Új privát üzeneted érkezett!

Bmkriszta! Nem egészen értettem, hogy milyen szövegbe rakja a timmermenn féle oldalon a vonalat! De itt van a ferty-s regisztráció leírása:

www.fertilityfriend.com

Megnyomod a Join Now It's free! gombot
Choose a nickname: ide beírod a felhasználói nevet amit szeretnél

Your e-mail address: megadod az emil címed. (Ide kapsz egy levelet a jelszavaddal.)

How did you hear.... itt kiválasztod pl a friend gombot, vagy a chat room-ot.

Megnyomod a Next gombot.

Nézd meg az emiledben az elküldött jelszót.
Ezek után beléphetsz:
Login: ide beírod a felhasználói nevedet
Password: ide a jelszavad
OK

Rámész a Chart fülre.
A megfelelő dátum megnyomásával megjelenik a táblázat:
Temperature: hőmérsékleted
Time: mikor mérted (én ezt nem szoktam kitöteni)
Cervical Fluid: hüvelyváladék (ezt sem kötelező kitölteni)
Menses: megjött-e
Intercouarse/Insemination: Volt-e akció

Megnyomod a save gombot és látod a görbédet.

Puszi :wink:
Vendég

Kriszti!
Nekem sem tetszik a timmermann,nem igazán jött be,de ott is vezetem,a ciklus,az jobb,abba annyi a baj,hogy a pé-t nem jelöli,de elég ha én tudom,és érzem!!!!
Mi újság,hogy vagy????
Csinálj vonalzót hagy lássuk,hol tartasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vissza néztem az iwiwre,aranyosak vagytok,a fiad is szép nagy legény!!!!!!!!!
Vendég

Ildi!

Nagyon köszi neked!!Már kezdtem totál begolyózni.Remélem most sikerül ez a hüle görbe.

Kriszti!
Lesz vonalzó,de egyelőre még csak az 1.CN...

Megyünk gyereknapozni és semmi kedvem,mert fáj a hasam,nyűgös vagyok,és elöntött a niagara.

Este benézek,és írok bővebben.

Puszi lányok!
Vendég

Kriszti!
Jó gyereknapozást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi!!!
Vendég

Megcsináltam a fertiben,de nem baj,hogy csak 16 napig csinált táblit nekem!Vagy ha már odaérek,akkor azért megnő ez a drága kis tábla?

Bocsi,tudom,hülye vagyok!
Vendég

Kriszti!
Ezt nem tudom!!!
Vendég

Kriszta! A ferty felnől a feladathoz! :wink:
Vendég

Csak egy gyors bekukk.....(mint mostanában mindig)

Ria! Ne add fel! Amíg nincs piri, nincs para!!!!!!!!!!!!!!

Kriszti! Jó gyereknapot!!!!!!

Kép
vikike0429

VIKIKE!

Hát itthon ülünk a babérjainkon ki ki csinálja a dolgát!!!
Talán holnap megyünk,valahová!!!!!!!!!!!!!!!
De azért köszi!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Ma nekem is megvolt a program.... fagyiztunk, sátáltunk, kocsikat mostunk.
És olyan finom ebédet csináltam a páromnak, h majdnem sírva fakadt!

Szóval, jól sikerült ez a nap! :lol:

Most pedig úgy döntöttem, h benyomok az arcomba egy Baccardit 8)

babszika

Babszika!

EGÉSSÉGEDRE!!!!!!!!!!!!!

Igyál helyettem is!!!!

Örülök,hogy jó napod volt!!!
Vendég

Hát, már meg is ittam :lol:
Rámfért már a gondolatelterelés :)

babszika

Adtam én is az élvezeteknek,megittam egy pohár minőségi vörös bort,és egy tál cukrozott epret!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Az se hangzik rosszul Kriszti!

Jó éjt!

babszika

Jó reggelt!

Tegnap halmoztátok az élvezeteket Lányok!!!!!(eper, bor, Bacardi) A Bacardit én is szeretem!!!!

Mi bent voltunk a Pünkösdi vásáron. Hát egy raklap pénzt el lehetne költeni, az biztos. De visszafogtuk magunkat, mert ugye most van helye a pénznek....Csak egy pólót kaptam vásárfia gyanánt. Mert nehogy azért üres kézzel jöjjünk haza! :wink: :lol:

Ria! Mi az a csodakaja? Jöhetne a recept, mert mindig gondban vagyok, hogy mit főzzek.Mensi???Ugye nem?

Kriszti! Mai program?

Mi délelőtt itthon leszünk, aztán délután grillezni megyünk anyuékhoz. És holnap már meló..... :evil:

Kép
vikike0429

JÓ REGGELT!

A mai program,délelőtt itthon,délután elmegyünk csavarogni valamerre!!!
Holnap meló,sajnos,elvilelném még egy hétig az itthon létet!!!!

Babszika!!!
Reméllem mensi sehol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drukkolok!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!
Piri sehol, de a hőm leesett 36,5re.... Nem baj, majd legközelebb.

Viki!
Kockára vágott csirkehúst vajon megpárolsz.
Egy tálba 7dl tejföl, mustár, fűszerek (amit éppen tenni akarsz bele) és jó sok újhagyma.
Amikor a husi kész, beleöntöd a tálba és 10 percre beteszed a mikroba. Félidőnél kiveszed és megkavarod.
Nekem a krokettet ajánlották hozzá, de amit vettünk az egyszerűen okádék volt, úgyhogy gyorsan rizst főztem mellé.
Olyan sikerem volt, h egész nap azt hallgattam, h húúú, milyen finom ebéd volt. :lol: (bár, mi imádjuk a hagymát, szóval érthető, h ízlett)

babszika

Babszika!!!
Hajrá június!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon jól hangzik a recept!!!!
Kipróbálom valamelyik nap!!!

Szép napot nektek!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Próbáld csak ki!
Nagyon fini!

Szép napot neked is!

babszika

Sziasztok Lányok!

Nincs időm olvasgatni, csak az aktuális oldalt futottam végig, amiből remélem nyugodtan következtethetek arra, hogy mindenki jól van.
Mi is kezdünk egyenesbe jönni egészségileg.

A fokozott időhiányom abból fakad, hogy elkezdtem dolgozni egyelőre részmunkaidőben és távmunkaként, nagyon örülök a lehetőségnek, mert 3 poronttyal ilyen ajánlatot kapni...igggen ritka. De most aztán törhetem a fejem, hogy hogyan találjak időt a gyerekeim mellett a munkára és a munka mellett a gyerekeimre :D

Nagy puszi mindenkinek
Dana

Kép
danaaia

Ria!Köszi a receptet! Majd én is kipróbálom!!!! A hőleesést sajnálom! :cry:

Dana! Jó, hogy jöttél! :wink: Milyen munkáról van szó?

Kép
vikike0429

Látom, ma mindenkinek családi programja van, volt. Nagyon helyes!!!!!!!!!!!!!

Jezsek!!Mi újság??????????Voltál másik dokinál????

Reggel jövök!

Kép
vikike0429

JÓ ÉJT!!!!!!
Vendég

JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hogy vagytok????
Vendég

Jó reggelt!

Köszi kérdésed, Kriszti. Egész jól lennék, ha nem kellene menni dolgozni ma. :? :lol:

Te hogy vagy?

Ria!Mensi?

Nekem teljes Pms.....és a vonalzm nem teljesen jó. Ma a 26. napom van. Este szokott váltani.

Kép
vikike0429

Hát nekem sincs kedvem igy 3 napi itthon lét után menni!!!!
Én megvagyok,kezd lemenni a hőm ma 37,3 volt!!!
Örülnék neki,hogy beágyazódás lenne,de majd kiderül!!!!!
Neked is azt mondom,mig nem jön meg,semmi baj!!!!!
Szép napot!!!!
Vendég

Köszi!!!!!!!!Neked is szép napot, és jó munkát! (már , ha van olyan) :lol:

Kép
vikike0429

Sziasztok!

Nekem nincs túl jó reggelem... Hisztis és morci vagyok, ráadásul miután a Bálint elment, már alig tudtam aludni. És ha rosszul alszom, sajna az egész napom ilyen "izéé" lesz... :?
Piri még nem jött csőstül, de már a patron bekészítve :lol:

Azért nektek legyen szép napotok!!!

babszika

Ria!Sajnálom, hogy rosszul indult a napod. :(

Kép
vikike0429

Viki!
Én is :lol: :lol:

babszika

Babszika!

Az én napom se jól indult,különösen nincs semmi,az idő és a korai felkelés készitett ki!!!!

Úgy látom mindannyian egy cipőben járunk!!!!!

Nagyon úgy érzem,hogy én sem maradok ki abból,hogy piri,meglátogat,még egy kicsit távol van,de nagyon úgy érzem!!!

Fel a fejjel!!!!!
Vendég

Csajok!
Én viszont most lelépek!
Kívánok napsütéses szép napot nektek!!!!!!

babszika

Ria! Jó munkát! Gyere majd, ha tudsz!

Kriszti! Tudod, amíg nem jön meg........Drukkolok!

Kép
vikike0429

hi csajszik

Jezsek...ezt a bunko dokit rugd jol seggbe...mi a f...nak riogat...fogna be a szajat,
hanyadik heted is ez?...

Ria...hu de meleg a helyzet....en csak csendben izgulok erted( ertetek)

nalam ma egy 21 mm-s tusszit talat a dokim a jobb odlali pf-ben...de azert kertem egy beutalot es idopontot apanak a spermavizsgalatra...biztos orul neki, mert csak a keddi napokon csinaljak...igy szabira kell jonnie....bizti kiakad....de legalabb volt egy jo szulinapi hetvegeje.....kettesben :oops: :oops: :oops:

Dana hat ez aszem csak rosszabb lesz...ha a melo belep ujra az anuka eletebe, akkor kampo....tenyleg szar egy helyzet
gyongyi1971

Gyöngyi! Drukkolok a Férjednek, hogy jók legyenek az eredmények! És hajrá-hajrá akció!

Kép
vikike0429

Vikike!
Most veszem észre,hogy majdnem egyszerre kellene tesztelnünk!!!!
Már ha szükség lessz rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

sziasztok.
Kép

Kép
monyo83

baszika sajnalom a holeesest :cry:

dania.gratula a munkahelyhez :lol:

vikike, kriszti drukolok nagyon.

gyongyi az nagyon jooo meret.

lanyok en meg megyek csutortokon valami taltos felehez,kezzel gyogyit vagy mi.mar nagyon soknak segitett,hatha.
volt mar kozuletek valaki ilyesmin?

Kép
monyo83

Gabi!
Én még nem voltam!
De hallottam már és olvastam is itt a babaneten valamelyik topikba,hogy hatásos módszer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon drukkolok,hogy neked is hatásos legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Gabi, szerintem minden hatásos, amiben hisz az ember!
Én lábmasszírra jártam, járok most is, mert abban hiszek.....

menjél, mert ha erősen hiszel benne, a tudatalatti sokat javít a gondolkodásmódon!!!!!!!!!!!!!!

Babszika........... :cry:
Vendég

hi csajszik

monyo majd ird meg mi tortent a taltosnal...engem erdekelne...a tusszomeretre annyit tudok megjegyezni...eddig is tuttik voltak...majd osszejon valamikor a csemete..... szoval mar nem izgatom magam...

apa mar tud a vizsgalatrol...mivel naluk immar a 3. garnitura ember cserelik le 4 ho alatt de ot meg mindig nem hivtak vissza ...nem volt nehez meggyozni, hogy ne kopje mar kia tudejet a melohelynek...senki semmibe nem veszi a lelkiismeretessget...szoval plusz elotte nap is itthon lesz...szerintem en jobban izgulok, hogy mi fog tortenni...ezek az elore lefixalt dolgok nekem szemely szerint nem ugy menenk, mintha termeszetesen tortenne, de csak tuleljuk...alig birom ki nevetes nelkul tulajdonkeppen, ha a ferj eredmeny jo lesz, na kkor akadok ki, mert akkor kerdesek sora merul fel...miert nem sikerult eddig?????
gyongyi1971

Sziasztok! Vagyok ám és olvasok is!
Csak olyan jól sikerül magam elfoglalni, hogy nem is gondoltam volna! :lol:

Gyöngyi! Apjuk nem is ellenkezett? :lol:
Drukk az eredményhez! És azért szép nagy tüsző! :wink:

Monyo! Köszi a táblát és várom élménybeszámolód!

Babszika! Hát nem jó hír! :? Azért további nyavajgás mentes, izé nélküli, szép napot! :lol: És köszi a receptet, mi is hagymásak vagyunk!

Kriszti! Rajtad látom, hogy hogy telik az idő! Mindjárt megint teszt közelbe kerülsz! :lol: +++++++++++++++++++++

Görbéket nem csináltok? Nem mértek? Tegyétek már fel! Azok olyan izgik!

Kép
bettike
Eger

Bettike

Hat probaljon meg ellenkezni...( amugy mindig o veti a szememre, hogy babat akarok, de csinalni nem akarom...na de annyiszor!!!! :oops: ) es akkor kapom a fejemre...bezzeg ha erdekem...( akcios napok) szoval en ilyenkor kozlom vele, hogy egyenlore a tobbi csak potyazas...es filing, de a tusszorepi utani napok mar elesebbek...szoval ne nayvajogj ferjecskem, mert addig amig babagyartok vagyunk addig szabad a palya, aztan mar utana behatarolt a szex....vedekezes stb....szoval jol lekalapalom ...aztan kiszamithatatlan alkalmakat keresek, amikor teljesen le van hangolva( ezek a nyari forro napok szamomra szexileg elegge paszzzivak, szenvedek magamnak a melegtol...a kozeledeset sem kivanom...igy folyotn megy az elegedetlenseg.....de a kiszamithatatlansag miatt gyorsan megnyugszik am.....vegulis o elegge ovobacsi tipus, abszolut geyreket akarunk fej fej mellett

Csajok szemely szerint nem hiszek a homerozesben es a tulzott odafigyelesben....az egesz elsosorban veletlen muve aztan johet a tudomany.....de azert en s csinalok e honapban homerozest, es majd meg 1 vagy 2 kovetkezo hoban...de ennyi...nem is erdekel hogy fel vagy le megy nem biromertelmezni .....a baratnom( most kb 5-6 hetes terhes a maisk 2 honapos terhes, szoval az elobbi 2. lombikos parocska o is honapokig merte ahojet es nezte a tusszorepit ( kis mikroszkopos szerkentyu (PG vagy mi a neve) nekem is van de nem merulok a temaba ennyire bele...szoval o is befuccsolt az elso lombik utan kiakadt es abbahagyta a homerozest...amugy ahogy latom ahagy noi szervezet annyi fele hointervallum.....es amiben hiszek: elobb utobb mindannyiunknak sikerul a babasodas...ez igy van es lesz...punktum....RIA KRISZTI VIKI MONYO BETTIKE es a tobbi aggodo csajszi is
gyongyi1971

Én mérem a hőm csak nem tudom bemásoli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azzal semmi baj!!!!!
Csak kezd a derekam fájni,és olyan megjön érzésem van,pedig még odébb van a hétvége!!!!!
Igazság szerint 9 vagy 10 dpo-n vagyok ha minden igaz!!!!!!!
De már nem keserit el ha megjön!!!!!
Gyöngyinek igaza van,előbb vagy utóbb sikerül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajrá MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DRUKK HEGYEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti! Nekem nem kell majd tesztelni, mert mindig megérzem, ha megjön. És most is érzem..... :?

Gabi! Táltosnál még nem voltam, de ilyen számítógépes biorezonancia vizsgálaton most voltunk. Kaptunk egy vitaminkúra adagot, ami 4 hónap.Az árát nem írom le............. :? De ha lemegy, akkor lehet, hogy nem kell lombik. Addigra kivizsgálnak Pesten, de lehet, hogy beülti nem kell.....De mivel még el sem kezdtük szedni, mert meg kell rendelni, ezért nem akarom elkiabálni.
Mesélj majd mi volt a táltosnál!!!!!

Betti! Neked most lesznek az akciós napok! Hajrá!

Ria! Jobban vagy reggel óta?

Kép
vikike0429

Vikike!
Hát ez az, érzem én is,de nekem korai!!!
De neked is nem korai?????
Vendég

Én már ilyenkor szoktam érezni. Volt már 28, 30, 34 napos ciklusom is. Azért raktam 34-re a vonalzóm.

Kép
vikike0429

Végül is én is érzem napokkal előtte,de nem mindig egyformán!!!!
Hátha megjön,igy jártunk!!!!
Folytatás következik!!!!!
Igaz nem örülök,vagy repdesek az örömtől,de most egyenlőre nekem is kikell várni a 3 hónapot amit a doki mondott,ha azalatt nem sikerül vagyis clostyval,mást vetünk be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A másik topikba ahová még irok lassan mindenki bebabásodik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én meg kitudja mikor fogok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem baj,kikell tartanunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jaja, csak az a baj, hogy nekem ez már a 3. Clostis hónapom volt, és több nem lesz.

Kép
vikike0429

Dokid erre mit mond?
Mit lehet tenni???
Vagy mivel lehet próbálkozni???
Már csak azért mert nekem mondta,hogy mással próbálkozunk,azért vagyok kiváncsi,hogy a tiéd mit mondott??!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?