Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt csajszik!

Hát tegnap derült ki, hogy nem lesz autóm kedden :( Nincsen tömegközlekedés fóbiám, de mostanában gyakran kap el az émelygés, így én lehet hogy passzolom a keddet - bár még meglátjuk.
Tegnapi napom is kuka volt, átaludtam szinte az egész napot, főztem valami apróságot aztán majdnem elájultam a konyhában a végén... :shock: Nem tudom mi ez, de mostanában egyre gyakrabban van. Lehet szólok a dokinak, hogy csinájunk még egy laborvizsgálatot, mert olvastam hogy a vérszegénység okozhat ilyesmit.

milyen: kenyeret még nem sütöttem, majd megpróbálom valamelyik nap talán.
Vendég

Csibuckám

Vigyázz magadra,de ne ijedj meg,ezek beleférnek a tünetekbe!Nekem is gyakran volt ilyen.Mindjárt átlépsz a második trimeszterbe és sokkal jobban leszel,megszűnik ez az állandó álmosság is és tele leszel energiával!!
Vendég

Ja és a lapaljám átadó-megosztva is,mert most gyakorlatilag mindegyikőtöknek szüksége van rá!!!
Vendég

Sziasztok!

Csibuc: sajnálom a rosszullétet nagyon. :oops: Legyen akkor a tali hozzád közel, én meg vagy felérek, vagy nem. Nem szeretném, hogy kimaradj belőle!

Csak este leszek újra,...
Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Nekem most a valtozatossag kedveert a kohoges jott elo :twisted: 1hetig a torkom fajt 1 hetig az orrom folyt matol meg kohogok.Tippeket kerek,hogy hozzam magam minnel elobb rendbe mert mar kivgyok :x

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
méz, jó citromos teában, neo citran...sajna most nincs jobb ötletem....
Jobbulást drága, remélem hamar rendbejössz...

Csibuc
Jobbulást neked is :!:

Milyen
én elfogadom most a lapalja egy részét, ha még lefoglalhatóóó :oops: :lol:

Szép napot Csajok :!: :wink:
Nálunk 10 fok van, hét ágra süt a nap, nagyon franyóó még a kedve is más az embernek :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bridget,Betty

Olvasom az lh-s topikot...hát no comment!!!
Baromira igazatok van,közel járok ahhoz,h leírjam én is a véleményemet,azt,amit Ti már régóta tudtok!!
(csak egy kevéske gondolkodás kéne,és rájönnének,miért is lép le onnan minden értelmes ember)
Vendég

Bridget

Vegyél stodal szirupot a köhögésre,homeos cucc,azt a beültinél is szedheted!

Itt is csodaszép az idő,csak a szél fúj...(de az mindig :D )

Mi jót főztetek/ebédeltetek?
Vendég

Milyen
már akartam mondani.... :twisted: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Nem is hallottam még erről a szirupról :o

Mi ettünk pürét, rántott husit, meg ubit :lol: Van leves is, de most nem kívántuk azt :)

betty615

Betty

Hurutos és száraz köhögésre is jó!Meg kell jegyezned,mert kismamik is szedhetik :wink:
Nálunk is krumplipüré volt,én nagyon imádom!!Libazsírral csináltam most...hmmmmm...most épp a tegnapi csokis muffint nyammogjuk,folyós csokidarabokkal a közepén.....
Ja és természetesen Tiéd a lapalja rész!!!! :)
Vendég

Köszike Milyen 8)
Akkor megjegyzem ezt a stodal szirupot, reméljük Bri is meggyógyul tőle :!:

betty615

Kép

Bri: a stodhal valóban jó.

Mi van az lh-s topikban már megint?
MEgyek,megnézam.

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Na jövök az unalmas topicomba az unalmas emberekhez untatni őket :lol: :lol: :lol:
Mizu :?: :lol:

betty615

Lujzi
legalább most pörgött kicsit az lh-s topic is :lol: :lol:

betty615

Rémunalmas ez a topik,nem igaz? :D :D

Hát eléggé gusztustalan már,ami ott folyik, pontosan igazad volt neked is,Brinek is, ki miért nem megy már oda.
Itt meg olyanok vagyunk,mint egy kis család. Izgulunk egymásért, magunkért...

Hogy vagy ma, Betty baba?

lujzedli

Én már nem is merek magamról írni :lol: :lol: , bár eddig sem tettem sztem, de azért köszi kérdésed, jóóól vagyok :lol:
Jóóót röhögtünk most a férjemmel :lol: :lol: :lol:
Tudom, hogy nekünk van igazunk, de hát látod, a gyengébb elméjűek ezt nem tudják felfogni :wink:
Ti ismertek, tudjátok, hogy milyen vagyok, a többire meg szarok nagy ívben :wink:

És veled mi van jól van a kis lelked :?: Múltkor írtam a blogodba is, de láttam, már van új bejegyzés is 8)

betty615

Puszikám drága vagy, de mi peremkerületben lakunk a reptér környékén, ez aztán végképp kiesnik mindenkinek szerintem :(
Meglátjuk hogy érzem magam kedden, ha jól leszek akkor elmegyek, ha nem akkor kihagyom :(

Milyen: a próféta beszéljen Belőled :)
Vendég

Na jovok mar en is irok ide aztan kicsit pihiztwtem az agyam mert meg mindig a fejem szetmegy :oops:

Az lh-s topikrol nem akarok itt irni ez legyen lh topik mentes ovezet 8) ide veletek beszelgetni jovok :)

Kosoznom a tippeket...mandarint eszem,kiwi,tea,mez,mebukain,c vitamin 1000mg-os meleg husileves,es semmi lazam :roll: 36,7 az oldalaimon sem erzek semmit,hogy esetleg hatna a szuri... :oops: most jon a paragep....EN :oops:

Lujzi
Na ha mar tobben is emlititek akkor bizti jo ez a cucc 8)

Milyen
Hol lehet olyat kapni?Majd jol megkeresem es veszek...szerencsere nem olyan marha nagy kohoges van de eddig semmi sem volt.Homeos cucc az jo :wink:

Betty
Koszi anyum most hozott mezet a neocitrant folyamatosan ittam idaig is...most valami mebucain-t adott szopogatni meleg tea egesz nap husileves mandarin kiwi :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
a mebucain is nagyon jóó :wink: csak szopizd :!:

betty615

Sziasztok!

Na, mire jövök? Lh topikra gondolok. Nem is tudok mit írni rá, meg nincs is hozzá se kedvem, se energiám. Valahogy úgy érzem, hogy felesleges energiát fektetni bele...

Bri, én influenzás tünetekre a homeos occilococcinum nevű szert tudom, de ez influenzás tünetekre van... a Neo Citrant szerintem ne nagyon erőltesd. Ne parázz kérlek! Minden rendben lesz. Nem kell a 8. napon feszülést érezni, kicsit korai lenne, nem?

Betty, nem kell magyarázkodnod. Mi tudjuk milyen jó ember vagy valójában. Én a helyedben nem is idegesíteném magam ilyen hülyeségekkel.

Milyen, tök igazad volt a másik topikot illetően...

Csibuc, kitartás Neked,hátha hamarosan elmúlnak a rosszullétek.

Lujzi, jól teszitek, hogy nem húzzátok el a műtétet, jobb túl lenni rajta.

Puszi: puszi Neked!

Én ma jó ebéd után jó nagy sétát tettem, élveztem a napsütést. Most meg kicsit kiruccanunk, moziba megyünk Valentint nézni. Nem is értem, hogy tudtam rávenni apit, nem csípi az ilyen filmeket...
Jövök majd, csók.

chrissy81

Betty: de ide írhatsz magadról, az sem baj,ha sokat, minket (engem) érdekel.

Én most jól vagyok, mert olyan szép idő van, egészen meghozza a kedvem. MEg hát nem mardosom magam, mit tehetnék, csak reménykedem. :-)

Bri:gyógyulgass, a mebucain is jó,nagyon. MEg hát anyuci húslevese, hidd el, az gyógyír mindenre. :-)

Csibuc: Hogy vagy me?

lujzedli

Betty, engem is érdekelnek a dolgaid, szóval nyugodtan untass minket! :lol:

chrissy81

Puszikám drága vagy, de mi peremkerületben lakunk a reptér közelében, ami tutira mindenkinek kiesik. Ha tudok kedden elmegyek, ha nem leszek jól akkor inkább kihagyom :(

milyen: a próféta szóljon belőled...

Köszönöm mindenkinek a bíztatást, hát én is remélem, hogy hamarosan elmúlnak a rosszullétek.
Ma egészen jól vagyok (eddig), kopp-kopp...
Vendég

Csajok en marhara remelem jobban leszek keddre mert mar nem tudok semmi egyebre gondolni csak hogy 2hete beteg vgyok es marhara unom mar :x

Betty
En most magamrol irok mert kicsit mar kivgyok,hogy nem tudok meggyogyulni :x de en sem vgyok ez a magarol beszelo tipus :roll: Most e van :oops: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty

Gyere,untass minket :lol: :lol:
No comment,és igaza van Brinek,legyünk mi lh-mentes övezet!!
És bizony jól mondja Lujzi,minket érdekel minden,ami veled történik,ha lilát szellentesz,az is!!! 8)
Lujzikám,hogy Te mennyire fejlődsz!!Ez a jó hozzáállás,és örülök a jókedvednek!!!

Bri

Bármelyik patikában kapsz és tényleg jó cucc!!

Csibuc

Tudod,h prófétaszart ettem :lol:
Chrissy

Na majd mesélj a filmről!!

Puszi

Megvolt a tanfolyam??Mesélj!!
Vendég

Bridget

Gyere a paráiddal;)és mesélj magadról itt senki sem veszi zokon,azt sem ha csak kérdezel,de azt sem ,ha csak mesélsz!!!

Pl most elmesélem nektek,hogy ma ismét csokis muffint sütöttünk,de ma már dupla adagot :shock:
Tudom-tudom,rohadt önző dolog,mert nem kaptatok belőle.. :lol:
Vendég

Milyen: köszi a bókot....

Írok magamról: apa azt akarta,hajnyíróval vágjam le a haját, de nem tudtam, mert nem indult el. Ezért csak hátul,meg a fülénél vágtam le. Kértem, hadd nyírjam meg jobban, nem engedte. Fél,hogy elcseszem a frizuráját :lol: :lol:

lujzedli

Crissy
Jo mozizast allitolag marhajo film 8) Nem tom kene e erezni valamit talan igen talan nem...majd most en fogok szuu-szaa :oops: :lol:

Lujzi
Anyci leveset mar ettem...fejemre mit vegyek be?en panadolt szoktam :roll:

Csibuc
Te hozzam kozel vgy :lol: gondolom nem egy leanyalom mikor rajon az emberre az emelyges :roll:

Bocsi csajok a nyafizasomert :oops: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: panadol jó,és az teljesen homeopátiás szer,semmi mérgező nincsen benne.

lujzedli

Milyen
Jo jovok...latod en kismami sem vgyok es hogy parazok de hat az eredmenyek most ngyon fontosak nekem :oops: Szerencsed,hogy nem vgyok edesszaju :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lujzi

Korrepetáljalak hajvágásból?? :wink:

Bridget

Nekünk is fontosak a jó eredményeid!!És igenis mesélj a paráidról,majd helyrebillentünk!!
(tudod ,ezt már megígértem neked arra az időszakra,mikor kismami leszel :wink: )
Vendég

Lujzi
Jo akkor nyomatom ezt nem is tudtam :shock:

Milyen
Tudom-tudom :oops: :lol: most minden szaron parazok de ez igy normalis... :roll: Amugy a vonalzid azt irja a babad szive no ezen a heten es akar meg is hallgathatod ha van az a halgato keszuleked 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Milyen: aha:-) Férjem egyszerűen utál elmenni fodrászhoz,pedig ingyen van..... :shock:

lujzedli

Na mindenki eltűnt? én is megyek, puszi nektek,

Jó éjt!

lujzedli

Ez a szép privije volt:
[quote="baba.goa22"]M írta:baba.goa22ásold már be mikor drukkoltál nekem... kettőnk közül te vagy a hazudos,
Soha nem bántottalak, erre te letámadsz a semmiért??? Én hülye meg neked szurkoltam, holott jobb lett volna ilyen állszent hazudos embereket nagy ívbe elkerülni. Nekem ebbe a topikba vannak barátaim, akik szerint sértődős kis liba vagy, hát én hülye védteklek, biztos rossz neked a babásokról olvasni, de rájöttem, neked az a rossz, ha nem sajnáltathatod magad... Sajnálom a férjed, h elkell téged viselnie....

Hát ez nem nyugszik el a picsáján már :twisted:
Én tényleg csak sajnáltatom magam csajok, szóljatok ááám :lol:
jah, és aki az lh-sba jár, azok szerint kis sértődős picsa vagyok hahahaha :lol: :lol: :lol: az életemben nem voltam ilyen soha...sztem magáról beszél ez a gyenge elméjű :lol: hány éves is...huszon...hagyjuk :roll: :lol: :lol:
Látszik..
Jah, és Bri, rólunk írt...jól gondoltam :wink:

Ezennel befejeztem örökre az lh-sba való részvételt, a bólogató jancsik között, de ezt épp azért másoltam ide be, ha esetleg ti is így gondoljátok, szóljatok, ne a hátam mögött, mint ezek, szóljatok, és én lépek(le) :!:
Köszike :!:

betty615

Betty
Jaj Betty nem hiszem el,hogy te meg itt tartassz...majd minnya jol elfenekellek :twisted: Nem mondok baba-ra semmit mert engem nem bantott meg en nem vettem magamra azt az irast...nekem nincs bajom vele!(na de ez nem azt jelenti te vgy a hulye!)Nem tom mi tortent hogy igy egymasnak ugrottatok de en mar tanultam...nem szabad visszavagni ilyen esetben mert csak magat idegesiti fel az ember :roll:

Tobbesszamban beszel rolunk ott folyamatosan is bizonyos szemely...(en mar nem mondok neveket mert abbol megnagyobb a baj) mikozben en nem is irogattam semmit sem csak egy normalis uzit :shock: aztan jon,hogy mi vgyunk a bunkok kozben meg nem is en magyaraztam ott na mind1....en mondtam nem erdekel az ugy...es ahogy baba-nak is irtam neked is azt irom ne idegesitsd magad ezzel nem er annyit az egesz....arra gondolj te 3nap mulva kismami leszel! 8)

En mindig megmondtam neked a frankot emlexel itt is!!!Mikor mar paraztal a ciszta miatt meg mutet...en megirtam szal majd ha lesz valami szolok addig meg most azert szolok,hogy legyszi ne foglalkozz ilyen dolgokkal jooo...en sem vettem fel ami mar utana jott...nehez szo nelkul hagyni de most igy jobb? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
Ebből legalább én is tanultam :lol:
Abban a topicban ezek szerint senki sem őszinte. Csak a hátad mögött utál, és mond rólad véleményt.
Még soha nem vesztem össze senkivel, most legalább eljött ennek is az ideje :lol: de nem érdekel, és nem bánom, mert nekem volt igazam :twisted:
Gondoljon mindenki, amit akar, nem érdekel, ez a kis csitri meg húzzon a RÁKBA, ugyanúgy, ahogy ezt nekem is írta, ilyen tisztelettudóan :lol: :lol: :lol:

betty615

Csajok mar harmadszorra futok neki ennek az uzinek :x mindig lefagy :twisted: CSODATORTENETET hoztam volna mar napok ota szeretnem hozni....a virtualis barinomnek egy petevezetoje van az is elvan zarodva volt lombikja ami nem sikerult volt fagyis beulti az sem...elment genetikai meg minden fele vervizsgalatokra keresve a valaszt a miertekre...

Valamelyik nap irt nekem...en meg kerdeztem milyenek lettek az eredmenyei erre ez a level jott vissza:

"...Nem fogod elhinni mi történt velünk. Már januárban eldöntöttem hogy ha meglesznek az eredményeim,és jók lesznek akkor kezdjük mi is újra a lombikot
Most kaptam meg az eredményeket február 3.-án,mentem is a Kaáliba a dokimhoz,hogy elemezze ki,hogy milyenek,és ha Ő is úgy látja akkor kezdjük el.Átnézte a leleteket,azt mondta teljesen jó.Kérdezte hogy állok ciklusilag,mondtam hogy 1-2 nap múlva várom a mensit.Csinált egy uh-t,mondta vastag a nyálkahártya ,tuti 1-2 nap és megjön piri.Erre ki is írta a decapepty injekciót mondta hogy kezdjem el szúrni napi 1/2 egységet,és ha megjön a mensim akkor menjek 2.vv-re.
28-napom csütörtökön volt,vártam pirit,viszont sehol nem volt.És sem pénteken,sem szombaton,sem vasárnap.Szombaton este már eldöntöttem hogy vasárnap reggel csinálok egy tesztet,mert nekem nem szokott késni.És képzeld kétcsíkos lett!!!!!!!!!!!!! Azt hittem ott helyben elájulok Még délután is előttem egy tesztet,igaz az már halványabb volt,de azon is látszódott a 2 csík.Már vasárnap este be sem adtam a decapeptylt,és hétfőn reggel jelentkeztem vv-re a Kaáliba.Délután visszamentem az eredményért,és 118,8 volt a HCG-m!!!!Ez volt február 8.án.Mondta a doki,uh-t még nem csinál,mert 1000 feletti HCG-nél lehet uh-val kimutatni a petezsákot,babát.Tegnap voltam uh-n,és láttuk a kicsikénket!!!!!!!!!Ott van bent anya méhében
Számomra hihetetlen és felfoghatatlan hogy sikerülhetett mikor nekünk azt mondták esélyünk sincs arra hogy spontán összejöjjön.És tessék,itt van az én kis életem!!!!!!!!! "

Szal csajok vannak csodak es egyszer nekunk is eljon a mi kis csodank :wink: :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty
Tul sokat foglalkozol masok velemenyevel...biztos nem csak te lettel kibeszelve...hanem en is meg ez is meg az is meg ki tudja meg ki...de most oszinten teged erdekel?
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Briiii
neeeeeem :lol: :lol:

Nagyon szép a történet (bár már megbeszéltül telón), de ha ilyen csodáról olvasok, mindig feldobódok, és igen, csodák márpedig vannak, és lesznek is :wink:
Nagyon örülök neki, hogy neki sikerült a csodababó :D
Példát veszünk róla :D
Köszi, hogy beírtad :!:

betty615

Bettykém

Szard le őket nagy ívben,az nem mérce,ha ők minősítenek valakit!!!

Mi ismerünk és tudjuk milyen vagy,ha kicsit túl tudnának tekinteni a bazi nagy egójukon,ők is látnák!!
Én kevés ilyen fantasztikusan pozitív,jóindulatú és empatikus embert ismerek,mint Te és remélem az én véleményem számít Neked!!!

Bridget

Könnyfakasztó a barátnőd története-számomra különösen,hiszen az én sztorim szinte ugyanez....

Gyere drágám,parázz csak,persze,hogy normális ez így!!!Meghallgatunk!!

Lujzi

Ezek a pasasok micsoda kényelmesek hajvágás terén!! :lol:
Vendég

Jajj,Bri,köszi a fordítást,éppen tervezem,h veszek egy sztetoszkópot,h lehessen hallani a kis szívét... :)
Vendég

Milyen
köszi.,én csak azért írtam/kérdeztem, mert ti legalább őszinték vagytok, és leírjátok esetleg min kéne változtatnom :wink: de most így már sokan megerősítettek (priviben is), hogy nem én vagyok a hülye :lol: :lol:
Majd egyik nap felhívlak telón (már rég beszéltünk) 8)

Lujzi
Pedig biztos szuperül le tudnád vágni a férjed haját :wink:
Igazából nálunk is én vágom az én férjemét :lol: nem szeret fodrászhoz járni :lol:

Chrissy
majd írd le milyen volt a film, kivi vagyok rá :wink:

Puszi
ti még nem jöttetek meg oktatásról :?: Majd írj, mi volt :!:

betty615

Tényleg most akkor mi van a talitokkal :?: :?:
Mentek :?:

betty615

Betty

Hidd el,simán megmondanám ha hülyepicsa volnál!! :lol: :lol: De nem vagy az!!!!
Egy valamin változtass csak....a pocakod méretén... :wink:

Várom a hívásod !! :)
Vendég

bettym: elolvastam azt a borzadályt az LH-ban :shock: Küldök egy virtuális buksisimit meg egy nagy ölelést Neked Drága :!:
Kommentálni nem akarom, ismersz már és a véleményemet is az egészről, de nem biztos, hogy érdemes belemenni további sárdobálásba...... Aki hülye, haljon meg úgy. Azért mert valaki 5 perce terhes és írogat egy topikba, az még nem jogosítja fel, hogy egy olyan embert bíráljon aki évek óta itt van a bneten. Áhhh, jó hogy itt vagyunk, itt a mi helyünk :)
Én is leírtam párszor a véleményemet, meg is kaptam a magamét, igaz nem ennyire durván mint most Te. Vedd be a lesz@rom tablettát Drága!

Bri: ja-ja, közel vagyok Hozzád, kocsival max. 15 perc :) Bnőd története nagyon megható :)

milyen: már el is felejtettem, hogy mindig megmondod a frankót :D

chrissy: kellemes mozizást Nektek ma estére!

lujzi: én nem merném uram haját levágni, max arra futná, hogy bili a kobakra aztán szépen körbenyírbálnám :lol:
Vendég

Milyen
ok, igyekszem :lol: :lol: :lol:

betty615

Csibuc
azt a bilis történetet azért megnézném :lol: :lol:
Akkor Bri után szabadon:

Kép :lol: :lol:

Jah, hát azt már nem is írtam, igen, hogy amikor ő jött oda, akkor mi már nem is nagyon írogattunk oda, legalábbis én. Ez a legelső lombikomnál volt, mikor full drukkból állt ki egy nap, ami már irritált engem (többek között azért is jöttem el onnan, de ezt ti is tudjátok)
Na jól van, aztán már tényleg befejezem, mert annyit sem ér a téma, hogy említést tegyek róla :wink:

Remélem jól vagytok a kis ficánkával :!: :wink:

betty615

Sziasztok Lányok!

Még egy gondolat az lh-ról és ígérem abbahagyom:
Nem olvastam még el magát az lh topikot most és nem is tervezem, miután az a részlet, amit Betty bemásolt, az nálam kiverte a biztosítékot. Nagyon csúnya dolog egy kismaminak két táborra szakítani a fórumot: akinek sikerült és akinek nem... Hiszen mindenkinek csak az időn múlik, hogy mikor kerül át a másik oldalra.
Nem is nagyon akarok erre energiát fecsérelni, mint azt már írtam előbb is, de Betty, kérlek: ne foglalkozz velük. Egyrészt tényleg feleslegesen idegesíted magad, másrészt szerinted van kivel vitatkozni? És számít ez? Ugyan már.

Én úgy érzem, hogy itt egy nagyon jó és őszinte csapat alakult ki, nekem ha gondom van, akkor azt csak ide írom le, mert tudom, hogy innen kapok megfelelő támogatást és segítséget... Nem is akarom túlspirázni, de én annyira azt érzem, hogy felesleges vitába bonyolódni. És ezt nem azért mondom, mert konfliktuskerülő vagyok, mert hú de nagyon nem lenne igaz, de egyszerűen nem ér egy fikarsznyi energiát sem a dolog.
Ha most nagyon nagy kedvem lenne, akkor megfogalmaznék egy jó hosszú hsz-t oda, de nincs hozzá hangulatom.

Film nekem nem jött be, nézhető és még szórakoztató is, de megpróbálták lekoppintani az Igazából szerelmet, ami számomra kissé erőltetetté tette az egész filmet...

Bri, most mit mondjak Neked, hogy ne parázz? Küldjek egy agykontrollos könyvet? Pozitív gondolatok? Kérlek, csak jóra gondolj, ok? Negatív gondolatokat zárd ki és nem lesz semmi baj!
http://www.titokfilm.hu/
ezt neked küldöm és mindenkinek, akinek szüksége van rá!
Mindenkit puszilok

chrissy81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?