Lafika!
Jimmy kutyu világszám azzal a nézéssel ott anyud ölében.......... Szerelmes lettem bele.....
Majd lesznek sok-sok képek kárpótlásul okés????
Zsizsik! 7-e! Rögzítve, remélem nem jön közbe semmi, eddig úgy néz ki, szabad is vagyok azon a hétvégén.
Lona! Ez a progi nekem ma elkerülte a figyelmemet teljesen, annyira be voltam borulva a világfájdalmamba!!!! Félelmetesen jó!!!! Gratulálok Neked!!! Remek! Jövőhónapban babásodol????
Charlotte! Durva értékeid vannak, hogy őszinte legyek!
Első lépcső: Bemész a kamrába, a lisztet és a cukrod kidobod. A tésztát is, ha nem durum, és a rizst is, ha fehér rizs, csoki, ropi, nasi, chips, krumpli, mind mennek a szemetesbe. Na...... Ez sajnos csak az első lépcső! Teljeskiörlésű lisztet vegyél és durum tésztát, valamint cukor helyett édesítőszert, de a legjobb megoldás, ha egyszerűen leszoksz az édes ízekről, nincs mese. A metformin ugyan csökkenti az étvágyat, de a napi 4-5 étkezést betartani kötelelző!!!! Anélkül nem fogsz fogyni, tartalékol a szervezeted. A napi mennyiségedet oszdd el ennyifelé, és meglátod menni fog, nem leszel éhes, és jót is teszel a szervezetednek! A gyümikből a banán, a dinnye tiltó listás, jó hír viszont, hogy a jégkrém engedélyezve kis mennyiségben. Krumpli..... Sajnos olyan magas a szénhidrát tartalma, hogy ezt is száműzni kell, illetve az eddigi adag 1/4-ét eheted csak egy étkezésnél. Ajánlom rágcsára a Korpovit kekszet!!! Én szeretem, jó íze is van! Zöldfélékből szinte mindent ehetsz!
Második lépcső: MOZGÁS!!!! Lassan, fokozatosan építsd fel a napi mennyiséget. Előbb csak a buszról szállj le egy-két megállóval előbb, aztán menj lépcsőzni, egy emeletet, egy hét múlva kettőt, stb.... Lassan, fokozatosan, a lényeg a pulzusszámot kell emelned, amilyen tartósan csak lehet! Nem túl magasra, de kitartóan!
Sokat írtam, ha hibáztam valamiben, fognak javítani a lányok!!!! Tudom, keményen hangzik! De ez a betegség borzasztó fegyelmet követel, és teljes életmód váltást!! Jobb elkezdeni kis fokozatokban! Pláne, mert a családnak is át kell állni valamilyen szinten! Én 3 hónap után azt mondom, hogy egészen könnyen belerázódtunk, és kissebb zökkenőkkel, de a család is átállt velem együtt!