Új privát üzeneted érkezett!

"Szerelem, szerelem, elveszi az eszem..." Kép
Te is erre gondoltál, ugye Hajni?! KépKépKép
kata1977
Hatvan

Egy fél órát fejtegettem mire gondolhattál és csak ez jutott az eszembe Kép, de úgy gondoltam ez logikus azért kérdeztem rá Kép. Te is csak felületesen olvasgatod a topikot Kép.

Ma nagyon piszok vagyok, ugye Kép

Kép

Kép
vkhajni

Erre biza, de most így belegondolva, nem a szerelem szokta elvenni az enyémet, hanem a szerelmem Kép. Így sokkal jobbnak hangzik. Nem?

Kép

Kép
vkhajni

Visszatérve a férjezett nevekre: Nekem azért nem tetszik az xy-né, mert az olyan, mintha nem én lennék (mert semmi sem utal rám! Kép) Uez a bajom azzal, ha vki felveszi a férje vezetéknevét a saját keresztneve elé.

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, lehet hogy velem van valami probléma, de az utóbbi esetben ott a te teljes neved. Tehát csak megmutatod, hogy már férjnél vagy, de attól még te vagy, csak tartozol valakihez Kép Na, ezt most jól leírtam Kép

Engem sem lehet könnyű megérteni Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kata!

Én is igy voltam vele, hogy a férjem vezetékneve és az én saját keresztnevem, olyan lenne mintha testvérek lennénk!!Kép
De ha w-né x.y. az meg marha hosszú!!Nekem igy 21 betű a nevem!!!
Marha sok!!!
Incike!Neked mi a keresztneved???
nicola79

Nekem csak 19 Kép, nem is értem mit panaszkodok itt Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Na jó, megyek főzőcskézni, még havat is kell lapátolnom Kép.

Azért időnként még visszanézek Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kata
...Ha Pappné Sz.I. lennék akkor az engem öregítene
...,de mivel Papp Istvánné vagyok ez ígyteljes.

Na mindegy , már én is bezavarodtam.

Kép
Kép
incike

Nicola
A keresztnevem: Irén Erzsébet

Kép
Kép
incike

Hajni, Kata

T aztán jól megbeszéltétek, hogy mi veszi el az eszem.Hát szó ami szó mostanában tényleg nem vagyok valami egyszerű a beszéd terén.

Közben én is épp kaját csinálok, de attól még ide kacsintgatok.

Kép
Kép
incike

Hajni,
Asszem a 2. verziómat nem értetted meg. Megbocsátom! Kép
Szóval a pasi Kovács Béla, a nő Nagy Gizella.
1. verzió: Kovács Béláné (erre mondtam, h nem derül ki, h ez Gizike. Kép)
2. verzió: Kovács Gizella (nna, így sem Kép)

Kata
kata1977
Hatvan

Upppsz, eltoltam! Kép
Szóval a 2-nál kiderül, h Gizike, csak az nem, h ez a Nagy Gizike. KépKépKép

Én már kajáltam is! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok,
Én még főként a reggeli dolgokhoz szólnék hozzá, tudjátok én csak alvásidőben tudok jönni...

Beu, nyugodtan küldj e-mail nekünk, ha szakmai nagyon majd a párom válaszol. Mindegy melyik e-mail címre (profilomból vagy honlapról valóra)

Nolina, ne aggódj szerintem se az italok miatt. Én is ittam a síelés alatt forraltbort, pedig nekem már biztos a dolog.

Anita, ne vegyél pg53-at! A closty szedése alatt nem lehet használni, akkor mutat páfrányt amikor beszeded a gyogyót és nem amikor hatni kezd. Ez rá is van írva.

Én a 3. naptól szedtem napi 2*1-et és a 3. hónap volt sikeres.

Anikó, gondolom jól megijedtél mikor ilyen szépen fejre álltál. (megnézetem a képet!)

Hajni, mikor radod ma fel a táblát? Vagy mindig a nap végén várható?

pusssssz: Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Egyébként én a párom vezetéknevét vettem fel + saját keresztnevem. Így egyforma lett a monogrammunk is.
Így mindenki Simon, a gyerekek is, mi vagyunk a Simon család, tök egyszerű... szerintem.

Kép
[KépKép
cirmike77

Lányok, ezért érdemes volt elmennem főzni Kép. Mennyi hülyeséget tudtok itt összehordani nélkülem is Kép. Majd leestem a székről a Gizikénél Kép.

Mostmár mindent értek Kata, köszi Kép.

Cirmike, ma annyi változás volt a táblán, hogy még várok egy kicsit, hátha valakinek még eszébe jut valami. Kép. Szerintem este lesz több időm és akkor berakom.

Ráadásul képzeljétek el, nem tudok grízestésztát csinálni. Eddig azt hittem hogy tudok. Most valami kására hasonlít a gríz, nem tudom még hogy hogy fogom rákenni a tésztára. Mindegy, anyu hazajön aztán megnézi mit alkottam Kép. Azt hiszem kezdek hülyülni.

Pont az i-re. Amíg a tészta megfő, gondoltam kiállok a kocsival. Nagykabát-papucs. A fene gondolta volna hogy a 10 centis hóban elsüllyedek KépKép. Szóval kicsit lefagyott a pici lábacskám Kép.
Nálam szerintem ez már valami agybaj lehet, ennyi mindent mégsem foghatok a szerelmemre Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni tényleg nem vagy semmi!!KépKépKép
Én is papucsban akartam kimenni itt a cégnél aztán rámszóltak hogy ezt jól meggondoltam-e!

Incike!Szerintem mindenkinek a saját neve tetszik, ahogy ő akarta úgy vette fel mindenki, kivéve én!Kép

Pedig tök jó nevem lenne nekem is csak mégsem az igazi, x.y-né nem akartam lenni mert anyós is az!!Kép

Cirmike!

Az a fiucska a profilodban ki??A fiacskád?És mégegy a pocakodban??Bocsi de nem vagyok képben!!

nicola
nicola79

Igen Nicola a fiacskámat láttad (Roland), a pocakomban pedig a tesó jön...

Kép
[KépKép
cirmike77

Cirmike,
Ezek szerint Te lettél a Kovács Gizike! Kép

Hajni,
Örülök, h sikerült megmagyaráznom. Kép

Nicola,
Én is azért kérdeztem ezt a "neves" dolgot, mert nem tudom igazából eldönteni, h mi lenne a legjobb. Akarok is az maradni, ami vagyok, én sem akarok ugyanaz lenni, mint anyós és a pasimnak ráadásul aaaaaaannnnyira hétköznapi neve van! Kép Vagy Kép

Hajni,
Szép lehettél ahóban papucsban! KépKépKép Nincs róla fotó?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Cirmike,
A pocaknak tudjátok már, mi lesz a neve?!
Roland tudja már a jóhírt?! Mit szól hozzá?

Kata
kata1977
Hatvan

Kata!

Mi a neve??De megirhatod e-mailben is!
Igen én sem tudtam sokáig mi legyen a nevem, de szerintem rosszul döntöttem...Kép Túl hosszú!!

Cirmike!

Nagyon aranyos fiad van!!Hány éves??
És a köv. baba mikorra várható? Neme??
nicola79

Roli örült neki de szerintem majd csak nyáron fog igazán tudatosulni benne. Akkor már nagyon látható lesz (szept.24. az időpontom)
Egyébként Réka vagy András (férjem után) lesz.

Hajni, nekem is kellene megint lapátolni, de még várok vele, egyfolytában esik, el is kell mennem itthonról ügyintézni...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Tettem fel egy képet a keresztlányomról Elizáról!
nicola79

Nincs kép szerencsére, de még a postás is megszolt Kép.
Húúú, Cirmike, itt Tatabányán elég veszélyes ilyenkor kocsiba ülni.

Kép

Kép
vkhajni

Nicola,
Tündéri a keresztlányod! Kép
Írok mailt. Kép

Hajni,
Mit mondott a postás? Kép

Kata
kata1977
Hatvan

nicola79

irtam Kata!!!
nicola79

Nicola,
Én is, én is. Kép
kata1977
Hatvan

Visszatértem.
Nem tudom mi volt a nettel, mert jó darabig azt írta, hogy jelenleg nem üzemel.Most végreb visszajött.

Kép
Kép
incike

Cirmike, Hajni,
Lapátoltok?! Kép
kata1977
Hatvan

Incike,
Nekem is írta azt, de még ebéd előtt.
Azáért örülök, h újra itt vagy. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Úgy látszik ketten maradtunk. A többiek biztos lapátolnak.

Hahó van még itt valaki?

Kép
Kép
incike

azáért = azért. Kép
kata1977
Hatvan

Vagy már hóemberek lettek. Kép És majd akkor mehetünk kiásni Őket. KépKépKép
kata1977
Hatvan

Most már csak én maradtam magnak?! KépKépKép
kata1977
Hatvan

nem még itt vagyok csak olvasgattam közben.

Kép
Kép
incike

Kata
Ti mióta szeretnétek babát?

Kép
Kép
incike

Incike,
Mi semmióta. Kép Vagyis mindigóta. Kép
Félre a tréfát: szeretnénk, csak nem oda anyósékhoz. És igazából még nem vagyunk rajta a projecten, csak tájékozódom. Én vagyok itt a topic kakukktojása. KépKépKép
kata1977
Hatvan

Ez a semmióta és főleg a mindigóta úgy hangzik, mintha idióta lennék. Kép
kata1977
Hatvan

aha! Mikor költöztök előreláthatólag?

Kép
Kép
incike

Lehet, h tényleg az vagyok?! Kép
Agyamra ment a takonykór?! Kép
kata1977
Hatvan

Nem, nem vagy idióta, de ez vicces volt, mármint a mondat amit írtál.

(Ez a semmióta és főleg a mindigóta úgy hangzik, mintha idióta lennék.)

Ilyen alapon ez ránk is igaz.Mondjuk én szerencsére anósmentes övezetben lakom a párommal.

Kép
Kép
incike

Passz, passsz és újra csak passzzz... Kép
Az a baj, h annyi mindenen múlik! ... A jövő zenéje! De én optimista vagyok! Kép
kata1977
Hatvan

Lassan lelépek, mert lejárt végre a munkaidőm. KépKépKép
Nem ígérem, de lehet, h benézek este. Ha nem, akkor holnap reggel! Kép
Addig is: HAJRÁÁÁÁÁ Kiskatonák! MINDENKINEEEEK!!! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Szia.Jó akciózást.

Kép
Kép
incike

Jucaa! Egyelőre a Szent Imre kórháznál maradok, nem is nagyon keresgélek mást. Csak azt nem tudom, hogy melyik orvoshoz menjek... Azt mondják, ott mindenki elég jó, dehát én a legjobbat szeretném... Kép

KépKépKépKép
proone

Nemrég értem haza ebben a nagy hóesésben. Bejöttem, nagy sötétség. Belopakodtam a nappaliba, mert az apósom biztos aludt. Erre egy 10 perc múlva hazaért az apósom... Kép Nem is zárta be rendesen az ajtót! Pedig mindig hét lakatra szokta zárni a lakást, ha csak a kutyával leszalad, akkor is.

Jövő héten rá kéne szánnom magam, hogy elmenjek egy nődokihoz, és bejelentsem, hogy babát szeretnék, mondja meg, milyen vizsgálatok ajánlatosak, meg kell-e szednem valamit... De melyik dokihoz...? Hmmm... Megyek megint a Szent Imrés fórumra, körülnézek.

KépKépKépKép
proone

Én is most jöttem meg. Nálunk családi hólapátolás volt. Kép. Még nem vagyok hóember Kép. Én nagyon élvezek a párommal autókázni ebben az időben Kép. De sajna holnap kocsival megy dolgozni, úgyhogy eléggé ideges leszek egész nap míg haza nem ér. Ezt nektek felkészítésnek szántam, mert dilis leszek KépKép.

Na jó, küldök nektek egy tábát Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Incike, gratulálok, de pontosan mit is mondott a doki ? És milyen eredmény lesz meg csak egy hét múlva?

Anikó, örülök, hogy a fejreállt kocsiból egyben kiszálltál. Voltál tüszőnézőben?

Cirmi, annyira jó lehetett nektek egy hétig kettesben(bocs,hármasban), a sielés meg a baba miatti öröm,gondolom , most egy ideig nagyon feltöltődtél. Nagyon örült Roli, mikor meglátott? Képzelem, mennyire hiányoztatok egymásnak.

Végre megnéztem mindenki fényképét. Hajni, Proone: nagyon aranyosak vagytok és mindkettő képen úgy látszik, hogy együtt vagytok és tök jól érzitek egymást. Kép
A két menyasszonyos fényképen( Beuka és Incike) két szép kislány bújt fehérbe. Kép

Cirmike, te is ilyen szöszi vagy, mint Roli? Nagyon édes, ma már vagy háromszor megnéztem, szintúgy, mint Nicola keresztlányát. Tündérke az a kislány.

Ha jól emlékszem, máshol nem találtam fényképet.
Sajnos nekünk szilveszter körül törölték a gépünk memóriáját és azóta még nem tetettük vissza a képeket, de talán van pár képem, amit e-mailben küldtem az esküvői videóra magamról, a páromé persze a dvd-n van, amin a többi minden is, ami vírusos. De ha vki szeretné, megpróbálhatom elküldeni e-mailben.

Most rohanok vasalni. Még jövök!
nolina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?