátha, stb.
Úgyhogy Regit holnap viszem dokihoz, 3 napig biztos nem megy oviba.
Vendég

sziasztok!
brita: gyógyulgassatok ti is!

segítség kellene: teljesen tanácstalan vagyok, hogy milyen főzőlapot vegyünk. a hely még mindkettőre alkalmas. gáz vagy villany? tapasztalatok? a sütő az tuti villany.

Kép

Kép
@ka(ti)

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat, nagyon kedvesek vagytok, vizsont kívánok Nektek minden jót! Visszaolvasni egyelőre reménytelen számomra, de azért nyár vágáre csak összeszedem magam! :wink:
A 2009-es babaprojektbe tettem fel képet Csaniról, ha valakit érdekel.

Puszi Nektek!

Kép

Kép

Kép
lyly

lyly

de jó hogy jöttél ,na mindjárt megnézem a picit :)

KépKép
bettike83

Lyly: Még egyszer szívből gratulálok a gyönyörű kisfiatokhoz! Nagyon jó egészséget kívánok Mindkettőtöknek!!!!!

Rita: Sajnálom a betegeskedést a családodban, remélem Téged elkerül! Jobbulást kívánok ás gyógyfuvallatot röpítettem felétek!

Kati: Nekünk kerámialapos villanytűzhelyünk van. A sütője hőlégkeveréses, azt nagyon szeretem, a felső rész viszont sokkal lassabban melegszik át, mintha gázon főznél. Lassabban lehet felforralni a vizet,a palacsintasütéshez idegek kellenek (kb. 4 perc alatt van meg egy, pedig lehelet vékonyakat szoktam sütni...) :twisted:

Én tegnap egy kicsit kidőltem. Vagy összeszedtem valami nyavalyát vagy nem tetszett a tartármártás a gyomromnak, mert hasmenésem lett délutánra. Tök ciki volt, épp elmentünk az Árkádba, hogy nézzünk nekem nyárra terhes halászgatyót, de mielőtt hazaindultunk, olyan rosszullét jött rám, hogy azt hittem menten elájulok... Alig értem el egy padhoz... Ott aztán kivert a víz... és sírni kezdtem... (pedig én aztán nem sűrűn szoktam). Ekkor nem is éreztem, hogy WC-zés lesz a dologból, de mondtam a férjemnek, hogy elmegyek a mosdóba, kicsit megmosom magam hideg vízzel, hátha jobb lesz. Na, épp hggy odaértem, éreztem, hogy hív a szükség... :oops: Pedig nem is fájt a hasam, csak rettenetesen gyengének éreztem magam. Ezután hazajöttünk és még egyszer el kellett mennem... Estére aztán szerencsére elmúlt és ma is jól vagyok. Persze azért most még csak diétásan étkezem.

Ja, és gatyót sem sikerült vennem. :evil: Teljesen átlagos alkatom van, de mindenhol csak 34-36-os vagy 46-46-as nadrágok voltak....

Kép

Kép
csillagvirág14

Brita jobbulást a betegeknek:))
Lyly nagyon édes kispasi Csanád!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))
Virág nekem van kismamanacim.hosszúszáru ugyan de kellemes nyáron is.én hordtam.világos zöld szine van.ha érdekel szólj.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

csillag: te szegényke!!!!! :( :( :(

Kép

Kép
@ka(ti)

képzeljétek! a héten volt pém, szinte tuti vagyok banna. bele is húztunk! drukkoljatok két hétig :!: :!: :!:

Kép

Kép
@ka(ti)

Nita: Köszi a nadrágot, de hosszúszárú van nekem is, most halászgatyóra "vadászok". Van még pár bolt a belvárosban, ahol még nem néztem meg, remélem találok!

Dobok két friss képet Bencéről. :D

Kép

Kép

Kép

Kép
csillagvirág14

nagyon édes Bence...........zenész lesz már látom!!!!!!!
remélem találsz nadrágot:))

Kati HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kati nekem a sütőm beépíthetős villany...légkeverés, grill, olvasztás funkciókkal Electrolux, én nagyon szeretem, a főzőlap gázos, Zanussi, nagyon elégedett vagyok vele!

Lyly örülök, hogy jelentkeztél!!! Gyönyörű Babátok van!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Lehet Gergő bárányhimlős holnap viszem a dokihoz,van rajta pár pötty amiből kettő olyan gyanús nekem.Folyadékkal telt hólyagocska ami elég bárányhimlősnek néz ki.Főleg hogy az oviban sorra tizedelte a gyerekeket.

Jaj de édes a kis zongorista :):):):én a blogomba tettem fel képet Gergőről nincs kedvem most kicsinyíteni bocsi csajok :)

Kati: mindent bele :)

Nekünk Pesten olyan volt hogy teteje gáz ,sütő meg villany imádtam grilles volt

nika70
Salgótarján

Nika reméljük nem bárányhimlő.majd mesél mi volt a dokinál.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hát jól sejtettem én .Voltunk dokinál bárányhimlő:(:)
Mondjuk örülök hogy még igy az ovi elején túl esünk rajta :)egyenlőre nem vakarózik,de egyre több pöttyike van rajta

nika70
Salgótarján

nika

nagyon sajnálom a himlőt :cry: mielőbbi gyógyulást Gergőnek.

csillag

akkor jól megjártad,de az a lényeg h a wc a közelben volt.

KépKép
bettike83

Nika: Szegény Gergő! Gyógyuljon meg minél hamarabb!
Az országnak ezen a felén is van most bárányhimlő járvány. A sógornőmék kislánya is pár hete kapta el az óvodában.

Mona: Jobban vagy már??? A pöttyeid látszanak még?

Kati: Én is nagyon drukkolok, hogy ebben a hónapban összejöjjön a baba!!!!!!

Nita: Hogy van a kicsi lelked?

Kép

Kép
csillagvirág14

csillag

mikor mutatsz nekünk pocak fotót? :)

KépKép
bettike83

Nika jobbulást a kis báránykának!!!!!! :) :oops: :wink: :wink:

Virág hol jobban hol rosszul.....este sokat gondolok rá..hogy bár élne még vagy mehetnék mellé...........nem gondoltam volna hogy ilyen nehéz elfogadni hogy soha többé nem lesz!!!!!!

és te hogy vagy? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betti: Tudom, tudom adós vagyok vele! :D Csak én annyira béna vagyok, hogy nem tudom a fényképezőgépből vagy telóról rátölteni a képet a gépre meg lekicsinyíteni. :oops: Apa segítsége kell, ő meg vagy húzza a száját vagy kiröhög, hogy minek akarok én ilyet. :oops:

Kép

Kép
csillagvirág14

Virg én is ugyan ilyen vagyok.meg api is ha kérem segítsen.húzza a száját vagy mondja oldjam meg......... :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csillag köszönöm már jobban vagyok, a pöttyeim még látszódnak, de már csak egy kicsit.

Nika jobbulást Gergőnek!!!

Ciklus.hu a mai napra tette be az előzőek alapján a mensit, és képzeljétek csoda történt, mert reggelre megjött, szerintem elkezdett hatni a barátcserje kapszula, mert 41 napos volt most a ciklusom, előtte pedig 48 volt a leghosszabb, ez már 1 hét javulás!!!! :)

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Betti szorítok csütörtökön!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Mona: Ez már jó hír!!!! Azért elmész nőgyógyászhoz vagy vársz még vele????

Nita: Ezek a pasik már csak ilyenek... :wink:

Köszönöm a kérdést, jobban vagyok. Ma már ettem normális kaját is. Bár este inkább még maradok a pirítósnál, mert ebéd után éreztem, hogy korai volt a "dőzsölés"... egy kicsit morgott a hasam, de szerencsére nem lett belőle fisifosi... :oops:

Kép

Kép
csillagvirág14

Hello!!

Kati: Drukk-drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nekünk Zanussi főzőlapunk van, gáz!!! Nagyon jó. Én a gázt szeretem, mert annak pillanatok alatt változtatható a hője. A kerámialapos lassúbb. Én azon sokszor odaégettem a dolgokat.

Beze: Sajnálom a pocófájást, remélem, elmúlik!!! Puszillak!

Nika: Sajnálom a bárányhimlőt :((( Jobbulást!

Csillag: Olyan cép ez a gyerek!!!!! Nagyon cuki kis angyalka!

Pankával ma voltunk fül-orr-gégészeten, mert arra gyanakodtam, hogy nagy az orrmandulája, de szerencsére semmi baja. Csak egy rossz szokás a szájlégzése. Sokat kell figyelmeztetni, hogy az orrán vegyen levegőt... De megnyugodtam.

kovacszsuzsi

Csillag: Sajnálom a "menést". Bakker, ez olyan rossz érzés! Velem is volt már ilyen. Bizti a tartár miatt volt neked... Puszikállak!

kovacszsuzsi

Csillag, most nem tudom mit csináljak, mert ha használ a barátcserje kapszula, akkor ezt most mindenképpen folytatom még...azt hiszem várok még 1 utolsó hónapot, hátha tovább csökken, és akkor talán összejön majd a baba, szívesebben mennék azért a dokihoz, hogy babát várok.... kíváncsi vagyok a hőgörbére is, hogyan alakul most....

Szerintetek mit csináljak?

Kezdjem el inni a cickafark teát? Vagy most csak a barátcserjét szedjem?

Kép
Kép

Moncsi
monalux

mono

ez nagyon jó hir ám,csak igy tovább.látod nekem is használtak a teák :)

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?