Új privát üzeneted érkezett!

Bettike GRATULÁLOK!!!! Nagyon örülök a boldogságodnak!!!
Milyen teákat ittál? Szedtél valamit? Előre is köszönöm az infókat!

Kati nem mondta a dokid, hogy menj el hozzá vizsgálatra?
Nagyon szorítok Neked! Hinned kell abban, hogy Veled fog maradni! Nem szabad feladni!!!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Bettike: Én is azért kérdeztem rá a köv. uh-ra, mint Beze. Nálunk is csak akkor küldenek valakit védőnőhöz, ha már látták a szívhangot. Nálam a 17 mm-es petezsákban még nem látszott a baba, gondolom Nálad is "csak" a zsákot látta a dokid, a babócát még nem.
(Ha látta volna, akkor lenne egy CRL ...mm a leleteden. Ez az érték a baba ülőmagassága, tehát buksitól popóig.)

Kép

Kép
csillagvirág14

mona: a dokimmal úgy váltunk el, hogy ha csak nem görcsölök, akkor is csak szerda este találkozunk és megbeszéljük a továbbiakat!

Ugye mindenki így gondolja, hogyha a teszt halványabb, akkor az nem jó. A progreszteron nem befolyásolhatja?

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati én nem értek igazából hozzá, mert még soha nem voltam babás...

Csinálj reggel is azért egy tesztet....Pihenj sokat és nyugi!!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

mona! köszi. Nem csinálok szerdáig tesztet. Egyébként direkt vettem azonos márkájú tesztet, hogy tudjam összehasonlítani a vasárnapihoz. És mivel jóval halványabb....

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati: Ha sokkal halványabb a teszt az tényleg nem túl jó jel. Bár azért azt is tartsd szem előtt, hogy most este csináltad. Ilyenkor nem biztos, hogy annyi a hcg a szervezeteben, mint reggel. A teszt eredményét befolyásolja az is, hogy mikor voltál előtte pisilni, mennyit ittál...
A progeszteron, amit szedsz nem befolyásolja,

Kép

Kép
csillagvirág14

a háziorvos adhat uhra beutalót?szivhangot nézni?vagy elküld nőgyogyászhoz és ő ad uhra..

KépKép
bettike83

Képzeljétek! Reggelre majdnem egyforma lett a tesztem a múltkorival! :shock: :shock: :shock:
Ez mitől lehet?
Mintha kevesebbet véreznék. Reggelre szinte semmi, ma pedig sokkal kevesebb. Még mindig nem görcsölök.
Szerintetek tutira kell görcsölni, ha elmegy a gyerek? Legalább darabosnak kellene lennie, mivel a vastag nyákhártyának valahol ki kell jönnie, nem? Tanácstalan vagyok!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)

Ez jó jel, gondolom én....
Látod, csak hinned kell abban, hogy Veled marad!!!Próbálj meg minél többet pihenni!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

hozok pár képet.....

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kati ha vetélnél akkor nagyon erősen véreznél esetleg görcsölnél és darabok is távoznának.nálam ezek voltak.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kati: A vetélés fájdalmas dolog. Az nem így megy, hogy csak kicsit vérezgetsz és kész! Én a falat kapartam, fetrengtem a fájdalomtól és erősen, darabosan véreztem (zuhanyzásnál placcsant a kádban! bocs, hogy így...). Szóval szerintem minden rendben. A teszteknél meg nem mindegy, hogy reggel vagy este csinálod. Nyugodj meg!!! Ez a legfontosabb. NEm fogsz elvetélni, hidd el! Ha még most is pozi teszted volt, akkor tényleg nyugi. Én azért elmennék előbb egy uh-ra. Nem értem a dokidat, miért nem néz meg. Az én dokim ilyenkor 2 naponta nézetett béta-HCG-t és uh-ztatott ezerrel! Fontos!!! Szerintem menj el dokihoz!

Nita: Hát ezek a kiskölkek nagyon de nagyon széééépek! Édesek!!!!! És olyan huncutok! :D

kovacszsuzsi

A vérzés lehet hematómától is! szóval fontos a pihi! És szerintem nagyobb dózisban kéne szedned progeszteront! Nekem most 3x2 hüvelytablettát kell használnom és Utrogestant. Nekem bevált...

kovacszsuzsi

Huhh, most olvasom csak... Kati, ebben én is megerősíthetlek, vetélni nagyon fáj, és akkor nagyon véreznél!!!!!!!!

Nittácska, nagyon édesek a gyerekek :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Nita: Tündérbogyók ezek a gyerekek!!!! Jaj, de huncut mind a kettő!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Betti: Szerintem a nőgyógyászodnak kell adnia a beutalót uh-ra.

Kati: Látod, nem szabad feladni ilyen könnyen.
A vetélésnél nekem nem voltak iszonyatos görcseim, viszont volt egy megmagyarázhatatlan kellemetlen érzés a hasamban. De nem görcs! Soha nem éreztem előtte ilyet. A vérzés sem volt erős, kevesebb volt, mint mensikor, de mivel nálam láttak haematómát, így arra fogták. Én is találkoztam azzal a placcs dologgal csak a WC-n. Nálam a vérömleny jött ki, nem a baba. Neki a haematóma távozása után pár nappal megállt a szíve , ezért műtöttek. Sajnos akkor még nem tudtam, hogy létezik gyógyszer progipótlásra és nem vertem az asztalt, hogy írják fel, így soha nem fogom megtudni, hogy emiatt ment-e el.

Az uh-val kapcsolatban egyetértek Zsuzsival. Szerintem is meg kellene nézetned magad hamarabb, mint ahogy a dokid mondta. Nem tudom, hogy van-e lehetőséget bemenni egy kórházba, de ha egy kismama vérzik, soron kívül csinálnak uh-t és megmondják, hogy mi a helyzet. Én is voltam így bent mindenféle beutaló nélkül és szó nélkül megvizsgáltak.

Még annyit, hogy vérzés jelentkezésekor Rutascorbin tablettát is szedettek velem. Ez egyfajta C vitamin, erősíti az érfalakat, nem engedi, hogy könnyen elpattanjanak a hajszálerek.

Kép

Kép
csillagvirág14

Nitácska gyönyörű gyermekeid vannak! Gratulálok hozzájuk!! Nagyon szerencsés vagy!:)

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Nitácska! Tényleg gyönyörű gyerekeid vannak!
Zsuzsi, Csillag! Ti mennyi idősen vetéltetek el?

Szerintem érezhetően csökkent a vérzésem!

Lehet, hogy hülyének néztek, de bízom a dokimban. Szerintem van arra magyarázat, hogy nem rendelt be azonnal. Mégpedig, hogy nagyon picuri Mákszem volt. Hematómát nem látott. Ha pedig minden oké lesz szerdáig is, akkor azt mondta, hogy táppénzre vesz. Addig döntsön még így az első terhességnél a természet. (Tudom, kegyetlenül hangzik és én, aki egész nap fogyatékos gyerekekkel foglalkozok, vallom, hogy talán igaza van.)A következő tervezettnél, meg már hamarabb elkezdem szedni a progit, hogy ki se alakuljon ilyesmi.
Egyébként egész hétvégén pihi. Szerencsére ma is csak kettő órám volt, mert lemondták a gyerekek. Megpróbáltam velük nem jövő heti időpontot megbeszélni pótlásra!

Képzeljétek! Fogytam 3kilót! Ennyit jelenthet 3 nap idegeskedés. egyébként 176 cm vagyok, 72kg.

Beze! Hogy vagytok? Tünetek? UH?

Kép

Kép
@ka(ti)

Sziasztok!
köszönöm a fiúk dicsértét!!!!!!!
Kati ugyan engem nem kérdeztél de én az első babát 12 hetesen vetéltem el.éjjel megindult a szülés.pukkantam majd elment a magzatvizem.onnan iszonyatosan véreztem darabosan és erős fájásaim voltak.roham mető vitt éjjel a korházba..........

a többit inkább nem mondom el.a második babát 5 hetesen vesztettem el.és Barnit is majdnem.....az utrónak köszönhetem hogy megmaradt!!!!!!!!

szóval pihizz.gondolj másra..........minden rendben lesz!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kati, szerintem a baci erősen kapaszkodik, vetélésnél ha nem is érzel görcsöket, de darabos, sötét vér ürülne. Próbálj meg pihenni, de én a helyedben elmennék máshova uh-ra, hogy megnyugtassam magam. Drukkolok! :wink:
Köszönöm, ma csak hányingerem van, tegnap este viszont marha sz.ul voltam, de róka után el tudtam aludni. Már bocsánat. :oops:
Uh-ra jövő hét végén megyek.
Nekem a 2 vetésélem 4+4 naposan történtek.

Nita, gyönyörűek a fiaid, igazán büszke lehetsz rájuk! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Bocsi Nita! Nem akartalak kihagyni a sorból! Minden tapasztalat érdekel! Köszi! Az öt hetest is "megérezted"?
Én ma vagyok 5 hetes. (ha minden igaz)

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati: Nálam 7+2 napnál állapították meg, hogy már nem dobog a szíve, 7+0-nál még volt szívhang, bár jelezték, hogy nem dobog elég gyorsan. Ezért hívtak 2 nap múlva újra uh-ra. A többit már tudod... :cry:

Kép

Kép
csillagvirág14

Kati ott csak annyi volt hogy halványan barnáztam..meg nagon rossz érzésem volt...
de inkább korán menjen el mint mikor már nagyobb.szörnyű volt mikor meghalt a babám a 3.hónapba!!!!!!

ezért se akarok több babát-..........ne legyen több vetélésem.mert ugyan ha api rám néz terhes is vagyok de valamiért nehezen akaródzik megmaradni!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, teljesen megértelek! :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

köszi Beze!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita! Én is megértelek! Örülj, hogy van két ilyen gyönyörű, egészséges babócád!
Az a 4+4-es valószínű, nem volt életképes, ha csak annyival elment!
Nem merek elmenni máshova!!!! Szerdáig várok, és bízok!!!! Megint van miért, mert tényleg kevesebbet vérzek! Talán most aktiválódott volna a gyógyszer? Még pont idejéban kaptam volna? Csak ami már elindult, azt nem tudta megállítani?-Ezekben reménykedek!
Betti! Hol vagy? HOgy vagytok?

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati: drukkolok hogy minden rendben legyen de egy uh azért nem ártana hogy egyáltalán miért véreztél.az is lehet egyébként hogy ikerterhesség volt és a másik baba életképtelen és igy távozott bár akkor is lenne darabos vérzés.

Zsuzsi: ez már babás pocinak néz ki :):):)): szép nagy már.nekem olyan kerek volt a pocim,hogy mindki azt mondta lányom lesz ....aztán itt van Gergőkém :):):) én nem hiszem a pocakformában :)

nika70
Salgótarján

nita

olyan édesek a fiaid :) Barni olyan kis huncutnak látszik :D

KépKép
bettike83

Kati: Nekem az első méhen kívüli volt. Azt kb 5 hetesen vették észre, de úgy, hogy volt egy féloldali görcsöm (nagyon-nagyon fájt) és nem látszott semmi az uh-n. Be is fektettek, kaptam gyógyszert, de azt sem rögtön, hanem 8 napig figyeltek, kikapart a dokim, hátha méhen belül volt, de nem, szóval Kálvária....
A második 8 hetesen ment el végleg, legalábbis azt hiszem, mert az sem látszott uh-nn és a dokim szerint kémiai terhesség is lehetett. Ekkor azért eléggé fájt mindenem, véreztem is, úgyhogy...
Vatélésnél általában tényleg darabos a vérzés, nem olyan, mint mensikor.

Nika: Én sem hiszek ebben a pociformában, mert szerintem ez alkati kérdés. Én alacsony vagyok és tényleg ezért látszik ilyen nagynak. :) Én imádom :)

kovacszsuzsi

Kati köszi:)
Betti köszönöm.huncut is:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én egy másik topikon létezem, de remélem nem baj, hogy kérnék egy kis segítséget!?

A fiaim részt vesznek egy babaversenyen és szeretném ha szavaznátok rájuk. Persz, csak ha nincs más ismerős, aki ezen részt vesz.

Az alábbi linken lehet szavazni:

http://www.delmagyar.hu/jatek/nicsak-ki ... how_vote=1

Köszönettel!

Odry

Kép

Kép
odry

Sziasztok! Csaknem teljesen elmúlt a vérzésem!juhúúúú!(halkan) És! Ma iszonyatos hányingerre keltem. Azlehet már, így az ötödik héten?

Eldöntöttem, a hétvégén semmi, csak pihenés! Mákocska hátha jól van! Gyötör engem, de tényleg ez a szép benne!

Úgy sajnálom, hogy ilyen sz*r az idő, ilyen hűvös lett! Az egyik ismerősömnek ma van az esküvője! Ez nagy igazságtalanság velük! Nekünk anno nagy-nagy szerencsénk volt. ELcsattant az utolsó násznépes foto is, majd éppen mindenki indult be vacsizni a szabadtéri esküvőről, és cseppp-cseppp, cseppp...De akkor már eshetett!!!!!
Nálatok?

Kép

Kép
@ka(ti)

Nita edesek a fiaid!! Huncuuuut mind a ketto!! :D :lol: Nagyon helyesek!!

Kati, mindent bele!! Most mar nyugi, sztem ha hanyingered van az jo jel, termeli ezerrel a hcg-t Makszem(vagy inkabb lassan mar babszem?:)), folyamatosan zajlik a hormonalis atalakulas a szervezetedben. Ha engem kerdezel ez jo, foleg ha nem verzel. Jonnek a tobbiek is hamarosan akiknek tapasztalatuk is van, en ezt csak abbol gondolom amiket a neten olvasgatok errol-arrol.

Bettike, hatalmas gratulacio Nektek Piciketekhez! Nagyon sok boldogsagot, szerintem...lebegsz?:)

A tobbieknek is minden jot tovabbra is!!!:)
Vendég

kati

a hányinger már nagyon jó dolog :D nekem már 4.hét után valamivel volt émelygés,hasszurka,hányinger.

KépKép
bettike83

Kati: ez jó jel :):):):) lehet tényleg valami hematoma volt és most már hányingered is van juhééééé pihenj ezerrel kapaszkodik az a babó :):):)

Nita: nagyon huncut mindkét fiad :):) megértelek hogy nem akarsz több babát :)

nika70
Salgótarján

kati nagyo drukkolok neked :wink: :)

KépKép
bettike83

Kati ez az.jönnek szépen a tünetek!!!!!!!!!!!!!
Nika köszönöm:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

kati én is drukkolok nagyon! cuppp :D

Kép
Kép
fesztike1

Vettem ma cickafark és palástfű teát. Szerintetek várjam meg a következő "hónapot" vagy a palástfű teát elkezdhetem inni már most????

Előre is köszönöm a válaszokat!!!
Szép estét mindenkinek!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

a ciklus hanyadik napján tartasz?péig kell inni a cickát,utánna pedig addig mig meg nem jön a palástfűt.a palástfű most sem árthat mert vastagitja a méhnyálkahártyát ami kell ahhóz h megmaradjon a bébi.

KépKép
bettike83

Ma vagyok a 27. napon, de legutóbb is 49 napra jött meg...akkor gondolom nem árt, ha már most elkezdem inni!

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Mona: Voltál nőgyógyásznál a hosszú ciklusod miatt??????

Kép

Kép
csillagvirág14

sztem is érdemes lenne elmenned dokihoz.de a cickafark,palástfű nagyon jó.nekem a második honapban szépen levitte a napok számát,47ről 33ra.

KépKép
bettike83

Voltam egy dokinál, de azt mondta, hogy ez belefér, mert csak januárban hagytam abba a fogamzásgátlót. Sajnos az én dokim elment külföldre tavaly, és azóta még nem találtam olyan dokit, aki normálisan megvizsgálna....
Egyébként péntek óta van valami tompa alhasi fájdalmam, nem tudom mitől lehet...már gondoltam arra is h meg fog jönni.
E vitamint szedek, valamint barátcserje kapszulát, nem lesz sok, ha ehhez még teát is iszok majd?

Kép
Kép

Moncsi
monalux

Sziasztok!!!!

ezzel az időjárással ki van a faxom.egy cserepet lehet többet is arrébb fújt a szél a tetőn és a fürdőbe a plafonról csöpög a víz.de addig api nem tud felmenni míg ilyen erős a szél!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mona: Én a helyedben sürgősen keresnék másik orvost! A 49 napos ciklus messze nem fér bele a normális kategóriába.
Én is szedtem fogigátlót megállás nélkül 12 évig és utána napra pontos 28 napos ciklusaim voltak. Ha a gyogyó abbahagyása után pár hónappal nem rendeződik magától a dolog, külső segítségre van szükség. Ilyen hosszú ciklusnál az is lehet, hogy peteérésed sincs.

A barátcserjével kapcsolatban én azt olvastam, hogy ugyanaz a hatása, mint a palástfű teának. Lehet, hogy a kettő együtt már sok lenne. A cickafarkkal pedig vigyázni kell, mert ha nem ilyen jellegű a problémád, akkor ciszták képződhetnek a petefészkeidben!
Egy normális doki biztos elküldene hormonvizsgálatra!

Kati? Beze? Többiek hogy vagytok?

Én tegnap totál kikészültem. Délelőtt pár pólót kivasaltam Apának meg nekem, meg néhány ruhát Bencének és úgy elfáradtam, hogy csak feküdni tudtam. Délután meg elmentem kis családommal a Decathlon-ba (sportbolt9, de alig mentem pár 100 métert, le kellett ülnöm. Aztán ki is mentem a kocsiba, mert olyan rossz volt a hasamnak az állás. Teljesen el vagyok keseredve, mert használhatatlan vagyok. Lehet, hogy bele kell törődnöm, hogy még vagy fél évig ilyen "béna" leszek????? :roll:

Kép

Kép
csillagvirág14

Virág a baba a fontosabb ugye?most ez van.majd vissza fogsz állni a régi kerékvágásba ha meglesz a baba!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Persze, hogy a baba a fontos, csak pár napja már sokkal jobban és erősebbnek éreztem magam, és megörültem, hogy talán egy kicsit többet tudok majd csinálni. De nem...

Kép

Kép
csillagvirág14

Virág szépen lassan próbálj mindent csinálni,.....sokat feküdtél.még gyenge lehetsz.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Itt vagyok!

Sokat feküdtem a hétvégén. Főleg ma, ert tegnap mégis csináltam ezt-azt és vérezgettem. Ma pedig semmit nem, és láss csodát, csak amikor megtörlöm, picit véres, de nem jön ki. Tehát ma még pihi. Holnap lelket veszek magamon és veszek egy UTOLSÓ tesztet, de csak kedd reggeliből csinálom meg. Egyébként van hasszurka, picike, hasfájás(időközönként), de nem görcs. Ja! Semmi terhes tünet. Csak!!! Álandóan aludnék! Az anyósom szerint az időjárás... :roll: :wink:
Egyébként vegyes érzéseim vannak... De majd szerdán. Már csak hármat kell aludni!

Csillag! Nagyon vigyázz a babádra, és hagyd, hogy ő irányítson! Kb.fél év múlva úgy is az lesz, amit ő akar. Szerintem kislányod lesz, mert már ilyen hamar az orrodnál vezet, elvarázsol! :D
Mikor mész dokihoz?

Nálunk is fos az idő. Szerencsére szél itt nincs, csak megállás nélkül esik, esik, esik.

Mona: Szerintem sem normális a ciklusod! Én is januárban hagytam abba a fogigátlót, majdnem 9év után. Nekem pontosan 27napraa jött meg, majd 29-re. És az elsőben figyeltem lh-val, volt ovum. Neked is érdemes lenne megnézned.

Kép

Kép
@ka(ti)

Kati az álomkór is terhességi "tünet"..
de egy terhesség lehet teljesen tünetmentes.nekem mind a kettő az volt..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

egyszerűen nem tudok vonalzót berakni. :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
@ka(ti)

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: