Új privát üzeneted érkezett!

betty: megvagyunk, most a változatosság kedvéért gyomorégés van porondon, de nem gond.... :) Egyébként a mai nap teljesen rendben telt, semmi komolyabb émelygés nem volt.

Jól emlékszem az első lombikos időkre, meg arra is, hogy ezt (is) kitárgyaltuk jól priviben. Megáll az eszem, hogy mennyire megváltoznak emberek csak amiatt, hogy egy kis időt eltöltenek egy adott topikban.

Valamikor ősszel felhígult a másik topik, egy csapásra addig ismeretlen emberek jöttek és babásodtak fél perc alatt, ami önmagában nem gond, de én is úgy éreztem, hogy mi a franc ez már itt, hogy ennyi önjelölt "őstag" lett hirtelen. Csak kapkodtam a fejemet, no nem azon, hogy megsokasodtunk (mert az jó is lehetett volna). Mindenki szakavatott lett 5 perc alatt, 2 mondat után már hőgörbe szakértők és PCOS doktorok osztogatták a tanácsokat. Nem tartom fair viselkedésnek, hogy ha valaki babásodik akkor lelép és tojik a korábbi "jó barátokra". De nem éreztem én sem magaménak azt a topikot többé és nem mentem ahogy itt azt többen tettük.

Brivel beszéltük egyik nap msn-en, hogy én pl. rendesen kényelmetlenül éreztem magam, amikor közöltem Veletek, hogy babát várok. Úgy éreztem, hogy nekem ehhez egyszerűen nincsen jogom, mert én jöttem júniusban, tettem a dolgom, csináltam a diétát, szedtem a bogyókat, de nem tettem semmi "különlegeset" a babócáért. Ráadásul nem épp a legalkalmasabb időben lettem kétcsíkos, de azt is túléltük.

Szóval a lényeg, amit a fenti hosszú monológból akartam kihozni: nem Te vagy fordítva bekötve, nagyon is értem hogy mit mikor miért írtál. Ahogy egyszer már Brinek is leírtam priviben: nem feltétlenül az örömujjongás és a napi drukkhegy a barátság és szimpátia fokmérője, sokszor egy kedves ám rövid megjegyzés sokkal többet ér, mint a hangzatos birkabégetés.
Az utóbbi időben nem voltam nagy bnetes fórumozó, bár igaz, hogy próbálkoztam korábban több helyen is irogatni, de valahogy sehol sem tudtam úgy és olyan jól beilleszkedni mint Köztetek. Itt marhára nem számít, hogy eltelik 1 hét vagy 1 hónap, ha nem jössz a többiek hiányolnak és így vagy úgy de tartjuk a kapcsolatot. Ha gondom van leírom, ha hülyeségek csinálok akkor megmondjátok, ha meg jót akkor azt is. Ezért szeretek ide jönni és ugyanezért nem a másik topikba :!:
És lássuk be: nincsen új a nap alatt. A másik topik gazdájának az a jó ha minél többen vannak és bővül az ügyfélkör, nő a megrendelés állomány. Nem a régiek a fontosak, mert ők már biztos "megrendelők". Az élet minden területén így van ez sajnos. Mindig az új ügyfél/barát/topiklakó a szebb, a jobb és okosabb.
No nem osztom itt tovább az észt, megyek magamba tömöm az esti vitaminkoktélomat ;)
Puszmákollak!
Vendég

chrissy: tied lett a lapalja :D
Vendég

És most elteszem magam holnapra!
Jó éccakát mindenkinek!
Kép
Vendég

Csibuc
teljesen így gondolom, mint te :wink: nagyon jól megfogalmaztad a lényeget 8)
Eszem ágában nem volt senkit megbántani egyébként, de ha engem beszélnek ki, hát nekem is van véleményem, bocsássa meg a világ :lol:
A többit meg olyan stílusban is írtam, amilyenben kaptam...e van :)
Én nem vagyok bólogató jános :lol: és nem is leszek az soha :!:

Jóccakát :wink:

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Csibucom

Te szó szerint leírtad a gondolataimat!!!Jó lesz vigyáznom :lol:

Én is kellemetlenül éreztem magam,mikor még csak egyedül voltam itt kismama...nem miattatok,csak féltem kilógni a sorból....többen tudjátok itt azt is,hogy még a legjobb barátnőmnek is félve meséltem el,mert neki nem lehetett gyereke....De Ti édesen fogadtátok a hírt és semmi féltékenység nem volt Bennetek.El sem tudjátok képzelni mennyire megkönnyebbültem ezáltal,hogy őszintén örültök a sikeremnek!!

Úgyhogy Csibuc,megértem amit Te is éreztél!!(ja és a gyomorégés legyen mától a barátod,mert hosszú idejű társbérletre számíthatsz :wink: )

Chrissy

Minden szavad igaz Neked is!!Szóval nagyon nem jó a film??
Vendég

Csibuc: majd leírnád, hogy mit takar az esti vitaminkoktél? Kicsit kifogytam a kaja ötletekből. :oops:

Szerintem a témát illetően egy a véleményünk: nem kell tovább ragozni, így is több figyelmet kapott, mint kellett volna.

És enyém a lapalja! :wink: :lol:

chrissy81

chrissy: jah ez egy félreértés, kis öniróniával a Neo-Ferro-Folgamma nevű gyogyit, némi meleg teát, Elvitet és C vitamint értettem a koktél alatt. Ezeket este veszem be, mert ha nap közben tenném, akkor még c@rabb lenne a helyzet émelygés fronton.
Nah most már télleg menek aludni.
Vendég

Nem akarok unnepronto lenni de megy el a hangom :shock: Nem tudom holnap,hogy ebredek de ha igy folytatodik akkor jobb lenne a talit elnapolni mert nem tudom majd beszelni :|

Lehet megis csak a pentek lesz jo bar nekem az is necces...masnem majd bejottok ertem punkcio utan :lol: :lol:

Betty
Tudom,hogy neked mondtam mar a teloban de mindig elfelejtettem betenni :oops: es asszem most jol is jott :wink: Sokan vgyunk akcioban :) Talival igy nem tudom mi lesz :oops: tok ciki mar de ha egyszer nem vgyok meggyogyulva hogy? :roll: Elso az,hogy a lombikkal minden rendben legyen...utana is mondjuk vigyazni kell a bacikra ilyesmi de akkor mar nem gond ha nincs pl hangom :roll: Csak legyen meg a punkcio beulti es aztan mar vigabb vgyok :roll: Jo a leszarom tabletta lattam mar masmilyen formaban is :lol:

Chrissy
Jo nem parazom...pozitiv gondolkodas...hmm...altalaban az van sot altalaban mindig de amikor egesz evben nem vgyok beteg es pont ilyenkor :x na olyankor merges vgyok es bevgyok tojva...de nem nyafizom csak kiirom nektek...valahol elkell mondjam :oops: Es itt lehet...mert most kellenek a buksisimik es a drukkok most johet :wink: Te fogsz tesztelni majd?++++++++++++++

Csibuc
Majd ha nem leszek ma beteg meglatogathatnank egymast...most nem vennem a szivemre ha elkapnatok tolem valamit :? de leszek en meg jobban :twisted: :lol:

Milyen
Jaja csakhat ez a lany mar volt lombikon is fagyis beultin is...de a problemak hasonloak es igen ertem en mire mondod :wink:

Puszi
Tenyleg nem jottel :roll: Remelem minden rendben :!:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
a francba, már a hangod is megy el :shock: :?:
Az nagyon nem jóóó...torkod is fáj nagyon, vagy az már nem csak náthás vagy :?:
Hát jobbulást kívánok neked, mert aztán nálad holnaptól "nagyüzem" van :wink:
Kép
És hogy lesz, azt még nem tudod :?: Holnaptól 2 naponta uh punkcióig :?: Gondolom valahogy így... Hát tiszta szívből drukkolok neked, te már igazán megérdemelnéd a bébikét, és remélem hogy a pocidban jó helye is lesz :!: :!: :!:Drukk a holnapi UH-hoz Kép +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Jah, a leszarom kapszula másik fajtája, erre gondoltál :?: :
Kép
:lol: :lol: :lol: Vagy erre :?: :
Kép

Van egy pár a repertoárban :lol: :lol: :lol:

Chrissy
hőd kezd alakulni :wink:

Puszi :?: :shock:

Csibuc
jó kis koktél :wink:

Többieket pusszantom, szép napot mindenkinek :!:
Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Jó reggelt!

Bri: benne vagyok a taliban, csak gyógyulgass addig is ;)

betty: hát szerintem is jó kis koktél :)

Ma megint felhős, szötymörgős idő van, grrrrrrrrrrr de utálom :(
Vendég

Bridget

A hangodra vegyél homevoxot és szopogasd sürgősen!!Nagyon jó,régebben gyakran ment el a hangom nekem is és ez nagyon bevált,szintén homeós,tehát szedheted!!

Betty

Micsoda repertoár lesz.rásból :lol:

Csibuc

Nálunk hétágra süt a nap végre,olyan tök jó,a hálóba éppen ilyenkor süt be,csak heverek az ágyon!!

Szép hetet mindenkinek!!!
Vendég

Csibuc
itt is most el van nagyon borulva, sztem nemsoká eső lesz :roll: utálom :? Pedig tegnap nagyon jó idő volt :!:

betty615

Milyen
Már felébredtél, vagy most kelegetsz :lol: :?: Mikor dolizol :?:
(csak azért kérdem, hogy mikor hívhatlak) :wink:

betty615

Betty

Ébren vagyok :wink:
Vendég

Jó reggelt!!!!

Akkor tali egyelőre elnapolva? Ok, nekem jó a szerda, csüt, péntek is... Majd egyeztetünk! :wink:

Bri, azt hiszem vki ebben a topikban írta, hogy nem baj, ha vki beteg, legalább a szervezete a betegség leküzdésére koncentrál és nem a lombikkal van elfoglalva. szóval ne keseredj el, lehet pont ettől lesz jó!
Tesztelni nem nagyon terveztem... :oops: Egyrészt nem tudom nálam hány nap alatt ürül ki a tüszőrepi, másrészt nem élem bele magam semmibe... Meg nem is akarok nagyon ezzel foglalkozni, majd meglátjuk! Na jó, egy vasárnapi tesztelés talán belefér. :oops:

Betty, nálunk süt a Nap! Tök jó! Reggel szívem szerint megkockáztattam volna egy lazább kabátot, de férjem mondta, hogy attól még, hogy süt a Nap, 3 fok van. :? Szóval vegyem csak vissza nyugodtan a téli kabátot. :roll:
Szerda a mi napunk??? Jól nézem a vonalzid? Addig kell még valamit tenni? Uh, ilyesmi? Már semmi csak a beülti?
Hőgörbén nem látok semmi extrát. Te?

Puszi, gyere mesélj! Kíváncsiak vagyunk!

Csibuc, azt hittem vmi jó kis gyümölcs vagy zöldség koktélt értesz a vitaminkoktél alatt. :oops:

Milyen, jó munkát! Pusszantalak!

Lujzikám, dolgozol? Kis lelked hogy van?

chrissy81

Sziasztok!

Milyen:igen,dolgozom. Ne is kérdezd,a héten túlóráznom kell. Már ez megy jó ideje és kezdek elfáradni.

Bri:már rég meg akartam kérdezni. Hogy jött neked ez a lehetőség,hogy kint élj külföldön? A barátod által? Angolt már frankón beszéled? Japánt? Gyógyulj meg mielőbb.

Betty: pusy neked.

Csibuc: nagyon bölcs vagy és igazad van mindenben.

Chrissy: puszillak.

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Chrissy
hát jaa, azért hideg van, hiába süt a nap :wink:
Szerdáig már nem kell tenni semmit, csak megyünk reggel 9-fél 10 között, és beülti :)
A hődön még én sem látok semmi extrát :wink:

Lujzi
szép napot neked :!:
Puszillak én is :wink:

betty615

Csak kellett mondanom,hogy nem erzek semmit 8) tegnap ota erzem a petefeszkeim...remelem nagy munkalatok vannak odabent :wink: Csajok en nem vgyok ez a mindenfelet beszelo kifogasokat talalo de en marhara ugy erzem punkcioig nem kene virgonckodnomMielott hazajottem mar mondtam nekem az a legfontosabb ezert jovok...szal ilyen allapotban meg elmenni egy nagy tomeghelyre vgy esetleg mikor mar jobban lennek esetleg visszaesni nem merem bevallalni...sosem bocsajtanam meg magamnak...szal en amig nincs minden rendben nem ngyon ugralnek...hisz meg miota hazajottem mar 2hete beteg vgyok :x Most ha nem igy lenne az mas lenne.Na meg gondolom se Puszinak se Csibucnak most nem kel semmi baci tolem ajandekba :?

Puszi nem azt irta,hogy jovoheten megy a tanfolyamra? :roll:

Betty
Nem nem ezekre gondoltam...az is ilyen lesz@rom tablettas :lol: Holnap mar uhu :shock: nem is ereztem,hogy ilyen kozel van :oops: Hat most epp minden van :x folyik az orrom de nem ngyonkicsit kohogok olyan jo kis slejm jon fel :? Hangom egyenlore jo baar este ment el ugye ma meg nem beszeltem meg nem is fogok.Anyunak mondtam vigye el a kocsit mert nem megyek sehovaholnapra gyurok 8) A dokim multkor meguhuzott es megmondta hogy 2 vgy 3nap mulva punkcio (peteleszivas) mar nem emlexem :roll: szal en csak egyszer mentem uhura :roll: de most mas a protokoll igy lehet mas ez is nem tom :roll:

Milyen
Felfogom irni mert elmeletben az ocsem megy le es hoz nekem koptetot :roll: Vgy anyuval tudok hozatni delutan haza 8) Meg jo,hogy van egy kismamink aki tud otleteket adni :lol:

Chrissy
Igen a beagyazodashoz jo az ha az immun gyenge jobban agyazodik mert elmeletben a babat parazitanak eszleli a szervezetunk.De nekem meg elotte all a punkcio amihez nem a legjobb betegnek lenni.En csak azt tudom,hogy altalasnal nem a legjobb ha nem tudsz lelegezni az eldugult orrodtol vgy a trutyiktol a torkodban...azert is legyek tul a punkcion a tobbi mar jo lesz :wink:

En beultikor kaptam meg azt a szurit es elkezdtem tesztelgetni igy urult ki:

Kép

Csibuc
13.het 8) :D

Puszi
Merre koszolasz :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lujzi
Kuldtem privit 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Most merre van mindenki? :roll: Ti meg mindig a telon ultok?Betty? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Helló!!!

ezer bocs, babalátogatók voltak tegnap, későn értünk haza nagyon.

Bri: nálad a pont!!! Tanfolyam jövő hét szombaton lesz (meg az azt követőn)!!! :D Azaz, ma már hétfő van, tehát ami most lesz szombat! :lol:
A homeós cuccok nekem aranyat érnek: Strodal, az oscill...., homeogene 9, meg az echinácia D4. Én patikában veszem!
(műtét előtt és után is szedtem homeósokat különben a sebgyógyulásra, fertőzés ellen,...)
A csodatörténeteket imádom!!! Erőt ad! Köszi, hogy leírtad!

Milyen: szombaton ígérem jegyzetelek! :wink:

Chrissy: pedig a filmet hogy beharangozták!
Mikor tesztelsz???

LH-s topic: majd lehet beleolvasok, de az is lehet elég belőle annyi, amit Ti leírtatok. A bólogatójánosokat és a felbújtókat sem szeressem.

Nekem ma megjött :D , holnaptól szúrok. Pénteken reggel 9re kell mennem a Kaáliba.
A tali tolást megértem persze. Esetleg a péntek?

Mindenkit cuppantok!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Én itt vagyok Bri, csak közben dolgozom. :?
Mizu? Mesélj valamit! Apácska nagyon hiányzik? Nem lehet neki túl jó hazamenni az üres lakásba... Én egy-egy este szeretek egyedül lenni, de sokáig már nagyon nem jó.

chrissy81

Puszi
Valahogy ereztem az irasodbol,hogy jo kedved van 8) eljen piri :lol: Kép Na jol emlekeztem en csak elvoltal tunve a hetvegen es igy azt hittek biztos a csajok,hogy most volt 8) Gonal-lal kezdtet?Nekem is nem is tom melyik nap szallt be a cetrotid...asszem 6napig csak gonal ment :roll: Kedden sokkal okosabb leszek...penteken leszek 13.cn nekem gyanus az a nap punkciora :roll: puszi teveled akkor lehet talizok igyis ugyis jolesne ha megvarnal majd egyeztetunk 8) :lol: Hanyra mesz? 8)

Chrissy
Ez a nemteszteles is mar haladas :wink: Ugyi vgy :) Sajnalom apacskat minden nap beszelunk vgy sms kuldozgeti a fotokat miket "foz"....beteg o is tolem kapta el :oops: es szarul van pedig nem szokott...jo lett volna ottlenni gondjat viselni...meg tenyleg marha szar lehet 1honapig egyedul lenni :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Penteken 13.cn :shock: :oops: huh

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: reggel 9re megyek!
Igen, nekem is még csak Gonal megy holnaptól, a C. csak péntektől vagy szombattól. De nekem most Supre se megy. Csak a Gonal fog.

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi
Tudom hisz multkor nekem is antagonista volt 8) Most mas van ezert is szurtam a supre-t a merionalt es a gonalt egyutt 8) 9 :shock: az jo koran van :roll: Hat nekem multkor fel 1kor volt punkcio :? Na majd holnap egyeztetunk :!:

Most mar kezdem magamra venni,hogy nem jossz Betty :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: ok, holnap egyeztessünk. De én jó darabig ott leszek: 9-kor leveszik vért, megvárom az eredményt, aztán uhu. Szóval 10-fél 11-ig ott leszek sztem.

Kép

Kép

*puszedli*

Bridget

Ne vedd magadra,Betty shoppingolni ment-reggel beszéltünk!! :lol:
De klasszul látszik a teszteken,hogyan ürült a cucc!!
A pasiknak kell egy kis kiképzés néha,ne aggódj,túléli az egyedüllétet.

Puszi

Éljen piri!!!(ki a fene gondolná,h ennek is lehet örülni?? 8) )
Nézd el a kismamának,szombat az szombat,de hogy melyik??!!Nem nagyon nézek naptárat mostanában,csak a pénteket,mert akkor váltom a heteket :lol:

Lujzi

Túlóra az nem jóóóó.. :( de kitartás!!

Chrissy

Ügyesen ne tesztelj,majd a tutit :wink:

Csibuc

Barátod a gyomorsav hogy van? :lol:
Vendég

Milyen: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Na csajok, ha esetleg pénteken taliztok, majd szóljatok már rám, mert úgy tűnik, hogy mennem kell Pestre és akkor úgy alakítanám, hogy beszálljak... De biztosat nem tudok majd csak talán szerdán.

Puszi, éljen piri!!!!

Bri, köszi a fotót a tesztekről, 10. napon már nem is látszik. Na mindenesetre én nem tesztelek. Minek? Úgyis kiderül idővel, hogy mi a szitu... Holnap ígérd meg, hogy azonnal jössz, uh után! Itt fogok idegeskedni... Még jó, hogy korán mész. De ha érzed a petefészkeid, az nagyon jó! Feszít?
Apácska beteg, ez nem jó! Pasik ha betegek, ajajjjj.
Most megijedtél a péntek 13-tól? Na ne már!!!!!!!

Milyen, Te nem dolgozol?

Csibucunk, hogy vagy ma?
Betty, akkor jó shoppingolást! Én is szeretnék ma elmenni kicsit vásárolgatni... Remélem eljutok.

chrissy81

Briii
miket mondasz itt :?: :lol: mit vennél magadra, hisz nem is csináltál semmit :lol: :lol: :lol:
Milyennel beszéltem telón, aztán elmentem a szőnyeg-függöny áruházba körülnézni :wink:

Milyen
köszike a tudósítást :wink: :lol:
(milyen nagy forgalom van azóta is a "pörgős" topicban mi :?: :twisted: :lol: Itt meg senki...milyen uncsi :lol: :lol: :lol: )

Puszi
bakker, én tényleg most hétvégére értelmeztem a tanfolyamot...akkor ezek szerint jövő hét :) kíváncsi leszek, mit mondanak :!: :wink:

Chrissy
neked ebben a hónapban + tesztet kell hoznod, remélem tudod :!: :wink:

Csibuc :?:
Remélem minden ok veled/tek :D

betty615

Bri
mindkét oldalon szurkálnak már a petefészkeid :?:
Én mindig mikor megyek ilyenkor (vagy clostinál), vagy valami "tuningolt" hónapban Uh-ra, előtte meg szoktam saccolni, fájdalom alapján, hgy melyikben kb. mennyi, és mekkora van....aztán Uh után a férjem azt mondja, nem vagyok komplett, mert általában a megérzéseim bejönnek :lol:

Jaaaj szegény férjecském is :lol: , el kell viseljen engem :lol: :lol: :lol: milyen szar lehet neki :lol: :lol: :lol:

betty615

Betty

Vettetek valamit?

Chrissy

Ma is megyek fodrászhoz,de ma akasztás céljából :wink:
Vendég

Milyen
igen :lol: :lol:

betty615

Na orulok,hogy jottetek mar azt hittem sztrajkolnom kell...vgy felmennem a parlamentbe :shock: :lol: :lol: :lol:

Betty
Ah en nem tudok josolni foleg azert mert nekem nincs sok tuszi azert nem olyan hude szurkalos a helyzet,mint gondolom nalad volt csak erzem,hogy dolgoznak 8) Hat de most mondok neked szamokat bal oldal 4 jobb oldal 3 fo a pozitiv gondolkodas :shock: :lol: Mit vettel?Fuggonyt a bebik szobaba?Foto? 8) Szerda is minnya itt van am 8) Te fogsz majd tesztelni? :roll:

Milyen
Jaj tudom,hogy tuleli foleg o...egyetemre elkoltozott egy masik kontinensre egyedul latta el magat csak tudod o az en szivem csucske :oops: :)

Puszi
Az jo akkor mondanam,hogy megyek korabban de ott alig lehet beszelgetni :roll: Te ismered szemeleyesen is H.mokust? :shock: En meg mindig nem tom ki az :oops: Jaah mivel te messzirol jossz gondolom azert varod meg :? Hat ha reggel csinalnanak HA akkor talan addigra vegeznek 8) Na de nem is kombinalok...tuszot novesztek azaz petit a tuszoben 8) :lol:

Chrissy
Neeem en most nem tojtam be a 13.-atol :wink: nekem az szerencset hozott eddifg csak ugyhogy nincs para sot :wink: A kepekert nincs mit talan meg Bettynek van tesztje ha van nem tom :roll: Hat olyan szurkalasok de eroteljesebbet... :roll: ne is tesztelj bar en nem biztos,hogy kibirnam :| Jovok majd vgy irok valakinek sms-t az ugy jo?Es akkor nem kell tukon ulnod :lol: Remelem jo hireim lesznek :roll: :oops: Jo tudom tudom pozitiv gondolkodas 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Honnan szerzek teszteket most :shock: :roll:

Most kezd egy film az rtl-en 8) ma meg itt viditalak titeket de holnap megyek sokfele nem ngyon leszek :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
oké, akkor ezeket a számokat most megjegyzem magamnak :wink: a fő, hogy be fog jönni ez a felállás tüszi téren 8) :wink:
Sötétítőt vettem, de gondoltam ez nem olyan fontos.
Én nem tesztelek most (ha akarnék sem tudnék), mert beülti után is kapom az ovitrelle-t, és hát mindenképpen + lenne így a tesztem :? Úgyhogy legalább ET+14-et ki kell várnom sztem :roll: ...addigra talán kimegy és tesztelek (mert ugye nálunk csak ET+21-en van UH, nincs v.v.). De ez mind attól függ, mikor kell nyomnom, és meddig beülti után.

Kép

Kértétek, nekem is van ilyenem, itt dupla adag choragont kaptam.

És ugyanez LH tesztben:(ugyanaz a ciklus)

Kép

betty615

Bri
a vaterán szaré-hugyé árulják :wink: :lol:

betty615

Betty
Na bakker...en most talaltam egy oldalt nem a legoccsobb de van menopauza tesztjuk is :shock:

http://gebauer.hu/index.php/menopauza-t ... zetta.html

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jéé, ilyet még nem is láttam :shock: de jóó :wink:
De mondom a vaterán nézd meg a teszteket...ha véletlen nincs hozzáférésed, nekem van, meg tudom venni neked, aztán elküldöm postán 8)

betty615

A vateran aukcio van vgy mi mire lezarjak nekem addig nem jo :roll:

Nezd mit talaltam meg:

http://www.eekh.hu/index.php?option=com ... &Itemid=35

Az uccso termek a gabriel teszt :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: ismerem Harcikát személyesen is, igen. Hozzá is beugrok pénteken! :wink: Ha sikerülni taliznunk, bemutatom neked.
Ha, tényleg feledleges kombinálnunk, holnap megtudod mikorra mész és eldől. :D

Betty: húúúú, még 2 nap? Izgi! :P

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi
Hogyhogy oda is beugrassz?O nem ott van a pultban a tobbi noverkevel? :shock:

Betty
http://www.teszvesz.hu/item932782504_ov ... _15db.html

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na most nem rontani szeretnem EHCS boltjat de itt a teszveszen agnyes folyamatosan ajanl teszteket tok occson es meg a kerulteben is lakik :shock: http://www.teszvesz.hu/item932782504_ov ... _15db.html

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na most beszeltem Agnyes-sel 8) vettem teszteket 8) 15db 1300 8) Mondtam,hogy majd szolok a csajoknak es nem kell teszveszelni van email cimem pestieknek meg atvetellel jaaah nincs pestink csak en :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Már idehaza vagyok......

Úgy fáj a fejem, amjd szétreped.........

lujzedli

Bri: Harci most a telefonközpontban dolgozik, nem a recepción!
Köszi a tesztfelajánlást!

Lujzika: jobbulást! Igyál egy kávét vagy aludj egy nagyot! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi: energiaitalozok:-)

lujzedli

Sziasztok!

Most indulok haza, végeztem! 8)
Én is elég nyomott vagyok...

Bri, köszi a tesztfelajánlást! Majd élünk vele! :wink:

Betty, Neked is köszi a teszt fotókat, úgy látom 10. napra Neked is kiürült...

Puszka

chrissy81

Bri: bocsi, hogy csak úgy "otthagytalak" skype-on, de elment a netünk. Most jött vissza. :roll:

Chrissy: jó pihit!

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?