Új privát üzeneted érkezett!

OLIK: Nagyon édes Tündike :lol: :lol: :lol: Szerintem Rád hasonlít oldalról, vagy tévedek? :wink: A pocakod is nagyon szép formás, tök vékony vagy, nem sokat híztál.
JAIMEE: Semmi gond az elütés miatt, csak azért kérdeztem rá, mert féltem, hogy lemaradtam valamiről..
SIRKICI: Igen, pont arra való a kismama bandázsöv, amit leírtál. Szerintem is az újdonsült anyukákat külön oszlopba kellene tenni, ahogy Heni is írta, a baba nevével, születési súlyával, hosszával, szülés módjával, meg hogy hányadik hétre született, hányadik gyerkőc stb. Illetve a kismamákhoz, ha gondolod berhítnád azt is, hogy hány hetesek hány naposak épp, illetve hány nap van még hátra. De csak ha mást is érdekel, miattam nem muszály :lol:
JUDY: Mi volt tegnap UH-n?
HENI: Nem árulod el azt a két nevet? :wink: Olyan kíváncsi vagyok! Friss poci kép nincs, ha lesz, majd teszek fel. Tőled mikor láthatunk újat?
Vendég

És a megszülettek tábla:

Kép

Csak még egy kissé kicsi, de nemsokára gyarapodni fog. Remélem a babás táblába is költözni fognak új lakók, különben el fog tűnni. :( De az úgysem fog bekövetkezni!
sirkici

Betsy,
igazad van, a megszülettek táblából hiányzik még a szülés módja oszlop. Azt még beleteszem ma!
A kismamáknál, hogy hány hetesek és hogy mennyi van még hátra, én benne vagyok végül is, csak akkor valahogy ki kellene találni, hogy számoljon az excel, mert el fogom felejteni minden nap átjavitani. Na, majd gondolkozok!
sirkici

Akkor ime a megszülettek tábla:

Kép
sirkici

SIRKICI: Arra én sem jöttem még rá, hogy hogy lehet, hogy magának számolja a napokat az excel, de szerintem elég, ha magadnak odaírod, hogy az épp elmentett tábla mikor készült, és akkor látod a dátumhoz képest, hogy mennyit kell még javítani, vagy megnézel egy babás vonalzót, és ahhoz igazítod az összeset.
Vendég

Sziasztok,

Olik,

Nagyon édes Tündi baba és te is nagyon szép vékony vagy. Meg sem látszik rajtad, hogy szedtél fel egy pár kilót. :lol: :lol: :lol:

Sirkici,

Lassan gyarapodik majd az a másik tábla is szépen. :lol: :lol:

Rólunk

Tegnapi sima uh-on a tb-s doki sem látott semmit a lábacskák között, szóval ugy néz ki, hogy egyenlőre nem kukacosodtunk meg.
Ezt amugy nagyon merem remélni, mert ma vettem 2 db 62-es és 2 db 68-as body-t és mind a négy rózsaszínes. Ezek után már nem nőhet ki a kukacunk. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
nyugi, nem fog kinőni a kukaca, már biztos, hogy lányotok lesz! :lol:

Betsy,
jó lenne tudni, hogy hogy számolnak a vonalzók, mert próbálkoztam beirni az utolsó mensi napját, ahhoz hozzáadni 7-et és kivonni 3 hónapot, vagyis 196 napot, de nem tud dátummal számolni. Nincs ötletem hogyan kellene megcsinálni, mert annyira nem értek az excelhez, sosem jutottam tovább az összeadásnál meg a min max és az átlagnál. :oops:
Azért még megpróbálok valamit csinálni.
sirkici

Betsy!
Köszi a linket. Ha nem nagy gond, elküldhetnéd a szabásmintát is. Tegnap rátaláltam egy varrónőre, aki egész jó nacikat varr. Legalábbis, amit láttam az egyik kismamin. Az árakat nem tudom, de, ha olcsóbb, mint a boltban, lehet, hogy varratok vele párat. Hogy vagytok? Pocakfotót nem teszel fel?

Olik!
Tündéri a pici lányotok. Nagyon szépen látszik már az arcocskája. Szerintem szinte semmit nem híztál, csak a pocid nőtt meg. Nagyon szép helyen jártatok. Néha rám is rám tör, hogy milyen jó lenne sétálni egy nagyot ebben a szép őszi időben, de sajnos nem nagyon van rá időnk az építkezés miatt, és nem is tudok sokat sétálni, mert mostanában elkezdett fájni a derekam és a lábam. Olyan, mintha folyton izomlázam lenne. Már reggel úgy kelek.

Jaimee!
Cseppet sem híztál sokat, nem értem miért mondják. De jó már neked, hogy szépíted a fészketeket, de azért ne vidd túlzásba, és pihenj is, használd ki az időt, mert ha megszületik Réka baba, akkor már úgysem tudsz pihizni. :wink:

Sirkici!
Nagyon jó a tábla. Már nem sok van neked se vissza a hányingeres időszakból. A fáradtság is el fog múlni pár héten belül sőt... Én most már nem tudom végig aludni az éjszakát. 3 körül pisi, aztán 1 óra kínlódás, mert úgy érzem kialaudtam magam, és mire végre elalszom, akkor fel kell kelni. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

SIRKICI: Majd még én is töröm a buksim..
JUDY: Tegnapi UH méretek? Ne aggódj, nem lesz már ott tökike..
CHRISTELL: Itt vannak a méretek. Anyaga: 95% pamut, 5% lycra. Másnak is elküldtem, ő 600 Ft-ból megvarrta (boltban 2.500.-) Köszi jól vagyunk, ha lesz friss pocak fotó, feltétlen teszek fel.. Hogy áll a házikó? Haladnak vele? :lol:

Kép
Vendég

Betsy!
Köszi. Szerintem megvarratom én is. Házikó alakul, tartó falak már állnak, jövő héten készül a födém. Csak az a baj, hogy a kőművesek olyan mostoha gyerekként kezelnek minket, mert csak 2 hetente jönnek. :? Pénteken készen lettek a falazással, a héten máshol vakolnak, jövő héten jönnek. Kíváncsi leszek, hogy már hétfőn, vagy majd csak szerdán, mert a gerendákat szerdára rendeltették velem. azt mondták, hogy nekik a födém 1 hét, utána ha minden jól megy 10-12 nap múlva már jöhetnek az ácsok, és készülhet a tető. Nagyon szeretnénk beköltözni, mire megszületik a kis pocaklakónk. Ha nem lesz nagy tél, és nem jön meg korán a hideg, akkor sikerülhet. Nagyon bízunk benne. :wink:
Bocs, hogy kicsit sokat írtam. :oops:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,
köszike! Hát remélem elmúlik, de ha a fáradtság az ellenkezőjébe csap át az sem lesz túl jó, de leglább birni fogok valamit csinálni is. Én mindig is éjjeli bagoly voltam, most ami az éjszakát illeti jobb aludni, csak a délutánok ne lennének ilyen nyomasztóak. :? :D
Gondolom nem lehet mindegy még a ház körüli teendők is neked, de legalább mire jön a baba lesz szép saját kis házatok...

Betsy,
ok, hátha össze tudunk hozni valami nagyon okosat.
Ez az öv annyira leszoritja a nadrágot, hogy nem csúszik le? Ne érts félre, elhiszem meg minden, csak én nem tudom elképzelni milyen lehet. De anyu varrónő, lehet, hogy kipróbálunk egyet.
sirkici

Betsy,

Tegnap nem mérte a doki, csak megkukkantotta ő is, hogy van-e kukac vagy nincs. Csak nézegettük egy kicsit. Amugy azt mondta minden rendben van vele, szépen mozog, és akkora amekkorának ilyenkor lennie kell.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Friss híreim: :cry: :cry:

Most jövök a kórházból a 30. hetes UH-ról. Volt némi rossz előérzésem előtte, ami a múltkor nem, de elhessegettem. Erre kiderült, hogy III.-ad fokban érett a lepény és elküldtek szépen a kezelőorvosomhoz. Mást nem mondtak szokás szerint, de nem is volt kérdésem a rémülettől. Doxium javallt.Amit nem értek, hogy ugyanakkor a flow-ja jó és a mvíz is oké. Vagy csak egyelőre? Nem tudom. A méretei sem stimmelnek, illetve a buksija 3 hete 7,2 cm volt, most valahogy 7-re összezsugorodott. Hogy ki volt az orvos. Erdődi. Szilbee, ne szólj semmit.....tudom, tudom..... Most már jól kibőgtem magam, úgyhogy jobb, holnap meglátjuk Mosonyi mit szól mindehhez.

Visszaolvasok, hátha felvidulok.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Bocs, lányok, a szolnoki fórum is megkapta a hozzászólásom. :wink:

jaimee

Olik: Gyönyörűűűek vagytok!! Téllleg nincs rajtad felesleg. :D

jaimee

Jaimee:héééé, nincs semmi baj...emlékszel Judy esetére?A hülye doki baromságokat beszélt, mert elnézett valamit, aztán meg kiderült, hogy minden a lehető legnagyobb rendben.Ne idegeskedj, mert az nem tesz jót Réka bébi pont megfelelő méretű buksijának!
Nagyon szorítok nektek és nyugi tényleg, mi baj lehet?
SEMMI BAJ NEM LEHET
SEMMI BAJ NEM LEHET
SEMMI BAJ NEM LEHET

na ezt mondogathatod!puszi :roll: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Betsy! De voltam terheléses cukron, 4.2 éhgyomorra, 5,2 zsömle tej után.

Chris! Az én varrónőm meg azt csinálja, hogy olyan nadrágodból amit már nem szeretsz, kivágja az elejét és pont olyan színből berak előre egy betétet. Pont olyan lesz mint egy eredeti kismamagyatyó, gumival állítható, tényleg super 1000 Ft-ért.

Jaimee! Fel a fejjel nem szabad addig elkeseredned amíg nem tudod, hogy mi van. :roll: Ne sírj, mindenképpen várd meg mit mond a dokid addig ne gondolj semmi rosszra! Egyébként meg Nikinek is 3. fokban érett volt a lepénye vagy hat hétig és milyen gyönyörűen hízott és nőtt a baba! Holnap írj egyből várom és szurkolok!

Kép
barbi5

Jaimme, én ehhez nem értek, de azt tudom, hogy hülék a dokik, és sokszor mondanak elhamarkodottan mindenfélét, remélem, most is ez történt, és nem lesz semmi baj, próbálj megnyugodni picit, nagyon drukkolok holnapra, de NEM LESZ SEMMI BAJ, EGYSZERŰEN NEM LEHET!!!
Vendég

Köszi, lányok. Holnap möglátjuk... :wink: Addig pihizek és nem gondolok semmire. Vagy legalábbis igyekszem. :D :cry: :D :cry:

:wink:

jaimee

Jaimee mami!!! tudom, hogy ilyenkor rögtön kezd kombinálni az ember, de nézd meg Nikit, nála is ez volt, nameg várd ki a normális orvost, nyugi, ha lehet :wink:

Köszi mindenkinek a fotók dicséretét :D Nem tudom, de a fotókon sokkal jobban nézek ki, mint egyébként :? Ma szólt a dokim, hogy 2 nap múlva jön majd az az érsebész, akinek meg kellene mutatnom a visszeremet. Majd kiderül mi a teendő.

Omni: Arra fele egyáltalán nem kellett várni, röpke 1/2 óra alatt már odaát voltunk. Vissza pedig Szlovákián keresztül mentünk éppen ezért, hogy vasárnap nagyon sokan vannak. Szlovák határőr ismerős volt. Mondjuk így tettünk 300 km 145 helyett :lol:

Képzeljétek: ma elkísértem agy rokonomat a nőgyógyászatra és egy taxival mentünk, ami egy jó ismerőse. Amikor megláttam : ez volt a mi nászkocsink :lol: A pacák is felismerte :lol: Olyan jó volt nosztalgiázni :lol: :lol:

Judy: most már én is fiús-lányos cuccikákat nézek, hogy Zozira is jó legyen, de nem túl fiús :lol: Amúgy megint egy csomót fogunk örökölni a kislány uncsitesótól :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Kép Ez volna az :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Betsy: Apucinak mondtam, hogy Tündi profilja tiszta az övé erre azt mondta , hogy rám hasonlít :lol: :lol: Amúgy mi hasonlítunk egymásra egy kicsit. ( Nahát, miken jár az eszünk, még úgy is 1000szer megváltozik :lol: )

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee mami: tudom, hogy ilyenkor semmit nem lehet írni, de tényleg tiszta hülyék tudnak lenni az orvosok...Engem azzal paráztattak az orvosok, hogy nagy a babóm, erre pont megfelelő...Elnézhettek valamit, mindenképpen csináltass másik uh-t!! Próbálj meg pihenni és nem ezeken agyalni...Egyébként tényleg Niki példája legyen előtted...Nem lesz semmi baj!!!! Ha megnyutat, veled együtt parázom mindenen....De 30 hetesen már nem lehet baja a picidnek!!

Sirki: nagyon jó a tábla!!! Köszönjük szépen!!!

Betsy: nagyon nagy baj, ha nem írom le azt a két nevet? :wink: Az az igazság, hogy a férjem és rajtam kívül még senki nem tudja, és nem is akartam elmondani, csak ha 100%- os, mert attól féltem, hogy kritiizálni fogják...Tuti az lenne: ne ezt, inkább azt, az azért nem jó, stb....Inkább megtartom magamnak....De még az is lehet, hogy ma este eldől, mert ma hallottam egy kedves kis történetet, amiben a kisfiút pont így hívták :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimee,
én is csak ismételgetni tudom a többieket, hogy ne parázz, biztos minden rendben, csak a doki a hülye. Szurkolok holnapra!

Csajok,
kész a tábla (majdnem) a bővitésekkel, amiket Betsyvel beszéltünk. A hátralévő idő ok, csak még a hetekkel van gond. Az, hogy ponttal van elválasztva nem +-al igy marad, mert az excel szerintem ennél nem okosabb, remélem ez nem fog senkit zavarni. Csak még gondom van azzal, ha valaki pl. 6+6 hetes terhes, akkor 6+9-et ir ki, de ezen még meg fogok próbálni finomitani.
Ha valakinél nem stimmel valami, akkor légszi IRJÁTOK LE AZ UTOLSÓ MENSI NAPJÁT, mert az alapján számolom a heteket. Nálam ok, dehát én tudom mi alapján számolok. Azt a dátumot irjátok, ami alapján a vonalzótokat csináltátok!!!

Kép
sirkici

JAIMEE: Én is csak azt tudom írni, amit már a többiek előttem, hogy egyrészt lehet, a doki valamit nagyon elnézett, így mindenképp a saját dokid véleménye a döntő, másrészt a feje miatt sem kell aggódnod, hisz pont 7cm körül kell lennie 30 hetesen a BPD-nek. A méhlepényekhez nem értek, de nem lehet, hogy ha III.fokban érett, akkor 3 héttel ezelőtt legalább I vagy II. fokban érettnek kellett volna lenni? És ugye akkor nem mondtak ilyet. Ha meg mégis csak igaza van az Erdődinek, akkor meg úgyis kapsz Doxiumot, ami úgy tudom, hogy a méhlepény keringését javítja. És itt van még Niki példája is, neki is már jó régóta III.fokban volt érett a méhlepény, mégis a 39.hétre szült átlagos súlyú babócát. Úgyhogy nyugi (tudom, könnyű mondani), és várjuk holnap a jobb híreket ;)
HENI: Megértem, ha nem akarod elárulni a neveket, pár hét múlva viszont muszály lesz ;)
SIRKICI: Szuper lett a tábla, akkor nekem már nem is kell gondolkodnom, megoldottad egyedül :lol: Én ma 32+2 vagyok, utolsó mensi március 4, az 54 nap az stimmel..
Vendég

Sziasztok kismamik és anyucik!

Nem akarok senkit untatni, de ma raktam fel képet a házunkról ... amennyire kivehető, elég jól haladunk :lol:
Jaimee - ez téged érdekelt nagyon
Ja és nyugi!!!!!!!!! Egy másik doki meg lehet, h azt mondaná, h semmi gond!

Omni!
2008.05.24. az időpont - még messze van, de jobb előre látni

Heni!
Köszi!!!! Sztem a szobáját várja a kis rosszaság :wink:

babszika

Sziasztok Lányok!

Jaimee!
Ne szomorkodj! Nézesd meg magad a saját dokiddal. Szerintem a tegnapi valamit félre nézett. Nyugi! Minden rendben lesz. Neked miért kell két helyre is járni dokihoz? A magándoki pecsétjét nem fogadják el?

Sirkici!
Nagyon jó lett a tábla. Én pontosan nem tudom a hetet és a napot, mert valahol 14 és 15 hét között vagyok. Dokibácsi is azt írta be a múltkori UH-nál, hogy 11-12 hét. Azért nem tudni pontosan, mert hosszabb a ciklusom, 36 napos, így csak tippelni tudják a szülés várható időpontját is. 24-én csinál egy újabb UH-t, akkor majd lehet, hogy már pontosodik.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Igen, lassan kialakul az az időpont a szülésre.
Igen, nálunk privi doki pecsétet nem foganak el, két vonalon járok egyszerre, a kötelező TB-s vonalon, és privi vonalon. Megjegyzem, hogy erre az UH-ra nem lett volna kötelező elmenni, de a kórházi gép vadi új, és gondoltam nem árt egy második orvosi vélemény. Hát mitagadás, ezt megkaptam.

Betsy: Bevásároltatok a hétvégén az Outlet-ben? Nem is kérdeztem itt izgalmamban. Úgy néz ki, szombaton mi is felmegyünk.

Köszi lányok, most hogy túl vagyok az első "sokkon", már egész jól vagyok. Este azért privi doki. Azért vágott mellbe a probléma a lepénnyel, mert 2 vizittel ezelőtt még gyönyörű volt, a múltkor is szép vastag és jól funkcionáló. Mindez a saját dokimnál. Most meg hirtelen III-ad fokban érett és még meg is kérdezik, hogy dohányzom e...Babóka rugdosott egész éjjel, nem hagyott aludni, szóval ő bizti jól van egyelőre, jobban, mint az anyja. :lol: :lol:

Heni: Háát, azért picike még. Talán 1,5 kiló lehet. Persze életképes most is, de ha lehet, szeretnék legalább egy 2,5 kilós egészséges babát. Szóval növekedjen még bő 2 hónapig idebenn. :wink:

jaimee

Jaimee!
Bocs, hogy butaságokat kérdezek, de a privi dokid nem abban a kórházban dolgozik, ahol szülni fogsz? Vagy miért nem fogadják el?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: De, de, ott dolgozik, nálunk már csak egy kórház van amúgy is, az összes punciturkász egy rakáson van. :lol: :lol: Nem, egyszerűen lakóhely szerint ki van jelölve egy terhesgondozó doki és egy védőnő, oda köll járni legalább négyszer. Ez a doki küld el mindig az aktuális vizsgálatokra rendelőintézeten belül. Én még egyszer megyek, az utolsó nagylaboros beutalóért, aztán viszlát, a többit majd intézem a saját dokival (kenet, kakaminta és hasonló fincs dolgok...) Na most a TB-s terhesgondozó mellé a többség választ saját dokit, aki havonta néz UH-val, sokkal több figyelmet szentel neked, mint havi 2 perc és ugye valószínűleg ismered is azt a dokit és bízol benne. Szülésre is fel lehet kérni, ha vállal szülést.

Hülye rendszer, már csak 3 megyében van így állítólag, pl. JNSZ megyében.

jaimee

JAIMEE: Megvettük, amit akartam, de nekünk csak tetvérfellépő, és baby hordozó kellett, ágynemű nem volt olyan, mint Petinek, így azt majd máshol veszünk. Este hányra mész a dokihoz? Pont ezt írtam én is, hogy ha most III.fokban érett, akkor az előző UH-n már I. vagy II. fokban érettnek kellett volna lennie..
NIKI, CHRISSYY: Otthon vagytok már? Milyen volt az első éjszakátok?
Vendég

Betsy: Igen, olvastalak, azért is írtam, amit írtam. :wink:

jaimee

Sziasztok!

Jaimee

Végülis a többiek már mindent leírtak, tehát nyugi!

Sirkici

okt. 25. Győr megbeszélés a genetikai vizsgálathoz.
A 12 hetes uh-n minden rendben volt,de szerintem a vérnyomásom biztos jól felment. 2. voltam mégis több mint 2 órát kellett várni. Hasi uh volt :shock: .Eddig a 12 hetes mindig hüvelyi volt. De legalább a normálisabb dokit sikerült kifognom :) .Mikor megláttam a másikat kisétálni az uh szobából már nem is bántam annyira a sok várakozást.

Olik

Jók a képek! Visszér :(

KépKépKép
bambika

Sziasztok!

Jaimee! Látom egy kicsit jobb kedvű vagy, fel a fejjel minden rendben lesz. Szurkolunk írj, amint tudsz. :roll:

Niki, Chrissy! Mikor jöhettek haza, hogy vagytok, babák?

Megrendeltem ezt az ágyneműt a Brendonból interneten az előbb, egyszerűen nem találtam máshol és ez meg úgy tetszett a kisfiamnak. Remélem tetszik majd a babának is. Nekünk még kiságy kell matraccal, pelenkázóra matrac és pár apróság a többi mindent elraktam. Ja és kis pléd mert azt még használjuk. Ti hogy álltok?

http://kep.brendon.hu/ProductImages/243/medium/8896.jpg

Kép
barbi5

Sziasztok Lányok!

Na, a mai napom is izgalmasra sikeredett...És természetesen hosszúra...

Reggel elmentem CTG-re, ahol szerencsére mindent rendben találtak. Aztán mikor mentem volna haza, pont összefutottam a dokimmal, aki még nem utazott el, pedig azt hittem, hogy már rég Spanyolországban van..Erre mondta, hogy ne menjek, mert mindenképpen megvizsgál és kenetet is vesz... Lelkileg nem teljesen errre voltam felkészülve...A méhnyak megrövidült, azt mondta, hogy szerinte 37. hetet megvárja a babó, de utána bújik...Azért a biztonság kedvéért bemutatott egy másik dokinak is, ha bármi beindulna, amíg nem ér haza...Szóval október 30-ig maradjon benn, mert akkor lesz legközelebb a dokim...Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy jövőhéten mit fognak mondani az uh-n! Egyébként jövő szerdára még tettek egy teljes labort és 2. CTG-t. Azt hiszem elláttak programokkal...

Viszont órisi élmény volt, hogy a mellettünk levő szülőszobán pont született egy bébike... :D

Omni: neked mit mutatott a NST? Ma csomagolom össze a cuccomat..Kérdeztem, hogy mit kell vinni a Kútvölgyibe...itt a következőket: - babának semmit, csak amibe hazavisszük...Az én részemre: tisztálkodó szerek, 2 hálóing, eldobható bugyik (amennyit szeretnék), 2 papucs, zokni, szoptatós melltartó 1 db, mellszívó saját, hajgumi, telefon, töltő, fényképezőgép, szmentes víz, okmányok (személyi, házassági anyk.kivonat, kiskönyv, TAJ kártya), Árnika CH30-as homeosbogyó...Ennyit kell vinnem, minden mást adnak..

Jaimee mami: mesélj mindenképpen mi volt az uh-n!!!

Még mindig nem hívtak a bútor miatt :?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jó reggelt Mamik!

Hol vagytok?? :)

Jaimee: a fészekrakásról: a mai napom nagymosás, pakolás, vasalás, stb...Bár tegnap hívott a védőnő, hogy semmilyen fizikai munkát ne végezzek mostanság...

Chrissy mami és Niki mamik: hogy vagytok?? Gondolom, hogy most nem tudtok gép előtt ücsörögni, de annyira kíváncsi vagyok milyen babázgatni....+ képeket plízzzz!

Betsy: jövőhéten betöltött 36.-on készítünk újabb pocakfotót :lol:

Mindenkinek szép napot!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jó reggelt!!!

Heni: Biztosan már ott van bútor :wink: Majd gyere a képekkel. nagyon örülök, hogy rendben vagytok, meglátjuk, hogy bejön-e a dokid jóslata :wink:

Jaimee: Mi újság? Biztos vagyok benne, hogy minden ok, csak kellet egy kis idegeskedés :evil:

Barbi: nagyon szép lesz a garnítura! Ezt postán küldik?

Sirki: Nagyon szupi a tábla, ügyi vagy!!! Ma vagyok 25+4, legközelebb nov.8 terhesgondozó.
Délben jövök 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: neked is jó reggelt!! Még mindig nincs bútorunk :evil:

Barbi: nekem is tetszik a Brendonos huzat....!Szépet választottatok!

Heni

Kép
Kép
csheni26

sziasztok!

válaszoltam nektek a másik topikban.... akit érdekel.

Szép napot nektek!!!! :wink:

babszika

Szia Babszi! Mindjárt meglesem :wink:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Jaimee! Nyugi. Minden rendben lesz. Biztosan elnéztek valamit. Teljesen egyetértek az előttem szólókkal.

Olik! Melyik átkelőn mentetek? Én még nem jártam Munkácson, de nagyon szeretnék egyszer eljutni oda.
Szép autó! De jó lehetett kicsit nosztalgiázni!

Heni! Első körben végigszunyálta a kisasszony az egészet, úgyhogy ettem, ittam, sétáltam... Aztán a második már jó lett. Kedden megyek legközelebb.

Sirkici! Nagyon jók a táblák! Ügyes vagy!

Chris! Én már rooszul vagyok a gondolattól is, ha építkezésről, vagy mesterekről van szó. Kitartás, türelem. Sok sok türelem...

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Ja! A bandázs: én a méteráruban vettem körkötött anyagot. Olyat, amit a derekába varrnak, és csak a két szélét kell beszegni.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Omni: Záhony-Csop átkelőnél mentünk át, mindig oda szoktunk járni.

Most hívtam a dokimat, szerintem megint elfelejtette beszélni az érsebésszel, majd szombaton hívjam vissza :evil: Tudom, hogy millió dolga van, de akkor írjon fel a noteszébe, ha nincs esze :evil:

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok Lányok!

Omni!
Igyekszünk türelmesek lenni, de néha nem megy. Férjem is mindig azt mondja, hogy ne idegeskedjek, mert nem tesz jót. Próbálom betartani, de nagyon nehéz. :wink:

Olik!
Reméljük nem lesz szükség arra az érsebészre. Nagyon drukkolok.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Lányok!

Hányadik héttől hall a Pocaklakó? Azt olvastam, hogy érdemes komolyzenét hallgatni velük, mert jobban fejlődik a kis agyacskájuk. Ti mit tudtok erről? Hallgattok zenét vele?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Én a szakmámból kifolyólag végig zenéltem a Zozinak, most ezért vagy alaptermészetétől fogva nyugodt kiegyensúlyozott baba - nem tudom :wink: Tündi babának már kevesebbet, de zongorázom, klasszikus csatorna nálunk mindennapi TV háttér napközben- Zolcsi is nagyon szereti.

Kép
Kép
Kép
olik22

CHRISTELL: Én is olvastam, hogy komoly zenétől jobban fejlődik az agyuk, és ha megszületnek, és meghallják ugynazt a zenét, akkor megnyugszanak. Én Mozartot hallgatok középidőtől.
Vendég

Olik, Betsy!

Én most kaptam kölcsön a Babazene 1-4 lemezeket. Belehallgattam, szerintem tök jók. Azt hiszem ezt fogjuk hallgatni.
:wink: Klasszikus csatorna, és Mozart is jó ötlet.

Lányok!
Ti mikortól éreztétek a babátokat mozogni? Már nagyon várom, hogy érezzem. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

CHRISTELL: Petit a 20.héttől éreztem, Bencét 17+6-tól. Első babánál általában a 18-20.hét között szokták érezni a mocorgást.
Vendég

Jaimee mami: mit mondott az orvos??? Nagyon kíváncsi vagyok! Rrmélem sikerült megnyugtatnia!!!

Nekem a védőnőm azt mondta, hogy 20. héttől érdemes komolyzenét hallgatni illetve hintaszékezni..Attól jobban fejlődik a kicsi memóriája...Én személy szerint nem hallgattam csak George Michael-t rengeteget illetve van egy kis napocska figurás zenélője, azt mindig felhúzom és a pocimhoz teszem, illetve azonos cselekvésekhez meg van a dal, amiket szokat énekelni..Pl. fürdésnél mindig uazt,....

Christell: az apróbb rezdüléseket már korán éreztem, kb. 13. héttől, az igazi nagy rúgásokra viszont sokat kellett várnom (azt hiszem 20. hétig?)

Heni

Kép
Kép
csheni26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?