Sziasztok!
Picur!Én Calgaryban élek, kiváncsi vagyok,Te hol laksz. Alapvetöen semmit sem tudok az itteni orvosi rendszerröl, tehát ha azt irod "családi orvos" ,nekem még ilyenem sincs...
Söt, a nagyobbik gondom,hogy azt sem tudom, hol talál az ember ilyet?? Egyszer voltunk a férjemmel egy walk-in klinikán, mivel elvágta az ujját, és a varratokat ott szedték ki, gondolom ez az a hely, ahová mindenféle bajjal mennek az emberek. Na, de ha nekem kifejezetten nögyogyihoz kellene mennem , akkor is ide irányuljak?? Na, ezért irtam,hogy nekem alapvetö hiányosságaim vannak ilyen téren...(mondjuk valahol jó, mert azt jelenti, hogy nem vagyok beteg ,igy azt sem tudom, hol az orvos...)
Egyébként változatlan a helyzet, most utánaszámoltam, éppen 53 napja jött meg utoljára...Jo kis rekord .
Mielött azt irnátok, miért nem tesztelek, már teszteltem, negativ, ez biza még nem baba. Remélem, tényleg a következö ciklusom már szabályosabb lesz, és szép lassan visszaállok a kerékvágásba.
Azért furcsa ez a természet, amiota csak menstruálok (13 éve!),minden áldott honapban rendben voltam. Aztán, 5 év fogamzásgátlo szedés után, nem képes visszaállni a szervezetem, pedig most nagyobb szükségem lenne egy szabályos ciklusra, mint mondjuk 14 évesen...
Na, azért nem törtem le nagyon, elvagyok magammal, minden nap hozhat változást.
Sziasztok, és bocs, ha hosszu voltam.
Barbi