Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi!
nem azt mondom, hogy nem lehet mit csinálni, de azért többet van rossz idő, és akkor lehet lazítani :P

Házitücsök!
én azt mondom, ha kellőképpen le tudsz nyugodni, lelkileg is és fizikailag is (itt arra gondolok, hogy ne emelgess nehéz vödröket :D ) akkor hajrá!!! :D :lol: viszont, ha úgy érzed, hogy nem vagy LELKILEG készen, akkor várj...
Én mindig abba hibába esem, hogy majd ha megcsináltam azt, akkor utána.... majd ha megcsináltam amazt, akkor utána.... majd ha megcsináltam az akármit, akkor utána, majd ha olyan lesz a szitu, utána.... Az idő meg megy. Legalábbis nálam :lol:
Ez csak egy gondolat! Neked kell dönteni! :wink: :D (tanácsot nem adhatok, hiszen nem tudom beleképzelni magam a helyzetedbe :) De drukkolok :!: )

Nyulasz!
várlak nagyon a nyúlgyerekekkel...

Mentem konzira! Drukkoljatok!!!
dezsina

Krisz, Dezsi, és a többi kóla rajongó!
Ledorongolás nélkül, szimpla véleménnyilvánításképp: én azt gondolom, hogy a kóla mindenkinek nagyon ártalmas, még az egészséges, nem-kismamának is. Szóval terhesség alatt feltétlenül hanyagolnám a helyedben, de előtte és utána is.

Tücsi, nem kevesekkel történt már olyan, hogy fogigátló mellett teherbe estek, és gyönyörű, egészséges babájuk született. Persze jobb biztosra menni, ha végigizgulnád emiatt a terhességedet, akkor inkább ne.
Szerintem ne emelgess nehezeket, nem tesz jót a méhednek, nekem legalábbis mindig ezt mondta az Uram, és ha tehette, cipelt helyettem minden nehezet… most meg még bevásárolni is csak ritkán enged egyedül.

Dezsi, neked mikor lesz a konzid? Már izgulok, mikor kezdesz.

Nyulasz, remélem, apa odaenged ma a géphez, mert már nagy izgalommal várom, hány pici nyuszi csücsül a pocidban.

Kép
petne

Sziasztok!
2 nyúlbogyót kaptunk vissza.A harmadikkal nem tudjuk mi lett,nem osztódott.
Köszönöm szépen a drukkokat! :D :D :D
Dezsi!
Hű,én is kólafüggő vagyok :oops: ...vagyis csak voltam :roll: Már egy jó ideje csak ritkán iszom,ha mondjuk olyan az ebéd,vagy étteremben vagyunk,szóval kaja után nagyon jólesik.De látom,teljesen le kell mondani róla.
Hogyisvanez?A Tücsök meg Kukac randizik :shock: :lol: :lol: :lol:
Petne!
Remélem estére is lenn marad a hőd :wink:
Vendég

Drága Nyulasz! Nagyon drukkolok Neked! És a többeiknek is! Puszi Nektek!
Vendég

Brumi!
Köszönöm!Hogy vagy?Nem akarsz még visszajönni hozzánk?Vasad?
Vendég

Brumi, jó hogy jöttél. Csatlakozol hozzánk újra? Jobban vagy?

Kép
petne

Nyulasz! Hajrá picikék!!!!!!!!!!!!!!!!! Drukkolok!!!!!

Cola! Én is iszom és kávét is innék, ha tudnék. :oops:
A vérnyomásom 80/45 szóval ez sem jó.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!
Még csak nemrég értünk haza. Totál kikészültem. 8-ra mentünk (uram is jött), 9-kor lejött az orvos, felmentünk a rendelőbe, ott felvették az adataimat, és egy nővérke felkísért egy üres kórterembe, hogy a dr úr majd jelentkezik a délelőtt folyamán. Na csak vártunk...vártunk és vártunk étlen-szomjan, de elmozdulni nem mertünk, mert nem tudtuk, mikor jönnek értünk. Beszélgettünk, én meg szunyókáltam az egyik ágyon, meg idegi alapon pisilni járkáltam. 12-kor bejött a nővér, szurit adott a fenekembe (fájdalomcsillapító). egy órakor (!!!!) szóltak, hogy mehetünk át a röntgenépületbe. A szerencse az volt, hogy ugyanabban a helyiségben rakta be a katétert az orvos, öntötte belém a cuccot és készítette a rtg.felvételt. Ez a része gyakorlatilag 5 perc alatt megvolt (a férjem azt mondta, olyan volt, mintha csak bementem, aztán rögtön ki is jöttem volna, persze nekem azért hosszabb időnek tűnt). Végülis nem FÁJT, csak nagyon-nagyon-nagyon-nagyon kellemetlen volt. Ott közben mondta a doki, hogy nem is csinál 3 felvételt, mint először tervezte, elég kettő, mert átjárható vagyok. És itt vége is a happy résznek, mert azt mondták, menjünk vissza a kórterembe, mert egy órán belül kész a lelet, amit a dr. úr fog odaadni. Ekkor mondtam is a férjemnek, hogy érzem, hogy jön vissza a kontrasztanyag, még jó, hogy raktam be betétet. 3 órakor már gyanús volt, hogy elfeledkeztek rólunk. Sejtésem beigazolódott, mert miután rákérdeztünk a nővérpultnál, azt mondták, menjünk le a rendelőhöz, ahol újabb fél óra után a doki kijött "civil" ruhában (már ment volna haza), és azt mondta, még nincs meg a lelet, mert ő szülész szemmel úgy látta, átjárható vagyok, "de majd a röntgenesek mondják ki a 100%-os végszót" ( :?: :?: :?: ), úgyhogy holnap reggel még vissza kell menni a leletért. Na, itthon vettem észre, hogy nem a kontrasztanyag ömlött belőlem, hanem vér!!! :shock: De úgy, mint egy erős menstruációnál! Szóval totál betojtam. Mi van, ha nem is vagyok átjárható, csak a kontrasztanyag szakította fel bennem a cuccot, és ezért tűnt úgy, mintha átjárható lennék???? Különben, ha simán átcsúszott volna a kontrasztanyag, honnan lenne ennyi vér??????? Ja és a dr.úr meg se említette, hogy vérezhetek utána (pláne, hogy ennyire)... :( Gondolhattam volna, hogy az, hogy átjárható vagyok, túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, és még csak majd most jön a feketeleves. Velem mindig ez van.... :cry: Remélem, nagy bajt nem csinált a doki, így utólag belegondolva elég hamar elinalt a helyszínről.
Zsófi, írtad, hogy véreztél utána, de mennyire????

Nyulasz, Drukk a nyuszibogyó-ikreknek!!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz! Örölök a két szép nyulbogyódnak a pociban! Ölelés, pihenés!

Rana! Nekem nem volt ilyen beavatkozásom, de úgy tudom a vérezgetés normális. Valóban elképzelhető, hogy a kontrasztanyag megtisztított, bár akkor valószínüleg lettek volna fájdalmaid. A lényeg, hogy átjárható vagy! Tessék elhinni és örülni. A többi, a rossz emlékkel együtt elmúlik. Hová jársz?

Kép
estike66

Estike, én sajnos nem merek remélni... :( Meg egyébként is, ez NEM vérezGETÉS. Ömlött belőlem!!!!! Ezért ijedtem meg annyira, ti is írtátok meg máshol is olvastam, hogy kis vérzés előfordul, de ez nem kicsi. És lehet, hogy azért nem fájt annyira, mert nagy a fájdalom küszöböm, vagy mert hatott a fájdalom csillapító szuri. Egyébként debreceni Kaáli, de ezt most egy kórházban csinálták, "zsebbe fizetősen".
Ja, szerintetek ha most elmúlik a vérzés, akkor ebben a ciklusban lehet próbálkozni, vagy ezeket a "sugárzott" tüszőcskéket inkább nem kéne "felhasználni"? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana! Én úgy tudom, hogy ugrott ez a hónap. De majd biztosan jönnek a csajok, és lesz, akinek e téren nagyobb a tapasztalata. Most kérlek próbálj megnyugodni!(fini meleg takaró+ forró teácska). Nehéz és kimerítő nap volt.

Kép
estike66

Sziasztok!
Először is Rana RELAX! Biztos, hogy nem szakítottak fel semmit én is elég erősen véreztem, pedig tutira átjárható vagyok, mert idén februárban volt egy laparom és itt is megerősítették, hogy mindkét vezeték átjárható!;-)

Dezsina, ezt a lombikot már 2x kértem, hogy halasszuk el :oops: Iszonyúan bizonytalan vagyok, hogy van-e még értelme próbálkozni...Ráadásul így építkezés után/közben nem sok pénzünk van...Tényleg, lányok kérlek írjátok meg nekem mennyi volt a legutóbbi stimulációtok ára! Köszönöm! Nekem ugye 2005 januárban volt utoljára, de állítólag azóta magasabb támogatás van a gyógyszereken!

Petne, jelentem vettem tesztet: one step, holnap reggel felavatom!:-)

Nyah, a kiskutyusom hisztizik, megyek játszom vele egy kicsit! Pusszantás!
Vendég

Nyulasz,
pici nyusziknak üzenem, hogy szépen tapadjanak meg és nagyon ragaszkodjanak anyához :wink: gratulálok a 2 picihez :D

Rana,
örülök, hogy túl vagy rajta! Pihikézzél!!!

KépKép
tobi

Estike! A forró tea megvolt, most jön a meleg takaró! :)

Tücsi, kicsit megnyugtattál (ez a doki dolga lett volna, nem?) Te mennyi ideig véreztél utána? És olyan volt, mint egy rendes mensis vérzés? (Nekem olyan, elképzelni se tudom, HONNAN JÖHET EZ A RENGETEG VÉR!) Lehet hogy írtad már, de miért kellett HSG után lapar is neked?
Nekem "csak" kb. 70 rugóba kerültek a gyógyszerek (Decapeptyl, Gonal-F, Ovitrelle, Utrogestan és a többi "aprólék": vitaminok, gyull.gátló, tea), bár nekem short protokollom volt, az is viszonylag kevés gyógyszerrel, mert jól reagáltam rájuk (legalábbis az elején így tűnt :( ).

Nyulasz, mit csinálsz első terhes napodon? :wink: Valamelyik topikon láttam, hogy egy lány nem azt írta a vonalzójára, hogy beültetés, vagy még hány nap a tesztelésig, hanem hogy terhességem 1. (2., 3., stb napja!!!!) Fő az optimizmus! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Tücsi!

Én is nagyon jól reagáltam, mégis valahol 160 körül álltunk meg. Kiváncsian és kissé rettegve várom a következő Sokkot. Nehéz, de muszáj.

Mindenkinek szép estét. Elmegyek kicsi fiam elé, akinek ma volt az első autó vezetés órája. Esőben. És egyáltalán.

Kép
estike66

Rana!
Jajj,szegénykém,sajnálom,hogy ilyen napod volt.Nekem lapar-hiszteróm volt(némi kiborulással :? ),úgyhogy nem tudom mennyire gáz,hogy ennyire vérzel.Remélem semmi gond,és azóta már el is múlt.
És akkor holnap megint be kell menned?
Hanna!
Köszi :D
Estike!
Neked is köszi,már nem tudom,hogy ki írta a nyúlbogyót,de ez annyira tettszik nekem,hogy mostmár ez lesz a nevük :lol:
Tobi!
Köszi neked is. :wink: Átadtam az üzeneted :D

IR-es lányok!Met-et lehet szedni most is?Nekem csak pici ír volt,de a dokim elfelejtettem megkédezni.Ma meg már nem akarom ilyen későn hívni.
Vendég

Köszi, Nyulasz! Alapból az a baj, hogy nem bírom én az ilyen testi (és lelki) megpróbáltatásokat. Pedig olyan büszke voltam magamra, hogy nem fájt. :( Ja, holnap megyek majd délelőtt. A vérzést se tudom hogy kérdezzem meg tőle, mert mindig a folyosón beszél velem, ezer ember füle hallatára. :(

Metet lehet szedni 12. hétig, onnantól fokozatosan kell lejönni róla, úgy, ahogyan "felmentél" rá (nehogy rosszul legyél). Én így tudom, de persze az első adandó alkalommal kérdezd meg a dokit is, és oszd meg velünk!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bakker, de HP vagyok, egésznap Nyulaszra vártam erre nem láttam, hogy 2 nyuszi-bab van a pocijába...Nyulasz drága babaragasztó sugik mennek!!!

Rana, még másnap is elég erősen véreztem, csak azért emlékszem rá mert olyan sz@rul voltam, hogy haza akartak küldeni a melóhelyemről! Hogy miért kellett a lapar: a Kaális dokim kérte, hogy nézzenek szét a méhemben, mert érthetetlen, hogy miért nem lettem közel 12 év alatt babás...Szerencsére minden ok a méhemmel, nincs összenövés vagy valami más eltérés, szóval az van, hogy én egy UFO vagyok! :lol: Azért a lapar alatt a dokim leszívta az akkor éppen aktuális 4,5cm-es cisztámat: azért írom, hogy aktuális, mert sajna 20 éves korom óta folyamatosan küzdök azzal a problémámmal, hogy sokszor nem repednek meg a tüszőim és 4-5cm-es ciszta lesz tőle...
Vendég

Estike!
Hűha,merre vezet az a gyerek :?: :D
Rana!
...hát téged próbállak vígasztalni :lol: :lol: :lol: ...remélem csak ma,mert a terhességem második napjára már megnyugszol :wink:
Tücsike,nekünk ez most sok gonállal 90 körül volt.De nekem tényleg lóadag.De amikor gonál helyett merionált kaptam,akkor 30 ezerből kijött...
Dezsi?
Krisz!
A holnapi konzihoz+++++++++++++++++++++++++++++++++
Katica!
Vérzéssel i újság?A holnapi teszthez nagyon-nagyon... :wink:
Vendég

Tücsike :lol: :lol: :lol: köszi :wink:
Rana!
Én a met-et úgy kezdtem,hogy 3x1(500).Akkor hirtelen hagyjam abba? :roll:
Vendég

Tücsi, köszi, még jobban megnyugtattál. :) No persze lehet, hogy én is UFO vagyok, és akkor már ketten vagyunk UFO-k, és akkor ugye mégse nyugtattál meg... :( Én is gondoltam rá, hogy kéne még egy hiszteroszkópia is, nade ezek után még azért jól meggondolom... :?

Na és neked mit mondtak, lehetett már a "besugárzás" hónapjában próbálkozni, vagy ki kellett azt a ciklust hagyni??

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz, sőt nagyon is ajánlott a szedése a 12-ik hétig (van aki szerint végig a terhesség alatt) Én biztos, hogy szedni fogom mert ugye nálunk semmi más bibit nem találtak csak az IR-t, ami állítólag a méh "savasságát" (bocsánat nem jegyeztem meg a pontos kifejezést!) is befolyásolja és a doki szerint ezért nem tudtak beágyazódni eddig a babáink...
Vendég

Rana, kb 8 éve volt a HSG-m, de úgy emlékszem, hogy azt mondták abban a hónapban nagyobb az esély a teherbeesésére ezért mindenképpen próbálkozzunk! Szóval, hajrá!;-)
Vendég

Nyulasz! Hát nem tudom. Végülis a fokozatosság állítólag csak arra kell, hogy ne legyél rosszul. De ha te nem voltál rosszul attól, hogy "hirtelen" kezdted szedni, akkor biztos a hirtelen leállás se lesz gond. De 12 (illetve már csak 10!) hét alatt még meg tudod kérdezni a dokid (aki felírta, endoki?), hogy hogy is legyen.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Tücsi! És nem gond a "besugárzás"? Vagy ilyen "pici korban" nem árt még nekik? :roll: Csak amilyen "mázlista vagyok", akkor esem úgyis teherbe, amikor nem tanácsos. Szóval nem akarok semmi bajt a babóknak.
Hallottátok, hogy most már egy csöpp alkoholt se tanácsos inni terhesség alatt??? (eddig ajánlottak egy korty vörösbort naponta, mert hogy lazítja a méhet meg jobb lesz a méh vérellátása) Változnak az idők.

TÉNYLEG: a metre rá van írva, hogy tilos alkoholt inni. Ti ezt betartjátok???? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jaj, köszönöm az eddigi árakat, ez nagyon jól hangzik! Gondoljatok bele, hogy nekem a 3-ik lombikom ami 2004-ben volt olyan sok Gonalt+ fityfenét kaptam, hogy elértük a 150 ezer forintot, és a legszebb az egészben, nem tudtunk egy embriót sem visszaültetni:-( Mondtam is most a Sajgó dokinak (mint már írtam a Kaáliba most lesz az első próbálkozásunk), hogy úgy tűnik nekem a Merional jobban bejött azzal legalább volt 3 sejtem és vissza is ültették őket, mondta hogy akkor majd most sem viszi túlzásba a gyogyikat, ezért is választotta short protokolt is! Egyből a szívünkbe zártuk a férjemmel!;-)
Vendég

Igen,azért rákérdezek,de jó hogy írtátok,mert ma nem vettem be délben :oops: elfelejtettem,de majdnem este sem vettem be,mert aztán eszembe jutott,hogy vajon lehet-e.

A Kaális dokim írta fel,de az endokrinológus is látta az eredményt,és tőle is megkaptam az áment.
És mondta doki,hogy elvileg fokozatosan kell "ráállni",de hogy ne húzzuk az időt hetekig,próbáljam meg rögtön a 3X1-et,és ha le sem bírok szállni wc-ről,akkor egy hét szünet,és apránként emelés.De szerencsére egy nap volt futás :oops: ...aztán már "rajta is voltam a szeren" :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na, akkor Nyulasz jobb lesz fokozatosan "lejönni róla". Nehogy szorulás legyen a vége, mert az nagyon nem jó egy kismaminak (már ha egyáltalán fordított esetben ezt okoz)! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyuszómuszó, vigyázz a nyúlbogyókra, nagyon nagy adag babaragit küldök! Most már tényleg tessék "szaporodni". :wink:

Rana, örülök, hogy ilyen könnyen átvészelted. A vérzés normális. De azért holnap említsd meg a dokinak. Elég hülye, hogy nem tájékoztatott normálisan.

Dezsina, mi van mááááár???

Petne mami, köszi a szidást, esküszöm, ahogy elkezdődik a stimu, leállok a kólával.

Tücsi, nekem májusban short protokoll volt, jól reagáltam a stimura, úgyhogy mindenből az alapadagot kaptam, kb. 60-70 ezer volt.

Hanna mami neked minden meg van bocsátva, neked mindent szabad. Amin te átmentél Zsebiért.... egyél-igyál bármit. Amit csak kívánsz.

skrisz72

Rana!
...hallottam,én is fél szemmel a híradót nézem.Énnekem még a múltkor külön javasolta is a dokim a napi vörösbort,de én nem bírom meginni.Lehet drága,lehet házi,nem bírom lenyelni.De asszem már nem is lényeges rászoknom :lol:
Tücsi!
merionállal nagyon óccsóé lehet lombikozni :lol:
Vendég

Rana, te nagyon komolyan veszed ezt a szabad-tilos dolgokat! :P Nem vagyok egy nagy alkoholista, de azért ha grillpartira mentem ittam 1-1 deci bort, arról meg ne is beszéljek, hogy a mai napig nem tudok lemondani a sütikről, és főként a mandulás Magnumról! Lehet, hogy felelőtlen vagyok, de bakker én nem akarok úgy élni, hogy: jaj ezt nem szabad azt nem szabad! Talán azért is vagyok most egy ideje ilyen, mert a 4-ik lombikig tényleg mindent betartottam és mégsem sikerült a baba akkor most miért ne élvezzem az életet? Persze túlzásokba nem kell esni!

És a kérdésedre a válasz:semmi baja nem lett a sugárzástól a sejtjeidnek!;-)
Vendég

Nyulasz! Ne hagyd abba még!!! Én még mindig szedem pl.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Tücsikém, nagyon egészséges szemléletmódod van! Tényleg. Ez jó. Nem szabad, hogy az egész életünket a lombikozás töltse ki. Ebbe bele lehet kattanni.

skrisz72

Szia Krisz!
Tőlem vv-n megkérdezték,iszom-e elég folyadékot,mert sűrű a vérem.Mondtam persze...aztán megtudtam,hogy a kóla nem számít folyadéknak,nem abból kell 2 liter naponta.Azóta rengeteg vizet iszom,így a kóla kicsit kiszorult,mert már nem fér belém.
Vendég

Hanna!
Oké,szedem.Mondom apának,hűha,elfelejtettem megkérdezni a dokit...majd pár perc múlva nyúltam a laptopért,és csak nevetett... :lol:
Vendég

Nyulasz, nekem olyan is volt, hogy reggel mentem vérvételre, beszúrták a tűt és nem jött a vér. Annyira be volt sűrűsödve. A nővérke elkezdte mozgatni jobbra-balra a tűt, és mondta: "de hát jó helyen van...nem értem..." Na ezután minden vérvétel előtt iszom egy csomó vizet. :lol:

skrisz72

[quote="skrisz72"]T írta:skrisz72ücsikém, nagyon egészséges szemléletmódod van! Tényleg. Ez jó. Nem szabad, hogy az egész életünket a lombikozás töltse ki. Ebbe bele lehet kattanni.

Krisz, sajnos túl későn váltottam szemléletmódot: iszonyúan sajnálom az elmúlt éveket, talán ezért is félek egy újabb lombiktól, nehogy megint teljesen rákattanjak a témára... :oops:
Vendég

Nyulaszka kicsi nyúlbogyói, kapaszkodjatok :) :) :)
Met-et ne hagyd abba! Nem okoz semmi bajt, ahogyan Hanna is mondja.

Rana, hsg-t sajnálom, de normális a vérzés. Nekem anno totál olyan volt, mint amikor megjön, de úgy rendesen.
csak mivel én erről nem kaptam leletet, lett végül tavaly nyáron egy lapar+hisztero, de nem bánom

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Tücsi, igen ezt már másoktól is olvastam, volt olyan aki feladta az egészet, mert annyira megviselte. A házasságot is próbára teszi ez az egész. Úgyhogy az ember duplán izgul, hogy mire összejön a baba, addigra lesz-e még apja vagy sem... Lányok, komolyan mondom, nagyon figyeljetek oda a párotokra is. Neki vannak igényei akkor is, ha stimu van, akkor is, ha terhes vagy, akkor is, ha szoptatsz...Nem szabad elhagyagolni a pasikat. Bárki bármit mond, nagyon fontos, hogy végig törődjünk apával is, ne csak magunkkal.

skrisz72

Alle!
Köszi neked is :wink: Asszem kétségem nem maradt az adimettel kapcsolatban.

DE!... az aszpirin protecttel még mindig dilemmában vagyok.Mégegyszer rákérdeztem,és mégegyszer határozott nem volt a válasz.A bp-i Kaáliban van olyan orvos,aki adja???Nekem annyira szimpi a leírás,amit Hanna is bemásolt a múltkor.
Vendég

Nyulasz, de a leírás azt is tartalmazta, hogy csak bizonyos esetekben jó...

skrisz72

Krisz,én arra gondolok,hogy sok apró ér keletkezik,és jobb a vérellátás ha szeded.Meg a nagyobb ereknek is.
Vendég

Nyulasz,
legyél fatalista, hallgass az ösztöneidre. Ha te hiszel benne, segíteni fog. Ha nincsenek extra ártalmas mellékhatásai, ugyan mi baj lehet?!
A babák már úgyis tudják, maradnak nálad, csak még neked kell erre várni 2 hetet :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Krisz, az én házasságom is tönkrement, de nem azért mert nem figyeltem a férjemre, hanem azért mert ő nem tudta feldolgozni a sikertelenséget, aztán teljesen összezavarodott és elváltunk, de alig voltunk külön, mert beismerte, hogy szakemberre van szüksége és elment egy pszichomókushoz, aki szerencsére nagyon gyorsan segített neki+ ugye én is támogattam...Szóval itt a babaneten sokszor olvasom, hogy az apák nem elég együtt működőek, hát az én párom túlságosan is az volt, most már próbálom egy kicsit "távolabb tartani" a részletektől, nem akarom, hogy megint túlságosan beleélje magát a sikerbe aztán csalódjon...
Vendég

Sziasztok,

Nyulasz mennek a drukkok++++++++

Rana, vérzés normális. Én nagyon erősen véreztem kb. 3 napig, és totál átjárható vagyok. Sokan babásodtak hsg után spontán, ugyhogy hajrá :wink:

Dezsi?????????

Kép

csibe
csibe32

Csibe!
Köszi!Dezsi elfelejtett jönni :roll: vagy még konzultál?

Az előbb gondoltam benézek a kaális topicba...hááát én eddig azért nem írtam oda,mert nagyon pörgött,és mindig lemaradtam...de mostanság hamar végigolvasom.
Vendég

Nyulasz, szerintem, ha nem fekszel állandóan, hanem pl. sétálsz, az is biztosítja a méh jó vérellátását. Meg a magneB6 is jó rá. Ha a magneB6-ban tévednék, akkor javítson ki valaki. Nem félsz, hogy ha össze-vissza eszel mindenféle vitamint meg gyógyszert, akkor az is rossz lehet? Én egy kicsit fenntartással fogadom ezeket a csodaszereket. És bocsánat, amiért ezt írom, de ahol sok azonos problémájú ember van, ott hajlamosak vagyunk a csorda szellemre. Ha hallunk valakitől egy jó receptet, hogy neki miként sikerült, akkor bedumáljuk magunknak, hogy majd nekünk is ez fog segíteni. Pedig szerintem minden szervezet más és más. Mindannyiunk másként reagál a különböző kezelésekre, vitaminokra, gyógyszerekre. Azért gondold meg, hogy a dokid szava ellenére teszel-e. Ne érts félre, nem tudom az érzelmi hatást belevinni az írott szövegembe. Nem kioktatni akarlak, és nem megijeszteni. Csak a gondolataimat írom. Én félős vagyok, és ha nem sikerül a következő lombikom, akkor tuti arra fognám, hogy biztos az a hülye Aspirin. Mert okokat azt tudunk gyártani. :wink:
Na jó hosszúra sikerült.

skrisz72

Sziasztok!

Nyulasz!
örülök a kis nyúlpalántáknak! vigyázz rájuk!
Egyetértek, ha úgy gondolod segít akkor szedheted, ha félsz, hogy a doki azt montda, hogy nem, akkor ne szedd...
Örülsz a válaszomnak mi?

Rana!
végre túl vagy rajta!!!
én nem véreztem, csak görcsöltem, de annyira, hogy tudom, ilyen a szülés :P

Skrisz!
vagyok... nem túl jó hírekkel...
miután a júliusban kértem, hogy az augusztusi kezdést tegyük át oktoberre, nem írtak be, mert akkor még nem volt várólista. De most megint van várólista, mert az OEP megint szarakodik. Ezért, előreláthatólag január... vagy ha szerencsém van, akkor csütörtökön kiderül, hogy van valaki, aki lehet, hogy lemondja... Meglátjuk.
Elvégeztük a rákszűrést, és a hormoneredményeim szuperek...
A januárra csak azt tudom mondani, hogy legalább leiszom magam szilveszterkor :lol: :lol: :lol:

Házitücsök!
Látod, én is halasztottam... és most sem vagyok elkeseredve, hogy esetleg halasztódik... Nekem kicsit elegem van, de azért nagyon szeretném is csinálni! kiismerhetetlen az ember lánya, hogy tulajdonképpen mit is akar :roll: :?:

Alle!
nem mondod, hogy a karácsony várod már :?: :lol:

Brumi!
Újra itt :lol: Remek! Mik a tervek, hogy állsz?

Petne!
jobban vagy már?

Estike!
Nehogy megázz nagyon az esőben! :wink:
dezsina

Jaj, lányok! Ti olyan okosak és bölcsek vagytok! Kár, hogy bólogató emotikon nincs, mert ide másolnék vagy ezret!

Tücsi: nagyon jól csinálod, hogy nagyjából vigyázol magadra és odafigyelsz, de nem görcsösen, hogy minden napodat ez töltse ki. Igazad van amúgy, amikor mondtam anyukámnak, hogy IR-es diétát kell tartanom, csak annyit mondott, hogy "te ebben nagyon fegyelmezett vagy" (pedig annyira nem is :roll: ). Igazából ez azért van, mert nekem sose jelentett gondot, hogy ne egyek csokit meg sütit (nem szeretem annyira). No azért egy-egy túró rudi jöhet, meg egy nyalás fagyi, meg néha csinálok "reform" édességeket (teljes kiőrlésű bio tönkölybúzaliszttel, fruktózzal, bio túróval, HMMMMMMMMM....), na azokból szoktam enni, sokat is. Vagy a múltkor adtak Axe termékekhez ingyen Coca-Cola Zerot, (két 2 deciset), na azt is megittuk... Jólesett, pedig Colát nagyon ritkán iszom. Na ezzel csak azt akartam bizonyítani, hogy én se vagyok robot!!!! :wink:

Alle, és te átjárhatónak bizonyultál laparral? (Gyűjtöm azokat, akik véreztek hsg alatt, de átjárhatóak!)

Nyulasz: debreceni Kaáliban "alapból" adnak mindenkinek Aspirin Protectet. A dokim azt mondta, hogy ha 100 nőből egynek sikerül ettől megtartania a beültetett embrikét, akkor ő adja (már pedig ártani nem árt a maradék 99-nek, hoszen akkor nem adná). Én most is szedem, és a férjemnek is adom, napi 100 mg-ot!!!! (Rutascorbinnal együtt, az érvédő vitamin, ami szintén benne van itt a Kaális "alapcsomagban") Szerintem még vérhígítóval együtt se gáz, de persze azt azért majd meggondolom.

Amúgy sírógörcs közben ma én is mondom az uramnak, hogy megkérdezem a lányokat, ő is mosolygott nagyot! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Krisz!
Háát,mondasz valamit :roll:
Na mindegy,gondoltam ha 4 nem sikerült nélküle,hátha az 5.sikerül vele,de most elbizonytalanodtam :roll: :? ...asszem alszom még rá...

Dezsi,vártalak,de most lekapcsolom a gépet,hogy apa ne morogjon...na jó,nem szokott :lol: ...de fő a békesség :!:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?