Sziasztok Lányok,
Túl vagyunk a műtéten, Bazsi nagyon hősiesen viselkedett. Egy szem könnycseppet sem ejtett sem a műtét előt, sem utána.
Most már itthon vagyunk, pihennie kell, sokat innia. Az evés még nem ugy megy ahogy kellene, de a lényeg ugyis a sok folyadék. Szegénykének nagyon fáj a torka, főleg most, hogy szárad és gyógyul a seb, de tényleg nagyon jól viseli. Na meg a cataflam fájdalomcsillapító is csodákra képes.
Még pár nap, és elmulik a fájdalom teljesen.
Jaimee,
Örülök, hogy minden rendben volt a kardiológián. Amugy nekem alpból is magasabb a pulzusom 80-90 között, most a terhesség alatt emelkedett meg 100 fölé.
Szerintem inkább vegyél több rugit, mert az elején tényleg gyakran előfordul, hogy akkorát kakil, hogy még a háta közepe is olyan lesz. Na meg állandóan lebukják. Szóval nem baj, ha van több darab mindenből.
Chris,
Gratula az AFP-hez.
Az eredmény nem feltételenül mondja meg a nemét. Most nekem 0,79 lett és kislány, Danikáé 0,83 volt és kisfiu, Bazsié meg 1,12 ha jól emlékszem és fiu. Szóval erre nem lehet adni, de drukkolok, hogy kislányotok legyen.
Chrissy,
Nagyon szépen fejlődik Martin baba, anyira édes ahogy szundikál.
Heni,
Nagyon sajnálom, hogy bogyókat kell szedned, meg hogy így összejöttek a dolgok, de meglátod hamar tullesztek rajta, és már csak a jó dolgok maradnak.