Új privát üzeneted érkezett!

németh

szerintem babaás vagy! :D

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti: bárcsak igazad lenne!

Egyébként a hő fent marad ilyenkor egész nap?

kinga

Kép
németh

Németh
Nagyon drukkolok! Remélem a legszebb karácsonyi ajándékot kapod :wink:
Ha jól emlékszem, a ho fenn marad egész nap.

Betsy
Igen, már nagyon kíváncsi vagyok Bálintra. Remélem, minél elobbre ad idopontot. Szerencsére nem várakoztat meg, és lehet, ha megkérem /ill. megfizetem/ akkor még aznap megnézi. Mert csak annyiból áll, hogy átkapcsolja az uh-t 4D-re.

Ádáméknak holnap az oviban fenyounnep lesz. Délután betlehemi musort adnak elo. Már nagyon várom. Ja, és jon hozzájuk a mikulás is. :lol:
Vendég

Sziasztok!
Na most jól el vagyok keseredve. Máténak vírusos torokgyuszija van, én is érzem a torkomat. Nem fáj nagyon, de azért érzem, hogy ott van. Felhívtam a dokimat, azt mondta, hogy jó lenne, ha nem kéne gyógyszert bevennem. Kérdeztem, hogy nagyon vészes-e ilyenkor egy ilyen betegség. Nem mondott semmi konkrétat, csak annyit, hogy nehéz belelátni, nem feltétlenül de ha lázas leszek aspirint vegyek be. Nektek van valamilyen tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?
Kinga

Kép
németh

Úgyhogy lehet, hogy igazából ettől magas a hőm is. :x :cry: :evil:
De azért nagyon reménykedem, hogy nem!

Kép
németh

Csucsu
Boldog Szülinapot kívánok a kislányodnak!!!!!! :lol:
Majd tegyél fel szülinapi képet.

Bettsy
karácsonyi buli nagyon jó volt. :lol: Máté az elején picit sírdogált, megijedt a sok embertől. de ez csak 10 percig tartott. utána körbe adták a kolléganők és mindenkinél jól elvolt. Mikulástól egyáltalán nem ijedt meg. szinte rá se nézett. :shock:

Kinga
drukkolok, hogy a magasabb hő a baba miatt legyen!!!!!!!!!!!!!!!
vigyázz magadra/tokra!!!!!

Kép

Kép
syrynx

Kinga: Reméljük a hőd azért magas mert babás vagy. Én a lányomnál mikor terhes voltam nagyon beteg lettem Köhögtem de csúnyán. Virusos torokgyulladást kaptam. Én sem szedhettem semmit de a babára nézve nem volt semmi veszély. Ezt a körzeti dokimés a szülész doki mondta. De a végén kaptam augmentint. azt kismama szedheti. Antibiotikum. De még azt se vettem be.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Németh
Remélem nem leszel beteg. De ha lázad lenne, ne aszpirint vegyél be, mert az árthat, ha esetleg baba van a pocidban. Inkább valami paracentamol tartalmú gyógyszert. Azt mértékkel lehet babásan is. Én is szedtem, mikor felment a lázam.
Vendég

Nemtudom, hogy a hétvégén tudok-e jonni, ezért

Békés, boldog karácsonyi unnepeket kívánok MINDENKINEK!
Vendég

Sziasztok!
Csucsu: köszi a megnyugtató szavakat!
Syry: köszi a bíztatást! Ne hagyd abba! :wink:
Carpe: köszi neked is, de már jobban vagyok. Nem fáj a torkom sem. Tegnap megettem egy csomó gyümölcsöt meg mézes teát ittam, meg gőzöltem is. Az mindig segít. De azért vigyázok. Az sem kizárt, hogy csak beképzeltem a torokfájást is. Mostanában minden előfordulhat. BOLDOG KARÁCSONYT NEKED IS!!!
Kinga

Kép
németh

németh: szedjél oscillococcinum-ot és hársmézet szopogass, ja és sok c vitamin-t. Ez homeopátiás szer és megelőzésre is nagyon jó. Én már 2 napja ramatyul érzem magam, nem fáj semmim csak nyunya vagyok és fáradt és nincs kedvem erőm semmihez. Most kicsit szédülök is. Gondolom meg akar támadni az influenza, de nem hagyom. Még nagyon sok dolgunk van a hétvégén. :?
Ja és biztos babucid lesz!!! :D Nagyon szorítok.

Csucsu: nagyon boldog szülinapot a kicsikédnek!!!

Carpediem: Milyen volt az ünnepség?
Nektek is nagyon boldog karácsonyt kívánunk!

Krisztinka: HOl vagy? Hogy vagytok? A nagy készülődésben nincs időd írni, gondolom!

syry: Hogy vagytok?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Sajnos Manó, betegebb lett, így tegnap voltunk megint dokinéninél és már antibiotikumot kaptunk. Ma volt eddig a leglázasabb. Remélem már javulni fog.

Millió Puszi Mindenkinek és
NAGYON BOLDOG KAÁCSONYT!!!!

Kép
Vendég

Bocsi! Kicsit töröm a magyart!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én is mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok!!!

De lehet, hogy még jövök!

Krisztinka: Jobbulást kívánok Gergőnek!!!Gyógyuljon mrg kariig!!! Neked pedig kitartást!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kedves Lányok!
Kívánok Mindannyiótoknak nagyon boldog karácsonyt! Jövő évben pedig zebrás tesztet mindenkinek, a babucikáknak pedig sok tejcit, alvást, nevetést!
Puszi
Kinga

Kép
németh

Mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket kívánunk!

Kép
Vendég

Betsy: Megsirattál a kis klippedel. Nagyon szépek a gyerekeid :)
Köszönöm a képeket is nyomtattunk karácsonyra belőle és mindenkinek tetszett :)

Kép
csucsu05

ERA: Örülök, ha tetszett a klip és a képek is :) Ha küldesz Szabináról sok-sok képet, szívesen csinálok róla is egy kis összeállítást, bár egyszerű nagyon, Movie Maker minden gépen van elvileg.. ;)
Vendég

sziasztok!
voltam orvosnál!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

BETTI: És minden rendben? Mekkora a picur? ;)
Vendég

hát 22.8 petezsák benne 3.3 a pici és szívhang sejthető 2 hét múlva kontroll

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

BETTI: Gratulálok! :lol: :lol: :lol: A pulzáló szívet ilyenkor még nem szokták amúgy látni, még korai. Mikor kell visszamenned? Január 10-én?

Pár kép rólunk:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Hát, látom, Ti sem nagyon voltatok az unnepek alatt. Remélem mindenkinek szépen telt a karácsonya.

Az ovis unnepség nagyon szép és megható volt. Az a pár kis csoppség nagyon szépen adta elo a betlehemi játékot. Meg is konnyeztem, és nagyon buszke volta a kisfiamra. Hiszen ez volt neki az elso "fellépése".
A karácsony nagyon jól telt, csak sajnos gyorsan :cry: . Tegnap voltam dokinál, minden rendben, súlya 1980g. És már befordult. De mivel vannak papírjaim, így császár lesz. Sajnos a 4D-rol már lecsúsztam. Most megy szabira, utána meg már nem volna érdemes kifizetnem azt a sok pénzt, mert úgy sem lehetne jól látni.
Nem baj, már nincs sok hátra, azt kivárjuk :lol:
Vendég

Sziasztok!
Carpediem: már nemsokára itt a babucikád! De jó! Most már tiszta izgi az egész, ugye? Nem vagy már nagyon türelmetlen? Én ilyenkor már az voltam. Főleg, hogy csak ülve tudtam aludni...
Betsy: nagyon szépek vagytok! Az az oroszlán micsoda? Játszószőnyeg? Bence sokat változott. Olyan férfias lett! :lol: Na de tényleg nagyot nőtt, nem?
Titanilla, Krisztinka: ti hogy vagytok?
Betti: örülök, hogy rendben volt minden a dokinál!

Kép
németh

Sziasztok!
Utólag is Boöldog karit és Boldog új évet kívánok mindenkinek!

Betsy!
Írtam privit ! Nagyon jók a kép összeállítások!!! Hogy vagytok?

Na most megyek majd még jelentkezem 4.-én megyek cukor terhelésre !

Kép
Kép
Kép
márti80

Batsy!

Ismét ment privi!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Sziasztok!

TGegnap írtam egy hosszút nektek, de nem ment át. Ma meg sajna elvágtam az újjam és nehézkesen megy az írás.

Betsy: Nagyon szépek vagytok és nagyon édi a kis film Bencéről!!! :D
Jól telt a karácsony?

Krisztinka: Gergő hogy van? Örült az ajándékoknak?

Németh: Köszi a kérdést, jól vagyunk. Nektek hogy telt a kari? A kis lurkó örült az ajándékoknak?

Csucsu: Ti hogy vagytok? Nálatok hogy telt a kari?

Carpediem: Ádám mi volt a "darabban"? Irigyellek, biztos nagyon megható volt az ünnepség. :D Ajándékoknak örült Ádám?

Márti: Köszi és neked is Kellemes ünnepeket!

Syr: Veled mi újság? Régen jártál nálunk! Remélem minden rendben veletek!

Na megyek mert még a fejem is fáj. :cry: :( :evil:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!
Titanilla: nálunk nagyon gyorsan telt a karácsony, szinte itthon sem voltunk. Ma meg már leszedtük a fát, mert hullott meg nem lehetett elférni tőle. Máté nagyon örült az ajándékoknak, de a legjobban a fa tetszett neki meg az ablakdísz. :D Vigyázz magadra, kerüld a késeket!
Csucsu: nálatok mizu? Egyébként megkérdezhetem, hogy ha eladnátok a házat, elköltöznétek másik városba? Csak azért érdekel, mert nézegettünk ott nálatok új házakat (már nem mintha lenne rá pénzünk), és kíváncsi vagyok, hogy mi a véleményed a helyről.
Syry: jövőre indul nálatok is a projekt? :)
Egyébként ránéznétek a görbémre? Szerintetek nem furcsa, hogy már most az egekben van a hőm?
Kinga

Kép
németh

Sziasztok!

Kinga! Az a baj, hogy mivel nem egyidőben méred, így nem lehet mondani róla sok mindent. Valószínű azért magasabb, mert később mérted. Az lenne a jó hogyha max 20 perc eltérés lenne a mérések közt, de így sajna nem az igazi. Esetleg nem vagy beteg???

Betsy! Szuper jók a képek!

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKNEK!!!!

Kép
Vendég

Sziasztok!
Kívánok mindenkinek nagyon boldog új évet!

Kép

Kinga

Kép
németh

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon
BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk!!!!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Boldog Új Évet Kívánunk Mindenkinek!!!!!!!!

(sajnos képet továbbra sem tudok feltenni.)
Ünnepek jól teltek, látom nektek is. Majd a napokban írok bővebben. Most Halásztelekre készülünk szilveszterezni. (Máté a szomszéd idősebb házaspárnál lesz. kicsit izgulok, de remélem minden rendben lesz, ha nem hazajövök.)
Mit szóltok a hóhoz? Hamarosan lehet menni szánkózni.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!

A Babára várróknak, sikeres babaprojektet és persze mindenkinek jó egészséget és sok szeretettet!!! :D :D :D

B.U.É.K

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

:D Boldog új évet kívánok Mindenkinek! :D

Németh
Bizony, már nagyon izgatott vagyok! Már osszeszedtem a pakkomat, és elovettem a kisruhákat is. Olyan jó válogatni koztuk. Holnap kimosom oket. Ádámmal már elkészítettuk a kocsit és a kiságyat is. Tudom, még van rá idom, de olyan jó pakolgatni :oops:

Titanilla
Ádámnak nem volt konkrét szerepe. Pásztornak volt beoltoztetve. Tényleg nagyon megható volt. Karácsonyfának nagyon orult, de az ajándékoknak még jobban. Állandóan azokkal játszik. Csak 7-én kezdenek az oviban.

Betsy
Kuldtem privit.
Vendég

BETTI: Réka tudja már, hogy kistesó lesz? Vagy megvárjátok a 12.hetet? :wink:
KRISZTINKA: Dokihoz mikor mész? Gergő meggyógyult már teljesen?
ERA: Hogy vagytok? :lol: Ciklusodban hol tartasz?
BARTIKA: Mi újság Veletek? Eszter élvezte a karácsonyt? :wink:
KINGA: Köszi :lol: Igen, az oroszlán egy játszószőnyeg, karácsonyra kapta Bence. Tényleg sokat nőlt Bence, főleg az arca lett kerek :lol: Máténak miket hozott a Jézuska?
JULI: Hogy telt a szilveszter? Máté jól bírta nélkületek?
SZILVI: Sajnálom, hogy a 4D-ről lecsúsztál, de ahogyan írtad, már csak pár hét, és a kezedben tarthatod Bálintot. :lol: Programozott császár lesz, vagy azért megvárják, hogy magától meginduljon?
MÁRTI: Eldőlt már a pici neve? :wink:
TITANILLA: Köszi :lol: Igen, jól telt a karácsony, Peti nagyon élvezte, ez volt a 3. karácsonya, de most várta a legjobban. A hónak is nagyon örült, sokat szánkóztak az apukájával az elmúlt napokban. Veletek mi újság? Olivér ment ma már bölcsibe?
HÉDI: Merre vagy? :roll: :roll: :roll:
KISMAMIK: Írjátok meg, kinek mi a következő lépés, és berakom a tábliba :)
Vendég

Sziasztok!

Olivér ma már ment bölcsibe, nagyon várta már. Szánkóval mentünk, nagyon élvezte. Karácsonyra kapta a szánkót és imádja. Egyáltalán nem fél rajta, sőt egyedül is csúszik.
Nekem egy kicsit olyan furcsa a hasam alul. Csak nem tudom megállapítani, hogy pontosan mi az ami fáj. Egyáltalán nem erős fájdalom, csak érdekesen lüktetget jobb oldalon egészen lent és néha a nemi szervemre is kisugárzik jobb oldalon. Tényleg csak enyhe, de aggaszt. A picurkám bal oldalon van azt tudom.
Ja és reggelre elkezdett fájni a torkom is.( Jobb oldalon) De az sem vészes.
Betsy: Jan. 11-én megyek AFP vérvételre és 23-án megyek kontrollra. Sajna akkor nem lesz uh. Nem is tudom mikor lesz megint. :? :( :cry:

Csajok merre vagytok?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Betsy: Máté kapott egy Micimackós sátrat, nagyon élvezi, hogy el tud benne bújni. Meg fa építőkockákat (igaz még inkább rombolókockának használja :oops: ). Ezeket kapta tőlünk, a család többi tagjától meg Malackát és Tigrist (kicsit Micimackó őrület van most nálunk), formafelismerő játékot meg könyvet. Szerintem a rokonság egy kicsit túlzásba is vitte a sok ajándékot, na de hát ha valakit ennyire imádnak... :)
Ja, ha csinálsz táblázatot én most E vitamin kúrán vagyok és kb. február vége felé kell visszamennem a dokihoz.

Titanilla: nem lehet, hogy a méhtartó szalagjaid nyúlnak? Biztos semmi komoly, csak egyszerűen kell a hely a babucinak!

Kinga

Kép
németh

Rosszul írtam az előbb: február eleje felé kell visszamennem.

Kép
németh

Teszek fel képeket:
Sátorban:
Kép

Pizsiben:
Kép

Kép
németh

TITANILLA: UH kb. 18-20 hetesen lesz ismét. Akkor lehet végre kiderül a neme is :) Olivér mit kap a szülinapjára? Várja már nagyon? Tortája milyen lesz? :wink:
KINGA: Nagyon jó kis ajándékokat kapott Máté. Édesek a képek, sokat nőlt Máté, igazi nagy fiú már. A haját Te nyírod? :wink:

Kép Kép

-------------------------------------------------------------------------------------
Bence:
http://youtube.com/watch?v=DbkByZpAAjE
Peti első éve:
http://www.youtube.com/watch?v=j_J_KMZitQM
Vendég

Betsy: igen én nyírom, elég nehezen tűri, de a fodrásznál is. Tegnap teljesen kopi lett, 3mm-essel lenyírtam neki. :oops:

Kép
németh

Sziasztok!
Buék mindenkinek!

Nekm a szilveszter marha szarul sikerült hétfőn egész nap görcsölgetett a hasam nem tudom miért remélem pénteken kapok réá választ mert vérvétel után megyek a dokimhoz és jan . vége felé lesz uh. De most szedem a magne b6-ot valamivel jobb nem görcsölgetek.

betsy! Nem küldök képeket mert megcsináltuk movi makerrel a a klippet . A neve még nem dőlt el a férjem nem tud dönteni azt mondja nincs abba az útónév könyvbe amit kaptunkl normális név. De remélem hamarosan sikerül nevet választani neki. De a párom még mindig kételkedik benne hogy lányunk lesz! Megvárjuk még a köv. iuh-t és akkor aztán elkezdek vásárolni kell egy új babakocsit is venni mert a régi az bergonos volt csak már a harmadik gyerkőcnek nem jó mert már nagyon gázúl néz ki el is van szakadva egy-két helyen.

Na majd még írok szisztok!

Kép
Kép
Kép
márti80

Betsy: A dokimat ma felhívtam, mert csak az onkológiai rendelésre kaptam időpontot és megkérdeztem, hogy nem gond e. Azt mondta, hogy nem. Azért kérdeztem meg, mert ott nincs uh gép. Én is úgy tudtam, hogy ilyenkor kell uh is. Remélem nem mással akar megnézetni. Abban a hétben leszek a 18. hétben. Ha mással akar megnézetni akkor megmondom neki, hogy inkább visszamegyek hétfőn akkor ő van uh-n. :? :)
Ja és megpróbálom a szülésig kibirni, hogy megtudjam a nemét.
Lánynevünk már van a fiúnvvel vagyunk gondban. Mondtam a páromnak, ha nem talál jobb nevet a Levnténél akkor az lesz, ha fiú lesz. Ha lány akkor Flóra lesz.

Olivérnek szeretnék venni az ikeában egy főzőcske készletet, mert naggyon szeret főzőcskézni. Mást nemhiszem, hogy kap, mert mindent megkapott karira amit akartunk neki. Lesz tortája, de még nem tudom, hogy milyen lesz. Lehet, hogy rendelünk neki egy Thomas-osat.

Bocsi most mennem kell mert a párom kitúrt.

Holnap jövök. Jó éjszakát mindenkinek!

Titi

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Betsy
köszi, szilveszter jó volt. Máté jól viselte a szomszédolást. Szépen elaludt és reggel sem volt gond. 8kor akartunk átmenni érte de elaludtunk. :oops: pedig felhúztam az órát. vittünk neki pár játékot, meg tényleg kedves házaspárra bíztuk. És tudtam hogy Máté elég jól el van másokkal is. (bár így éjszaka még nem aludt nélkülünk.)
Bencusnak lassan esedékes az első oltás. szopizik szépen? van elég tejed? (nekem ez gond volt... 5 hónapos koráig szoptattam Mátét, de végig kellett 1-2szer kiegészíteni, de még ennek is örülök, hogy így kihúztuk.)

Kinga
nagyon jó a sátor, az ilyet szeretik nagyon. (emlékszem a húgommal mi is sokáig "bunkert" építettünk sokáig, akkoriban nem nagyon voltak ilyen kész kis kunyhók.) Máté tényleg nagy lett már. Csini a haja. Nálunk Apa haját vágom géppel. Lassan már a kis Máté is csatlakozni fog. Ti kb. mikor vágtátok le először a haját. (nálunk még ez messze van szerintem, még nagyon vékonyka a haja, de már kezd sűrűsödni.)

Titi
Olivérnél se tudtátok a nemét? én szeretném tudni majd (Máténál hamar tudtuk, mert volt korionboholy mintavétel- azt írták xy azaz férfi- olyan vicces egy ilyen pici babánál: férfi).Levente is, Flóra is szép név. (Máté unokatesója is Levente.)

Márti
remélem már abbamaradt a görcsölgetés.

Kép

Kép
syrynx

Fixb: Most múlt el a mensim január 1-én.
Milyen nagy már a fiad . Hihetetlen mennyit változnaik ilyenkor még. Köszi a program nevét ha hazajön a párom megmondom neki ha nem sikerül kereslek.

Betti: Gratula a babóhoz legközelebb már a szivét is hallani fogod :)

Németh: nagyon szeretek itt lakni Halásztelken. Mi is néztünk itt házakat ha el is megyünk innen akkor az max. az anyóstól lehet. Az igazság, hogy már mellettünk Szigetszentmiklóson nézünk házat inkább mert az anyósnak messzebb van és elkerül minket.
A férjem 20-éve lakik itt előtte Pesten laktak. Ő annyira szereti mert nagyon sok mindenkit ismer itt talán az egyetlen gond, hogy a bölcsit bezárták mert szerintük nem kell gyerek. De mivel nagyon kezd kiépülni és sokan kiköltöztek már tervezik a bölcsit. Úgy tudom az idén még meglesz az év második felében.

Nekünk a karácsony jól telt a szilveszter kevésbé. Lánykám 31-én sugárban hányt éjjel. Valami virust kaphatott el. De 1-én már semmi baja nem volt. Most tegnap éjjszaka ót aén vagyok beteg. Egész éjjel hánytam és hasmenésem is van. Cudarul vagyok remélem hamar rendbe jövök.

Kép
csucsu05

Csucsu
jobbulást!!!!!!!!
(mi Halásztelken szilvesztereztünk a művházban. gondoltam rád. az ismerősék a Dózsa Gy. u-ban laknak. amúgy nem ismerem a települést.)

Kép

Kép
syrynx

syrynx: Olivér nemét a 30-32 hét környékén tudtuk meg elöbb nem látták egyértelműen. A doki a 20. hétben lánynak mondta. Én az elejétől fogva tudtam, hogy fiú. Valahogy egyértelműen megéreztem. Meg anyukám tudott egy számolást amivel ki lehet számolni, hogy milyen nemű lesz a gyerek a szülök születési adataiból és, hogy mikor jött meg utoljára. Sajna mostmár nem tudom megkérni, hogy számolja ki. :cry:
Amúgy szeretném kipróbálni milyen érzés szülés után megtudni a nemét! :D
Nem tudom kibírom e. :D

Azt hiszem engem is megtámadott az influenza. :? :( Kezdem egyre gyengébbnek érezni magam.

Ja és hamarosan Olivéren is ki fog jönni a bárányhimlő, ha "sikerült " elkapnunk karácsonykor. (hogy lehet valaki olyan felelőtlen szülő, hogy társaságba viszi a frissen bárányhimlős gyerekét!) :evil: :evil: :evil:
Most egyáltalán nem hiányzik. :evil:

Csucsu: Szigetszentmiklóson laknak a barátnőmék és a Tamás unokatesói. Szerintem jó hely.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

MÁRTI: Itt is tudtok neveket nézegetni.. ;)
http://babaszoba.hu/services/names?BXID ... F-8111CD90
TITANILLA: A Levente és a Flóra is szép nevek. Drukkolok, hogy Flóra legyen. Én sem akartam tudni most a pici nemét, de 4D-n azonnal megmondták, nem kérdezték, hogy akarjuk e tudni.. Remélem, nem kaptál el semmit, és Olivér sem lesz bárányhimlős. Mi Petinek beadattuk a védőoltást, bár nem tudom, jól tettük e.
JULI: Örülök, hogy jól telt a szilveszter. Néha én is vágyom egy kis kimozdulásra kettesben, de majd ha a fiúk nagyok lesznek :wink: Tejem szerencsére van bőven, már fagyasztottam is le 3 litert. Petinél nekem is gond volt, pótolni kellett más anyatejjel illetve tápszerrel, de így is 8 hónapig volt tejem. Oltás január 15-én lesz, csípő UH-ra pedig január 18-án megyünk. Korionboholy mintavétel miért volt Máténál?
ERA: Jobban vagy már? Gyógyulj meg gyorsan!
SZILVI: Merre vagy? :roll:
KRISZTINKA: Nálatok mi a helyzet?

Egy tegnapi fotó:

Kép

-------------------------------------------------------------------------------------
Karácsonyi képeink:
http://babaszoba.hu/services/albums?alid=22107
Bence:
http://www.youtube.com/watch?v=DbkByZpAAjE
Peti első éve:
http://www.youtube.com/watch?v=j_J_KMZitQM
Peti második éve:
http://www.youtube.com/watch?v=FCX01cwAO38
Vendég

Sziasztok!

Betsy
Nekem beírhatod a tábliba, hogy jan. 14- doki. Még nem tudom, hogy programozott lesz-e vagy megvárják míg megindul. Majd ha megyek a dokimhoz, akkor kell elmennem a foorvos és a sebés után. A tobbit majd ok ketten megbeszélik. Lehetséges, hogy programozott lesz, mert itt ossze kell hangolni a sebésszel is a dolgokat. Én nem bánnám, mert Ádámnál meg kellett várni, míg beindul a szulés, hogy vihessenek császározni. Kerek egy hetet voltam bent, végul elmentunk a foorvos után, kaptam szurit, és így indult csak be. Aztán plusz egy hetet kellett még benn lennem. Az a két hét nagyon hosszú volt, most nem szeretném Ádámot ilyen sokáig "egyedul" hagyni.

Titanilla
Tényleg duhíto ez a bárányhimlo dolog. Nálunk az oviba is sok szulo elviszi betegen a csemetéjét. Másnapra tuti, hogy fél ovi kidol. :evil:
Vendég

Titi!
Ha baranyhimlos lett Oliver, meglatogatunk ahogy hazaerunk, hatha mi is elkapjuk. Sokkal jobb most, mint fenottkorban hidd el - konnyebben atesnek rajta a pupakok, es most nem okoz sem impotenciat, sem vetelest.
Bocsi a betolakodasert.

ui: nem biztos, hogy az illeto szulo, aki bolcsibe vitte a gyereket tisztaban volt azzal, hogy himlos a gyereke!

Kép Kép Kép
fanetta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?