Új privát üzeneted érkezett!

Nyuszi,
nem semmi mennyi mindent látott ki a szemedből. :)
Sajna nem túl jó dolgok. 'Szegény" embert még az ág is húzza. :cry:
A nővérem is valami szteroid félét szedett, de neki a struma miatt kellett. Most 26 hetes babás! :D Az immun túlműködésre én vagyok az élő példa, hogy lehet babád attól. Igaz nekem nem az első férjemtől van a Bogi. (Az első férjemmel volt meg az immun dolog.)

Remélem a pároddal teljesül majd az álmotok. :)
Szerintem elöbb helyre kell hoznod magad fizikailag, hogy teljesülhessen az álmod.
Én is mielött Bogyis lettem eljártam kondizni, karbantartottam magam, eltereltem a figyelmem és nem akartam lombikozni. Épp nem akartam senkivel együtt lenni és nem vártam, hogy babás legyek.
Élni akartam újból. :wink: Megtalálni önmagam ... és majd valakit magam mellé. .... Egyszer. ..................... és jött Apa meg a lánya!! :lol:

Az Ir-re (immunrezisztencia???) szedett gyogyi mellett látta azt, hogy valami nem okés ezen a szinten?

A lényeg szerintem, hogy akard a 'gyógyulást" - akupunktúrás kezelés - és higgy benne. :)

Bella,
igen szerencsére nem piszkálja. Ma megyünk délután varratszedésre. Remélem jobban fogjuk viselni, mint a varrást.

Kisbutus,
anno nekem is úgyvolt, hogy itthagyom a topikot, de marasztaltak és jól döntöttem. :D :D :D
Semmi nem lehet ok :wink: arra, hogy valaki elhagyja a 'babanetes csajokat". :wink: Ismeretlenül is segítünk a másiknak. Legyen az csip-csup dolog vagy egészen komoly. Mi itt vagyunk. Az ország másik végéből is. :wink:

Zsófi,
remélem hamarabb is tudtok majd kezdeni. Milyen vizsgálatokat kell megint kibírnod addig?
Ne is tagadd, hogy laptetűre gyúrsz. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Na Zsófi lecsúsztál erről a laptetűről. :lol: Skrisz beelőzött.

hajnoca
Dunakeszi

Katica,
boldog házassági évfordulót! :D

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!
Húú, most lebuktam. hihihi :lol:
Vérvétel, kenet és férjemnek spermavizsgálat. januárban voltunk utoljára és ezek csak 3 hónapig jók. Szóval semmi különös. :wink:

KépKép
zsófikukac

Hajnoca!
Az Ir=Inzulinrezisztencia,ezt én mondtam neki,hogy kiderült,amikor az immunrendszer túlreagálásáról beszélt,de asszem a kettő közt semmi összefüggés.Sok mindent mondott,sajnos képtelenség mindent megjegyezni,már bánom,hogy nem vettem fel diktafonnal.
Kellemes varratszedést,szegénykének remélem nem fog fájni.És köszönöm a jókivánságaidat :D
Katica!
Csatlakozom Hajnocához,még vagy 50 ilyet kívánok!!!!(mármint nem 10-et :lol: )
Vendég

Zsófi,
sztem ennek hamarabb is meglesz az eredménye.
Mondjuk nem tudom a sperma vizsgálat mit takar csak annyira emlékszem amit az inszemjeim alatt csináltak az első férjemnek, de az nem volt még egy napos sem.
A kenet is 3 hét asszem.
Én bizakodom a szeptemberben.

Nyuszi,
előfordulhat, hogy az Ir miatt alakult ki az immun dolog?
Nem tudom meséltem-e már, de amikor még nem is sejtettem, hogy Bogyis vagyok volt, hogy 1,3ra lement a cukrom egy szülinapi bulin. Rá pár hétre derült ki, hogy Bogika beköltözött. :D
íazóta nem tudom, hogy megmaradt-e az, hogy savasabb vagyok odalent/odabent. A párom nem reklamált, hogy kicsíptem. :wink: Pedig anno volt ilyen.

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!
Hát doki szerint 2-3 hét mire minden eredmény megvan. Spermát is küldik tenyésztésre nincs-e baci. Én is bízom a szeptemberben, de az október eleje is tökéletes, nem sietek sehova! :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Katica,
Lanyané már megszülte a kislányait július 06-án. Amira és Jázmin
2220, 2490g :D A tábli miatt írtam :D
Vendég

Sziasztok!

Hajnóca, majd teszek pocifotót, hétvégén remélem, csinálunk.
Az elején nagy lendülettel elhatároztuk, hogy minden szombaton csinálunk, ez ment is pár hétig, aztán az utóbbi 2 vagy 3 hétben valahogy elmaradtak. Hétről hétre nem annyira érdekes egyébként (1 hét alatt ugye nincsen látványos változás), viszont hosszabb időtávokra megnézni majd utólag biztos izgi lesz.
Bogyika nagyon édes, és remélem, hamar kiheveri a lelki traumát.

Kisbuta, örülök, ha a puszta itt létemmel lelki támaszt tudok nyújtani. Őszintén szólva nekem is jó itt maradni, mert annyira a szívemhez nőttetek, hogy így ismeretlenül is nagyon izgulok értetek. Az első pillanattól nagyon kedvesen fogadott mindenki, és szerintem ez egy kivételesen jó hangulatú topik összetartó, önzetlen emberekkel.

Katica, örülök, hogy jók lettek az eredményeid! Hajrá fagyibabák!
A táblában 1 héttel többet írtál nekem. Nem bánnám, ha már 1 héttel előrébb járnék, de legközelebb kijavítod?
Én is boldog házassági évfordulót kívánok!

Nyulasz, tök érdekeseket írtál az íriszdiagnosztikáról! Most már mindenképpen sikerülni fog.

Zsófikukac, kitartás őszig, de klassz csapatba kerülsz! Sokatokért izgulhatunk október környékén, de jó!

Zsu, mennek a mai napi drukkok! ++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
petne

Petnemami, hogy állsz a fáradékonysággal? Rókakoma megvan még?

skrisz72

SZiasztok!

Bocsi, kicsit eltűntem, de itt vannak a keresztgyerkőceink.

Kisbuta :D

Nem tévedtél, 1-én vv. :D

Nyulasz :D

Nagyon érdekes, amit az íriszdiagnosztikán mondtak. Remélem segít az akupunktúra.

Zsófi :D

Drukkolok szept-re, hogy meglegyen a lombik.

Hajnóca :D

Kitartást a varratszedéshez, és gratulálok a sulihoz!

Csajok!

MIindenkinek köszönöm a drukkokat, szorgalmasan gyűjtöm. :lol:

Hanna :D

Tesztelnni talán csak pénteken a vérvétel előtt. Addig nem merek. :oops:

Nem tudom mikor tudok jönni legközelebb, de ígérem pénteken mindenképp jövök a jó hírrel. :wink:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Krisz, a fáradékonyságom érdekes kérdés. Mostanában este nem tudok elaludni, most is hajnali 1/2 3 - 3-ig csak forgolódtam, aztán a 6 órás pisilés után már nem tudtam visszaaludni. Napközben viszont fáradt vagyok. Ki érti ezt?!
Rókakoma pár napja elkerül, de az émelygés még maradt.

Zsu, Te egy hős vagy, én biztosan néznék egy tesztet már csütörtökön is. Addig is drukkkkkkkok!

Kép
petne

Sziasztok!
Nahát,Lanyané megszűlt???Hogy elrepült az idő :shock: ...GRATULÁLOK A KÉT KISCSAJNAK!!!...azért jelentkezhetnél,ha lesz egy szusszanat időd

Zsu!
Babaragacsok!!!! :wink: ...és nagyon várjuk a pénteki jóhíreket :D

Hajnoca!
Na,erről fogalmam sincs,hogy mennyire van köze a kettőnek egymáshoz.De az összeférhetetlenséget ha jól tudom,kikerüljük a lombikkal.Varratszedés rendben volt?

Petne!
mi azért várjuk a pocakfotót,nekünk biztos nagy lesz a változás,mert mi nem láttuk rég :lol:

Dezsi!
Behavazódtál ebben a nagy melegben?
Vendég

Sziasztok, beköszönök, rég jártam erre :oops: Sok minden volt a múlt héten, a blogomban olvashatja, akit érdekel.

Nyulasz, hol voltál íriszdiagnosztikán? Izgatja a fantáziámat, de én az Ormos Intézetet tudom, ahol ilyesmivel foglalkoznak. Rászánni még nem szántam magam. De biztosan érdekes.

Lanyanénak gratula, tényleg nagyon rohan az idő. Hány hétre születettek a kicsik?

Zsu ++++++

Újaknak üdv itt

(nem tudtam mindent visszaolvasni, sokat írtatok)
allegrobarbaro

All!
Ott voltam :D ...és tényleg érdekes :D
Spontánoztok???
Vendég

Hello Lányok!

Újra itt vagyok! Teganap behavazódtam a munkába, mert hamarabb leléptem, mert drága egyetlen életem értelmével autókát mentünk vásárolni :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:
Micsoda hawaii :lol: medence, autó :!: :?: Mi kell még :?: :?: Ti tudjátok a választ :D
dezsina

jaaa, és persze megjött, aminek nem kellene :evil: :( :cry: :evil:
dezsina

Dezsi, a "megjöttet" sajnálom. Viszont ti is szépen haladtok előre a családi idill megteremtésében. :lol: Milyen autó lesz?

Alle, majd gyere a pajzsmirigy eredménnyel! 7-re meg drukkolok! Én is az Ormos Intézetben voltam. A csontkovácsuk nagyon jó.

Zsu, Zsu, Zsu +++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

skrisz72

Zsu!
A hős :!: :wink:
mai drukkok a tegnapival (mert, hogy tegnap nem küldtem):
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz!
mindig elbizonytalanodom, amikor így próbálom elhinni, hogy érhet valamit az iriszdiagnosztika... :roll: igy elgondolkodom, hogy tényleg nem mondtad előre?? :? :?: és megmondták :?: :roll: :?: Furi.

Petne!
továbbra is irigykedem a hányinger miatt! :D Bárcsak hányhaték :lol: :lol: :lol:

Zsófi!
Örülök, hogy Te is az őszi (remélhetőleg sikercsapat) tagja leszel! Rettentő giga drukkok az őszieknek :D :D :D

Panda!
köszönjük a híreket Lanyanéról! Kicsit korainak tűnik, ugye rendben vannak? Ha tudsz valamit, kérlek írd meg!

Lanyané!
Gratulálunk a kisbabákhoz!

Skrisz!
:D úgy örülök a kocsinak! Olyan nagyon nagyon fantasztikus érzés kocsit venni! De nehogy azt higgyétek, hogy itt állunk a milliókban! :D (sajnos :lol: :lol: :lol: ) A párom 13éves autóját cseréljük le :) hipiszupi kétajtós Astra sportosra :lol: :D :D
dezsina

Átmentem részeredményért....lassan nincs is TSH-m :( Most épp 0,08, a minimum érték 0,27 lenne. Basszuskulcs. Bár én úgy tűnik, akkor működöm jól, ha túlműködik a pajzsmirigyem...Ma kiderül, 12.30-ra megyek endokrinológus dokinénihez.

Amúgy van pár csillagom, amik meghaladják a max.értéket, csak nem tudom, melyik mit jelent :oops: és ez zavar. Remélem, nincs nagyobb gond.
Utoljára januárban voltam laboron,akkor minden értékem tökéletes volt, amit kértek.
allegrobarbaro

Alle!
ezek nem a legjobb hírer :? :( Gyere mihamarabb a dokinénitől a jobb hírekkel!
meg tudod kérdezni azokat a másik eredményeket is???
dezsina

Lányok, egy hasznos link: http://www.labtestsonline.hu/

Alle, írtam neked a kaális topikba.

Dezsi, nekem is most lett kétajtós G Astrám! Újat vettetek? Milyen színű, mekkora motorral? :lol: :lol: Az enyém capri sárga 1.8-as coupé.

skrisz72

Skrisz!
mi csak finoman.... 1,4-es fekete...és most gyártódik :D szeptemberre lesz meg :lol:
dezsina

Dezsi!
Gratula az új autóhoz!Tényleg jó autót venni,én mindig olyan helyen dolgoztam,19 éves korom óta,ahol aptam autót,de négy éve már olyan helyen,ahol nem lehetett hazahozni,így vettem egyett.Aztán két évre rá lecseréltem,mostmár ez is majdnem két éve megvan,érik a csere.Persze ez nem azt jelenti ám,hogy két éves lesz az autó,mert én sosem vette újat.Meg ezzel semmi gond :D lehet marad... :wink:
Íriszbigyóról:én senkit nem akarok rábeszélni,de ez komoly,semmit sem kérdezett tőlem,mondta üljek ide,tegyem ide az állam,ide meg a homlokom,bekapcsolta a fényt,és kezdte sorolni a szerveimet,minél mit lát...most mondtam neki a barátnőmet,hogy emlékszik-e rá,és persze tudta ki az,és rettentően örült,hogy terhes.Olyan kedves,tele energiával,egy élmény vele találkozni.
Pirit sajnálom,de legalább azt tudod,hogy szépen működsz,mert ha összevissza ciklusaid lennének,és mindig késne,de baba sehol,az nagyon rossz tud lenni.
Krisz!
enyém 2.0 túrbós :D
All!
Gyere majd,mit mondott dokinéni.Reméljük mond valami jót is. :wink:
Vendég

Nyulasz!
:D Tudod, azért vettem 3éve 4ajtósat, mert gondoltam lesz gyerekem... :(
De a kövi autóm tuti 2ajtos lesz!!! :D és betuszkolom kölköket :lol: :lol:
amúgy mennyi az annyi? mámint az irisz?
ja, és szerintem ha az új autóval hoz-visz apa a lombikra, akkor tutira sikerülni fog! :D
dezsina

sziasztok!

bocsi, mostanában nem bírtam jönni sokszor, elég sűrű napok vannak a hátunk mögött.

nyuszi: érdekes ez az iriszdiagnosztika. kiváncsi vagyok a továbbiakra.

zsófi: küldd el az adataidat! :wink:

hajnoca, nyuszi, petne: köszi szépen :wink:

pandus: köszi, hogy mondtad. erről vhogy lemaradtam :oops: gratulálok neki!

petne: kijavítottam :wink:

zsu: drukk+++++

dezsi: sajnálom a mensit :(

alle: sajnálom a rossz értékeket. dokid mit mond?

rólam: várom a mensit, hogy végre kezdődjön a következő ciklus, nagyon várom a fagyibabákat.

katica
katica30

Sziasztok!

Holnap reggel sem merek tesztelni. :oops: Az első lombiknál 3 nappal a vv előtt teszteltem, s nega lett. Most ezért nem merek. :roll:

Petne :D

A kismamák általában nem aluszékonyabbak???

Dezsi :D

Gratulálok az új autótokhoz, reméljük szerencsét hoz. :wink:
Már nagyon hiányzott a drukkod. :wink:
A pirit nagyon sajnálom.

Képzeljétek, apa is nézett új autót(7 személyest, ha már jönnek az ikrek. :lol: - Ezt mondta) Bár a költségvetésünkbe most nem fér bele, s nagyon szeretem a mostani autónkat. 8) (Enyém vectra 1.6.)

Alle :D

Mit mondott a dokinéni???

Katica :D

Drukk, hogy minél hamarabb jöjjön a piri.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Dezsi!
7ezer az annyi.Nekem előző autó három ajtós,és én is ezért cseréltem le egy jó kis kombira,hogy a gyerekeket könnyű legyen betenni. :lol:
Zsu!
Ha bírod,akkor az még jobb,minnél később tesztelsz,annál erősebb lesz a második csík :D
Ha ikrek lesznek,olyat érdemes venni,aminek tolóajtaja van mindkét oldalt(bár asszem azoknak mindnek tolóajtaja van),mert így akárhol parkolsz,és az út felöl van az egyik ajtó,nem kell fél napra feltartani a forgalmat,amíg beszíjazod a gyereket. :lol: És ezekből kivehető a hátsó 2 ülés,így ha nem visztek plussz utast,jó nagy csomagtér marad.
Katica!
Ha már csak arra jó lesz,hogy lesz sok szép petesejtem,akkor már megérte.Persze a cél a megtapadás,remélem ebben is segít majd.
Kiváncsi vagyok,a dokim mit mond erre,mert ugye az orvosok a természetgyógyászatot nem nagyon fogadják el.
Hajrá mensi,és jöhetnek is a fagyibébik :D
Vendég

Sziasztok,

gyógyszert csökkentjük, 2 hónap múlva kontroll. Nagyon mondjuk nem izgult a dokinéni, azt mondta, amíg az alhormonok FT3, FT4 jók (és tökéletesek :D ) addig nincs nagy gáz, csak figyelni kell. Amúgy meg, ha abból indulok ki, hogy túlműködés mellett lettem spontán babás, ez még jó is lehet :wink:
allegrobarbaro

Sziasztok!

Nyulasz
Teljesen felizgattál ezzel az iriszdiagnosztikával! :)

Zsu!
mai drukkok!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
de jó lesz, amikor már tervezni kell a nagy-autót! :D Nem értem, hogyan bírod ki tesztelés nélkül :roll: Nagyon erős vagy! :wink:

Katica!
gyerünk mesi!!!
dezsina

Jó reggelt!

Zsu! Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna!
kb mikor tudjátok meg, hogy kisfiú vagy kislány? Hanyadik héten?
dezsina

Dezsi! Elvileg, már lehetne, de nem óhajtotta magát megmutatni. A lényeg meg, hogy egészséges legyen.

Kép
hanna30

Hanna!
:D ez nem is volt kérdéses :!: A lényeg a légyeg :!: :wink:
dezsina

Sziasztok!

Zsu
+++++++++++

Nyulasz,
írtam privit.
Vendég

Sziasztok!

Lanyané gartulálok a lányokhoz.

Hú látom megint sok minden történt mióta nem jártam itt.
Probálok majd bekepcsolódni ujra!
A kismamiknak szép pocakos hónapokat, a lombikra készülőknek sok sok drukkot.

Rólam: mult héten voltunk a 19 hetes uh-on minden rendben nő a babó a nemét nem látták de nem is akarjuk egyenlőre tudni nekünk most mindegy és a hasam is fotónk, nincs egy se a pocakról,de szeretném már megörökíteni.

Kép

Kép
bellanitta

Bellanitta!
gratula, hogy minden rendben van! :D
Én is decemberi vagyok!!! :lol: De jóóóó :lol:

Bella!
üdv! oly ritkán jössz! :?
dezsina

Dezsi,
Nem nagyon történt most velem semmi, így nem tudtam mit mondani, de olvasni mindig szoktam a fórumot.
Vendég

sziasztok!

Hú, sikerült végigolvasni az elmúlt napokat...

Zsu! Megadrukk a négyzeten! (biztos nem bírnám ki)

Katica! Neked is megy a drukk, hiszen itt az augusztus a nyakunkon, és megbabásodsz!

Nyulasz!
Már mondták többen, de ez engem hitetlent is meglepett, amiket mondtak neked az iriszen.

Magamról: egy kevés drukkot én is kérek, hogy hátha késne a pirike, mert ha így tartja a menetrendet, akkor októberben mehetünk csak, az apának való uis. szeptember elején olaszban lesz, pont amikor szükség lenne rá... De ha csak pár nappal később indulna a ciklusom, akkor visszaérne időben...

Kicsit eltűntem, mert meglátogattuk egy barátnőmet, aki nászéjszaka-babás lett, és a párom még jobban kivan szegény, mint én. Gondoljátok el, a kezembe adta a törpét (májusban született), az a 'kis hülye' meg megéhezett, és az én cicimből akart csapolni! Persze röhögtünk rajta, de azért szeretném már a sajátomat a karomban tartani, nem a másét dajkálni mindig... Na, de nagy levegő, és megyünk tovább. Ősszel szuper sikerszériája lesz mindenkinek, és akkor mi is örvendezünk: :D , így, meg így: :lol:

Kép
kisbuta

Sziasztok csajok,
látom mindenki jó hangulatban van, nem kesereg. :lol: Csak így tovább! Ember küzdj, és bízva bízzál!!!!

Rólam: hulla vagyok, lenyírtam a füvet. Mindkét tenyerem hólyagos. :cry:

Hajrá Zsu!++++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Sziasztok!
Zsu!
Nagyon-nagyon drukkolok.Ma keveset tudok jönni,de remélem csak jó hírre érkezem!!!! :D :D :D
Krisz!
Nagy a kert?Nekem egyszer az ásástól lett hólyagos,aztán már fittneszkesztyűben nyomtam :lol:
Kisbutus!
Nem evés,hanem nagyon sok drukkkkkk!!!
Bellanitta!
Örülök,hogy jól vagytok,gyere sűrűbben! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Zsu! Nagyon drukkolok! Siess a jó hírrel!!!!!!!!!!!!!

Bellanitta! Gratula a félidőhöz.

Mindenkinek pusz.

Kép
hanna30

Sziasztok!

Zsu!
drukkok!!! :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
rettentően izgi a helyzet :!: :lol:

Skrisz!
végre egy hasonló helyzetű, mint én :lol: Nekem is állandóan bőrkményedéses a tenyerem, de nekem már rákeményedett :)

Kisbutus!
akkor drukk hegyek!
dezsina

Nyulasz, 1400 m2... :? :roll: :lol:

Bellanitta, örülök, hogy jól vagytok! :lol:

Zsu, drukkolok!!!

skrisz72

Skrisz!
nekem 1224 m2 :D De, dombon felfele tolom neki :lol: :lol: :lol: Ez nehezítés! :lol:
dezsina

Sziasztok!

Nyulasz, küldöm a pocakfotót, amint elkészül.

Dezsi, sajnálom, hogy megjött, de hajrá ősz. Akkor aztán jön a hányinger!
Gratulálok az új autóhoz.
Ezek szerint téged is fel lehet izgatni az iriszdiagnosztikával? :lol: A racionálisok racionálisát is meg lehet ingatni. :lol:

Alle, eredmény?

Katica, köszi! Drukkolok, hogy mielőbb megjöjjön, és jöhessenek a fagyibabák!

Zsu, a kismamik sokkal aluszékonyabbak, főleg az első trimeszterben, aztán állítólag jönnie kell egy nagyon aktív időszaknak, a végén meg ismét sok alvás.
De édes a férjed, hogy 7 személyes kocsit nézett!

Bellanitta, de jó, hogy jöttél, már olyan régen nem hallottunk rólad!

Kisbuta, akkor neked pedig azért drukkolok, hogy késsen (vagy ne jöjjön meg egyáltalán)

Zsu, tessék jönni az eredménnyel!!!! Mindenki nagyon drukkol!!!!!!

Rólam: Tegnap előtt megmozdult a kiscsillagunk. Vagyis persze eddig is mozgott, de most éreztem is. Sőt, láttuk is, mert egészen kidomborodott. Este 1/2 9 körül történt, és nagyon vártam a tegnap este 1/2 9-et, és képzeljétek, megint rákezdett, de sokkal többet és intenzívebben. A férjem a pocakra tette a kezét, és csak mosolyogni tudott... helyes volt nagyon. Persze utána mindenkit felhívott, hogy elújságolja :lol:

Kép
petne

Petne, ez olyan édes. Nagyon irigy vagyok. :lol: :lol: :lol:

skrisz72

Petne!
ez annyira fantasztikus :D borzasztóan irigy vagyok :D :lol: jaaaaj :D :lol:
és igen , valóban elgondolkodtam az iriszen. ha lenne pénzecském elmennék 8)
dezsina

Petne!
Őrület! Mennyire jó neked! Csodálatos érzés lehet!:D :D :D
És köszi a drukkot, elég belőle annyi, hogy késsen, mert nálam a spontán baba kizárva, úgyhogy nagyon ráncolnám a homlokom, ha meg sem jönne... :?

Dezsi és Krisz!
Nálunk nincs domb, teljesen sík, de az 3300 m2. Úgyhogy van is apjuknak benzines fűkaszája, azzal egy nap. Szegény mindig ki van dőlve utána... :lol:

Zsu,
Mi van? Mi az eredmény? Addig is ++++++++++

Katica,
neked is drukkolunk ++++++++++++

Kép
kisbuta

Zsu!
?????????
+++++++

Kisbuta!
Ó atyám fia! ez aztán a terület! :P

Lapulevélke!