Új privát üzeneted érkezett!

Krisz!
...lehet,hogy azt mondta az orosz,hogy tele leszel petesejttel(a stimuk miatt),és ezt értette félre a nővér?
Valaki tud oroszul???Mondja már meg,hogy van a ciszta és a petesejt ezen a csodás nyelven,mert nekem csak annyi jut eszembe,hogy ja csitáju,tű csitájes,on áná csitájet,mű csitájem vű csitájete áná csitájut :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na,Dezsi,ez milye tetű???? :lol:

Bella!
Még nem,majd jövő héten.Te?
Vendég

Én nem szándékoztam menni, csak érdeklődtem volna, hogy milyen.
Vendég

...lehet hogy "lapos" :shock:
Vendég

Bella!
Milyen?Hát szúrós :lol: :lol: :lol: ...majd feltétlen beszámolok róla.
Vendég

Nem gondoltam volna, hogy szúrós, miből is gondolhattam volna?:)
Inkább a hatása érdekelt volna!? Volt akinél hatásos volt?
Vendég

Bella!
Igen,küldök privit
Vendég

Köszönöm!:)
Vendég

Sziasztok!

Lapulevélke!
hol vagy! Tessék jönni! :wink:

Lányok!
mit rendetlenkedtek itt :twisted: :lol:

Nyulasz!
ezt most már nem hiszem el, hogy megint laptető vagy ű :D

Jaaa, és már csak kicsit zúg a fülem. :)
dezsina

Dezsi!
:lol:
...milyen rendetlenkedésre gondolsz? :roll:
Vendég

Nyulasz!
já csitáju, meg lapos vagy nem lapos :D meg ilyenek! :lol: :D
dezsina

:lol: :lol: :lol: miért ti nem így tanultátok a csinálni ige ragozását???...talán másképp írták,de az már nem megyen annyira :lol:
a laptető becézése meg a lapos tetű... 8)
Vendég

Krisz!
Remélem nem bántottalak meg,hogy vicelődtem veled??? :oops: :oops: :oops: ...mert akkor ezer bocsi,nem akartam :!:
Vendég

Nyulasz, akkor egy pozitív tapasztalat. Én jó sok évvel ezelőtt voltam, már nem is tudom, pontosan, mikor. Kb. 10-12 éve. Akkor hirtelen megállapították a candidát, amiből hosszas diétából sikerült kijönnöm, bár ez azért marad örök életre, de sokat javult a helyzet (már ami a végén a speckó vérvételből kiderült). Akkor említették azt is, hogy nőgyógyászati problémáim lesznek, és tessék, most ez is bejött (endo + kivették az egyik petevezetékemet). Említették még, hogy az epémre vigyázzak, mert azzal is lesz valami, lekopogom, egyelőre arra még nem panaszkodom. Szóval én nem bántam meg, hogy elmentem. Biztosan attól is függ, hogy sarlatánhoz mész-e, és ha csak 1 jó tanácsot kapsz, már megérte.

Kép
petne

Petne!
Kösziiiiiii :wink:
Vendég

Nyuszi,
már megint elemedben vagy!! :lol: :lol: :lol: :lol:

A reflexpontos képeket azért tettem fel, hogy addig is lehet masszíroztatni magatokat Apával ezeken a pontokon ... és persze máshol is. :wink:

Ez mindig kéznél van és nem is kerül pénzbe. Ha másra nem jó, akkor arra, hogy az izmok ellazulnak. :) ... és foglalkoztok egymással.

Pár évvel ezelött (2004) apum ajánlott nekem egy auralátót aki házhoz jött. Elsőre nem volt meggyőző a hölgy. Nem épp ilyen kinézetet vártam. Mindegy. Nem mondtam magamról semmit - apum sem mondott semmit - csak rámnézett és elmondta, hogy derekammal el kellene mennem orvoshoz, mert ott lát problémát. Mondta, hogy savas a szervezetem és kevesebb sót kellene ennem. - Mindig megsóztam mindent hiába volt jó úgy. - Azt is említette, hogy a közeljövőben nagy stressz fog érni - egy közeli szerettemtől búcsút kell vennem -, de 2007től az életem és a 'sikereim" felfelé fognak ívelni. (Ezt valami számítással a születési évemből számoltuk ki, de már nem emlékszem rá, hogy hogy. Majd még töröm a buksim.) Említette, hogy hegyikristályt hordjak magammal - lehetőleg - a méhem közelében.
Mind igaz volt amit mondott. A derekam egy '99es balesetből visszamaradt probléma volt. Megütöttem a gerincem egy lépcsőn lecsúszás alkalmával. Azóta is ha vki a hónom alatt emel meg 'szétcsúszik" a derekem és csak óvatsan letéve tudok felállni miután rendeződtek a csigolyák. Ezért is féltem császárkor. Pont oda adták a szurikat.
A közeli szerettem elvesztése lehetett apu és lehetett a volt férj is.
2005 októberében édesapám meghalt. Igaz hosszas 'szenvedés" - 3 évig volt rákos, de mindig talpon volt - után csak 1 héttel a halála elött kellet befektetni.)
Hogy savas volt a szervezetem azt az is bizonyította, hogy a kiskatonákat megöltem. :(
2007 évvégén kiderült hogy Bogyikás vagyok. :D azóta tényleg sokkal jobb az életem. Szeretem a ferjem, van egy lányunk, egy 'saját" lakásunk, jó munkahely, szerető család és támogatás. (Leginkább nem anyagi.)
A férejem melletem áll és támogat dolgokban vagy épp noszogat, hogy ezt csináljam meg vagy azt. Jogsi, fősuli, ....) Mindezt elérhettem volna régebben is, de nem volt támogatás a férjemtől. Vagyis nem úgy, ahogy azt az ember elvárja élete párjától.
Rég volt, elmúlt. :)
Elöttem az élet a családommal.

Nem mondom, hogy feltétel nélkül elhittem mindent, de visszagondolva 'bejött" minden amit mondott. :?

Már nem tudom kinek kellett méhpempő, de én anno a DMben vettem kapszulásat.

Bocs, hogy szómenésem volt. :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!
Óóóó,ez nem semmi,amit leírtál :shock: ...mondjuk én nagyon félek a jóslástól,nem mernék elmenni,az tuti.De jó,hogy tényleg jó irányba megy az életed,és a boldogok vagytok. :D
Vendég

Kislányok!
most csak Nyulasz miatt nem mondok semmi negativat... :?
dezsina

Vmi ilyesmi volt a számítás:
http://www.ezoterikus.hu/hir?id=83

hajnoca
Dunakeszi

Dezsi,
mi az amit nem akarsz elmondani?
Valamin átsiklottam ami mára volt várható?

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!
az ezoterikával, jóslásokkal, aurával kapcsolatban...
Tudjátok, hogy hitetlen vagyok! 8) ezért nem is írok semmit, mert gondolhatjátok mit írnék és nem akarom itt elrontani a hangulatot. Nem vagyok én vészmadár :?: :!: :wink:
és különben is! amikor Nyulasz bejelenti, hogy babát vár, akkor hivő leszek :lol: :D
dezsina

Hajnoca!
Tudjátok, hogy hitetlen vagyok! 8) ezért nem is írok semmit, mert gondolhatjátok mit írnék és nem akarom itt elrontani a hangulatot. Nem vagyok én vészmadár :?: :!: :wink:
és különben is! amikor Nyulasz bejelenti, hogy babát vár, akkor hivő leszek :lol: :D
dezsina

Hajnoca!
dezsina

Hajnoca!
dezsina

Okés, vettem a szitut!!
Elfeljetettem, hogy 'hitetlen" vagy. :wink:

Látom a 'lapostetűre" gyúrsz. :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Dezsi, látom többször is sikerült megerősítened az állításodat! :lol:

Nyulasz, itt vagyok, csak sűrű napom volt eddig. Na szóval, úgy emlékszem a derekamról és a gerincemről hadovált valamit az orosz doki. Persze pont azért mentem el, mert fájt a hátam meg a nyakam. Igazából csontkovácshoz mentem, de az iriszdiagnosztika is kötelező volt. Addig nem engedtek be a csontkovácshoz. Szerintem ez lehúzás... :?
Oroszul a daganat: siska, a sejt: kletka :lol: :lol: mást nem találtam a szótárban.

skrisz72

Sziasztok lányok,

nagyon köszönöm a drukkokat, és nagyon aranyosak vagytok, hogy azt mondjátok ne tűnjek el. Nagyon kedves emberek jöttek össze ebben a topicban, nem hagyjátok, hogy elsűllyedjen az ember az önsajnálatban.
Valóban a biopsziával a hereszövetből kinyert spermákra gondoltam.

Nem tűnök el februárig, csak most hanyagolni szeretném kicsit a témát. Besokaltam teljesen. Kicsit haragszom az egész világra.
Majd az idő mindenre gyógyír és válasz is lesz egyben. Mindegyikünknek lesz babája (azoknak is akiknek már van) csak azt nem tudjuk, hogy mikor. Addig meg meg kell próbálni a legjobbat kihozni a gyerek nélküli életünkből.
lapulevélke

sziasztok!

köszönöm a tanácsokat, de utána olvastam, és szerintem nekem nem túl nyerő lenne a méhpempő. én bízok benne, hogy csak a hisztero kavart be, és a következő ciklusban már jó lesz a nyálkahártya. majd meglátjuk, hogy a doki mit mond. :wink:

zsu: drukk+++++

lapulevélke: nagyon sajnálom :cry: ölelést küldök neked. táblába beraktalak. ne tűnj el, maradj köztünk!

dezsi: sima ciklusban nézi a doki, gondolom, csak ad vmi gyógyszert, ha nem lesz jó a nyálkahártya.

hajnoca: gyógypuszik bogyikának. drukk a sulihoz++++

kisbuta: grat az évfordulóhoz. hanyadik lesz?

gyöngyike: táblába nem szeretnél bekerülni?

nyuszi: kiváncsian várom az iriszdiagnosztikás tapasztalataidat! kissé hitetlen vagyok én is.

rólam: holnap hívom kecskemétet, hogy kész van-e a véreredményem.

katica
katica30

Katica, mit olvastál a méhpempőről?
Nagyon várom a véreredményeidet. Remélem rendben lesz minden.

skrisz72

Hali!

Katica :D

Holnapra drukk, hogy jó legyen az eredményed.

Nyulasz :D

Várom a tapasztalatodat az iriszdiagnosztikáról.

Nekem nem jött be a méhpempő, mert allergiás vagyok, s nem tudtam szedni.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

krisz: magas a vérnyomásom, és azt olvastam, hogy bekavarhat azoknál, akiknek a vérnyomásával gond van. állítólag csak szigorú orvosi felügyelet mellett lehet enni méhpempőt, így ezt most kihagynám.

krisz, zsu: köszi :wink:

katica
katica30

Jó reggelt!

Dezsi! Látom nyomatékos vagy!

Lapulevélke! Jó, hogy maradsz. :wink:

Hajnoca! Sikerült?????? Nagyon drukkoltam!!!

Zsu! Drukk ezerrel!!!!!!!!

Bella! Köszi a cikket! Igen, én Zsunak szántam az infót. :wink:

Nyulasz! Kíváncsi leszek erre az irisz izére. :)

Katica! Remélem, jó lesz az eredményed! A méhpempőről ilyet még nem is hallottam! Ez biztos?????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok! Van akit máe ismerek! :lol:

Endometriózisom van, februárban volt műtétem, aztán gnrh kezelés, szerdán pedig kontrolműtét. Fránya endó nem múlt el, dokim lomikot javasolt. Ráépíti az injekcióra, azt mondta amint lehet kezdünk.

Hétfőn megyek varratszedésre, akkor beszéljük meg pontosan.

Magamról: 24 éves vagyok, 2 éve próbálozunk, Tapolcára járok.

Üdv.

KépKép
zsófikukac

Hanna :D

Köszi az infot. :D Nagyon bízom a picurokban. :wink:

Bella :D

Köszi Neked is a cikket.

Zsófi :D

Üdv itt is, majd várom hétfőn mit mondott a dokid.

Megyek vásárolni, majd délután jövök.

Pusz mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Hanna és a többiek,
köszönöm mindenkinek a drukkokat .... bejött. :D

Szeptembertől óvodapedagógusnak tanulok. :D :D :D Sajna csak a költsétérítésesbe fértem be, de oda nagyon jó pontszámmal szerintem. :D (160 min., nekem 213) Ha jól fogok tanulni, akkor a következő évben akár az államiba is bekerülhetek. :wink:

Szívből kívánom, hogy a drukkok mindenkinek így jöjjenek be. :D

hajnoca
Dunakeszi

Katica, miért nem lenne jó neked a méhpempő? Bekavarna valamibe?
Remélem, a véreredmény teljesen rendben lesz.

Zsófikukac, üdv itt köztünk!

Hajnóca, óriási gratula a diáklánynak :lol: :lol: :lol:

Zsu, mennek a mai drukkok ezerrel ++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
petne

Bocs, Katica, a kérdésem természetesen már nem aktuális. Bár engem is meglepett ez a vérnyomás dolog. Nekem alacsony, ezért nem is okozhatott bajt, de megértem, hogy most semmivel nem akarsz kockáztatni.

Kép
petne

Sziasztok!

Lapu! Jó, hogy maradsz! Nagyon drukkolunk, hogy legközelebb minden klappoljon! - Meg egymásnak is nagyon drukkolunk.

Hajnóca! Gratulálok! Nagyon fogod élvezni!

Katica! És hogyhogy Kecskemétre kell telefonálni az eredményért? Veled elég különös dolgok történnek!

Dezsi! Nyilván azért küldted el sokszor az üzenetet, hogy az én álláspontomat is tolmácsold. :lol: - amolyan "túlnormális" vagyok.

Iszonyú pipa vagyok különben, nem az ezotéria, hanem a pasi miatt. Olyan szinten rendetlen, hogy az Isten nem megy el, hogy mit hova tett, és ha nincs meg, akkor, én vagyok a hibás mindenért!

Kép
kisbuta

Sziasztok!
Dezsikém :lol: :lol: :lol: :lol: ...ezt jól megmondtad,de értettük ám elsőre is. :lol:
Hajnoca!
Váááuuuu,gratulálok a leendő ovinéninek :D Én mindig csodálattal nézem azokat,akik felnőtt fejjel tanulnak.Minden elismerésem :wink:
Zsu!
Megadrukkok,babaragacsok ma is,szívből kívánom,hogy most sikerüljön :D
Lapulevélke!
Megértem,hogy picit hanyagolni akarsz minket,az első és második után én is eltűntem picit,de már függő vagyok,és nagyon jól érzem magam itt.Amikor úgy érzed hiányzunk,gyere vissza,mi itt leszünk. :wink:
Zsófi!
A legjobbakat kívánom,hétfőre drukk!
Hanna!
Pocaksimi Zsebikének :wink:
Katica!
Na,majd ha pocakot növesztek,akkor te is belépsz a hívők csapatába Dezsivel.Írd meg mi lett a vv eredmény.
Krisz!
Én meg pont fordítva érzem,örülök,hogy csinálnak előtte egy állapotfelmérést,dehát nem vagyunk egyformák. :wink:
Petne!
Gratulálok a 16.héthez :wink: Neked is pocaksimi :D
Brumi!!!!???????????????????
Gyere Brumikám :D
Kisbuta!
Milyen pasi?Te is hitetlen?

Oké lányok,én is baromi hitetlen vagyok.Ne tudja meg egyikőtök sem,de sajnos az utolsó "ingyenes" lombik előtt én bármit megtennék,bárkinek bármit elhinnék,és bármire képes lennék.
Remélem sosem juttok el idáig,mert nagyon elkeserítő érzés az 5.nek nekivágni.
Vendég

Nyulasz, teljesen igazad van. Te most ott tartasz, hogy jobb, ha minél több dolgot kipróbálsz. És valljuk be, nagyon sok jó példa van a természetgyógyászatban. Különösen Táltosékról hallottam jókat.

Zsófi, szia! Érezd jól magad köztünk! :)

Hajnoca, éljen a mi privát óvónénink! Úgy örülök, hogy sikerült!

Kisbuta, a párodról beszélsz? :lol:

Zsu, nagy drukk mára is!!!+++++++++++++++++++++

skrisz72

Nyulasz!
Igen, én is hitetlen. De azért téged valahogy meg tudlak érteni, és nagyon-nagyon drukkolok, hogy most aztán megbabásodj! Van Kecskeméten egy házaspár, akik ötödjére már csak azért mentek vissza, hogy még az utsó lehetőséget megejtik. Nem is nyertek új sejteket, hanem az egyetlen egy felébredt fagyibabát ültették be, amiből aztán két szép egypetéjű iker született. Arról nem tudok, hogy ehhez bármi hókusz-pókuszt kipróbáltak volna. Azt sem tudom, hogy az én drukkjaim segítenek-e, de azért drukkolok, nagyon megérdemled már!

A pasi meg természetesen a férjem. A drága. De most megleckéztetem. Addig nem rakom rendbe a holmijait, nem mosom ki az ingjeit és nadrágjait, amíg bocsánatot nem kér! (ugyanis a papírokat a lakás leglehetetlenebb pontjain szokta elhelyezni, amit én összegyűjtök egy helyre, továbbá az ingjeibe és a nadrágjaiba. És mikor közlöm vele, hogy az a szép fehér nadrág már erőst sötétszürke, és talán vegyen fel másikat, cserébe megkapom, hogy neki a ruhái zsebei nagyon fontosak, nem lehet róla csak úgy levenni, és végsősoron azért nincs meg semmi, mert nem engedem meg neki, hogy végtelen sok ideig hordjon egy ruhadarabot. Hát most megkapja! Megyek is mosni, de kivételesen csak a saját ruháimat. Majd a nyaralás végére rájön.) - kár, hogy olyan emotikon nincs, ahol füstöl az ember feje, mert most ez írná le legjobban az állapotomat. Bocsi az off miatt. Nagyon becsüljétek meg a rendes, aranyos párocskáitokat! - és persze kíváncsi vagyok a kísérletem eredményére, mikor kezdi észrevenni, hogy nem direkt ellene dolgozok, mikor rendben tartom.

Kép
kisbuta

a kísérlet eddig tartott :lol: megírtam neki e-mailben, mit döntöttem (ő korábban elviharzott). Most hívott telefonon, a papír hiányából semmi baja nem lett, és belátta, hogy igazam van. nagyon édes tud lenni, mikor bűntudata van, a fenébe, mindig elolvadok... :D :D :D

Kép
kisbuta

sziasztok!

lányok: köszi :wink:

zsófi: üdv köztünk.

zsu: drukk++++++

hajnoca: gratulálok a sikeres felvételidhez!

kisbuta: azért kecskemét, mert szegeden szept elejére kaptam időpontot, és azt vhogy nem akartam kivárni. kecskeméten mehettem elég gyorsan, így is egy hónapot vártam, mire kész lett az eredmény. milyen különös dologra gondolsz? :shock:

nyuszi: drukk az 5.-hez!

rólam: telefonáltam, eredmény kész, majd hétfőn mehetek érte.

katica
katica30

Nyulasz
Gondolj Apacsékra :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

Dezsina
Én elmennék jósnőhöz, de csak annyit kérdeznék Tőle, hogy lesz-e a Máténak testvére. Másra nem lennék kiváncsi, nem akarok tudni semmit :roll: :? Ezért az egy kérdésért viszont elmennék :lol:
Vendég

Lányok,köszönöm az együtrérző sorokat :D

Zsani!
Ha hiszed,ha nem,csak Apacsékra tudok gondoli :oops: :lol:
Homeó nem segített?
Esetleg akupunktúrára nem gondoltál? :lol: :lol: :lol: ...vagy te is a hitetlenek táborát erősíted?

Katica!
Most akkor hétfőig izgulhatunk?Miért nem küldik el e-mailben?

Kisbuta!
:lol: ...ez aranyos volt.Mire mennének nélkülünk? :lol: :lol:
Vendég

Dezsi
meg
lapít,
és
vár
a
laposra
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csajok,
tud valaki vmit Legyekmamitól? Nagyon eltűnt.
Remélem semmi komoly oka nincs. (Arra emléksem róla, hogy 3 babó keresett albérletet nála.)

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!
Én is kerestem már őt,bár nem nézegettem a többi fórumon,csak itt tettem szóvá,mert lóg nekünk...ugyanis azt ígérte mivel ilyen jól drukkoltunk neki,visszakapjuk tőle.De sajnos még annyira sem jelentkezett,mi újság a babákkal.Pedig én is nagyon kiváncsi lennék rá.
Szóval Lmami,léciiiiiii jelentkezz!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Egy élmény titeket olvasni.

Zsani, régen jártál erre, remélem, minden OK. A jósnő érdekes lehet, ha hiszel benne. Na, ez az a kérdés, amit feltennél neki, ami aztán nem olyan, amit befolyásolni tudunk. Mert hogy sokszor éri őket vád, hogy mondanak valamit, és csak azért csinálja úgy a delikvens, mert a jósnő azt mondta... ezért aztán persze, hogy beigazolódik. Na velünk nem lenne ez ilyen egyszerű.

Nyulam-bulam, köszi! Én is megértelek, szerintem hitetlenség ide vagy oda, ilyen helyzetben az ember mindent kipróbál, ami biztosan nem árt, viszont használhat. Szóval mindent bele!
Látom, Te is a laposra hajtasz :lol: :lol: :lol: :lol:

Kisbuta, olyan vagy, mint én. Ha a férjem húz fel valamivel, nem tudok rá sokáig igazán haragudni. Azért jobb a béke... neked is.

Katica, akkor hétfőig izgulunk.

Legyekmamiról a Ma megint megjött topicban olvashattok, én néha benézek oda, de csak azért, hogy megkuksizzam, mi van vele. A harmadik pocaklakóról hosszas gondolkodás és orvosi tanácsok után le kellett mondaniuk, de a 2 kismanóval nagyon jól érzi magát. Egy fia és egy lánya lesz.

Kép
petne

bár én nem ismerem őt, mert későbbi jövevény vagyok, de gyorsan rákerestem a kedvetekért:

Legyekmami mami lett! - novemberre van kiírva, két kicsi törpével. Ezúton gratulálhatunk neki, bár valószínűleg nem olvassa...

Petne! Ne aggódj, a rossz idő ki fog tartani, ezt két biztos jelből tudom: 1. mert szombatra kertipartit szerveztünk, 2. mert kaptam az évfordulónk alkalmából egy fényképezőgépet, tehát most hónapokig nem fog kisütni a nap... :lol:

Kép
kisbuta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?