Új privát üzeneted érkezett!

Ugy keresd hogy Melinda Nagy :),azt hiszem ugy van fent :) Ugye melisch? :)

Kép

Kép
Vendég

kirus laptetőőőőőőőőőő :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska!
jaja :wink: remélem bejön :)

Kép

Kép
Vendég

Ninics :oops: Még most sincs meg.
Melusch: Hát te aztán jól el vagy tűnve! :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

kirus befog jönni,..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kírus: bejelöltelek iwiwen:)

Kép
csucsu05

Köszi nitácska..reméljük :)..
Betty!! Nálam ott van Nagy Melinda (Temesvár,Románia). Mégsem ugy van hogy Melinda Nagy(csak nálam mutatta azt mikor jött a vissza igazolás hogy regizett)

Kép

Kép
Vendég

csucsu! Oksa mindjárt jelölök :)
Vendég

Sziasztok!
Délelőtt sehol senki,most meg nem győzök visszaolvasni...
Kiságyat csiszoltunk apával,mert viszünk egyet anyósomnak is.ne a járókát kelljen hurcolászni.Apukám,két kiságy,el se hiszem...nektek meddig volt kiságyba???Azon gondolkodtam babakocsit hogy tolok majd??Testvérfellépővel??És ha elfárad befekszik a kisi mellé?? :lol:
Alig várom már,hogy a 2 gyerek 4 felé szaladjon,meg hogy szánkón húzzam őket...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Ok, megtaláltam, bejelöltem.
Köszike :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

melinda! Legjobb lenne szerintem testvérkocsi :),de mondjuk a fellépő egyszerübb :)
Kíra édes keveset aludt kiságyban,1éves kora ota gyerek ágyban alszik,vagyis ovis kora ota 2 heverön(össze tolva) :),de még igy is kevés neki :lol:

Kép

Kép
Vendég

Kírus: akartam irni a lánykád nagyon helyes:)

Kép
csucsu05

csucsu! Nagyon szép a te lánykád is :). Kíra megkérdezte(ahol 4 kép van) hogy ennyi kislánya van a néninek :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Vendég

melinda ezeket én is várom,........ :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kírus: Aranyos lehet a lánykád:) A lányomból 4 sok lenne azért. Nem egy egy helyben ülő lányka.

Kép
csucsu05

csucsu! 4-es ikrek..nem jó? :D .. Hát Kíra is jön megy mindig :),dehát addig jó :)

Kép

Kép
Vendég

Én leköszönök mára, még van egy kis dolgom.
Jók legyetek!
További szép estét nektek!
Sziasztok!

betty615

4-es ikrek?? Jajj az már sok. Még egy kettes jöhet de 4-es??
Bár nálunk a családban volt 3-as iker is.
Persze amúgy tényleg addig jó amig jönnek mennek ezek a csajok. :)

Kép
csucsu05

SZia Betty: Jó éjt.

Kép
csucsu05

betty! Neked is szép estét!!! Szia :)
Vendég

Csajok! Én is bucsuzom mára..holnap 4:20-kor kelek(meló :?),majd du jövök :). Szép estét,jóéjt mindenkinek!!!

Kép

Kép
Vendég

Kírus: 4,20kor?? ÚÚÚ menj csak. Jó pihenést szép álmokat!

Kép
csucsu05

jaja jo korán :(,de legalább du itthon leszek :).Ebben a honapban 15 du-t voltam,elég is volt :cry:
Vendég

Lányok, tanácstalan vagyok, ma este kíváncsiságból csináltam egy LH tesztet, kíváncsi voltam a hormnokra, és legnagyobb megdöbbenésemre olyan, mintha két nap múlva lenne pé-m. Ez szerintetek miért van , nem reggel csináltam, tehát ilyenkor nincs HCG, nem lehet jósteszt...De ez babára sem utalhatna, mert akkor ha van egy megtermékenyült petesejt, akkor nem árlel a szervezet mégegyet utána. Lehet, hoyg pé-m lesz megint?
Melisch?

Kirus:Jó éjt, szép álmokat!

Kép
nyuszifül16

Nyuszifül,
HCG egész nap van, csak a reggeli pisit azért ajánlják, mert abban a legnagyobb a koncentrációja (mivel egész éjjel "tartogatod")... Szóval lehet ott még baba...
Elvileg lehet pé-d is, anyumnak is a piri előtt egy nappal volt, nem védekeztek, tesóm ma 28 éves...

Királylány,
hát akkor olvasd el a mai napot is... :(
Köszönöm neked és Nitának is, hogy aggódtok Bencusért, egyelőre nincs számottevő javulás...

Puszi nektek, Betty üdv itt, megyek a lázas kicsimhez...

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly: de még egy HCG teszt sem jelezné tutira ilyenkor, hát akkor az LH...
Mindegy holnap este majd a főzi után összbújunk úgy is babugatásra vágyom, persze ha van kedvünk hozzá... :lol:
Jobbulást a kicsidnek, remélem jelentősen javul majd az állapota!

Kép
nyuszifül16

Utána néztem, a ciklus végén ismét nő az LH, ami a köv. ciklust készíti elő, szóval ezért van... Nem baj hajrá február! :lol:

Kép
nyuszifül16

bocsi csajok, hogy ugy eltüntem de nem akart begyúlni a kazánba a fa és ki kellett menjek utánanézni és közbe megjöttek tesómék 8)
a iwiw-en utánanézek, hogy is találtok meg a sok, rengeteg, nézrokonom között :oops:
nyuszifül sok siket holnap, még ne add fel még van a piriig, még nekem sem jött bár az a negativ tesz sokat elárul na és holnap van piri napja :wink:
van itt még valaki?

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Csak be,elköszönni jöttem mára.
Édesanya beállított a hétvégére :shock: 130 km-re lakik de azért szólhatot volna,hogy jön. :oops: :)
Ezt Nyuszifülnek fotóztam még kora este de közbe lemerült a gép és fel kellett tölteni. :twisted:

Kép

Jó éjt,szép álmokat. :wink:

KépKép
Kép
mucus75

mucus éheztetsz????????????? :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na mizus csajok?Ugy látom menses sehol hálistennek mert már irtátok volna.Nyuszifül,Melisch!Várjuk a fejleményeket!Aki bejelölt iwiven azt visszajelöltem.Nálunk gyönyörű napsütés van,még a kedve is más az embernek.Hogy lehet csajok a képek méretét kisebbiteni?Nem tudok feltenni egy képet se a fiamról,mert mindegyik túl nagy.Bár aki bejelölt az iwiven,az láthatta.
Vendég

Sziasztok!
Nekem ehhez külön programom van,vagyis volt,mert apa letörölte.És úgy egy csomó mindent lehet vele csinálni,pl, öregíteni a képet,mintha 50 éves lenne,meg fekete-fehéríteni,nagyon jól el lehet vele szórakozni...majd megkérdezem a nevét.
itt is süt a nap,de képzeljétek,egerünk van...úgy elszúrta a napom.Megette a pattogatni való popcornt,habfixet,zseléfixet,csak egy kis darab maradt a zacskóból...a pincéből jön fel ,a pinceplafonon,ahol a konyhába a víz van bekötve...megáll az eszem.....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ph ... -KQ13.html
És itt rákattintassz,hogy letöltés.....utána telepíted és kész.

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Szép napot Mindenkinek!
Mi ma lustizunk(írtam,hogy itt van Édesanya).Voltunk vásárolni,nem főztem így bolti grill csirkét ebédeltünk és csücsül a sütőben egy mascarcone torta. 8) Megy a társas party.... :D

KépKép
Kép
mucus75

melinda nálunk is van egér a konyhába.....felszoktuk hozni a macskát...de most hogy babát várok nem hozzuk fel.nem estem még át a macskabetegségen..... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: vegyetek akkor egérfogót.

Mucus: mascarpone torta fini nagyon:)

Kép
csucsu05

haliho, hatom itt nincs nagy mozgas ma! En vendegsegben vagyok igz nezzetek el a helytelen irast.

eger nekem is van a falu szelen lakunk :wink: en egerragasytoval fogom oket ossyel volt, hogz 3 is volt rajta irto pofatlanok voltak, volt, hogy a tv elatt setaltak este, aytan osszefogdostuk oket, meg van a gipszkarton alatt de nem tudok odaferni :twisted:

hat tobb tesztet nem csinalok piri sem jott meg, mintha valamicsket fajna a hasa de meg nem veszes. Estere talan meg megirom ha van valami valtozas mert este szulinapra megyunk igy csak holnap irok tobbett remelem nagyobb mozgas lesz :wink:
puszi mindenkinek!

Kép
Kép
melisch

Szia Betti! Üdv itt!

Lyly, olvastam Bencét! Hát no comment... De sok puszit küldök Bencének! Gyógyuljon meg!

Háttérből drukk mindenkinek, nem akarom itt rontani a hangulatot.
Vendég

Sziasztok!

Tegnap mire hazaértem hulla voltam és még borsófőzit csináltam Apának, mert ma ment dolgozni.

Lyly: egyszerűen vérlázító ahogy veletek bántak! :evil: :evil: Meddig süllyed még az egészségügy? Ha nincs ismerősöd akkor annyi? Felháborító!!!
Remélem Bencus már jobban van, nagyon szorítok, hogy mielőbb meggyógyuljon. Sok-sok gyógypuszit küldünk neki.

Jajj! Az egértől kiszaladok a világból! Nagyon félek tőle. :oops:

Kismamák: jól vagytok?

Én is szoktam aludni du Bencével. Hétvégén alig várjuk Apával az alvásidőt ebéd után :D Lehet Bence már nem is akarna aludni, de muszáj neki :D

Na hol vagytok?

királylány

hahó van itt valaki?

Kép
Kép
melisch

melisch szia!
Én kukkolok :)
Hogy vagy?
Pirid megjött? :)
Vendég

De azt hiszem megyünk is fürödni aztán lefekszem (olyan nem jól vagyok :? ).. Sziasztok :) További szép estét!!!
Vendég

szia kirus én is vagyol kicsit várom melegedjen a viz (kazánnal melegitjük most télen) aztán megyek fürödni. Ja és gyógyulj meg!!!!

piri még nincs :evil: :twisted: de fájdogál kb1 órája a hasam január 2.-án is éjjel 11-12 körül indult el
na megyek dusolni

Kép
Kép
melisch

Na végeztünk,lyuk befoltozva...süti megsütve(kókuszkocka)...

Most vacsorázni kellene,DE MIT????

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Szia Melinda!

Én is épp ezt kérdeztem Bencétől :)

királylány

sziasztok......én most karajt párolok/sütök...vöröshagymával és fokhagymával befedve....majorannával borsal sóval ízesítve,...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska: hmmmmmm................ne borzold az ízlelőbimbóimat, nekünk ma szalámiskenyér jut :)

királylány

dia gyere ide...van bőven....szivesen látlak...csak köret nincs még hozzá..... :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita: kösziiiiiii! Ari vagy. Most laktam jól szalámis kenyérrel, de ha előbb olvaslak! akkor mentem volna :)

királylány

Sziasztok Lányok!
Na, meg van az abszolutórium, szóval legalább ennyivel megvagyok, sikrültek a maiak... :lol:
Piri nincs, pocifájás van...
Melisch:hát mostmár tényleg kíváncsi leszek!?
Nita:húú, de finomat csinálsz, mi most főzzük a pörköltet, holnap még mek auchanba, mert kell egy-két dolog, aztán is főzöm a jó kis húsleveset és kelkápit, most olyan fáradt vagyok, hogy a billentyűt is alig látom...
Remélem mindenki jól vagy a betegek meg szépen gyógyulgatnak.
Igyekszem gyorsan kajálni, aztán fürdés és ágy...

Kép
nyuszifül16

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?