Lányok!
A ciklusaim 32-33 naposak szoktak lenni, én mindenképpen várok addig. Ha a 34. nap reggelére sem jön meg, rögtön csinálom a tesztet, ígérem!
A 34. nap szombaton lesz.
Azért vagyok ennyire babonás ezügyben, mert már kétszer eljátszottam magammal azt, hogy a 30. nap körül teszteltem, holott tudtam jól, hogy 32-33 naposak a ciklusaim, az eredmény természetesen negativ lett, aztán meg is jött. Ebbe a hibába nem akarok még egyszer beleesni, elég rossz volt a kudarc.
Éva! Tény, hogy ami apuéknál elõszörre jön, az az igazi anyag. A második adagban is vannak természetesen spermasejtek, de kevesebb számban. De attól még ugyanugy célba érhetnek!!! Azért szerintem próbáljátok meg az elsõ adagot odabentre idõzíteni!
Azt, hogy a sperma legfeljebb csak 3 napig életképes odabenn, hogy értetted? Hol odabenn? A nõ belsejében? Mert akkor szerintem igen, 48-72 óráig életképesek odabenn.
A hõvel kapcsolatban hadd mondjam el, hogy többek között engem is Petra gyõzött meg arról, hogy a hõ tényleg nem minden, sõt! Nagyon sokszor kiszámíthatatlan, félrevezetõ!!! Az ovulációs teszt a legmegbízhatóbb.
Lányok, én is februári vagyok! febr. 9! Csak én nem 26 voltam most, hanem csak 25
cupp, Beja