Sziasztok!
Még csak nemrég értünk haza. Totál kikészültem. 8-ra mentünk (uram is jött), 9-kor lejött az orvos, felmentünk a rendelőbe, ott felvették az adataimat, és egy nővérke felkísért egy üres kórterembe, hogy a dr úr majd jelentkezik a délelőtt folyamán. Na csak vártunk...vártunk és vártunk étlen-szomjan, de elmozdulni nem mertünk, mert nem tudtuk, mikor jönnek értünk. Beszélgettünk, én meg szunyókáltam az egyik ágyon, meg idegi alapon pisilni járkáltam. 12-kor bejött a nővér, szurit adott a fenekembe (fájdalomcsillapító). egy órakor (!!!!) szóltak, hogy mehetünk át a röntgenépületbe. A szerencse az volt, hogy ugyanabban a helyiségben rakta be a katétert az orvos, öntötte belém a cuccot és készítette a rtg.felvételt. Ez a része gyakorlatilag 5 perc alatt megvolt (a férjem azt mondta, olyan volt, mintha csak bementem, aztán rögtön ki is jöttem volna, persze nekem azért hosszabb időnek tűnt). Végülis nem FÁJT, csak nagyon-nagyon-nagyon-nagyon kellemetlen volt. Ott közben mondta a doki, hogy nem is csinál 3 felvételt, mint először tervezte, elég kettő, mert átjárható vagyok. És itt vége is a happy résznek, mert azt mondták, menjünk vissza a kórterembe, mert egy órán belül kész a lelet, amit a dr. úr fog odaadni. Ekkor mondtam is a férjemnek, hogy érzem, hogy jön vissza a kontrasztanyag, még jó, hogy raktam be betétet. 3 órakor már gyanús volt, hogy elfeledkeztek rólunk. Sejtésem beigazolódott, mert miután rákérdeztünk a nővérpultnál, azt mondták, menjünk le a rendelőhöz, ahol újabb fél óra után a doki kijött "civil" ruhában (már ment volna haza), és azt mondta, még nincs meg a lelet, mert ő szülész szemmel úgy látta, átjárható vagyok, "de majd a röntgenesek mondják ki a 100%-os végszót" (
), úgyhogy holnap reggel még vissza kell menni a leletért. Na, itthon vettem észre, hogy nem a kontrasztanyag ömlött belőlem, hanem vér!!!
De úgy, mint egy erős menstruációnál! Szóval totál betojtam. Mi van, ha nem is vagyok átjárható, csak a kontrasztanyag szakította fel bennem a cuccot, és ezért tűnt úgy, mintha átjárható lennék???? Különben, ha simán átcsúszott volna a kontrasztanyag, honnan lenne ennyi vér??????? Ja és a dr.úr meg se említette, hogy vérezhetek utána (pláne, hogy ennyire)...
Gondolhattam volna, hogy az, hogy átjárható vagyok, túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, és még csak majd most jön a feketeleves. Velem mindig ez van....
Remélem, nagy bajt nem csinált a doki, így utólag belegondolva elég hamar elinalt a helyszínről.
Zsófi, írtad, hogy véreztél utána, de mennyire????
Nyulasz, Drukk a nyuszibogyó-ikreknek!!!!