Új privát üzeneted érkezett!

BGabi!

Köszi, hogy tartod bennem a lelket. Azt hiszem, hogy itt közülünk én bízom a legkevésbé abban, hogy sikerülhet.
Konklúzió: pénteken újra tesztelek.

Szia: Laura
Laura

Laura-szóval ezen a héten TE lettél a NYERŐŐŐŐ, GRATULA!
Beja-mizujs?

Én már 33 éves vagyok, van 3 kisfiam és a negyedik készülőfélben.

Kinga
kinga (kinga)

Sziasztok dragaim,

Laura, a halvany csik az egy csik! Erted!!!!!!!!
Holnap tesztelj ujra!! A hö is nagyon jo. Nagyon szoritok.

Nekem ma leesett a höm 36,7-re, 10 perc mulva megint megmertem akkor mar megint 37,0 volt. De azt hiszem nekem ebben a honapban megint befelhözött. Csinaltam egy tesztet, tuti negativ. Pedig olyan jo jeleim voltam. En azt hiszem tudom mi a helyzet nalam. Biztos vagyok benne, hogy mindig megtermekenyülök, de ha beagyazodik is, nem tud ott maradni.

Mariann! Amit ki akarok fejteni a következövel kapcsolatos. Olvasgatom amiket irsz, es nem nagyon ertem. Ha jol ertem, nem tudod hogy ban-e peteeresed. Azt irtad, hogy a höd nem megy fel, egy korabbiban pedig azt hogy felmegy.
Csak feltünt. Figyelj, ha 25 naposak a ciklusaid, akkor a 11 napo körül kell hogy ovulaljal. Azert, mert az egeszseges masodik ciklus mindig 14 napos. A terhessegem elött nalam is igy volt.
Ha most a 16 napon vagy es ugy gondolod hogy nem ovulaltal meg, akkor lehet hogy rövid a masodik szakasz. (vagy mar regen ovulalatal) Namost en a helyedben vennek egy o-testet, mert lehet, hogy elcsuszod az idöd. Lehet, hogy sokkal korabban kellene akciozni, mint ahogy te gondolod.
Erre en ugy jöttem ra, hogy veletlenül voltam a nögyogyasznal, ( a 9.-ig napon) es ö mondta.) Amikor terhes lettem, a hatodig naptol volt akcio)
Mondd el, hogy erted-e mit irtam....

Sok puszi

Anna
Anna

Sziasztok lányok, szép jó reggelt mindenkinek!

Laura, kedves új kismamánk!!! Gratula! Szerintem a dolog tuti, ne is filózz rajta, ha akarsz látni erõs második csíkot is, akkor tesztelj újra pár nap mulva! KépKépKép

Lányok, nagyon köszönöm mindenkinek a szorítást, annyira aranyosak vagytok!!! KépKép

Nálam a helyzet változatlan, ez a 30. nap, mensi még sehol, még hátravan 2-3 nap, hogy kiderüljön, hogy beborul-e Kép

A hõmet nem tudom, nem mérem (bár ma reggel fáztam, kicsit kirázott a hideg), a hasam tegnap jobban fájt, mint ma, ma csak néha belenyilall, de semmi komoly.

Kissé tûkön ülök, de még bírom! Kép

Nagy cuppppppppppppppantás mindenkinek!
Beja
Beja

Jo reggelt mindenkinek!

laura!

Hurra!!!!!!!!!:szerintem tuti sikerult eddig az a tapasztalat,hogy a halvanycsikok is csikok!KépKép

Eva!

Ugy ertettem,hogy 5 napja voltunk egyutt es tobb helyen olvastam,hogy az 5 napos spermak a legiealisabbak!Asszem most nincs rendes ov.-m mert tegnap is csak halovany volt a tesztcsik,mindenesetre tettunk az ugy erdekeben es ma is fogunk,a tesztelest nem hagyom abba hatha kesik 3-4 napot a dolog.Az en hom sem emelkedett kulonosebben visszaallt a szokasos 36.6.Nem tudom biztosan de ha megvolt az ov.akkor min 36.8-nak kene lennie.

Beja!

hogy erzed magad?!

puszi Kriszti
kriszti

Barbi!

Mondtad, hogy februárban voltál 26 éves.
Én is februárban voltam 26 éves, 02.-án.
Te hányadikán?
Légyci próbáljatok választ adni az egyel
korábbi, fenti kérdésemre!!!!
Köszi!!!

Cup-cup

Éva
Éva

Éva!
Ez attól függ, hogy hány naposak a ciklusaid. Szerintem normális lehet, ha több mint 28 naponként menstruálsz.
Eszter
eszter

Jo reggelt csajok!!!

Laura,
Szerintem is vegyel megegy tesztet. Mivel eleg draga en is a Medilabot javaslom. Ha jol emlekszem ez az a magyar Ft koruli. Eleg "gagyin" nez ki, nem olyan szuper muanyag , mint a kulfoldiek, de a terhesseget a 10dik naptol kimutatja es nem csak reggel lehet csinalni. En a 25dik napon teszteltem, 11korul delelott. Alig volt par csepp vizelet amit ki tudtam preselni magambol. A masodik csik nagyon halvany volt. Ja amugy meg errol a tesztrol azt kell tudni, hogy egy kicsit moceras, mert nem vizeletsugaras. Valamibe fel kell fogni a pisit es abba kell melemartogatni. Szoval csinalj megegy tesztet, nagyon drukkolok!!!!!!

Orsi,
Bocsi nem tudtam, hogy nem pesti vagy. Erdemes talan felhivni oket, hogy van e videken korhaz amivel kapcsolatban allnak. Akik hozzajuk kuldik a leleteket vagy hasonlo. Lehet, hogy nincs ilyen de egy telefont talan meger.

Eva,
Mar itt tobbszor probaltam meggyozni a lanyokat, hogy a ho nem minden. Sot par napja le is irtam naprol napra, hogy az enyem hogyan valtozott. Azt gondolom az alapjan a gorbe alapjan nem sokan hittek volna, hogy terhes vagyok. Szoval nem mondom, hogy ne merd a hodet ne arra tegyel fel mindent. Szerintem pszichologiailag is rossz hatassal lehet az emberre. Pl: leesik a hoje, depresszios lesz, nincs kedve semmihez, pedig lehet, hogy azon a napon kene eppen akciozni. Szoval fel a fejjel a ho nem minden!!!!

bigacsiga,
MAr en sem tudom, hogy mi volt nem is ertem. A lenyeg, hogy oda kell figyelni az ujakra az ujaknak meg nem szabad feladni egy beiras utan.

Pusszancs
PK
petrakovacs50

Beja,

Mikor tesztelsz??

PK
petrakovacs50

Anna!

Várom a listát. Én már nem nagyon tudom, hogy
ki hol tart pontosan.

Beja!
Meddig vársz a teszttel?

Kriszti!
Én úgy tudtam, hogy a sperma legfeljebb csak
3 napig életképes odabenn.
Világosítsatok fel, ha ilyen kis tudatlan
lennék!!!!

Tegnap újra sikerült elcsábítani az uramat,
de olyan jól sikerült, hogy még a behatolás
elõtt megtörtént nála a dolog. Másodszorra
meg már nem volt az igazi, a sperma is keve-
sebb volt. Szerintetek ez nagy baj?

Éva
Éva

Lányok!

A ciklusaim 32-33 naposak szoktak lenni, én mindenképpen várok addig. Ha a 34. nap reggelére sem jön meg, rögtön csinálom a tesztet, ígérem! Kép A 34. nap szombaton lesz.
Azért vagyok ennyire babonás ezügyben, mert már kétszer eljátszottam magammal azt, hogy a 30. nap körül teszteltem, holott tudtam jól, hogy 32-33 naposak a ciklusaim, az eredmény természetesen negativ lett, aztán meg is jött. Ebbe a hibába nem akarok még egyszer beleesni, elég rossz volt a kudarc.

Éva! Tény, hogy ami apuéknál elõszörre jön, az az igazi anyag. A második adagban is vannak természetesen spermasejtek, de kevesebb számban. De attól még ugyanugy célba érhetnek!!! Azért szerintem próbáljátok meg az elsõ adagot odabentre idõzíteni! Kép
Azt, hogy a sperma legfeljebb csak 3 napig életképes odabenn, hogy értetted? Hol odabenn? A nõ belsejében? Mert akkor szerintem igen, 48-72 óráig életképesek odabenn.

A hõvel kapcsolatban hadd mondjam el, hogy többek között engem is Petra gyõzött meg arról, hogy a hõ tényleg nem minden, sõt! Nagyon sokszor kiszámíthatatlan, félrevezetõ!!! Az ovulációs teszt a legmegbízhatóbb.

Lányok, én is februári vagyok! febr. 9! Csak én nem 26 voltam most, hanem csak 25Kép

cupp, Beja
Beja

Beja: 8c, 30cn, 12ou
Kriszti: 8c, 16cn, oe
Orsi: 8c, 18cn, 3ou (Komlo)
Anna: 4c, 20cn, 12ou (Hamburg)
Laura:6c, 38cn, mensit nem várva.(Budapest)
Eva: 19c, cn14.
Mariann: 3c,16cn,oe(Miskolc).
Monika: 6c, 76 cu, Budapest
Jutka: 3eve 21cn. (Videk)
Kinga:1c,3ocn 7ou???????
Rony: 3c, 28cn, 13ou
Szonja:4,5 éve 24cn (Budapest)
Anna

Drága babavárók!
Mindenkinek köszönöm a sok-sok gratulációt, nagyon jólesett!!! Kép
Laura! Biztos, hogy kismama vagy, különben semmit sem mutatott volna a teszt! Boldog terhességet Kép !
Amit írtam a hétvégén, az tényleg nem elbizonytalanítás volt, valóban úgy éreztem, hogy bármelyik pillanatban megjöhet. Tuljadonképpen csak azért teszteltem a várható mensi elott egy nappal, hogy megtudja,m bevehetem-e a görcsoldómat. Hát, nem...Kép

Ebben a hónapban nem igazán mértem a homet, csak az emelkedés napját tudom biztosan, így azt is, hogy az alacsonyhos napokon akcióztunk, az utolsó akció után három nappal ment fel a hom. Amikor leesik a ho (olyan 36.3 - 36.2 - re), akkor kell szeretkezni, mert valószínuleg a szervezet akkor készül a petesejt kiengedésére. Bár ebben Spock megcáfolt...(?)
Ha van nyákotok, az nagyon jó jel, ugyanis a spermák csais ebben tudnak élve maradni!
Sok puszi: Viráganya
Viráganya

Eva!

en az 5 napos spermakat nem enbennem hanem apuciban ertettem,bocs ha nem voltam ertheto,tehat ha apaban voltak a kis dragak 5 napig.Egyebkent vigyazz mert ateshetsz a masik oldalra tulajdonkeppen nemcsak a baba miatt szeretkezunk tehat az elvezet is nagyon fontos!!!!

PK!
Minden OK nalad?

kriszti
kriszti

Beja!

Úgy értettem, hogy a nõben élnek a spermák
legfeljebb 3 napig.
Nálam most a 14.napon nincs semmi nyák, meg
ilyesmi. Ez most akkor azt jelenti, hogy hiába
lesz ovulációm (mert eddig még nem tapasztaltam)
a spermák nem fognak tudni eljutni a célba?

Beja, Laura!
Ti, akik bizonyosan terhesek vagytok, nálatok
az ov. környékén és után mindvégig a mai napig
van az a nyákos valami?

Éva
Éva

Szia Kriszti,

Igen koszi nalunk minden OK. Ma leptunk a 11dik hetbe. Es el kell aruljam, hogy terhesen nagyon elvezetes a szex. Vagy egy kicsit sokat mondtam? Kép Kép Kép

Legyetek jok
PK
petrakovacs50

PK!

Hogy állsz a hányingerrel? Én a hét végén kezdtem émelyegni reggelenként, akkor léptem a 7. hétbe. Neked elmúlt már?

Eszter
eszter

Eszter,

A hanyinger nalam is a hetedik heten kezdodott es a nyolcadik heten volt a legrosszabb (pont akkor nyaraltunk). Most mar jobb, persze most is van, hogy nem vagyok jol, de mar tobbszor vagyok ehes.

Sot mar hiztam is egy kicsit. Tobb, mint fel kilot. Meg mindig minusz masfel a kezdeti sulyomhoz kepest, de azert mar beindultunk felfele Kép

Eva,
Vannak akik attol teherbe esnek, hogy rajuk neznek, de vannak akiknek nem megy ilyen konnyen. Szoval en nem "pazarolnam" a szuper kis spermuimokat a kulvilag szamara. De azert le a kalappal a ferjed elott. Megtette a magaet!!!
Amugy komolyan a csajoknak igaza van, az elso adag a leghatekonyabb a masodik is celbaerhet de kevesebb az esely.

Udv
PK
petrakovacs50

Most jutott eszembe, én a múlt hetet kicsit kihagytam!
Gratulálok Mamacicának az esküvöjéhez!!!!
Most lehet, hogy nászúton vannak, azért, nem látható?
Pussz,
Eszter
eszter

Eszter, PK!

Nektek mennyi idõ elteltével sikerült
teherbe esni?

Olyan jó nektek, úgy szeretnék csatlakozni
hozzátok.

Lányok!

Ugye van köztetek aki szedett Clostilbegytet vagy
hasonlót?
Én most, mint már régebben írtam, Serophenet
szedek, ami a Closti-nél kicsit erõsebb.
Nekem egyik percrõl a másikra õrülten melegem
támad, minden külsõ hatás nélkül.
Ja és nekem azt mondta a dokinõ, hogy a 3. napon
kell elkezdeni szedni. Nálatok ez hogy volt?
Amúgy tavaly én is elõször Closti-t szedtem
egy hónapig,utána Serophenet. Hüvelyi uh-ra
jártam és volt úgy 4 érett petestejtem is, még-
sem sikerült. Ezért félek , hogy most vajon
mi lesz.

Puszi

Éva
Éva

Eva,

En nagyon szerencses vagyok, mert a masodik honapban osszejott. Az elso honapban egy hetet kulon voltunk pont peteereskor. Ezt persze csak kesobb szamoltam vissza. Amugy 41napra jott meg az elso honapban , mar azt hittem terhes vagyok.

A barati korben tobben 4-6honapig probalkoztak es ketten is voltak akik elvesztettek a babajukat az 5dik honapban. Olyan ismerosom is van aki 5eve probalkozik. Szoval ez nagyon egyedi. Ezt mar tobbszor irtam, de ha nem jott volna ossze az elso negy honapban a ferjemmel egyutt elmentunk volna a Kalliba ahova a haverok is mentek. Ha az sem ad megoldast vegigcsinaltam volna mindent hormonkezeles, lombik barmi, hogy sikeruljon. Az indexen is vannak topikok es van egy csomo lany akik evekig probalkoztak. Erdemes benezni a meddoseg-lombikbebi topikba. Ok ott nagyon profik a temaban es nagyon segitokeszek.

Udv
PK
petrakovacs50

Éva!

Azt hogy bizonyosan terhes vagyok, kérlek még ne állítsuk, jó? Ugyanis közel sem biztos, és én inkább pesszimista vagyok, aztán ha mégis, akkor ér egy kellemes meglepetés!
A nyákkal kapcsolatban én nem tudok neked semmit sem mondani, mert nekem az a problémám, hogy sosem észlelem. Lehet hogy van valamennyi kevés, de nem szoktam észlelni sajnos. Egyébként ez a nyák csak az ovuláció elõtt (vagy körül) tapasztalható 2-3 napig, utána eltûnik és felváltja egy fehérebb, átlátszatlan valami.
Én szedtem Clostylbegyt-et, két cikluson keresztül, a 3. naptól a 7. napig, napi kettõt. UH-n sajnos nem nézte a doki, ezt utólag tudtam meg, hogy tulajdonképpen kellett volna neki... ezért haragszom is rá kicsit...
cupp, Beja
Beja

Éva!
Az én esetem kisértetiesen hasonlít PK-éra. Az elsö hónapban mi is éppen úton voltunk, aztán a másodikban sikerült.
Érdekes, hogy az elsöben - bár idöben megjött - sokkal több terhességi tünetet "éreztem" mint a másodikban. Szóval nem kell túl nagy jelentöséget tulajdonítani a legelsö tüneteknek, de persze sok esetben bejönnek Kép.
Pussz,
Eszter
eszter

Éva!

Eloször is örülök annak, hogy a pocakosok közé sorolsz. (És sajnos rettentoen szkeptikus vagyok még a pocakommal kapcsolatban.)

Az a nyákos valami a méhnyaknyák, és azért van rá szükség, mert a pici, fürge spermiumok csak és kizárólag abban tudnak elúszni a petesejthez. Ebbol következik az, hogy peteéréskor képzodik, és csak néhány napig van. Na várjál, kimásolom megint neked, amit tudok róla:

"A havi vérzést követoen szinte nincs méhnyaknyák, ezért ilyenkor a hüvely száraz. Ezt követoen a hüvelyváladék suru, tapadós, fehéressárgás, tésztaszeru. Késobb mind hígabbá és tejszeruvé válik és tüszorepedéskor már tojásfehérjeszeru: bo, üvegszeru és nyúlós. A ciklus második felében a hüvelyváladék csökken, ragadós, némelykor egészen lisztszeru lesz."
Az idézet dr. Czeizel Endre: Ki viszi át a szerelmet c. könyvébol van, abból a fejezetbol, amikor a fogamzásszabályozás természetes módjáról ír. Azt írja, hogy három dolgot kell figyelni: a hot, a hüvelyváladékot és méhnyak tapintását.

A méhnyakról:
"A méhnyak megtapintására fekvo helyzetben kerülhet sor. Ilyenkor - a fogamzóképes idoszaktól eltekintve - a méhnyak általában jól elérheto, tapintata az orrhegyéhez hasonlít és zárt. A tüszorepedéskor felhúzódik, ezért nehezebben érheto el; puhább, tapintata ezért az ajkakéhoz hasonlítható, kissé kinyílik, emiatt az ujjbegy gyakorta belefér."

A könyv szerint a három módszer 98%-os biztonsággal jelzi a tüszorepedés napját.

Ezeket figyelted már?

Nekem most az a bajom, hogy vajon milyennek kell lennie megtermékenyülés után?

Hát, remélem tudtam neked újat mondani.

Puszi: Laura
Laura

Éva!

Most látom, hogy mindenre válaszoltam, csak a kérdésedre nem. Nekem most van valami váladék, elég bo, de inkább hígabb, mint suru. Nem tudom, ez mit jelent.

Puszi: Laura
Laura

Sziasztok,

Van ott valaki, aki engem megvigasztalna?????

Anna
Anna

Eva,

ez jot jelent

Anna
Anna

Anna!
Hát persz, mi a baj?
Laura!
Az jót jelent Kép.
Eszter
eszter

Teszt=negativ 12.nap ou.

lasd feljebb!!
Anna
Anna

Anna,

Meg csak a 26dik napon van. Kerdezd Viraganyat neki is negativ lett az elso tesztje, a masodik pedig pozitiv. Szoval lehet, hogy csak koran volt meg.

De az is lehet, hogy a kovetkezo honapra kell koncentralnod. A februari gyerekek nagyon okosak, szoval a kovetkezo honapok csak jot hozhatnak. Fel a fejjel

Udv
PK
petrakovacs50

Köszi PK!

Viraganya! Hogy volt nalad?

Anna
Anna

Anna!

Ne keseredj el, még nem mostanra várod a
mensit, vagy tévedek? Ha már kimarad, akkor
tesztelj!

Mi az ami jót jelent? Kérlek írd le részlete-
sebben, mert nem értem.

Laura!
Én még nem vizsgáltam a méhnyakot, sõt még a
váladékot sem tudom pontosan, hogyan kell nyer-
ni ahhoz, hogy megvizsgálhasd.
Írj mindkettõrõl, hogyan kell végezni!! Kérlek.

Köszönök mindent.

Puszika

Éva
Éva

Sziasztok!

Anna,nem volt ez korai még?Már mint a teszt.Amit mondtál,értem,de nem tudok elmenni a ciklusomon.A doki a 14.napon 20mm-es tüszot látott,ez 1-5 nap múlva ovulálhat.Ma vagyok a 18.napon.Eddig alacsony volt a hom,de ma a tegnapi 36,3-ról felment 36,7-re.Ez lenne az ovuláció?
Szerintetek ha tegnap volt akció(az alacsony hos napon),akkor fontos még ma is akciózni,vagy megnyugodhatom,hogy mindent megtettem?

Laura!Szerintem ez biztosra veheted,de azért én még csinálnék egyet.(Olyan jó nézegetni!)

Bejjjaaa!!Szoorííítoook!!!

Anna,ne szomorkodj,szerintem még koraiKép

Sziasztok,Mariann
Mariann

Beja!

Bocs, hogy terhesnek neveztelek a világért
sem akarom elkiabálni. Mégegyszer bocsika.
De azért remélem, hogy lesz még alkalmam
ANNAK nevezni.

Válaszoljatok a Closti-val kapcsolatos
kérdésemre! (fentebb)

Köszi és Cuuuuuuuuupppppppp mindenkinek!

Éva
Éva

Mariann!!

Ez fantasztikus! A 20mm-es tüszö barmelyik pillantban ugorhat! De ha felment a höd 36,7-re akkor valaszinü hogy ovulaltal! Mondjuk tegnap, tehat a 17.napon. Remelem babytancoltal rendesen. Nem vard akkor a mensit 25 napra, hanem a 31.-re. Tulkeppen 12 napos masodik ciklus eleg lenne, de ennel kevesebb progeszteron hianyt jelent. Nagyon drukkolok neked, irad meg hogy megtettel-e mindent amit az ember lanya megtehet?

Eva, A nyak, ami atlatszo es nyulos, az a jo. (Megtermekenyitesre). De ne feledd, ha en babytancoltam este, nekem masnap mindig van ilyen nyak. Erre mondtam tegnap, hogy izgalmi valadek is lehet.

Beja! Azert mert nem szolitalak meg, meg gondolok Rad.

Ha legközelebb Budapesten vagyok, mindenkit meghivok egy kavera!!

Puszi

Anna
Anna

Mariann!

Szerintem, hogy 110%-ig biztos légy abban, hogy
mindent megtettél még a mai napon egy utolsó
próbálkozást meg kell tenned.

Lányok!
Én most elkezdtem váladékozni, úgy érzem.(ami
eddig nem volt jellemzõ)
Lehetséges, hogy még a tegnap esti anyag
folyik most ki?

Sziasztok, Éva
Éva

Anna, köszi a "rám gondolást"Kép Feltétlenül szólj, hogy mikor jössz Budapestre!!!!!

Lányok, melyik az a teszt, ami a leghamarabb kimutatja a terhességet? A Medilab? Vagy melyik...? Nekem a mai nap minimum a 11. az ovuláció után... itt vacilálok hogy vegyek-e tesztet... de lehet hogy már megint csak kapkodok...
cupp, Beja
Beja

Beja!
A Medilab jó, 10 nap után már kimutatja. Nekem kb. a 13-on lett abszolút pozitív. Úgyhogy nagyon szorítok holnap reggel!!!!
Anna!
Hidd el, lehet, hogy csak korai volt a teszt! Ez még nem jelent semmit Kép!
Pussz,
Eszter
eszter

Beja!

Hol vagy szomorkodó kis csillag?
Ne légy rám dühös!

Éva
Éva

Anna!

nem kene meg temetned a dolgot par nap mulva tesztelj ujra HATHA....
A kave OK!!!!

Mariann!

Mi is eppen itt tartunk napra pontosan!!Képmi ma is akciozunk biztos ami biztos

Eva!

A CLOSTIT EN IS SZEDEM,MAR A 3. DOBOZZAL ETTEM MEG EBBEN A HONAPBAN!Mit irjak meg ezzel kapcsolatban?

Kriszti
kriszti

Mariann!!!

Az ovuláció körül nekem is igy szokott alakulni a hõm!!! Ov. elõtt 36.3-36.4 aztán felugrik 36.7-re, aztán 36.8-ra
cupp
Beja
Beja

Esztikém, nem tudom hogy holnap reggel megcsinálom-e... itt vacilálok...

Éva drága!!! cupppppppppppppp KépKépKép én nem haragszom!

Beja
Beja

Beja!

neked mar rogton masnap felugrik?Nekem csak 3 tizedet ugrott fel,ami pontosan ua.mint az elotte levo napokon!Hu de izgulok erted!Kép

Kriszti
kriszti

Beja!

Kérdezted, hogy melyik teszt mutatja ki leghamarabb a terhességet. A Coraxnak nemcsak ovulációs tesztje van, hanem gyártanak terhességi tesztet is, csak a nevét nem tudom. Ezen az volt, volt 2-3 napos terhességet is kimutat. Várj egy picit...

Na megvan. RapiPreg. Nézd meg a www.corax.hu/patika.htm-et. A világoskék dobozos az. De itt viszont azt írja, hogy 8-12 napos terhességet mutat csak ki.

Én biztosan kipróbálok egy másik fajtát is, lehet, hogy már holnap reggel.

Minden jót neked: Laura
Laura

Lányok, hûtsetek le, mindjárt kiugrom a gyógyszertárba tesztért... pedig nem kéne...
Beja

Beja!
Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon vagy siettessen! Tudom, persze, hogy pont én mondok ilyet, de olyan nagyon szorítok érted. Megértem, hogy félsz a kudarctól, de legyél optimista, minden okod megvan rá Kép!
Pussz,
Eszter
eszter

Anna!Mikor jössz haza?(Nem csak a kávé miattKép).Tegnap volt akció,de a maiban nem vagyok már teljesen biztos,mert el kell mennem itthonról este.Elotte lehet esetleg,de akkor meg nem tudok órákig feküdni.Szerintetek úgy is van értelme,ha csak kb.1 órát tudok feküdni?

Beja!A tesztekhez nem tudok hozzászólni.Amikor nekem pozitív lett,akkor az Expect tesztet használtam,de a mensi nemvárt idopontja után egy nappal,vagy aznap este,már nem tudom.Azóta viszont csak a legolcsóbb,300 Ft-os Monotesztet veszem,de azt ezerrel.Neked most mennyi a hod?

Mariann
Mariann

Laura, köszi az infót! Kép
Beja

Sziasztok. Régen olvaslak benneteket, de még nem szoltam hozzá soha. De ti sokat segitettetek nekem így ismeretlenül is. 31 éves vagyok, elsö babát szeretnék. Nem tul jó az "elöéletem" ehhez, ha érdekel titeket, majd elmesélem. De most én mondanék hírt: az LH (ovulációs) teszthez olcsóbban is hozzá lehet jutni közvetlenül a coraxtól, postán is elküldik, utánvéttel. Sziasztok, Lotti
Lotti

Mariann! Nem mérem, mert csak idegesített... ma reggel kicsit fáztam, mikor felébredtem... rázott a hideg... ha mérném, lehet hogy fent lenne....
Beja

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?