Új privát üzeneted érkezett!

Kép Lányok!

Örülök,h írtatok nekem! :D
Kicsiboris!
2hete volt az 1 forgalmi vizsgám! Naon ideges voltam,kedden megprobálok nem idegeskedni!

Zel!
Majd kedden lesz a vizsgám! Autóm már van,remélem már jogsim is lesz hozzá! Mert már naon szeretném!

Réka
réka86

Tiza!
Én is elsőre megbuktam,m nem tartottam be a sebesség határt! 30 helyett 38-al mentem,50 helyett 52-vel! Nem szeretném ha megint ugyanazt a vizsgabiztost kapnám!

Nem müködő vasúti átjáróba szerintem én is behajtottam volna!

Mindenkinek szép délutánt és kellemes hétvégét kívanok! Kedden megírom,h lett e jogsim! Kép

Réka
réka86

Bocsi lányok nem kétszer akartam elküldeni,azt jelezte vissza a gépem,h elszállt az elözö üzim! Most morci vagyok! :evil:
Mé egyszer bocsi! :oops:

Réka
réka86

Kép

Réka!
Mással is előfordul,hogy 2* rakja fel a dolgokat...
Szorítunk és ne légy ideges. Gergő???

Kisboris!
A lelkizéshez nagyon értek. Totál igazad van,én bíztos bokán rugtam volna a kedvest. Tudod szokták mondani, az henceg azzal,hogy neki nem kell gyerek,vagy nem ez a végzete,akinek nem is lehet. Mindenesetre, szánalmas... :!: Én már túl vagyok rajta. Hála a párom sokat segít és van fontosabb az életünkben,hogy ezekkel kínozza magamat. kezdek edződni,ja és hát meg is könnyebültem,mert nem kell többet marnom magam a húzásan.

Babszi!
Köszönöm,jót nevettem. Majd én is küldök egy olyat,ahol apukák teszik/tennék tisztába a csemetéiket. Voltál már az új dokinál?

Orsi :!:

Nagyon hanyagolod a topikot. Remélem minden oké,nállatok!! Úgye nem azért nem írsz,mert itt a táblával nyaggattunk,de látod mindenki nagyon rámozdult,de érteni nem értünk hozzá. Tényleg neked sikerált valamit alkotni? :lol: Mikor teszed fel?

Sapé!
Remélem szépen telnek a napjaitok! Puszi

Coca :?: Zel :?:
Van valami furi érzésetek? Nekem enyhült sokat a hasfájásom és most már csak a méhemnél érzem. Mást nem tapasztalok. Kép

Odry
odry

Odry!
Nekem is csak egy picikét fájogat, és azt sem mindig. Cicim nem fáj, nem érzékeny. Melegszem, 37 körül a hőm.
Már csak pár nap, és örülhetünk!!! :lol:

Kép
zölddisznó

coca, odry, nagyon veletek vagyok ám :!:
mindent bele skaccccok :!: :!:
kicsiboris

Sziasztok Lanyok!

A babaprojekt elött allok topicbol neztem be hozzatok. :)
Szeretnek kerdezni töletek.

Most csütörtökön volt H.S.G.-m. Borzalmasan fajt, föleg a kateter felhelyezese. :cry:

Mivel Ti inszemeztek gondolom elötte Nektek is volt hisztero.
Azt szeretnem kerdezni, hogy hasonlokeppen zajlik-e az inszem mint a hisztero? Azaz ugyanugy felvezetik a katetert? Vagy esetleg sokkal vekonyabbat hasznalnak az inszemhez?
Az inszem utan is faj a hasatok? Nekem a hisztero utan fel oraig ugy görcsölt a hasam mint meg soha.

Nagyon szeretnem ha nem lenne szüksegem az inszemre, de ha mar mennem kell szeretnek egy kicsit többet tudni rola. :shock:

Köszönöm elöre is a segitsegeteket! :)

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Jó reggelt nyolcalvók!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Én másik 2 topicban leledzem rendszeresen, de néha át szoktam olvasni ide is hozzátok.
Rövidem magamról:
Van már 2 gyerkőcöm, ez 25. próbálkozós ciklusom, hogy öszejöjjön 3-aska. Volt HSG-m, ami oké lett, és endo gynaú miatt idén tavasszal volt laparom. Műtét után az orvosom azt mondta, hogy 90%, hogy azom van, de várjuk meg a szövettant. És pechemre a szövettan nem igazolta. Azóta volt két sikertelen inszemem. Most a 3.-on vagyok túl, és várok, várok.

Zel! Kicsib!
Olvastam, hogy ti is endoval küzdetek/küzdöttetek? Miylen gyógyszert kaptatok? Milyen hosszú volt akúra? Ti támogatottan kaptátok? Mert én sajna úgy nem kaphatom, mert a szövettan nem igazolta be... :(

Mostani inszemeseknek nagyon szurkolok, hogy sikerrel járjanak!!!

moni

Sziasztok!

Kedves Odry!
Tényleg nagyon elhanyagoltam a topicot, szégyellem is magam érte... :oops: , de váratlanul elutaztam, és sajnos nem volt lehetőségem nektek írni. Most is éppen készülök vissza, csak beugrottam, hogy mizu veletek. A táblázatot megcsináltam, de a technika ördöge kitolt velem, mert akárhányszor ide akartam tenni, sosem jelent meg, még az írásom sem! :evil: De megígérem amint több időm lesz, látni fogjátok! Nem felejtem el! :!:
Egyébként elkezdődtek újra a szurik, kedden megyek uh-ra.
Majd jövök.
Mindenkinek aki ott tart, nagyon sok szerencsét!

Kép
orsika0

Sziasztok!

Ellógtunk megint hétvégére...

Coci! Odry!

Semmi különöset nem érzek. A hőm tartja a 37,1-37,2-t. Néha szúrkál a méhemnél, de igazából jól vagyok. Talán túl jól. Habár szombaton feszült az egész medencém, mint mensi előtt és közben szokott, de nem tartott sokáig. Igazából félek is, nem kicsit. Kellene valami konkrétabbat éreznünk? Ezért szar, hogy tudjuk, mikor mi történt, így tényleg figyelgetünk, van-e valami kis jel. Mivel egyáltalán nem tapasztalok semmi különöset, már titokban le is mondtam arról, hogy megdöntöm a stat.-ot. Bocsika... Iciri-piciri reménysugár van még, de a lemondásom erősebb.
Várom-félem a tesztes napot Utálom a sorozatos csalódást. Mindig teljesen kiborulok. Úgy érzem, hogy fogy az időm és minden hónappal közelebb kerülök megint az endometriózishoz. Abból viszont még egy kúrát nem bírok ki idegileg.
Most jól kidepiztem magam. Bocsássatok meg a negatív hangulatomért. Remélem, senki kedvét nem sikerült elrontanom...

Moni!

Igen, mi is endosok voltunk. Én már meggyógyultam, Kicsibé még folyamatban. Decapeptyl szurit kaptam három hónapig. Utána volt egy kontroll laparom. Egy programba kerültem be Pécsen, ezért nem kellett semmit fizetnem. Ahogy hallottam, ennek a szurinak 83-85 Eft az ára. Biztos, hogy szükséged van rá? Ha a szövettan nem igazolta, miért kell leállítani a ciklusodat. Tudod ezzel egy klimax van előidézve, hogy a hormonjaid ne dolgozzanak, ne legyen peteérésed, mensesed. Csak akkor tudnak a szervezetben még feleslegesen működő méhnyálkahártyaszigetek "elsorvadni".

Szióka...
zel

Sziasztok!

Zel!
30000 az ára a Decaopeptyl-nek, én is ezt fogom kapni, ha most nem sikerül az inszem. Biztos hogy endo-m van, mert mind2 doki aki benn volt a műtéten ezt mondta! Sajna 70% csak, hogy igazolódik az endo...

moni

Zel!
Nem ám elszontyolodni! Nem érzek én sem mást, mint Te, és nem is kell! A babák lapulnak egyelőre. Fogunk mi még együtt hányni!!!
Fel a bucival!

Cupp!

Kép
zölddisznó

Moni!

Kívánom, hogy sikerüljön az inszemed.
Lehet, hogy rosszul emlékszem az árára, de ha tényleg 30.000, akkor az még viszonylag kifizethető. A stimulációs szurijaim is ennyibe kerülnek. Tényleg, te is kaptál valamit peteérésre, ovulációra az inszem előtt?
Szorítok neked ezerrel, hogy a decapetylt ne kelljen megkapnod. Kemény átélni egy klimaxot.

Drága Zölddisznóm!
Máris jobb a kedvem... Legyen neked igazad! Buci fenn.
Tudod, mit kezdjünk el keresni valami jópofa szőnyeget a wc elé. Amin kényelmesen lehet térdelni.

Képzeld, külön le kellett állítani a családot. Minden nap megkérdezték, hogy vagyok. De a csúcs a szombati: Hányingered nincs még? volt. Basszus, úgy sajnálom, hogy tudják, hogy inszemen voltam. Szerintem annyira reménykednek. És az sem használt, hogy azt mondtam, az első nagyon-nagyon ritkán szokott sikerülni. Félek, hogy nekik is annyira fog fájni, ha nem sikerült. Elég lenne a férjemnek, meg nekem.

Odry Coci!

Melyik napon tesztelünk?

Jó éjt!!!
zel

Zel!
Mintha helyettem írtad volna. Mármint ami a családot illeti.

Teszt? Szigorúan a 14. DPO-n (vagy az után) ez nekem csütörtök. Remélem, nem mondunk csütörtököt! :wink:

Reményteli hetet mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Zel!
AZ orvosom mondta, hogy nem lesz egyszerű, de a babáért mindent!!!
Mivel van szépen spontán peteérésem, ezért nem kell stimu. Csak tüszőrepit szoktam kapni, most ez is elmaradt, mert spontán repedt idő előtt. Én nem bízok benne annyira, orvosom annál inkább! Hát nem tudom.

Nagyon szorítok nektek!!! Egy héttel járok utánatok!!! :lol:

moni

Jó reggelt!

Moni!
Hajrá! Nekem is van spontán spontán peteérésem, de kicsit a biztonság kedvéért a dokim rasegített.

Zölddi!

Lehet, hogy ehhez a témához még nem kicsit seggecske vagyok. Minek a rövidítése a DPO? :roll:
Ha csüt-péntek voltam inszemen, az azt követő 14. nap szerda lesz. Akkor még ne teszteljek? Pedig addig bírom ki talán.... :lol:

Réka!
Szorítok akkor holnapra. Ezerrel, de te csak a megengedettel száguldj!
zel

Zel :)
Örülök, hogy visszajött a kedved. A családdal meg ne törődj. Aki ebben nincs benne, az azt hiszi, hogy elmész inszemre és az tuti sikerül. Már én sem mondom a barátoknak sem és a családnak sem, mert utálom ezt a kérdezősködést.
A DPO az az ovulációt követő nap (days past ovulation rövidítése).
A tali jó lenne, ha összejönne, de inkább sikerüljön neked. Igaz, ha csütörtökön jössz Pécsre az nekem nem jó, mert csütörtök-péntek lesz az inszem. Pont 2 héttel vagyunk egymáshoz képest eltolódva.
Ma reggel voltam uh-n. Három szép nagy tüszőm van (18,18,20 mm-esek és 3 kisebb (13 mm), de a doki szerint még azok is megnőhetnek. Már az utolsó adag szurit be sem kell adnom, holnap este jöhet a tüszőrepi.

Móni :)
Remélem az endós kezelésre már nem lesz szükséged!

Jucmuc :)
Én sajnos nem tudok hozzászólni a kérésedhez, mert nekem egyből laparom volt és ott csináltak átjárhatóságit. Inszemnél a katétert nem lehet érezni. Olyan mint egy nőgyógyis vizsgálat, nem is tart sokkal tovább (3-4 perc). Utána van, hogy görcsöl a hasam, de csak ha járkálok, ezért inkább feküdni szoktam azon a két napon. Egyáltalán nem vészes, de hallottam már olyat, akinek fáj.
tiza

Sziasztok!

Én nem tesztelek,csak,ha 1hét múlva ilyenkorra sem jönne meg.

Képzeljétek olyan szar a gépünk,hogy tegnap az úram újra tette az egész rendszert. Még rosszab,viszont az emailbe nem tudok bemenni mert nem tudom a jelszavamat. A vicces az,hogy én ezekben a jelszavakban összesen 3-4et tartok számon,mert így tuti nem felejtem el. Erre akár mit-hogyan adom meg nem tudok belépni... :twisted:

Ági ne írj emailt!
odry

Szia Tiza!

Örülök neked. Köszi DPO-s választ. Szép nagy tüszőid vannak. Nekem az öt nagy tüsző mellett is be kellett adnom a Gonalt, és még aznap éjjel a repit.
Röhej, a család, mert az eddigi spontánról nem is tudtak. Azt mondtuk, csak a peteérés újraindítására kell szuriznom magam. Csak majd később lehet próbálkozni. Elég jól vették, nem is nagyon foglalkoztak velem. De ezt most nem tudtuk elmismásolni. Sajnos ők már úgy állnak hozzá, hogy unokájuk lesz. Utálom, hogy valószínűleg bazi nagyot fognak koppanni. De én szóltam előre, hogy ez egyáltalán nem biztos módszer, mert olyan nincs is. Mosom kezem.

Szóval a 14. DPO-m szerda lesz. Lehet, hogy tesztelek, de lehet, hogy várok még. Nem tudom. Az utro miatt kellene. Hogy ne feleslegesen pakoljam a bogyókat. Ugye te írtad, hogy az utro miatt elhúzódhat a mensi. Az abbahagyása után hány napot vártál, míg megjött? Csak mert tök buli hétvége áll előttem, nem akarnék akkor mensizni.

Jucmuc! nekem sajnos kicsit kellemetlen volt az első napon az inszem. Nem a katétert érzed, hanem azt a fém kütyüt, amivel a méhszájat nyitják, hogy a katétert be tudják vezetni,. Nekem a végén még egy óriási csipesz is befigyelt. és kocogott azon a fém bigyón. Tudtam volna röhögni, ha nem a fogaim csikorognak. Ja azért volt ciki,mert nagyon ferdén állt a méhszájam. Másnap már nem volt annyira rossz. Sőt. A hasikám fájdogált pár napig, de a doki azt mondta, az csak jó, mert akkor jó helyre mentek a dolgok. Magyarázta ám, hogy hashártya, hasfal, meg levegő a méhbe, de sajnos nem emlékszem tisztán, mert másra koncentráltam.

Cicámmal az ölemben írok nektek. Ő császárral szült, de sajnos a méhét nem lehetett megmenteni. Puszil mindenkit. Örülök, ha nem mászkál a billentyűkön.
zel

Igen az Utro jó ki tudja tolni a mensit. Általában 3 napot mondanak, de van akinek ugyanúgy meg jön ám, nekem sajnos nem. Sőt. Most legutóbb héfő este használtam utoljára és szombaton jött meg. Egyébként csütörtökön kellett volna megjönnie. De ha nem tudtam volna ilyen hamar, hogy nem sikerült, akkor még később hagytam volna abba és még később jött volna meg. Sajnos nekem sosoem kell tesztelni, mert a 12. dpo-n megérzem, hogy nem sikerült, annyira elkezdek görcsölni és a hőm islejjebb megy. Remélem ezúttal nem így lesz.
tiza

Zel!
Nekem az első inszemnél 32 napos ciklusom lett úgy, hogy nem hagytam abba az utrot, 29. napon teszteltem egy negatívat, de azt mondta az orvosom ne hagyjam abba. Egyébként 28 napos szokott lenni. Második inszemnél meg időre jött meg az Utro mellett, tesztelnem sem kellett. Szóval semmi sem szentírás. Hogy kitolja az sem, hogy mgejön mellette az sem. Te hőmérőzől egyébként?És az orvosom azt mondta, hogy addig ne hagyjam abba amíg meg nem jön, sőt pozitív teszt után is még szedetni fogja velem.

Tiza!
Nekem a 11. dpo körül szokott lezuhanni a hőm, sőt még a fejem is szokott fájni... ÍGy sajna én is előre tudom a végét...

moni

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!
Én alakulok, próbálok pihenni, és elfoglalni magamat. Elkezdődött a vizsgaidőszak, így kellő képpen minden időm táblázva van. Ágota sokat segít nekem, hogy túllépjek azon ami történt, ő egy kis kapaszkodó most. Most tettem le aludni, így kezdhetek tanulni.

Jucmuc!
Üdv. itt! Nekem sem a HSG után sem az inszemek után nem volt sem görcs, sem rosszullét. De ez nem jelent semmit még, mert mindenkinél más-más jelentkezik utána. Kitartást és jó egészséget kívánok neked!

Szép napot mindenkinek!
sapé

Móni :)
Régebben én is sokáig szedtem az Utrot, de nem volt semmi értelme, mindgi tudtam, hogy nem sikerült. Most már ahogy megérzem a mensit abbahagyom. Tudom, hogy mindenki azt mondja, hogy babásodásnál is mensisek a tűnetek, de akkor nem feltétlenül a 12. dpo-n görcsölnék és a hőm sem esne le. Ha majd egyszer nem így lesz, akkor tudni fogom, hogy sikerült.

Sapé :)
Jó, hogy el vagy foglalva és ott van Ágota is. Mikor kezdhetitek újra a próbálkozást?
tiza

moni, én is ugyanazt kaptam amit zel, de úgy tudom, hogy ha indokolt a szuri, akkor ingyenes...egyébként meg nem is értem, két orvos azt mondta, hogy endód van, de mi az a szövettan?? nemek ilyen nem volt, a lapar alatt derítette ki a dokim, hogy ez van, nem kellett szövettani vizsi.
ha meg nincs endód, akkor szerintem tök fölösleges 'belepiszkálni az amúgy jól működő ciklusodba, de persze ezt az orvosok nálam jobban tudják :roll: és nagon szurkolok, hogy ne kelljen ez a kezelés, mi zellel tudjuk csak igazán milyen pocsék...3 hónap folytonos leizzadás, ingerültség, hangulatváltás....szóval ne sürgesd ezt szerintem :lol:

zel ahogy olvaslak, neked sem egyszerű az élet mostanság :oops:
de jó volna már ezeken túlesni, és csak ringatni-ringatni a
babukát :lol:

odry, pedig nagyon -nagyon rossz lenne nekünk ha nem írnál :!: :!: :!: légyszíves ügyeskedjetek :wink: és hogy vagy?
türelmed? remélem kitartasz :lol:

zölddisznócska, nagyon gondolok rád majd csütörtökön :lol:
:oops: és lányok, ne foglalkozzatok senkivel, tényleg néha a család a legnagyobb kereszt.......
és majdan jó tesztelést kívánok nektek, coca, zel odry!!!!!!!! türelem :shock:
kicsiboris

K.boris :)
Ha gondolod, akkor kettesben is találkozhatunk ám valamikor, mert Zel nem túl sokat jár Pécsett. Igaz, én most egy ideig nem érek rá, mert csüt-péntek inszem, utána hétfőn elutazok és csak pénteken jövök haza. Azutáni hétfő október 23, úgyhogy nem dolgozom majdnem 2 hétig, de utána akár hármasban, akár kettesben összehozhatjuk a talit.

Nálunk a férjem nagymamája a leggázosabb. Mindig van valami megjegyzése és neki még az inszemet sem lehet elmagyarázni. Nem tudom megint mit fogok hazudni, hogy miért nem dolgozom és főként, hogy miért nem főzök hétvégén. Arra gondoltam, hogy valami nagyon gyors kaját mégis összeütök, hogy ne vegye észre a lustálkodásomat, talán nem ártok vele.
tiza

babszi, dehogy haragszom, én is sokszor alig tudom elolvasni miket írtok, de olyan jó olvasgatni, hogy ki nem hagynám egyszer sem. Én csak a munkahelyen tudok írni, olvasni és hát az sem az igazi, mégis jó hogy lehet. Orsikának is elküldtem a táblázatot hátha segítségére lehet. Szurkolok neked, hogy pénteken rendben menjen minden az új orvosnál :wink:
oh lola, nekem "csak" az inszem nem sikerült de hát belehaltam egy kicsit, igazán sok erőt kívánok Nektek, sajnálom.
tiza, orsika elkezdtétek a következő stimulációt?
wandrea, numato mi újság veletek?
zszsóka neked is meg kellett legyen az inszemed, merre vagy?
jucmuc, az inszem nekem egyáltalán nem fájt, ne félj tőle a HSG sokkal kellemetlenebb volt. Remélem veled is így lesz :wink:
odry, zel, zölddisznó sokat gondolok rátok, olyan jó lenne ha...... :D
Mindenkinek szép napot!
bbilona

Tiza!
Most még pontos időpontot nem tudok.Egyenlőre 1 hét múlva kell a szövettan eredmény után érdeklődnöm, a műtéttől számított 6 hét múlva kell kontrollra mennem. És ha megjött talán akkor. A dokim azt javasolta, hogy a műtét után várjunk kb. 3 hónapot, így amikor mennem kell ellenörzésre a felén leszünk túl.
Csak azon gondolkodom, hogy mikor is jöhet meg, mert nekem szülés után elég sokára jött meg, 9-10 hónapra. Remélem most gyorsabb lesz!
Nekem a mostani inszem után 1 hétig ultrogestan golyókat kaptam, majd duphastont adtak. Egyébként nekem az utóbbi jobb volt!

Szép napot mindenkinek, és kitartást!
sapé

Sziasztok!

Sapé!
Üdv itt is! Jól el tűntél te is meg a többiek is amásik topicból! Sajnálom ami veled történt!

Titokban én is reménykedem azért, hogy nem lesz szükség a szurikúrára.

Kicsiboris!
Nekem a helyi kórházban csinálták a lapart, és gondolom emiatt kell a szövettan. Te meg gondolom kp-ban voltál. És gondolom a te dokid felírhatja támogatottan az enyém nem. Ő így mondta, hogy csak Pécsen és Pesten írhatják fel támogatottan.

moni

Sziasztok!

Még mindig nem jártam sikerrel és nagyon dühös vagyok :evil:

Ági ??? vagy???
odry

Ilona :)
A stimut már nemhogy elkezdtem, de már csak a holnap esti tüszőrepi szuri van hátra. Csütörtökön és pénteken lesz az inszem.
Veled mi a helyzet, mikor lesz a következő?
tiza

Szia Tiza!

Nagyon szorítok Neked!!!
Mennyi tüsződ van??? Remélem szerencsét hozz a hsg,mert azt mondják útánna könnyebben sikerülhet. Na majd látjuk,hogy nekünk bejön- e ?

Kép

Ezt a gólyát elküldöm Pécsre :!:
odry

Tiza :D Zel :D Sape :D Ilona :D

Nagyon-nagyon szepen köszönöm a valaszokat, igy most kicsit remenykedem, hogy nem olyan mint a H.S.G.
Bar az lenne az igazi, ha spontan összejönne. Amire most talan van esely, mert a ferjem eredmenyei sokat javultak, szinte optimalis, csak a gyorsasaggal van meg egy kis bibi.

Megegyszer köszi mindenkinek, nagyon szoritok Nektek is, hogy minel elöbb valora valjon az amire annyira vagytok!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok Lányok!

Köszi a drukkokat mindenkinek.
Bocsi, de csak bekukkantok, még van egy kis dolgom, és fáradt is vagyok.

Puszmusz

Kép
zölddisznó

Kedves tiza,

kicsit irigykedek, nekem most egy hónap kimarad, mert éppen nyaraltunk amikor megjött (üröm az örömben), mi most spontán rástartolunk. Igazából érdekes volt ez az 1. inszem utáni mensi. Nekem mindig 8-12 nap, barnás, majd a végén piros. Most 5 nap volt csak piros, őrült hasfájással. Reménykedem hátha rendbe rakta egy kicsit a ciklusomat.
lányok, már odajutottam, hogy megjelentek álmomban is :? essek pánikba, ugye ha az embernek csak egy dolog körük forg az agya :shock:
bbilona

Odry :)
A drukkot köszi. Én is szorítok neked. Valamit összekutyultál, mert nem volt hsg-m mostanában. Még januárban volt egy laparom és ott csináltak átjárhatóságit, de sajnos utána sem sikerült teherbe esnem, pedig nagyon igyekeztünk.

Zöldcoca :)
Hú még pár nap és kiderül mi a helyzet. Mikor tesztelsz?
tiza

Sziasztok!

Meg elek :) Sok a dolog, mint mindig, es kevesebbszer jovok idegesiteni magamat :) Remelem nem izguljatok agyon magatokat a tesztig, sokat pihentek, es majd egyutt oromkodunk. Velem semmi nincs azon kivul, hogy idegeskedek a kozelgo lagzik miatt, amik nem ugy zajlanak, ahogy kellene :( :( :( Nagyon sok gondot okoznak, de ez biztos nem erdekel rajtam kivul mast :) ami tok termeszetes :) Remelem a babasodas sorat vegre megnyitjatok elottem! :) En lassan betegnek erzem magam, allandoan erzekeny a mehem, es ugy gondolom, hogy legyengulhetett, vagy van valamilyen fertozesem. Peneteken irany uj doki, es majd mond valamit.
Kepzeljetek, hogy beszeltem a suliban a dokival, akit mar 4 eve ismerek, igy elmondtam a gondunkat, es az volt a valasz, hogy menjek, tanuljak hastancot, mellette menjek szexualpszichologushoz, es igyam le magam a szex elott, hogy el tudjak kelloen lazulni. Na, milyen tanacsok ezek? Egyik jobb, mint a masik - bar a hastanc jo lenne, van is hozza felszerelesem (has) :twisted: De az, hogy igyam le magam... Ettol lesz majd gyerekem????????
Na puszi nektek, torom tovabb a fejemet a gondokon :)
Legyen szep napotok!
babszi

Nem tudom Te kapsz-e stimu szereket, mert azok az ilyen pecsételősdit helyre teszik. Régebben menzi előtt v. után én is pecsételgettem, de most pl. egy csepp barnázásom sem volt menzi előtt sem, meg után sem.

Babszi :)
Hát ezek a tanácsok érdekesek. Főleg az ivászat. Igazából tetszik, de hogy hogyan lesz ettől gyerek? Én mindig azt gondoltam, hogy ez inkább akadályozza a teherbeesést. Azt hiszem át kell értékelnem az életmódomat. Hi-hi
tiza

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni?

Szeretnék csinálni egy olyan hőgörbés bigyót, mint a hőmérőzős oldalon vannak. Megkerestem, de nem tudom kezelni. Van egy saját, amit egy x passz, honnét töltöttem le, vezeti is a grafikont szépen, de nem tudom ide feltenni, hogy meg tudjam mutatni. Azért szeretném megmutatni, hogy mi a véleményetek. Ha van valakinek rá ideje, nagyon szívesen átküldeném privátra is.

Előre is köszike!
zel

tiza,
igen kaptam szurikat Puregont, meg tüszőrepit, aztán persze volt az Utrogestan. Én azért nem is érzem jogosnak, hogy azt mondjam késett, hiszen csak a barnázás maradt el. Most csak a megmaradt, felbontott Puregont sajnálom, hogy a kihagyás miatt tönkremegy, az a drága jó kis hormon (1x adtam be belőle).
Minden jót a csüt-péntekhez! vagy egy inkább egy nagy kalappal :P
bbilona

oké tiza, majd írj, hogy mikor jó neked!!!
most csak gyors beugrottam mindenkinek írom ezt, fontos, olvassátok el!!!!

csajok a pesti Nyírő GyulA Kórház ellen, vagyis a volt meddőségi osztály igazgatója (dr. V Attila, aki most is ott praktizál!!!!!) ellen folyik bírósági ügy:
állítólag horribilis összegekért (ezek egy részét bezsebelték természetesen) végeztek műtéteket, olyanokat is amiket nem is kellett volna!!!! nagyon durva, a fejérmegyei hírlap tegnapi számában jelent meg, a párom nővére faxolta nekem át.
úgy emlékszem köztetek is járnak páran oda???
szerintem nézzetek utána a dolognak!!! nagyon kérek mindenkit!!!!
kifizettek egy csomó pénzt és közben nincs is gond! egy 'páciens kért számlát a műtétről (200eft-ot fizetett) és azt írták, rá, hogy 6 konzultáció, tehát mást mint ami valójában volt!!!!
kicsiboris

K.boris :)
Én ezt a sztorit már hallottam a főnökömtől 1-2 hete. Felháborító. Szerencsére engem nem érint.
Ha hazajövök Írországból, akkor feltétlen találkozzunk, majd még Zelt is megkérdezzük. Holnap dolgozom utoljára, aztán inszem, hétfőn pedig utazok. Majdnem két hétig nem leszek, mert a jövő hét utáni hétfő meg október 23. Remélem ennyi pihenés, távol a munkától megteszi a hatást.

Nem áll el a Puregon a következőig? Én megkérdeztem a gyógyszertárban és azt mondták a Gonal-F-re, hogy ha hűtőben tartom még felhasználhatom. Eddig mindig eldobtam, most már összejött volna egy egész havi adag az elpocsékoltakból. Egyébként ha nekem sem sikerül a mostani inszem, akkor a következő hónap kimarad, mert kettő után muszáj egy pihit tartani.
tiza

Nekem elküldheted a grafikonodat. Lehet, hogy fel is tudnám tenni.
tiza

tiza,
az áll rajta felbontá sután 28 napig tartható el, mindenesetre mielőtt kidobnám megkérdezem.
Hát ez így szuper, jó utat és jó pihenést, talán a levegőváltozás is segít!
Mindenkinek szép napot!
bbilona

Az enyémre is az van írva, ezért kérdeztem meg. Ha tényleg 28 nap, akkor már a következő hónapban sem lehetne felhasználni.
A jó kívánságokat meg köszi!
tiza

Tiza!

Köszi!

De hova küldjem?

Azért izgat ez a kérdés most annyira, mert a hőmérős oldalon mindenki a beágyazódós hőesésről írt. Sajnos nekem, amióta mérem max 2 tizedeket mozgott a hőm, akkora esések nem voltak, mint Zölddinek, vagy a többieknek. Holnap akartam tesztelni, de most már tényleg teljesen kétségbe vagyok esve.
zel

Privát üzenetbe be tudod csatolni, de ha nem megy, akkor megírom a freemailes címemet is. A beágyazódási hőleesés nálam sem volt soha, de mivel progeszteron pótlást kapunk, sztem nem biztos hogy az ilyen kimutatható. Egyébként a terhes görbéknél sincs mindenhol beágyazódási hőleesés. Emiatt ne izgasd magad, még simán sikerülhetett.
tiza

Tiza!

Sajnos nem sikerül, de inkább ideírom a mért hőket. A ciklus 16. napjától kezdtem mérni, mert addig igazán nem láttam értelmét.

Tehát: 37 37,2 37,2 37 37,2 37,1 37,1 37,2 37 37

Köszönöm, hogy próbálsz megnyugtatni. Kicsit sikerült is. Már nem izgatom magam ezen. Majd a teszt...

Irigyellek az utazásért! Nem rosszból ám! Remélem a távollét használ. És ne feledd! A spermák célegyenesbe rakása uttán még utat kell nekik mutatni. Arra pedig a leghatásosabb az orgazmus!
Tehát pihi, és szerelem! Ja és jó utat!

Odry, Zölddi!

Hol vagytok?
Réka! Na sikerült ugye?

Puszika
zel

Sziasztok!

Gyors beköszönés és már itt se vagyok,mert szar a netünk otthon és a barátnőmnél vagyok,de nakik meg nagyon sokba kerül....
Nem tudom mikorra lassz jó a gépünk,mert elég régóta szarakodik és .......

Majd ÁGIT kérem meg,hogy írjon a nevemben,addig is mindenkinek puszi és nagyon szórítok.

Én most kezdek nagyon parázni és sajnos nagyon pesszimista vagyok a dologgal kapcsolatossan.

Szép napokat és remélem lessz pozítív teszt a hétvégére, többeknél is!!!!!

Puszi: Odry
odry

Sziasztok!

Lányok jól szorítottatok!

SIKERÜLT!!! :lol:
Nagyon örülök! Nem száguldoztam,oda figyeltem rá! A vizsgabiztos normális volt,nem is kellett teljesen befejeznem a vizsga kört!

Odry!

Hogy vagy? Gergö köszöni szépen jól van! Ágiéknál voltunk egész du!

Puszika nektek!

Réka
réka86

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?