Új privát üzeneted érkezett!

Anetta! Mikor jöttök haza? Nem a bölcsibe kaphatta el hanem 26-án votunk a nagynénéméknél és a pasijának a fiáék átjöttek akiknél a 4 éves kisfiún épp akkor jöttek ki a pöttyök és nem zavarta őket, hogy még 3 kicsi is ott van. Ja és utánna még moziba is mentek. :evil: :?
Akkor veletek nem lesz gond, hogy mikor tartsuk a közös szülinapot! :D A Dórival 19-ét beszéltük meg, ha Olivér nem lesz bárányhimlős. Képzeld Olivér felismert titeket ezen a kis képen is! :D :lol:

Bocsi, csajok ezért a személyes beszélgetésért. Anettával és Dórival egy szobában voltunk a korházban amikor a gyerköcök születtek és mi azóta összejárunk. Együtt tartjuk a szülinapokat és a többi ünnepet is meg szoktuk közösen is ünnepelni. A kórházban állandóan röhögtettük egymást, tőlünk zengett a folyosó, volt, hogy bejött a csecsemős, hogy egy kicsit hallkabban. A Dórival attól féltünk, hogy szétreped a sebünk a sok nevetéstől.( mi ketten voltunk csaászárosok, Anettából kipottyant fanni :D )
Bocsi, hogy ezzel untattalak titeket.

Képzeljétek a hugom most telefonált és már 5 perces fájásai vannak. 2-én kellett volna megszülnie, de ma is csak 1 ujjnyira tágult. Szegény már nagyon ki van. Szoritsatok neki, hogy még ma megyszüljön!!! :D

Carpediem: Ádámmal miért volt császár?

Krisztinka: csak nincs valami baj, hogy nem jelentkezel?

megyek, mert Olivér már rajtam lóg.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Anetta! Mikor jöttök haza? Nem a bölcsibe kaphatta el hanem 26-án votunk a nagynénéméknél és a pasijának a fiáék átjöttek akiknél a 4 éves kisfiún épp akkor jöttek ki a pöttyök és nem zavarta őket, hogy még 3 kicsi is ott van. Ja és utánna még moziba is mentek. :evil: :?
Akkor veletek nem lesz gond, hogy mikor tartsuk a közös szülinapot! :D A Dórival 19-ét beszéltük meg, ha Olivér nem lesz bárányhimlős. Képzeld Olivér felismert titeket ezen a kis képen is! :D :lol:

Bocsi, csajok ezért a személyes beszélgetésért. Anettával és Dórival egy szobában voltunk a korházban amikor a gyerköcök születtek és mi azóta összejárunk. Együtt tartjuk a szülinapokat és a többi ünnepet is meg szoktuk közösen is ünnepelni. A kórházban állandóan röhögtettük egymást, tőlünk zengett a folyosó, volt, hogy bejött a csecsemős, hogy egy kicsit hallkabban. A Dórival attól féltünk, hogy szétreped a sebünk a sok nevetéstől.( mi ketten voltunk csaászárosok, Anettából kipottyant fanni :D )
Bocsi, hogy ezzel untattalak titeket.

Képzeljétek a hugom most telefonált és már 5 perces fájásai vannak. 2-én kellett volna megszülnie, de ma is csak 1 ujjnyira tágult. Szegény már nagyon ki van. Szoritsatok neki, hogy még ma megyszüljön!!! :D

Carpediem: Ádámmal miért volt császár?

Krisztinka: csak nincs valami baj, hogy nem jelentkezel?

megyek, mert Olivér már rajtam lóg.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Anetta: Köszi a parilét. Végülis csak eljutott hozzánk, báár nem így gondoltam, de nagyon ari vagy.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla: én személy szerint nem haragszom a személyes beszélgetésért. :D Tök jó, hogy ilyen jóba lettetek!!!

Syry: Mátét ősszel vittem el először fodrászhoz, akkor vágta le neki géppel. Előtte anyu próbálta neki vagdosni kisebb-nagyobb sikerrel. De mióta géppel nyírom sokkal sűrűbb lett a haja.

Csucsu: jobbulást neked/nektek!!! Mostanában jól kijutott nektek a betegségekből! Örülök, hogy jó véleménnyel vagy a városról, jó hallani. Csak sajnálom, hogy ennyire menekültök anyós elől, azért az borzasztó. :( Most már rádfér valami jó dolog! :wink: Remélem nemsokára összejön!

Kép
németh

Titanilla: mi lett a húgoddal? Remélem minden rendben és könnyű szülése volt.
Kinga

Kép
németh

Sziasztok!

Titanilla
azért volt császár, mert Ádám farral volt. :roll:
Vendég

Carpediem: Nekem is ezért volt császár. :( A lényeg, hogy egészséges!!! :D

Németh: sajna még mindig egyben van, de a doki mondta, hogy legkésőbb holnap délig meglesz így vagy úgy :? .

Képzeljétek ma ráálltam a mérlegre és egy hónapja nem híztam semmit sem. Ez nálam szenzáció! Nagyon könnyen hízok, elég ha ránézek a kajára és már felszedtem 5 kg-ot.

Mostanában állandóan fáradt vagyok és erőtlen. Nem tudom, hogy miért.

Mindenki jól van?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

BETTI
: Hogy vagy? Hányingered nincs még? Csütörtökön hányra mész dokihoz?
KRISZTINKA: Merre vagy? Jól vagytok? Idén még nem jártál erre :cry:
ERA: Sikerült megcsinálni a klippet Movie Maker-rel? Örülök, hogy már jobban vagy ;)
KINGA: Ciklus közepe felé vagy, ha jól látom :lol: Mindent bele ;) A hőd szerint szombaton volt pé-d? :?:
JULI: A hajvágáshoz még annyit, hogy én Petinek elég korán el kezdtem nyírni a haját, kb. fél évesen, és most nagyon sűrű, erős haja van. Bencének is levágtam már, mert nagyon hosszú volt :wink:
SZILVI: Pfú, már csak egy hónap, és újra babázhatsz :lol: Jövő héten UH is lesz, ugye? NST-re mikor kell menned? Nem a 36.héttől?
TITANILLA: Megszült már a hugod? Mikor? Mekkora lett a baba? Hogy hívják? Várjuk a képeket! :lol:

Friss képek:

Kép Kép
Vendég

Tábla:
Kép Kép
Vendég

Betsy
még a múltkor kérdezted miért volt korionboholy. Hát a korom miatt, akkor töltöttem a 35.öt. Idén júniusban már 37 leszek. :cry: Amúgy a 12-heti uhn minden rendben volt, nem ezért kellett.
Bence nagyon szépen kikerekedett. Aranyosak Petivel ahogy mosolyognak. :lol:

Titi
mi is tartjuk a kapcsolatot a szobatársammal. Havonta, kéthavonta fölhívjuk egymást. Mi eleve csak ketten voltunk a szobában és mindketten császárosok (fél nap különbséggel.) Nyáron terveztük is a találkozást, de nem jött össze, nem baj, majd idén. :wink:

Kép

Kép
syrynx

Hát lányok, úgylátszik működik a 6. érzék. Tudjátok ki hívott az előbb, az emlegetett szobatársam!!!!!!!!!!!!! (november óta nem beszéltünk.) tök jó volt. :lol: Ő most megy nődokihoz, mert köztes vérzései vannak. Már fiatalkora óta van ez a problémája. Talán méhszáj seb?

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!
Betsy: nem tudom már magam sem, hogy mikor lehet pé-m. De úgy néz ki a hőm szerint. Bár elvileg hamarabb szokott lenni. A mosolygós kép annyira édi, hogy még a könnyem is kicsordult! Teljesen meghatott. :oops:
Syry: tudom, hogy már kérdeztem, de te merre laksz? Mi a Szent Imre térnél.
Képzeljétek a hétvégén kitaláltuk az én drága urammal, hogy eladjuk a lakást, és belevágunk egy építkezésbe. Már ki is találtam, hogy hogy fog kinézni a ház. Igaz azt még nem tudjuk, hogy a kölcsönünkkel mi lesz és hogy ki veszi meg a lakást és mennyiért, de ezek úgyis csak apróságok. :lol: De a Mátéval nagyon nehéz már ebben a kis lakásban.
Kinga

Kép
németh

Egyébként szerintetek ha szombaton volt pé-m és vasárnap voltunk együtt akkor lehet még esély egy babucikára?

Kép
németh

SYRY: Ez a vizsgálat mennyire fáj? Kötelező 35 éves kor felett, vagy csak ajánlott? Csak azért kérdezem, mert ha esetleg lesz 3. gyerekünk, akkor kb. 4-5 múlva lesz esedékes, és akkor már én is közel leszek a 35-höz..
KINGA: Ha szombaton volt pé, a vasárnapi akció még belefér. Örülök, ha tetszett a kép, szerintem is édesek ott a fiúk :) Ez az első mosolygós (nyitott szemű) képe Bencének :) Sok sikert a házépítéshez! :lol:
Vendég

Sajna még nem szült meg és már nagyon türelmetlen. Most tettek fel neki zselét hogy táguljon. Kíváncsi leszek az eredményre. Állítólag lány lesz és Regina, ha jól emlékszem.

Betsy: Nagyon édik a fiúk, főleg Bence mosolya hatott meg!! :D
Olyan gyorsan telik az idő. Köszönjük a táblázatot! :D :D :D
Gondolom Bence nagyon jó fiú. Még mindig nem féltékeny Peti?

Németh:Sok türelmet, erőt és persze SZERENCSÉT kívánok nektek a házprójekthez!
Mi csak lakást veszünk, de a felújítás is kimerítő lesz mind anyagilag mind fizikailag. Örülünk, ha karácsonyra beköltözhetünk.
Tudjátok már, hogy hol akartok építkezni?

Syrynx: Nálatok mikor is kezdődik a babaprójekt? Ha jól emlékszem te mondtad, hogy valami miatt el kellett halasztani egy kicsit. Ha tévedek bocsika. A szobatársad messze lakik tőletek, hogy ilyen nehezen megoldható a találka? Olivérék imádják egymást és nagyon szupi, hogy sűrűn össze tudunk járni. Mi újpesten, az egyik csajszi a Dohány utcában a Keletihez közel a Másik meg Szigetszentmiklóson lakik.

Krisztinka: Már kezdek aggodni!!! Biztos, csak rossz a net :? :roll:

Csucsu: merre vagy? Minden oké?

Többiek?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Betsy
Már nagyon várom, hogy ismét babázhassak. Most valahogy úgy lelassultak a napok :? . Hétfon uh is lesz - gondolom.
Bocsi, de mi az az NST? :oops: :oops: :oops: Az ugyanaz mint a CTG??????? Bocsi, hogy ilyen tudatlan vagyok, de nálunk ezt még nem hallottam. Elvileg hétfon leszek 36/0, lehetséges, hogy már lesz CTG.

Németh
Szerintem lehet esély. Szorítok, hogy minél elobb pocakos legyél. Jó otlelt az építkezés. Mi is építkeztunk, májusban lesz 3 éve, hogy már benne lakunk.
Vendég

betsy: most láttam a vonalzódat. 27 nappal vagy idősebb nálam. :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

SZILVI: Igen, ugyanaz a kettő :) NST=CTG. NST=non-stressz-teszt, CTG=kardiotokográfia. Ezek a rövidítések. Kíváncsi vagyok, mit fog mutatni az NST! Érzel esetleg keményedést már?
TITANILLA: Október 16? Jól számolom? Nem féltékeny Peti továbbra sem, ha nyöszörög Bence (sírni ritkán szokott), Peti rögtön szól, hogy "sír a Bence, menjünk, simogassuk meg", vagy mondja neki, hogy "ne sírj Bence a kedvemért.." ;)
Vendég

fix.b!
Hát ha csak hányingerem lenne amit megeszek az rövid időn belül kijön :?
Munka közben nem merek enni emiatt akkor meg korog a hasam akkor azért rossz!
Hát szóval kutyául vagyok!
De én akartam a Rékával azért ez csak reggelre koncentrálódott most sajna egész napos!

NST csak a baba szívműködését nézi a méhkontrakciókat nem!
CTG az már azt is jelzi ha méhkontrakció van!

Nst nem érzékel keményedéseket!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!
Betti: sajnálom a hányást, de szerintem még mindig jobb mint az egész napos émelygés. Legalábbis nekem Mátéval az volt és néha azzal feküdtem és úgy is keltem... De szép is volt! :wink: Na de komolyan, kitartás, még jó, hogy nem végig tart.

Carpediem: és nálatok meddig tartott az építkezés?

Titanilla: valószínűleg Üllőn, mert anyósom ott lakik és viszonylak olcsók a telkek is. Hát igen, egy felújítás is nehéz dolog. Az anyagiak? Na hát szerintem meg sem fogom érni, hogy visszafizessük a banknak azt a sok pénzt! :evil: De hát addig még sok víz lefolyik a Dunán, felbukkanhat egy amerikai nagybácsi is az életünkben! :lol: Gondolom ti is szívesen látnátok. Majd elküldöm hozzátok is, ha megérkezett! :lol:

Kép
németh

Viszonylak=viszonylag. Azt hiszem ez mindent elárul! :wink:

Kép
németh

Néneth: már most jöhetne nem zavarnánk el. Még hozzánk is költözhetne. :lol:

Betsy: Október 17.

Betti: Én nem hánytam most sem, csak egész napos hányingerem émelygésem volt. Olivérnél 11 hétig tartott, most pedig 14-15 hétig.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ja szoritsatok, most szül a húgom, végre!

Képzeljétek szombat óta be vagyunk ázva és most találták csak meg a hibát. Nem örülök, hogy most festenünk kell. :evil:

Ráadásul a férjem bennehagyta a postaláda zárjába a kulcsát és senki nem hozta fel. Ma este lehet zárat cserélni.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Bocsi, hogy eltűntem.

Betti1! Azt hiszem még nem is gratuláltam Neked a babához! Boldog pocakosodást!

Köszi Lányok már jól vagyunk, szilveszterre sikerült meggyógyulni, de egészen péntekig szedtük az antibiotikumot.
Dec. 30-án voltunk a Tropicariumban barátokkal kismanókkal és nagyon tetszett a kis lurkóknak.

Kinga! Nagyon szépen felment a hőd! 1-2 nap és megkapod a keresztet is a fertitől. Lehet mostmár lassan izgulni!

Nekem szerintem még nem volt pé, de igyekszünk apával szeretgetni egymást!
Most elmegyünk síelni vagyis jövő hét végén és utána ha megjön megyek a dokibácsimhoz!

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Krisztinka: örülök, hogy minden oké. Már kezdtem aggódni, hogy baj van. Jó sielést és ne jöjjön meg!!! Ketten vagy 3 an mentek sielni?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Megyünk mind a 3-an, mert a barátaink is hozzák a kisfiukat. Tavaly is így voltunk. Igaz mi csajok így nem sokat síeltünk, de sokat voltunk kint a kismanókkal a levegőn szánkózni!
Vendég

Sziasztok!

Koszi a felvilágosítást az NST-rol. MOstmár képben vagyok :lol:

Betsy
Igen, szokott keményedni, egyre gyarkabban. De nem fáj, csak pár másodpercre teljesen bekeményedik. Foleg, ha éppen valamit csinálok. Kénytelen voltam magam takarékra állítani.

Ádám tegnap kezdte volna az ovit, de "beteg" lett. Vasárnap délután már kezdte mondogatni, hogy fáj a torka. De mindig csak akkor, ha éppen eszébe jutott :wink: Ja, és akkor kohogott is egyet hozzá :P . Inkább az oviundor kapta el, mert hát két hét szunet után kinek van kedve menni? Éjjel tobbszor is felébred, szerintem kicsit ideges volt. De viszont elég gyakran tusszogott, és egy picit folyik is az orra, ezért inkább nem vittem el. Biztosan bolyong benne valami. Még holnap otthon marad, aztán talán elviszem oviba. Így mégsem lesz olyan hosszú neki a hét a sok szunet után.

Németh
Nekunk két évig tartott az építkezés. Sietnunk kellett, mert felvettuk az állami lakástámogatást, és két éven belul késznek kellett lenni /vagyis lakhatónak/. Én nagyon nem akartam kolcsont, de másképp sajnos nem ment volna. Lehet, hogy már nagymama leszek, mire lefizetjuk, ugyanis 30 évig kell fizetni. Ebbol már lefizettunk 3 évet. :? :D De kénytelenek voltunk ez mellett donteni, mert a banki kolcsonok ugyan rovidebb futamidejuek, de jóval nagyobb rá a kamat, és elég nagy osszegel kell havonta torleszteni, azt meg nem tudtuk volna megengedni magunknak.
Vendég

Sajna egész nap émelygek onnantól kezdve hogy kinyitom a szemem és megspékelve hányással :cry:
És modt még náthás is lettem és a sok köhögés plussz irritál!
Azt hiszem kiíratom magam mert nem tesz jót ez a napi 60-70 ember körülöttem!
pedig szeretek dolgozni!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok lányok, hogy vagytok??? Jól eltűntem, mi? :oops:
Carpe, hihetetlen, hogy hamarosan szülni fogsz, nagyon édes a kép rólatok!
Betsyke, hogy vagytok, milyen két gyermekes anyucinak lenni?
Igyekszem visszaolvasni, remélem, nem lehetetlen.
Mi jól vagyunk, 1-2 dolgot leszámítva. Doki paráztat, hogy nagyobb a baba 4 héttel....de ma felhívom a védőnőt és remélem megnyugtat.
Puszi nektek, szép napot és minden kismami vigyázzon magára.
Vendég

Fixb: Köszönöm szépen igen sikerült már meg is csináltuk a klippet.Csak zenét kell még alá csinálni. Ami neked van zene az mi mert csodaszép. Na meg jó hosszú is. De komolyan az pont illik hozzá. Ha netán megvan neked nem küldöd át?
Amúgy a végén még profit csinálsz belőlem:)

Titanilla: Köszi, hogy kerestél. Jól vagyok bár nemvagyok valami top hangulatban. Most egy kicsit hanyagolom a bab témát mert ilyenidegállapotban nem jön úgyse össze a baba. Képzeljétek annyi rossz dolog jött össze most, hogy tegnap még apárom sírt velem együtt. Ami mégjobban bánt mert szörnyű volt látni, hogy egy erős ember is elfárad. Szóval ez nem a mi időnk.
De örülök ha valaki jó híreket ír mert most csak olyat szeretnék olvasni és hallani. a sok rosszból elég nekem.

Németh: igen nagyon jó itt és ez a legszörnyűbb, hogy valaki más miatt megyünk innen el. De biztos a másik helyen is megszeretek majd lakni.

Carpediem: De jó mindjárt célegyenesben vagy :) Kitartás a leghosszabb az utolsó 1hónap. De megéri várni:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Csucsu
Nem tudom, hogy milyen problémáitok vannak, de nagyon sajnálom. Bízz benne, hogy ezután már csak jó johet :wink:

Jimm
De jó, hogy jelentkeztél? Szerintem az nem baj, ha 4 héttel nagyobb. Legalább hamarabb babázhatsz :wink: Inkább nagyobb legyen, mint kicsi :wink:

Betti
Jobbulást! Inkább maradj otthon pár napra, az csak jót tenne
Vendég

Megjöttem a dokimtól!
CRL:13mm
dobogó szivecske
7+4 nap

nem látok ki a náthából és a Wc kagyló ölelgetéséből! :twisted:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betty: gratula a kis dobogó szivecskéhez:)

Kép
csucsu05

Titanilla: Most látom Olivér ma 2éves. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!:)

Kép
csucsu05

Titanilla: boldog szülinapot Olviérnek! Na és a húgoddal mi újság?

Kép
németh

Sziasztok!

KRISZTINKA: Jó síelést Nektek, biztos nagyon fogja élvezni Gergő a havat, szánkózást! :lol:
SZILVI: Ment Ádám oviba? Nem lett végül semmi baja? :?:
BETTI: Köszi a felvilágosítást az NST, CTG-vel kapcsolatban, én azt hittem, a kettő ugyanaz. :wink: Beraktalak a kismami tábliba, gratula a dobogó szívecskéhez. :lol: Mikor kell menned legközelebb dokihoz? Szülés várható idejének jó dátumot írtam be a táblába? :roll:
HÉDI: De jó, hogy újra jelentkeztél. :lol: Remélem, rendeződtek a dolgok, ami miatt nem tudtál jönni. A baba méretei miatt ne aggódj, lényeg, hogy szépen növöget. :lol: Látom, hogy sikerült közben dönteni a nevét illetően! Szép név a Martin.. :wink:
ERA: Szívesen átküldeném azt a zenét, de 5Mb-nál nagyobb, és annál nagyobbat nem lehet csatolni. Írd meg, hogy kb. hány percesre lenne szükséged, és megpróbálom lerövidíteni. :wink:
TITANILLA: Nagyon boldog 2. szülinapot Olivérnek! :lol: Megszületett már Regina? :?:
MÁRTI: Nagyon boldog 2.szülinapot Gergőnek! :lol: Hogy vagytok?

Kép Kép

-------------------------------------------------------------------------------------
Karácsonyi képeink:
http://babaszoba.hu/services/albums?alid=22107
Bence:
http://www.youtube.com/watch?v=DbkByZpAAjE
Peti első éve:
http://www.youtube.com/watch?v=j_J_KMZitQM
Peti második éve:
http://www.youtube.com/watch?v=FCX01cwAO38
Vendég

Köszönjük szépen a jókívánságokat!

Márti: Boldog szülinapot Gergőnek!!!

A húgomék jól vannak, nagyon édes a babuci.

Ma fájdogált a magam, de nem görcs volt, csak a köldököm alatt függőlegesen egy fura fájdalom. Olyan volt mintha viszketne és a bőr alatt nem tudtam megvakarni. elég furcsa. Lehet, hogy csak a méh sebem amit császár alkalmával szereztem az fáj ahogy feszül.
Volt ilyen valakinek? Vagy aki császáros volt annak milyen volt a terhesség alatt? Érezte valaki a sebét? Volt valakinek vele gondja?
Nem akarok hülyeségeket beképzelni.

Betsy: köszi ismét a táblicskut!!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kinga
mi Királyerdőn lakunk. 52-es busz végállomása előtt pár megállóval, Királyerdei művházhoz közel. A szent Imre térnél hol laktok? Emeletesben? mekkora a lakásotok? Üllő jó hely, egy féligmeddig barátnőm ott lakik. (nem gyakran találkozunk.) csak a repcsik alacsonyan szállnak, engem ez zavar. de az ő férje a reptéren dolgozik, úgyhogy ők azért költöztek oda.

Betsy
a vizsgálat nem fáj. adnak előtte helyi érzéstelenítést. (asszem Lidokaint, de nem akarok hülyeséget írni. meg is kérdezték, hogy nem vagyok-e érzékeny rá.) nem fájt, csak furcsa érzés volt :? és persze izgultam előtte nagyon.

Betti
én is gratulálok a dobogó szivecskéhez. és gyógyulj ki mielőbb a náthából.

Olivérnek, Gergőnek boldog 2. szülinapot. Majd tegyetek képet az ünnepeltekről! :lol:

Titi
beázás bosszantó, főleg ha még festeni is kell utána. :evil: akkor az új lakás már le van "boltolva"? végülis mikor vehetitek birtokba?
Húgod babája milyen paraméterekkel született?
kíváncsi vagyok, mit írnak a többiek a császár utáni második terhességről. engem is érdekel. :D

Jimm
tényleg 4 héttel idősebbnek látja a babát a doki? nem túlzás ez? (a cukrod rendben volt? nem akarlak ijesztgetni, de esetleg attól is lehet.) emlékszem a 35.heti uhnál én is jól megijedtem. a feje alapján 38 hetesnek látta az uh-s nő, a lába alapján meg 35 hetesnek. :shock: mondjuk azért volt benne valami, mert a buksija szép nagy volt, mikor megszületett. az alsó lábszára meg nekem rövidnek tűnt. de a védőnő megnyugtatott, hogy szerinte minden ok. és azóta el is tűnt ez a különbség. amúgy súlyilag nem nagyon tudják belőni, hogy mekkora lesz a baba. (sok eltérést hallottam már. a centiket meg tudják mérni, de a súlya az csak egy kb. érték.)

Kép

Kép
syrynx

Betsy: Hát nem mértem le a klippet de ha lerövidited olyanra mit már át lehet küldeni akkor majd ahoz igazitom a klippünket.
Már ha nem gond neked.

Márti: Gergőnek BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT :) !!!

Kép
csucsu05

Lányok, nekem már az első uh-on is 2 héttel nagyobb volt a baba, ami talán azért van, mert előbb fogant. Magyarul én tuti biztos vagyok benne, de a dokit nem érdekli. Mindig nagyobb volt 2-3 héttel, a 4 hét az túlzás, szerintem elmérte és a 2 kg-ot is sokallom. Ő is diabétesszel paráztat, de én kizártnak tartom, mivel a cukrom és terheléses vizsgálat tökéletes volt. Jobb félni, mint megijedni, így járok majd 2 hetente uh-ra. Toxos sem vagyok, mert nem vizesedek, a vérnyomásom meg inkább alacsony. Nem ám magas...na mindegy. Szeretnék már túllenni rajta, egyre türelmetlenebb vagyok.

Carpe, te hogy vagy, hogy bírod? Ádám jól van? Képzeld, nálunk Milán meg imád oviba járni, még 7 végén is menne. Bezzeg az apja nem viszi akkor sem, amikor kéne. Ma is elviszi vidékre és csak szerdán hozza vissza :( Már alig várom, hogy tárgyalás legyen és pontot tegyünk az i-re.

Betsy, hogy van a babuci?

Babatervezők, kismamik, kitartás, az igaz, nekem is nehezen megy néha :wink:
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük szépen a jó kívánságokat!
Titanilla!
nektek is boldog szülinapot kívánunk!!!

A cukor terhelésem jó lett 4,9 volt elsőre majd 2 óra múlva 5,8 lett az eredmény!

Betysy!
Írd be a táblába hogy jan.25-én megyek uh-ra már alig várom kivi vagyok hohy bizti lányom lesz-e????!!!!

A császármetszés helyén én nem éreztem semmit se a Gergőnél mikor vele voltam terhes se ezzel a babával!

Na megyek mert én hülye neki álltam lekváros és túrós gombósot csinálni na meg gombóc levest és habár a vége felé járok de méár marhára unom!!!
Jimm!
ÖÜrülök hogy jelentkeztél!

Betti!

Gratula a bébihez!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
márti80

[quote="jimmorrison"]
írta:
jimmorrisonBetsyke, hogy vagytok, milyen két gyermekes anyucinak lenni?

HÉDI: Köszi, jól vagyunk! Nagyon jó kétgyerekes anyukának lenni, én nagyon élvezem :) Valahogy sokkal könnyebb, mint egy gyerkőccel, hisz Peti mindenben segít, hozza a pelust, kiviszi, ha esetleg sír Bence (ami nagyon ritka), akkor vigasztalja őt stb. Szóval ő az én kis segítségem. :wink: Petinél rossz volt, hogy egyedül voltam vele egész nap, nem volt kihez szólni, de most itt van Peti, egész nap be nem áll a szája :) Most még nagyon könnyű Bencével, hisz csak eszik, alszik szinte egész nap, nézelődik, nagyokat pislog, aztán elalszik. Nagyon jó fiú :) Szépen növöget, csak anyatejet eszik, 8 hetesen már 5100gramm volt a súlya. Kedden megyünk a 2 hós szurira, remélem, jól fogja viselni :)
Vendég

[quote="csucsu05"]B írta:csucsu05etsy: Hát nem mértem le a klippet de ha lerövidited olyanra mit már át lehet küldeni akkor majd ahoz igazitom a klippünket.
Már ha nem gond neked.

ERA: Elvileg átküldtem mailben a zenét az itt megadott mail címedre. Szólj, ha nem kaptad meg, akkor megpróbálom mégegyszer. :)
Vendég

[quote="titanilla78"]
írta:
titanilla78Ma fájdogált a magam, de nem görcs volt, csak a köldököm alatt függőlegesen egy fura fájdalom. Olyan volt mintha viszketne és a bőr alatt nem tudtam megvakarni. elég furcsa. Lehet, hogy csak a méh sebem amit császár alkalmával szereztem az fáj ahogy feszül.
Volt ilyen valakinek? Vagy aki császáros volt annak milyen volt a terhesség alatt? Érezte valaki a sebét? Volt valakinek vele gondja?
Nem akarok hülyeségeket beképzelni.

Betsy: köszi ismét a táblicskut!!! :D :D :D

TITANILLA: Nekem nem volt semmi gondom terhesség alatt a sebemmel. Szívesen a táblát :)

[quote="márti80"]
írta:
márti80Betysy!
Írd be a táblába hogy jan.25-én megyek uh-ra már alig várom kivi vagyok hohy bizti lányom lesz-e????!!!!

MÁRTI: Beírtam a táblába az Uh időpontját. Szerintem tuti kislányotok lesz, ennyi doki, ennyi alkalommal nem téved ;) Neve eldőlt már?
Vendég

Sziasztok!

Nem tudom lehet-e még csatlakozni hozzátok! Látom már egy elég jól összeszokott társaság vagytok! :oops:
De remélem nem zavarlak titeket!

Mi most kezdtünk el próbálkozni a kistesóval ebbe a hónapba! Szóval kezdők vagyunk :)

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Betsy
Ádám végul nem ment oviba. Hallottam az egyik anyukától, hogy a gyerekek fele jár csak, így inkább otthon hagytam. De hétfon már megy /bár nem nagyon akar :wink: /.

Akíra
Udv koztunk, és sok szerencsét a kistesó projekthez. :P

Márti, Titanilla
Boldog szulinapot a gyerkocoknek! :P

Titanilla
A terhesség kozepe felé én is éreztem valami fura fájdalmat a császármetszés helyén. Még kérdezetem is a dokitól, hogy lehetséges e ez. Aztán meg kijott a sérv. Remélem, nálad ez nem fog elofordulni.

Betti
Gratulálok a dobogó szívecskéhez. Neked pedig jobbulást kívánok!

Jimm
Hát, még bírom. De az utóbbi idoben nagyon lelassultam. Egy ici-pici házimunka, és már nem is bírom. Meg elkezd keményedni a pocim, így inkább nem is eroltetem.
Az utóbbi idoben nagyon sokat keményedik, de nem fáj. Ez aggaszt egy kicsit.
Ádám is szeret oviban, csak a reggeleket nem szereti. Aztán meg állítólag nagyon eleven tud lenni. De o mindig azt számolja, hogy mennyit kell még menni. Otthon azért jobban szeret :roll:
Vendég

Sziasztok!

Titanilla! Boldog szülinapot Olivérnek!

Márti! Neked meg a Gergődnek Boldog Szülinapocskát!!!

Jimm! De jó, hogy jelentkeztél! Azta már csak 12 hét van hátra!

Szilvi! Jujj de izgi mindjárt szülni fogsz! Összepakoltad már a kórházi cuccod? Minden készen áll ár otthon a kistesó fogadására?

Syry! Látom már nem sok van, hogy elkezdjétek a kistesó projektet! Remélem hamar jönni fog a kistasó!

Akíra! Üdv itt is!

Pusza Mindenkinek!
Vendég

Syrynx: Sajna az új lakás hitelem még csak most intéződik. Nem tudom mikor kapjuk meg, de bizom benne, hogy megkapjuk és hamarosan.
A húgom kislány 2850 gr-val és 52 cm-rel született. Most 2830 gr. és holnap mennek haza.
Az én nagyim is csepelen lakik. Az 59-59A végállomásánál Csillag telepen.

Akíra: örülünk, hogy csatlakoztál! Remélem mihamarabb megérkezik a babucitok! :D

Képzeljétek, kezdem azt hinni, hogy Olivér hiperaktív. Kezdek kipurcanni. Egész nap meg sem áll pörög egyfolytában. Ugrál, rohangál, sikitozik, stb.. Időnként eljátszik magában is, de az a ritkább. Játék közben szerepjátékot jétszik beszél közben vagy énekel esetleg mindokákat mond amit a bölcsiben tanult. Nagyon könnyen tanul, szinte már folyékonyan beszél. 1-2 szavát néha még nem értem, de a többit mindenki megérti. Elég választékosan felyezi ki magát és olyan kifelyezéseket, szavakat használ (helyesen) amiket mi ritkán vagy egyáltalán nem használunk. Gondolom a bölcsiben hallja. Egyszerre több dologra is oda tud figyelni.(pl. játszik és közben beszél és meghallja amit körülötte mondunk) Igazából az aggaszt, hogy nagyon akaratos és nem tágít az elképzeléseitől. Egyszerűen nem hallja meg ha rászólunk valamiért. Nem akar szótfogadni. Ma is ugrált az ágyon, amitől frászt kapok és rászóltam, hogy ne udráljon, mert leesik vagy megüti magát. Erre tovább udrált és jól lefejelt. Sírt 2 percig aztán nevetve folytatta az ugrálást. Hiába üti meg magát úgy, hogy gfáj neki, nem tanul a dologból.
Már arra gondoltam elviszem nevelési tanácsadóhoz, hogy szerinte mit ronthattam el és hogyan tudnék rá hatni. nagyon ki vagyok. Főleg, hogy sokszor nagyon fáradt vagyok és legszívesebben pihiznék. Biztos bennem van a hiba, de nem tudom mit tegyek. Sajna nem tudtam most pontosan leírni nektek a helyzetett, csak hozzávetőlegesen, hogy egy kis képet kapjatok, hátha van valakinek valami jó tanácsa vagy ötlete.
Már az is eszembe jutott, hogy el kéne vinnem valahová hetente legalább 3x, hoyg kitombolhassa magát. Még nem tudom, hogy hova lehetne vinni egy ekkora gyereket, úgyhogy várom az ötleteket, tanácsokat.
Lehet, hogy túlreagálom, csak az egészet, de kivagyok. Ha tudtok légyszi segítsetek!!! :roll:

Bocsi, hogy sok voltam!!!

Betsy: bizom benne, hogy Olivér is ilyen segítőkész lesz! :D :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

TITANILLA: Peti pont olyan, mint Olivér, ő sem áll meg egész nap, én is gondoltam rá, hogy hiperaktív, de akkor teljesen más lenne. Ne aggódj, egyszerűen csak elevenek! Peti sem fogad sokszor szót, meg sem hallja, amit mondok, de ezt leszámítva ő is nagyon okos, értelmes gyerkőc. Szóval türelem, és kitartás! Tudom, nem könnyű, de ahogy nőlnek, úgy lesz talán egyre könnyebb. Ötletem nincs, hogy mit lehetne csinálni, én olyankor valamit kitalálok, ami felkelti az érdeklődését, és eltereli a figyelmét pl. az ugrálásról, illetve más csibészségről :). Peti is rettentő erős akaratú, ha nem az van, amit ő akar, akkor sír. Pedig alapjába véve tényleg tündéri gyerkőc, mindenben segít, pl. berakja a szennyes ruhát a mosógépbe, segít teregetni, Bence körül is mindenben segít, mindent megköszön, ha valami rosszat csinál magától bocsánatot kér stb. És nem én kérem őt, hogy segítsen, hanem magától jön, mert mindenben ki akarja venni a részét. Amúgy én is rettentő eleven voltam kiskoromban, állandóan beütöttem magam, csibészkedtem sokat, senki nem gondolná rólam, mert felnőttként meg nagyon nyugodt, csendes emberke vagyok :) A bölcsiben egész nap ott van Olivér, vagy délben elhozod?
Vendég

Szisztok!

Én is hasonló gondokkal küszködök. Nekem is nagyon akaratos Gergő és ha nem az van amit ő akar akkor hisztizik. De szerintem ellent kell állni neki, mert akkor később nagyobb bajok lesznek. Igaz amikor egy üzletben csinálja feletébb égő, de szinte minden gyerek ilyen.
Mostanában akkor is nagy sírás van nálunk, ha jövünk el pl. a barátnőméktől, ott is van egy kisfiú és jól eljátszanak és a héten is akkora sírásba kezdett Gergőm mikor jöttünk haza, pedig már este 9 volt és ilyenkor már aludni szoktunk.
Na ilyenkor mit csináltok? Sokszor nem értem mitől ilyen, mit rontottam el.

Puszi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?