Sziasztok!
Muszáj néha rátok nézni, mert folyton szövegeltek
Lola, én úgy tudom, hogy a kiskatonák (ha apa rendben van) sokkal strapabíróbbak, mint a petikék, napokig, vagy akár egy hétig is képeseke megtermékenyíteni a petesejtet, ami meg csak kb. 12 órát vár, aztán ha nincs ott egy kiskatona sem, akkor menthetetlenül öngyilkos lesz. Szóval ugrás az ágyba, ne számoljatok semmit, ami csak mocskos fantáziátokból kifér, az mehet...
Katica, nagyon gondolok rád. És csak akkor add fel a reményt, ha már minden kétséget kizárólag biztos, hogy nem sikerült. Addig nem ér. Neked magyarázzam?
Dezsi és Krisz! Hajrá konzi, közeleg a ti időtök is.
Zsu, ne félj, közeleg a nap, mikor a kezedben tarthatod a saját kis babácskádat, és az mindenért vigasztalni fog. Nektek tuti sikerülni fog!
Csibe! Hajrá inszem!!! Menni fog ez nektek, ügyesek vagytok!
Nyulasz! Hajrá hármasikrek!!! Tudtad, hogy a fórum első babása Krizsánál volt és rögtön ikrei lettek? Ráadásul még laptetőztél is!!!
Bella! +++++++++
Tücsök! Bátor vagy, én tuti teszteltem volna még, sőt asszem teszt nélkül el sem keztem volna a fogigátlót, ha lennének még petevezetőim.
Rana, aztán ügyes nagylány legyél! Amúgy én is szoknyában szeretek nődökihoz menni, nem kell annyit öltözködni, bár itt Szegeden sehol nem kell meztelenül vonulni, a vizsgálóban vannak kialakítva öltözőfülkék.
Időzített együttlét! Hihi, ebből én kimaradtam. De szívesen cserélnék veletek!!!