Új privát üzeneted érkezett!

Chrissy: a szakmaira válaszolok, de a többihez azért nem értek. De kérdezz bátran.

Betty: jól,mert nem dolgozok. Majd holnap kérdezd....12órázom

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Chrissy:
1. ez lehet a terhességtől is, meg a nem terhességtől is.
2. nem teljesen értem, de én elmennék a 21. napira is. Nem csak a peteérést nézik, hogy volt-e, hanem pl. a progitermelődést is.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Lujzi, akkor msn-en jövök nem sokára!

Enyém a lapalja!!!! :lol:

chrissy81

ok,chrissy.

lujzedli

Puszi, köszi, de terhességhez még igen korai lenne! Hisz tegnap még csak 6. dpon voltam. Inkább úgy értettem, hogy Nektek szokott ilyen lenni?

2. gondoltam, hogy zavaros leszek. Azt szerettem volna kérdezni, hogy van-e értelme elmenni most erre a vv-re, vagy majd a köv ciklusban menjek? vagy menjek mind a kettőben, legalább lesz mit összehasonlítani? pl tüszőrepi nem befolyásol semmit? progit, prolaktint és tesztoszteront kell nézni.

chrissy81

Chissy: mondom, én elmennék. Azt nem tom, tüszőrepi befolyásol-e, sztem nem.

Kép

Kép

*puszedli*

Chrissy
tüszőrepi nem befolyásol semmit, max. a hcg szintet :lol:
Én is elmennék most 21 cn.-i v.v.-re, mert akkor lehet látni a teljes ciklusi eredményt.
Volt a hőn egy leesésed, én is csak azt tudom mondani mint Puszi: lehet terhességtől is, meg nem terhességtől is..
De nézd a jó oldalát: lapaljád van :wink:

Lujzi
vedd akkor úgy, hogy holnap is megkérdezem :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Chrissy: én is elmennék, az eredmények összehsonlítása végett jó tudni.

Betty: oké, úgy veszem, hogy holnap is megkérdezed. Nehéz lesz kibírni,de kifogom.

lujzedli

Lujzi
ez a beszéd 8)

Bri még mindig nem írt :roll: lehet, sokan vannak előtte :?: :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

ok, csajok elmegyek holnap vv-re. 8)

chrissy81

Betty: nem nagyon szokott lenni csúszás pedig. :roll:

Chrissy: helyes!

Na megyek a dolgomra, majd ide-ide nézek.

Kép

Kép

*puszedli*

Lehet, hogy annyi tüszike van, hogy 11 óta számolják :wink: így legyen :!:

betty615

Betty: lehet, hogy sok van neki:-)

lujzedli

Na? Még mindig nem írt???

Kép

Kép

*puszedli*

Bri hírek:

Összesen 6 tüszi :D 4 bal oldal, 2 jobb oldal. Kép
A 2 legnagyobb 18 és 19 mm. :D :D A többi 13-14-es.
Szombaton punkció (addig majd a kisebbek is behozzák a lemaradást)
A kicsiknek drukk kell még....,úgyhogy Brííí tüszikéi: gyerünk, gyerünk :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

betty615

puszi: sajnos egy árva darab nem maradt. Amit én kaptam azt Agolutinnak hívták, szlovák gyártmány. Az egyik BMC-s dokitól vettük, de úgy hogy az én orvosom felhívta előtte és vittük a leleteket. Ha nagyon nem tudsz honnan szerezni, megadom a doki elérhetőségét és esetleg jelentkezz be nála injekcióért.

betty: szuper hírek :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.23 13:17-kor.
Vendég

Bri: szupeeeeeer, csak így tovább!!!!
Kép

Csibuc: köszönöm szépen. Ha nem tudok szerezni vkitől 10et, akkor veszek egy 50es csomi, remélhetőleg kelleni fog 10 hétig. Ha meg nem, akkor eladom.

Kép

Kép

*puszedli*

Jaj, de jó hírek Bri! Akkor hajrá tüszők!!!!!!!!!!!! Csak így tovább!

Puszi: ez a lényeg, hát persze hogy 10 hétig kell majd! :D

Élesedik a helyzet lánykák! :wink: Mindenki egyenesbe fordul lassan, fontos hetek vannak előttünk!

chrissy81

Brinek: drukk neked

Kép

lujzedli

Chrissy: félre ne értsetek, optimistán nézek elébe!
(Csak ha nem maradt volna az előzőből progiszurim, akkor lehet zselét írna most föl a doki, ami azért csak jobb lenne. Ha most megint bevásárolok és megint marad, akkor megint ugyanez lesz,... nem tom érthető vagyok-e.)

Kép

Kép

*puszedli*

Lujzi
de édi ez a kép :lol:

betty615

Betty:neked is küldök egy képet. Várj

lujzedli

Puszi
és ha azt mondod, hogy nincs, vagy kevés van :?:
Akkor sem ír fel zselét :?:
Nekem így van + adag utrom is, még itt a recept, ki sem váltottam, mert azt mondtam, hogy kevés van, és írt :lol:
Vagy jól értelmezem egyáltalán a kérdést :?: remélem...

betty615

Betty: és akkor mit csinálok a ~35 ampulla progimmal???

Kép

Kép

*puszedli*

Betty:

Kép

lujzedli

Köszike Lujzika, édi vagy :wink:

Puszi
eladni nem tudod esetleg :?:
Mennyibe kerül :?:

betty615

Betty: nem tudom. Majd pénteken megkonzultálom a dokimmal... :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Imént voltunk lent az udvaron, Totyim szaldgált egyet, sezgény már kb. fél éve nem szívott friss levegőt, nagyon élvezte, csak az új hámját meg kell varnom, mert nyaknál egy kicsit nagy neki

lujzedli

Puszi, szerintem is füllents egy kicsit! A progi szurit meg tényleg el lehet adni...
Egy recept szerintetek hány hónapig érvényes? Mert voltam egy dokinál nyáron, aki mindenféle vizsgálat nélkül felírt nekem utrot, de nem szedtem be, mondván hogy vizsgálat nélkül nem szedek be semmit. Szóval ki sem váltottam, dokit meg nagy ívben elkerülöm.

chrissy81

Chrissy: 3hónapig érvényes a recept

lujzedli

Chrissy
jó doki lehetett az is :lol:
Nem tudom, hogy a tavalyi évi receptet elfogadják-e, ezt meg kéne érdeklődni valamelyik gyogyitárban...

betty615

Akkor már meg sem kell kérdezni :lol:

betty615

Betty: Kép

lujzedli

sehun senki? Én itt ülök egyedül,uram elment dolgozóba,én emg idehaza.

lujzedli

Lujzi
én itt jövök-megyek, rendezgetek :lol: :lol:
Jó az új vonalzid 8)

betty615

Betty:
Köszi,nem találtam mást. Uram pánikol és nem tudom, mit csináljak vele? Láttál már pánikolni egy férfit? Olyan más, mint amikor én félek valamitől. Azzal vigasztalom, amit ti is írtatok, hogy ez egy jövő kezdete lesz, elindulunk egy úton, aminek már látszik a vége. De nem nyugszik.

lujzedli

Lujzi: férjednek mennek a virtuális pozitív energiák!!!

Én is csináltam vonalzót! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Lujzi, annyira nem tudok mit mondani... Olyan caar, hogy ez pont veletek történik, de vmi miatt így kell lennie és rendbe jönnek a dolgok hamar! Uradnak sok támogatásra lesz szüksége, pozitív hozzáállással viszont sok mindent meg lehet könnyíteni. Sok erőt Nektek! ++++++++++++++

Puszi, jó az új vonalzid! Csak nem ikrek lesznek? :wink:

Betty, most tényleg el akarsz tűnni? :oops:

chrissy81

Chrissy: akár! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi: szorítok az ikrekhez:-)

lujzedli

Puszi
olyanok a vonalzidon az ikreid, mint az enyémek :lol: :lol:
De jóóóó :lol:

Lujzi
és mit csinál az urad ilyenkor :?: Sipítozik, mint egy nő, vagy hogyan csinálja :?: Hisztizik :?: Toporzékol :?: Vagy csak ül egy fotelban magába roskadva, hogy most mi lesz vele :?:
Meg kell nyugtasd, hogy minden rendben lesz, vagy egy kicsit engedd be ide közénk :wink: fél óra alatt rendbejön :lol: :lol:

Chrissy
igen, ma este könnyes búcsút veszek tőletek, lobogtatom könnyáztatta zsebkendőmet felétek :D .....és elnémul a frekvenciám :roll: :wink:

betty615

Betty: esküszöm nem vettem észre!!! :oops: De lecserélem ám, van ezer féle! Picit se jössz majd? Legalább napi 1 bejelentkezésre! 8)

Bri: merre vagy?

Kép

Kép

*puszedli*

Betty: szokott titeket olvasni, van, hogy kimegyek a konyhába és mire visszajövök, már olvassa, miket írtatok. :) Magába van roskadva, nem toporzékol,csak hülyeségeket képzel be magának.

lujzedli

Puszi
neeeeee cseréld leee, ez ííígy jóóó :wink: :lol:
Az első napokban tuti nem jövök...

rível mikor beszéltem, azt mondta, hogy estig nem ér rá, ment valahova még, meg utána máshova (ezt jól megaszondtam :lol: ), és mondta, csak este jön majd..

betty615

Lemaradt a B :roll: :lol:

Lujzi
a hülyeségekből ki kell, hogy hozd valahogy :roll:
Hát mindketten be vagytok fordulva, nem lesz ez így jóóóóó :!:
Bár nálad már látok jó irányba változást, úgyhogy csak így tovább :!: :wink:

betty615

Betty: írnék privit, jó? Akarok valamit kérdezni

lujzedli

Persze, írj csak :wink:

betty615

Betty: elküldtem

lujzedli

Nagyon ngyon ngyon szepen koszonom a drukkokat es a szebbnel szebb kepeket!!!!!!!!!!!!! :D Na vgyok azaz csak beugrottam este vissza is olvastam de kesobb irok mert enni is kene minnya fel 9.Szombaton lesz punkcio(peteleszivas)akkor kiderul minden de en bizom benne most sikeresebbek leszunk ,mint multkor 8)

Chrissy
Nana,hogy elkell menni a vv-re amugy is csak igy er a vizsgalat...jovo honapban meg mesz megint :wink:

Puszi
Na mostmar ertem,hova tunt anyci :oops: Hajra szuri van kulombseg az este vgy reggel szurasnak?Meg 1kerdes szerinted mind1 melyik oldalra szurizol?Nem attol fugg melyik oldalon mennyi lesz ugye? :roll: ...de jo a vonalzooood :P Penteken aze talizzunk?

Csibuc
Magadrol nem is irtal vgy csak figyelmetlen voltam? :roll: (gyorsan olvastam)

Milyen
En sem aludtam jol bugyborekolt a hasam alja :shock:

Lujzi
Apacskanak elkell magyaraznod,hogy no para!Lesz mutet es minden rendben lesz!Sajnos o ezt nem tudja igy torke belehet panikolva....uljetek le a gep ele es keressetek ra dolgokra mutasd meg neki,hogy ez nem a vilag vege :roll:

Betty
Koszonom a hirosztast 8) :lol: En ma nem is tudtam jonni es akkor holnaptol nem latlak? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri:

Kép

lujzedli

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?