Új privát üzeneted érkezett!

Holnap teszek ám be délelőtt is táblát. Szerintem lassan már megtelik. Vagy valaki még mindig kimaradt?

Kép

Kép
vkhajni

Nolina
A nődokinál voltam és jövőhéten tudom meg az eredményeket, hogy van e baba és minden rendben van odabent.

Kép
Kép
incike

Inci, sejtettem,hogy nődokinál voltál. Kép De vért nem vettek? Én úgy tudtam,hogy hamarabb megvan az eredmény. Tesztet nem is csinálsz addig?
nolina

Sziasztok!

Kezdődik az esti műszak, megjöttem Kép

Inci kedves miért nem tesztelsz addig is? Az egy hét még olyan messze van!!Kép Mondjuk nem kétséges az eredmény, de még egy januári zebrát szeretnék!! Légysszííí!Kép

Anikó a hideg kirázott, mikor láttam az autódat. Amíg szervízben van a kocsi, addig se ér baj Kép Nagyon nagy szerencs, hogy semmi bajod nem lett!! Remélem innentől jobban vigyázol magadra/magatokra!!
Kiváncsian várom a tüszőnézés eredményét.

Nolina én kérek képet!! (faragozso@freemail.hu)Ígérem én is küldök. Vagy már Neked is küldtem?

Hajni, ez a tábla egyre szebb!Kép
Tök jó, hogy már a belső munkákat csináljátok a házikón, az oylan bíztató. Én még emlékszem, mikor a teteje se volt megKép Tök jó lehet festéket, meg padlóburkolatot, meg csempéket válogatni...Vagy már megvettétek?

Én holnap megyek dokihoz, kicsit izgulok és elkezdett feszülni a mellem. Ez reménységgel töltene el, dehát már volt ilyen máskor is Kép
Azon kívűl még annyi újság van, hogy elkaptam a kollegáimtól a hasmenéses vírust. Ma sorban álltunk a wc előtt, tök vicces volt. Be se mertem venni a brutálbogyót, mert ugye az is hajt..!

Zafír

Kép
Kép
zafír

Zafír, még semmit nem vettünk meg. Most várjuk a hitelt Kép. Azért még van kint is bőven mit csinálni Kép. Ott is kell vakolni, meg még a bejáratnál nincs kész a terasz Kép.

Erről jut eszembe, nem is meséltem nektek milyen izgi ilyenkor két szál padlón, másfél méteres magassában csámpázni felfelé Kép.

Nagyon kijár neked mostanában a hasmenés Kép. Nem baj, szép tiszták lesznek a beleid Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Csá' kisanyáim (szó szerint)!

Végre gépközelbe kerültem. Végigolvastalak Benneteket, hogy mit is termeltetek a hétvégén.

Anikó,
igaza volt Zafírnak, iszonyú a képed a kocsiról. David Merlini hozzád képest bakfitty. Ha a pénzügyi asszisztensi pálya hanyatlóban lesz, a kiszabadulásoddal a cirkuszban is felléphetnél. De komolyra véve a szót - fáj még valamid? Túl gyorsan mentél? Mi volt az első gondolatod, mikor feleszméltél?

Hajni,
igen csinos a tábla, amit készítettél. Nem tudom, lehet-e még csatlakoztni az utolsó sorok valamelyikébe - csak így szerényen, vagy már lezártad? (Ha nem, akkor 27 év, Budapest, 29-32 nap, 2005. január, és ma vagyok a 22 cn-en...volt még valami?) Előre is köszike.

Kata,
tudom, hogy lejárt már a téma, de asszem, hogy Te vetetted fel a neveket. Én úgy döntöttem - pont a fent említett indokaitok miatt, hogy a párom családnevét az én családnevem után kötőjellel kapcsolom. (A.-C. B.)Persze, így hosszabb, de legalább nem vagyok senkinek a tulajdona (-né) és én nem vagyok az a csodálkozós fajta, hogy "nééééé"! Kép Másrészt én nem akarom a családom nevét eldobni, hiszen büszke vagyok rájuk és mivel egyke vagyok, amúgy is én viselem apám nevét utoljára a családban. És viselem is, ameddig élek. Nekem valamiért nem szimpi, ha a csaj a férje családnevét veszi fel, mert így olyan, mintha a testvére lenne. Nem tudom, Te hogy vagy ezzel...?

Inci,
tesztelj! Ha Te nem is akarod tudni az eredményt, akkor nem muszáj megnézni, csak fotózd le és küldd el Nekünk - mert mi már a körmünket is lerágtuk! Kép

jövök még (és ezt nyugodtan vehetitek fenyegetésnek) Kép

Lola
lolita

Zafír
Nem tesztelek, mert már annyiszor teszteltem és negatív lett, hogy most ezt szeretném kihagyni, haa nem haragszol.

Nolina
Vettek vért, de azeredményért majd jövőhéten megyek,mert akkor nem dolgozom, de ma nem volt kedvem visszamenni, meg nekem elég komplikált a helyzetem.
Tudo nekem a klínkán négy orvosom van, mind a négy másik szinten és mást vizsgál.
SOTE I.-n, meg volt még más dolgom is. Elég volt az, hogy reggel 1/2 8-ra odakellett mennem, mert azért majdnem 1 óra az út nekem innen csepelről oda.Tudod busz, HÉV, villamos +gyalog.

Kép
Kép
incike

Sziasztok!

Három napig nem voltam, és egy órába telt visszaolvasni!

Hajni! Nagyon szuper a tábla, én is szeretnék felkerülni.
Andi, 2004. december, 55. cn, 35 nap, Budaörs, 23 év

Incike! Nagyon drukkolunk neked! Kép

Csütörtökön mentem vissza az orvoshoz az uh után. Azt mondta, hogy a méhnyálkahártyám jelenlegi állása szerint (6 mm) esély sincs mostanában egy mensire (de babára sem!). Kép
Úgy néz ki, hogy segítség nélkül nem is lehet babónk! Kép Valószínűleg csatlakozom a closty- táborba! 2 hetet kaptam hogy megjöjjön (még kettőt!!!!!!!!!!), utána megindítják gyógyszerrel, és kapok peteérés- elősegítőt! Kép Kép Kép Kép Kép
Most már nagyon szeretném ha megjönne, és visszaállhatnánk a babaprojectre. De addig is szorgalmasan gyakorolunk! Kép

Puszi
Andi

55/35

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Lányok tudtok ügyeletes nögyogyit itt pesten?
Asszem gáz van. Maszatolok és időnként olyan érzésem van mintha belűlről szurkálnák a hüvejem oldalát.valaki tudja, hogy ez normális vagy sem?
Vagy nehezen viselte a belsőm a vizsálatot?

Kép
Kép
incike

Ráadásúl a férjem is későn végez, de őt már hívtam és hazaugrik értem, hogy elvigyen orvoshoz.
Szeretném, ha megmaradna az a valaki a pocakban.

Kép
Kép
incike

Incike,
Elvileg minden kórházban van ügyeletes ambulancia. De szerintem a vizsgálataid alatt lehet, hogy egy kicsit felsértették a hüvelyed falát. (Már ha a maszatolást a vérzésre érted.) Szerintem, ha nem gyógyul be vagy múlik el az éjszaka folyamán, akkor holnap menj el.

Szerintem semmi komoly, mert azt az orvos már ma mondta volna Neked. (pl. ha lobosnak, gyulladtnak látta volna a hüvelyedet ma)
lolita

Beírtalak benneteket. Holnap délelőttől láthatjátok is magatokat. Szerintem nem teszek be ma már többet Kép

Andi, nem örülök ennek a hírnek Kép. Gyakoroljatok is, hamarosan úgyis szükség lesz rá Kép

Lolita, milyen jó kedved van Kép

Kép

Kép
vkhajni

Bocsi lemaradtam egy körrel. Előbb megírtam az üzit, de nem küldtem el, és lementem tortázni Kép.

Incike, sajna én nem tudok mondani semmit, de szerintem sem komoly, de ha úgy jobban érzed magad, menj el dokihoz hogy megnyugtasson. Ja és persze részletes jelentést kérünk, minden mozzanatról.

Kép

Kép
vkhajni

Lolita
Igen a vérzésre gondoltam, de nem hiszem, hogy az jó jel, hogy olyan érzésem van mintha leakarna válni a hasam a testemről, mert pillanatnyilag olyan érzésem van.

Érdekes, hogy nálunk csak tini ügyelet van.

Kép
Kép
incike

Lányok!
Akartam feltenni magamról képet, úgy mint Ti. De az én képem túl nagy! (Már ez is baj?) Szóval nem olyan kicsi, mint a Ti (esküvős, páros) fotótoké. Az enyém betölti az egész képernyőt. Ti hogyan csináltátok? A Páromról is akartam feltenni, de az már olyan sok a gépnek, hogy az adminisztrátor nem engedi. ÁÁáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááh!
lolita

Inci,
biztos, hogy a hüvelyed fáj? Mert ha a pocilakóval lenne a gond, akkor nem a hüvelyed szurkálna, hanem a méhed.

Mikor ér haza a Ház Ura? Melyik kórházba akarsz menni? Szerintem kérdezd meg a Tudakozón (198), mert mindig más kórház az ügyeletes. A Tudakozóban meg úgyis tudják.

MÁs ötletem nincs, sajna.
lolita

Incike, nyugi, azt mondtad, hogy megy haza a párod. Addig te telefonálgass végig egy pár közeli kórházat. Tudom hogy semmi komoly nincs, de én is elmennék a helyedben.

Lolita, én photoshoppal vettem le a minőségből és úgy már elfogadta Kép

Kép

Kép
vkhajni

A ház ura Kb. 1/2 óra múlva ér haza.Lassan már tényleg leválik a pocakom. Olyan érdekesen fáj és 1 óriás hordónak érzem magam.

Remélem elmúlik.

Kép
Kép
incike

Mi tudjuk hogy elmúlik Kép. Kiderítetted már melyik kórházba kell menni?

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok megjöttem!
Vacsorázni voltunk a kedves férjemmel Kép

Jaj olyan rossz híreket hoztatok ide a végére.
Inci én azért izgulok érted. Ma voltál vizsgálaton, lehet hogy tényleg megsértették. Reméljük "csak" ennyi a baj.

Andi ezek nem jó hírek. Mivel állapították ezt meg?

Hajni milyen tortát eszel? Csak nemhogy ünnepeltek valamit?

Cirmike: nagyon édes a kisfiad !!!! Ja és ha lehet mondd meg a kis pocaklakónak hogy két nappal hamarabb jöjjön és akkor egy napon lesz a születésnapunk!!! Majd küldök e-mailt.

Rögtön folytatom!

Kép
Kép
beuka

Lolita! Microsoft Photo Editor: megnyitod a képet és a "image: resize" menüpontban le tudo venni a méretét akkor be fog férni!

Kép
Kép
beuka

Az öcsikémék egy éves évfordulójára sütött a barátnője tortát Kép. Abból ettünk. Kép
Marha jó egyeseknek Kép. Vacsi kettesben Kép, de rég is volt nálunk ilyen Kép

Kép

Kép
vkhajni

Beuka, Hajni,

köszi a trükköket. Ügyködöm rajta. (Photoshoppal nem megy. Minden minőségben és kb-ban ugyanolyan óriási képet hoz ki)

még jövök
lolita

Szerinted mi miért vagyunk olyan palacsinták Kép? Különben szerintem csak a kb-ot szabja meg Kép

Kép

Kép
vkhajni

HAJNI viszont én tortát nem ettem ám (csak tegnap). Igen, jó volt a vacsi Kép

Zafír: mi lesz holnap a dokinál?

Anikó hú nem semmi hogy nem lett bajod ebben az autóban!

Nolina én is kérek képet!
Ja és mindenkitől szívesen látok! picibeus@freemail.u én is küldök majd! olyan jó lenne arcokat is kapcsolni a nevekhez. Kép na meg küldhettek mindenfélét kutya, macska, pasi autó...
csak ne legyen túl nagy méretű Kép

Proone: gratulálok a nővéred kisfiához!!!

Nicola: szept.22-én leszek 25 éves.

Bocs de még a délelőtti írásokra reagáltam.

Kép
Kép
beuka

Inci mi újság???

Kép
Kép
beuka

Halihóóóóó!

Úgy látom egyedül maradtam. Kép

Kicseréltem a fényképünket, mert Nolina lekislányozott.

Várok még egy picit, aztán ha nem jön senki én is megyek. MÉg fürdenem kell és holnap munkanap Kép

Kép
Kép
beuka

Én itt vagyok, várom Incike válaszát. Szerintem én is lassan megyek fürdeni, aztán visszanézek írt e nekünk valamit, és megyek tenit.

Kép

Kép
vkhajni

OK!én iS

Kép
Kép
beuka

Na, mentem aludni, jó éjszakát mindenkinek.
Incike, remélem reggel jó hírre ébredek Kép

Kép

Kép
vkhajni

Csak én jöttem...
Izgulok én is Incikéért! Szorítsunk neki együtt!

Nolina, tényleg jól kipihentük magunkat, de nagyon hiányzott Roli, majdnem hazajöttünk előbb.

Andi, a Closty nekem nagyon bejött (már kétszer is)! Kép Ne aggódj és az első terhességem előtt volt nekem is 48 napos ciklusom is.

Zafír, nagyon bosszantó dolog ez a hasmenés... főleg hogy már annyit szenvedtél tőle. Mit vizsgál a doki? Uh-t csinál?

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Én is megyek lefeküdni...
Annyi havat lapátoltam ma már, de feladtam, mert mire végzek kezdhetném előről. Majd reggel a párom letakarítja. Izgulok érte most este 7-kor indult hazafelé egy 5 órás útnak.

Hajni, az ügyintézés délután sikeres volt, a nagy hó nem gond, csak ne jegesedjen...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Cirmike! Így nem lesz könnyű Neked elaludni, gondolom mennyire izgulsz a párod miatt.

Inci! Reggel írjál, mert izgulunk ám!

Én is megyek aludni!

Sziasztok!

Bea

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Bár már mindenki alszik, én csak most tudok írni. Mostanában a férjem rá van kattanva egy számítógépes játékra, azért nem jutok ide..Kép
Kár volt ide visszanézni, csupa rossz hír..Kép

Inci miatt nagyon aggódom, lehet a vizsgálattól. A kéttővel ezelötti uh után nekem is fájt és még a pocim is görcsölt egy kicsit. Kép

Cirmi múlt kedden voltam a dokinál megnézni, hogy van-e érett tüsző , volt egy nagy baloldalon, másnap szurival megrepesztették most megyek vissza megnézni, hogy minden úgy alakult-e, ahogy kell. Remélem minden oké lesz.

Nem csodálom, hogy aggódsz a férjedért, hamarosan biztos hazaér. Aztán vigyázni Rékára vagy Andrásra, óvatosan azzal a hólapátolással!!Kép

Szandi sajnálom, remélem hamar helyrejössz és legközelebb tényleg a baba miatt nem lesz mensid. Kép Egyébként nem mondta a dokid, hogy ez mitől van?

Álmodjatok szépeket!!

Zafír

Kép
Kép
zafír

Képkezeléshez én az IrfanView programot használom. Alábbi linkről le lehet tölteni, és külön le lehet hozzá tölteni a magyar nyelvet is (meg ha valaki igényli, a pluginokat). Szerintem ez a legjobb... Kép Na és ingyenes!
http://www.irfanview.com

KépKépKépKép
proone

Sziasztok csajszik!!
Nemrég értem haza,gyorsan fürcsiztem,most vissza olvastam mi történt veletek ma.
Cirmike!Köszi a jó tanácsokat,jó tudni,hogy van akinek használt a closti!Lehet én is bizakodó leszek!!
Kata!Mi van veled??Olyan régen nem hallottam rólad!!
Incike?Hát nem jó hírt hoztál így estére!Bízom benne nem nagy a baj!!Reggel eltétlenül írj!!Izgulok érted!
Beuka!Mesélj!Merre voltatok vacsizni??Bár tudom már mindenki alukál de én azért hűen írogatok nektek,ha reggel fel ébredtek legyen mit olvasni!!!
Hajni!Minden ok??Nagy a hó felétek?Most hogy jöttem haza már az eső esett.Jó latyak minden.2 clostis napom!Hú de jó!!Hogy tudok neki örülni,ugye??Lehet nem vagyok normális??Na csajok,további jó alukálást!!szép álmokat!Megyek aludni,holnap jövök!!Hurrá-hurrá,mert nem dolgozom!!Puszi
csanita

Jó reggelt lányok!!

Most olvastalak benneteket vissza!

Andi!Te szedtél valaha is fogi tabit??Én szedtem kb. 1.5 évig, most hagytam abba, de nekem sem akart megjönni akkor mikor nem szedtem!!!Szoval hasonló helyzetben vagyok mint Te!!
Irj majd mit mond a doki!!!(2 hét mulva)

Proone!

Én is indulok dokihoz még egy hónapot várok aztán megyek!De ilyen citologiát nem árt csináltatni!!
nicola79

Jó reggelt!

Megjöttem.
Incike, mi van veled?

Itt elég nagy a hó, de a párom szerencsésen megérkezett a munkahelyére. Ez a lényeg.
Nem tudok mit írni, mert iszonyatos álmos vagyok, de az a szemtelen ágy már megint kidobott Kép

Hamarosan küldök a délelőttös műszaknak is egy táblát Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

sziasztok csajok,

na mától megint rendesen vagyok,remélem.

Incike,
mi van veled?szörnyű volt olvasni amit írtál,remélem minden rendben lesz,nagyon erősen gondolunk rád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zafír,
ez a hasmenéses vírus nálunk is volt,úgy egy hete kb:-(

Cirmike,
jó hogy épségben hazaértetek,pont valameliyk nap gondoltam arra hogy én biztos nem mertem volna elmenni,mikor én terhes lettem még a szőnyeget se mertem kisikálni mert attól féltem hogy nem marad meg az embrióm:-)és ezt csináltam a
.hét végéig és utána magamhoztértem:-)
biztos már utálsz mert lehet hogy sokadjára kérdezem meg(csak tök szita agyam van)de neked össze vissza megjött és nem volt pé-d és így szedtél closty-t?

Hajni,
ha te 9 nappal vagy nálam idősebb akkor nked ma kell hogy legyen a szülinapod,ugyi??????????
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm?
ez most nem ide vág,de....a személyi kölcsönt hogy fogjátok a lakáskölcsönből visszafizetni?
a lakáskölcsönt ha megkapjátok nem kell mindent számlával igazolni?

Beu,
de jó nektek,hogy voltatok vacsizni,én már nem is emlékszem mikor voltun utoljára:-(
de reménykedem hátha a szülinapomra apa előáll vamai meglepivel,monjuk elvisz vacsizni meg moziba vagy valami ilyesmi:-))

ja hajni,
holtudom megnézni a csudatáblát???????????
tök kivi vagyok rá:-)

na megyek tisztába teszem ezt az áldott gyermeket:-)
pussz
juca

28/31
Jucaa

Juca, igeeeeen Kép.
A táblát pont a hozzászólásod felett tudod megnézni Kép.
Úgy fogjuk visszafizetni az építési hitelből, hogy az elvileg a végén megmarad. Csak az 50 %-át kell számlával igazolni.
Épp most jutottál eszembe. Rendezgettem a gépet és találkoztam veled Kép. Nem jelentkeztél be MSN-en Kép

Hol vagytok többiek?

Kép

Kép
vkhajni

Akkor nagyon de nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
esti programm???????
az 50%-os dolgot nem tudtam,de jó tudni:-)
tényleg nem is mondtad hogy tetszik bálint baba:-(
azért nem jelentkeztem ,mert nem tom hogy kell:-(
apa valami elállytott hogy nem menjen folyton autómatikusan a netre nehogy bekapjunk valami vírust és most nincs kint ikonba:-(
de ha írsz nekem kijön:-)és akkor tudunk beszélni:-)))))))))))))))))))
Jucaa

Hajni,

Boldog szülinapot! Kép
Majd később jövök!

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

De nem tudok írni, mert nem vagy bejelentkezve, és nekem azt mondja nem vagy fent a neten. Próbáld meg a Start menüben - minden program ott kell lenni, hogy MSN Messenger 7.0. Elindítod és már itt is vagy Kép

Különben köszi szépen.
Bizti nem mondtam hogy tök cukorfalat a Bálint baba? Annyira megdögönyözném Kép

Kép

Kép
vkhajni

hát nem sztároltad a fiamat,nagy hiba volt:-)))))az előbb azért írta hogy nem vagyok a neten mert nem is voltam,itt volt a védőnéni ellenérzésen:-((
Jucaa

asszem bálint baba álmos is lesz,mert sirdogál,szóval megyek megpróbálom elaltatni,megint nem leszek a neten:-(
Jucaa

Hajni!!

Boldog szülinapot!!!!KépKépKép
Javítottál a profilodban??KépKépKép
nicola79

Nem javítottam még, de most hogy így felhívtad a figyelmem Kép. A táblában sem javítottam.

Köszi mindenkinek Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Hajni, csatlakozom! Boldog szülinapot!!! Kép A tábla gyönyörű, remélem egyre több zebránk, utána meg babánk lesz.
Inci, remélem azóta megnyugodtál! Ha kb. egy héttel ezelőtt olvastad, hogy Pocika a kis 9 hetes tornász -keresés után szintén görcsölt meg barnázgatott. A doki is mondta Neki, hogy nem a baba miatt volt, remélem, nálatok is minden ok!

Zafír, Beuka küldöm a képeket, de sajnos csak így a hetet együtt tudom, mert így lett scannelve és nem ér nevetni, elég vicces némelyik.

Andi, nagyon szorítok, hogy minél hamarabb magától megjöjjön és utána már biztos minden gyorsan megy majd. Nicola, Andi nektek a foggátló utáni első hónapban nem jött meg időre, vagy csak később? Erre mit mondott a doki, hogy mitől lehet?
nolina

Nolina!!

Mikor abba hagytam a fogi. tabit nekem akkor 4 nap mulva megjött, aztán még nem tudom mert még nem tartok ott!!Majd 8-10 nap mulva...
Andinak nem tudom!!majd talán ir!!
De nem tudom mitől lehet!!
Nekem fogi tabi előtt nem jött meg hónapokig..akkor voltam dokinál kérdezte mikor akarok gyereket mert akkor hormonkezelésen kell "résztvennem"!Kép

Kata!
Egyébként mi sem vagyunk annyira rajt az ügyön azért sem akarok felkerülni a táblába!
Majd talánpár hónap múlva, amikor már talán senki nem lesz fenn csak Én!!Kép
nicola79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?