Új privát üzeneted érkezett!

Tobi!

köszönjük szépen!!! :)
Nagyon örülök, hogy simán ment minden :)
dezsina

Tobi, köszi a híreket.

Bella, örülök, hogy minden simán ment, és mindent rendben találtak. Pihenj és gyógyulgass, aztán majd gyere mihamarabb az élménybeszámolóval.

Kisbuta, a transzfer+14. napon már szerintem is mutatnia kellene a tesztnek valamit, mert az már 3 napos beülti esetén is 17 napos. Persze én is hallottam olyanokról, akiknek a teszt nagyon sokáig negatív volt, és a doki is azt mondta, hogy nincs ott semmi, a kismami meg csak érezte, és neki lett igaza. Drukkolok nagyon!

Kép
petne

Bella! Örülök, hogy rendben vagy! :D :D :D

Petne! Sajnos nekem az jött ki, hogy nagyon ritka, ha a teszt negatív, és mégis van baba, pláne, ha két teszt is negatív, meg én sem vagyok meggyőződve, hogy van baba, csak hát amíg nem jön meg, addig kivárok. Valószínűleg a héten megjön, talán ma este, talán holnap, és akkor már tudjuk, mi van. Aztán ősszel újabb kör. Nem vagyok tőle boldog, de ez van.
A derekad hogy van?
kisbuta

Tobi! Itt is puszilom Bellát!

Kisbuta! Nem tudsz bemenni vérvételre? Itt Pesten azt mondják, ha a 14. napon nega a teszt, akkor nincs baba.
Azt hiszem, Katicát vígasztaltam ezzel nemrég. Nem értem, Szegeden, miért húzzák?
De tényleg drukkolok, mert én is azon emberek közé tartozom, akinek a vizeletében alig mutatható ki a hcg!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Bella, ezen is túl vagy. Gyógyulgass! Örülök, hogy minden oké. :)

Többieknek is puszi!

skrisz72

Sziasztok!
Kisbuta!
Ma mi újság?Nagyon drukkolok!
Bella!
Szuper,hogy túl vagy rajta,és az nagyon jó,hogy nem találtak semmit.Bár a dokink nem egészen így gondolja,nálam is bízott abban,hogy lesz valami,de szerintem jobb hogy nincs.Pihengess,gyógyulgass!
Petne!
Én derekam is lerobbant,elég érdekes lett a mozgásom.
Pont az jutott eszembe,hogy ez pocakosan milyen rossz lehet...jobbulást kívánok!
Dezsi!
Októberig kitartás,és hidd csak el,hogy sikerülni fog!!!
Alle!
Rettentően sajnálom,olvastalak a Kaálison.De ez azt jelenti,hogy hamarosan újra kismami leszel,mégis vannak csodák.Gyors felépülést kívánok,és persze egy nagy ölelést küldök.
Hajnoca!
Édes Bogyika :D
Hanna!
Örülök,hogy itt vagy,én is olvasom a blogodat,bár van pár nap lemaradásom,aggódtam értetek,nagyon nagyon drukkolok Zsebikének!!!!!!!!!
Katica!
Rövid mensi nekem is szokott lenni,annyira nem is bánom :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz!
ugye, hogy sikerülni fog?! Látod, hogy fej-fej mellett halad a vonalzónk? Látod, hogy nem tudok elszakadni Tőled :?: :lol: Annyira szeretnék megnyugodni októberig! Remélem minden rendeződik addigra az életemben! :) Igazából az a jó, hogy nem is várom az októbert, hanem hagyom, hogy elteljen az idő! És ez olyan megnyugtató, hogy nem vagyok stresszes (mármint ebben a témában) 8)
dezsina

Dezsi!
Sikerül,naná!Asszem mégis együtt tologatjuk majd a babakocsit :D
Veled ellntétben,én már nagyon türelmetlen vagyok.Már holnap szúrnék.Nemis,inkább már ma :lol:
Képzeld sutyiban teszteltem,persze másnap megjött :evil: Pedig olyan furi érzésem volt a ciklus második felében,olyan égető-bizsergető érzés volt jobb oldalon,hát én meg reménykedtem...Aztán tegnapelőtt szépen 28 napra megjött. :?
Kértem ám időpontot a dokimhoz,aug.27-én megyek uhura.Bár az előző rövid 21 napos ciklusom miatt nem túl jó,mert augusztustól szedem a fogit,de a dokim 16-a körülre várta az aug.-i mensit,és a 10-15 nap között szokott uhuzni,de most 6-án jött meg,tehát ha normális lesz a ciklusom,akkor is 4-e körül megjön.Viszont a Kaáli 25-én nyit,asszem 10 napos leállás lesz,felújítás miatt.Így én meg nagyon a ciklus végén leszek.De lehet,hogyha megjön,akkor felhívom a dokim,hátha behív még a bezárás előtt,de attól tartok,hogy átteszi az egészet szeptemberre,és akkor tuti október vége lesz a következő lombik,amit nem szeretnék,így is ki kellett buliznom nála,hogy ne szeptemberben kezdjem a fogit.Na mndegy...ha valakinek van ötlete,hogyan toljam ki a következő mensit jó egy héttel,arra kiváncsi vagyok.Vagy ciklus közepén már kezdjem el szedni a fogigátlót,és akkor azzal tudom irányítani?Vagy ez gáz??? :oops:
Vendég

Ja,azt még nem is írtam,tökéletes lett a hormoneredményem,és az APC rezisztencia szűrés negatív.

Dezsi,mikor lesz meg az eredményed?Mert ugye elmentél vv-re???
Vendég

Nyulasz!
a fogigátlóval igazán ki lehetne tolni a ciklust... De nem értek ehhez. De akkor már most is kéne szedni, nem :?: :roll: Mert hallottam már olyat, hogy simán tovább kell szedni. De végülis nem baj ha szedsz, hiszen nincs tétje :? :?: nem? Más ciklustolási lehetőségről még nem hallottam.
szerintem mindenképpen erőszakoskodd be magad a dokihoz! Te már törzsvendég vagy :P
Voltam vv-én és megyek még 21. napon is! Eredmény pár nap múlva, de mivel a doki szabira megy augusztusban, igy csak szept megyek konzira. És utána kezdééééésssss!!!
De jó lesz együtt tologatni!! :P :lol:
dezsina

Nyulasz, igen, a fogigátlóval tudod tologatni a mensit. Szedd tovább, és akkor később jön meg.

Nekem is el kellene mennem vérvételre. Ki kéne zárni a cukrot ... :roll: Csak még az elhatározás hiányzik.

Dezsi, csütörtökön kezdjük ásni a medencét. Végülis beton lesz, és majd lefestjük medence festékkel. :lol: :lol:

Kisbuta, mi újság?

skrisz72

Lányok,azt tudom,hogy lehet tovább is szedni,meghogy addig tudom vele tolni,nekem csak az lenne a kérdés,hogy most nem szedem,de elkezdhetem mondjuk a ciklus 20.napján szedni???
Vendég

Nyulasz!
szerintem az nem helyes. De utána kéne olvasni.

Skrisz!
akkor nem vettetek merevfalu medencét? Hanem saját magatok terveztek?
dezsina

Dezsi, nem vettünk medencét. Azt mondta az emberünk, hogy azt a pénzt inkább a betonba tegyük. :wink: 3,5m x 3,5m szabályos négyszög alakú lesz. De még gondolkodunk a 4x4-ben is... :roll: Ilyen medencéje úgysincs senkinek a környéken. :lol:

Nyulasz, én úgy gondoltam, hogy a ciklus első napján beveszed a fogigátlót, és tovább szeded pár nappal, hogy alakíts a ciklusodon. Azt nem hiszem, hogy jó ötlet a 20. napon elkezdeni... De tényleg meg kéne dumálnod a dokiddal. Nehogy valami rosszat mondjunk...

skrisz72

Skrisz!
értem. ha adhatok tippeket :oops: ... Szóval vélményem szerint elég a 90cm mélység. Szupi méret a 3,5*3,5 v. a 4*4!!! :P A szomszédom inkább mélyet csinált, mint széleset és látszik,hogy nem lett praktikus :(
Isteni mozaikos csempékkel is ki lehet rakni a medence belsejét! Csak ámulok, micsoda dögös dolgokat lehet kapni! Átgondolandó a rengeteg lehetőség!!! Medencefestékkel festettem le a teraszomat, amig nem veszek rá járólapot, hogy ne ázzon be, mert ugyi a mencefesték vizálló és mondhatom, nagyon tartós. Zöld és kék szinűt lehet kapni. Úgyhogy az is nagyon dögi! sőt fokozom, :) hogy ha kifestitek, akkor lehet bele plusz még fóliát venni! Nekem fólia van benne és a beton és a fólia közé geotextiliát tettem, majd a szélekhez homokot és úgy rá a fóliát, hogy ne szakadjon ki! Ezáltal, olyan a talpamnak, mindha pihe-puha lenne a talaj! :D (kár, hogy még nem fürödtem benne :lol: , csak egyszer belementem, hogy mégis kipróbáltam...)
dezsina

Sziasztok!

Az őszi anyukáknak jó készülődést, és élvezzétek nagyon a medencéteket. Egy tipp: jó ha kicsit lejt az alja, mert úgy könnyebb tisztán tartani. (gondolom, most feltaláltam a spanyolviaszt :P )

Én: ma nem csináltam tesztet, majd holnap, reggel, ha még kell. Merthogy Piri néni még mindig nem jött, de hogy kétségeim ne legyenek, a görcsöket ma délután már előre küldte :( .

Azon is gondolkodtam, de lehet, hogy ez nagy butaság, hogy azért hezitál ennyit, hogy jöjjön vagy ne, mert végig a hiperstimuláció közelében voltam, és esetleg a hétfői beülti után még úgy csütörtök körül lehetett egy másik peteérésem, mert csüt-ről péntekre nagyon látványos volt a változás a testemen.

Holnap viszont mindenképpen felhívom a dokimat.
kisbuta

Sziasztok!

Milyen szuper, szinte mindenkinek lesz medencéje. Én is akarok. :)

Nyulasz, Dezsi! Együtt babásodtok. :)

Kisbuta! +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
hanna30

Kisbuta!
Ezer-millió drukk a teszthez! Nagyon kitartó vagy! :wink:
Nem, nem :!: Nem szabad, hogy lejtsen a medence :!: :lol: Legalábbis a merevfalu és a felfujható nem letjhet :wink: A víz súlya miatt... Hihetetlen de több tonnát nyom a víz a medencében! :D

Hanna!
kérd meg apát, hogy csináljon Nektek is :D Vagy nem kertesben laktok :?:
és köszönjük a bátorítást Nyulasszal :D Jelentem babásodni fogunk az ősszel :)
dezsina

Dezsina!
ez igaz, annyi víz tényleg sokat nyomhat, látszik, hogy nálunk medence helyett a házi csillagvizsgáló a projekt (viccen kívül), meg kerti tó mólóval. A móló persze csak extra, mert hajókázni a kerti tóban nem lehet majd. Csak a telet Sydney-ben töltöttük, ott hevertem ki a sokkot a műtét után, köszönet érte a világ legdrágább férjének. Minden este kifeküdtünk egy mólóra és néztük a csillagokat. És annyira jó volt, hogy eldöntöttük, ha tengerpartunk nem is lesz egyhamar Szegeden, de legalább egy nyomorult kerti tavunk mólóval...

... a görcsök meg elmúltak, amint megírtam a fórumba, elmenekültek... Ez egy gyógyfórum. Remélem mindannyiunknak jót hoz!
kisbuta

Dezsi! Hát, vicces lenne. :) Megkérdezem az alattunk lakót. :)
Hajrá ősz!!!

Kép
hanna30

Sziasztok, lányok!

Teszteltem. Egy logikai feladványon töröm a fejem:

Ha az előző két esetben terhesnek éreztem magam ÉS pozitív volt a teszt ÉS megjött a vérzésem ÉS nem lett belőle baba, akkor ha most
nem érzem magam terhesnek ÉS negatív a teszt ÉS nem akar megjönni a vérzésem, akkor mi van?

ma ezen elgondolkodhat a doki is, amint beért az intézetbe, már hívom is.

(arra is gondoltam, hogy korábban soha nem kaptam semmi utrot, meg mást, és egyszerűen így, hogy külön kapok utrogesztánt, nem érzik motiválva magukat, hogy teszttel kimutatható mennyiségű hcg-t termeljenek, de valószínűleg ez egy nagy butaság. az már sokkal valószínűbb, hogy olyan vagyok, mint a filmeken a kedves kis űrlények, akik körül sosincs rendben semmi.)

Nektek szép és normális napot kívánok! Majd ha okosabb lettem, megosztom veletek.
kisbuta

Jó reggelt!

Kisbuta! Menj el vérvételre! A progi simán visszatartja a vérzést.

Kép
hanna30

Sziasztok Lányok!

Kisbuta, ez nem semmi. Szerintem ilyenkor már bizosan pozitívnak kellene lennie, talán tényleg az utro zavar be. Azért izgulok, hátha még van remény.

Nyulasz, a pocakos derékfájás attól "extra", hogy nem tudod, mire vigyázz jobban. :lol:
Már sokkal jobb, képes vagyok úgy felállni, hogy nem a kezemmel nyomom fel magam a combomra támaszkodva. Fájdogál, de már egész elviselhető. Neked is jobbulást kívánok, és sok szerencsét az időpontokkal. A szervezetünk jól kiszúr velünk ilyenkor, emlékszem, én is mindig azon paráztam az inszemekkor, hogy jól jöjjön ki. Fogigátlóval hátha sikerül kitrükköznöd valamit. Én sajnos nem értek hozzá, de talán hívd fel a dokidat, hátha van valami jó trükk.

Krisz, izgatottan várom, milyen medencétek lesz :D . 3,5x3,5 vagy 4x4, lejtős vagy nem lejtős, mozaikozott vagy festett, homokos vagy kemény. Majd számolj be a végeredményről. Élveznék én is egyet, de a 3. emeleten érdekes lenne.

Dezsi, Nyulasz, persze, hogy sikerülni fog, és együtt tologattok :D

Kép
petne

Sziasztok!
Kisbuta!
Tényleg jó lenne már biztosat tudni.Elvileg megjöhet utró mellett,de mivel a nega teszt,és a vv után mindig abbahagytam a progit is,ezért nekem is csak utána 3-4 nappal jött meg.De hallottam olyanról,aki a vv-ig sem jutott el,mert megjött neki.Azért drukkolok,hátha csak a vizeleted kevés hcg-t választ ki.

Petne!
Én is picit már jobban.Vigyázz magatokra!

Krisz,Dezsi!
Biztos nagyon szuper lesz a medence.Nekünk ez a gagyi felfújható szélű volt,de az is baromi jó,csak nehéz tisztán tartani.No meg a fű sem maradt meg alatta.Ha egyszer lesz nagyobb kertünk,ott biztos lesz helye egy normális kis medencének,mert mi is vízimádók vagyunk.

Hanna!
Már nem sok van a 12.héthez,akkor vehetsz egy nagy levegőt :D
Vendég

Sziasztok!

Kisbuta!
Nagyon szorítok, hogy mgiscsak bejöjjön a baba!!! Nekem, amig szedtem (dugtam :D ) az utrót, addig nem jött meg...
Majd, írd meg, hogy mitmondott a doki!

Hanna!
:)

Nyulasz!
igyekeszem, hogy még idén fürdőzhessek kicsit...

Petne!
:) De jó lenne, ha bejönne a babakocsitologatás Nyulasszal... :wink:

Petne, Hanna!
tessék már lecserélni kertesre az emeltit :wink: :lol: Hát jön a baba :!: :lol: :D :!: :wink:
dezsina

Nyulasz! Nagy levegő csak akkor lesz, ha megszületik a babánk. Már nagyon kivagyok a fekvéstől. :cry:

Dezsi! Én szeretek a belvárosban lakni. Hála, a babának a teraszon majd lehet medence. :wink:

Kép
hanna30

Hanna!
Amig én is a belvárosban laktam, addig én is nagyon szerettem, mert minden elérhető volt s nem is volt késztetésem, hogy ne a központban lakjak. Aztán kiköltöztünk.... és imádom! :D Viszont ha van klassz teraszotok, akkor a babamedence igazi felüdülés lesz! :wink:
Remélem nem izgulod magad halálra, habár teljesen átérzem a helyzeted, drukkolok, hogy minden rendben legyen :!: De rendben lesz!!! :wink:
Jaaa, és az alattad lakót csak meg kell kérdezni :lol: :lol:
dezsina

Dezsi! Áááá, hívhatsz paramamainak ezek után.

Kép
hanna30

Sziasztok!

Bingo! Azt hiszem, nektek lesz igtazatok, és az utro tartja vissza, végülis eddig minden hormont túlreagált a szervezetem, amit kaptam.

A doki ma nincs benn, hogy örömünk teljes legyen, azt mondta az asszisztensnő, hogy szedjek mindent tovább, és holnap 10 körül benn lesz a doki, akkor hívjam újra.

Jó medencézést! Nincs is annál jobb!
kisbuta

Kisbuta, nekem az Utro sem tudta visszatartani. Simán megjött. :cry: Úgyhogy fel a fejjel, holnap beszélj a dokival, és menj el vérvételre. :lol:

Lányok, engem se hagyjatok ki az őszi babázásból!!!! :oops: Én is, én is, én is őszi mami akarok lenni! :wink:

A medencének csak a pénz szabhat határt. Gyönyörűek a mozaikok, de nem lesz rá pénzünk. Marad a festés. Nagyon hajlom a zöldre... jó kis karibi színek... :lol:

Petne mami, óvatosan mozogj! Kíméld a tested!

Paramami, puszillak téged és Zsebit! Örülök, hogy aktívabb vagy, és jobb a kedved is. :wink:

Nyulasz, ha arrébb tolod a gumimedencét, meglátod a helyén gyönyörű szép új fű nő. Anyuék most ezt csinálják a telken. Mindig máshová teszik, és újrafüvesedik a kert. :lol:

skrisz72

Skrisz!
Te eleve benne vagy az őszi csapatban :D :lol: Nem képzeled, hogy kihagyunk :?: :!: :shock: :D
dezsina

Sziasztok!

Megint újra írok sok idő után, bocsi ezért. :oops: Csak az utolsó oldalt olvastam vissza.Látom, a medence mindenkinél téma. Ezzel kapcsolatban lenne nekem is kérdésem:
366átmérőjű 76 magas medencénk van, hogy kell vegyszereznem? Vettünk ilyen indítókészletet, de nem tudunk kimenni belőle, miből mennyi kell.:roll:

Bella :D

Gyógyulj meg hamar!

Dezsi, Nyulasz, Krisz :D

Együtt tologathatjátok(juk) majd a babakocsit.

Képzeljétek, jövő héten lesz a fagyis beültink, pénteken kell mennem Uh-ra. Kapom a suprefactot és szednem kell Estrofem-et.

Petne :D

A beülti után mennyit pihentél? Sok fehérjét ettél? Van tanácsod?

Jövő héttől többet fogok jönni, mert a beülti napjától szabin leszek. 8)
Most megyek dolgozni, jók legyetek!Mindenkinek drukk és puszi.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Zsu!
a készletet vettél, akkor lenni benne egy adagolóúszónak, amibe bele kell tenni egy nagy klórtablettát. Az kb 2-3 hétig OK.
És mega drukk a beültihez!
dezsina

sziasztok!

kisbuta: drukk++++ menj el vérvételre, szerintem!

hajnoca: nagyon édes bogyika :wink:

alle: ölelést küldök neked.

petne: örülök, hogy jobban van a derekad.

bella: gyors gyógyulást kívánok!

dezsi, nyuszi: drukk októberre!

zsu: drukk a beültihez!

katica
katica30

Dezsi :D

Köszönöm szépen, nagy segítség ez. Már csak fel kellene állítanunk. 8) .......És a megadrukkot elraktároztam. :wink:

Katica :D

köszi neked is.

kobzoszsu

Dezsi, igazad van, de ennek anyagi okai vannak. Egyelore ezt alakítjuk át, 1 babával még elférünk, aztán pár év múlva lépünk.
Viszont van nagy erkélyünk, úgyhogy a picit lesz hol napoztatni, és még egy csöppnyi felfújhatós medencének is szorítunk helyet :lol:
Nem belvárosi a lakás, még a levegő is isteni.

Kisbuta, akkor még 1 napot bírj ki. Kíváncsi vagyok, mit mond a dokid.

Zsu, ami nekem bejött, az méhpempő beülti előtt (ettől szépen megnőtt a mnyh), utána pedig 2-3 napig pihengettem (nem feküdtem egész nap, csak ücsörögtem, néha ledőltem). Utána pedig a 3 emeletet megmászva sétálgattam, elmentem az uram elé, amikor jött haza, és növeltem a távot. Első beültinél 2 hétig majdhogynem fel sem keltem, de az nem jött be. Persze mindenki másképp működik. Azt csináld szerintem, amiben hiszel. Ja, és minden nap írtam egy oldalt ("Megtapadnak", majd később "Megtapadtak" vagy "Állapotos vagyok")
Ettem túrót, tejfölt, joghurtot, husit, és ittam minden nap fél liter banánturmixot, de igazán semmit nem vittem túlzásba.
Drukkolok nagyon!

Kép
petne

Zsu, ez szuper! Hajrá sítáborosok! Igyál sok folyadékot is. Az is nagyon fontos. Medence ügyben még nem tudok segíteni, még nem tartunk ott. De mindenképp tegyél bele pelyhesítőt, klórtablettát, és algagátlót. Van vízforgatód ugye?

Petne, mennyi idővel a beülti előtt kezdted el enni a méhpempőt? Azt én is kipróbálnám ősszel. :lol: Van két termékenységi figurám is fából faragva. Eddig messze egymástól voltak a jobb és bal sarokban. Most összetettem őket, hátha szerencsét hoznak. :wink: Bár a spontán akciónk nem jött be, ma jött meg. :? Mit is vártam... két elzáródott petevezetővel... :?:

Sajnos elmarad a holnapi medence ásás. Nem tud jönni az emberünk. De már kezdem pedzegetni apának, hogy hívjuk ide a szomszéd fickót, mert neki mindenféle földmunkagépe van. Ő csinálta a tereprendezést is nálunk. :lol:

skrisz72

Sziasztok!

Zsu! 1 millió drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Petne, én is így fogok tenni az ősszel, és babázni fogok jövőre. Annyit kínlódtam már, most sikerülni fog! (kérem a felvételemet az őszi különítménybe) - Ja, és méhpempőt hol lehet beszerezni?

Asszem, meg fog jönni, bár komoly vérzés nem volt még mindig, pedig ma kimentem a kertbe, őrült nagy kertünk van, és mindig akad égetni való. Remélem, nincs éppen tűzgyújtási tilalom?!

Katica! Szegeden hol lehet csak úgy besétálni vv-re? (a magánrendelések kizárva, amikor az endokrinológus küldött el magán laboratóriumba, a főnök rögtön felismert, alig tudtam úgy mismásolni a dolgokat, hogy ne menjen a drót a családnak, pedig azt még nem is tudta, hogy babaprojekt miatt vizsgálták a pajzsmirigyemet.) - bár mostmár mindegy is, ma már a párocskám is fél százalékra csökkentette az esélyt, hogy ez a beülti sikerült.

Kismamik! Vigyázzatok magatokra, és fejlődjenek szépen a törpéitek! Hamarosan a kezetekben tarthatjátok őket!
kisbuta

Sziasztok,

Méhpempőt lehet venni az Aloe Veras bandától vagyonokért, de ugyanolyan jó és hatékony a patikában kapható 1-2 ezerért. Én akkor kezdtem el szedni, amikor a beülti előtti első UH-on vékonynak találtam a mnyh-t. Ez ha jól emlékszem, a 6-7. ciklusnapon volt. Kb. 3 nappal utána mentem a következő UH-ra, ahol a doki azt mondta, hogy megtáltosodtam, gyönyörű vastag lett néhány nap alatt. Utána már csak 1-2 napig szedtem, amikortól az utrot kellett dugdosni, a pempőt abbahagytam. Szóval kb. 4-5 kapszula is csodákra képes.

Kép
petne

Szép napot!
Krisz!
Hogy is hagyhatnánk ki az őszi babásodásból?Sajnálom a mensit,én is mindig reménykedem,ezzel nincs is semmi gond.
Petne!
Én is szedtem méhpempőt,meg szedettem a zurammal is,én a Dm-ben vettem.Gyógyszertárban milyen néven árulják?
Zsu!
Nagyonnagy drukk a beültihez :wink: Jó lenne tudni a siker kulcsát,de remélem majd te is elmeséled,mi volt az. :D
Kisbuta!
És még mindig nem jött meg?Mész ma vv-re???Nagyon kiváncsi vagyok,jó lenne biztosat tudni.Mondjuk egy jó biztos babát tudni :wink: Tesztet csináltál még?
Katica!
Végül mi lett,lesz beülti ebben a hónapban?
Bella!
Jobban vagy már?Mikor mész varratszedésre?És dokibácsinkhoz?Asszem 29-ig szabin van,de lehet rosszul emlékszem. :roll:
Brumi!
Még pihentek?
Hanna!
Paramami???Még Lanyané volt az,tényleg nem tudod mi újság az ikrekkel?
Lanyané,Apacs,Viki,Lmami,Heni Bellanitta,Pandácska,Vizkrisz és a többiek merre vagytok?
Gizmixxx???Lola???Gyongyike???Erzsébet???Na és akit kihagytam???
Tessék néha benézni,aki már pocakos vagy babázik,az jöjjön nekünk drukkolni,aki még nem,az meg jöjjön és drukkolunk egymásnak!!!
Vendég

Sziasztok!

nem tudok mit írni, nem történt semmi :)
Mindenkinek drukkok :)
dezsina

Dezsi,akkor ne írj semmit :lol:
Velem sem történik semmi,jó lenne már ha történne valami,mert nagyon uncsi ez a várakozás.Megértelek amiért eltóltad a kezdést,de én képtelen lettem volna.Minden nap bámulom a vonalzóm,telhetnének már a napok.
Vendég

Sziasztok!

Zsu! Hajrá fagyik!

Kisbuta???

Nyulasz! Én sem tudok semmit. :( Írtam is a minap, hogy jó lenne, ha jelentkeznének!

Kép
hanna30

Nyulasz!
belegodoltam, hogy milyen sok dolgom van a nyáron... építkezem a kertem, tudod. Minden hétenvégén halálra dolgozom magam. Talicskázok, ások, füvet nyírok. Szeretném ezeket a munkákat befejezni mielőtt nekiindulok. És nyugodtan pihenni az indulás elött egy kicsit, egy kicsit élvezni a sok munka gyümölcsét! Ilyenkor a lakást hanyagolom... Még az is hátra van. szóval, nekem szükséges az idő. Szerencsés vagyok emiatt, mert gyorsan telik, hisz annyi minden történik velem. A másik, hogy a munkahelyemen hárman vagyunk az irodai munkára. A két főnököm meg én. És mi sohasem tudunk egyszerre elmenni nyaralni, mindig kettőnek maradnia kell. Ha a főfőnök elmegy nyaralni, akkor olyan sok munka esik a nyakunkba, hogy stresszben vagyunk, és nagyon nagy stresszben, amig meg nem jön. ezt sem szeretném. és hiányozni sem tudok... Szeptemberig mindenki elmegy nyaralni, és akkor már megnyugszom, eltűnik a kertimunka! akkor jön el a mi időnk a babákkal! Csak arra fogok koncentrálni! :D
a vonalzóm napjait nem is nézem...
csak a ciklus közepét :oops: hátha... :oops:
dezsina

Zsu,
a fagyisokat hol kapod vissza? A Cirisben vagy van másik kórház ahol dolgozik a doki?
A magánrendelése nem változott? ... és a tarifa? Érdkelne, mert kellene mennem. :?
Drukkolunk 1000+1gyel!!

Remélem sikerrel jár mindenki aki albérlőket fogadott!! :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz!
ja, és félek, hogy mi lesz, ha mégsem sikerül a 4. :( Hisz utána már csak egyszer mehetek és akkor mindennek vége.
Persze ez csak tudatalatti, mert optimista vagyok, csak azért bújkál a kisördög... :twisted:
dezsina

Dezsi!
Megértem a félelmed,nekem is eljött az idő,amikor úgy érzem,nem merek majd tesztelni csak amikor már tutit mutat.Nekünk ez lesz az utolsó,és az eddigiek alapján fagyira gondolni sem merünk.Attól rettegek a legjobban,hogytúl nagy rajtunk a stressz,hogy ennek már sikerülnie kell,és ez nem jó.Megbeszéltük,ha nem sikerü,megyünk tovább,amíg nem sikerül.Talán ez egy kicsit segít.
Meg bízom az Adimet hatásában is,hátha ez volt a gond,és így segít valamit.De ugye nálunk még az is kérdéses,lesz-e elég petesejtem,lesz-e spermium...Bár szerencsére a megtermékenyítés eddig mindig jól sikerült.
...és látom,mindjárt hó közepe van nálad,hátha... :wink:
Hanna!
Te legalább ne tűnj el.Kell nekünk a bíztatás :D
Vendég

Nyulasz!
Szerintem az sokat segíthet a lelkednek, hogy ott van a lehetőség, hogy tovább tudtok menni, van anyagi háttér! Ez olyan megnyugtató! :wink: Ugyhogy ne stresszeljétek agyon magatokat :!: :twisted: Amúgy tudom, hogy kérdeztem már, de képtelen vagyok felfogni, hogy hogy lehet az, hogy alig produkálod a szép sejtecskéket, hogy miért nem ontod őket :roll: :?: Hogy nem kellene e egy másik fajta stimu is :? Annyira kellene Nektek egy jó kis fagyibaba csapat! Elsősorban az lenne a megnyugtató, hogy ott a sítábor!!! 8)
De meglásd, most mindkettőnknek lesznek blasztóbabahegyek! :!: :wink:

Kitartás!
dezsina

Sziasztok!

Petne :D

Köszi az ötleteket, van amit már én is így terveztem. Megbeszéltük a párommal, hogy most nem fogok annyit pihenni, s sokat megyünk kirándulni is. :D
A méhpempőt egyszer már próbáltam szedni, de allergiás vagyok, s nagyon rosszul lettem tőle. :?
Már csak 4 nap és láthatod újra a picurt. :lol:

Krisz :D

Köszi, a sok folyadék már most megvan, min. 3 liter, de a legtöbbször lemegy a 4l is. Van vízforgatónk, viszont pelyhesítőnk nincs, ha jól emlékszem, de majd utánna nézek. :D Minden más már megvan, csak fel kellene állítani a medencét. :roll:

Kisbuta :D

Tudtommal nincs tűzgyújtási tilalom. 8) Mikor is mész vérvételre? A családod nem tudja, hogy lombikoztok?

Nyulasz :D

A siker után elmondom a titkot. :wink: Most még nem tudom mi fog bejönni, de mindennel próbálkozunk.

Hanna :D

Köszönöm szépen. :D

Dezsi :D

Nagyon gyorsan el fog repülni a nyár, úgyhogy igyekezz kiélvezni a munkádat. :D

CSajok. Nem dolgozik vki közületek az apehnál?
Megyek dolgozom tovább.

kobzoszsu

Sziasztok!

Együtt futunk neki ősszel! Hajrá, az ősz csak jót hozhat!

Ma beszéltem dokival, nem teszteltem, felesleges, tudom, hogy nem vagyok terhes, az nem ilyen. Doki azt mondta, hagyjam abba a gyógyszereket, és a következő vérzés utáni 10. napon vizsgálat, ősztől újabb ciklus. (Nekünk nincsenek kis várakozóink a hidegben, mert annyira bepörgött a petefészkem a legminimálisabb stimutól, hogy előbb volt a punkció, és kiderült, hogy nem érett meg az összes petesejt.)

Fel a fejjel lányok, minden nappal közelebb kerülünk az anyasághoz. Már eggyel kevesebbek kell aludni!
kisbuta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?