Sziasztok,
Heni,
Nagyon édes a kis Alexi baby, gratulálok hozzá.
Ne izgulj ez a letargia el fog mulni idővel, csak pihizz sokat amikor a kicsikéd is alszik.
Aztán ha már jobban leszel, várjuk a szüléstörténetet.
Jaimee,
Köszi a választ a kardiológiára. lehet jobb lenne ha én is oda mennék és megvizsgálnának a pulzus miatt. Bár szerintem tuti nincs gond, de azért megnyugtatna.
Hétfőn 1-kor gondolok rád.
Nemsokára te jössz.
Bibi,
Én nagyon-nagyon szorítok, hogy teljesüljön az álmod és kislányod legyen.
Niki,
Gyönyörű a kis Domi baba. Nagyon szépen gömbölyödik.
De az ugye nem egy piercing??????
Az egy kicsit meredek. Persze ez a ti dolgotok. A lényeg, hogy gyönyörű kis fickó, mégegyszer gratulálok.
Chrissy,
Annyira ennivaló kis pofikája van Martin babának.
Remélem a legközelebbi Fehérvári topictalira elhozod????? Majd jól megdögönyözzük a kis hapsit.
Betsy,
Sajnálom, hogy nektek is tul kell esnetek ezen a fránya műtéten, de talán jobb most mint felnőtt korban.
Én még emlékszem milyen volt nekem 19 évesen. Hát életem legroszabb 1 hete volt.
Peti meg még kisebb mint bazsi, szerintem fel sem fogja venni a dolgot. Minél kisebb egy gyerkőc annál könyebben viseli a dolgokat.
Chris,
Hol vagy?????? Egész héten nem jelentkeztél, pedig még lógsz nekünk egy AFP eredménnyel.
Ja még annyit akartam kérdezni, hogy kb 2 napja egyre inkább a méhszájnál is érzek mozgásokat, ezek eddig nem voltak. lehet, hogy kiscsillag fejjel lefele uszkál már a pocimban????
Én most pár napig nem leszek, mert holnap reggel fekszünk be Bazsival a kórházba.
Gondoljatok ránk délelőtt, akkor lesz a műtét, pontosan nem tudom hány órakor, mert sajna ez már futószalagon megy.
Remélem minden rendben lesz, mert az éjszaka már hülyeségeket álmodtam arról, hogy elvesztettem a gyerekeimet. Ezt az álmot betudtam a műtét izgalmának.
Mindenki vigyázzon magára.
Puszi.