betty: megvagyunk, most a változatosság kedvéért gyomorégés van porondon, de nem gond....
Egyébként a mai nap teljesen rendben telt, semmi komolyabb émelygés nem volt.
Jól emlékszem az első lombikos időkre, meg arra is, hogy ezt (is) kitárgyaltuk jól priviben. Megáll az eszem, hogy mennyire megváltoznak emberek csak amiatt, hogy egy kis időt eltöltenek egy adott topikban.
Valamikor ősszel felhígult a másik topik, egy csapásra addig ismeretlen emberek jöttek és babásodtak fél perc alatt, ami önmagában nem gond, de én is úgy éreztem, hogy mi a franc ez már itt, hogy ennyi önjelölt "őstag" lett hirtelen. Csak kapkodtam a fejemet, no nem azon, hogy megsokasodtunk (mert az jó is lehetett volna). Mindenki szakavatott lett 5 perc alatt, 2 mondat után már hőgörbe szakértők és PCOS doktorok osztogatták a tanácsokat. Nem tartom fair viselkedésnek, hogy ha valaki babásodik akkor lelép és tojik a korábbi "jó barátokra". De nem éreztem én sem magaménak azt a topikot többé és nem mentem ahogy itt azt többen tettük.
Brivel beszéltük egyik nap msn-en, hogy én pl. rendesen kényelmetlenül éreztem magam, amikor közöltem Veletek, hogy babát várok. Úgy éreztem, hogy nekem ehhez egyszerűen nincsen jogom, mert én jöttem júniusban, tettem a dolgom, csináltam a diétát, szedtem a bogyókat, de nem tettem semmi "különlegeset" a babócáért. Ráadásul nem épp a legalkalmasabb időben lettem kétcsíkos, de azt is túléltük.
Szóval a lényeg, amit a fenti hosszú monológból akartam kihozni: nem Te vagy fordítva bekötve, nagyon is értem hogy mit mikor miért írtál. Ahogy egyszer már Brinek is leírtam priviben: nem feltétlenül az örömujjongás és a napi drukkhegy a barátság és szimpátia fokmérője, sokszor egy kedves ám rövid megjegyzés sokkal többet ér, mint a hangzatos birkabégetés.
Az utóbbi időben nem voltam nagy bnetes fórumozó, bár igaz, hogy próbálkoztam korábban több helyen is irogatni, de valahogy sehol sem tudtam úgy és olyan jól beilleszkedni mint Köztetek. Itt marhára nem számít, hogy eltelik 1 hét vagy 1 hónap, ha nem jössz a többiek hiányolnak és így vagy úgy de tartjuk a kapcsolatot. Ha gondom van leírom, ha hülyeségek csinálok akkor megmondjátok, ha meg jót akkor azt is. Ezért szeretek ide jönni és ugyanezért nem a másik topikba
És lássuk be: nincsen új a nap alatt. A másik topik gazdájának az a jó ha minél többen vannak és bővül az ügyfélkör, nő a megrendelés állomány. Nem a régiek a fontosak, mert ők már biztos "megrendelők". Az élet minden területén így van ez sajnos. Mindig az új ügyfél/barát/topiklakó a szebb, a jobb és okosabb.
No nem osztom itt tovább az észt, megyek magamba tömöm az esti vitaminkoktélomat
Puszmákollak!