Új privát üzeneted érkezett!

Szia Málna! Hogy vagy? Mi újság nálad?
Vendég

Sziasztok!
Betsy: nagyon gratulálok Bencéhez, legyen mindig egészséges és jó kedvű.
Titanilla: szerintem is beszélj a dokiddal, utána mindjárt jobb lesz.
Márti: próbálj megnyugodni, az AFP nagyon sok esetben megtévesztő.
Krisztinka: a görbéd nagyon király!!! :D Több, mint biztató!
Csucsu: jó hogy itt vagy és jól vagy!
Kinga

Kép
németh

Márti: Nyugi nem lesz baj. Külföldön már nem is alkalmazzák az AFP pont azért mert már elavult és megtévesztő. Az esetek 99% ban nincs semmi baj. Te pedig ebben a 99%ban vagy benne. Nyugi.
A barátnőm mikor terhes volt az AFP eredménye rossz lett. M?ost a kisfia 3hónappal idősebb mint a lányom. SZép és egszséges. Szóval ne izgulj.

Kép
csucsu05

Betsy, gratulálok Bence szuletéséhez. Minden téren a legjobbakat kívánom nektek. Puszi

Koszonom, hogy gondoltál rám a névnapomon.

Krisztinka
Helyzet? :wink:
Vendég

Köszi a biztatást. Már el is múl, csak egy nagyon minimális halvány barna nyárka maradt. Gondolom jót tett a pihanés. Ma szinte egész nap feküdtem, kivéve amikor Olivérért mentem a bölcsibe és amikor délután kellett neki valami amit egyedül nem tudott megoldani. Nagyon édes volt hagyott pihizni ahogy tőle telt. :D

Köszi a hozzám való türelmeteket és bocsi, ghogy mindig panaszkodom valamiért. Sajna néha túl parás vagyok.

Márti: Én is csak biztatni tudlak. A hugomnak is azt mondták, hogy magas az érték, de kiderült, hogy tévedtek. A barátnőmnél szintén tévedtek. Bár tudom milyen könnyen ideges lesz az ember, ha riogatják. Ne aggodj minden rendben van. Én is olvastam hogy külföldön már nem is csinálják, mert nem megbizható.

Krisztinka: Én is kiváncsi lennék nálad mi a helyzet?

Csucsu: Mi újság nálatok? Eladtátok már a lakást? Tudom mennyire nehéz a lakás téma. Mi most nézegetünk lakásokat, de még nem találtuk meg a legmegfelelőbbet. Nagyon nehéz a döntés, mert ha nem vagy megelégedve nincs cseregarancia és nemmondhatod, hogy majd veszek másikat. :?

carpediem: Te hogy érzed magad?

Még mindig nem tudok képet feltenni. :( :evil: Tudna nekem valaki segíteni?

:D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla: Igy igaz, hogy nehéz dolog. Sajnos az embereknek nem nagyon van pénzük rá. Hitelből vagy egy meglévőingatlanból vesznek házat. Igy megkell várni mig minden stimmel. Vasárnapis jön egy vevő. Már egy kicsit kezdem unnimert állandóan jön valaki és már kezdek fáradni. Na de remélem meglesz a gyümölcse a munkánknak.

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Csucsu
Kitartás, elobb - utóbb majd jon egy vevo. Gondolom elég idegesíto lehet állandóan mutogatni mindenkinek.

Titanilla
Én mondjuk rá, hogy megvagyok. Bár ezen a héten sokat pihentem, mert elég gyakran keményedett a pocim. Nemtudom miért, lehet, hogy az idojárás. Amúgy rendben vagyunk. Hétfon megyek dokihoz, és talán sebészhez is, hogy megnézessem ezt a "sérvemet" .
Ádámnak mondtam, hogy majd télen fog megszuletni a Bálint. Erre o, látta hogy havazik, és megkérdezete, hogy már tél van? Akkor miért nincs még meg a Bálint :shock: . Már nagyon várja.
Vendég

Sziasztok!
Carpediem: Ádám nagyon édi, jót nevettem. :D
Titanilla: hova akarsz képet feltenni? Avatarba?
Csucsu: legalább arra jó a házeladás, hogy eltereld a gondolataidat. De gondolom rossz, hogy vadidegenek vizslatják az otthonodat.
Kinga

Kép
németh

Németh: A szöveg alá. Szeretném feltenni az uh képet, meg Olivérről 1-2-t.

Csucsu: Nem irigyellek. :?

carpediem: Nagyon édi a kisfiad.

Már kezd fárasztani a fáradság. De a jóért meg kell szenvedni. Édes szenvedés :D :D :D .

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!
Titanilla: úgy kell képet feltenni, hogy amikor írod be a szöveget a kis ablak alatt van a melléklet feltöltése. Ott tudod kiválasztani, ha nem engendi, az biztos azért van, mert túl nagy a mérete a képnek. Ha nem sikerül, szívesen segítek.
Kinga

Kép
németh

Judy
tudsz valamit Bettsy-ékről. Lassan már jöhetnek haza. bár a császárosok tovább szoktak bent maradni.

Carpediem
aranyos Ádám. hát a tél az hosszú ám, persze ő ezt nem tudja. :wink: Voltál dokinál? mit mondtak a "sérvedre"? tényleg az?

Csucsu
van már potenciális vevő? bár tudom nem megy egyik napról a másikra. :)

Titanilla
remélem a barnázás már elmúlt.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Ma jöttünk haza a kórházból. Köszönjük mindenkinek a gratulációt, majd később beszámolok részletesen, és vissza is olvasok. Rakok fel pár képet, ezek még a kórházban készültek, bocsi, ha kicsit sok :oops:

Mindenkinek minen jót!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Bettsy! Nagyon édes a Bence baba!
Ha lesz időd majd írd meg a szüléstörténetet!

De az a legfontosabb, hogy pihenj sokat!

Mégegyszer SOk Boldogságot Nektek!

Puszi!
Vendég

Bettsy
épp emlegettelek... jaj de gyönyörű ez a baba. kis békésnek látszik, pici csókos szájjal. tényleg szép baba. ha jól emlékszem, Bence a topik "első" babája. Várjuk a további jelentekésed, ha majd lesz időd, most már két gyerkőc mellől. :lol:

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!
Betsy: nagyon gratulálok még egyszer Bencéhez, igazán szép, formás babuci! És az a hosszú haj... Nagyon édes!
Kinga

Kép
németh

Bettsy!
Gratulálok és olyan gyönyörű ez a baba!CSodálatos!
Nagyon jó egészséget és sok fincsi tejcsit!
Írj majd ha időd engedi!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Bettsy!

Nagyon gyönyörű a kisfiad!!!! :D :D :D Nem is látszik újszülöttnek, annyira kisimult. Annyira gyönyörű! :D
Nagyon-nagyon gratulálok mégegyszer!
Sok tejcit és próbálj minél többet pihizni, már amennyit engednek a lurkók.

Ma nem volt barnázás és tegnap is csak elvétve és nagyon halvány. Most más aggaszt. Fájdogál a hasam, de most este jöttem rá, hogy nem biztos, hogy nőgyógyi okból, hanem előfordulhat, hogy a hugycsövem és a vesém lehet az oka. Gyulladt érzés, nem pedig görcs. Gondolom a háziorvoshoz kéne eljutnom és vizeletvizsgálatra. Sajnos Olivér már két napja lázas így nehezen jutok el bárhová is. Bizom benne, hogy a babucimra nincs hatással.
A hétvégén beavattunk mindenkit a boldogságunkba. Mindenki nagyon örül a babucinak. Ez nagyon jól esett. :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kép babuci

Itt az első uh kép. Gondoltam megosztom veletek. (bár nem sok látszik rajta.)

:D [/img]

Kép
Kép
Kép
titanilla78

németh: Köszi szépen a segítséget! :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Betsy!Gratulálok a gyönyörű Bence Babához! :D
Peti mit szól a kistesóhoz?Hogy viselte amíg a kórházban
voltál?

Andi

Kép

Kép
.jandi

Sziasztok!
Titanilla: vigyázz nagyon magadra és menj el az orvoshoz. De addig is igyál nagyon sok folyadékot, valamikor az is elég! Ne izgulj, nem lesz semmi baj!
Puszi
Kinga

Kép
németh

Bewttsy!

Gratulálok, és gyönyörű ez a fiú! Teljék sok örömetek mindkét gyerekben. :wink:

tjuca

Betsy
Nagyon édes Bence. Annyiszor megnéztem a képeket. :oops: Ádám is pontosan ilyen hajjal szuletett. Te jól vagy? Elég hamar kiengedtek a kórházból. Nálunk a szulés napjától számított egy hetet bent kell lenni császár esetén.
Pihenj sokat, sok tejcit kívánok!

Titanilla
Nem kell megijedni, de azért szerintem is menj el dokihoz. Fo az elovigyázatottság. Olivérnak jobbulást.

Én tegnap voltam orvosnál. Most csak megvizsgált, és ´megnézte a baba fekvését. Két hét múlva kell újra mennem vérvételre és UH-ra, akkor fogja lemérni a babát.
Méhszáj teljesen zárt, csak van egy kis gond. A méhlepény túlságosan kozel van a méhszájhoz. Azt mondta ezt figyelni kell. Ha így marad, lehet hogy indokolt lesz a császár, mert huvelyi szulés esetén eros vérzés léphetne fel. De én most császárt szeretnék, mert beszéltunk egy sebésszel, aki megállapította, hogy sérvem van. És szerinte császár alatt /után/ meg lehetne muteni. Más esetben szulés után 6 héttel kellene befekudnom :cry: . Hogyan hagyhatnék otthon egy 6 hetes picit??????? :?: Valahogy rá kell vennem a nodokimat, hogy császár legyen. Teljesen ki vagyok ettol készulve.
Ádámkám is beteg lett. Légcsogyulladása van, és csúnyák a mandulái. Tegnap csak 3 gyerek volt az oviban. Úgy látszik ez valami vírus. De már kezdem én is elkapni

Bocsi, hogy hosszú lett. :oops: :oops: Muszáj volt magam kipanaszkodni.
Vendég

Sziasztok!

Köszi a biztatást! :D
Holnap 10.45-re megyek dokihoz. Szoritsatok nekem, hogy halljam a szivecskéjének a dobogását úgy ahogy kell!
Nagyon izgulok.

Olivér még mindig lázas. :( :cry:
Egyre csúnyábban köhög. :( :cry:

Bocsi, de csak ennyire van energiám, megyek pihenni.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Na megvolt az uh és a genetikai tanácsadás . Szerencsére nincs semmi baja a babának az afp mom-ja 2,7 volt azt mondták azért lehetett magad mert véreztem az elején azaz az első 8 hétben hetente. És képzeljétek bár nem akarom el kiabálni de most meg mutatta magát a drágaság és a szonográfus szerint nagyon úgy néz ki hogy teljesül az álmom és kislány van a pocimban . Nagyon örülök de biztos ami biztos holnap megyek 4D uh-ra remélem látni fogjuk a nemét is.

Betty!
Hát ez gyorsan ment jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok neked és a Bencénekl na meg persze az egész családnak Gratula!!! Nagyon édes ez a Bence baba!! Peti hogy viselkedik vele nem féltékeny??? Mert nálam a Viktor nem volt féltékeny szerencsére de a Gergő annál inkább féltékenyebb és a picire is az lesz!!
Na megyek majd holnap bővebben az uh után remélem majd a képeket amit kapok feltudom rakni a gépre.

Amúgy az adatok:

BPD:41 mm OFD:56 mm HC:155 mm AD1:45 mm Ad2:40 mm AC:133 mm FL:28 mm
És a súlya : 250 g

Na megyek majd jövök!

Kép
Kép
Kép
márti80

Márti,

Akkor egy kicsit azért lehet gratulálni, ugye?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd írd meg, hogy mit mutatott a 4D.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Még nem sikerült visszaolvasnom, gyorsan begépelem a szüléstörténetet, és igyekszem jönni, mihelyt tudok.

SZÜLÉSTÖRTÉNET
: Nekem az egész terhességem alatt sűrű, gyakori folyásom volt, és már egy ideje, nem olyan sűrű, hanem elég folyékony. Kérdeztem is a védőnőt, hogy miből fogom tudni, hogy nem e esetleg a magzatvíz szivárog. Azt mondta, tudni fogom, nem lehet összekeverni semmivel. Ez volt november 8-án. 1 hét múlva kellett volna mennem a 36.hetes szűrésre, vérvételre, NST-re, UH-ra. Előtte való nap reggel már alig bírtam menni, nagyon nyomott lent, és folydogált belőlem valami, folyékony, de nem sok, és picit halvány sárgás, barnás színe volt. Felhívtam a dokimat, mondta, hogy ő most vidéken van, de menjek be a kórházba, valaki majd megvizsgál, és megmondják a továbbiakat. Ott rögtön NST-t csináltak, ami 2 perces 100%-os méhösszehúzódásokat mutatott,amit én már éjszaka is éreztem, csak nem tudtam, hogy ezek azok, mert csak keményedett, de nem fájt. A doki, aki megvizsgált, azt mondta, hogy a buroksapka még ott van, a magzatvíz tiszta, és hogy valószínűleg tényleg a magzatvíz szivárog. Olyan „ügyesen” vizsgált, hogy utána el kezdtem vérezni. Elküldtek UH-ra is, hogy megbecsüljék a súlyát. Aki ott volt UH-s, az azt mondta, szerinte nem a magzatvíz szivárog, mert UH alapján minden oké, megfelelő mennyiségű a magzatvíz, és a becsült súly 3200gramm (36+3 hetesen). Mondtam a szülésznőnek, hogy ragaszkodok a dokimhoz, így mire végeztem az UH-n már ott is volt. És ez volt a szerencsém, mert ő is megvizsgált, vett magzatvizet, méhszáj 1111 volt, viszont a magzatvízbe belekakilt Bence, így azt mondta, azonnali császár. Megrepesztette a burkot, onnantól már rendesen jöttek a fájások, 127%-ig mérte a gép, de még 3 infúziónak le kellett mennie a császárig, így addig a szülőszobán voltam a 2 perces erős fájásokkal.. Fél 3-kor toltak be a műtőbe, az aneszteziológus kb. 3-szor szúrt meg, mire eltalálta a megfelelő helyet. Bencét 14:45-kor vették ki a pocakomból, akkor csak egy pillanatra láttam, majd visszahozták, és mivel az egyik kezembe az infúzió ment, a másikon meg mérték a vérnyomásom, így megsimogatni nem tudtam, de puszilgattam őt, amíg ott volt. Olyan kis édesen csücsörített a szájával, nem sírt, csak nyöszörgött. A könnyem is kicsordult, olyan aranyos volt.

Két tündéri kisfiam:

Kép
Vendég

Tegnap voltam dokinál. Mindent rendben talált, az uh-n hallottam a sziveszkéjének a dobgását. Azért kaptam kúpt amit a 12. hétig szednem kell.

Krisztinka: Kovács dokinéninek nincs véletlenül mobilszáma? Annyira kivagyok, hogy nem tudom felhívni. Tegnap voltunk nála, de jóformán nem mondott semmit. Kaptunk homeopátiát és se a hányásra se a 4 (montmár 5) napja tartó lázra nem mondott semmit. Már nagyon aggodom Olivér nagyon ki van. Ma csak este van rendelés nem tudom megvárjam e, vagy vigyem el máshoz. Bocsi, hogy ezt rádzúditottam, de már kétségbe vagyok esve. Nem tudom mit kéne tennem. Jó lenne beszélni a dokival minél hamarabb.
Előre is köszi és bocsi a " zaklatást".

Szép napot mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

"zaklatásért"

Kép
Kép
Kép
titanilla78

ERA: Örülök, hogy a természet megoldotta a dolgokat! Remélem, sikeres lesz a házcserétek. Megvan már, hova költöztök?
BETTI: Sajnálom, hogy nem volt sikeres a hónap, de előbb-utóbb Te is sorra kerülsz :wink:
TITANILLA: Utólag is BOLDOG NÉVNAPOT Olivérnek! Meggógyult már? Örülök, hogy minden okés volt az UH-n. Legközelebb mikor kell menned? 16 hetesen?
J.ANDI. Peti nagyon örül a kistesónak, amíg a kórházban voltam, mindig bejött ő is, és mondta, hogy vigyük haza Bencét. Itthon mindenben segít, ha sír Bence, vigasztalja, mondja, neki, hogy:”itt vagyok Bence, ne sírj!”, szóval nagyon édes. Nem féltékeny, védi, óvja. Amíg a kórházban voltam, sírt utánam, de napról napra jobb lett. Most már Te vagy a következő! Már csak bő 2,5 hónap..
KINGA: Volt már pé-d?
JUCA: Örülök, hogy benéztél ide, és köszönöm Neked is a gratulációt!
SZILVI: Köszi, én jól vagyok. Gyorsan ment a felépülés. Könnyebb sokkal, mint az első császár után. Mindenki azt mondja, nem látni rajtam, hogy most szültem, szaladgálok erre- arra, egyáltalán nem fáj a seb. A méhlepény még elvándorolhat onnan, 20 hetesen nekem is közel volt a méhszájhoz, 28 hetesen meg már a mellső falon tapadt. Azért pihenj sokat, de ne aggódj.
MÁRTI: Ezek szerint az inga nem hazudott. Remélem, a 4D UH is megerősíti, hogy kislány van a pocakodban. Neveken gondolkoztatok már?
HÉDI: Mi újság Veled?

Kép Kép
Vendég

Betsy: Sajna Olivér még beteg Nagyon aggaszt, hogy már 5. napja lázas. Szinte minden nap dokihoz járok vele. Ma este megint elviszem, bár tegnep voltunk, de nem vagyok nyugodt mert semmi nem változott nem látok javulást, sőt. Annyira rossz ez a tehetetlenség. Nem tudom, hogy most csak tulreagálom a dolgot, vagy tényleg cselekednem kéne valamit. A doki sajna csak este 6-tól rendel, de nem akarom máshoz vinni, mert tegnap ő látta. Most Olivér alszik és érzem, hogy megy fel a láza. Elalvás elött hőemelkedése volt 38,1 az levonás után 37,6. Nem adtam neki semmit. Megvárom amíg felébred és megint megmérem. Szinte már lázcsillapítokon és ami megint aggaszt. Bocsi, hogy ezt rádzúditottam.
3 hét múlva 12 hetesen megyek megint uh-ra.

Vigyázz magatokra és élvezzétek a lurkókat! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Titanilla! Sajnos nincs meg, de esetleg a védőnéniddel beszélj hátha tudja. Mit adsz Olivérnek lázra? Én felváltva szoktam adni ilyenkor a Nurofent és kb 4 óra múlva meg lázcsillapító kúpot, meg vizesruházom a kezét meg lábát.
Nem tudom miért siklott el a láz fölött a doktornéni, mindig nagyon lelkiismeretesen szokott vizsgálni én eddig csak jót hallottam róla.
Mennyi a láza a kisfiadnak?

Bettsy! Gyönyörűek a fiad! Nagyon büszke lehetsz rájuk!
Nagyon jó, hogy a dokid időben ott volt!

Márti! Nagyon jó, hogy minden oké! Gratula nagyon hogy kislányra sikerült a kistesó!

Szilvi! Kicsi fiad jobban van már? Ne aggódj biztosan minden rendben lesz a szülésnél azaz császárnál! Te jó ég mér 28 hetes kismami vagy. Bizti klassz pocakod van már!

Kinga! Hogy vagy? Nálad mi újság? Hol tartotok??

Nekem a hőm bevonalzósodott, már nem sok van hátra a ciklusomból nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a vége.

Puszi mindenkinek!
Vendég

krisztinka79: Köszi a segítséget. Már beszéltem a dokival 15.45-re megyünk hozzá. Menézi a egészséges rendelés elött. Bocsi, hogy ezzel zargattalak, de nagyon kétségbe vagyok már esve az elöbb megint hányt. Meg kicsit ki is vagyok tikkadva. Nincs segítségem pihenni meg nem sokat tudok. Pedig azt írta elő a dokim. :D

A láza hol lemegy hol felmegy aélelött 38,5 volt. most azt érzem hogy megint lement, de most alszik nem tudom megmérni. én is felváltva adok neki kúpot és szirupot, de most hogy fájlalja a hasát inkább kúpot adok neki. Vettem nurofen kúpot amit a gyógyszertárival felváltva adok. Szegény 5 napja szinte csak lázcsillapítokon él.

Mégegyszer köszi.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztiok!

Ma a 4d-n nem mutatta meg magát állandóan keresztbe tette a lábát és csak alulról tudtuk megnézni onnan is úgy tünt kislány de az a baj a köv. uh csak a 28 héten lesz a dokim aZT MONDTA .szERINTETEK MÉG EL LEHET MENNI KÖZTE UH-RA ÉS HA IGEN MIKOR !

Betty, Judy!

Ti melyik heteken voltatok uh-n

Na megyek mert még vár a fogorvos!

Kép
Kép
Kép
márti80

Sziasztok!
Betsy
Koszonjuk a szuléstorténetet. Nagyon édesek a fiaid, és jó, hogy Peti nem féltékeny. Kívánom, hogy ez így maradjon a továbbiakban is.

Krisztinka
Szorítok nagyon :wink:
Szerintem is nagyon gyorsan telik az ido. Ádám szerencsére már jobban van, bár még nagyon csúnyán kohog. Láza már tegnaptól nincs. Szerencsére most ezt a betegséget elég jól átvészelte. Nem lehetett észrevenni rajta, hogy lázas, csak abból, hogy nagyon forró volt. Tavaly ilyenkor és most tavasszal volt ennyire beteg, de akkor csak fekudt volna egész nap.

Titanilla
Ádám tavasszal volt így. Tobb napig 40 C koruli volt a láza. Semmivel sem ment le, végul injekcióban kapta a lázcsillapítot. Az aztán levitte neki. Én egyébként borogatni szokom. Vizes ruhával áttorolgetem a kis testét, hogy lehuljon, aztán sok teát adok neki. Ettol le szok menni a láza /persze lázcsillapítot is kap/
Remélem, már jobban van a fiad.

Márti
Halkan gratulálok a kiscsajhoz.
Vendég

Sziasztok!
Betsy: nagyon szépek a gyerekek, igazán büszke lehetsz rájuk (meg magadra is). Engem egészen meghatott a közös kép. :oops:
Volt már elvileg pé-m, most nem csináltam lh tesztet, de 15.-ére tette be a grafikonon.
Titanilla: mit mondott a doki Olivérrel kapcsolatban? Remélem sikerült megnyugtatnia benneteket, na meg persze a lázat levinni.
Krisztinka: nincs semmi különös, várunk és várunk... Majd ha lesz időd, leírnád nekem, hogy hogyan kell a FertilityFriend.com-on összehasonlítani két görbét? A tied nagyon bíztató!!! Én is szeretnék ilyet! :wink:
Márti: én is csak zárójelben még, de nagyon gratulálok a kislányhoz!
Kinga

Kép
németh

Sziasztok!

Voltunk a dokinál Olivérrel. Nagyon aranyos volt. Több mint fél órán keresztül ott voltunk és kikérdezett minket mindenről a betegséggel kapcsolatban. Kaptunk klacidot, egy köhögés csillapító kúpot fenisztil cseppet és egy homeopás szert is. A láza sajnos még nem ment le teljesen. Amikor hazajöttünk 38,5 volt levonás után, igy kapott kúpot. most legfekvés elött 38,2 így most nem adtam. Azt mondta a doki, hogy csak 38,5 felett kell csillapítani. Nagyon bizom benne, hogy most már javulni fog.

Krisztinka: Tényleg alapos ez a doki.
Az is tetszik, hogy nem rögtön a drasztikus módszerekkel kezdi a gyógyítást, hanem megpróbálkozik elősször a természetes módszerekkel. Most mondjuk szívem szerint hamarabb kezdtem volna. Ez az én türelmetlenségem. Azt viszont sajnálom, hogy nem lehet felhívni, amikor sűrgős lenne.

márti80: Mi Olivérnél csak a 30. hét környékén mentünk 4d-re.
Ilyen hamar is érdemes elmenni már?
Olivér is csak a 28. percben mutatta meg az arcát, mert mindig elötte volt valami. Vagy a lába, vagy a keze, vagy a méhlepénybe furta a fejet. Viszont a fütyijét hamar megmutatta, már az első 5 percben láttuk. Egész addig nem tudtuk a nemét. Annyira jó ez a 4d-s uh. Tényleg Úgy nézett ki Olivér mint a képen. Még a kezét is sokszor úgy tartotta mint a képen. Majd ha sikerül lefotózom és felteszem a képet. Ja és én Olivérrel havonta jártam uh-ra és most is havolta kell mennem.

Betsy: Nagyon édesek a kisfiaid. Nagyon jó a közös kép.
Azért próbálj meg pihizni is nehogy visszaüssön a sok pörgés. :D
Jó volt olvasni a szüléstörténetedet. Tényleg jó, hogy ott volt a dokid és felismerte a helyzetett.

Bocsi, hogy sokra sikerültem és köszi az érdeklődést és jótanácsokat.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla
Orulok, hogy végre megnyugodtál. Remélem, most már eluzitek azt a csúnya lázat. Ádámmal most mi is klacidot szedunk. Szerencsére már csak kevés van benne, de ma megint kaptunk két szirupot kohogésre, mert az nem nagyon javult neki.

Juca
Láttam a vonalzódat :wink: . GRATULáLOK! :P :D :P
Vendég

Sziasztok!

Na újra elmegyek majd 4d -re dec.10.-én mert m,a telefonáltak a 4dultrahangból és azt mondták menjek a másik rendelőjükbe mert a mi a Baross utcánál van ott nem igazán "ügyes a szonográfus de a másik rendelőben addig nyoszogatja a babát még nem mutatja meg mi van a lába között."

Köszönöm mindenkinek a halk gratulációt de nagyon bízok benne hogy csajszi van oda bent. Ja képet nem tudok fel tenni bár kaptam egyet majd meg próbálom lefotózni mert szkennerem nincs és a dvd-re is csak a felvétel van kép nincs rajta külön és nem tudom hogy kell képet kivágni a felvételből

Mindenkinek kellemes hétvégét

Kép
Kép
Kép
márti80

carpediem: Olivérnek ma már nincs láza szerencsére, de nagyon csúnyán köhög. A doki köhögéscsillapító kúpot adott amit este lefekvés elött kell neki beadni. (sedotussin)
Csak aggaszt, hogy napközben sokszor van köhögörohama. Félek nehogy meghánytassa megint. Ma már egy keveset evett, bizom benne, hogy benne is marad.
Ádámnak mi a baja amiért antibiotikumot kapott? Mióta tart?

Képzeljétek a másik topikban ahová szoktam írni, az egyik kismamának aki 8. hétben van nagyon magas a vérnyomása állandóan. a belgyógyász azt mondta neki, hogy ha nem megy le a vérnyomása meg kell szakítani a terhességét. Ja és semmilyen gyógyszert nem adtak neki amitől lemenni. Ti hallottatok már ilyet? Nem tudom elképzelni, hogy gyógyszerrel nem lehetne kordában tartani azt a vérnyomást. Meg egyáltalán hogy lehet ilyet mondani előre egy kismaminak.

Megyek játszani Olivérrel.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Lányok, újra itt! Először is gratulálni szeretnék Betsynek, NAGYON GYÖNYÖRŰ, IGAZI HAJASBABA BENCE!!!!! Ma már van időm és készen állok a visszaolvasásra, nagyon kiváncsi vagyok a részletekre, ill. hogy hogy állnak a többiek :D
Velem már nagyjából minden okés, csak tiszta idegbeteg voltam a napokban :evil:
puszi, ma még jelentkezem.
Vendég

Titanilla
Ádámnak légcsogyulladása volt, és a mandulái is elég csúnyák voltak, arra kapta az antibiotikumot. Szerencsére már nem kohog annyira, de ha rájon, szegénykém nem tudja abbahagyni, és általában hányás a vége. Pedig olyan keveset eszik így is. :cry:
Remélem már lassan kilábalunk belole.

Jimm
De jó hogy jottél! Mi újság veletek?
Vendég

carpediem: Olivérnek is a mandulája van begyulladva. Ő is nagyon köhög és a vége neki is álltalában hányás. Egy hete már szinte semmit sem evett ami meg is látszik rajta. Nálunk a nappalok, már egész jó, csak az éjszaka katasztrófális. Egy idő után megébred sírva és nem tud visszaaludni. Hánykolódik és hol a babakocsiba, hol a földre, hol pedig mellém akar feküdni. Ja és néha eszébe jut, hogy mesét nézne vagy játszana.

Sajnos tegnap este elkezdtem vérezni. Élénkpiros vér. Felhívtam a dokimat aki azt mondta, hogy feküdnöm kell és 3x használjam a kúpot amit adott szerdán. Szerencsére a hasam nem fáj. Azt mondta még, ha "gáz" lenne akkor a II. Női klinikára kéne bemennem. Ha minden oké, akkor hétfőn kell uh-ra mennem. Nagyon izgulok. Nem lesz egyszerű ez a fekvés így, hogy Olivér beteg és délelött nincs a bölcsiben. Nagyon bizom benne, hogy nem lesz semmi baj. Bocsi, hogy ezzel traktállak benneteket.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla!

Biztos monden rendben lesz én is vérezgettem de mnondjuk nem nagyon és ezért is lett magas az afp mom értéke 2,7 az afp meg 0,89 lett

Kép
Kép
Kép
márti80

TITANILLA: Tényleg próbálj meg pihenni, bár tudom, nem könnyű. Fekdüdj le, fektesd Olivért magad mellé, nézegessetek mesekönyvet, vagy olyat játszatok, amit az ágyon is lehet. Jobbulást Olivérnek! Biztos minden rendben lesz UH-n is.
SZILVI: Sajnálom, hogy Ádám is beteg. Azóta ilyen beteges, amióta oviba jár? Folyadékot azért iszik rendesen? Vagy azt sem kívánja?
HÉDI: Mi újság Veled?
MÁRTI: A Kápát utcába mentek 4D-re? Nagyon aranyos ott a szonográfus, de nekem a Baross utcaival sem volt gondom. Remélem, tényleg megmutatja magát rendesen a kis pocaklakó! Mi Petivel 12, 20, 28 hetesen voltunk 4D-n, Bencével pedig 12, 31 hetesen.
KINGA: Remélem, ez a hónap sikeres lesz Nektek. Pár nap és kiderül.. Máté jól van?
JUCA: Örülök a jó hírnek, láttam a teszteket, remélem, minden oké lesz az Uh-on!!! Drukkolok!
KRISZTINKA: Láttam a vonalzód.. :cry: :cry:
Vendég

Titanilla
Mi volt a dokinál?

Betsy
Szerencsére folyadékot iszik, bár nem sokat, de azért elegendo /szerintem/. Sajnos azóta ilyen beteges, mióta oviba jár. Most kaptunk egy szirupot, ami egy picit erosíti az immunrendszerét, de szerintem ha korulotte kohognek és tusszognek, akkor már semmi sem állítsa meg a bacik támadását :x

Nem volt konnyu hétvégém. A nagymamámat tegnap be kellett vinni kórházban, mert tudogyulladása van. A hírre, hogy a mamát bennfogták, a papának felment a vérnyomása. Ot is orvoshoz kellett vinni. Most állandóan járok át hozzá, mert én lakom a legkozelebb. Persze jon az Ádám is, és ez a sok oltoztetés vetkoztetés, lehajolás nem tesz jót a sérvemnek. Ma eléggé fáj. Nagyon remélem, hogy a szulésig nem záródik ki. :cry:
Vendég

Sziasztok!

Látom a vonalzóm sokat árulkodott :wink:
Íme a tesztjeim:
Kép

Betsy!

Én is remélem, hogy nem lesz semmi baj. :lol:

tjuca

Batty!ú
Igen a Kárpát utcai 4d-be megyek mert azt mondta a csaj aki felhívott tel-on hogy ott valamivel profibb a szonográfus de először én is a baross u-i-ban voltam ott is arik voltak csak pont úgy tette a lábait a drága hogy ne lássuk. Dec.10-én kell menni uh-ra a Kárpát utcába.
De a volt háziorvosom aki anyáméknál rendel az is azt mondta hogy meg tudja nézni a nemét mert van uh-ja a rendelőbe.

Carpediem, Titanilla!

A gyerekeknek jobbulást!!!

Jimm!

Merre vagy?

Tjuca!

Gratula remélem minden rendben fog alakulni.

Na meg próbálok pocakos képet feltenni! Kép Pocakos kép 19 hetesen Kép Pocakos kép 19 hetesen Kép Pocakos kép 19 hetesen(Csak itt belerajzoltam véletlen míg szerkesztettem a képet)

Kép
Kép
Kép
márti80

juca: nagy-nagy gratula!!!! Vigyázz magatokra és várjuk az uh. képet! :D :D :D

fix.b: Próbálok sokat pihenni, de sajnos így hogy Olivér beteg és nagyon nyűgös több figyelmet igényel. Ő egy nagyon pörgös gyerkőc nem könnyű sokáig egy valamivel lekötni. Könyvet is csak legjobb esetben 5 percig nézeget. Próbálom az ágyról irányítani, addig is fekszam, de nem mindig elégszik meg ezzel :D
Tegnap elvittük a párom keresztanyukájához és ott lesz kedd estig. Így kicsit pihizhetek.

carpediem: Jobbulást a nagyszüleidnek és persze nektek is!!!! Vigyázz magatopkra!
Minden rendben volt az uh-n. Semmilyen bevérzést nem látott a doki, szívhang is rendben. Nagyon édesen ficánkolt. :D :D :D :D :D A doki azt mondta, valószínű, hogy alacsony a hormonszintem és ezért vérzek. Meg az is előfordulhat, hogy a császáros sebem rendetlenkedik a méhemen. A lényeg, hogy minden oké. Köszi a drukkolást.

Márti: Neked is köszi a drukkolást. Mi a végleges eredmény az AFP-vel kapcsolatban?

Krisztinka: Hogy vagy?

csucsu: Veled mi újság? Ház meg van még? Babaprojekt, hogy áll? Lehet efelől érdeklődni? Mikor lehet újra próbálkozni?
Mi megtaláltuk a lakásunkat és a héten le is foglalozzuk. Hát nem volt egyszerű megfelelőt találni. Ti hova akartok költözni?

syrynx: Mi van veletek? Rég nem írtál. El ne tünj!!! :D :D :D

németh: Nálatok mi a helyzet?

Na megyek lefeküdni! Sziasztok! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Az elöbb azt akartam még megkérdezni, hogy mennyibe kerül mostanság a 4d uh?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?