Új privát üzeneted érkezett!

Erika!

Szerintem is hülyeség, de már nem igazán tudja, hogy mire gondoljon, és mivel voltak alhasi panaszaim ezért akar elzavarni végbéltükrözésre, de én nem megyek el oda. :twisted: :twisted: :twisted:
Az én kálváriám már több mint egy éve tart, ezalatt az idő alatt többször voltam vérvételen, néztek vizeletet, 3-szor volt hasi UH-m, CT-m, nőgyógyászati vizsgálatom, és a vizeleten kívűl semmilyen rendelleneséget sem találtak.

Jeni99
jeni99

Nyulasz!

Istenem, annyira sajnálom :cry: , de egy pici remény azért még van!

Jeni99
jeni99

Sziasztok

Jenni
hát akkor lehet hogy van benne valami - végbéltükrözés
én ezt hamarabb bevállalnám mint a gyomor tükrözést, mert bizti hogy szembe h........m az illetőt aki csinálja.
Azért gondold meg még 1x a dolgot.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok

Jenni
hát akkor lehet hogy van benne valami - végbéltükrözés
én ezt hamarabb bevállalnám mint a gyomor tükrözést, mert bizti hogy szembe h........m az illetőt aki csinálja.
Azért gondold meg még 1x a dolgot.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Találtam másik nyulat avatarnak.
Kép

De azért keddig még nem cserélem le.

Látod Erika,ne aggódj,nekem jók voltak a tüneteim,de mit ér az egész.Ne agódj!
Vendég

akartam mondani:Ne aggódj!
Vendég

Nyulasz!

Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry: Azért hátha....
Nem szeretem az új nyulat, ne cseréld le a mostanit!

Tudom, hogy most ezt nehéz így látni, de ez azért azt jelenti, hogy beindult valami, nem?

Jeni!

Hát ez nem hangzik valami jól :? :?

nyusziful76

Hát nem hangzik jól, az biztos!
:(
Más az én koromban gyereket vár, én meg döglődök! :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem igazság, fiatal vagyok, de annyi bajom van mint egy 100 évesnek. Ez hihetetlen, végbéltükrözés az én koromban, na persze! :cry:

Jeni99
jeni99

Nyuszifül!

Jaj, bocsika, én nem ám rád gondoltam, hogy "gyereket vár", tőled nem sajnálom. Én a spontán terhességekre gondoltam, akiknek csak úgy becsúszik a baba. Tényleg, ne vedd ám magadra!
Csak baromira elvagyok keseredve, hogy ugyan járok az orvoshoz, csak nem oda ahová szeretnék, és ki tudja, lehet, hogy van valimilyen komolyabb bajom, és sohasem lesz gyerekem.

Jeni99
jeni99

Kedves Nyulasz!

Annyira, de annyira sajnálom. :cry: :cry: :cry: :cry:
De próbálj meg nem elkeseredni! Bízzunk az 5 %-ban, lehet, hogy csak egy kicsit le van maradva a bébike.

Egyébként tudom, hogy ez most nem vigasztal, de nagyon ritka, hogy az első sikerül. Átlagban a 3. szokott. A múltkor volt erről statisztika a tévében, hogy míg az EU-ban a legáltalánosabb, hogy az első, addig nálunk, csak a 3. sikerül. Mert elsőre az orvosok nem tudják beállítani a legoptimálisabb körülményeket.

Hidd el az nagyon ritka, hogy ilyen kisszámú csapatban 2 lánynak is (Erika és Nyuszifül) elsőre sikerült.
Ezt csak azért írtam, hogy eszedbe se jusson, hogy miért történik ez Veletek, vagy hogy magatokat hibáztassátok, vagy ilyesmi. Mert az a nagyon nagy csoda, hogy elsőre sikerül.

Kitartás! Tudom, vagyis csak gondolom, hogy milyen nehéz ez most!

Jeni, sajnálom, hogy ilyen problémáid vannak. Ez borzasztó! :( Én a tükrözést azért bevállalnám. Tudom, hogy nagyon szar, de kizárnátok ezt a lehetőséget és Te is nyugodtabb lennél. Vagy nem?
pihi

Jeni!

Nem vettem magamra. :D Ha nem írod, észre sem veszem :oops: Szoktam rajta gondolkodni egyébként, hogy nem bánjátok-e, nem esik-e rosszul, hogy megosztom veletek a terhesség részleteit, meg örvendezek a vizsgálatoknak. De aztán arra jutottam, hogy talán segít ha látjátok, hogy van Happy End!!!! Ha rosszul gondolom nyugodtan szóljatok ,mert azt is megértem és akkor eldugulok. :oops:

Egy évvel ezelőtt én is ugyanilyen cipőben jártam, mint most ti, rengeteg szomorúsággal, csalódással és bizonytalansággal, hogy valaha sikerül-e. Mikor a párom azt kérte, hogy várjunk fél évet , szörnyen nehezemre esett, hogy igent mondjak neki. (Aki lemaradt volna erről: a párom kért tőlem fél évet mikor befejeztük a vizsgálatokat májusban, hogy kipróbáljon alternatív módszereket, mielőtt belevágunk a donorba.) De tudtam, hogy ezt csak úgy tudjuk végigcsinálni, ha ő is késznek érzi magát a dologra. Nagyon-nagyon nehéz volt, mert én is úgy voltam vele, mint Csibe, hogy szeretem pörgetni a dolgokat, általában gyorsan döntök és nem szeretek várni. És végülis utólag nagyon hasznos volt ez a pár hónap, mert bennem is letisztultak a dolgok, lenyugodtam, elfogadtam a helyzetet. Pedig azt gondoltam már tavaly májusban is, hogy készen állok. :oops: Úgyhogy pontosan tudom, hogy most min mentek keresztül és azt is, hogy ez nem egyszerű. De egyszer vége lesz!!! És a vége nagyon nagyon jó lesz mindenkinek, mégha ezt most nehéz is elhinni! :D

Mindenkinek jó hétvégét! Szerdán jövök újra.

nyusziful

nyusziful76

Pihi!

Szerintem a tükrözésnek nincs semmi értelme, mert nem olyan jellegűek a tüneteim, hanem sokkal inkább vese és hugyúti gondjaim vannak, erről árulkodik a gennyes vizelet is.
Esetleg ha be is válalnám a vizsgálatot, akkor sem mulnának el a nyavalyáim.
Az urológiának nagyobb értelmét látom, azt mondta a doki, hogy ezzel kezdünk /ha legközelebb is beteg leszek, nem most/, ha itt nem találnak semmit, akkor szeretne megtükröztetni.

Nyuszifül!

Köszi, ari vagy!

Jeni99
jeni99

Nyulasz!

Rohantam haza. Mi az, hogy csak 5% az esély? És a teszt akkor miért lett pozitív?????
A méhen kívülit sem értem. Hát lombiknál nem a megfelelő helyre ültetik vissza?
Hol vagy? Úgy aggódóm! Azért még nem add fel, majd kedden többet fogsz tudni.

Puszi: Princess
princess

Szia Princess!

Itt vagyok.De most jobb csak olvasgatni.A teszt méhenkívülinél is pozitív lesz.Az is lehet,hogy jó helyen van,elkezdett beágyazódni,aztán egyszercsak valamiért leállt.Az 5% azért ilyen kicsi,mert nagyon alacsony a HCG,és valószínű most éppen fogyóban van az a kevés is.
Én sem tudom,hogy lehet méhenkívüli,lehet,hogy még vándorol visszaülti után.
Nyuszifül neked jó pihenést,és persze hogy gyere,és mesélj magadról meg a pocaklakóról!
Jeni!
Sajnálom,hogy ilyen dolgok keserítik meg az életed.Remélem megtalálják a problémát!
Köszi mindenkinek a bíztatást,ma jól kibőgtem magam,és most talán visszatért belém egy kis erő.Ma már nem hiszem,hogy jövök,mindenkinek szép napot.
Erika,Pihi++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:
Vendég

Nyulasz nagyon sajnálom :( :( , de azért várjuk meg keddet, hátha....

Jenni nem cystoscopiát mondtak neked?
Végbéltükrözéssel esetleges Chront vagy colitis ulcerozát akarja kizárni? Mik a tüneteid?

Nyuszifül én "belehalnék" abba, hogy arra kérne a párom most, hogy várjunk fél évet,ennek ellenére belemennék, csak belül szenvednék nagyon.

Gynevac injectioról mi a véleményetek, Konc nagyon támogatja, de azt mondta, hogy döntsem el én, hogy akarom-e vagy nem.

csibe
csibe32

Szia Csibe!

Én csak annyit tudok a Gynevac-ról, hogy lactobacillus vakcina és nőgyógyászati gyulladások kezelésére adják. Neked vannak ilyen problémáid? Vagy családtervezés előtt álló nőknek is javasolt?

Princess
princess

Csibe, én túlestem a gynevac kúrán. Ártani biztosan nem ártott. Nem volt semmi panaszom, csak a babaprojekt része volt. Nekem nem orvos ajánlotta, csak itt a lányok. Megnézted a honlapját? Ott sok kutatásról olvashatsz. Állítólag segítheti a teherbeesést és a korai vetélés kockázatát is csökkenti.
pihi

Nyulasz,
pedig biztosra vettem hogy sikerül! :(
De még mindig nincs veszve!!! Én keddig bízom.
Jeni,
voltam gyomortükrözésen is, végbél tükrözésen is. Élek. A végbelesnél az a rossz hogy egy egész napig nem ehetsz elötte, de ott bekábítanak, és állati jó az anyag!!! Rendesen drogos boldog repülés, semmi emléked nem marad. A gyomortükrözés nem ilyen vidám, de rövid!!! Mire úgy érzed nem bírod tovább, addigra vége van. Semmiképp ne hagyd ki ezeket a vizsgálatokat ha segíthet rajtad.

Egész nap suliban voltam, holnap is ott leszek, ennyi telt, ágyba ájulok.
Vendég

Sziasztok! Jó reggelt Mindenkinek!

Nyulasz!
Jobban vagy? Annyit gondoltam Rád, úgy szeretnék segíteni.

Princess
princess

Szia Princess!

Köszi,ma már sokkal jobb. :?
Csak rossz ez a bizonytalanság.Bár sejtjük,hogy nem sikerült,viszont feladnunk sem szabad,amíg a doki azt mondja,hogy van akár 1% esély is.Bízunk a csodában,és közben picit azért már készülünk a következőre.

Te eljutottál a nőgyógyászodhoz?
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz sokat gondoltam rád. Nagyon sajnálom, hogy igy alakult, de adjuk meg azt a 5 % esélyt. Olyan rossz érzés téged szomorúnak tudni. Párod mit szólt?

Pihi, Princess a babaproject részeként ajánlotta a doki a Gynevacot. Azt mondta, hogy a férjnek is jót tesz.

Erika, feléd mi zujs? Neked mikor lesz vérvétel?

Szép napot
csibe32

Szia Csibe!

A párom talán még rosszabbul éli meg,mert ő még magát hibáztatja,hogy miatta kell nekem ennyit szenvedni.Persze én egyáltalán nem így gondolom.Csak rossz belegondolni,hogy kezdődik minden előlről.Jönnek a szurik,reménykedés,hogy lesz elég petesejt,lesz jó spermium,megtermékenyülés...
Én úgy éreztem,hogy a beültetéssel véget ért a legnehezebb időszak,mostmár csak jó jöhet.Úgy gondoltam a nehezén túl vagyunk,és mostmár csak ki kell várni a gyümölcsét ennek a sok erőfeszítésnek.
Valahogy teljesen biztos voltam benne,hogy sikerült.Jó tüneteim voltak,és vannak,egészséges vagyok,pihenek amikor akarok,vagy sétálok a kertben.
Dehát ez van.Tudom,hogy kicsi az esély,hogy elsőre sikerül,de úgyéreztem benne leszünk és javítjuk a statisztikát.

Pároddal azóta beszélgettél a lombikról vagy a vizsgálatokról?

Erika!
Már csak pár nap++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kedden jöttök a Kaáliba?
Vendég

Szia Nyulasz!

Örülök, hogy kicsit jobban vagy. Tudom, hogy rossz ez a bizonytalanság, de Te írtad nekem korábban, hogy itt mindenki egy csodára vár. Bízni kell, amíg akár 1% esély is van.

Igen, voltam a nőgyógyászomnál. Azt mondta, ad egy olyan papírt, hogy ő műtét nélkül is javasolja a lombikot. Aztán, ha ezt mégsem fogadják el a Kaáliban, akkor van két lehetőségem. Vagy otthagyom a Kaálit és keresek egy másik központot, vagy ott maradok és megcsináltatom a műtétet. Szerintem akkor a műtétet választanám.

Princess
princess

Sziasztok

Nyulasz
kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én még mindig nagyon szorítok............................ nektek!!!!!!!!!
Igen már csak pár nap!

Csibe - Nyulasz
szerdán megyünk vérvételre, igaz a Mágus az nap nem lesz, de Harcika igen!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Princess!

Jó,hogy a nőgyogyid ad ilyen papírt.Kiváncsi vagyok,hogy a Kaáliban mit mondanak erre.

Erika!

Szerda az már csak pár nap.Nagyon drukkolok!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Princess, szerintem azért javasolták a beülteés elött a műtétet, mert nagyobb az esély a megtapadásra. Gondolom, hogy nem mindegy, hogy mekkora területet érint, és hol helyezkedik el az a septum. Szerintem azért javasolta a műtétet a doki, mert neked akart jót, és a pénztárcádat akarta "kimélni", nem mindegy hogy hány beültetésen esel át. A műtét miatt, persze kórháza válogatja, 24-36 órát kéne kórházban tartozkódni. Vannak olyan helyek, ahol egynapos sebészet keretén belül elvégzik a beavatkozást.
Nyulasz: valahogy , most "természetesen" éljük meg mindketten, hogy végig kell csinálni a vizsgálatokat. Felétek mi zujs?

Erika, szerda mindjárt itt lesz, mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++.

Szép napot.

Csibe
csibe32

Szia Csibe!

Örülök,hogy már nem tűnsz olyan szomorúnak.
Nálunk semmi jó,a mai teszt már halványabb mint a tegnapi.Még mindig nagyon szomorú vagyok,remélem hamar helyrejövök.
Kép

Erika!

Ma is nagyon sokat gondolok rád,remélem minden nagyon oké ott belül,és jól kapaszkodnak a pocaklakók!

Mindenkinek ilyet kívánok,miharabb!!!!
Kép
Vendég

Sziasztok

Mindenkinek nagyon szép meleg napsütéses napot kívánunk!
Nálunk sajna nem süt a nap, és fúj a szél!
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1173002250.37.gif[/img] Én ezt kívánom mindenkinek!!!!

Nyulasz
nagyon nagyon sajnálom, és is sokat gondolok rátok.
Kitartás!!!!!!!!!!!!!
és ha mégsem sikerül, akkor mikor kezdhetitek el legközelebb?
De én azért titkon még nagyon reménykedem értetek!!!!!

Csibe
nekem is javasolt a Mágus műtétet- igaz nekem a petevezetékeim miatt (a 2. sikertelen után mindenféle képpen meg kellett volna csináltatni), de azt mondta hogy az én döntésem, és én úgy döntöttem, hogy 5 lombik nem olyan sok ahhoz képest hogy a legtöbben "csak" évente 12x próbálhatják, addig nekünk mindösszesen az egész életre jut 5 próba. És ügye a pénz sem egy utolsó szempont. És hát ügye nálunk bejött, szerintem semmit nem veszítesz vele. És soha nem csináltam azt amit a dokik mondtak, még gyerek koromban sem, de a gyerek témánál igen.

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13

Erika!

Nem beszéltünk még időpontról,gondolom május körül kezdünk.

Még itt egy rusnya póknak is meghagytam az életét a szobában,nehogy elvigye a szerencsém,pedig ki nem állhatom őket,de ha megtalálom annyi neki.
Kép
Vendég

Kép
Vendég

Szia

Nyulasz
az időpontot csak azért kérdeztem, mert a II-es klinikáson van Anid, ő is Mágus rajongó, és nekik is van már egy babójuk, mostanában voltak nála, és ők (nem akarlak elkeseríteni) augusztusra kaptak időpontot lombikra.
Úgyhogy én még nagyon szorítok nektek a keddhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika!

Így van.A remény hal meg utoljára.Csak igazságtalannak tartom,hogy ha egyszer nem sikerül,akkor miért marad mégis egy kis reménysugár,miért kell kéttszer is átélni a kudarcot.Mert bár úgy éreztem van még esély,még ma is sokat sírtam ez miatt.És keddre,mire talán picit helyrejönnék,újra padlóra fog küldeni a csalódás.
Persze szeretném én is hinni,hogy minden rendbe jön,de egyre nehezebb.Egész nap az jut eszembe,hogy most biztos valahol ebédelnénk,vagy kicsit sétálgatnánk, vásárolgatnánk, tervezgetnénk,ha nem így alakul.De így sehova sincs kedvem menni.
Nyilvános helyre nem is akarok,mert rossz lenne,ha valamelyik kollegámmal összefutnék,ugyanis elsírtam a főnökömnek,hogy mi történt.Persze azt nem mondtam,hogy lombik volt,hanem,hogy nem tudtunk róla,és lehet,hogy a vesemedence gyulladásomra szedett gyógyszer okozta ezt.Vagy méhenkívüli.Szegény főnököm,az elején csak sírtam,és alig tudtam megszólalni,nem is tudta,hogy vígasztaljon.

Ez az augusztus nem hangzik túl biztatóan.

Lányok!Remélem mindenki jól van!
Vendég

Sziasztok!
Jajj Nyulasz, nem tudom, hogy mit mondjak neked, de biztos nem lehet könnyű dolog, amin átmenetek :-(
Sajnos úgy van, ahogy Erika irta. Egy ismerősnek,( aki lehet, hogy lassan csatlakozni fog hozzánk, náluk is apabaj van) augusztus végét mondtak február végén. Történethez hozzátartozik, hogy teljesen kezdők, tehát most csinálnak meg minden vizsgálatot a Kaáliba. Lehet, aki már benne van a kerékforgásba mint ti, azoknak hamarabb lehet beülti. Nyirőben november végén vállaltak volna, ezért keztem el keresgélni. Nem tudom, hogy BMC-be mikor fogok sorrakerülni ( feltéve, ha a találnak apánál spermát, erről nem beszéltem a dokival, viszont nagyon megnyugtatott az, hogy elinditotta végre valahára a vizsgálatokat, és egyeltalán nem fájt amit velem csinált, még a rákszűrést sem éreztem, pedig az kellemetlen szokott lenni), de már elfogadom a tényeket, ha csak az év végén kerülök sorra. Addig is célokat találtam ki: fogyni fogok ( remélem meghozza az eredményt a mozgás, meg a kevesebb evés), nyáron lesz időnk utazgatni, gyerkőc elött szeretnénk felújítani a lakást, és nem utolsó sorban szeretnék megtanulni biztonságosan vezetni. Tudok vezetni, csak még elég gyenguci vagyok, igen zavar, ha vannak a környékemen kocsik :D :D :D
Férfi vagy nő fönököd van?

csibe
csibe32

Szia Csibe!

Én arra gondoltam,hogy ilyenkor mikor van valakinél lombik,akkor már készülnek arra,ha nem sikerül,3 hó múlva lehet újra.Megkockáztatom,hogy ilyenkor ceruzával be is írnak,és ha sikerül,akkor felszabadul az időpont.
Nemrég még pont azt írtad,hogy másoknak nagyon hamar adnak időpontot.Lehet,hogy pont ezért.Én bízom benne,hogy nem kell az év végéig várnunk.

Férfi a főnököm,még elég új,pár hónapja nevezték ki.Olyan 35 körüli,és van egy 2 éves kislánya.De megértő volt.Azt mondta,egész hétre nem számolnak velem,mert ilyen lelkiállapotban nem engedne vezetni.

Tök jó,hogy találtál célokat.Én például azért nem hagytam abba a fogigátlót,hogy még egy nyaralás beleférjen a múlt nyárra.Szóval egy éve januárban hagytam abba.de ahogy nézem,lehet,hogy mégegy nyaralás bele fog férni. :?
Vendég

Sziasztok!

Egész nap nem voltam itthon, ezért csak most írok. Mostanában olyan depis hangulatom van, ezért igyekszem programokat szervezni és sokat dolgozni. Így talán nem gondolok mindig arra, hogy miért velünk történek mindez. Ma egy barátnőmmel töltöttem az egész napot. Voltunk korcsolyázni, utána egy arborétumban sétálni, este pedig bowlingozni. És egész jól éreztem magam, nem jutott eszembe minden percben a problémánk.

Csibe!
Nagyon jó, hogy célokat tűztél ki magad elé. Mi általában barátokkal utazgatunk, a jövő héten is társasággal megyünk Olaszországba. Viszont már elkezdték szervezgetni a nyári körutat. Én meg nem is tudom, mit mondjak. Fogalmam sincs, akkor hol tartunk majd lombik ügyben, merjük e lefoglalni a nyaralást, vagy inkább ne. A barátaink nem tudnak a problémánkról, a héten csodálkoztak is, hogy eddig minden évben ilyenkor már szervezkedtünk, most meg én húzom az időt.
Nekem a jogsi megszerzése és autó vásárlása volt a baba előtti célom. Mindegyik sikerült, majd ezek után derült ki a problémánk.

Nyulasz!
Nagyon örülök, hogy ilyen megértő volt a főnököd. Jó lesz, ha még egy hetet otthon maradhatsz. Akkor kedden lesz ismét vérvétel?

Princess
princess

Sziasztok! nekem sincsenek jó híreim. Ugyanúgy, ahogyan a múlt hónapban a 12 DPO-n (azaz 24 ciklusnapon) leesett a hőm. Múlt hónapban 36,6-ra, most 36,7-re. Vasárnap még 37 volt. Mondjuk akkor fél 9-kor mértem, ma meg fél 6-kor, mert mentem a Klinikára vérvételre.
Szóval ez annyit jelent, hogy szerdán meg fog jönni. Szerdán megyek is Gimesdokihoz, hogy megnézzük a vérvétel eredményét és megbezéljük a továbbiakat. Hát nem vagyok túl boldog.:(

visszaolvasok....
pihi

Sziasztok!

Igen,holnap még lesz egy vérvételem.De ma már negatív volt a teszt,úgyhogy nem túl sok remény maradt.Persze azért bemegyek.

Erika!
Már csak 2 nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Húúú,nagyon szorítok ám!Te ügyes vagy,mutasd meg,hogy megy az elsőre is!
Vendég

Sziasztok

Nyulasz
én azért még reménykedem!
igen már csak 2-őt kell aludni és kiderül hogy lesz-e kistesó! Nagyon reménykedem!

Pihi
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Princess
és a párod ilyenkor mit csinál?

Csibe
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyuszifül
remélem jól érzed magad!!!!!!

Jenni
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Levették a vérünket a BMC-be majdnem 3 óránkba telt a prócedúra. Csütörtökön lesz a hsg.

Este jövök.
sziasztok
csibe32

Sziasztok!

Lenne egy fontos kérdésem.
Nincs véletlenül valakinek felesleges PROGYNOVA-ja?
Már megrendeltem, de akkor nem kéne felmennünk érte Pestre pénteken, ráérne hétfőn, ha hozza a postás.
Természetesen kifizetem a gyogyit és a postaköltséget is. Elég lenne 4 szem belőle.

Köszi
Zsani
Vendég

Sziasztok

Zsani
nekem nincs, egyébként ez a gyógyi mire jó?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Zsani!

Sajna nekem sincs,még nem is hallottam róla.

Erika!

Aranyos vagy.De ma nem volt elég,hogy szinte tök nega a teszt,folyik az orrom,37.8 lett a hőm,ráz a hideg,fáj szinte mindenem,derekam,izületeim,és néha nyilalást érzek a hüvelyemben.És prüsszögök mint egy götthös kismacska.Lehet meg sem maradok. :evil:

Csibe!
Igen,ezt hallottam én is,hogy a Dévainál is simán 2-3 órát várt a múltkor valaki,meg hogy a BMC-ben is rámegy a napod.Dehát valamit valamiért.A Kaáliban nem kell így várni,de késöbb kezdhettetek volna.Sajnálom.Tényleg idegölő a várakozás.
HSG-t is ott csinálják?
Hűűűű,nagyon drukkolok.Biztos te is izgulsz.Nekem szerencsére az nem volt.
Vérvétel eredménye mikor lesz?
Mit mondtak még??????
Vendég

Nyulasz: tudod mennyien voltak ott még 11 -kor aki nem jutott be a recepciókoz? Legalább 75-80 pár. Én is csak azért végeztem "hamarabb", mert felhivtam a doki asszisztensét, akinek köszönhetően 1 órát sporoltak nekünk. Férjem teljesen kiakadt.
Bemehettem volna hamarabb is a recepcióhiz, de meglincseltek volna, nem mertem bevállalni, csak akkor szóltam az asszisztensnek amikor láttam, hogy a párom türelme a végéhez közeledik. Ha kulturált lett volna a várakozás, akkor lehet, hogy könnyebben viselte volna az ember, csak kint állni a hidegben.....
Hsg is a Konc csinálja, de lelkemre kötötték, hogy azonnal mennyek a recepciohoz, amikor megérkezek. Azt mondta a doki, hogy nemcsak az átjárhatóság miatt csinál hsg-ét, hanem szeretné látni a méh üregét is.

sziasztok
csibe32

Sziasztok!

Erika!
A férjem munka mellett aktívan sportol, négy edzés egy héten, ebből kettő szombaton és vasárnap, több órás, reggel 9-től általában délután 3-ig. A mi házasságunk ezért elég érdekes, kb. van tíz közös programunk egy évben, ebbe már a karácsonyi szülő látogatásokat is beleszámoltam. Ezért, ha tehetjük a hosszú hétvégéken elutazunk, ilyenkor próbáljuk behozni a lemaradást. Hát, ezért vannak gyakran barátnős programjaim.
Nagyon szorítok a tesóhoz!

Nyulasz!
Annyira sajnálom! Olyan jól reagáltál mindenre, nem értem, hogy történhetett ez. Főleg, hogy a teszt először pozitív lett. De azért még várjuk meg a holnapi vérvételt.

Princess
princess

Princess igen nyugodt természetű feleség vagy, én igen nehezen viselném, ha csak ennyiszer lenne közös programunk a férjemmel :shock:

csibe
csibe32

Csibe!

Már megszoktuk ezt az életformát. Az előző kapcsolatom azért ment tönkre, mert a fiú minden percet velem akart tölteni, még a barátnőimre is féltékeny volt. Akkor megfogadtam, hogy ezután ragaszkodni fogok egy bizonyos mennyiségű szabadsághoz. Lehet, hogy túl jól sikerült?
Nálatok sok a közös program? Hasonló dolgot szerettek? Nálunk a könyvek szeretetén kívül semmi közös nincs. Ellentétek vonzzák egymást.

Princess
princess

sziasztok!

Princess, mi nagyon hasonlóak vagyunk a férjemmel. Mindent közösen csinálunk. Tán ennek köszönhetöen nehezteltem múltkor a páromra, amikor nem jött velem az orvoshoz. Nincs külön járatunk. Ő is csak ritkán évente 1x fut össze a haverokkal, én sem találkozgatok a barátnőkkel.
Ezért örültem nagyon, hogy rátaláltam erre a fórumra, mert itt tudok beszélgetni hasonló koru és problémával rendelkező lányokkal.

Szép napot mindenkinek.

csibe
csibe32

Nyulasz,
gondolok ma rád!!! ++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Nyulasz! Nagyon szorítok, hogy ott legyen az a babóca!++++++

erika, holnap lesz a nagy nap!++++++++++++++++++++++Bírod teszt nélkül?

Princess, én is szeretem és igénylem a külön programokat. Nekünk azért több a közös, de szoktam csinálni csajos hétvégét. :)

Csibe, nekem volt HSG-m és nem fájt. Meg is lepődtem, sokkal rosszabbra számítottam!

Lányok mára visszaszökött a hőm 36,9-re. Úgy örültem, el sem akartam hinni. A nagy örömre csináltam is egy full negatív tesztet. Pedig nem vagyok az a tesztelős fajta. Eddig tartott az öröm. :(
pihi

Nyulasz nagyon kiváncsi vagyok, hogy ma mit intézel. Szorítok nagyon+++++++++++

Erika várod már a holnapot? Drukkolok, hogy minden rendben legyen+++++++++++++++++++++++++++

Pihi, Princess ti mióta éltek együtt a párotokkal?

Pihi sajnálom, hogy negatív lett a teszt. Hányadik ciklusnapnál tartasz?

csibe
csibe32

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?