Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hajni, Isten éltessen!!! Kép Ügyi vagy, nagyon szép a tábla!

Kata, jobban vagy már?

Csajok, leírom hogy volt a borulás, hogy ne ijedezzetek! Kép
Nem mentem gyorsan, 40-50 között, de tök jeges volt az út, csak épp ez nem látszott rajta. Aztán egy gázadásra kicsúszott az autó segge, és át csúsztam a szembe jövő sávba keresztben. Amikor kicsúsztam a padkáig, ott a hó megfogta az autó elejét, és befordította szembeirányba, meg azzal a lendülettel (mert akkor volt nekiKép) már borult is. Nem nagyon volt időm megijedni, olyan gyorsan történt, meg mivel beteg voltam le voltak lassulva a reflexeim, úgyhogy mikor megláttam az árkot, tudtam ugyan, hogy ott fogom végezni, de valahogy nem ijedtem meg. Aztán lógtam kb. fél percig fejjel lefelé az övön, (itt megjegyezném, hogy mindig kössétek be magatokat, én is mindig be vagyok kötve, és lám, milyen hasznos!) és már jöttek is az emberek, nyitották az ajtót fölöttem, és segítettek kiszállni. Akkor meg el kellett kezdenem intézni az autómentőt, hogy kiemeljék, úgyhogy tényleg nem volt időm rémüldözni. Kép Mákom volt, hogy nem jött szembe senki. Amúgy a kis járgányom nagyon strapabíró, ahhoz képest, hogy mit mutat a kép, nagyon kevéssel megúszta. Mondjuk ehhez nagyban hozzájárult szerintem a bukócső, ami mögöttem megy keresztbe oldalt az aljától át a tető alatt a másik oldal aljáig. Egyetlen üveg sem tört el, a szélvédő kerettel együtt esett ki félig, még az a visszapillantó tükör is épen maradt, amire ráborult.
Úgy néz ki jövő hét végére már készen lesz. Nagyon jó lenne, meg vagyok lőve kocsi nélkül. Kép

Na jó, nem húzom tovább az időt, leírom a tüszőnézést. Kép
Talált a dokim három tüszőt, de túl kicsik. A legnagyobb is csak 10 mm, és azt mondta 20 körül lenne a jó, de két nap alatt nem fog akkorára megnőni. Úgyhogy Closti...
A következő ciklus 3-7 napjáig kell majd szednem, és akkor szép nagyra nőnek majd a tüszőkéim Kép, aztán megyek majd megint a 12. napon megkukkantani.

Hát így.
A.

Kép
baba888

Beuka!

Jó a kép a profilodban!!Közelebbi nincs??Hol voltatok nászuton??
Mi Ho.or.-ban.
Irj!!
nicola79

Sziasztok!Hajni!!Nagyon boldog születésnapot kívánok!!!Csúcs szupi a tábla!!
Incike!!Gondoltam rád sokat!Dolgozol???
Képzeljétek,én még mindig vérzek!De nem egyszerűen.Hívtam a dokit,majd csütörtökön megyek hozzá!!Remélem nincs baj!Ilyenkor úgy meg tudok ilyedni!
csanita

Köszi szépen nektek. Olyan aranyosak vagytok Kép.

Anikó, azért jó hogy elindultatok babaügyileg. Szerencse hogy úgy néz ki, pár bogyóval meg lehet oldani a problémát Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Gyorsan írok egy keveset, mert kissé betemetett a meló... Kép

Lola,
Nem késtél le a "neves" témáról. Én ui. még előtte vagyok, addig még érdekel mindenkinek a saját tapasztalata. És persze az érvek. Csak az a bajom ezekkel a dolgokal, h szerintem nagyon névfüggő... Szóval egy csomó név vicces ilyen viszonylatban. Kép Szóval köszi, h elmesélted a Te verziódat. Kép

Beuka,
Nem is volt kislányos az esküvői kép! Nekem nagyon tetszett (le is mentettem Kép - tudod, a csitrialbumba Kép). Asszem, Neked még nem küdtem képet. Majd ma megteszem. Kép

Nolina,
Én is, én is kérek képet! Kép

Nicola,
Ne aggódj, nem leszel Te egyedül ebben a topicban, ahogy most látom a helyzetünket, én örökre itt ragadok. KépKép De ha Te is itt akarsz olyan sokáig lenni, akkor legalább majd nem magamban beszélgetek. Kép

Anikó,
Lehet, h már gyógyulgatok, csak nem nagyon veszem észre. Legújabban a fejem fáj, mint a fene. Kép És nem tett túl jót az sem, h tegnap itt bent voltam, és nem otthon pihentem... Kép

Hajni,
Tudom, kiakasztó kéréseim vannak néha, de átírsz a táblában engem 2005. januárra (mégis jobban néz ki, mint h ott virít az a 2004. Kép) Bocsi! Kép És köszi!

Cirmike,
Tök jó lehetett a síelés! Adj egy puszit annak az édes Rolinak a buksijára (úgy nem fertőzök Kép)! És vigyázz RékaAndrásra - óvatosan azzal a lapátolással! Kép

Incike,
Mi van Veled?! Kép Jelentkezz, h ne aggódjunk! De SZORÍTOK! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Vicceltem: nem is keveset írtam, hanem RENGETEGET! Kép
kata1977
Hatvan

Lányok mondjátok meg hogy mit főzzek. Annyira nincs ötletem, és bő egy óra múlva itthon vannak a fiúk Kép.

Kata, átírtam Kép

Kép

Kép
vkhajni

Főzzél spagettit, vagy valami rakott dolgot!!!azok tök hamar megvannak és fincsik is!!
nicola79

Semmi spagetti por nincs itthon, csinálni meg nem nagyon tudok, egyszer próbáltam, de iszonyatos lett Kép. Pénteken volt rakott krumpli Kép. Most nézegetem a mindmegettét, de semmi nem szimpi Kép. Szerintem melegszendvics lesz Kép. Az úgyis rég volt Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni én a babaszakácskönyvből csináltam tarhonyás rizottót (rizs helyett tarhonya) és nem húst hanem tengeri halat tettem a végén hozzá. Mi ketten ettünk belőle, de nem tudom más fog-e.
És ma már 6+4 vagyok, a 6+3 tegnap volt, de ez tényleg nem lényeg, elég ha néha átjavítod.

Juca, nekem első terhesség előtt 8 év fogigátló után 48 napról indult majd 34-re rövidült a ciklusom, a dokim nézte uh-n de a petéim mindig 4-6 mm-esek maradtak (20-24 helyett) ezért adott Clostyt, ami akkor rögtön bejött. Most 5 hónap fogigátló után döntöttünk úgy, hogy mégis kis korkülönbséggel jöjjön a tesó, miután abbahagytam rögtön mentem a dokihoz aki rögtön adott Clostyt, minek várjunk és kísérletezzünk hátha lesz pé-m. A ciklusom is rögtön beállt. Aztán 2 hónap sikertelen volt, utána a 3. hónapot nézte uh-n (emelte a Closty adagot is) és akkor volt egy szép érett tüsző, amiből most a pocaklakó van....

Anikó, a fent leírtakből láthatod, hogy jó tud lenni a Closty, bízz benne. Kép

Zafír, tök kíváncsi vagyok, mit látott a doki!!!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Cirmike, átírtalak. Szerintem javítottalak reggel, de amennyi eszem van, visszaírtam ugyan azt KépKép. Nem tudom mi van velem ma, egyszerűen nem tudok felébredni. Köszi, hogy szóltál.
Kiabáljatok nyugodtan ha valamit elírtam Kép

Kép

Kép
vkhajni

Cirmike!
mennyi idős a kisfiad???
Van a profilomban kép Elizárol a keresztlányomról!!2,5 éves!
nicola79

cirmike,
köszi,szóval akkor neked volt pé-d csak nem elég "nagy"értem.
jó fel a dokid,nem értem az enyém miért kisérletezget itt velem de nagyon kész vagyok tőle:-( valahogy meg akarom őt győzni arról hogy írja már fel a closty-t és ne játszunk itt egymással,főleg ne az én idegeimmel:-((
csak engem folyton azzal pattint le hogy "nem akar túlstimulálni"és ha nem nézzük meg akkor ez lehet!de ezek szerint másodjára neked nem nézték meg és nem hármas ikreid lesznek:-))szóval...nem értem?????

Hajni,
most rádkiabáltam hogy felébreedjél:-)
most ment el az uncsitesóm,hozta a fiát,szóval most gyakolom már hogy milyen lesz ha két gyerekem lesz:-))vicces,mind a kettő rosssz!!!
és kirögögnek:-(((szép kilátások:-((
bálint kapott egy tök cuki rugit tőle,alig várom hogy apa hazaérjen és lefényképezzük benne:-)
mit főztél végül is?

puszkó
juca
28/31
Jucaa

Semmit nem főztem. Felnőtt emberkék, csak kibírnak egy napot főttkaja nélkül Kép. Különben sincs kedvem Kép. Szóval akkor te már tudod mi vár rád Kép. Azért annyira nem lehetett rossz, ha még így is akarod Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Ja, este küld majd át nekem a képet, ha rálelsz valahol az MSN-re Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!!van itt valaki???vagy csak egydül olvsgatok??Biztos mindenki lustizik,vagy dolgoznak!Én ma csirkét sütöttem,rizi-bizivel.Szabadnapos a párom,így meg kell vele osztanom a gépet,lehet lassabban fogok írni!
csanita

Nem vagytok ma vmi bőbeszédűek. Kép
Alig kellett olvasnom! Kép

Hajni,
Köszi! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Csatlakozom Katához,nem vagytok ma bőbeszédüek!!???
Incike,anyit gondolok rád!Írj,ha haza értél!!!Este jövök,most megyünk párommal csavarogni.kicsit vásárolgatunk,nézelődünk.pussz!
csanita

Sziasztok!

Gyorsan írok egy-két szót. Beuka, ám én csak arra gondoltam az esküvői képeddel kapcsolatban , hogy olyan bájos. Bocs, mennem kell
nolina

Sziasztok!

Hajni, en is boldog szulinapot kivanok Kép Kép Kép

Incike, remelem nincs semmi baj, tenyleg nekem is volt eloszor rendes piros verzes aztan meg barnazas az elso orvosi vizsgalat utan, bar a hasam nem fajt. De te meg az elejen vagy ilyenkor amugy is lehet kisebb fajdalom, biztos most furja magat melyebbre a meh-nyalkahartyaban Kép Irj majd mi tortent, izgulok...

Aniko, jo hir Kép ! mikor kezdodik a kovetkezo ciklusod? Lehet, hogy mar a honap vegere babas leszel?

Puszilok mindenkit, majd meg benezek kesobb...

Poci
pocika

Végre megjöttünk. Kész a párom személyije.
Ma tényleg nem volt itt nagy forgalom Kép. Nem baj, majd este beindulunk, remélem Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Na, itt.

Kata látod, pedig még te mondtad nekem, hogy ne jöjjek betegen dolgozni. Hát tessék otthon maradni te is!! Kép

Hát igen, remélem, hogy tényleg csak ez volt a gond, és akkor a következő ciklus már eredményes lesz.
Cirmike, remélem én is úgy járok mint te! Kép

Pocika, ma vagyok a 13.napon, köv.cikl. 2 hét múlva.

Én a napokban a "harcsapaprikás túróscsuszával"-t kívántam meg nagyon, ha valamelyik este lesz időm, csinálok is. Kép

Na megyek, mindjárt itt van értem a kedveském, aztán megyünk anyuékhoz. Ma érkezett hozzájuk a nővérem a kislányával (ők Pécsen laknak), és ezen a héten itt lesznek.

Puszi!!!!!
A.

Kép
baba888

Nolina! Örülök, hogy aranyosnak találsz minket a képen! Kép Egyik kedvenc képem magunkról. Vagy talán a legkedvencebb. Majd egyszer teszek fel esküvőit is. Kép

Inci! Nagyon várjuk a jelentkezésedet! Írj, amint tudsz!

Most értem haza, de már mennem is kell a postára. Nővéremnek rendeltem egy babahordozó kendőt (remélem, majd meg is öröklöm), és most érkezett meg. Olyan kiváncsi vagyok!!! Majd kipróbálgatom valahogy, mielőtt odaadom neki... Kép

KépKépKépKép
proone

Sziasztok megjöttem!!!!!

HAJNI: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Már lehet hogy nem is vagy itt, mert ünnepeltek?? És igazad is van nehogymár még a szülinapodon is Te főz!!! Kép Kép

ZAFÍR: mi volt a dokinál??? Olyan kíváncsi vagyok!!!

INCI: jelentkezz ha tudsz! Egész nap izgultam!

Anita: én is örülök a clostynak, főleg amióta CIRMIKE leírta, hogy neki hogy bejött. Most nagyon bizakodom a következő hónapban (most sajnos nem szedem)

JUCA: még nem volt alkalmam leírni a termékenységi teszt eredményét: nos az első nap halvány és erősebb, a többin meg majdnem egyforma ?!?! Persze próbálkoztunk.
Tessék rábeszélni azt a kedves urat a gyertyafényes vacsira 9 nap múlva Kép Kép

ANIKÓ: tényleg szerencse, hogy nem jött szembe semmi! De meg kell hogy mondjam elmosolyodtam azon hogy elképzeltem hogy ott lógtál ne haragudj KépSajnálom hogy ezt állapította meg a doki. No de majd hátha a closty... Kép

NICOLA: a kép a nászutunkon készült, Rodoszon voltunk. Nagyon jó volt!!

ANITA: Te most miért vérzel?

KATA: ez a csitrialbum tetszik!!! Szerintem én is csinálok egyet!!!

NOLINA: rögtön megnézem az e-mailt! Na jó ha azt mondod bájosak vagyunk a képen akkor visszatezem majd.

Ja és vannak teljesen friss képeim a házikóról! Ha kíváncsi rá valak, szívesen elküldöm e-mailben!!!

Kép
Kép
beuka

Hajni, Jucaa! Nekem is van MSN Messengerem! A profilomban található emailcímmel vagyok rajta.

KépKépKépKép
proone

Bocsi hosszú lett Kép

Kép
Kép
beuka

Bea, nekem még nem küldted el? Érezd magad letolva Kép.
Szerintem majd hétvégén ünnepelünk, addigra sütök fincsi sütikét is Kép. Mára bundás kenyérkét kértem egy gyertyával a tetején Kép. De szerintem a közreműködésemmel fog elkészülni Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Beuka! Nekem küldheted a ház képeit! Kép Én csak a bátyám házáról tudnék képeket küldeni, már a második nyarat dolgoztuk ott végig a férjemmel... Jó lenne már sajátot építeni!!!

KépKépKépKép
proone

Lányok!

Látom, nagy a pangás. Több, mint egy órája nem írt senki. Szeretnék felvetni egy új témát. Most olvastam az egyik eldugott topikban, hogy mások hogyan mondták el a párjuknak, hogy terhesek. Iszonyú aranyos történetek voltak. Ti hogyan akarjátok majd elmondani? Gondolkodtatok már ezen? Mit találtok ki?

Lola
lolita

Sziasztok idáig a számítógépet bűvöltem! Valami baja van! Remélem nem vírus!!

Mi van Veletek?????? Merre vagytok????

Küldöm azonnal a képeket!

Bea

Kép
Kép
beuka

Most ürítettem a postaládámat, várom a képeket! Kép

KépKépKépKép
proone

Én egy filmben láttam egy olyat, hogy a lány a kezébe írta, hogy 'Gyerekünk lezs', és dugdosta egy ideig az összeszorított markát a férje elől, aztán megmutatta a meglepit. Ez nekem nagyon tetszett. Kép

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!
Incike! Aggódunk ám érted! Merre vagy?

Beuka! Mi is Rodoszon voltunk nászúton! Kép
Hihetetlen jó volt. Ti mikor voltatok?

Hajni! Nagyon boldog születésnapot kívánok!!!! Kép

Én júniusban hagytam abba a fogamzásgátlót (3 év után), utána beállt 35 napra. Most volt az első hónap, hogy még mindig nem jön meg!!!!!!!!!!!!!!!
Az orvos azt mondta, 3 órás előadást tudna tartani az okokról, úgyhogy bármitől lehet. Most azt remélem jövő hét csütörtökig nem jön meg, mert akkor talán rögtön el is lehetne kezdeni a clostyt.
És akkor hajrá baba! Kép

Puszi
Andi

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Hú, Beuka! Nagyon tetszik a ház! Tök jó a fürdőszobátok!

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!!

Most értem haza a dokitól. Sajnos nincsenek túl jó hírek, nagyon úgy néz ki, hogy nem repedt meg a tüsző (még a szuri ellenére sem Kép). Persze ez nem 100%, mert amit látott az kicsit máshol volt, mint a tüszőm, és a méh nyálkahártyája szerint meg volt tüszőrepi... -meg ilyesmiket mondogatott a doki. Kérdeztem, hogy mitől nincs tüszőrepim, ha van tüsző azt mondta, hogy nem olyan a tüsző minősége.
Úgyhogy jövő hónaptól én is clostyszedők népes táborát gyarapítom. Megbeszéltük a "menetrendet", 3 hó closty, utána: spermavizsgálat, hormontükör, majd petevezeték átfújás. De remélem ezekre nem kerül sor.

Szó volt az ikerterhesség kockázatáról a closty mellett- soha rosszabb mellékhatás. Kép
Lányok, valahogy most nem vagyok elkeseredve, beleléltem magam, hogy jövő hónapban ikreim lesznek!!!KépKép A tesómmal beszéltem, Ő lelkesen ígérte, hogy akkor majd jön segíteni, mert egyedűl nem fogom bírni..Kép

Majd elolvasom a napi temést, kiváncsi vagyok mi van Incivel.Na meg persze a többiekkel!

Zafír

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!!
Beuka!Nem tudom mi van velem,hívtam a dokit csütörtökön megyek.ráadásul elég nyomorékul is vagyok.Egész nap fáj a hasam és nyűgös vagyok.Tegnap írtam nektek este mikor haza értem,és senki nem örült neki!!!Ejnye-bejnye!!!Nem is hiányoztam nektek!!!??
Zafír!Én clostit szedek,mondta a doki,hogy jöhetnek ikrek!!Hát nem bánnám,örülnénk neki!Olvastam a "megint megjöttbe",hogy 2 csajszinak is ikrei lesznek!!Tök jó hallani ezeket.van itt valaki???
csanita

Szia Anita!

Én vagyok..
Jó sokan fogunk akkor clostyt szedni. Nekem is a másik topic jutott eszembe a sok ikerrel, remélem hamarosan mi is követjük példájukat.
Hajni akkor majd szenvedhet, hogy két babát varázsoljon a tábliban a nevünk mellé Kép
A hasad nem megy? Tegnap nekem is hasfájással kezdte, aztán jött rá a hasmenés. Ezt több kollégámmal egyszerre produkáltuk, de mára már túl is voltunk rajta.

Hajni Isten éltessen sokáig!!Kép Gondolom most azért nem tudsz jönni, mert ünnepeltek.

Zafír

Kép
Kép
zafír

Cirmi, ha már az ikreknél tartunk Neked hány tüsződ volt?? Lehet, hogy András ÉS Réka? Kép
Nehéz útja volt tegnap a párodnak? Rémes volt az idő..

Zafír

Kép
Kép
zafír

Én egy kicsit tartok az ikrektől, de szerintem ha azok lesznek, én leszek a legboldogabb! Kép
Akkor nekem sajnos nem lesz segítségem, mert mi eredetileg pécsiek vagyunk, de az urammal két éve Budaörsön lakunk. Egy picit félek is az egyedüli gyerekvállalás miatt, de a párom egy tündér pasi, és biztos megbirkózunk mindennel!

Amíg még reménykedtem hogy babás vagyok, addig sokat gondolkodtam rajta, hogy fogom megmondani a Drágámnak, és a családnak. Nektek már van tervetek?

Andi
56/35

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Zafír! Ha én is elkezdek clostyt szedni, akkor lehet, hogy itt is lesz két ikerterhes! Kép

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Csajok!
Én Lennék a legboldogabb ha az orvos azt mondaná,ikrek lesznek!Már játszottunk a gondolattal a férjemmel,hát mit mondjak??Kicsit tartok tőle,inkább attól,hogy ki tudjam őket hordani rendesen ne legyenek kora szülöttek.Nekem a szüleim Győrbe laknak,onnét költöztem Pestre,anyósomék szintén vidéken,De meg oldanánk a dolgokat,van egy tündéri férjecském akira számithatok!!van egy ismerősöm ikrei vannak,3 kg-val születtek,és kihordta a 40.hétig!hízott 30 kg!4Jól nézett ki.A vérzéstől fáj a hasam,7 napja meg van!Nem tudom mi van.Mióta próbálkoztok??
csanita

Beuka,merre vagy??Nagy a csend ma!!!Nem tudom mi van a nettel,de nagyon lassú.Előbb írtam de nam tudom hová lett!!Talán előjön!Halihóóóóóóóóó!!!!
csanita

Sziasztok!!

Na csakbeindult ez az esti műszak!!

Zafír, sajnálom ,hogy ez történt. Egyébként én is szedtem már ugye a múlt hónapban clostyt, most lemaradtam róla, de már a köv. hónapra megvettem. Ez hülyén hangzik, de már én is nagyon szeretném szedni!EZ az iker dolog engem is izgat Kép
Szerintem kérjük meg HAJNIT. hogy írja be azt is a táblázatba, hogy éppen ki szed clostyt. Kép

Anita az nem jó ha nem vagy jól Kép
Lehet hogy túl sokat dolgozol!!!

Szandi: mi 2004 szept 19-25-ig voltunk Rodoszon. Tök jó, hogy ti is ott voltatok!!! Merre??Ti mikor?
Akkor bátrak vagytok hogy bevállaljátok a babá(ka)T Kép
Nekem sgítségem lenne bőven...

Az elmondáshoz annyit, hogy én már sokat gondolkodtam rajta, hogy hogy mondanám el, de a kedves párom oly annyira képben van az én ciklusomban, hogy nem tudnám egy percig sem eltitkolni.

Proone: köszi!! Kép Kép

Kép
Kép
beuka

Anita itt vagyok, de nálam is nagyon sz..kodik a Net!

Én nem merek egyébként nagyon játszani az ikreg gondolatával, mert akkor úgysem jön össze... Kép
Anyukámnak egyébként a bátyám előtt születtek ikrei (gyanítom nem clostytól) de 2 és 5 hét után meghaltak Kép

Kép
Kép
beuka

Beuka! Mi 2004. június 16-23- ig voltunk Falirakiban, és fantasztikusan jó volt! Kép

Raktam be egy esküvői képet a profilomba. Ez a kedvencem!

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Tipikus Romeo és Júlia kép! Kép

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Mármint a jellege Kép

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Andi (vagy Júlia Kép ) nagyon szép a kép!!!

Mi egy kicsit lejebb voltunk (Kiotari), de voltunk Falirakiban a csúzdaparkban. Kép robogóval! Tök jó volt!

Kép
Kép
beuka

Nem tudom mi lehet Incikével??
Zafír!Ha nam jön a baba tavaszig nekem is mennem kell petevezeték átjárhatóságit csinálni.de én is bízom benne,hogy ezekre nem fog sor kerülni!!És mindenkinek sikerül a baba mihamarabb!!!!!!Hajninak adnánk munkát bőven!!De ennél jobb munka nem kellene.
Beuka!Amit at előbb írtál nem volt valami vidám!!!ÉN nem tudom,hogyan mondanám meg a páromnak a babát,mert ő is pontosan tudja mikor kell meg jönnie.Bár ahogy most állunk,már én se tudom mi van!Eddig minden oké volt!Lehet kéne pihenni egy kicsit!Húsvétkor megyünk mátraházára 5 napra,csak mi ketten!!Majd ott,meg látjátok!!Már alig várom!!
csanita

Proone! Jó ez a kép is rólatok!

Én is csináltam egy "csitrialbumot" Kata nyomán (bocsi Kép) úgyhogy akinek még nincs fenn fényképe az ne habozzon!!! TEgye fel!

Kép
Kép
beuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?