Sziasztok!
Hajni, Isten éltessen!!!
Ügyi vagy, nagyon szép a tábla!
Kata, jobban vagy már?
Csajok, leírom hogy volt a borulás, hogy ne ijedezzetek!
Nem mentem gyorsan, 40-50 között, de tök jeges volt az út, csak épp ez nem látszott rajta. Aztán egy gázadásra kicsúszott az autó segge, és át csúsztam a szembe jövő sávba keresztben. Amikor kicsúsztam a padkáig, ott a hó megfogta az autó elejét, és befordította szembeirányba, meg azzal a lendülettel (mert akkor volt neki
) már borult is. Nem nagyon volt időm megijedni, olyan gyorsan történt, meg mivel beteg voltam le voltak lassulva a reflexeim, úgyhogy mikor megláttam az árkot, tudtam ugyan, hogy ott fogom végezni, de valahogy nem ijedtem meg. Aztán lógtam kb. fél percig fejjel lefelé az övön, (itt megjegyezném, hogy mindig kössétek be magatokat, én is mindig be vagyok kötve, és lám, milyen hasznos!) és már jöttek is az emberek, nyitották az ajtót fölöttem, és segítettek kiszállni. Akkor meg el kellett kezdenem intézni az autómentőt, hogy kiemeljék, úgyhogy tényleg nem volt időm rémüldözni.
Mákom volt, hogy nem jött szembe senki. Amúgy a kis járgányom nagyon strapabíró, ahhoz képest, hogy mit mutat a kép, nagyon kevéssel megúszta. Mondjuk ehhez nagyban hozzájárult szerintem a bukócső, ami mögöttem megy keresztbe oldalt az aljától át a tető alatt a másik oldal aljáig. Egyetlen üveg sem tört el, a szélvédő kerettel együtt esett ki félig, még az a visszapillantó tükör is épen maradt, amire ráborult.
Úgy néz ki jövő hét végére már készen lesz. Nagyon jó lenne, meg vagyok lőve kocsi nélkül.
Na jó, nem húzom tovább az időt, leírom a tüszőnézést.
Talált a dokim három tüszőt, de túl kicsik. A legnagyobb is csak 10 mm, és azt mondta 20 körül lenne a jó, de két nap alatt nem fog akkorára megnőni. Úgyhogy Closti...
A következő ciklus 3-7 napjáig kell majd szednem, és akkor szép nagyra nőnek majd a tüszőkéim
, aztán megyek majd megint a 12. napon megkukkantani.
Hát így.
A.