Jó reggelt!!!!
Marha nehezen keltem ma, most értem be 8 helyett... Egyszerűen nem ment. Most kávét iszom. Tegnap nem éreztem magam vmi jól, fájt a derekam. Mint mensi előtt. És az alhasam is feszített. Mi a csuda ez?
Bettykém, persze, hogy jó jel a házassági évforduló! csodás jel! Nekünk is abban az évben volt az esküvőnk, csak júniusban.
Hogy-hogy nem jössz holnaptól??? Meddig? Ne mááááá! És ha nem beszélünk a beültiről?
Bri, köszi a privit. Nekem most van bőven tesztem, egy ideig nem kell, de elteszem, legyen meg.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Gondolatban Veled vagyok!
Puszi, jó sokat kell szúrnod? Izgulok érted is nagyon!!!!
Milyen, én nem érzékeltem a frontot... Szegénykém. Akkor délután pihizz egyet!
Csibuc, metet bírom, nincs vele bajom, diétát tartom egész jól megy, bár ma már nagyon el kell mennem bevásárolni, mert nincs otthon semmi, amit ehetek... De annyira nem vészes, gyakorlatilag azóta fehér kenyeret nem ettem, sem hagyományos tésztát, sem fehér cukrot.
Ami kicsit nehezíti a dolgokat, az az, hogy itt pl nincs egy olyan pékség, ahol kaphatnék teljes kiörlésű kenyeret... Rozs kenyér van, azt szoktam venni meg van egy Norbi pékség, az csökkentett szénhidráttartalmú cuccokat árul, na még ott szoktam néha vásárolni. Fogyni kb. 1 kg-t fogytam, bár nekem ugye azért nehéz ez az egész, mert 52 kg vagyok. De mindenki mondja, hogy húú jól lefogytál! De kiloban nem mondható, viszont nincs pocim: laposabb a hasam, a combom és a fenekem is kisebb. Kb ennyi.
Lujzikám, élvezd ki a szabadnapodat!!!!
+ egy kérdés: A múltkori rossz hormoneredmények miatt ismételni fogunk cn 3. napon. Ma cn. 21-en vagyok. Na most a doki eredetileg azt mondta, hogy a 3. és a 21. napon menjek vv-re. Ugye a 3. napi meg is volt. Aztán most az lenne a kérdésem, hogy szerintetek menjek el a 21. napi vv-re vagy felesleges? Mert hogy ugye itt a pé-t nézik, azt meg a másik doki, a nőgyógyász közreműködésével tudjuk, hogy volt pé-m.