Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Panda Nagyon szorítunk neked!!!

Judy

Veszprémben úgy kezdik a szülőszoba bemutatást,hogy EDA-t nem nagyon használnak,mert ezt az 1-2 alkalmat mindenki kibírja, többször meg nem nagyon szül egy nő :shock:
Sajnos ez van a vidéki korházak nagy többségében :(

Sirkici

Természetesen minden rendben lesz!

Betsy

Köszi jól vannak,bár most Lillával nagy gondban vagyok.Nyár eleje óta teljesen szobatiszta,még a déli alvás idején is. Na ez kb 3 hete megváltozott állandóan bepisil :( Nem értem mi az oka :(

Bíborlány

Kitartás lassan csak elmúlik.

KépKépKép
bambika

Aha, akkor remélem megállitották a fájásokat és minden rendben van és lesz is.

Bambika,
kösz!
Hát ehhez a bepisiléshez még nem értek, de hátha csak átmeneti időszak, meg mindenképpen ki kell, hogy nője.
sirkici

BAMBIKA: Peti május óta szobatiszta, és már az eleje óta nem kellett a délutáni alváshoz pelus (éjszakára csak 1 hónapja nincs pelusa), viszont nálunk is volt egy időszak nem is olyan rég (talán amikor pont beteg volt), hogy bepisilt, tehát nagyon nagyon későn szólt, amikor már bement a bugyiba. Ez 1 hétig tartott, azóta időben szól mindig. Légy nagyon nagyon türelmes, semmiképp ne add vissza a pelusát. 3 hete egyszer se szól időben? És utólag szól, hogy bepislit? A kakesszal nincs gond?
Vendég

Bambika,

Hát ez marha jó hozzáállás, hogy 1-2 alkalom, mert töbször nem nagyon szül egy nő. Pl nekünk is a 3. szülésünk lesz, és vannak akik 4-5 gyereket is szülnek. :evil:

A bepisilésnek több oka is lehet, megfázás, leki probléma, vagy mint pl nálunk Bazsi 6-7 éves koráig bepisilt éjszaka, voltunk pszichológusnál is, mire kiderült, hogy egy hormon termelődése nem indult be nála és ez okozta azt hogy nem tudta visszatartani a vizeletet. 1 évig használtunk orrspray-t,(ez adagolta a hormont) és lassan elmúlott a probléma.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Köszi lányok! A pelust semmiképpen nem adom vissza rá.Nem későn szól, kérdezgetem kell e pisilni, a válasz nem.Fél perc múlva meg vigyorogva kiabál, hogy bepisiltem :evil:
Arra gondolok, hogy a szopizást is most hagytuk abba , talán így akar "bosszút" állni rajtam.

Judy

Kiakadtam én is mikor ezeket a szavakat hallottam, még az első szülésem előtt .

KépKépKép
bambika

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, ezért rég óta kerestem otthoni munkát, amit a kicsi mellett is tudok csinálni. Találtam egy otthoni internetes munkát.
Ha valakit érdekel, az küldjön e-mailt az alábbi címre, és küldök neki tájékoztatót:
uvme.mn@gmail.com
(freemail-es emberkék nem tudják megnyitni a válaszomat)
uvme

Sziasztok Lányok!

Ma voltunk AFP-n. Szerdán délután már lesz eredménye. Nagyon izgulok.

Betsy!
A következő UH-m a kórházban lesz, kötelező 18 hetes, 2 hét múlva. Azt mondta a magándokim, hogy vele pedig 3 hét múlva találkozunk, akkor is csinál UH-t gondolom, mert eddig minden alaklommal csinált. 4D-re pedig csak dec első hetében megyünk, mert a férjem ügyeletes nov utolsó hetében, pedig én akkor szerettem volna.
Miből gondolod, hogy 4D előtt kiderül a baba neme? Csak nem kukacosra tippelsz? :wink:

Bibi!
Sajnálom a hányást!

Sirkici!
Hogy vagy Kismami? Drukkolunk a szerda miatt! Nem lesz semmi baj!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

Pandácska szorítunk! Vigyázzatok magatokra!

Most voltunk a dokinál "felkészítésen". Pénteken volt UH. 3022g, fejvégű fekvés, lepény 2. fokban érett.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

CHRISTELL: Nem csak azt látják, ha van kukac, hanem azt is, ha nincs ;)
OMNIA: Hatalmas a kishölgy, már akár meg is születhetne. Többi adata? UH szerint is 36 hetesnek mondták?
Vendég

Jó reggelt!

Chris,
kösz, jól vagyok, már nagyon várom a holnapot!
Úgy látom neked is holnap lesz meg az eredmény. Drukk, de minden rendben lesz!
De jó neked, még csak 1 hónap és megtudod a nemét. Hacsak nem két hét múlva, hisz akkor 16 hetes leszel, amikor is elvileg már látszik a neme.
Irj dátumokat is, hogy be tudjalak irni a tábliba!

Omnia,
húha, te is nemsokára megszülsz. Elvileg két hét múlva már babázhatsz, hogy megindult mindenki. De ez igy jó is!

Betsy,
azért a kukacot előbb lehet látni, nem? Úgy értem az egyértelműbb.
sirkici

Ja, még valami. Valaki hallotta már azt a babonát vagy mit, hogy ha valaki lent hordja a babát, akkor lánya lesz, ha meg fent, akkor fiú. Valakinek valamilyen tapasztalat?
sirkici

SIRKICI: Nem mindig egyértelmű. :wink: Pont tegnap mondta az egyik barátnőm, hogy a kolléganőjének a 30.hétig lányt mondtak, most derült ki, hogy fiú. Mostanában nagyon sok ilyen esetet hallok. Úgyhogy az a biztos, amikor megszületik ;) Nekem hegyes a hasam, és csak hasra híztam mindkét gyerkőccel, mindkettő fiú. Lányos anyukáknál általában szétterülős a pocak, de ez sem mindenkire igaz.
Vendég

Sziasztok,

Megjöttem a védőnőtől. 7 kg eddig, minden rendben van, a vérnyomásom alacsony, a pulzusom viszont magas, már megint 103 volt.
A súlyra azt mondta, hogy lehetőleg már ne hízzak (mintha az olyan marha könnyű lenne), és elkezdett ijesztegetni terhességi toxémiával, meg fehérje lesz a vizeletemben. Szóval marha boldog vagyok. 4-5 hét mulva el kell majd mennem házidokihoz egy EKG -ra.

Omnia,

Nagyon szép a babócád súlya, és a lepény érettsége is szupi.
Most már tényleg ha akarna ki is jöhetne. :lol: :lol:
Persze azért még pihizzen odabent egy kicsit.

Chris,

Szerdára drukk az AFP-hez. De biztos jó lesz. :lol: :lol: :lol:

Sirkici,

A szétterülős pocakot meg tudom erősíteni, és elvileg lányom lesz.
Holnap sima uh-ra mész???? Mármint sima genetikaira????

Betsy,

Ne ijesztegess, hogy a 30. hétig lányt mondtak, aztán fiu lett. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok,

Ha nem gond tennék fel Danikáról egy képet, most csinálták a suliban. Olyan édes rajta. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betsy!
Jó lenne, ha 2 hét múlva már tudnának mondani valamit, hogy fiúra vagy lányra készüljünk. :wink:

Sirkici!
Még sajnos nem tudok dátumokat írni, mert egyeztetni kell a védőnővel is. Hozzá nov. 6-án megyek.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Halihó!!!

Nekem Zolcsival csúcsos pocim volt, most pedig széles :roll: Zozival nem volt semmi terhes tünetem, most végig émelyegtem a 14 hetemet. Úgy néz ki nálam úgy van, ahogy a babona szól :lol:
Azt, hogy lány helyett fiú lett egy tapasztalatlan doki mondhatta, mert általában aki 20-30 évig ezt csinálja - nem hibázik.
Judy: nyugi, remény hal meg utoljára :wink: Én már teljesen csajszira vagyok ráhangolódva :lol: :lol: :lol: Nagyon szép kis legény a fiad :!: :!: :wink:

Chris: Drukk az AFP.hez.!!!

Omni: nagyon szép súlyban van a kishölgy :wink: Gratulálok!!!Mostantól rajtatok a szemünk!!! :!: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

JUDY: Nagyon édes Dani. Be is rakom ezt a képet a másik topikba a tábliba (azért néha oda is nézz be ;) ) Nem akartalak ijesztgetni, Nektek tuti kislányotok lesz, több doki mondta, meg 4D-n is látták!
OLIK: Sajna tapasztalt doki mondta ezt, aki már 20 éve minimum ezt csinálja. De egy másik esetet is tudok, ahol két fiú után már nagyon vágytak egy kislányra, a harmadikat kislánynak mondták, még a szeméremajkáról is adtak fotót.. fiú lett.. De persze ezek nem annyira gyakori esetek, Nektek és Judyéknak is kislányuk lesz, ez tuti :)
Vendég

Lányok,

Tud valaki Heniről valamit??? Elvileg már itthon kell hogy legyenek????? :lol: :lol:

Betsy,

Mindig olvasom a másik topic-ot is, csak elég sokba írogatok, és nem igen tudok minden hova menni.
Köszi a dícséretet Danika nevében is. :lol: :lol:

Olik,

Én is csajszi cuccokra álltam rá, 3 doki csak nem téved. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
csak azt tudom, hogy holnap megnézhetjük a babónkat 3d-s uh-n meg lesz vérvizsálat, ahol nézik az NL-t, a free HCH-t és a PAPP-at. Ja, bocsi az NL a tarkóredő, tehát azt is uh-n nézik természetesen. Utána pedig a genetikus nénihez kell menni az eredményekkel.

A has hogy hogy áll az sajnos nem mérvadó, megtanultam a barátnőmnél, ő nem hizott szétfelé, csak a hasára csúcsosan és lánya lett.
Nálunk ennél a 3d-s uh-nál mindenkinek megmondták eddig, hogy hol hordja a babát, tehát aki lent, annak a hólyagját nyomja, és sokat kell pisilnie, aki meg fent, annak a gyomrát vagy tüdejét, tehát légszomjal küzd. Nálunk a barátnőm és anyu is lent hordta, lánya lett. Másik két ismerősöm pedig fent, és fiuk lett. De sajnos én csak ezt a 4 esetet tudom, és ezért kérdeztem, hátha van valakinek még tapasztalata.
sirkici

Sziasztok!

Szegény Panda szurkolunk! Tud valaki újabb hírt?

Judy! Nagyon édes a kisfiad!

Omni! Jó nagy lesz a babád ha már most 3 kg! Azért maradjon még benn egy kicsit ha lehet.

Jaimee! Hogy vagy? Hogy telik a betegszabi?

Betsy! Nektek már minden készen áll? Neked mekkora most a baba?

Jó hétvégét! Pihenjetek sokat!

Kép
barbi5

Barbi,

Pandi ma reggel kikerült a szülőszobáról. A fájások megálltak, méhszáj 2000-es. Most injekcióban kapja azt amit eddig az infúzióban.
Most már remélem nem lesz gond.

Sirkici,

Én eléggé lent hordom, mert állandóan nyomja a hólyagomat, főleg amikor mocorog.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Bocsánatot kérek, csak futólag tudtalak átolvasni titeket.
:oops: :oops: :oops:

Heni: Nagyon gratula!!!! Remélem, minden rendben veletek, várjuk a híreket nagyon!! :D Hát nem lustálkodott benn sokáig a Picur...

Betsy: Én úgy gondoltam, hogy ráérek akkor összepakolni, ha szól az orvos, hogy már a végét járom...Szóval úgy a 36-37. hét táján. Egyébként minden egy rakáson van a pelenkázón, kiságyon, szóval csak be kell dobálni egy táskába, a lista pedig a noteszemben van.

Omnia: Szép nagy babó már a kiscsajszi! :wink: Ti sem viszitek végig a 40 hetet, ugye? Doki mit mond?

Sirki: Igazad van, a hányás nem jelent lányt, de azért Bíbi esetében hátha....

Rólunk: Megfáztunk sajnos, iszom a teát, fekszem, gőzölöm a képem és homeós bogyót szedek. Lázam szerencsére nincsen.
Küldjetek lécci gyógyító energiákat. Köszi előre is! :D :D

Következő a programom:
11.05- kardiológia-
11.07 - doki vizit UH val
11.12 - Apás látogatás a kórház szülészetén, szülőszobán főleg.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Judy,
nagyon édes a kisfiad!
Látom Pandi is jobban van, remélem nem lesz semmi baj.

Jaimee,
igen, persze, reméljük azért Bibinek lánya lesz! :D

Felteszem a táblát:

Kép
sirkici

Sirki: El is felejtettem mondani, tök jó a táblid! :D Kicsit ijesztő, már marha "mélyen" vagyok! :shock:

jaimee

Sziasztok!

Én nem hiszek abbon , hogy ha ilyen a pocak a akkor fiú lesz, ha olyan akkor lány. Ahányan vagyunk, annyi félék vagyunk.

Judy! Gratulálok a nagy fiadhoz!

Jaimee! Jobbulást! Én a csomagomat folyamatosan pakolgattam. Most már úgy tűnik készen áll. A doki nem mondott erről semmit. Szerintem marad még egy kicsit. Ha úgy gondolja, majd jön.

Betsy! Most nincsenek kéznél a papírjaim . Az UH. 36+3-mal készült.Annyi is volt ráírva.

Kép
omnia28

Halihó!
Jaimee: Te szegény!!! Kitől kaptad el? Nem tőle? Kép

Mennek a gyógyító enerdzsik+++++++++++++!!!!!
Mihamarabbi jobbulást!!!

Sirki: Mi volt Uh-n? Gyere, mesélj!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Megjöttünk, minden rendben volt, az értékei jók, bár a neten sehol sem találom, hogy mik a jó értékek, csak a genetikus nőci mondta. Egyedül a tarkóredőt tudom, hogy 1,8 ami jó, mert 3 mm alatt kell lennie. CRL az 59,4 mm, az szerint 12+2 hetes.
Képet majd később rakok fel, mert én nemtudom rendesen leszkennelni, majd apa hazaér és megcsináltatom vele. :oops: :D
Egyébként neki is nagyon tetszett az uh, legalább fél órát bent voltunk. Mondjuk én nem élveztem teljesen, mert állandóan aludt a babus, alig birta felébreszteni a doktornő, amit úgy csinált, hogy agyonra ütögette a hasamat. Na azóta érzem is, meg 10 percenként járok pisilni, gondolom felbosszantotta a babust és most aktiv, nyomja a hólyagomat. Apa ennek is nagyon örült, mert ő elég alvós tipus, és most milyen boldog, hogy a babus az apjára ütött... :D Végül is ráhagytam, hagy örüljön!

Jaimee,
szó ami szó, tényleg elég mélyen vagy, már nemsokára babázhatsz te is. :D
Jobbulást, az a lényeg, hogy nincs lázad, a többit már átvészeli a kisbabád.
sirkici

BARBI: Nem tudom, most mekkora a pici, 31+6 hetesen volt utoljára UH, akkor 1977gramm volt, legközelebb 36+4 hetesen lesz (november 15-én). Még nem áll minden készen, a kórházi csomit és a kiságyat is csak majd a 36.hét után rakjuk össze.
SIRKICI: Örülök, hogy minden rendben volt az UH-n! :lol: Várjuk a képeket! Itt egy táblázat az átlagos adatokról, a dokid jól mondta, 12+2-nek felel meg a picikétek mérete.

Kép
Vendég

Jó reggelt,

Chris,

Milyen lett az AFP eredményed?????????

Sirkici,

Gratula az eredményekhez, várjuk a képet a picikédről. :lol: :lol:

Jaimee,

Gyógyulj meg minél hamarabb. :lol: :lol:
Miért kell menned a kardiológiára??? Lehet nekem is kellene menni, mert magas a pulzusom.

Tegnap voltunk Bazsival altatóorvosnál, mindent elmondtak, hogy mi lesz a műtét napján. Hétfő reggel fekszünk be, és remélhetőleg szerdán jöhetünk is haza.
Bár már csak 1 hét múlva lenne.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

JUDY: Majd gondolok Rátok hétfőn, biztos minden rendben lesz. Petinek is úgy néz ki, ki kell szedni a manduláját, már előre izgulok.. de remélhetőleg ez nem a közeljövőben lesz. Gyors gyógyulást majd Bazsinak a műtét utánra!
Vendég

Sziasztok!

Gyors bekukk! Látom mindenki ünnepel. :D
Tegnap vendégeink voltak, igy majd csak ma délután birok feltenni képet, mert most délelőtt jönnek a bátyjámék, és velük leszünk, majd utána megcsináljuk apával.

Betsy,
köszönöm, és a táblázatot is, éppen néztem, hogy amikor először voltunk uh-n, akkor 6+3 hetes volt és 8 mm, tehát akkor is már 6+4-nek felelt meg, azután a 9+0 uh-n szintén 9+1-et mondtak, bár akkor nem mondták nekem a CRL-t, most meg szintén 12+1 helyett 12+2-nek felel meg. Szerintem ha három különböző időben nézték, meg mindig egy nappal volt nagyobb, akkor ezek szerint biztosra vehetem, hogy a babus a 14. napon fogant, mert a kalkulátorok szerint a 15.-en. Ami persze azt is jelenti, hogy a szülés várható ideje, ha pont 40 hétre születik, hogy május 12, ami apa szülinapja. Hát ez nem semmi. Ha akartuk volna sem tudtuk volna igy összehozni. :D
Te pedig bő egy hét múlva már pakolhatsz is. Tényleg nagyon megindultak a szülések a topicban. :lol:

Judy,
köszönöm! Nektek vagyis Bazsinak meg drukk! Szurkolok, hogy szerdán már jöhessetek haza. De úgyis rendben lesz minden és úgy lesz!
sirkici

SIRKICI: És a 14. napon is volt az akicó? Vagy előbb, később? Pontosan melyik napra is esett ez?
Vendég

Betsy,
Igen volt a 13. napon reggel, akkor utána éjjel (13.-14. nap között), és a 14. napon délután. Szerintem meg is volt rá az esély, hogy akkor megfoganjon a kicsike. A 14. nap augusztus 20-ra esett. Előtte voltunk még együtt aug. 16.-án, de szerintem az nem számit. Az már 4 nappal előtte volt.
sirkici

Egy kissé megkésve, de ime a kép:

Kép

Bár elég rossz minőségű! :(
sirkici

Sziasztok!

Gyors jelentkezés!
Jól vagyunk, minden oké. Csak néha nyűgös, fáj a pocakja vagy nem tudom mi a baja és szinte az egész nap elmegy. Most is nyekereg és nem tudom miért. Lehet a front miatt?
Na mindegy, nem akarok panaszkodni. Amúgy ezeket leszámítva nagyon jó baba, eszik és alszik.

Itt egy fotó róla és a húgomról. Hazajött Görögországból pár napra, mert leltároznak, így hétfőn este meglepett minket.

Most ennyi, majd jövök, ahogy tudok.
Bocsi, hogy nem reagáltam semmire és nem írtam senkinek! De mindenkinek megy a drukk, akinek kell és minden kismamának további boldog babavárást és jó pocakosodást. Élvezzétek a pocakos napokat, hónapokat!!!

Szépen elkezdett hurkásodni!

Kép
Vendég

Háj lányok!

Chrissy: Martin baba gyönyörűűűszép! :))

Judy: A kardiológia egy hosszabb történet, a belgyógyász szerint (aki vizsgált annak idején a 12. héten) kutya bajom és a saját dokim szerint sincs, de a terhesgondozó okostojás szerint ki kell vizsgálni. Benne vagyok. Egyébként a gond az, hogy előfordul, hogy magas pulzusszámnál syst. zörejem van. Nem mindig, pont ez benne a fura. Viszont gyakran, mert orvosfóbiám van, ezért dokinál minimum 100 a pulzusom. Volt már 120 is....Hát kiderül, hogy mi van velem......Van ártalmatlan zörej és kóros is....Gondoljatok rám hétfő 1 órakor. :? :?

Bíbi: ????

Heni: Ugye jól vagyok és minden oké?

jaimee

Chrissy! Nagyon édes a kisfiad! Vigyázz magatokra! Tudjuk mennyire elfoglalt vagy!

Jaimee! Szurkolunk hétfőn, kár hogy kismama vagy, mert lehet hogy egy korty alkohollal mennél nem is lenne sok a pulzusod és zörejed sem lenne. Tuti az orvos fóbiától, nekem is úgy dobog a szívem már csak ha látogatóba is megyek a kórházba.

Sirki! Nagyon édes a baba és baromi jól látszik!

Kép
barbi5

Barbi: :lol: :lol: Igen, barátnőm is mondta, hogy kár, hogy nem tudok lenyomni előtte egy dupla vodkát narancslével....Azt még az orvos sem szimatolja ki. Hát ez van...Magam kell, hogy boldoguljak. :D :D

Sirki: Egyáltalán nem rossz felvétel! Csinik vagytok így együtt!

jaimee

Sziasztok!

Heniről semmi hír???
Azt hittem, ma már lesz valami beszámoló. :(
Velünk minden rendben, szépen telnek a napok, hálistenek az éjszakákkal sincs baj.
Már most egyre többet vant fent a kis drága.
Szinte egész nap úton vagyunk vele, imád kocsikázni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.07.22 19:04-kor.
Vendég

Sziasztok!

Chrissyy, Niki, gyönyörűek a babók!

Sirkici, nem semmi a kép, legutóbb még a kis gyöngyszemedet mutattad, most meg már kész emberszabású :lol:

Hogy rohan az idő!

Jaimee, bizony, bizony, Te is elég alul vagy abban a táblázatban :lol:

Én még mindig kitartok...de már vannak félnapok, mikor szinte egészen jól vagyok! Köszi a jóslatokat meg drukkokat, tényleg remélem, ez a sok hányás kislányt jelent, mert akkor simán megéri! :lol: :lol: :lol:

Pussssz
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a dicséreteket!

Bibi,
igen, én is úgy mutogattam, hogy ez volt és ez lett belőle potom 5 hét alatt. Csodálatos dolog. De nemsokára te is mész genetikai uh-ra, te is mutogathatod a képet a kicsikétekről!

Chrissyy, Niki,
nagyon aranyosak a picik! További jó babázást, és gyertek, amikor csak tudtok.

Heniről tud valaki valamit?
sirkici

Sziasztok Lányok!

Köszönjük szépen a gratulációkat! Itthon vagyunk, tanulgatjuk és imádjuk egymást! A szüléstörténetet ha nem haragszotok meg, akkor később írom, mert (nem tudom miért) teljesen kijött rajtam a baby blues. Egyszerűen állandóan sírhatnékom van, holott imádom az én gyönyörűséges kisfiamat...Szerintem még az agyam nem tudta megemészteni a hirtelen történteket:)

Teszek képeket a Mókuskámról!:
Kép Kép Kép

Heni

Kép
Kép
csheni26

Mindenkinek szorítok és továbbra is mennek a drukkok!! Később jelentkezem!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Szia Heni!

Nagyon édes Alexi baby! Nagyon nagy gratula még egyszer!! :)
Vendég

Sziasztok,

Heni,

Nagyon édes a kis Alexi baby, gratulálok hozzá. :lol: Ne izgulj ez a letargia el fog mulni idővel, csak pihizz sokat amikor a kicsikéd is alszik.
Aztán ha már jobban leszel, várjuk a szüléstörténetet.

Jaimee,

Köszi a választ a kardiológiára. lehet jobb lenne ha én is oda mennék és megvizsgálnának a pulzus miatt. Bár szerintem tuti nincs gond, de azért megnyugtatna.
Hétfőn 1-kor gondolok rád.
Nemsokára te jössz. :lol: :lol: :wink: :wink:

Bibi,

Én nagyon-nagyon szorítok, hogy teljesüljön az álmod és kislányod legyen. :lol: :lol:

Niki,

Gyönyörű a kis Domi baba. Nagyon szépen gömbölyödik.
De az ugye nem egy piercing?????? :shock: :shock:
Az egy kicsit meredek. Persze ez a ti dolgotok. A lényeg, hogy gyönyörű kis fickó, mégegyszer gratulálok. :lol: :lol: :lol:

Chrissy,

Annyira ennivaló kis pofikája van Martin babának. :lol: :lol:
Remélem a legközelebbi Fehérvári topictalira elhozod????? Majd jól megdögönyözzük a kis hapsit. :lol: :lol: :lol:

Betsy,

Sajnálom, hogy nektek is tul kell esnetek ezen a fránya műtéten, de talán jobb most mint felnőtt korban.
Én még emlékszem milyen volt nekem 19 évesen. Hát életem legroszabb 1 hete volt.
Peti meg még kisebb mint bazsi, szerintem fel sem fogja venni a dolgot. Minél kisebb egy gyerkőc annál könyebben viseli a dolgokat.

Chris,

Hol vagy?????? Egész héten nem jelentkeztél, pedig még lógsz nekünk egy AFP eredménnyel. :lol: :lol:

Ja még annyit akartam kérdezni, hogy kb 2 napja egyre inkább a méhszájnál is érzek mozgásokat, ezek eddig nem voltak. lehet, hogy kiscsillag fejjel lefele uszkál már a pocimban???? :lol: :lol:

Én most pár napig nem leszek, mert holnap reggel fekszünk be Bazsival a kórházba.
Gondoljatok ránk délelőtt, akkor lesz a műtét, pontosan nem tudom hány órakor, mert sajna ez már futószalagon megy.
Remélem minden rendben lesz, mert az éjszaka már hülyeségeket álmodtam arról, hogy elvesztettem a gyerekeimet. Ezt az álmot betudtam a műtét izgalmának.

Mindenki vigyázzon magára.

Puszi. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:

Az tényleg egy piercing, de az apáé, csak odaszerkesztette, hogy lássák az ismerősök, hogy az ő fiacskája.
De valójában nincs piercing a babánkon!!! :D
Apa ilyen idióta....
Vendég

Heni,
nagyon édes a kisfiatok! Ne izgulj, majd keresztülmegy rajtad ez az időszak. Amikor tudsz gyere, és várjuk a beszámolókat! :D

Judy,
drukk holnapra!!!

Niki,
én is néztem, hogy az igazi piercing-e, de gondoltam, hogy csak montázs! :D
sirkici

Sziasztok!

Niki,Chrissy! Köszönjük a képeket! Növögessetek csak szépen!

Heni! Még egyszer gratulálok Alexi babához!

Judy, Betsy! Mennek a drukkok a nagy fiúknak is! Biztos minden rendben lesz!

Kép
omnia28

Halihó!!!

Újdonsült mamik: gyönyörűek a babátok!!! legalább már van pár jóképű legény a csajsziainknak :wink: :lol: :lol: Gratulálok mégegyszer mindenkinek!!!

Heni: Minden hamarosan beáll és Te is megnyugszol. Nekem is volt olyan időszakom, szinte minden sírást váltott ki. Nagyon érzékenyek vagyunk ilyenkor, nem kell megijedni 8) Azért ez hatalmas megpróbáltatás egy nő részére, hihetetlen változásokon megy keresztül!!!

Judy: Megy a drukk!!! kitartás kis csöpinek!!! majd írj!!!

Omni: Már azt hittem szülsz, mert sokáig nem jöttél :lol: :lol: Már nagyon itt van :wink:

Sirki: Miből lesz a cserebogár, nem???!!! :shock: Nagyon cuki a babókád.!!!

Bíbi: Hamarosan kiderül, hogy rózsaszín vagy kék :wink: Azért az jó jel,hogy picit múlni kezdett a rosszullét. Kitartás!

Rólunk: megvettünk Zolcsinak egy új ágyat, így a Tündike trónja már szabad :lol: Nagyon tetszik Zozinak az új hely, mondja:
"Dundi bújik, jön játszani" ( Tündi kibújik a pocimból és eljön hozzá játszani :lol: ) meg egy szekrényt is kaptak a gyerkőcök. hamarosan pakolgatjuk a szobánkat is, mert ide jön majd a kishölgy.

Kép
Kép
Kép
olik22

Jó reggelt!

Olik,
köszönöm! Hát igen, szinte hihetetlen, hogy mennyit tud változni egy hónap alatt.
Milyen aranyos Zolcsika, ilyen könnyen átadta a helyét a kishuginak. :D

Felteszem a táblát, hogy lássátok az aktualitásokat:

Kép

Ha valakinek van valami újabb, javitani való, akkor szóljon!

Omnia,
neked nincs már semmilyen vizsgálat???

Bambika, Chris,
ti mikor mentek legközelebb valamilyen vizsgálatra, stb.?

Chris,
AFP eredmény???
sirkici

Sirkici,
Mi újság Veled (Veletek)? Ugye már nincs hányinger?

Bíbi,
Remélem most már Neked is szűnnek a rosszullétek!

Tényleg Lányok, a leendő Apukák hogy viselik az örömteli napokat?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?