Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon aranyosak a kicsik!

Judy

Szorítok nektek, hogy minden rendben menjen!

Sirkici

9-én AFP-S vérvétel!
Jó az uh kép a kicsikétekről :)

Olik

Zolika nagyon ügyes hogy hamar megszerette az új ágyát :)

KépKépKép
bambika

Arikon,
már nem igazán van hányingerem, most inkább sok a gyomorsavam bármit eszem, de azon egyenlőre nekem segit a rágózás.
Leendő apuka nálunk nagyon elvan, főleg amióta látta is kis bubusát az uh-n, nem lehet leállitani. Szerintem eddig úgymond fel sem tudta fogni rendesen, hogy mi van... :D

Bambika,
köszönöm!
Beirtalak a táblába.
sirkici

Sziasztok Lányok!

Bocsi, kicsit el voltam veszve a hétvégén. Mire gép elé kerültem volna olyan fáradt voltam, hogy nem volt kedvem ide ülni.

Anyukák!
Tündériek a babukák! Nagyon irigykedünk. Vigyázzatok magatokra, és a csöppségekre. Nagyon várunk titeket vissza, gyertek, amikor csak tudtok!

Rólunk:
AFP eredmény nincs. :oops: :? Ugyanis szerdán 1-kor kellett volna telefonálnom, de nem tudtam. Ehelyett 2 kor telefonáltam, és akkor már nem volt ott senki. Ismerek egy szülésznőt, gyermekágyas nővért, és a főnővért. Senki nem tudta megnézni nekem. A főnővér azt mondta, hogy mit izgulok, ha baj van akkor is csak legkorábban hétfőn tudok intézkedni, majd hétfőn megtudom. :evil:
Ma reggel telefonáltam, de közölte velem a nővér, hogy nem képzelem, hogy a rendelés kellős közepén meg fogja nekem mondani, mejd telefonáljak 1-kor. Azért írták be a kiskönyvembe az 1 órát, mert csak akkor mondanak eredményt. :? Szóval ez van.

Holnap megyek védőnőhöz, veel beszéljük meg, hogy jövő héten mikor kell mennem 18 hetes UH-ra.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

Olik! Akkor már ti rendeszkedtek! :D

Sirkici! Nagyon jó kép! Örülök, hogy múlik a rosszullét!

Nov. 6. NST
Nov. 8. védőnő

Egyébként nekem a Hbsag még mindig nem érkezett meg, pedig már kétszer levették.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Sziasztok!

Végre megmondták az AFP-met. Vagyis csak annyit mondtak, hogy rendben. Értékeket nem tudták megmondani, azt kiküldik a védőnőnek. Remélem holnap már nála lesznek, és meg tudja mondani. Ennyit szerintem reggel is tudott volna mondani, ha akart volna. Na mindegy.

Sirkici!
Gratulálok a jó genetikához. Csodás a sztárfotó! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Hali!

Heni: Gyönyörű a picike! Várjuk a szüléstörténetet, beszámolót, bármit!!!

Judy: Remélem, jól van Bazsi!!!! Ha csak a terhesség alatt nőtt meg a pulzusszámod, az normális. Legalábbis 100 körülig...Nekem ugye a zörejjel volt gond, de ma arról is kiderült, hogy ártalmatlan. Minden oké. Köszönöm annak, aki gondolt rám! :wink: :D

Chris: Micsoda bunkóság, hogy nem adtam rendesen eredményt...Nekünk 2 napra rá volt eredmény, egy adott telszámot kellett hívni és megmondta a védőnő.

Rólunk: Túl vagyunk a kardiológián, megkönnyebbültünk. Egyre többet szurkálok medence magasságban, valószínűleg elindulhatott egy picit lefelé a Pindurka. Szerdán doki, majd az megmondja, mi a helyzet. Remélem, méhszáj még mindig szép zárt...

Babakelengye 90%-os, még a kiságyba várjuk a matracot és a babakocsi is érkezik legkésőbb a jövő héten. Asszem nem tudok ellenállni a dolgoknak és még veszek néhány rugit, meleg felsőt a Pindurnak, 5 darab rugi kevés, nem?????

Pussz mindenkinek, szerdán leszek megint!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Chris: Adtam=adtak -ot akartam írni....

jaimee

Sziasztok!

Köszönjük szépen a dicséretet!
Képzeljétek 3 hét alatt 1kg-t hízott Martinka! 2770-el jöttünk haza és tegnap mázsáltam:3740 volt! Olyan kis hurkás már a combja, a karja, kis döbrögi pocakja van. Imádjuk!!! A fürcsit elég jól viseli, de mindig úgy kel, hogy evés előtt van, a kádban elvan, rugózik, nézelődik, de amint kivesszük, már üvölt is. De ez van, majd csak megszokja, hogy mi van.

Mindenkinek megy a drukk, akinek kell és kitartás a finish-ben lévőknek.
Jövök, ahogy tudok!
Vendég

Sziasztok!

Heni! Gratulálok, nagyon édes a baba. Kitartás tudjuk, hogy kemény az eleje.

Judy! Szurkolok Bazsinak! Remélem már túl vagytok rajta:

Chris! Gratulálok az AFP-d hez!

Jaimee! De jó, hogy már majdnem mindenetek megvan! Kardiológia is super. Szerintem 5 rugi elég, max vegyél egy mérettel nagyobbat és végszükségben feladhatod a babára. Pl ha többször kifolyik a pelus ami az elején szokott, mert az ember nem annyira profi a feladásban. Vagy vegyél csak kisnadrágot pulcsival az is aranyos és azt sem növi ki egy hónap alatt.

Kép
barbi5

Jó reggelt!

Omnia,
köszönöm! Beirtalak a tábliba!

Chris,
köszönöm! Neked is gratula az AFP-hez! Hihetetlen, hogy már a 18 hetes uh-ra mész, akkor már talán meg tudják mondani a nemét is. De mindenféleképpen hetek kérdése, hisz mentek 4d-re, igaz?

Jaimee,
örülök, hogy minden rendben veletek! A vásárolgatást biztos nem lehet megállni, én már most megőrülök, hogy még csak nem is tervezhetek, mert túl korai, de felesleges a sok ruci is, mert gyorsan ki fogja nőni. De azért te csak élvezd a vásárlást! :D

Chrissyy,
gratula, hogy ilyen szépen gyarapszik Martinka, akkor biztosan jó a tejed. További sikereket nektek!
sirkici

Chris: Akkor most Te is megnyugodhatsz, Ez egy mérföldkő az AFP. :wink:

Chrissyy: Ez igen!!! nagyon ügyes a kis Martinka!!! A hurkákat meg tessék megenni :lol: :lol:

Jaimee: Nagyon szupi, hogy minden ok!!! 5 rugi elég, mert nagyon hamar nő, mi havonta nőttünk ki a dolgokat, most már lassabban nő, még jók rá a tavaszi nagyobb rucikák. Természetesen Te döntöd el, hogy mi legyen 8)

Judy: GONDOLUNK RÁTOK!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Köszönjük mégegyszer a dícséreteket! Ismételten rövid leszek, mert sajna nem vagyok a helyzet magaslatán.

Bébike gyönyörűen fejlődk, hurkásodik, már kinőtte a 44-es méretet:) Meg kell zabálni, mindenki imádja:)))

Csak röviden: reggel 9- délután 17-ig vajudtam, 4 ujjnyi tágulás után megállt a további tágulás, babóca elkezdett fáradni, így császár lett belőle..Ez most nem a szüléstörténetem volt, az ígérem hosszabb lesz...CSak azért írtam, mert a vágásom begyulladt + tejlázat kaptam, szóval tök jó, mert szedhetek antibiotikumot...Ez viszont lelkileg kicsit megvisel. Amúgy minden oké...:)

Mindenkinek pussz és kitartást!!!

Ui: a nagy pocakom is hiányzik:)

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Csak gyors bekukk.
Megvan az AFP eredményem. AFP:65,7 ng/ml MOM: 1,89
Kismamik!
Nektek mennyi volt?

Betsy!
Azt mondtad, ebből állítólag lehet következtetni, hogy fiú-e vagy lány. Szerinted?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Heni!!! Köszike, hogy benéztél :D Sajnálom, hogy így alakult, meg az antibót is, de nem baj, ne keseredj el, hamarosan rendbe jössz!!!
Nagy Puszika, Ügyesek voltatok!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Jaimme

örülök, hogy minden rendben a szíveddel :)
5 rugi tapasztalatom szerint kevés, mert az első időkben lebukja, kipisil a pelusból stb. ha nem akarsz naponta mosni, akkor érdemes többet venni szerintem. /nekem kb.15 volt,de így is szinte naponta moshattam :( /. De ha nagyobb sem baj, visszatudod hajtani az ujját :) . Nekem mindkettő 3 kg feletti volt és bizony az 50-es méret volt jó az első 2-4 hétben, 54 és 51 cm-rel születtek. Bár nem tart sokáig kimosni a ruhákat. Na most sokat segítettem

:oops:

Heni

Gyógyulj meg gyorsan!

Chrissy

Ügyesen gyarapodtok :)

Olik

Hogy van a lábad???

Bence közölte velünk ha kislány lesz a testvére akkor Virág lesz a neve :)
Mikor indultunk győrbe azt mondta szeretne ő is velem jönni, hogy vigyázzon rám hogy ne legyen semmi bajom, annyira aranyos volt.
Mostanában annyira bújós lett/lehet hogy köze van ahhoz hogy sírni látott :oops: /Anyós beszólt én meg sírva fakadtam,mert egyáltalán nem értettem miért is tette.

KépKépKép
bambika

NIKI: Édes fiú Dominik! Az apukája vagány fiút fog belőle nevelni :wink:
CHRISSYY: Nagyon aranyos a kisfiatok! Jó sok, laktató tejcsid lehet, ha ilyen szépen gyarapszik. :lol: Mennyit eszik alkalmanként, vagy nem szoktad őt méregetni? Végülis, ha hízik rendesen, akkor nem kell..
HENI: Nagyon édes Alex baba. Teljesen normális ilyenkor, hogy sírsz, ezen én is átestem, de gyorsan megszokjátok az új helyzetet, napról napra jobb lesz :lol:
JUDY: Simán ment minden a műtétnél?
OMNIA: Mi újság Veled? NST-n mi volt? Már csak 9 nap..
CHRISTELL: Az AFP alapján fiú, de ezt nem kell készpénznek venni. Pontosan hány hetesen, naposan voltál AFP-n?
Vendég

Heni,
sajnálom az antibiotikumot meg mindent, de az a lényeg, hogy a pici jól van, te is jobban leszel meglátod. Gyere amikor csak tudsz!

Betsy,
hol vagy elveszve?
sirkici

Betsy,
éppen most hiányoltalak, erre mire elküldöm látom már irtál is. :D
sirkici

Betsy!
Az én számolásom szerint pont 16 hetesen voltam. De nem tudom, mert a doki nem szokott napokat mondani. Mindig azt mondja, hogy betöltött x hetes vagyok.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Betsy!
Szerdán voltam UH-n, akkor BPD: 33 mm mért. Hétfőn vették le az AFP-t.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

SIRKICI: Megvagyunk, köszi a hiányolást, csak nagyon sűrűk a napok, nem nagyon van időm netezni. Szerintem is nagyon jó lett az UH kép a picikétekről, szépen látszik mindene :)
CHRISTELL: a 33mm BPD az kb. 15+3 hetesnek felel meg, de persze ez csak átlagos érték. Az AFP-ből úgy lehet megállapítani a nemét, legalábbis én úgy olvastam, hogy ha alacsonyabb, tehát AFP:40 ng/ml alatt, MOM: közelebb az alsó határhoz, akkor valószínűbb a kislány, de ez nem igaz mindenkire, már egy páran megcáfolták itt ebben a topikban is.
Petinél: AFP:58,9 ng/ml MOM: 1,6
Bencénél: AFP:48,54 ng/ml MOM: 1,29
Nekem UH alapján nézték a 16.hetet, és a betöltött 16.héten voltam.
Vendég

Betsy!
Ez alapján az adat alapján, amit írtál én pont a 16+0-n voltam AFP-n. Hű micsoda adatok. A miénk magasabb, mint a tiétek. Akkor ő is Bencike! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

CHRISTELL: Vagy kis Klára ;)
Vendég

Betsy!
Szó szerint... Kiss Klára. :lol: :lol: :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

Így aludt ma a drágánk és nem bírtam ellenállni, odabújtam mellé!!!

Kép

Kép
Vendég

Betsy!

Volt mikor mértem, hogy mennyit eszik, de néha kiakadtam, mert tök sokat evett és a mérleg meg alig mutatott vmit. Így aztán úgy vagyok vele, hogy ő úgyis tudja mennyi kell neki, meg aztán hízik szépen.
A hurkákat pedig eszem! :D
Vendég

Jó reggelt!

Betsy,
köszönöm! Gondolom van mit csinálnod, hisz te is már nagyon a végén vagy. Hú, nemsokára tényleg alig maradunk a táblában, ha nem változik valami... :D
Rendezgetitek Bencének már a helyet?

Chris,
bármi is legyen nemsokára megtudod, hogy mi a neme!

Chrissyy,
nagyon aranyos a kis Martinka, hát tényleg meg kell zabálni. :)
sirkici

Sziasztok Lányok,

Túl vagyunk a műtéten, Bazsi nagyon hősiesen viselkedett. Egy szem könnycseppet sem ejtett sem a műtét előt, sem utána.
Most már itthon vagyunk, pihennie kell, sokat innia. Az evés még nem ugy megy ahogy kellene, de a lényeg ugyis a sok folyadék. Szegénykének nagyon fáj a torka, főleg most, hogy szárad és gyógyul a seb, de tényleg nagyon jól viseli. Na meg a cataflam fájdalomcsillapító is csodákra képes.
Még pár nap, és elmulik a fájdalom teljesen.

Jaimee,

Örülök, hogy minden rendben volt a kardiológián. Amugy nekem alpból is magasabb a pulzusom 80-90 között, most a terhesség alatt emelkedett meg 100 fölé.
Szerintem inkább vegyél több rugit, mert az elején tényleg gyakran előfordul, hogy akkorát kakil, hogy még a háta közepe is olyan lesz. Na meg állandóan lebukják. Szóval nem baj, ha van több darab mindenből. :lol: :lol:

Chris,

Gratula az AFP-hez.
Az eredmény nem feltételenül mondja meg a nemét. Most nekem 0,79 lett és kislány, Danikáé 0,83 volt és kisfiu, Bazsié meg 1,12 ha jól emlékszem és fiu. Szóval erre nem lehet adni, de drukkolok, hogy kislányotok legyen. :lol: :lol:

Chrissy,

Nagyon szépen fejlődik Martin baba, anyira édes ahogy szundikál. :lol: :lol: :lol:

Heni,

Nagyon sajnálom, hogy bogyókat kell szedned, meg hogy így összejöttek a dolgok, de meglátod hamar tullesztek rajta, és már csak a jó dolgok maradnak. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Chrissy!
Nagyon aranyos a pici fiad. Olyan édes, ahogy alszik. Már én is babázni szeretnék!

Heni!
Sajnálom a gyogyikat! Ne idegeskedj, nemsokára túl leszel a nehezén. Kitartás. Mi nagyon drukkolunk nektek! :wink:

Jaimee!
Gratula a kardiológiához. Rugi ügyben nem tudok nyilatkozni. Hogy vagytok? Hogy telnek a napok? Gondolom vásárolgatás, rendezgetés. Nagyon szupi lehet.

Judy!
Gratulálunk a sikeres műtéthez. Szorítottunk a kisfiadnak. Hősiesen viselte. Nagyon ügyi volt. Köszi az AFP adatokat! Nem gondolom, hogy az AFP megmondja, hogy fiú e vagy lány. Remélem a jövő heti UH igen. :wink:

Sirkici!
21-én megyek dokibácsihoz, Jövő héten UH-ra, de még nem tudom melyik nap. Még nem értem el a magándokimat. Szeretném, ha ő csinálná a kórházi UH-t is. Nem akarok csak úgy menni, mert hátha egy lüke orvost fogok ki, aki azt mondja, hogy nincs meg a baba kisujja, én meg bőghetek rajta 1 hetet, mert a magán dokimhoz csak 1 hét múlva mehetek.

Betsy!
Hogy vagytok? Nagy fiad jár oviba? Hogy telnek a napok a finishben?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Judy,
örülök, hogy túl vagytok a műtéten. Nagyon ügyi volt Bazsi. Gyors gyógyulást neki!

Chris,
beirtam a 21.-i dokit, aztán majd mondod mikor lesz az uh is. És függetlenül attól, hogy mit mond a dokid, mentek 4D-re is?
sirkici

Kép

Bibi,
hányra mész az uh-ra? Várjuk a képeket!
sirkici

Sziasztok!

Heni! Gyorsan gyógyulj meg! Aztán várjuk a további képeket!

Betsy! Tényleg régen láttunk. A vonalzóm nem tud számolni. :? Az NST-k általában jók. Második nekifutásra. Az elsőt végigalussza. Tegnap Szerencsen voltam, nem Miskolcon. Hááát. Mondta a dokki, hogy az a gép nem túl jó, de ezt nem gondoltam. Percekig keresték a szívhangot, a nővérke szorította oda végig, és ha arrébb ment a pici, újra meg kellett keresni! Szörnyű. Legközelebb hétfőn megyek. Lehet inkább bevonatozok Miskolcra. A doki se volt szimpi.

Judy! Nagyon bátor fiú! Nekem sajna meg van az összes mandulám. A húgomét kivették és ő kapott űrhajós legót!!! :evil:

Chrissy! Nem csodálom, hogy nem tudtál ellenálni! Ugyan ki tudna!

Kép
omnia28

Halihó!!!

Judy: Gratulálok a kis hőshöz!!! Igazi nagy bátor legény!!! Örülök, hogy túl vagytok.

Omni: Miért nem tud számolni? Most menni vagy?
Azért ne vonatozz már egyedül :shock: :lol:

Bambika: Köszi a kérdésed: változatlan a lábam. Ez már így marad :roll:

Chris: Gratulá az AFP.hez. Igazad van, várd meg a dokidat, jobb ez így.

Csak saját tapasztalatból mondtam, hogy nekünk nem kellett 5-6nál több rugi, úgy is 2-3 naponta mostam, Zolcsika EGYSZER sem bukott ( azt sem tudom, hogy milyen az :roll: ) kaki előfordult, de azt úgy is azonnal kell kiszedni, mert besárgul az anyag. Minden esetre biztonság kedvéért lehet több rugi, de nagyobbakból, fölösleges pénzkidobás a legkisebb méretekből venni.

Kép
Kép
Kép
olik22

Chrissyy: Jaj, de cuki :lol: Ilyenkor és csak néztem és néztem rá, nem tudtam elhinni, hogy az én kis babám :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik!

Néha nálam is előfordul, hogy csak nézem! Nem tudok betelni vele! Tegnap is, mikor odabújtam mellé, alig pihiztem, inkább őt lestem!
Vendég

Sziasztok kismamik!

Megjöttünk, minden oké, CRL 52 mm, 12+3-nak felel meg, NT 0,9 mm. Placenta a hátsó falon tapad, ép. Átlagos mennyiségű magzatvíz. S itt a kép, már egész emberszabású.

Utána elmentünk a terhesgondozóba is,megjött a vérkép eredményem, egyből fel is húztam magam, 130/80 lett a vérnyomásom( máskor meg ha elérte a 100-at, már örültem... ), szóval van fvs a vizeletemben, meg vmi ellenanyagom, vagyis az antitest szűrés pozítív lett, most mehetek vissza jövő héten beazonosítani. Fogalmam sincs, ez mit jelent, de legalább van megint min izgulni...

Na mindegy, akkor is inkább örülök, meg kezdek jól lenni, nem hánytam 4 napja, holnap remélem rekord!

Pusssz Mindenkinek! Kép
Vendég

Bibi,
nagyon jó a kép! Gratula! Ehhez az ellenanyaghoz nem értek, de biztos semmi komoly. Az jó, ha már nem hánysz (reméljük igy is marad). Nekem pont a 12. héttől mintha elvágtak volna fáradtság ügyben is, émelygés ügyben is. Nem hittem volna, hogy ennyire meg lehet húzni a határt... :D
sirkici

Bibi,

Jajjj....de édes a kis babód, és tényleg már emberformája van. Szépen látszik a képen. :lol: :lol:

Azt sajna én sem tudom, hogy mi van akkor ha ellenanyagot termel a szervezeted. Szerintem kérdezz utána. Annyit tudok (nem riogatásnak), hogy nagyon oda kell erre figyelni.
De hát persze hogy minden ok lesz. :lol: :lol: :lol:

Köszönöm a gratukat Bazsi nevében is. Tegnap este már evett is, bevágott 2 tányér káposztástésztát, szegény ki volt már éhezve.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Köszi lányok!

Amúgy azóta továbbképeztem magam, szerencsére nem gáz ez az ellenanyag dolog, mert szerencsére Rh + vagyok, csak Rh - anyáknál lehet gond összeférhetetlenség miatt. Nálam csak arról van szó, hogy kicsit specifikusabb a vércsoportom, s esetleges vérátömlesztésnél kell erre odafigyelni. Na, most már jobb!

De hogy mindig van miért aggódni? ŐŐŐŐŐŐŐrület!!!! :twisted:
Vendég

Bibi,

Ezt örömmel hallom, akkor ezen most már nem kell aggódnod.

Amugy én RH- vagyok, a srácok RH+ ak, és igen pl nálam is nagyon oda kell figyelni erre az ellenanyagra, mert többedszer szülésnél gyakrabban előfordul, hogy beindul a termelődés.
Eddig nem volt gond ( kopp-kopp), remélem így is marad.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hát Judy, akkor Te ezeket még jobban tudod...de innen is látszik, hogy Rh - mamiknál sincs törvényszerűen gond, sőt, nem is lesz, és kész! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Most jövök a védőnénitől. Képzeljétek, meglett a hbsag-m!! Körbetelefonált mindenkit akit lehetett, a kórházba ment a terhespatológiára a dokim nevére.

Bibi! Nagyon jó kép! Gyönyörűen látszik rajta! Örülök, hogy tisztázódott ez az ellenanyag dolog.

Kép
omnia28

Olik! November 20-ra vagyok kiírva, és a vonalzóm szerint addig már csak 7 nap van.

Kép
omnia28

Sziasztok!

Judy! Gratulálok, tényleg igazi hős a fiad.

Heni! Fel a fejjel nekem is begyulladt a cicim, tudom mennyire fáj, de ha így nem tudsz szoptatni fejned kéne nehogy elapadjon a tejed.

Bibi! Nagyon jó a kép, édes a baba. Tényleg mennyire babaszerű már!

Jaimeevel mi lehet? Nem úgy volt, hogy szerdán megy dokihoz és utána ír?

Jaj ez a sok front nem visel meg titeket? Én éjjel nem bírok aludni, ma meg mint akit összeveretek. Korán lefekszem az tuti.

Kép
barbi5

Sziasztok!

Újra jelen!

Megvolt a dokis vizit szerdán, méreteink a következőek:
BDP=89 mm
THQ=97 mm (mellkas átmérő)
Femur=71 mm (combika)
Súlya: cca. 2,6 kg

Szóval röviden, simán 36 hetes méretei vannak 33,5 hetesen. :shock: :shock: A lepény még mindig II-od fokban érett. Az orvos szerint tekintve a bébi méretét és a lepényt, előre kell venni a szülés várható időpontját dec. 10-re! Úgyhogy Betsy-vel - elvileg - együtt szülünk, kár, hogy nem egy kórházban. :D :D

Fogalmam sincs, miért ekkora, én mindig későn érő típus voltam. :lol: :lol: Az orvos szerint bőven 3 kiló felett lesz....Kérdés, meg bírom e egyáltalán szülni. :roll: :roll:

Következő lépés: 11.12 - terhesgondozás, 11.21 NST

Lányok, ritkán írtok!!!!

Omni: Neked mega drukk, ez már a véghajrá. Nem püffed még az arcod? Állítólag az a szülés előjele.

Barbi: Lehet, hogy ettől a sok fronttól keményedem?? Egyik nap keményedem, frászt kapok, másik nap semmi... :shock: :shock:

Betsy/Olik: Mi volt a dokinál?

Heni: Mizu?

jaimee

CHRISSYY: Nagyon kis édes Martin! És már mindjárt 1 hónapos! Hogy szalad az idő! Éjszaka hányszor ébred?
SIRKICI: Hétvégén fogjuk majd csak összerakni a kiságyat, majd rakok fel fotót, ha kész lesz.
JUDY: Örülök, hogy minden simán ment a műtétnél, és hogy Bazsi milyen hősiesen viselte. Iskolába mikor mehet?
CHRISTELL: Peti majd csak 3 éves korától járhat oviba, előbb nem lehet..
OMNIA: Még egyben vagy? ;)
BIBI: Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n, nagyon szép a sztárfotó :wink:
JAIMEE: Tényleg szép nagy babó lesz, ha kihúzod a végéig! Tegnap nem dokinál voltam, csak védőnőnél. Végülis gond nincs, csak egy-két dolog aggaszt. Pl. hogy nagyon kevéske genny van a vizeletemben, pedig nekem soha nem volt semmi, de azt mondta, nagyon kevés, nem kell aggódni. A másik, hogy még csak most lett meg a 30 hetes vércsoport szűrés eredménye, ellenanyagot találtak, és be is tudták azonosítani. Ezenkívül 5 hét alatt egy dekát se híztam, ez ami leginkább idegesít, pedig tényleg eszek rendesen (sok édességet is pl). Így még mindig csak 8kg-ot híztam 36 hét alatt. Na majd jövő héten UH-n kiderül, mekkora most Bence, remélem, ő fejlődik rendesen.
Vendég

Sziasztok!

Kicsit csavarogtam délelőtt. Már untam magam nagyon a négy fal között, úgyhogy végigjártam néhány boltot.

Jaimee! Tényleg szép nagy baba lesz! A dokim azt mondta, a természet senkinek sem nagyobb babát, mint amit képes megszülni. Biztos minden rendben lesz.
Egyébként azt mondják már látszik az arcomon, de nem érzem, hogy olyan nagyon sürgős lenne Dorkának kibújni. Nagyon jól érzi magát odabent.

Betsy! Tényleg alig híztál! De majd most beleerősít! Az UH biztos megnyugtat majd!

Kép
omnia28

Betsy: Nyugi, a baba elveszi ami kell neki. Ha nem így lenne, nekem sem lenne "óriásbébim"...amit nekem engedett enni a 20-25. hétig....Háááát....Különben én is 8 kilónál tartok. Azt mondja Apa, hogy vagyok én meg a nagy pocakom. Csak oda híztam én is.

Miért nem járhat oviba Peti? Mert tesója lesz???? Nem értem.

Omnia: Most van a legjobb helyen, az már igaz. :wink: Remélem, igaza lesz a dokidnak és Réka baba kibújik szépen a természetes útján.

jaimee

JAIMEE: Csak betöltött 3 éves kortól lehet menni oviba, ezt törvény írja elő.
Vendég

Betsy: Jaaaa, jól van, széthagytam megint az agyam, oké. Bölcsit értettem az ovi alatt. :roll:

jaimee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?