Új privát üzeneted érkezett!

Én is tegyek fel képet rólunk??
Szandi!Nagyon szép a kép rólatok!!Csajok,ti,hogyan dolgoztok??Egész nap??
csanita

Kata, Nolina! Megkaptam az e-mailt! Köszi!!

Nolina: valóban nem messze lakunk egymástól Kép Ott dolgozol? Nagyon jók a képek hol készültek??

Kép
Kép
beuka

Azt hiszem én megyek aludni.Holnap dolgozom,későn jövök haza!!Majd csütörtökön be pótolom.Aztán nem meg feletkezni rólam!!!jó éjszakát mindenkinek!!szép álmokat!!!
Pussz!
csanita

Anita én szeretném ha tennél fel képet!
Én egyébként általában 7-16 ig dolgozom.

Itt tatálhatók a képek a házunkról:
http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=4588&page=1

Kép
Kép
beuka

Anita itt vagy még??

Kép
Kép
beuka

Igen!!
csanita

Hát ha nem, akkor majd holnap válaszolsz nekem.
Most láttam meg az elveszett üzeneted! Nálatok előbb nem a párodat vizsgálják, meg? Nekem még ilyen vizsgálatot nem mondott a doki. Most egyébként Neked még mindig megvan és még mindig (7.napja) ugyanolyan erős??
Biztos nagyon jó lesz az az 5 nap pihi!!!

Kép
Kép
beuka

Beuka! Az eslő adag képben csak a sarokkádat láttam... Tök jó nektek!!! Szabad irígykedni? Nagyon előrehaladott állapotban van a házikó! Mikor tudtok költözni?

Megyek aludni, ezen a héten minden nap helyettesítem a napközis páromat, úgyhogy duplán dolgozom... Kép De legalább kifizetik Kép

Jó éjt!

KépKépKépKép
proone

hali,
van itt valaki?
szörnyű,de nálunk a házunk kész átjáróház:-)na ezt jól megmondtam folyton jön valaki és nem hagy nezetni:-((
az ikerterhességhez csak annyit, hogy azért kell Uh a 12-13.napon és ha ott azt mondják hogy monjuk 3 vagy 4 érett tüsződ is van,akkor eldöntheted hogy próbálkozol e avagy kihagyod azt a hónapot,legalábbis nálam így volt!

Zafír,
nagyon sajnálom hogy ez törnént,de majd a closty mindent megold:-)reméljük:-)

na jó nem írok regényt csak ha válaszol valaki,nem beszélek itt magamban:-)))
Jucaa

Juca! Jól értem, hogy neked volt több érett tüsződ?? És abból lett a Bálint?
Vagy most mi van?

Proone, Anita ha mentek, akkor majd holnap beszélünk. Jó munkát holnapra!
Anita: Jobbulást!!!
Proone: köszi a dícséreteket. Szeretnénk amint melegebb lesz költözni!!

Kép
Kép
beuka

MOst már én is megyek, holnap este jövök!!!

Jó éjt!
A nappalosoknak sok jó témát!!!

Ja és estére "aktív" programot!!! Kép Kép Kép

Üdv: Bea

Kép
Kép
beuka

nem,nekem csak egy volt és abból lett a bálint:-)
csak a dokim mondta hogy ha esetleg több lenne eldönthetem hogy akarok e próbálkozni vagy azt a hónapot kihagyom.de mikor voltam uh-n és kiderült hogy egy van már nem volt kérdés:-)
ja,mert a dokimnak a mániája ez a túlstimuláció:-((((
visszaolvastam mit írtál a termékenységi tesztre,szóval akkor te sem vagy biztos benn hogy mi van,ugye?én tényleg nem értem miért kell itt a szinekkel játszani,miért nem az van ha van csík van pé,ha nincs nincs,nem?ez tök gáz,soha nem tudhatod hogy sötétebb e vagy színvak vagy vagy mit tudom én....
Jucaa

Sziasztok!

Már egy órája itthon vagyok és olvastalak is benneteket, de szörnyen fáradt vagyok, így már nem is tudom, ki mit is írt. Képzeljétek, majdnem 9ig dolgoztam,amúgy ma 7kor zártunk volna. De önszántunkból, ugyanis délutánra bezártuk a patikát és átrendeztük a gyógyszereket,hogy könnyebb legyen megtalálni őket, eddig tartott. De a többiek holnap a fejük tetejére állnak, se találnak majd semmit. Kép Mikor eljöttem, vettem észre, pl. hogy mi az y-t i-nek vettük az abc-ben, tehát totál rossz helyre tettünk egy-két dolgot. Kép Na mindegy . Szörnyen elfáradtam és most várom haza a férjecskémet. Kép Nagyon szeretnék ma odabújni , stb. Érdekes, hogy ilyenkor(21. nap), mikor nincs tétje, legalábbannyira várom, mint máskor. Sőt ,ilyenkor nem kell kispárnázni. Kép

Egy kérdés, gyorsan: Szerintetek, holnap , ha megyek fogdokihoz és tömni fog, kérjek érzéstelenítő szurit, vagy bírjam ki anélkül, csak attól félek,hogy utána meg a fájdalom miatt kell bevenni vmit--bár sztem azt kibírom gy. nélkül is. Végülis lehet,hogy nincs baba, de lehet hogy van. Válaszoljatok, légysziiiiiiiiiiiii.
És mindenkitől bocsi, hogy ennyi ökörséget hordtam össze.
nolina

Szisztoook!
Ugye még nem alszatok?
Gyorsan olvasok, aztán írok - ha már idejutottam a géphez az esti műszakban! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

A nagy sietségben kimaradt az "a" a sziasztokból... Bocsi! Kép
kata1977
Hatvan

Hazaért a drágám. Kép Mindjárt a nyakába ugrom. Kép

Csak még annyit,hogy szép álmokat mindenkinek és légyszi-légyszi írjatok, hogy Ti kérnétek-e érzéstelenítőt---egy gyógyszerész óriási problémájaKép---?
A másik hatalmas kérdésem, hogy holnap írjatok sok-sokat,hogy mire a dokitól hazaérek sajgó foggal, olvashassak mindenféle jót , szépet, sőt fényképet is kérek mindenkitől , akinek van kedve küldeni, én is küldök ám. címem: nolina22@freemail.hu

Így kisbetűvel sokkal jobban szeretem a nolinát. Amúgy senkise kérdezte,honnan a nickem. Brühü
Mostmár elteszem magam holnapra, nehogy kitagadjatok.
pusz-pusz

nolina
21/30
nolina

Zafír,
Örülök, h azért nem keseredtél el. Kép
És az ikrek tényleg nagyon jók "mellékhatásnak". Kép

Anikó,
Köszi, h otthon akarsz marasztalni, de megbeszélnéd ezt a főnökömmel is?! Kép Tudod, ilyenkor hó elején én nem tudok elmenni szabira sem és persze beteg sem lehetek, mert határidős munkáim vannak, amiket SENKI nem tud rajtam kívül, h hogy kell csinálni... KépKép Nem is tudom, h ez jó, vagy rossz. Kép

Andi,
Nagyon tetszik a kép, amit beraktál a profilodba. Berakhatlak a csitrialbumomba?! Kép Bár látom, egyesek itt elkezdtek utánozni... KépKépKép

Nolina,
Én mindig kérek érzéstelenítőt. Azóta egyáltalán nem rettegek, amikor menni kell. Kép Tudom, h azt a kis szurit kibírom, utána viszont olyan jó érzés, h nem kell attól félnem, h esetleg érzem majd, amit csinál. Kép Én legalábbis ezt szeretem benne.
A barátnőm (aki babát vár) pont most volt fogat tömetni, de ő is félt, nehogy vmi baja legyen az érzéstelenítőtől, ezért megkérdezte a nőgyogyiját, h mit csináljon. És azt mondta a doki, h szóljon a fogdokinak, h babát vár és akkor nem x hanem y injekciót adnak majd be neki (sajna ezeket a gyógyszer és egyéb neveket nemigen tudom megjegyezni - bocsi!).
És van egy kérdésem: Honnan a nolina név?! KépKépKép

Lehet, h már csak én maradtam itt magamnak?!
Mindenki akciózik?! Akkor Hajráááá!

Reggel jövök, remélem, addigra előkerülnek az eltűnt személyek is! Kép

Puszi:
Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Na megint lemaradtam az esti beszélgetésről Kép
Nagyon jó ötlet, hogy Hajni írja be ki szed clostyt!! Feltéve, ha ő is annak tartja Kép
De akkor jó sokan vagyunk, tök jó, mert amikor mondta a doki, hogy ezt ír föl, már nem éreztem rendkívüli dolognak, tudtam, hogy ez jön. Főleg, hogy már két sikertörténetünk van: Bálint és AndrásRéka Kép
Beuka szép a ház! Nolina köszi a képet, holnap én is küldök, csak mostmár fekszem le! Én mindenképp kérnék érzéstelenítőt, annyira nem lehet vészes hatása, de anélkül kibírni!! Többet ártanál vele biztosan!
Szegénykém, nem irigylem a holnapi napod!

Szandi édesek vagytok azon a képen! Látod itt még jó sok iker lehet...Kép

Én sem értettem, a hogyan mondjam el kérdést, a párom jobban tudja, hogy mikor kéne megjönnie, mint én. Kép

Álmodjatok sok szép ikerbabáról!! (Én erről fogokKép)

Zafír

Kép
Kép
zafír

Jó reggelt lányok!!

Most olvastalak benneteket vissza!

Andi!Te szedtél valaha is fogi tabit??Én szedtem kb. 1.5 évig, most hagytam abba, de nekem sem akart megjönni akkor mikor nem szedtem!!!Szoval hasonló helyzetben vagyok mint Te!!
Irj majd mit mond a doki!!!(2 hét mulva)

Proone!

Én is indulok dokihoz még egy hónapot várok aztán megyek!De ilyen citologiát nem árt csináltatni!!

Kérlek válaszoljatok!!Kép
nicola79

Beuka!

Küldessz nekem is még Rólatok képeket??
nicola79@freemail.hu
köszikE!

nicola
nicola79

Sziasztok!

Itt vagyok csak olvaslak vissza benneteket Kép

Kép

Kép
vkhajni

Szia Hajni!!
Mennyi np alatt lett kész a személyi??Én is most akarom megcsináltatni+!!
nicola79

Azt nem tudom, majd ha kész lesz akkor szólok. Még csak a lakcímkártyát adták oda neki. Tudod hapsiból van, ilyen apróságokat minek megkérdezni Kép. De postán küldik, úgyhogy annyira nem fontos Kép.

De jó sokat írtatok Kép. Csak arra emlékszem, hogy valaki felvetette, hogy hogy mondanánk el. Én sem tudnám sokáig titkolni, mert az én párom is ismeri a ciklusomat. Sőt ha késik akkor egész nap ezen problémázok. Ha meg ott lennék egy zebrás teszttel a kezemben, akkor tuti nem bírnám két percnél tovább Kép. Szóval mi együtt fogunk tesztelni Kép. Vagy nem tudom Kép

Kép

Kép
vkhajni

Bea, megnéztem a képeket. Látom ti is jól beterveztétek a konyhát Kép. Még véletlenül sem lehet egyszerűen tenni szekrényt felülre Kép Még arra leszek kiváncsi, hogy hogy mennyit fogod szidni a zuhanyzot Kép. Én nem merném bevállalni az ennyire átlátszó üveget/műanyagot Kép. Bár nekem is nagyon tetszik, de én annyra nem vagyok házitündér, hogy minden használat után letörölgessem, hogy ne legyen cseppes Kép.
Mindent összegezve nagyon gyönyörű házikótok lesz Kép

A házitündérségről jut eszembe, ma szilvásgombócot főzök. Még nem tudom milyen lesz, mert ez az első alkalom Kép. Van valaki aki tud, és itt van délelőtt hogy kérdezzek Kép

Kép

Kép
vkhajni

Én is felhivtam az okmányirodát,de ugy döntöttem csak lakcimigazolot csináltatok a személyi nem érdekelKépKépaz meg azonnal megvan!

A szilvásgombó az tök fini, én mindig fagyaztottat csináltamKép
nicola79

Akkor veled igazán ki vagyok segítve Kép.

Frissítem a táblát, aztán küldöm Kép

A gyógyszereket most nem írom be, mert ahhoz egy csomót kellene olvasnom megint, és nincs kedvem. Tudjátok a tyúk eszem Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

hali,
du.jövök,most sajnos el kell mennem a barátnőmhöz mert küldtek felszólítást a könyvtárból hogy 2 éve lejárt a kölcsönzési idő:-))) és ő megy holnap és elviszi nekem.
képzeljétek tegnap muffint sütöttem életemben először:-))és tök jó lett,a a végén még konyhatündér leszek:-)
néha ha beszabadulok a konyhába és anyukám itthon van úgy néz rám mint sünire az óvszergyárban:-))

nolina,
lehet hogy későn olvasod,akkor már mindegy,de
én terhes voltam mikor 3 fogamat kezelték és mindig kaptam érzéstelenítőt,azt mondta nekem a dokim hogy lehet,mert az helyi,szóval nincs vele gond és nem is lett!!!
de ha te bátor vagy...:-))én nem vagyok az:-((

hajni,
mi volt tegnap az esti programm???????
szerintem egy óra felé leszek megint,várjatok meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

puszkó
juca
29/31
Jucaa

Tegnap este vacsiztunk, aztán öcsikémék uralták a gépeket Kép.

Válaszoltok nekem egy hülye kérdésre?
Valamelyik nap azon vitatkoztunk a párommal, hogy helyes e ez a mondat. "Nekik nincs olyan aranyos párjuk, aki kostolgassa a rizst." Szerintem teljesen jó, a párom azt mondta hogy "hasogassa a fülét". Szerintetek?
Bocsi hogy már megint a témához szólok Kép.

Juca, nagyon ügyi szakácsnéni leszel Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hali!

Zafír, Cirmike megmondta, hogy bízzunk a clostiban! Kép És őrá hallgathatunk. Kép Szóval egyet se félj, a következő már sikerrel kecsegtethet.
Nekem nem mondta a doki az ikerlehetőséget, de én nagyon boldog lennék, mert mindig is ikrekre vágytam!!

Ami a megmondást illeti, nálunk is az a verzió él, hogy a párom épp annyira naprakész, mint én, úgyhogy csak az öröm lenne nagy, a meglepi nem. Lehet, hogy ha majd késik, és tesztelni fogok, akkor együtt csináljuk, hogy neki is meglegyen ez az öröm. Kép

Kata, hát sajnálom, hogy nem tudsz pihenni, azért jobbulást! Nálam "jókor" folyt le ez a betegség, mert most zárunk és sok a dolog, ha most robbannék le nem jönne ki túl jól.
Annak megvan az előnye is, meg a hátránya is, ha a munkahelyeden "pótolhatatlan" vagy. Kép

Puszi!
A.

Kép
baba888

Baba!

Baba, nem tennél fel az autos képed helyett magatokrol egyet???KépKépKép
Sajnálatos dolog volt, én már kiváncsi vagyok rád!!KépKép
nicola79

Na, jöttem egy kicsit pihizni. Épp a mindenes szekrényt próbálom rendbe rakni. Kép. Iszonyatos ideig fog tartani, ha így haladok. Az összes szerelmes levelet átolvasgatom, az összes képet megnézegetem Kép. Ti is így szoktatok pakolni Kép? Ráadásul benne vannak az építkezős szórólapok, könyvecskék stb. Természetesen ezer számra, azt sem tudom mit dobjak ki Kép. De utálom én ezt Kép
Na lassan megyek folyt köv, mert sosem lesz ebéd Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na kész. Minden átolvasva, minden rendbetéve. Már nem borul ki a sok kacat ha kinyitom az ajtót Kép.
Látom senkit nem érdekel a tábla Kép. Nem baj, majd az esti műszak értékelni fogja.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Én most csak benéztem, de látom, elég nagy a pangás. Kép Mindenkinek sok a dolga?! Sajna nekem is ... Kép De Te ügyi vagy, h rendet raktál!

Tábla meg széééééép! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Végre valaki. És még meg is dícsért Kép. Máris jó napom van Kép.

Juca, ha esetleg megjönnél, jelentkezz be légyszi, mert főzőcskézek, de akkor hallak és feljövök. Különben szerintem egy jó ideig nem leszek. Marha bonyolultnak tűnik ez a szilvásgombóc Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

A szilvásgombócból tojásosnokedli lesz Kép. Szegénykém átalakult egy picit. De akkor még van időm írogatni nektek. Olyan jól elvagyok itt egyedül Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Hogy sikerült ez az átalakítás?! Kép Vagy nem találtál szilvát?! KépKépKép
Én néha benézek, csak "kicsit" sok a munkám... Kép

De mi van a többiekkel?!

Kata
kata1977
Hatvan

Én amúgy mindkét kaját szeretem. Kép
Nem küldenél belőle nekem is?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kép, szilvát találtam, csak krumplit nem Kép. Nem lehet minden Kép.
Ha kinyitod az ablakot olyan két óra körül szerintem tudok küldeni egy adagot, mielőtt felzabálják a fiúk Kép

Kép

Kép
vkhajni

Nicola, próbáltam már, de túl nagyok a képeim. De majd kitalálok valamit. Kép

De jó lenne otthon főzőcskézni, élvezném.
Nálunk is van egy kis szekrény 4 fiókkal, amit ki kéne pakolni, válogatni, kikukázni, de az egy fél napos program, és az én drágám nagyon nehezen szánja rá magát.

Kép
baba888

Hajni,
Ok, várom a nekem szánt mennyiséget! Kép

Anikó,
Jó, h Te is itt vagy! Kép
Képzeld, már nem is vagyok oylan beteg. Kép
Tessék szépen lekicsinyíteni azokat a képeket! Kép

Én költözködésnél szoktam egy csomó dolgot kidobálni (volt már ilyen párszor az életemben... Kép) és a naplóimat is olyankor szoktam átböngészni. Kép Az olyan izgis és eszembe jutnak azok az érzések, stb. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Anikó az jó lesz!!KépKépKépMár várom!!

Hajni, tényleg uncsi most hol lehetnek a többik, rajt vannak talán a baba ügyön??KépKépKép
nicola79

Sziasztok,
Jöttem én is de mindjárt megyek aludni, mert a terhességi álomkór rámjött és állandóan aludnék, de ugye csak akkor tudok ha a Roli is alszik már.
Nehezemre esik reggel felkelni, pedig időben megyek aludni, mert muszáj. Ezért is nem jöttem tegnap se este, és lehet többször kihagyom az esti dumákat, pedig olyan jók... Kép

Sokat émelygek mostanában... de ok minden.

Zafír és más Clostyszedő csajok!
Egyáltalán nem biztos hogy a Closty ikreket hoz. Nekem Roli is Clostys, mégis egyke bár igaz lehet hogy akkor több tűszőm is nőtt (nem volt uh-n nézve) és amikor már uh-n nézte a kis petezsákot volt két óriás cisztám is a jobb petefészkemben amik aztán felszívódnak. Azt mondják ha túl nagyra nőnek a Clostytól a tűszők és nem repednek meg lehet belőlük ciszta. Ezért kell hogy nézzék uh-val és akkor nem lehet gond. Most nézte uh-n a dokim és csak egy tűszőm nőtt a Clostytól, úgyhogy bizti nem ikrek. Azért az elég húzós lenne egy kicsi és két pici.

Na puszó nektek...
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Szerintem ezerrel dolgoznak, vagy alszanak Kép.

Nekem költözésnél egy csomó dolgot nem szabadott kidobnom, és még így is félig töltöttük a kukát Kép. A párom otthon volt, és amit én kidobtam, ő becsomagolta egy másik dobozba Kép. Mikor rájöttem majdnem felrobbantam Kép. Majd a pince az ő birodalma lesz, ha nem fér el ott akkor majd csak kidobálja a felesleget Kép. Ahogy így elnézem nem nagyon fogunk elférni az új házban, lehet hogy egy picikét kicsi lett Kép.

Na, megyek nokedlit szaggatni Kép ÚÚÚÚÚgy úúútálom KépKépKép Ráadásul öt embernek Kép

Kép

Kép
vkhajni

hajni tényleg hány nm-es a házikotok???
nicola79

210 nm hasznos terület van. Olyan 88 körül van az alapterület Kép. Szóval annyira nem kicsi Kép. De pl. van két szekrénysorom, és nem tudom őket hova rakni, mert sehol nem férnek el. Ugye a pince marad, mert a szinten nincs olyan nagy falfelület, mindenhol ablakok vannak, a tetőtér meg ugye ferde Kép.

Majd én is hozok benti képeket is, akkor jobban látjátok Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Én utálom aszekrénysorokat, a gardrobot részesítem előnybe!!Kép,ott minden elfér és az ajtót elhúzom és senki nem lát semmit!!Kép
nicola79

Na, végre kész. Jól megszívattam magam, de azért tök fini lett Kép. Még a só mennyiségét is eltaláltam, pedig ez nálam nem sűrűn fordul elő. Kata, nyithatod az ablakot Kép

Kép

Kép
vkhajni

Én is utálom, de most sajna csak ez van. És egy jó ideig ez is lesz Kép. Majd szép lassan lecserélődik beépített szekrényre Kép. Gardrob is van, de nem olyan nagy hogy mindent elnyeljen Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Alig van itt valaki, bezzeg ha én már lelépek akkor már mindenki itt lesz!KépKépKép
Akiknek irtam azok válaszoljanak!KépKép
Nekem még egy órám van itt a munkahelyemen aztán megyek jön haza a párocskám , tegnap éjjelt egyedül töltöttem!Kép
Hajni!Majd küldjél a lakásról képet!!
Incike!Kép ,merre jársz??Hogy vagy??
nicola79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?