Sziasztok Lányok!
Na, a mai napom is izgalmasra sikeredett...És természetesen hosszúra...
Reggel elmentem CTG-re, ahol szerencsére mindent rendben találtak. Aztán mikor mentem volna haza, pont összefutottam a dokimmal, aki még nem utazott el, pedig azt hittem, hogy már rég Spanyolországban van..Erre mondta, hogy ne menjek, mert mindenképpen megvizsgál és kenetet is vesz... Lelkileg nem teljesen errre voltam felkészülve...A méhnyak megrövidült, azt mondta, hogy szerinte 37. hetet megvárja a babó, de utána bújik...Azért a biztonság kedvéért bemutatott egy másik dokinak is, ha bármi beindulna, amíg nem ér haza...Szóval október 30-ig maradjon benn, mert akkor lesz legközelebb a dokim...Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy jövőhéten mit fognak mondani az uh-n! Egyébként jövő szerdára még tettek egy teljes labort és 2. CTG-t. Azt hiszem elláttak programokkal...
Viszont órisi élmény volt, hogy a mellettünk levő szülőszobán pont született egy bébike...
Omni: neked mit mutatott a NST? Ma csomagolom össze a cuccomat..Kérdeztem, hogy mit kell vinni a Kútvölgyibe...itt a következőket: - babának semmit, csak amibe hazavisszük...Az én részemre: tisztálkodó szerek, 2 hálóing, eldobható bugyik (amennyit szeretnék), 2 papucs, zokni, szoptatós melltartó 1 db, mellszívó saját, hajgumi, telefon, töltő, fényképezőgép, szmentes víz, okmányok (személyi, házassági anyk.kivonat, kiskönyv, TAJ kártya), Árnika CH30-as homeosbogyó...Ennyit kell vinnem, minden mást adnak..
Jaimee mami: mesélj mindenképpen mi volt az uh-n!!!
Még mindig nem hívtak a bútor miatt