Új privát üzeneted érkezett!

:shock: :roll: :D
Vendég

köszi. vv nem lesz. holnapi teszt az utolsó lehetőség, utána abbahagyom a gyógyszerszedést.

katica
katica30

Katica!
:( remélem, még jóra forul... nagyon drukkolok továbbra is! Szegénykém, olyan idegtépő...

Nyulasz!
:D most már tudok mindent. Délután mikor fogsz bejelentkezni? Vagy csak este? Szerintem 3man lesznek! :wink:
dezsina

Lola,
szerintem 7végén ... legkésöbb ma délelött.
De a 18as méret már igazán gyönyörű. :D

Ezek az időzített együttlétek nekünk sem tettek jót az előző férjemmel. Mikor még sehol sem tartottunk - illetve még csak azt szerette volna a doki tudni, hogy mi a szitu nálunk - egyik szombaton délelött voltunk uhun. Aztán a doki azt mondta, hogy 12kor legyünk együtt és este 7re menjek vissza, hogy megnézzen.
Érdekes volt, mert akkor a párom éppen készült egy eskövőbe videózni és azt sem tudtam, mhogy fogok visszamenni a dokihoz.
Végülis megoldottuk az együttlétet. Jó 'spontán" :lol: volt. A szüleim vittek be a dokihoz. ekkor derült ki, hogy nálam volt a gond. (immunológiai)
Így visszagondolva ... azért elég érdekes, hogy mi mindentre kapható ilynekor az ember. :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Katica, sajnálom. :( Remélem, fog tudni mondani valami megnyugtatót a dokid.

Nyulaszkám, hajrá babák!!!! Má' mingyá' indulhatsz értük. :lol:

Dezsina, este még kukkancs be a hírekkel!

Én holnap megyek reggel 10-re.

Bella, tüszőnövelőket küldök péntekre!!!!

Lola, ez tök jó hír! Csak ügyesen apával.

Rana drágám, hogy vagy? Túlélted a HSG-t?

skrisz72

Katica!
Akkor a holnapi teszthez nagyon szorítok!!!Vérzés????
Dezsi!
Ha apa engedi,akkor ha hazaértünk írok.De gondolom te akkor pont konzultálsz :lol: ...szerintem is hárman :wink:
Vendég

Krisz!
Ranát már biztos átjárták :lol:
Vendég

Nyulasz!
extra benézek Érted!!!! :!: :wink:

Skrisz!
akkor bekukkantok... :)

Lola!
ne haragudj! Hát persze, hogy Neked is drukkolok!!! :!: :!: :!: :wink:

Rana!
Drukk hegyek! Tudom, milyen sz*r a hsg :x :x :x
dezsina

Szegény Rana, nem akartam elkeseríteni, de aki ezen átesett kivétel nélkül azt mondta, hogy fájt mint a franc.

skrisz72

Dezsi!
...ezt el is vártam :oops: :lol: :lol: :lol: ...no meg nagyon kiváncsi vagyok,mit konzultáltok ma.
Vendég

Sziasztok!
Muszáj néha rátok nézni, mert folyton szövegeltek :lol: :lol:

Lola, én úgy tudom, hogy a kiskatonák (ha apa rendben van) sokkal strapabíróbbak, mint a petikék, napokig, vagy akár egy hétig is képeseke megtermékenyíteni a petesejtet, ami meg csak kb. 12 órát vár, aztán ha nincs ott egy kiskatona sem, akkor menthetetlenül öngyilkos lesz. Szóval ugrás az ágyba, ne számoljatok semmit, ami csak mocskos fantáziátokból kifér, az mehet... :oops: :lol:

Katica, nagyon gondolok rád. És csak akkor add fel a reményt, ha már minden kétséget kizárólag biztos, hogy nem sikerült. Addig nem ér. Neked magyarázzam?

Dezsi és Krisz! Hajrá konzi, közeleg a ti időtök is.

Zsu, ne félj, közeleg a nap, mikor a kezedben tarthatod a saját kis babácskádat, és az mindenért vigasztalni fog. Nektek tuti sikerülni fog!

Csibe! Hajrá inszem!!! Menni fog ez nektek, ügyesek vagytok!

Nyulasz! Hajrá hármasikrek!!! Tudtad, hogy a fórum első babása Krizsánál volt és rögtön ikrei lettek? Ráadásul még laptetőztél is!!!

Bella! +++++++++

Tücsök! Bátor vagy, én tuti teszteltem volna még, sőt asszem teszt nélkül el sem keztem volna a fogigátlót, ha lennének még petevezetőim.

Rana, aztán ügyes nagylány legyél! Amúgy én is szoknyában szeretek nődökihoz menni, nem kell annyit öltözködni, bár itt Szegeden sehol nem kell meztelenül vonulni, a vizsgálóban vannak kialakítva öltözőfülkék.

Időzített együttlét! Hihi, ebből én kimaradtam. De szívesen cserélnék veletek!!! :wink:

Kép
kisbuta

Skrisz!
ez igy van. Én sem nyilatkoztam Ranának, nehogy elvegyem a kedvét... :)

Kisbuta!
Azért Te biztos beelőzöl. 5 nap és szúrsz :wink:

Nyulasz!
azért a csodacsapat izgalmasabb, mint a konzi :P :wink: Én látom már, hogy megyek látogatóba (pelenkahegyekkel) :lol: :lol: :lol:
dezsina

És Nyulasz!
látod, hogy Te is és én is a 0. napon vagyunk :?: :D :D :D :?:
dezsina

Nyulsz! Köszi! Nagy drukk a beköltözéshez a picikéidnek!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Húú lányok, hogy Ti mennyit tudtok írni! :lol:

Katica!
Én nagyon, nagyon, nagyon drukkolok, hátha még jóra fordulnak a dolgok!!! ++++++++++++++++

Nyulasz!
DRUKKKK+++++++++++++++!!!!!!!!! Babák tessék kapaszkodni!!!

Dezsi!
Hányra mész? Akkor ma kiderül, hogy mikor kezdtek? :lol:

Szezso!
Elfelejtettem mit akartam Neked írni. :oops:

Tücsök!
Ez érdekes, biztos csak a fogigátló játszik Veled. Pár nap és kiderül. Amíg felújították a sulit, addig hol dolgoztál? Vagy a könyvtárat nem? :roll:

Rana!
Remélem nem fájt. Nekem csak amíg feltette a katétert, az viszont kegyetlenül. És én véreztem is utána. :roll:

Kisbuta!
Én is szoknyában szeretek menni. Bár télen mikor harisnya kell,a kkor inkább nadrág. :lol: Időzített együttlétről is tdunék mesélni. SOHA többet! :roll: :lol:

Bella!
++++++++++++++

Krisz!
Látom Te is ma konzultálsz! Drukk!!

KépKép
zsófikukac

Gyongyike!
Kihez jártál keszthelyen? És most kihez jársz zegen? Gratula a manócskához a pocakodban. tapolcán készült, ugye?

KépKép
zsófikukac

Hihihi tudom ám, hogy a helységneveket nagybetűvel kell írni. :wink: :lol: :oops:

KépKép
zsófikukac

Nyulasz! Te itt? Folyton nem tudom, hogy mi van. Azt hittem, hogy ma kapod vissza a kicsikéidet. No akkor drukk holnapra!!!!!!+++++

Rana! Remélem már átestél a procedurán és vidáman ebédelsz, valami fini jutalom ebédet!

Katica! Nagyon-nagyon szorítottam és sajnálom, szívből!

Vizsgálatok pipálva. 8! cső vér le. Turkálás is megvót. Tanár Úr 9 őstüszőt számolt., de hogy ez mit jelent azt nem tudom, mert a 20. napon vagyok. És vérzek. Volt már valakinek hasonló vizsgálat után, mert nekem soha.

Kép
estike66

Dezsi!
pelenkahegyek és popsitőrlő :lol: ...már alig várom :wink:
Látom,0 és 0.Ma kezdődik valami :roll: ...egy új vonalzó :lol:
Estike!
Én még mindig itt,de mára kéne az a drukk,mert fél kettőre megyünk értük. :D
És mit mondott a doki?Őstüsző? :roll: Ez most jó???
Kisbuta!
Ugye mennyit tudnak szövegelni? :lol: :lol: :lol: A BMC-s topicon valamelyik nap bulit csaptak,mert 4 nap után új oldal kezdődött :shock: :lol: ...és Rana itt sincs,pedig hozzátesz rendesen :D
Zsófi!
Nálad is lassan indul a mandula :wink:
Vendég

Rana!Minden rendben?
Vendég

lányok!

köszi a drukkokat!
hajnoca!
volt a párod szombaton a céges rendezvényen?
lola29

Estike, veled mindig izgi dolgok történnek? Most mitől vérzel?? Volt rákszűrés is? Mert attól lehet egy pici vér.

skrisz72

Akkor, hajrá kisnyulak!++++++++++++++

Igen, volt rákszűrés, akkor így rendben?

Lövésem nincs mi az az őstüsző.

Kép
estike66

Estike, szerintem igen. Rákszűrésnél egy kicsit megkapargatják a méhnyak szöveteit. Előfordul egy kis vérzés utána. De csak pár csepp. Nem folyik, ugye? Az őstüsző biztos valami orvosi kifejezés. Nem tudom mit takar... :roll:

skrisz72

Lola,
te honnan tudod, hogy volt céges buli?
Ismered a párom?

Nem, nem volt mivel én minden szombaton fősulizok. :?
Bogyikára vigyázott a maminál és melója is volt ezerrel.

hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz!
Igen, már csak egy hét! :lol: De nem várom türelmetlenül és tele vagyok tervekkel arra az esetre is, ha "úgy" alakulna. Elhatároztam, hogy nem áll meg az élet és nem engedem, hogy ez uralja a mienket. Egyszer már majdnem rámentünk. :roll:
Hajrá nyuszikák!!! Jó költözést! :wink: :lol:

Estike!
Biztos megkapargatták kicsit a méhszájadat. :roll: De sok vér nem lehet, csak pár csepp. Te hova jársz?

KépKép
zsófikukac

Skrisz, Zsófikuka!

Jó,akkor már nem parázok. Nem folyik, csak pár csepp volt.

Én a BMC-be járok.

Kép
estike66

Estike!
én sem hallottam még, hogy mit jelenthet az őstüsző? :roll: Nekem volt úgy, hogy rákszűrés után kezdtem vérezni...

Zsófi!
este 6ra megyek... gondolom hétig kiderül mi lesz! izgulok, alig várom....
És te mindjárt kezdessz! :wink:

Nyulasz!
igen, új volnalzó... :o és törlőkendő is :o
dezsina

hajnoca!

igen! :lol:

Estike:
nekem is volt egy pici vérzés chlamydia vizsg után pénteken.
lola29

Lola,
ez így nem ér! :lol:
Tessék elárulni, hogy honnan, miként, ....
Kíváncsi vagyok a részletekre! :D

hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz,
mindjárt költöznek a csöppségek :)

Rana,
remélem túl vagy már a nehezén!!

Estike,
nekem is volt pár csepp vér a rákszűrés után, szóval nyugi

Dezsi,
Veled izgulunk :wink:

Lányok,
jó sokan fogunk pocakosodni itt a közel jövőben :wink: :P

KépKép
tobi

zsófikukac!
de most tényleg a terminált együttléttől már kezdek rosszul lenni!nálunk 4 éve ez megy!
és a ffiak ezt borzalmasan kezelik!
komolyan,anno,mikor még gyógyszert szedtem,sokkal többet voltunk együtt,az élvezet kedvéért.most mikor muszály,meg középidő,meg minden,valahogy nem akar működni a dolog!
vigasztalásul olvasom,hogy ez másnál is előfordul :roll:
lola29

hajnoca,ezt már az iwiwen megbeszéltük! :shock:
lola29

Jaaaaaaaaaaaaa, az más.
Kicsit szét vagyok szóródva mostanában.Bocsi.
:oops:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Melánia, mi történt?

Estike, remélem, rendben lesznek a vizsgálati eredmények. Én még soha nem véreztem vizsgálat után, remélem, Neked is hamar elmúlik. Talán megkarcolt egy erecskét.

Dezsi, Krisz, nagy drukkok a mai konzihoz!!

Nyulasz, szerintem is a lemaradt csöppség tutti meg fog születni. Mi is úgy indultunk neki a fagyis beültinek, hogy azt mondta a biológus, hogy mindkettő vesztett sejteket. Ennek ellenére maradni akart az egyikük, míg az első beülti hiper-szuper sok sejtesei meg nem. Szóval ez jó ómen lehet ám :wink: ! Nagyon szorítok mára! Majd gyere a hírekkel!

Kisbuta, gratula a kávéról való leszokáshoz! Megjegyzem, én is ezt tettem. Az elején nem volt könnyű, mert még kávéval is alacsony volt a vérnyomásom, de amint hozzászokik a szervezeted, hogy nem kap többet, már nem is fog hiányozni. Addig is kitartás! Én lassan 1 éve nem ittam egy kortyot sem (ez persze a kávéra vonatkozik, mert az alkoholra csak néhány hónapja :) ).

Katica, nagyon sajnálom! Ölellek!

Rana, remélem, minden rendben lesz a mai vizsgálaton, és legfőképp, hogy nem fáj!
Én nem is kaptam szurit sehová. Lehet, hogy nekem ezért fájt.
Dehogy vagy bunkó! :)

Tücsi, remélem, poztív lesz az a teszt.

Kép
petne

Ja, azt elfelejtettem, hogy sajnos egész nap kellett nyomatnom az Aspyrint, és hideg zuhanyokat, és még így is verdeste a 38-at. Reggelre szerencsére lement 37 alá, remélem, megtartja ezt a jó szokását!

Kép
petne

csajok tényleg terhesség alatt a kávé árt?
lola29

Lola, az biztos, hogy vízhajtó hatású, ezért nem jó a méhnyálkahártya vastagodásnak. Terhesség alatt meg ugye koffeint juttatsz a kicsi szervezetébe is.

És szerintetek a kóla is árt a kicsiknek? Én minden nap iszom kólát. Bár az első beülti előtt és után nem ittam egy kortyot sem, csak szénsavmentes dolgokat.

skrisz72

... amellett, hogy a vérnyomást is kissé megemeli.
Ami ugye nem tesz jót a pötty amúgy is magasabb vérnyomásának.

hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz már kismami!!!

Kisbuta, nem hinném hogy bátor vagyok, csak fásult: 12 éve nem jön össze a baba, a mensim meg első nap erősen megvolt, szóval nem láttam indokát a tesztnek, akkor... :roll:

Zsófi, 6 hét kényszer szabin voltunk, ma nyitottunk, de múlthéten már jöttünk dolgozni!

Petne, hát izé, nem hiszem hogy örülnék most egy pozitív tesztnek, fogigátló mellett...Megelégszem azzal is ha a mostani lombik után lesz pozitív!;-) Jó hogy írtátok, még nem is vettem meg a tesztet, na majd amíg várok a vonatra beugrom a Rosmannba a Keletinél...

Krisz, hű mindennap kóla? Én csak akkor ittam mikor egyetemre jártam, a vizsgaidőszakban (a kávéval is próbálkoztam de attól bealudtam), mostanság ritkán iszom, de ha véletlenül du iszom akkor este nem tudok elaludni, úgy felpörget! :shock:
Vendég

Jaj, és mielőtt azt hinnéd, hogy ledorgáltalak Krisz: a nyáron teljesen rákattantam a kávéra, ha nem iszom nekem is fáj a fejem (érdekes, most felébredek tőle, úgy látszik későn érő típus vagyok!;-)) Biztos a gyerek is arra vár, hogy felnőjjek! :lol:
Vendég

Krisz,
a kóla lebontja a szerveztből a Calciumot.
Arról nem beszélve, hogy állítólag 'kátrányból" van. :cry:
Én is szeretem.
Bogival is ittam, de neki semmi ilyen jellegű baja nem volt és nincs is.
Igaz mellette szedtem kismamavitamint amiben ugye van Calcium és ittam sok tejcsit.

Nem egészséges a kóla, de ha 'szükség" van rá .... akkor inkább próbálj kevesebbet inni belőle. :)

hajnoca
Dunakeszi

Skrisz!
ezt nem hiszem el.... :D colával kelek és colával fekszem :D
dezsina

Húúú, a reggeli kávéról én is nehezen mondok le. Délben és délután is szoktam, de azok nélkül megvagyok. :lol: Lehet én is áttérek a kakajóra! :lol:

Tücsök!
Akkor kipihented magad! Holnap megyek be, le kellene adnom egy kreditelismertetési kérelmet. Pénteken, szombaton meg suli. :evil: Úgy tervezem, hogy legközelebb meg már csak babákkal együtt megyek. :lol:

KépKép
zsófikukac

A kólát ki nem állhatom, viszont a napi kettő KV lecsúszott. Nagyon alacsony (volt ) a vérnyomásom. Azért múltidő, mert beszereztem fehér fagyöngy teát, egy bögrével kortyolgatok és nagyon szépen beállította. Néha-néha elcsábulok, de szerintem az nem gáz. Lehet, hogy a jövő héten kitalálják, hogy kifejezetten jó a koffein. Hetente mást hall az ember.

Kép
estike66

Zsófi, minden vagyok csak kipihent nem :lol: : építkeztünk és mindent ketten csináltunk a párommal a házon, kivéve a tetőcserét, szóval mindketten totálisan kivagyunk, erősen gondolkoztam is, hogy érdemes-e így neki vágni a lombiknak, főleg hogy most az allergia is teljesen legyengített...

Meglátogatsz valamikor?
Vendég

Házitücsök!
jómagam is mindeben besegítek a házszépítésgetésben... talicskázok, ások, minden. Most pont azért tettem az őszre a lombikot, mert akkor már nem lehet annyit dolgozni, és nyugodtabbak a körülmények :)
ha fogigátlózol, akkor short protokollod lesz, vagyis csak okt. vége felé lesz a beülti! Addig még kidolgozod magad, minden elkészül és nyugodtan érlelheted a petéidet és várhatod a babókat :wink:
dezsina

Dezsi!
Mi tavaly ősszel újítottunk fel. Ősszel is lehet sokat dolgozni. :lol: idén viszont már élvezzük a tavalyi munka eredméynét. :wink: :lol:

Tücsök!
Persze! Vagy holnap vagy pénteken. Menjek be a könyvtárba és Téged keresselek? És megírnád priviben a neved? :oops: Tudom,h ogy tudtam, de mióta letöröltem magam iwiwről, sajnos elfelejtettem. Ne haragudj. :oops: :roll:

KépKép
zsófikukac

Dezsi, a párom is azt mondta, hogy októberben meg már unatkoznék (tény és való, hogy nem tudok lazítani, mindig csinálok valamit), szóval ne halogassam a dolgot!;-)

Zsófi, igen gyere be! Van saját "portásunk" neki szólsz , hogy hozzám jöttél ő felszól nekem telefonon és én lemegyek hozzád! Szerintem inkább holnap gyere, mert pénteken megyek az UH-ra és ki tudja mikor végzek!
Mindjárt megírom a nevem!;-)
Vendég

Nyulasz mizujs Veled/Veletek?

KépKép
tobi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?