Új privát üzeneted érkezett!

Puszi: ajaj, minden ok már a nettel?

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Lujzi: igen, visszajött, pont amikor mobilról hívni akartunk volna "titeket". Mert vezetékesen vonal sem volt.

A lapalja az enyém lett!!!! :lol:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Szupi, ha dolgoztam volna segítettem is volna....

lujzedli

Puszi
Azt lattam csak ugy eltuntel :shock: lapaljaaaa 8) :lol:

Lujzi
Holnap folyt kov. vgy lehet ma kicsit kesobb 8)

Chrissy
Occso ngyon nem na de majd letesztelem :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Oké,Bri:-)

lujzedli

Minyá jövök vissza, most gyors Bríhez:
A vaterán találtam rengeteg occcsó tesztet, 70-85/db áron (minél nagyobb csomit rendelsz, annál kevesebbre jön ki a darab ár 8) )Én majd onnan veszek, de most úgyse kell nekem...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bri
Jah, látom te már beteszveszeltél :lol: :lol: ez se rossz :wink:

Lujzi
mitől fáj a fejed :?: Lehet, hogy az idő :roll: :?:

Puszi
lapalja 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Váááá, kicsit nem nézek ide és már annyit termeltek, hogy nem győzni olvasni :lol:

milyen, betty, chrissy: megvagyok, elvagyok, ma befejeztem a szakdogát, leküldtem nyomtatásra majd elslattyogtam az egyik közeli boltba, ahonnan kb. 10 kilónyi megpakolt motyóval a hátamon tértem haza. Kicsit húztam magam a végén (kb. 500 méterre van a bolt), de legalább tele lett a hűtő :D
Gyomorsav ma nem jelentkezett, de nem is bánom.

milyen: találtam egy tök jó internetes oldalt, ahonnan babáknak (is)lehet tüneményes rucikat rendelni, fillérekért. Katt ide: http://www.ruhafalva.hu

Bri: bizony ám, már 13. hetet töltöttük. De már nem bírom követni, megy egyszer azt mondják hogy x hetesek vagyunk, rá két nappal majd egy héttel idősebbnek vélik manót, máskor meg egy héttel kisebb a koránál. A fene sem érti ezt. Szülni is biztos majd úgy megyünk, hogy kb. most folyt el a magzatvíz, akkor ez már tuti :?: :lol:

puszi: nekem kínai a lombikos szakzsargon, sokszor nem egészen értem, hogy miről beszéltek Brivel meg bettyvel (long és short protokoll és antagonisták :roll: ) Én ehhez hüle vagyok, de a drukkjaim töretlenek!

lujzi: szerintem is pihizz egy jó nagyot, Rád fér :)

chrissy: Valetinról én is csupa negatívumot olvastam, valaki azt írta, hogy az Igazából szerelem egy gyenge koppintásának indult, de lepkefing lett belőle. (Már bocsánat.)

betty: mindjárt itt van a Ti napotok is :)
Vendég

Betty: nem,mostanában sokat fáj, lehet, vérnyomás, vagy passzolom....

lujzedli

Csibuc: gratula a szakdoga leadáshoz! Nagy kő esett le a szívedről, mi? :lol:
A drukkokat köszönöm, elraktároztam őket! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Csibuc
de jó, hogy jöttél :D
Azért annyira ne emelgess ilyen nehéz cuccokat :shock: vigyázz magadra nekem ááám :!: :!:
Én is köszönöm a drukjaidat :!:

betty615

Puszi: megy a drukk ám, neked is

lujzedli

Lujzi
láttalak iwiwen :wink: írtam is, Anyci eltűnt :shock: :o

betty615

puszi: ááááá még nem adtam le, csak leküldtem nyomtatásra. Szerdán bebattyogok a papírhalmokért, pénteken a tanárbá aláírja a belső fedlapot, hogy beadható (ez sztárallűr ezen a remek egyetemen), bescannelem a gyönyörű aláírást a CD mellékletre (2. számú sztárallűr e remek egyetemen), majd viszem a kötőhöz, ott szombatra elkészül és hétfőn irány a suli meg a leadás. Ez tehát az akcióterv :idea: ha meg esetleg nem sikerül tartani és hétfőn nem adnám le mégsem, akkor max fizetem a napi háromezerhatszázat késedelmi pótlékként :roll: vagy rálépek valakinek a nyakára.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.22 19:30-kor.
Vendég

Betty: Látom:-)

lujzedli

Csibuc: értem. :roll:

Lujzi: kösziiiiii! Én is láttalak iwiwen, igazán klassz képek! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi: köszi:-)

lujzedli

Nekem mar hazhoz is jott a teszt 8) 15tesztecske var a tesztelesre jovohettol 8)

Betty
Koszi szerintem ott is ok aruljak...jott a fiu hozta es jot dumaltunk. 8) Igy is 86.6666ra jott ki...vegulis mindegy de ilyen sem volt meg ma akartam tesztet es ma is lett ocsobban is mint eddig es meg hazhoz is jott :shock: szal orulok,mint majom a farkanak na nem azert csak hogy ilyen kis ugyi voltam 8)
De koszonom azert!

Csibuc
Tudom ilyenkor meg ossze vissza mondjak mindig vegulis teljesen mind1 mert szulni se pont 40.heten megy az ember lanya :lol: Jo hogy jottel 8)

Lujzi
Minnya megnezem en is a kepet....miert tunt el anyci? :roll:

Puszi
A tabit meg ne felejtsd el mondani majd...emlekeztess ra mert az en agyam :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
az iwiw-ről tűnt el, láttam még a főoldalon, hogy kvízelt egyet, meg hogy Lujzi írt egy üzit is neki, meg én is, de közben sztem Ő meg kilépett már, vagy nemtom, mert nem reagált :)
Azta, már meg is kaptad a teszteket :shock: :o nem semmi, ez gyorsfutár szolgálat, vagy mi :?:
Majd lehet én is rendelek, bár egyenlőre nem kell, de jó azért, ha van itthon tartaléknak egy 30-50 db :lol: sosem lehet tudni :lol:

betty615

Bri: anyci iwiwen játszott a Kvízparttal ,de aztán eltűnt onnan.

lujzedli

Itt vagyok én is lányok! Ma újra kezdtem a sportot: fél óra gyors tempójú gyaloglás volt a mai program. Most még szarul esik, de minden nap egyre jobb lesz...
És amikor végeztem, csörög a teló, hülye voltam, hogy felvettem, mert még vissza kellett mennem az irodába, egy 10 perces kis melóra! :twisted:

Na, most már itthon vagyok, de hát este 9. Majd a tesztes elérhetőségeket kérem.

Bri, holnap dobj már valakire egy sms-t, hogy mi volt. Vagy adjam meg a számom? Én egész nap gép előtt leszek, tudom értesíteni a többieket. Vagy Bettynek dobsz egy sms-t? otthon leszel holnap Betty?

Puszi, akkor ma már ment a szuri?

chrissy81

Igen, itthon :wink:
A lombikos topicban már mondta Brí, hogy tudósítsak, mert én "mindenhol" vagyok, itt is-ott is :lol:

Fogyózol, vagy mi :?:
Kellett neked a telót felvenni :roll:
Én vaterás címet tudok, Bri teszveszest...melyiken vagy fent bereggelve :?:

Vagy majd jön Brí, azt megmondja a mail címet, mert már ki is puhatolta, sőőőőőt, ma már meg is kapta a teszteket villám jenőtől :lol: :lol:

betty615

Csajok: Mindenkinek szorítok, puszi nektek, holnap jövök.

lujzedli

Chrissy: holnaptól szúrok csak. :wink:
Ügyes vagy! Helyettem is sportolj, én lusta vagyok.

Lujzi: jocca! *

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi
holnapi szurizáshoz Kép
Símán beszúrod, vagy előtte szoktál hezitálni :?: Bár igaz ezek kis tűk, nem fájdalmas, csak maga a tudat :wink:

betty615

Bocs Puszi :oops: azt hittem már ma!

Betty, akkor holnap nem késlekedj! :wink:
Nem fogyózom, magas IR miatt kell mozognom, de amúgy is mozogtam, mielőtt ez kiderült... Mert egész nap ülök a számítógép előtt a munkám miatt és irtózatosan el tudok lustulni, könnyen megfájdul a hátam, azt meg utálom. Ez legalább kicsit átmozgat.
Rékát szoktam előszedni, tudod erről már beszéltünk...

Bri, Te aztán nem vesztegeted az időt! :D :shock:

Lujzi, jó éjt!

chrissy81

Betty: áááááá, nem hezitálok én már!
(A progiszurinál az elsőnél igen (azt 2 lombiknál kaptam), na ott van para, amint ránézek a vastag és hosszú tűre, no meg belegondolok, hogy a fenekembe szúrják, izomba és tövig,... brrr- azt nem szeressem)

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi
Hát igen, az azért gázabb :roll: én olyannal kaptam mindig a choragont, bele a valagamba :lol: még jó, hogy azt nem magunknak kell beadni...nnnna ott lenne csak igazán hezitálás :lol: :lol:

Chrissy
értem..
Ja, ja tudom, a gyilkos Réka :lol:
Egyenlőre sztem a séta elég :wink:

betty615

Na lépek mára, nehogy sok legyek :lol: bár azért jöttem most többet, mert 2 nap múlvától úgysem láttok jó pár napig :D legalábbis szándékomban áll beülti után nem jönni 8)

Bri
akkor várom az üzit, és még egyszer Kép ezt még tedd zsebre a többi mellé :wink:
Majd amikor ott leszel gondolj a számokra, amiket modtál: bal oldal 4, jobb oldal 3 :!: :wink:

Jah, még egy apróság rólam :oops: : most számoltam ki, hogy ET+14, mikor is tesztelni fogok (pláne, ha addig nem jön meg piri :twisted: ), pontosan a 2. házassági évfordulónk napja lesz, márc. 10.-én. :shock: :lol: ezt az egybeesést apám :!: :!:
Sztetek ez egy jel :?: Nega vagy pozi jel :?: :roll: :lol: Na jóó, megyek, pááá aranyaim :!: 8)

Kép

betty615

Betty: annyi a különbség, hogy a progiszurit hosszabb és vastagabb tűvel adják be, mivel olajos. :twisted:
Tuti jó jel, jajjjjjjdenagyondrukkolok!!!!!!!! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Betty
Wazze rohog a vagbelem :lol: :lol: :lol: Te vgy a kivalasztott azert neked irok...meg tudnam oldani a 2sms-t is de neeem :wink: Vegre hoztad a formadat :lol: :lol: Ennyi hulyeseget osszehordani villam jeno :lol: :lol: Fu akkor meg holnap gyere ha utana ma nem jossz :roll: Drukkolasok ugyeben hogy allsz?Mennyire lehet majd drukkolni?Halkan? 8) Ez jooo jel :shock: olyan,mint a pentek 13.cn 8) :lol:

Chrissy
Elerhetoseget kuldom priviben :wink: email cimem van de van teloszam is mivel nem pesti vagy postan megy a dolog.De occso 8) vgy ha esetleg penteken vgy nem tom mikor jossz fel akkor en megveszem idehozatom es elviszem neked a talira 8) En is csak nezelodtem a neten aztan hipp hopp mar meg is volt erre pont itt laknak a kerulteben sooot jobban mondok a mi utcankban :shock: :lol: :lol: villam jeno csak felgyalogolt a tesztekkel :lol:

Puszi
Melyik az a fenekbe szuri?Olyat az elosnel kaptam asszem :x jaah a masodiknal nem volt beulti :oops: akkor ott meg aze nem kaptam? :roll: Te szereted a noverkeket ott? :roll: en komolyan mondom ha holnap meg szurnom kell valamit nem engedem,hogy ok beadjak meg mindig lila meg sarga amit kedden beadtak :roll: 2is a sima gonalt id sikerult ugy beadnia,hogy belilult :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lujzi
Mit lehet ott jatszani?Egyutt jatszottatok es kilepett vgy iwiwrol torolte magat?Nem ertem :oops:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: olajos progeszteronszuri popóba! Lehet kapsz te is!
Velem kedvesek a nővérek, na jó, nem mind. Szurit én ott nagy ritkán kaptam, akkor meg Harcika adta, na azt meg sem éreztem. Harcika adott már nekem progiszurit étteremben a klotsóban is, nagy szám volt! :lol:
Amit nem értessz: Anyci kvízezett -de hülye szó- iwiwen, azt látták a lányok, de mire írtak neki, kilépett. :wink:
Holnapra drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó éjt! *

Kép

Kép

*puszedli*

Jóóóóóóó reggeeeeeeelt,Vietnám!!

Hogy rohadna meg a melegfront :evil: szinte semmit sem aludtam az éjjel :cry:

Már egy órát ültem a kádban is-kisbaba nagy örömére,kiolvastam egy tavalyi anyák lapját....most persze álmos vagyok már,de mennem kell dolgozni!!! :evil:

Na most önző és unalmas voltam :lol:

Csibuc

Köszi a linket,megsasolom!A heteidet pedig számold az uccsó piri első napjától,mindig az a hivatalos,az eltérő méreteket uhg alapján mondják,az csak annyit jelent,hogy a méretei alapján mennyi idősnek látszik.(megsúgom:Kolos általában 2 héttel idősebbnek látszott, és mégis 5 nappal túlhordtam)

Betty

És mit vettetek végül??

Bri és Puszi

Ti mit perverzkedtek a beszúrás mélységével??? :wink: :lol:

Chrissy

Én gyilkosrékával terhestornázom,de a hangot leveszem,mert annyira buta az a nő,és olyan marhaságokat beszél,hogy nem bírom elviselni!

Lujzi

Na milyen az új ágy?

Na még önzőzöm egy kicsit:tesóm vett nekem turiba egy szoptatóspárnát,már ki is mostam,állati király rajta feküdni!Na és fotózok majd ,mert kiccsaj is kapott egy rózsaszín szőrös sapkát-betojok tőle :D (idézem tesómat:lehet,h sosem lesz rá jó,de muszáj volt elhozni 8) )Ja és még egy titokzoknit is vett a béjbinek!!
Vendég

Jó reggelt Lányok!

puszi: progiszuri :roll: Mennyit kell kapnod összesen? Mi a pontos neve a szernek?

milyen: kérünk-kérünk képeket! :D

betty: azért ne tűnj el teljesen, valami kis életjelet tessék adni! Házassági évforduló jó előjel :)

Bri: azért érdekelne majd, hogy az új tesztek hogy válnak be... Talival mi a helyzet?

chrissy: mozgás jót tesz, bár én is utáltam az elején, de határozottan sokat javít az IR-en. Metet hogy bírod? Hasfájás, hasmars, egyéb mellékhatások? Na és a diéta?

lujzi, anyci: Nektek is cuuuup :)
Vendég

Jó reggelt!

Ma nem dolgozom. Juppi.

Betty:jó előjel.

Csibuc:hogy vagy ma?

Milyen:képet,képet...:-D

lujzedli

Kép

Holnaptól nuku netes leszek, úgyhogy ma még használjatok ki :lol: :lol:
Minyá visszolvasok 8)

betty615

Bri
maradnék a "drukkoljatok halkan, többet ér" stílusomnál :lol:
Hisz tudom, hogy drukkol, szorít mindenki :wink:
Péntek 13 cn. is nagyon tuti 8)
A "kiválasztott" :lol: :lol: volt egy ilyen műsor is :lol: egy, kettó, háhrom...óhrák múkodjetek :lol: :lol:
Várom az esemesid :lol: Akkor 4-4 az állás :!: :lol:
++++++++++++++++++++++++++++++

Milyen
az nem jó, hogy éjjel nem tudtál aludni, de nézd a jobb oldalát, jön a tavasz :wink:
Kép

Végül sötétítő függönyt vettünk, meg megnéztük a szőnyegpadlót, meg megkérdeztük, hogy kell felszegélyezni, mert nem tudtuk :wink:
Ilyen sötétítőt vettünk (csak nem akartalak ezzel untatni titeket :lol: ):
Kép Csak még gyűrött, meg be kell szegni, meg minden....
Várjuk a fotókat 8)

Csibuc? lujzi
ti is azt mondjátok akkor, hogy a házassági évf. jó előjel :?:
Hát reméljük...ha meg más nem lesz, hozzávágom apihoz a nega tesztet :lol: :lol: :lol: nesze, házassági évforduló :lol: :lol:

Puszi
mikor adod a szurit :?: D.E., D.U. :?:

Chrissy
mizu :?:

Puszilok mindenkit :!:

betty615

Jó reggelt!!!!

Marha nehezen keltem ma, most értem be 8 helyett... Egyszerűen nem ment. Most kávét iszom. Tegnap nem éreztem magam vmi jól, fájt a derekam. Mint mensi előtt. És az alhasam is feszített. Mi a csuda ez?

Bettykém, persze, hogy jó jel a házassági évforduló! csodás jel! Nekünk is abban az évben volt az esküvőnk, csak júniusban. :wink:
Hogy-hogy nem jössz holnaptól??? Meddig? Ne mááááá! És ha nem beszélünk a beültiről? :oops:

Bri, köszi a privit. Nekem most van bőven tesztem, egy ideig nem kell, de elteszem, legyen meg.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Gondolatban Veled vagyok!

Puszi, jó sokat kell szúrnod? Izgulok érted is nagyon!!!!

Milyen, én nem érzékeltem a frontot... Szegénykém. Akkor délután pihizz egyet!

Csibuc, metet bírom, nincs vele bajom, diétát tartom egész jól megy, bár ma már nagyon el kell mennem bevásárolni, mert nincs otthon semmi, amit ehetek... De annyira nem vészes, gyakorlatilag azóta fehér kenyeret nem ettem, sem hagyományos tésztát, sem fehér cukrot.
Ami kicsit nehezíti a dolgokat, az az, hogy itt pl nincs egy olyan pékség, ahol kaphatnék teljes kiörlésű kenyeret... Rozs kenyér van, azt szoktam venni meg van egy Norbi pékség, az csökkentett szénhidráttartalmú cuccokat árul, na még ott szoktam néha vásárolni. Fogyni kb. 1 kg-t fogytam, bár nekem ugye azért nehéz ez az egész, mert 52 kg vagyok. De mindenki mondja, hogy húú jól lefogytál! De kiloban nem mondható, viszont nincs pocim: laposabb a hasam, a combom és a fenekem is kisebb. Kb ennyi.

Lujzikám, élvezd ki a szabadnapodat!!!! :D

+ egy kérdés: A múltkori rossz hormoneredmények miatt ismételni fogunk cn 3. napon. Ma cn. 21-en vagyok. Na most a doki eredetileg azt mondta, hogy a 3. és a 21. napon menjek vv-re. Ugye a 3. napi meg is volt. Aztán most az lenne a kérdésem, hogy szerintetek menjek el a 21. napi vv-re vagy felesleges? Mert hogy ugye itt a pé-t nézik, azt meg a másik doki, a nőgyógyász közreműködésével tudjuk, hogy volt pé-m. :?: :?: :?:

chrissy81

Helló Lányok!

Jajjj, én sem aludtam túl jól az éjjel, meg korán is keltünk, már túl vagyok a vérvételen is, de nagggyon álmi vagyok.

Betty: no net? Miért? Meddig? Nemáááááááááááá!
Nagyon drukkolok ám, csak csendben! :wink:

Csibuc: nem tom mi a pontos neve. Viszont kellene nekem 10-15 darab, nem maradt neked véletlenül? Szívesen átvenném!

Bri: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Chrissy: vhogy bírd ki a napot!
És drukkok mennek!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Folyt.

Milyen: ma úgy látszik ilyen nap lesz. Mindannyian ásítozunk majd egész nap! :lol:
Perverzek vagyunk, mi? :lol:

Csibuc: napi 3 ampulla lesz majd. :shock:

Betty: aranyos a függöny!!!!
Szurit este adom.

Chrissy: pár napig még csak napi 1et szúrok.

Kép

Kép

*puszedli*

Csajoook, csak pár napig nem leszek, max. 1 hét :lol:
Ellesztek ti nélkülem is, legalább nem fárasztalak benneteket :lol:
Chrissy
a "pörgős" topicban hiányolnak :lol:

betty615

Helló Pusszancs!!!!!

lujzedli

Betty: nem elszünk meg nélküled, pláne nem egy hétig

lujzedli

Lujzi: szia! :D

Betty: :(
Bri hányra ment?

Kép

Kép

*puszedli*

Betty, tévedsz. Nem leszünk meg nélküled! 1 hét? Az nagyon sok! Nem jó. 2 nap kimenőt kapsz. 1 hetet majd akkor, ha szülsz! :)
hiányolnak? Hát, így jártak! :lol: 8)

chrissy81

Puszi
asszem 11-re...de nem biztos ám. Én úgy emléxem, hogy valahol azt írta.

Chrissy
:lol: :lol: :lol: :arrow: ebben minden benne van :lol:

betty615

Lujzici drága
hogy vagyunk ma :?:

betty615

Csajok!

Tettem fel kérdéseket, olvassátok már el légyszi és választ várok! :P

chrissy81

Lujzi, majd kérdezhetek egy szakmait? :oops:

chrissy81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?