Új privát üzeneted érkezett!

Szia Vikike!

De jó!Olyan mint az enyém!!!!!!!!!!!!!!
Már haza értem!
Nagyon fáradt vagyok,nincs kedvem semmit csinálni,a párom elegy 7-kor dolgozni fekszek lefelé!!!!!!!!!!!!!!!!
Mensi még nincs!!!!!!!!!!!!
Nem mintha várnám!!!!!!!!!!!!!!
Már újra van msn-em,volt nekem csak nem használtam,és elfelejtettem,mi a jelszóm,de már csináltam újat!!!!!!!!!!!!!!!!
Tegnap a babanetről egy páran ott irtunk,de más topikokból,de jó volt!!!!!!!!!!!!
Hogy vagy?
Vendég

Families.comon jobbak a vonalzók, de egyszerűen képtelen vagyok beállítani, hogy lépjen. Úgyhogy most marad ez, aztán remélem, a következő ciklusban már nem ilyen kell......
Drukkolok neked! Mikor tesztelsz? Hétvégén? Mi az msn címed? Felveszlek.

Kép
vikike0429

Reméllem babás vonalzóink lesznek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha nem jön meg,30 napra akkor 31-dik napon!!!!!!!!!!!!
A tickerem alatt ott van az msn cim!
Vendég

Elvileg felvettelek!

Kép
vikike0429

Mára elköszönök!
Reggel jövök!
Jó éjt!!!!!

Kép
vikike0429

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Látom, már elmentetek...

Ma migrénem volt mint áááálllat. aludtam is miután hazaértem.

Legyen szép álmotok!
Puszi!

babszika

Jó reggelt!

Ria! Biztos az idő miatt volt. Az ember azt sem tudja, mit vegyen fel. Egyszer hideg van, aztán meleg, fülledt, alig lehet levegőt kapni. Remélem, mára már jobban vagy.

Kriszti! Ugye mensi sehol?

Kép
vikike0429

JÓ REGGELT!!!!!!!!!!!

Szia Vikike!
Sehol,hőm ma is 37!!!!!
Este gyere majd mns-re is!!!!!!!!!
Puszi!!!

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Drukkolok akkor tovább!!!!!!!!!!!Van már otthon teszted? :wink:
Nem bizti, hogy ma megyek mns-re, mert 5-re valami idióta termékbemutatóra kell mennem. Mondtam a csajnak, hogy úgysem veszünk semmit, de kellek "tömegnek", hogy sokan legyünk. :?

Kép
vikike0429

Köszi Vikike!
puszi szép napot!
Vendég

Sziasztok!

Hű Kriszti! Ez egyre izgibb! :lol:
Drukk! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babszika! Szerintem is az idő! Tényleg egyáltalán nem normális! :twisted:

Vikike! Akkor kitartást a tömeg jelenethez! :lol:

Szép napot!

Kép
bettike
Eger

Bettike! Köszi!
Nektek is szép napot!

Kép
vikike0429

sziasztok.

krisz drukolok.

heni.ilyenrol meg nem hallotam hogy kinyirja a petesejt a spermakat.
genetikailag osszeferhetetlenek?
nem veletlenul a mehszalyon nemtudnak tovabbjutni a spermiumok?
milyen vizsgalat alapjan derult ez ki?

babszika,ma mar azert jobban vagy?

Kép
monyo83

Szaisztok!
Most már én is tudom, h az idő miatt volt. :evil:

Kriszti!
Húúú, nagyon megy a drukkkkkkk!!!!
++++++++++++++++

Viki!
Neked milyen nyelvű a vonalzód?

Bettike!
Te is szépen haladsz.... hőd?

babszika

Gabi!

Igen, jobban vagyok.

babszika

lanyok nekem meg mindig nem volt pe-m :cry: pedig tegnap direkt megeroszakoltam apat.

Kép
monyo83

Ria! Spanyol.
Gabi! Honnan tudod? A hőmérőzésből?

Kép
vikike0429

Gabi!
Muti a hőgörbédet!!!

Jujj, most látom, h engem le is kapcsol a net....
Akkor majd este jövök!!!
Puszka!

babszika

Sziasztok!

Köszönöm MINDENKINEK a drukkolást!!!!!!!!!!
Elviselhetetlen ez a utolsó napok!!!!!!!!!!!!!!
Már annyira túl szeretnék lépni rajta!!!!!!!!!!!!!!

Gabi!
Tojcsifehérét szoktad figyelni?

Babszika!
Örülök,hogy jobban vagy!!!!!!!!!!!

Vikike!
Kitartás a délutánhoz!!!!!!!!!!!!!!

Bettike!
Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

egyszeruen tudom.reggel mertem hot és 36,5 :cry:
pe utan nekem legkevesebb 36,8 szokott lenni.
lehet anovus ciklusom lesz.

kriszti tojcsifeherjeben nem bizok.

babszika nincs gorbem.

vikike,hombol tudom.

Kép
monyo83

Jó reggelt Csajok!

Monyo, én csak annyit tudok, hogy nagyon szerettek volna babát, és elmentek egy csomó vizsgálatra, mert nem jött össze.Kapott unokatesóm hormonkezelést, hízott 25 kg-ot, injekciózták, beültettek, meg minden. Szerintem mesterséges megtermékenyítés dobta ki ezt az eredményt.Sajnálom nagyon, mert megtalálta élete párját, csak éppen soha nem lehet gyerekük :cry:
Na de ne beszéljünk ilyen szomorú dolgokról.

Kriszti, nagyon drukkolok!!!!!

Én ma mértem a hőm először, és rögtön 37 volt, a clostyt ma fejezem be, jönnek a mézes napok :oops:
heheni
Kecskemét

Heni!
Köszi!
Akkor akcióra fel!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó a hőd igy az elején a clostytól nekem is lett 37.5 is!!!!!!!!!!!!!!
De lement 37-re már 2-ik napja!!!!!!!!!!!!!!!!
Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Köszi Kriszti!Egyszer csak összejön, nem? :wink:

Apuka nagyon készséges, ma rántottát kért reggelire :lol:
heheni
Kecskemét

Heni!
Egyszer biztos sikerül!
Akkor te is úgy vagy a closty szedéssel mint én labor nélkül?
Neked mikor kell menni orvoshoz?
Vendég

Szt mondta a doki, hogy három hónapig kell majd szednem, először csak kettőt egy nap, maj hármat. H aez nem segít, akkor vizsgálja meg a petevezetékeket. Most 2 havi adagot írt fel, hogy ha elsőre nem jön össze, akkor ne kelljen megint visszamennem, és 300Ft-ot fizetnem.Úgyhogy most reménykedek, hátha a bontatlan dobozt elajándékozhatom valakinek :wink:
heheni
Kecskemét

Ebben a pillanatban voltam a wc-én pirioskás volt a papir,tuti megjön!!!!
De fojtatjuk tovább!
Nekem ezen felül még van 2 doboz,ha addig nem sikerül,nekem is HSG!
Volt rá példa,hogy az 1 dodoz után sikerült!!!
Drukkolok,hogy neked sikerüljön,nekem már nem sikerült,de pé lett tőle!!!!
Vendég

Sziasztok

Nos a clostitol egy kisse en is falatozobb lettem...de ne tudjatok meg a choragon utani 2. napokon eggig minden ciklusban totalelamortizalodtam, egesz napos migrenes fejafjas, azaz, hanyinger egesz napos alvas sem segitett...aztan delutan ( legutobb mult penteken) 4 szer hanytam, mire du elmult a dolog, elegem van a gyogyikbol....a boroma latt mintha tobb hajszaler lenne lathato...kiloban nem hiztam a terhesseg elotti sulyommal kuzdok....meg 11 nap aztan kiderul..vagy bebeorul...de mar nem is erdekel , csak egy kis szunet legyen a kemoterapiaban
gyongyi1971

Gyöngyi! Druukolok!!!!!!

Kriszti! :cry: De még azért van egy halvány remény....

Kép
vikike0429

Szerintem nincs!
Már miért is sikerült volna!
Most egy kicsit sz@r,de holnapra túl leszek rajta lelkileg!!!
Vendég

Gyöngyi, akkor én nem szólok egy szót se :cry: Kitartás!!!!

Kriszti, én minden hónapban felkészítem magam lelkileg, hogy úgysem sikerül, de aztán újra meg újra összetörik egy kicsit a szívem.Hiába mondják, hogy nem szabad annyira akarni...Szerintem nincs az az ember, aki közömbös tud maradni.
heheni
Kecskemét

kriszti sajnalom.(

lanyok ti egyaltalan nem feletek attol hogy esetleg cisztatok marad a gyogyszertol.?
nekem a tajekoztatomba vilagosan le van irva hogy csak orvosi felugyelet mellet lehet szedni.
nem ertem a dokijaitokat
:?

Kép
monyo83

Kriszti, és a hőmérsékleteddel mi újság? Ilyenkor visszaáll normális fokra? Ha nem esett le talán még van remény!
petra76

Sziasztok!

Segítsetek nekem! Nálunk sem jön a baba, már 1,5 éve. Tegnap voltunk dokinál és apánál gond van. Eleve negyon nehezen jutottunk el, beparázott a gondolattól is, hogy neki vmi baja lehet. De sajna lehet, így nálunk neki kell szedni a Clostilbegyt-et. Van vkinek erről tapasztalata? :roll:
Ráadásul a másik nagy probléma, hogy azóta megőrült és folyamatosan belém akar kötni, engem akar hibáztatni. Nyugtassatok meg, ugye ez elmúlik? :cry:
swety

swety.ertheto a ferjed viselkedese.
most biztos nagyon rosz neki lelkileg,meg gondolom benne van a felsz(mint minden ferfiban ilyen esetben)hogy mivan ha e miatt elhagyod.
probalj meg vele nagyon turelmes lenni,biztatsd te hogy igenis sikerulni fog stb.
hallotam mar iylet hogy ferfi szedi a clostyt de nem tudok rola semmit.

Kép
monyo83

Amúgy is parás szegénykém, mindig attól retteg, hogy velem vmi rossz történik, és elveszít. Pedig nagyon türelmes vagyok, és eszemben sincs elhagyni, meg ilyenek. De amíg nem voltunk a dokinál, mindig engem hibáztatott. Most, hogy tudjuk, vele van bibi, teljesen kifordult magából. Nagyon bízom benne, hogy hamarosan elmúlik, mert nem szeretném, ha a házasságunkba kerülne a dolog. Hogyan tudok segíteni neki?
swety

Petra!
A hőm 2 napja 37.
Már nem bizok benne,ha lenne valami,nem fájna a hasam!!!

Ma még rosszul esik,de holnapra elmúllik!!!!
Fojtatom,a clostyt!!!!!
Vendég

Swety.persze hogy jobb az ember lelkenek ha a masik felet tudja hibaztatni.Most meg ugye hirtelen kiderult hogy vele van a baj.
nalunk forditva van a gond,en vagyok beteg a ferjem meg nemtudom hisz meg nem volt hajlando elmenni kivizsgalni magat.
Nalunk ebbol adodnak a gondok,hogy nem kepes elmenni hisz en ugyis beteg vagyok.
az hogy ez hova fog fajulni rajtad all.mennyire vagy turelmes vele,es mit tudsz eltoleralni.
nekem neha betelik a pohar de akkor jovok ra hogy menyire szeretem hogy nem tudok sokaig haragudni ra.
probalom megerteni azt hogy mit miert tesz valamikor sikerul valamikor kevesbe.
hogy tudnal segiteni neki?nemtudom.te ismered a ferjed,neked kell ezt kitapasztalni.

Kép
monyo83

Gabi!
Köszi, hogy próbálsz belém lelket önteni, nem nagyon tudok erről senkivel beszélni, mert az én drágám ezt nagyon szégyelli és a szülők sem tudnak semmiről, csak nekem célozgatnak, hogy biztos miattam nincs még unoka. :cry:
Sajnos a doki nem volt túl bőbeszédű, így nem sokat tudok a ffiaknál történő alkalmazásról. Napi egyet kell,egy hónapig, aztán kontroll. Közben nem is próbálkozhatunk?
swety

swety.azert vagyunk itt hogy ahogy tudunk segitsunk egymasnak.
itt mindenki elmondhatja bujat bajat,amit esetleg massal nem tud megbeszelni.
szerintem a ferjednek nincs miert szegyelnie magat.ezt valahogy probald megertetni vele.
mond neki hogy buszke vagy ra azert mert elment vizsgalatra,meghogy neked menyit jelent az hogy latod hogy mindketten akarjatok a babat.
Mondjuk nalunk tudja a csalad hogy mi a helyzet,ezert nem igazan forszirozzak hogy "na mikor leszunk mar nagyszulok"
szerintem nyugodtan probalkozhattok de azert ennek nezz utanna.
azt sem tudod akkor hogy milyen volt a spermakepe a ferjednek?hany mozgo meg ilyenek?

Kép
monyo83

Sweety! Gabinak teljesen igaza van! Ápolgasd a Párod lelkét!!Mikor lesz újra vizsgálat?

Megyek termébemutatóra.... :?

Kép
vikike0429

Swety, szerintem csak kell egy kis idő, amíg megemészti a dolgot, hozzászokik a gondolathoz, hogy segítség kell.Minden férfi egy nagy gyerek, tényleg a türelem a legjobb gyógyír.

Mi se nagyon beszélünk a próbálkozásról senkinek, mert annál rosszabb nincs, mikor mindenki kérdezget, érdeklődik, te meg tudod, hogy ebben a hónapban sem sikerült :cry:

Azért is jó itt lenni :wink:
heheni
Kecskemét

Sziasztok!

Hát nem túl jó hírek!

Kriszti! :cry:

Egyébként én Monyoval értek egyet, hogy nem lenne szabad csak úgy szedni a Closty-t doki és UH-s figyelés nélkül folyamatosan! :?

Swety! Szerintem attól még próbálkozhattok nyugodtan, hisz sosem lehet tudni, úgy is csak 1 db spermácska kell! :lol:
Én csak olvastam a Closty tájékoztatójában, hogy férfiak is szedik!
Gondolom most emészti a férjed a dolgot, aztán rendbe jön minden!

Babszika! Köszi! Nem mérek ebben a ciklusban! Mikor megjött naggyon mérges lettem ám a hőmérőre és most sokkal nyugodtabb vagyok, hogy nem mérek! Lehet, hogy ez is segített, hogy kb. időben volt pé-m szerintem!

Gyöngyi! Látom már te sem nagyon bírod, pedig együtt haladunk, tehát kitartást! :wink:

Szép estét! Holnap már hét közepe és mindjárt jön a hétvége! :P

Kép
bettike
Eger

Gyors bekukk, holnap reagálok mindenkinek, csak ma sok volt a dolgom.

Kép

piros nyílnál kezecske....felül van most a fejecske, alul lábacskák,de inkább a kéz látszik............kalimpált vele!!!!!!!!!!édes volt és megható
Vendég

Lafi! Nagyon édi!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
vikike0429

Lányok!

Hogy kell elkezdeni szedni a clostyt? Mert ugye nekem nincs ciklusom, a legutóbbi 160 napos volt. Mikor kell a gyógyszereket beszedni? Először meg kell hozatni gyógyszerrel?

Köszi
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Vicky! A dokid mit mondott???Én az 5. napon kezdtem, de ha nincs mensi, akkor nem tudom....

Kép
vikike0429

JÓ REGGELT!!!!

Ma már egy kicsit több van ebből a fránya piriből!!!!
Új 8-ik hónap új remény!!!!
Még nem vagyok nagyon lelkis,de túl élem!!!!

Mindenkit puszilok!!!!

Szép napot!!!!!
Vendég

Vicky...mar igy az elejen nyogodtan zargasd a dokit...amugy nekem pl. azt mondta az en orvosom, ha nem jon meg egy heten belul( az aktualishoz kepest plusz egy heten belul) arra az esetre felirta a gyogyszret amitol beindul a menstruacio...aztan indulhat a szamolas...en is az 5. napon kezdtem 5 napi napi 2x1
gyongyi1971

Kriszti! Sajnálom. :( Jöhet a 2. Clostis hónap! Drukkolok, hogy sikerüljön!

Kép
vikike0429

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?