Sziasztok!
Incike, gratulálok, de pontosan mit is mondott a doki ? És milyen eredmény lesz meg csak egy hét múlva?
Anikó, örülök, hogy a fejreállt kocsiból egyben kiszálltál. Voltál tüszőnézőben?
Cirmi, annyira jó lehetett nektek egy hétig kettesben(bocs,hármasban), a sielés meg a baba miatti öröm,gondolom , most egy ideig nagyon feltöltődtél. Nagyon örült Roli, mikor meglátott? Képzelem, mennyire hiányoztatok egymásnak.
Végre megnéztem mindenki fényképét. Hajni, Proone: nagyon aranyosak vagytok és mindkettő képen úgy látszik, hogy együtt vagytok és tök jól érzitek egymást.
A két menyasszonyos fényképen( Beuka és Incike) két szép kislány bújt fehérbe.
Cirmike, te is ilyen szöszi vagy, mint Roli? Nagyon édes, ma már vagy háromszor megnéztem, szintúgy, mint Nicola keresztlányát. Tündérke az a kislány.
Ha jól emlékszem, máshol nem találtam fényképet.
Sajnos nekünk szilveszter körül törölték a gépünk memóriáját és azóta még nem tetettük vissza a képeket, de talán van pár képem, amit e-mailben küldtem az esküvői videóra magamról, a páromé persze a dvd-n van, amin a többi minden is, ami vírusos. De ha vki szeretné, megpróbálhatom elküldeni e-mailben.
Most rohanok vasalni. Még jövök!