Nita: Tündérbogyók ezek a gyerekek!!!! Jaj, de huncut mind a kettő!!!!!!!!!
Betti: Szerintem a nőgyógyászodnak kell adnia a beutalót uh-ra.
Kati: Látod, nem szabad feladni ilyen könnyen.
A vetélésnél nekem nem voltak iszonyatos görcseim, viszont volt egy megmagyarázhatatlan kellemetlen érzés a hasamban. De nem görcs! Soha nem éreztem előtte ilyet. A vérzés sem volt erős, kevesebb volt, mint mensikor, de mivel nálam láttak haematómát, így arra fogták. Én is találkoztam azzal a placcs dologgal csak a WC-n. Nálam a vérömleny jött ki, nem a baba. Neki a haematóma távozása után pár nappal megállt a szíve , ezért műtöttek. Sajnos akkor még nem tudtam, hogy létezik gyógyszer progipótlásra és nem vertem az asztalt, hogy írják fel, így soha nem fogom megtudni, hogy emiatt ment-e el.
Az uh-val kapcsolatban egyetértek Zsuzsival. Szerintem is meg kellene nézetned magad hamarabb, mint ahogy a dokid mondta. Nem tudom, hogy van-e lehetőséget bemenni egy kórházba, de ha egy kismama vérzik, soron kívül csinálnak uh-t és megmondják, hogy mi a helyzet. Én is voltam így bent mindenféle beutaló nélkül és szó nélkül megvizsgáltak.
Még annyit, hogy vérzés jelentkezésekor Rutascorbin tablettát is szedettek velem. Ez egyfajta C vitamin, erősíti az érfalakat, nem engedi, hogy könnyen elpattanjanak a hajszálerek.