Új privát üzeneted érkezett!

:D ...na,Petne betolta előttem az írását :lol: :lol: :lol: Micsoda öröm :D
Vendég

Nyulasz, ennél jobb "jel" nem is kell. :lol: Gratula!

Kép
petne

Köszi.Beelőztél az előző oldalon,de sebaj,neked már van egy Julcsid :D ...tényleg mentem,jók legyetek!
Vendég

Tücsi, nagyon szuper a dokid! Örülök.

Estike, nem ám depizni!!!! Nincsen semmi baj!!!

Bella, hol vagy?

Dezsina, nagyon boldog estét kívánok nektek!!!

skrisz72

Nyuszi! ++++++++++++++++++

Bella! Drukk neked is! ++++++++

...hogy már megint mennyit szövegeltetek... De jókat nevettem visszaolvasáskor, még párom is szememre vetette, hogy ma csak ti tudtatok felvidítani. (Azon azért ő is röhögött, hogy Nyulasz kutyusa a szúnyoghálóval együtt ment ki. ;) )

...nem mintha lett volna min nevetnem. Temetésről jövök, és fogorvoshoz megyek...

Köszönöm, lányok, nagyon jó, hogy vagytok!

Kép
kisbuta

Kisbuta, jaj de sajnálom, elég szar napod volt akkor... :( Remélem hétvégén kiengeszteled magad valami jóval.

skrisz72

Bekukk.

Alle: Biztosan lenne jobb program is, de nézd a jó oldalát: biztosan minden földi jóval kényeztetnek :wink:
Petné! W. doki egy tündér, nagyon szimpi és nagyon sajnálom, hogy nem nála folytattam.(gyáva nyúl bagyok)
Skin! Aranyos vagy, de nem semmi depi. Párom mindgyá itthon, hazajön egy nappal előbb! :lol: :oops: :lol:
Kisbuta! Nem igazán ilyen programokról ábrándozik az ember. Legyen szép estéd!

Bella?

Nyulasz igazad van. 5 nap után nem tesztelünk, De, hogy Te sem?? :?: :wink: BOCSI, NE HARI

Kép
estike66

Kisbuta!
Sajnálo,hogy ilyen rossz napod volt.Remélem nem tart sokáig a szomorúság,hiszen holnap már kezded a stimut.Drukk a szurikhoz!
Bella!
Azt hittem jössz :( Ugye nincs baj,csak önfeledten ünnepeltek :roll: ...mint Dezsiék.
Vendég

Estike, :lol: én sem.
Vendég

Én is küldök nektek vicces képet (próbálom utolérni Nyulaszkát):

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szép hétvégét!
Nyulasz és nyúlbogyók, ne rendetlenkedjetek, barátkozzatok egymással. :wink: Nyulaszkám, remélem már beszélgetsz velük!

Bella, nem tudom, mi lehet veled... :roll: ilyenkor mindig aggódom egy picit, mert akkor szoktak elnémulni az emberek, amikor valami baj van. De ugye nincs?

Dezsina, azé' írjál pár sort, hogy miképp telt a tegnapi boldogságos nap! :D

Szurkálódóknak drukk a tüszőnövesztéshez!+++++++++++++

Akik várakoznak, azoknak kitartás! Puszi mindenkinek!

Kismamiknak pocaksimit küldök.

skrisz72

Bella?

Szép hétvégét lányok!

Rana :lol:
Krisz! :D
Vendég

Nektek is szép és napsütéses hétvégét (itt megint be van borulva és esik az eső :? )!

Kisbuta! Mától szúrsz??? Hajrá! :)

Bella tényleg írhatnál legalább egy sort! :roll:

Csajok azt akarom kérdezni azoktól, akik HSG-n már voltak, hogy azóta "érzem" (picit fáj, szúr) a jobb petefészkemet! Gondolom, ez nem normális, pláne, hogy nekem még életemben nem szúrt soha, még lombik alatt és mensi előtt se, úgyhogy eddig én azt se tudtam, hol vannak a petefészkeim. Úgyhogy most ezért gondolom, hogy gáz van. Remélem, nem csinált valami nagy bajt a HSG. :( Még peteérés se most lenne, bár a 3. napi eredmények alapján ebben a ciklusban nem is lesz. :( vagy :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!
Bocs, hogy nem olvasok vissza...
csajok... Isteni napom volt! Egyszerűen el sem hiszem, hogy ilyen autónk van. mentünke egy csomót, a M0-omon, (mert az az én autópályám, mert ember nincs a földön, aki ennyire várta a megnyitását :P ) meg bementünk a dolgozómba is, szóval csalinkáztunk. Igazából akivülről szerettem volna nézni magam, mert nem tudok betelni a látvánnyal... :D
Este gyertyafényes vacsi, ittasodás :lol: (ezért alvászat) és reggelre PIRI-NÉNI :evil:
Most miért kellett :?: :?
de nem érdekel. Lehet, hogy ez még nem igazi pirinéni, habár annak látszik. Még nem cserélek vonalzót... 8)

Nyulaszka!
:arrow: :arrow: :arrow: miután a bogyók megtapadtak, fejlődő energiát küldök :wink: :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dezsina 2008.09.20 10:34-kor.
dezsina

Rana!
Én még egy hétig fetrengtem a HSG után :twisted: . Szerintem normális, ha fájdogál egy kicsit. Legalább is nekem így volt.
És azt a hónapot ki kell hagyni az akcióból :!:
dezsina

Hű,Dezsi,milyen szuper napod volt...miklósbácsit leszámítva...és köszi :D
Rana!
Én nem tudom,nekem nem volt HSG.
Kisbuta!
Hajrá szurik!!!!
Bella!
Az ég áldjon meg,miért nem jössz már?Kikapcsolták a netet?
Vendég

Örülök, hogy mindenkinek tetszett a tabletta, vegyétek be ha szükség van rá :) (én még itt járok, egy kicsit elhavazódtam)

Bellával minden okés a többit majd elmondja :wink: (remélem nem harapja le a fejem)

Nyulasz,
mai adag babaragi++++++++++++++++++++++++++

Bella,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsi,
örülök, hogy szuper volt a tegnapi napod a többi is ilyen legyen azt kívánom :)

Petne,
otthoni ágyban fekvős jó munkát (de csak majd hétfőtől) és jobbulást!!!

Pusszantás Nektek és Szépséges napot! :P

KépKép
tobi

Szia Tobi!
Szóval ne aggódjak Belláért?Akkor jó...és köszi...
Vendég

Nyulasz,
tuti ne aggódjatok!!!

KépKép
tobi

Oké,Tobi!De remélem azt tudja,hogy nem ér így eltűnni,mikor fontos híreket várunk róla.
Vendég

Köszi Dezsike, Megnyugtattál! :) AKkor ahhoz képest egész jól vagyok. :) Tudom, akció lefújva, bár a 3. napi hormonjaim katasztrofálisak, úgyhogy nem is lesz pé szerintem.
Autófotó?????? :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Nyuszi! Déli ablakokat kinyitni! :arrow: +++++++++++++++++++

Bella, örülünk a jó híreknek ;) ++++++++++++++++++

Rana, kitartás! A szülési fájdalom sokkal rosszabb lesz. :lol:

Tobi, köszi a híreket Belláról.

Dezsi, tök jó, hogy legalább neked szuper napod volt. Akkor már csak 102 ilyen nap, és totál feltöltődve babásodás. Esetleg előbb. A vén banyát tessék kirakni, mi az, hogy már 25 naponta meglátogat?!

Többieknek is minden jót, kinek mi a jó, azt!

rólam: beadtuk az első Suprét, holnaptól én adagolom magamnak, nagyon izgi.
Apa kérdezi, hogy ismertek-e olyan embert, aki túlélte a Suprefactos kezelést?
Én meg azt kérdezem, hogy ugye a long közben is megjön még egyszer a banya? (holnap veszem be az utsó fogigátlót.)

Napsütést mindenhova!!!!

Kép
kisbuta

Dezsi!

Örülök az örömödnek, gratulálok a szép autótokhoz. Menjetek vele sok gyönyörű helyre, háromasba-négyesben!!! :)

Kisbuta! Boldog szurkálást neked!

Bella! Örölők a jó híreknek!

Nyulasz!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenki másnak is szép napot!

Kép
estike66

Estike, ezt komolyan mondod :?: Boldog :?: szurkálás :?: :lol: :lol:

Amennyire vártam korábban, annyira nem vártam ezen a héten. Múltkor annyira bíztunk benne mindketten, most meg arról beszélgettünk az autóban a Kaáliba menet, hogy nem látjuk be, ha az előző nem sikerült, mitől sikerülne a mostani? Szóval nem teng bennem túl a lelkesedés, de hát sebaj, látszik, nem azon múlt legutóbb, mert akkor már babás lennék...

Kép
kisbuta

Sziasztok!

megint mennyit írtatok! :lol: :evil: :lol:

Kisbuta!
Te szegény, nem volt tegnap jó napod. Ma én is fogorvosnál voltam. Hülye klimax miatt egy csomó fogam kilyukadt. :evil: Megértelek, én sem vagyok olyan lelkes, pedig ezt vártam. Biztos nem akarunk csalódni. :wink: Én készítettem B tervet. ha nem sikerül, akkor elmegyünk barátokkal Villányba hétvégézni. És borozni. :wink: Szüret mikor lesz? Hogy úszod meg?

Tücsök!
Nagyon örülök, hogy ilyen rendes dokid van!!! Sokat gondoltam Rád tegnap.

Dezsi!
Bassza meg a piri, várhatott volna még. Örülök, hogy tegnap szép napotok volt. :lol:

Bella!
Drukk Neked!!!

Nyulasz!
Szia Kisnyúlakmami! ++++++++++++

Többeiknek is pusszancs, megyek öltözni, este harcsapaprikásos vendégségbe megyünk. Ja és Hajnoca! Barátnőmmel Tequilát fogunk inni! Küldjek Bogyikának????? :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi,
hihi, én vagyok ma az ügyeletes. Nemhiába, aki online dolgozik...

Nagyon tanulságos volt a fogorvos nekem is. Teljes röntgent csináltunk, ahol kiderült, hogy az egyik fogamat, ami kívülről pedig teljesen tökéletes, belülről félig megette a szú, úgyhogy gyökérkezelni kell. Pedig nem is fáj, csak úgy elmentem, biztos ami biztos, így a lombik előtt. De nagyon jófej volt a doki. Mondtam a lombikot, és attól kezdve olyan komolyan vett minden apróságot, mintha egyenesen rajta múlna a baba, és azt mondta, mindenképp megcsinál mindent még a beülti előtt, hogy fogászati vonalról tényleg semmi ne kavarhasson be. :)

Szüret időpontja talán okt. 10-12, előbb semmiképp, utóbb talán. Már van alibim, ha szükség lesz rá, de még nem tudja csak a párom, mert nem olyan jellegű, amit ennyivel előbb tud az ember: egy kollégám fog lebetegedni, és a hétvégén nekem kell helyettesítenem. ;)

Hát igen, ha tudnánk előre biztosra, hogy sikerülni fog, egész másként állnánk hozzá...

Kép
kisbuta

Jó estét!

Zsófi: mi ma Jagereztünk a barátnőmmel :lol: most még lehet :-D délelőtt 11-kor, és kicsit be is nyomtam... :roll:

Kisbuta: tudod mitől fog sikerülni Nektek ez a lombik? Amitől másoknak 4 sikertelen után után az 5. :wink:
Én úgy tudom, long közben még egyszer megjön.

Bella gratulálok :-D majd remélem jössz, és elmondod, hogy pontosan mihez :lol:

Dezsi: örülök, hogy szuper volt a pénteked :-D pirinéni legalább megvárta a reggelt...de azért bek@phatja :evil:

Nyulasz: drukkhegyek :-)

Rana: remélem már nem fájsz nagyon :-)

Csajok, nem tudom, hogy a Sors keze-e, de tegnap véletlenül Dallast néztem (Story Tv) :lol: Samantha épp tegnap tudta meg, hogy terhes, 7 év után :-D Lányok, van remény!!!! :lol: (persze megvan az esélye, hogy a gyerek Cliff Barnes-tól van, de ezt a tényt most hagyjuk figyelmen kívül :lol:

Apa készített nekem egy szuper szendvicset, megyek enni :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: Jó étvágyat! :) Ja, ugyanúgy fájogat még. :( Lehet szegény p.fészkem még nem tért magához a sokkból.

Kisbuta: én is úgy tudom, hogy long közben megjön.

Zsófi: hogyhogy a klimaxtól ment tönkre a fogad????? :shock:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, túl sokat aggódsz. Mi lesz így veled? :wink: Egy csomó "vicces" dolgot fogsz érezni a stimu alatt is. De mindenképp írd meg nekünk, mert jobb, ha mi megnyugtatunk, akkor talán nem parázod végig a terhességet. :wink:

Bella, rossz kislány! Hát már mástól kell megtudnunk, hogy semmi baj? :evil: Drukk a tüszőcskéidnek!

Zsófikáim, micsoda alkoholista banda! Már délelőtt részegedtél Szezso? :wink: :wink: :lol: :lol: Na szép!

Kisbuta, ügyik vagytok. Mondd meg apának, hogy mi mind majd belehaltunk a supréba. :wink: És igenis boldog szurkálás. Ebből lesz a csodacsibe. :wink:

Dezsina, gratulálok az új házi kedvencetekhez! Legyen benne sok örömötök.

skrisz72

Krisz, az biztos, hogy sokat aggódom. :oops: Erről kéne valahogy leszoknom, mert így sose lesz baba... :roll: Bárcsak már a terhesség miatt kéne aggódnom! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz!
Hát igen, Piri-néni, Miklós-bácsi… most meg semmi… Lehet, hogy teázgatni fogok, mert azt hiszem, tényleg nagyon-nagyon össze van keveredve a szervezetem :) 8)

Tobi!
Köszönöm! :) Hasonló jókat kívánok! :wink: És látom, hogy nemsokára már az energiákat is küldenem kell! :D

Miért nem kell aggódni Belláért? :roll: Én most aggódom… :? Mi történt? :roll: Lemaradtam valamiről? :? :?:

Rana!
Megkísérlem az autófotot felrakni, de csak hétfőn. Hétvégén mindig annyi dolgom van, hogy nincs időm bigyócskázni… De rakok fel… :wink:

Kisbuta!
Köszike! Banya kiiktatva (szerintem később támad újra) :twisted:
Olyan hülye ez a ciklus, de tudod a doki azt mondta, hogy nem az az első nap amikor megjelenik Pirinénje, hanem amikor igazán megjön… Nos erre még várnom kell. Most csak azért jelentkezett, hogy ne teszteljek feleslegesen.
És ma kezdődik a szuri! Atyavilág! Drukk hegyek! :!: :!: :!:

Estike!
Köszönöm! Igyekszem az ikercsapatot a jövő évben megszülni!!! :D Hátha veszünk új autót, mert ez csak kétajtós… :lol: :lol: :lol:

Zsófi!
Köszi! :) Piri várakozik, holnapután benéz, ahogy fentebb írtam… De végülis mindegy… Neked viszont már csak 3 nap! Mennyi mindenkinek kell majd drukkolni!!! :)

Szezsó!
Bekapta… :lol: nagyon megnevettettél…, ahogy Zsófi is! Olyan jól elküldtétek a pirinénit, hogy tényleg megijedt. :) :)

Skrisz!
Köszönöm! :) Drágaságom-nak hívjuk, ahogy a Gyűrűk Urában és természetesen sejpítünk is hozzá…, ahogy kell :lol: :lol: :lol:
dezsina

RaAna!
én is aggódó típus vagyok! Én azt gondolom, hogy azért nem sikerül nekem spontán, mert állandóan idegeskedem és aggódom. Tudod, nekünk elvileg lehetne spontán... De tényleg álladóan tele vagyok aggodalommal. Például, beülti után már azon gondolkodom, hogy hogyan fogom megoldani a munkahelyemen, hogy nem leszek majd (nagyon szeretek ott dolgozni, és nem is tudnám elképzelni, hogy ne menjek... A fönökeim a barátaim is... nehéz lenne) pedig muszáj lenne megnyugodni! Te se idegeskedj! fogunk még eleget...
dezsina

Sziasztok!

Jól eltűntem, de a mhelyemen nem lehet netezni, most ez a legújabb dolog. :?

Rana, örülök h átjárható vagy,nálatok miért is lesz lombik? Apa miatt?

Hajnóca, Bogyika tündéri, az a felálló hajas kép csúcs! Tesóm fia( egy éves) is mindent megkóstol és minden ízlik is neki húgom pechére!

Dezsi, már ezen aggódsz, hogy mi lesz a mhelyeden? Először legyen meg a baba, utána ráérsz gondolkodni! Lazíts lehet spontán is összejön.

Kisbuta, drukk a szurikhoz!

Zsófi, a klimaxtól tönkremehet a fog?? :shock: Hát nem irigyellek, bár az endó minket is utolérhet még.

Nyulasz továbbra is drukkolok!

Én ma ebédre megyek anyósomhoz névnapja volt! Azért annyira nem kívánkozom oda.
:?

Jövő csütörtökön megyek diab-ra, kíváncsi vagyok a kontroll eredményemre.

Kép
kata05

Kata, majd gyere az eredményekkel!

Rana, Dezsina, ne legyetek paramamik! :wink:

Nyulasz, mi újság? Minden oké?

Kisbuta, hogy áll a szurizás? Megyeget?

skrisz72

Sziasztok!

Lányok, idegeskedést, aggódást már most abbahagyni! Ha kétségeitek vannak, inkább doktor bácsit felhívni, mint magatokat emészteni!

Kisbuta, mi már annyi mindent túléltünk, a Superfact meg sem fog kottyanni. Gondolj arra, hogy ez a Kismanóhoz vezető út :wink: .

Nyulasz, küldöm a mai napi drukkokat. +++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bella, tényleg nem szép, hogy hagysz minket aggódni, de örülök, hogy végül is minden rendben. Majd gyere mihamarabb elmondani, mi is van valójában. Azért drukkok a titokhoz ++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsi, örülök, hogy sikerült végre kikapcsolódnod. Várom én is a képet. Most akkor megjött vagy nem?

Zsófi, remélem, jól sikerült a harcsapaprikásozós buli.

Szezsó, ez hihetetlen! Létezik még Dallas 2008-ban? OK,hogy ismétlés, de akkor is. Samantha terhessége mindenképpen jó jel :wink: :lol: .

Mi tegnap este koncerten voltunk az Iparművészeti Múzeumban (nyíregyházi lánykórus). Julcsi meglepődött, mert ilyen hangosan még soha nem hallgatott zenét, de remélem, tetszett neki. Mocorgott rendesen, az biztos. Talán táncikált :lol:

További jó hétvégét mindenkinek!

Kép
petne

Sziasztok!

Nyulasz! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szurizóknak +++++++++++++++++++++++++++++++++

Bella! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Azt álmodtam, babás vagy!
Este jövök bővebben.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Petne, én is hallottam már énekelni őket. Gyönyörű szépen dalolnak.

skrisz72

Sziasztok,

Bocs, hogy pénteken nem jelentkeztem, de az egész napom rohanás volt és nagyon rövid ideig voltam netközelben, viszont akkor még nem tudtam semmit.

Tobi,
de leharapom a fejedet, tegnap már meg is tettem, ezért kapott az urad gombát, bosszúból:)

Szóval ma a este repesztek és kedd reggel megyek, van sok-sok tüszőcském eléggé szépségesek, illetve bal oldalon egy nagyon szép, amitől még Krizsa doktor úr is oda és vissza volt. 17x13-as azt hiszem.

Tücsi nagyon néztelek, de sokan voltak és szerintem már nem voltál ott. Örülök, hogy jól sikerült a konzi.

Köszönöm szépen, hogy gondoltatok rám, nagyon jól esik.

Dezsi,
Pénteken én is jártam a 0-s új szakaszán, tényleg szuper!

Nyulasz
+++++++++++++++

Tobi
+++++++++++++++

Krisz
+++++++++++++++

Hanna
remélem jó boszi vagy:)

Hajnoca,
hogy milyen szép rendett rakott Bocsika a nappaliban:)
Vendég

Bella, szuper hírek! Akkor kedden nagyon-nagyon drukkolunk, hogy minél több tüszőcskéből, minél több petike legyen.++++++++++

skrisz72

Krisz,
köszönöm szépen :oops:
Vendég

Bella, drága, szuper hírek!!! :) Ha már most ilyen vidám vagy, tényleg meglesz az eredménye! De azért ha tudsz, írjál ám nekünk, mert nem tudtuk, mi van! (Akkor is írj, ha nem tudsz... :wink: )

Kata, én bonyolult eset vagyok, apa katonái kevesen is vannak meg lusták is, de nálam meg IR, PCO, Leiden meg ki tudja mi kavar be. Mondjuk eddig nem tudtam, hogy átjárható vagyok, szóval megpróbálkozunk egy pár inszemmel, és utána jöhet a lombik (ismételten). :oops:

Paramami blogja: Még mindig hasogat a jobb oldalam. :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, nekem elég sokat fáj a hasam, már észre sem veszem. :wink: Neked meg el fog múlni. Nyugi! :lol:

skrisz72

Dezsi!
Remélem jó messzire üldöztük a banyát!
Rana!
NyugiEl fog múlni.
Bella!
Na végre,már úgy vártalak!Ez nagyon jó,hogy sok tüsződ van.Lesz miből válogatni!A többi gyerek meg mehet sítáborba.Keddre nagy-nagy drukk!
Kisbuta!
Nem szabad ilyen negatívan hozzáállni.Amíg nem tudtuk mi a bajunk,addig is próbálkoztunk minden hónapban.Nem hagytuk abba a második hónap után,nem vesztettük el a reményt,ha a múlt hónapban nem sikerült,akkor most mitől sikerülne.Kb ugyanakkora az esély,hogy a következő lombik sikerül,mint egészségeseknek normál ciklusban.Úgyhogy lehet nyugodtan reménykedni,mert előbb utóbb úgyis sikerül!
Petne!
Biztos jót táncolt Julcsi :lol: :lol: :lol: ..jó lenne egy kamera odabentre,és mi meg webkamerán néznénk :D
Szezsó!
Véletlenül Dallast néztél:lol: ...talán tényleg a sors keze,na de délelőtt bepiálni :shock: ...ezt is a Dallasban láttad? :lol:

Én megvagyok,még nem teszteltem...ne nevessetek,komolyan 8) ...talána a jövő héten :roll:
Vendég

Amúgy laptetőre hajtok...a jövő héthez :D
Vendég

Nyulasz, hajrá laptető. :lol:

skrisz72

Krisz,köszi.De nem jött :roll: pedig az előbb úgy éreztem.Mostmeg megyek szundítani egyet.
Vendég

Sziasztok!

Bella: hurrá :lol:

Mindenkinek: nem kell aggódni a májamért, csak 2 cl jager csúszott le, és pont azért ártott meg, mert nem szoktam inni!!! :lol: :lol: :lol:

Nyulasz: jól csinálod, még időben el kell kezdeni kialudni magad :-D mert aztán jönnek a Nyúlbogyók...

Petne: képzelheted, milyen furán hatnak Ewingék 2008-ban a képernyőn :lol:

Dezsi: mi a helyzet Piri-nénivel? :-) nem lehet, hogy ez nem is az, hanem valami más??? :wink: :-)

Rana: vettél be valamit a fájásra? Pl. Algopyrin, az enyhe gyulladáscsökkentő is...

Délelőtt szobabicajoztam 20 km-t, utánam Apa is 25-öt :lol: ragaszkodik hozzá, hogy többet tekerjen, mint én, mert mégiscsak ő a férfi a háznál :lol:
Megyek, frizurakarbantartás lesz (festés), nagyon nincs kedvem... :roll:

Pápá Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nyulasz, szundi után laptető!!! :lol:

skrisz72

Szezso, szép legyél! :)

skrisz72

Krisz, tegnap is nagyon jók voltak.

Bella, örülök a jó hírnek. Este ügyesen, aztán kedden izgulunk érted. Vagyis értetek :wink:

Nyulasz, ez a webkamera dolog tetszene nekem is.

A Dallasról és az ivásról jut eszembe: ti is tartottatok Dallas bulikat, amikor még először ment a sorozat? Tudjátok, nagy társasággal nézni a Dallast, és inni, amikor a filmben is isznak. Rendszerint a film végére mindenki lerészegedett :lol:

Kép
petne

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?