Csá' kisanyáim (szó szerint)!
Végre gépközelbe kerültem. Végigolvastalak Benneteket, hogy mit is termeltetek a hétvégén.
Anikó,
igaza volt Zafírnak, iszonyú a képed a kocsiról. David Merlini hozzád képest bakfitty. Ha a pénzügyi asszisztensi pálya hanyatlóban lesz, a kiszabadulásoddal a cirkuszban is felléphetnél. De komolyra véve a szót - fáj még valamid? Túl gyorsan mentél? Mi volt az első gondolatod, mikor feleszméltél?
Hajni,
igen csinos a tábla, amit készítettél. Nem tudom, lehet-e még csatlakoztni az utolsó sorok valamelyikébe - csak így szerényen, vagy már lezártad? (Ha nem, akkor 27 év, Budapest, 29-32 nap, 2005. január, és ma vagyok a 22 cn-en...volt még valami?) Előre is köszike.
Kata,
tudom, hogy lejárt már a téma, de asszem, hogy Te vetetted fel a neveket. Én úgy döntöttem - pont a fent említett indokaitok miatt, hogy a párom családnevét az én családnevem után kötőjellel kapcsolom. (A.-C. B.)Persze, így hosszabb, de legalább nem vagyok senkinek a tulajdona (-né) és én nem vagyok az a csodálkozós fajta, hogy "nééééé"!
Másrészt én nem akarom a családom nevét eldobni, hiszen büszke vagyok rájuk és mivel egyke vagyok, amúgy is én viselem apám nevét utoljára a családban. És viselem is, ameddig élek. Nekem valamiért nem szimpi, ha a csaj a férje családnevét veszi fel, mert így olyan, mintha a testvére lenne. Nem tudom, Te hogy vagy ezzel...?
Inci,
tesztelj! Ha Te nem is akarod tudni az eredményt, akkor nem muszáj megnézni, csak fotózd le és küldd el Nekünk - mert mi már a körmünket is lerágtuk!
jövök még (és ezt nyugodtan vehetitek fenyegetésnek)
Lola