Nyuszi,
már megint elemedben vagy!!
A reflexpontos képeket azért tettem fel, hogy addig is lehet masszíroztatni magatokat Apával ezeken a pontokon ... és persze máshol is.
Ez mindig kéznél van és nem is kerül pénzbe. Ha másra nem jó, akkor arra, hogy az izmok ellazulnak.
... és foglalkoztok egymással.
Pár évvel ezelött (2004) apum ajánlott nekem egy auralátót aki házhoz jött. Elsőre nem volt meggyőző a hölgy. Nem épp ilyen kinézetet vártam. Mindegy. Nem mondtam magamról semmit - apum sem mondott semmit - csak rámnézett és elmondta, hogy derekammal el kellene mennem orvoshoz, mert ott lát problémát. Mondta, hogy savas a szervezetem és kevesebb sót kellene ennem. - Mindig megsóztam mindent hiába volt jó úgy. - Azt is említette, hogy a közeljövőben nagy stressz fog érni - egy közeli szerettemtől búcsút kell vennem -, de 2007től az életem és a 'sikereim" felfelé fognak ívelni. (Ezt valami számítással a születési évemből számoltuk ki, de már nem emlékszem rá, hogy hogy. Majd még töröm a buksim.) Említette, hogy hegyikristályt hordjak magammal - lehetőleg - a méhem közelében.
Mind igaz volt amit mondott. A derekam egy '99es balesetből visszamaradt probléma volt. Megütöttem a gerincem egy lépcsőn lecsúszás alkalmával. Azóta is ha vki a hónom alatt emel meg 'szétcsúszik" a derekem és csak óvatsan letéve tudok felállni miután rendeződtek a csigolyák. Ezért is féltem császárkor. Pont oda adták a szurikat.
A közeli szerettem elvesztése lehetett apu és lehetett a volt férj is.
2005 októberében édesapám meghalt. Igaz hosszas 'szenvedés" - 3 évig volt rákos, de mindig talpon volt - után csak 1 héttel a halála elött kellet befektetni.)
Hogy savas volt a szervezetem azt az is bizonyította, hogy a kiskatonákat megöltem.
2007 évvégén kiderült hogy Bogyikás vagyok.
azóta tényleg sokkal jobb az életem. Szeretem a ferjem, van egy lányunk, egy 'saját" lakásunk, jó munkahely, szerető család és támogatás. (Leginkább nem anyagi.)
A férejem melletem áll és támogat dolgokban vagy épp noszogat, hogy ezt csináljam meg vagy azt. Jogsi, fősuli, ....) Mindezt elérhettem volna régebben is, de nem volt támogatás a férjemtől. Vagyis nem úgy, ahogy azt az ember elvárja élete párjától.
Rég volt, elmúlt.
Elöttem az élet a családommal.
Nem mondom, hogy feltétel nélkül elhittem mindent, de visszagondolva 'bejött" minden amit mondott.
Már nem tudom kinek kellett
méhpempő, de én anno a DMben vettem kapszulásat.
Bocs, hogy szómenésem volt.